Komentari na vest

Zvezdin tandem iz Lige šampiona pred vratima OFK Beograda: I Gobeljić i Milunović

a

arroyo

pre 2 dana

kako kmeči ovaj kalčopolista uživancija jedna
.

...........

pre 3 dana

Gobeljić, Milunović, Vukićević, Annan, Lazić, Addo, Ilić, Mituljikići (Jovan i Nikola), Kahvić... Sastavila im zvezda već celu ekipu, a kada još tu dođu i neki od ,,vojnika kluba" poput Adžića, Čaušića i Pavkova i prebace im se neki koji će biti višak poput Đurića, baš ce biti upitni njihovi mečevi protiv zvezde... Jedini plus u celoj priči je što su to makar kvalitetni igrači za standarde naše lige i što je stadion u Zaječaru top, pa će biti koliko toliko gledljivi mečevi

Kalčopolista®

pre 4 dana

Uh sunce ti, konacno da se pohvale da nisu prodali igrace u banana lige poput mejdzor sokker lige, arapske lige, kineske I slicnih... svaka cast galaktikosi, ovi vasi transferi su najbolji dokaz da se "posteno" osvojili titulu sa 20 bodova razlike a ne voljom mocnika! Kakve igracine, otisle u ofk, malo bikce jolo u mejdzor smoker ligu a tu su I reprezentativci spajic I mickko! Kakav Tim, strasan Tim!
L

Leao

pre 4 dana

Zamislite samo ovo, sezona nije ni pocela zvezda ima 18 bodova. Ofk, zeleznicar, imt.ne kazem da partizan nije sramno krao godinama, vec samo kazem koliko je fudbal kod nas izgubio svaku draz.

Kalčopolista®

pre 4 dana

Godine mnoge otimaju kradu placaju titule
Z

Zvlat BG

pre 4 dana

"Želimo da u narednih 5 godina osvojimo 5 novih šampionskih titula." Dr. Terzić na Skupštini! Dovoljno vremena da se ispuni uslov za penziju, da se pripreme naslednici da preuzmu klub i postane siva eminencija kluba! To je ujedno i poruka ostalim klubovima da nema čemu da se nadaju!
T

To je to

pre 4 dana

Cirkus od lige

Proficap

pre 4 dana

Pregovaraju sa rukovodstvom OFK Beograda??? Gde? Na Marakani sa Terzom??? Zezanje na stranu, dobro bi dosli obojica "ofki" u prvoj povratnickoj sezoni.
R

Rubikova kocka

pre 4 dana

Pričaj te šta hoćete ali OFK-a pravi zanimljivu ekipu!
N

Negost

pre 4 dana

Uhlebljena deca (tuku i pištoljem ako treba) su ucila od najboljih!
B

BokiUSA

pre 4 dana

Drago mi je sto se OFK Beograd vratio u prvu ligu. Kada I'm srede stadion bice oni super. I verujem da ce imati tim za play off. Bolje oni nego Vozdovac, IMT, Cukaricki I slicni...
F

FMP2

pre 4 dana

Nisu filijala ne, ne
p

pedja986

pre 4 dana

ofk, odzaci, imt...u kosarci fmp...
D

Deksoanos

pre 4 dana

Sad Gobelja opet moze da vitla sa Bobanom po stadionu, da ga pokazuje golmanima
M

Milaica shasha

pre 4 dana

Pola ovih komentara ili piše jedan te isti lik,ili je više likova sa sličnom dijagnozom...
z

zirojević

pre 4 dana

Ničija nije gorela do zore pa neće ni njihova, ništa nije večno, izdržite GROBARI
B

BokiUSA

pre 4 dana

Sta ti je brate jesi dobro? Potpis Tole...
K

Kokos

pre 4 dana

Kako se sprema regularno prvenstvo - OFK Beograd btaće Terzič, Jedinstvo UB Dragana Džajića i Železničar Pančevo Dejana Santrača će tako da zapinju protiv Crvene zvezde da to nije normalno! Liga nije ni počela,a već je i po pravilniku UEFA neregularna!
a

abc

pre 4 dana

Inače, sve je krenulo iz Kule kad se vruća rakijica pila i mezilo se pored ograde stadiona sa Džombom onako po seljački, a na terenu dva "velikana" partizan i Hajduk odmeravali snage. Ne postoji nijedno dno u fudbalu koje nije dotakao partizan i još ga bušio dublje da bi stigao Zvezdu po titulama, mislili su liliputanci da se može u Kuli, Smederevu, Borči, Badnjemevcu...dohvatiti fudbalsko nebo.
M

