Komentari na vest

Zvezdin ulov u Rusiji: Čeka se prvi bonus i možda novi ugovor sa Gaspromom

D

Djapex

pre 3 meseca

Gazprom će povećati ugovor samo ako mu se isplati... jedino smo mi spremni da se žrtvujemo za njih... a kupili NIS za male pare...
D

Duplo golo

pre 3 meseca

Slabija ekipa od Baharove Zvezde za 30%.
B

Brankoni84

pre 3 meseca

"Čekaju se još dva kapitalna pojačanja, koja će podići radnu temperaturu navijačima", ili podići PRITISAK.😁
u

usna harmonika

pre 3 meseca

dace gazprom nego sta , al ce rusi dobiti pola srbije u zamenu
N

Nenad1246@Brankoni84

pre 3 meseca

Brankoni84 – Kapitalna pojačanja su menadžerske kombinacije u ovom lutkarskom pozorištu, čiji je režiser drug Terzić, koji vuče konce, a marionete igraju kako on hoće! Sa “kapitalnim pojačanjima”, ili bez njih jednak će biti plasman, odnosno uspeh! Bolje je bilo da smo uigravali tim sa našim igračima, jer bi uspeh možda bio i bolji (niko ne može tvrditi suprotno), a Marakana bi oživela! Ovako, ko će da gleda ove razne Pume, Đige, Olanjike, Nedaje, Dalče, Anane i Kange?! Zbog ovakvih “kapitalnih pojačanja” Marakana je sve praznija! Kada to bude shvatio režiser lutkarskog pozorišta, biće mu kasno!
G

Gost1234

pre 3 meseca

Ne mogu da verujem da će Zvezda uigravati isti tim sa svim "kapitalcima" sa kojima smo jesenas zauzeli ZADNJE 32. mesto u LŠ "pojačan" sa novim "kapitalcima" Pumom, Dalčom i Ananom! Ko može verovati u ovaj tim?! Ja verujem da će sada botovi početi sinhronizovano da lupaju "minuse" na ovu turobnu istinu!
d

djoka bomba

pre 3 meseca

kakav je taj djuric?Te ga hvale,te ne valja...
R

Raša P@djoka bomba

pre 3 meseca

djoka bomba – Đurić je mladi reprezentativac Srbije, igrao je na pozajmicama u Sloveniji I Slovačkoj, a upravnik lutkarskog pozorišta je doveo sirovinu fudbalsku cepanicu Đigu, da bi se ugradio u njegov ugovor! Điga je menadžerska kombinacija i zbog toga će da ispašta Đurić! Posle povratka iz Rusije, trenerski mag Milojević i prvoborac iz akcionog spektakla u hibridnom ratu, će jednostavno otpisati Đurića i daće mu slobodne ruke, a ostaviće Đigu da uveseljava Zvezdinu publiku!
R

Raša P

pre 3 meseca

Zvezda ima 5 odličnih centralnih bekova. Spajić kapiten je vrhunski. Đurić, Điga i Leković su odlični a tek počinju ozbiljan fudbal da igraju. Usput da kažem da je nekom drago da koristi moj nik. Intresantno!
P

Providno....

pre 3 meseca

Citam dole poruke i smejem se, od 100% komentara protiv Terze,Miloja,uprave i novih pojacanja, 99% napisali navijaci malog nogometnog jsd kluba sa laznih profila,toliko su Providni da nemam reci! 🤣
L