Miksea

pre 4 dana

Džajić je držao Ub pre 20 godina, sada je Nemanja Matić alfa i omega.
N

Nemanja30

pre 4 dana

OFK jači od Partizana 😁
L

Logitech

pre 4 dana

Na osnovu cega si to zakljucio, potpisom Gobeljica i Miluna? Ahahhaha, idi prati rukomet.
J

Jaa

pre 4 dana

I naravno nece igrati ni na Marakani ni kad Ofk bude domacin.
n

nhahaah

pre 4 dana

pa to su pojacanja kada ne igraju...
T

T.Zvezdan

pre 4 dana

@Jaa... Lepo sam van rekao i ponovio milion puta, dok sam ja u Zvezdi vi titule i LS nikad videti necete ni narednih 30 godina,a vi ne slusate,sad cu od OFK da napravim najbolji klub u celoj Srbiji posle Zvezde pa ce OFK i Zvezda da igralu LS i LE svake godine dok vi iz nogometnog jsd kluba budete 5-6 na tabeli svake godine narednu celu deceniju!
L

Luja

pre 4 dana

Da, i šta sa tim?

kuri

pre 4 dana

Боже какве асове смо имали у ЛШ. Треба бити презадовољан успјесима минулих година.
Ђ

ЂОЂ

pre 4 dana

😭😭😭👍👍👍
D

Dell

pre 1 dan

Ova dvojica davali golove u LŠ.
f

fk.kk.Decenija

pre 4 dana

Od ove sezone pa u narednih 15 godina, Zvezda prva,OFK ili TSC drugi,Vosa treca,Cuka cetvrta na tabeli...itd itd ovo ostalo od 5 do 10 mesta pripada malim klubovima popu onog sa vojnog stadiona sto je zadnji put osvojio titulu i igrao LS jos kad je Tito bio ziv!
Д

Дадо Нк

pre 4 dana

Онда ће иста та Цз да игра од првог кола квалификације за ЛШ јер неће бити Партизана да вади из блата ове остале,и да се ките туђим перијем,па кад будете играли за пар година Лигу конференције,немојте да кмечите,а Терза запали у Офк-у опет и остави вам једно 100 милки дуга.
D

Dupla Kruna 4 x

pre 4 dana

PROSTO MI MILINA CITATI KOJI STRAH OD POVRATKA OFK IMAJU JSD NAVIJACI!
Д

Дадо Нк

pre 4 dana

Није нас страх,него вас није срамота да имате оволико филијала у СЛС.Циркус се још више појачава ове сезоне.Само се пазите да вас Терза не унаприједи као Офк-у,и да не буде,гробарски савез и гробарски предсједник државе вас послали у трећу лигу кад дође вријеме,а у овом циркусу уживајте док вам траје!🤣
D

Dominacija

pre 4 dana

@Дадо, Samo ti uzivaj i u narednih 15 god bez ijedne titule i odigrane LS,a za Zvezdu se ti ne brini,dok je dr.Terza u klubu mi mirno spavamo jer sa njim su sve titule nase posto je Najsposobniji fudbalski strucnjak na celim Balkanu!
J

Johny bez Cash

pre 4 dana

Zajecar je na nogama zbog dolaska Gobeljarda, sprema se otvaranje jos jedne pivare da podmiri njegove i Djedove potrebe! Ajmo OFK Beograd iz Zajecara, samo hrabro!
T

Terza kralj

pre 4 dana

Tacno sam znao haga, evo ih navijaci malog nogometnog jsd kluba vec poceli da placu posto ce im OFK uzeti i to 2 mesto na tabeli za koje se grcevito bore vec 7-8 punih god koliko titule videli nisu za redom,od ove sezone predstoji im mukotrpna borba za plasman od 3 do 5 mesta na tabeli sa vojvodinom,cukarickim i TSC-om!🤣
d

definitivno

pre 4 dana

Grobari su toliko prsli sa mozgom da ne razumeju da su oba igraca slobodni igraci i mogu da igraju gde hoce, Gobeljic i sada Milunovic vise nisu zvezdini igraci
S