Lemiking

pre 3 meseca

Jedi sendvic sto ti je Terza kupio i cuti.
K

Kaciga

pre 3 meseca

Miloja voli svaki iskreni zvezdas, ne Delija nego zvezdas-cigan, velika je razlika. Terzu milogorca koji se od srpskog pravosudja krio po Milovoj Crnoj Gori vole samo Arkanove udbaske Delije, prosto i jednostavno. Zvezda i cigani zvezdasi su mnogo starijii od udbinih Delija i to je prosto i jednostavno. Zajednicko i jednima i drugima je da volimo Zvezdu i neka tako i ostane samo sto jedni imaju i interes od te ljubavi a drugi je vole cista srca. Slike u Terzinoj kancelariji se stide svi kojima je Kosovo stvarno i dalje srce Srbije i kojima je Srbija ma koliko voleli Zvezdu uvek na prvom mestu a izdaje se gnusaju, pametnom dosta. Sever cuti o onome ko je prodao Kosovo, ostace upamceno i osatce nam svima na vecnu sramotu.
D

De jaan

pre 3 meseca

Vidi ovog lika sto kad god neko spomene Miloja ili Terzica odmah pise kako smo 'lazni navijaci'. Druze, mene tvoji sendvici ne interesuju, a ovdje, kao i na vecini sajtova, imamo opciju komentarisanja, i tu izlazemo svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo. Ja imam pravo da kazem, jer to znam, da ce Miloje igrati bunker u Ligi Sampiona, i da cemo sa takvim pristupom primati opet po 4, 5 golova a bez da damo ijedan. To je cinjenica, i to ce se vidjeti za koji mjesec.
P

Podrska za Upravu

pre 3 meseca

@De jaan... Pa jesi lazni navijac Zvezde i ostojin sendvicar,to ljudi primete iz aviona!
D

De jaan

pre 3 meseca

Sine, ja kada sam navijao za Zvezdu, ti si gurao tutu po dvoristu misleci da je traktor.
i

iz sljivika

pre 3 meseca

Naravno da će igrati bunker, on ne ume drugačije. Neko lepo napisa, pod njim smo prodavali igrače za 300-500 hiljada, a pod Barakom za 6 meseci svima višestruko podigli vrednost. Da je Milojević jesenas vodio Zvezdu Mijatović bi sad igrao u Grafičaru a Nedeljković bi bio u OFK ili Železničaru.
7

7 titula...

pre 3 meseca

@sljivik,de jan... evo ih ostojini botovi,opet se javljaju zarad sendvica!
l

lazni navijaci

pre 3 meseca

@sljivik@jaan... jesu ukusni limarski sendvici🥪 ?
R

Raša P

pre 3 meseca

@De Jaan
R

Raša P

pre 3 meseca

@De Jaan Vidim da mnogo znaš pa ko velim aj' da pitam :Koji će brojevi izaći na Lotou? E te brojeve da ne igram!
M

Miskelinjo

pre 3 meseca

Brat Sale i brat Roda jedini na slici sa flasicom vode, vidi se ko je lipsao vec na zagrevanju :)))
Z

ZoranRad.

pre 3 meseca

Koliko igrača majko moja, ovo ni Real ne može da isplati. Borjan od 35 godina, sklapa cetvorogodišnji ugovor od 800.000 eura, po sezoni. Mali iz Vojvodine, 200.000, nije ni igrao u Vojvodini... Da ne nabrajam. Dobro malo se i Terza ugradio ovde, može banku da otvori.
f

fk.Decenija

pre 3 meseca

@zoran, 20 godina bez odigrane ijedne LS i 7 god bez titule,to je za Ginisa! 🤫
N

Naopako

pre 3 meseca

Zato sto vam se moze isto kao i crnima, dovode igrace sa milionskim obestecenjima a drzava im placa licence. Pakao
i

iz sljivika

pre 3 meseca

Ne dopadaju mi se stranci koji su dovedeni, osim koreanca. Puma i onaj sa Kipra teško da imaju kvalitet i za našu ligu a kamo li za evropu. A za našu ligu ubeđen sam da su domaći igrači više nego dovoljni. Ali pravih pojačanja za evropu nema. To čak neće biti ni Radonjić ako ga dovedu, jer to više nije onaj Radonjić.
S

Simpatizer kluba

pre 3 meseca

@sljivika,, Evo ga "strucnjak" iz fotelje sto redovno pljuje sva Zvezdina pojacanja a fudbal u zivotu igrao jedino na igrici na Sony-ju lezeci u fotelji,to mu jedini dodir sa fudbalom!
i

iz sljivika

pre 3 meseca

Ajde simpatizer prekini da ke*aš. Ako imaš neko svoje mišljenje iznesi ga, a tuđih se mani.
S

Strucnjak iz fotelje

pre 3 meseca

@sljivika... A vidim ti si fudbal iskljucivo ucio igrajuci Soni igrice i slusajuci abrove na pijaci dok si kupovao kupus!
v

vladimirc

pre 3 meseca

@Simpatizer kluba Čemu takav rečnik? Zašto napadaš čoveka?
О

Ова политика

pre 3 meseca

Звездана терзића води само минус зашто је бачено 2 милиона за сремчевића кад се он изјанио као гробар? Човек откако је дошао не игра ништа. Кабић 800 хиљада иста прича... Докле више са тим?
7

7 godina....

pre 3 meseca

@Ова,,, Jel mucno navijati za klub koji cak 7 godina ne zna sta je to titula ?
M

Marakana Vašar

pre 3 meseca

DB CZ/FMP ekspozitura ruske propagande u Srbiji.
s

sta je sad?

pre 3 meseca

pa sta onda radi partizan u moskvi?
П

Па...

pre 3 meseca

... свакако Звезда није удбашка југословенска филијала у Србији, као један други клуб.
G

Gost YU

pre 3 meseca

@sta je sad? Igra fudbal, dok cz fmp horski peva putinu, a on je za uzvrat obilato finansira da sprovodi njegove interese.
3

3 Pojacanja

pre 3 meseca

AJMO TERZO DOVEDI JOS RADONJICA,DRKUSICA I DOBROG SPICA PA DA KOMPLETIRAMO TIM!
3

3 Pojacanja

pre 3 meseca

AJMO TERZO DOVEDI JOS RADONJICA,DRKUSICA I DOBROG SPICA PA DA KOMPLETIRAMO TIM!
+

+

pre 3 meseca

Redovno se ne potpisujete kad pisete bljuvotine. Kad si faca da napises tako nesto, potpisi se.
v

vladimirc

pre 3 meseca

Reče čovek i potpisa se sa + :)
G

Gostgost

pre 3 meseca

A zasto da ne deluje kao prosle godine? Da bi grobarsko-botovsko-tastaturna armija mogla da pljuje po svima od samog pocetka?
M

Mister coach

pre 3 meseca

Zato sto se forma u vrhunskim klubovima tempira da igraci budu na 100% tek od 3 kola otprilike. A ne za pripreme kao mi prosle sezone. E sad, Miloje ne moze bas da tempira za trece kolo, zato sto ove sezone imamo kvalifikacije i teskog protivnika po svemu sudeci...
G

Gostgost

pre 3 meseca

I dalje ne vidim razlog zasto ne bismo pobedili ove utakmice, cak i bez tempirane forme
J

Just

pre 3 meseca

U Rusiji tada igralo 5 bonusa, u prvenstvu 3 Ovaj ne sme da da sansu mladom igracu (samo veterani i stranci)
d

dokle ces da lazss

pre 3 meseca

dokle ces da lazes bre na proslavi titule i pre toga sve klinci igrali
l

lazes botino

pre 3 meseca

Laz, Nisu igrali bonusi uopste, Bukari je igrao umesto Nedeljkovica a Ndiaje je igrao umesto Mijatovica 90% jeseni i zime prosle sezone
N

Nabroj

pre 3 meseca

Nabroj ta tri bounusa u prvenstvu koji su odigrali i koliko utakmica su odigrali na jesen i nabroj tih 5 bonusa na pripremama ajde cekam.
J