Sta je sa mozgom

pre 4 dana

Da li su normalni ovi, kakve veze ima sa time gde ce slobodni igraci igrati? Da li je realno sta citam, pa ne idu na pozajmicu aloooo
S

Stdhdhbd

pre 4 dana

Au koje kombinacije ahhahah ,sto ovaj kaze nemoj kad krene UEFA da ceslja da pevate Uefa mafija,Gobelja dolazi da bude uz Grujićku ,ne ide ovako na daljinu veza,gde ja zivim😂😂
X

XD

pre 4 dana

Šta uefa da češlja? To što je gobeljić došao iz drugog kluba ili to što je Milunoviću istekao ugovor i otišao čovek gde je hteo? Kakve veze ima Zvezda sa tim. Sami ti stavljaj te smajlije, znam da ti duša plače.
f

fontana9

pre 4 dana

kitili smo mi zenu ovog seljaka iz Kraljeva puno ,puno puta,ako je zbog toga resio da se vrati iz Grcke ,nije morao.Kitimo je i kada je on u BG.
L

Ludilo mozga

pre 4 dana

Da li su normalni ovi, kakve veze ima sa time gde ce slobodni igraci igrati? Da li je realno sta citam, pa ne idu na pozajmicu aloooo

Bibras Natho

pre 4 dana

ale ale ale o, gobelja se verio...
Z

Zvlat BG

pre 4 dana

Tigar je mala maca za ovo! Ofk Beograd. Aktivan, u blokadi. Prihodi: 2022. = 1.774.000 din. 2023. = 547.708.000 din. Dobitak/Gubitak: 2022. = -4.502.000 din. 2023. = 248.460.000 din. Kvantni skok koji će se izučavati na Kembridžu/Oksfordu!
N

Nordsjeland

pre 4 dana

@Zvlat... A kako je navijati za klub koji punih Sedam godina ne zna sta je to titula, jel bolno?
M

Mile led

pre 4 dana

@zvlat,,, Rece navijac jsd kluba koji od kad je dr.Terza u Zvezdi sanja titulu punu deceniju!
Z

Zvlat BG

pre 4 dana

Pogrešan komentar, pogrešan klub, pogrešna strana Brda! Poenta je da prestanu sa ovim svinjarijama koje rade decenijama sa obe strane Brda!
N

Nezvanicno

pre 4 dana

Se spominje da se Ofk raspitivao za Neymara,kakve su ovo vesti?Sta odvajate ta dva kluba?Ovo je Zvezda B,samo npr jedino u Srbiji B timovi mogu da igraju u prvoj ligi,Uefa ce imati pune ruke posla,kad se krene cesljati dobri i posteni Terzinjo ce biti zrtveni jarac al polako...
N

Nedeljko Kokot.

pre 4 dana

Cak 7 god bez ijedne titule i 20 bez ijedne odigrane LS...🤦 Terza vam unistio detinjstvo.
K

Kako sad

pre 4 dana

Direktor kluba ili sta je vec Stefan a u upravnom odboru avangarde je tata Milija Babovic. Kako li avangarda poveza Terzu i sta vec,nikako mi nije jasno? Cak bih rekao da je sukob interesa OFK i avangarde..tu bi trebala UEFA da ispita malo..
O

OFK 2 mesto!

pre 4 dana

Nek se jave sad oni navijaci iz laktasa koji su prosle godine pisali ovde na milione komentara, kako ce to toboze da Terzini i Mrkelini sinovi "uniste OFK" koji je u to vreme bio UGASEN KLUB, kad ono evo posle samo godinu dana OFK se sa Zvezdinom decom vec vratio u Prvu ligu, i sad jos pravi MEGA TIM koji ce provereno biti Drugi na tabeli odmah ispod Zvezde! Teski dani dolaze za klub iz laktasa,jer od ove sezone jsd nogometni klub nikad vise nice moci ni drugi da bude na tabeli jer ce to mesto od sada da pripada OFK-u koji ce da se bukvalno seta kroz nasu ligu sa Zvezdinim klincima na pozajmici i bivsim igracima! Od ove sezone pa u narednih 10 god, 3 ili 4 mesto ce biti najveci domet za jsd klub,smem da potpisem,zivi bili pa videli!
S