Just

pre 3 meseca

Lucic, Stamenic, Nedeljkovic, Djiga, Mijatovic,Mitrovic To mu dodje 6
P

Pjer@Just

pre 3 meseca

Trenerski mag Milojević prvo nema ono iz čega se legu pilići, da bi pružio šansu mladom igraču, a drugo nema ni potrebno znanje da bi bio trener Zvezde! Ove kvalifikacije za Evropu će dokazati da trenerski mag nije iz čista mira dobio pet uzastopnih otkaza u inostranstvu! Ali, tada bi sa njim trebao da leti i upravnik lutkarskog pozorišta drug Terzić, jer ga je on doveo!
@

@LazniZvezdas1989

pre 3 meseca

"Ndiaja nije Baharova zelja nego Terziceva." Dobro bre "zvezdasu" kako te nije sramota kada svi znaju da je to zelja Bahara i doveden je kao Baharova zelja i to svi znaju, ko li vama botovima za ovakve lazi daje pluseve pitam se. Ceo komentar pljuvacina bez razloga prema Milojevicu koji nas je jos jednom izbavio iz govana
c

cr24

pre 3 meseca

nisam znao da se sudijska organizacija u srbiji zove ,, Milojević "??!!
S

Sta reci

pre 3 meseca

Koliko se plaše Milojevića da su unajmili botove da pljuju po Milojevicu dok im stadion potopljen, najbotovskiji klub na svetu partizan
P

Pumpek

pre 3 meseca

Novi sponzor Crvene Zvezde ce biti americki NCR.
K

Kaciga

pre 3 meseca

Bice Rio Tinto kako je krenulo.
M

Mutommbo

pre 3 meseca

Zvezda domaće prvenstvo treba da igra sa maksimalnim brojem mladih igrača. U Evropi će biti 10 zagarantovanih jakih utakmica. U prvih 5 kola napraviti tim za Evropu, a onda kada krene Pley off i LŠ/LE treba rotirati tpia 5 mladih i 5 iskusnijih u postavi. Biće i reprezentativnih prozora i treba odmarati nosioce igre. Objektivno u Srbiji Zvezda nema konkurenciju i može da dozvoli i neki bodovni zaostatak, ali će i Partizan igrati na dva fronta, kao i TSC. Tako da u prvenstvu može da bude udarna ekipa: Gordić - Mimović, Leković(Ðurić), Stojić, Anan(Radojević) - Mijailović(Knežević), Kanga(Šljivić), Ilić(Maksimović) - Katai(Jovanović), Lučić, Sremčević(Ndiyae). Naravno da bi prva postava od 11 igrača uvek trebalo da igraju 3 a da ih menjaju još 3 igrača. Bitno je da se ne troše previše i da za svaku utakmicu po 4 igrače nosioca igre ne budu ni u protokolu, kako bi se relaksirali za LŠ. Iz ove postave B mi imamo igrače koji su top nivo za našu ligu: Mimović, Stojić, Mijailović, Kanga, Ilić, Lučić, Katai. Svi ovi igrači bi bili standardni u TSC, Čukaričkom, Vojvodini, Radničkom KG. Dok bi najmanje 5/7 bili starteri i u Partizanu.
d

dzoniiii

pre 3 meseca

Pa i 2022 je jsd igrao na dva fronta pa su imali +5 prednost u prvenstvu
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Partizan će do kraja avgusta završiti inostarana putovanja.
M

Mutommbo

pre 3 meseca

@Doniii Evo kako je izgledala tabela na kraju polusezone 2022. kada je Partizan igrao LK: TABELA: Crvena zvezda 53, Partizan 43, TSC 39, Čukarički 35, Vojvodina 33, Novi Pazar 31, Voždovac 31,
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

“Pre svega očekuje se da Vladan Milojević razbistri pogled ka bonus igračima, odnosno odredi ko bi od njih mogao u narednom periodu da ima najviše minut”, iščupano iz konteksta! Upravo ovo retrogradno mišljenje odslikava pravo stanje struke u Zvezdi! Trenerski mag Milojević, ako je trener od nerva, ne bi trebo da određuje bonus igrača, da bi ispunio određene norme! Treneru od nerva bi igrali najbolji igrači, bez obzira na iskustvo, ili godine! Ali, takvi treneri se nalaze u prvom i drugom ešalonu timova iz liga “petice”! Ostali kao Milojević, su dole na dnu, pravi šegrti na margini događaja i zato oni određuju bonus igrače, kao nužno zlo, iz čisto formalnih razloga!
K

Klasika

pre 3 meseca

evo ga jos jedan bot a organizovano pljuvanje po Milojevicu na delu
M

Milojko Arsenic's

pre 3 meseca

@Corleone... Evo ga opet Kalcopolista, krade tudje nickove pise poruke pa sam sebi lupa pluseve...Providno!
E

Ejj

pre 3 meseca

Kako ti znas da li je Lekovic dobio pohvale? Kako te nije blam da ovo pises
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Kakav god da je Bahar bio lik je sastavio bruka tim i njegovom igrom smo prodali igrace za velike pare.Dovodjenje Ndiaja nije Baharova zelja nego Terziceva.Sad vidite razliku izmedju Bahara i Milojevica.Kod Milojevica igraci su isli za dzabe ili neko skromno obestecenje jer igra bila ruzna.Sad vidite kakav je tim selektovao Milojevic.Neko ce kaze nije on nego Terzic.Terzic je izabeao njega jel za trenera jel bi se talio sa njim,ko nije provalio samo nema oci.
a

ajde pali

pre 3 meseca

Ajde bre lazni navijacu zvezde dosadio si na svakoj vesti pljujes po Milojevicu kao da ti je porodicu pobio , vreme ti je da potrazis pomoc
@

@Zvezdas1989

pre 3 meseca

Botino, tacno se vidi da ti ne navijas za zvezdu vec samo mrzis i botujes protiv Milojeivica
D

Džoni 55

pre 3 meseca

Pa jel igra bila ruzna od kada js dosao ili nikad vise sueva nismo imali na gol u derbiju, koga ti lazes botino
m

mrsss

pre 3 meseca

ko li ti daje pluseve na ovo botovanje da mu je znati
f

fenomeno

pre 3 meseca

Sve si u pravu. Ali poenta je u tome da odrediš prioritete. Da li ti je prioritet rezultat ili lepršava igra i promocija mladih igrača. Barak je stvarno hrabro promovisao par mladih igrača, i zahvaljujući njemu uzete su lepe pare. Svaka mu čast. Kod Milojevića ne bi videli minute. Ali da nije došao Milojević ne bi uzeli titulu, to je sigurno. Jednostavno to je stil njegov, ni meni se ne sviđa, ali daje rezultate, a to se traži
D

Don Vito Corleone@Zvedaš1989

pre 3 meseca

@Zvezdaš1989 - Bravo za komentar! Ja o ovom stalno pišem u komentarima!
G

Gerasim

pre 3 meseca

Valjalo bi Rusima sa ispoklanjamo šta imamo, mogao bi i taj ugovor da se smanji malo. Zašto bismo imali samopoštovanje. Jerbo su nam oni nekakva braća iz Azije.
B

Bljak

pre 3 meseca

I bolje je sto nema euforije, Nema nista gore od Euforije kao prosle sezone, Potpuno je unistilo tim.
h

halo

pre 3 meseca

Kao što su i reprezentaciji sve ruže procvetale zato što nije bilo loženja.

Dorcolac

pre 3 meseca

Tako nije bilo euforije za Euro pa smo opet prosli kako smo prosli
S

Sekcija Lajkovac

pre 3 meseca

Crvenu Zvezda voli većina Srba! Čak i van Beograda Zvezda se obožava! Stop lokal patriotizmu! Zvezda iznad svih!
p

pupi

pre 3 meseca

Tako se voli oznino čedo, pravi si oznaš. Čestitam👏
и

има он да пичи

pre 3 meseca

до Лајковца... знамо га ми....