Stolica

pre 4 dana

Opet si preskocio terapiju?Kakav crni Ofk i drugo mesto dal si realan ti?Nista ajde nastavi sanjati ok je to.
7

7god bez titule

pre 4 dana

@Stolica, Tako ste se isto smejali prosle god i govorili kako Terza i Mrkela juniori nikad nece OFK vratiti na noge i u prvu ligu...pa sta bi? 🤫 Vidim da vas iz jsd vec sad hvata panika zbog gubljenja i drugog mesta sl.sezone!
A

Ahahaahahahha

pre 4 dana

Nasta li se ti voziš brale, komedija.
7

7 godina...

pre 4 dana

@stolica,@haha... Jel tesko 7 god bez titule i 20 bez odigrane LS? bol je vecna...🤣
N

News

pre 4 dana

Ofk ceka da Borjan potpise posto ga je Zvezda platila za dve godine ugovora
L

Ludilo mozga

pre 4 dana

Kad se sve ovo zavrsi pa Uefa krene da ceslja, nemoj posle da se peva Uefa mafia
A

Ajde gukni

pre 4 dana

A reci nama sta je ovde tebi kriminalno???
r

reci nam

pre 4 dana

A sta to da ceslja ? sta je sa mozgom?
N

NR

pre 4 dana

Ovako je od 90tih i Uefa nikada nista nije cesljala niti ce. Mafijaju Ackovi puleni i tome nema kraja.
?

??

pre 4 dana

Navijam za zvezdu, al ova ofkina saradnja sa zvezdom je bruka. Ofka je veliki klub u srbiji, cak i neki manji rival zvezdin. Mnogo ljudi je navijalo za ofku, mnogo poznatih, mnogo beogradjana, karaburma cela. Bio je bas simpatican klub. Nije im trebalo ovo nikako, izgubice mnoge ljubitelje kluba
N

Nenad1246

pre 4 dana

I onda su ga doveli na ivicu gašanje sve te silne legende.
R

Raša P

pre 4 dana

Bez pomoći Zvezde i Partizana još bi igrao 3.ligu. Oporaviće se OFK za 2-3 godine.
g

gost 56

pre 4 dana

Sramota za nas rodjene Karaburce šta nam rade od kluba
H

Hermano7

pre 4 dana

Zapela vakur da se vrati u bgd i sta ce..
B

Bravo Terza

pre 4 dana

TAKO JE TERZO MAJSTORE👏 BICE OFK DRUGI NA TABELI ODMAH ISPOD ZVEZDE,VOSA 3-CA,CUKA 4-TA...ITD
L

Laker

pre 4 dana

Zvezda SuperLiga
A

Acap456

pre 4 dana

Ofk Ili Gani II?
P

Pjer Karden

pre 4 dana

Iz svega ovoga možemo da zaključimo da ne samo što je lice sa poternice nabilo preko 80 miliona evra duga već je očigledno dotični i vlasnik ugovora bar polovini igrača u klubu,očekujem da pošto su produžili ugovore sa mađijom Katai i Rodić sledećeg leta pređu u privatni mađijin klub.Ne samo što se tali i uzima svakom igraču trećinu ugovora već će klub morati da plati obeštećenje njemu lično,pošto smo svedoci da u Zvezdu dolaze samo kombinacije.
d

dr.Zvezdan

pre 4 dana

@Pjer Karden... 7 god bez titule i 20 bez ijedne odigrane LS, jel boli? 🤫
N

Napred Terzo

pre 4 dana

@Pjer Karden,, Izgubljene 4 duple krune za redom i takodje 7 izgubljenih titula za redom,kud ces gore od toga? 😆
Z

Zvlat BG

pre 4 dana

Kako sa platom od cca. 10.000+ evra da kupiš sat od cca. 65.000 evra, onoliki vozni park i sve nekretnine? Pa ne ide!
i

iza Gola

pre 4 dana

hahahahaha e moj ti,kakva crna trecina. uzme igrac max trecinu od Gobeljica i slicnih vec nekoliko godina
S

Sine moj,

pre 4 dana

skupi čvrste dokaze pa na sud!Lozana,Nion,Hag,Nirnberg,čekaju kao zapeta puška da krene parnica.Požuri dok je taze...
G

Gost10

pre 4 dana

Filijala
P

PozivNi

pre 4 dana

Zvao Rajo, mora Terza da nadje mesta...