Komentari na vest

Zvezdin rok ističe u ponoć

N

Nebitan63

pre 16 dana

Ozbiljni klubovi ne rade tako da se pojacavaju u minut do 12. Gospodo iz sportskog Sektora na celu sa Terzicem imali ste 3 meseca da dovedete igrace jel ste se spremali za Ligu Sampiona i sta ste uradili ? Ko je odgovoran sto ste doveli Pumu za 2 miliona koji vredi 500 hilj a usput se iz aviona videlo da covek nema kvalitet da igra na taj nivo. Vi kupujete igraca iz Falamicao da igra Ligu Sampiona, pa zar stvarno mislite da Porto, Sporting, Benfica Braga ne bi ga uzeli da nesto vredi? Gde je tu logika? Nego to je vasa kombinacija bila da strpate pare u sopstveni dzep a navijacima da prodajete maglu . I tako svake godine pa nije ni cudo sto Terza ima skupoceni vozni Park, sto kupuje kuce po Dedinju sto mu sin pozajmio Zvezdi 2.6 mil eu pitam se odakle breeee? Znali ste 99 posto da Hvang ce otici, zasto na vreme niste doveli zamenu nego sad drz nedaj u minut do 12.I na kraju i onaj Milson je ispod prosecnog igraca a dali ste 4 mil i usput ste ga dizali u zvezde da je top igrace.Zasto mora biti neki stranac u timu ako nema kvalitet zar nije bolje i jeftinije da se daje sansa nasim momcima?
J

Jeki

pre 16 dana

Tačno tako, živa istina. Samo ovi što su zaslepljeni domaćim titulama u najslabijoj poluamaterskoj ligi u evropi, će reći da si grobarske bot.
V

Vilijams Renault

pre 16 dana

Ovi novinari su zlo. A ovi sto vode FK CZV još veće. Nemaju viziju, nemaju strategiju. Tj. imaju za svoj džep. A troše drzavne tj. naše pare. Fenomenalno.
r

raaraa

pre 16 dana

Činjenica je da su pogodili sa nekim igračima kao što su Điga i Hvang, ali ne mogu da poverujem da ovoliko promaše sa ovim raznim Pumama. Svakom može da se desi da se dobar igrač ne snađe ili se pokaže da nema glavu za veliki klub, pritisak itd. Ali ovde se ne radi uopšte o tome nego prosto za mesec ili još manje dana ti ukapiraš da ti igrač ne valja i nije u stanju da napravi razliku na svojoj matičnoj poziciji. To može da bude samo amaterizam i ništa drugo. Tu svaka pogođena kupovina pada u vodu jer je očigledno ubodeno na sreću. Oni bre imaju domaće igrače ispred nosa, gledaju ih u ligi i igraju protiv njih pa ne mogu da procene da li postoji kvalitet. Sremčević, Stojić i kompanija.
f

fandjo1

pre 16 dana

kumim ve bogom, nemojte nikog dovodit zadnji dan,svaki put kad se igrac dovodio u poslednjem trenutku nista nije pokazao,samo su se bzv bacale pare...to je sto je,imamo dovoljno igraca,neka igraju kako znaju i umiju,pa ko sto ponese
D

Dragan Bgd

pre 16 dana

Ma, ne kumite ih Bogom, znaju oni kome ce novce, ne brinite. Malo u sektu, malo u privatne dzepove i nesto malo u zvezdu ! Nece da se bace.
G

Gost 454

pre 16 dana

Hvang, Djiga?????
6

6008

pre 16 dana

Sta ce nama levi bek...zadnji vezni...organizator igre...navijaci Zvezde razmazeni...imate 14 krila i opet vam ne valja...gol razlika 1-54
C

Claudio Lopez

pre 16 dana

Ljudi dal ste vi svesni da niko neće da dođe u Zvezdu u junu, svi čekaju ozbiljnije ponude iz jačih liga kad njih nema onda se okreću nama što je i logično svako od nas bi tako uradio. Mi samo možemo da se uzdamo u ludu sreću da nam dođe neki igrač koji nije isplaćen i da ga bukvalno na brzinu otmemo drugima kao Hwanga što smo ščepali.
M

Milsončina

pre 16 dana

Dovedete igrača koji u karijeri imao jednu ne ozbiljnu, nego solidnu sezonu, prošlu, i to ga dovedete za debele pare i očekujete da bude lider a on se jadan krije po terenu i beži od lopte. I da je jedan takav slučaj bilo bi dobro...
т

такамацу

pre 16 dana

Управа је калкулисала јер није знала хоће ли тим ући у Лш,а не због тога како су говорили да је прелазни рок жива ствар као да смо ми малоумни.Све ће доћи кад тад на наплату,а ви нобинари улизиће који се улизујете зпраби нисте навијачи ни једног јединог клуба
8

8

pre 16 dana

Iz godine u godinu ponavlja se ista priča u minut do 12 se dovode igrači em što je posle tim ne uigran , em što retko kad dovedu adekvatno. Zamisli prošle godine znalo se da se igra u Ligi šampiona ioni opet isto , dovedoše onog šerifa i i zajebaše celu koncepciju . Taman se tim uigrao protiv domaćih klubova pa na turniru kod Zenita i na kraju protiv Fijorentine u top formi. Ubaciše onog šerifa sa dve leve noge kao klasičnog špica ALO BRE REAL prošle godine u napadu igrao sa dva krila i Belingemom to om nije smetalo dve da osvoje .
I

I novinari

pre 16 dana

Pale vatru. Te ovog cemo dovesti te onog. Ozbiljni klub radi u tisini, a ozbiljni novinari ne iznose traceve.
N

Napune izlog

pre 16 dana

Pa prodaju. Ko je odgovoran sto su doveli pumu pa ne znaju sta ce sa njim? I zasto na vreme nisu nasli odgovarajucu zamenu za hvanga kad su odavno znali da odlazi.
c

cenzurion level max

pre 16 dana

sve se pusta zitko i ekipa od po 20 pismenih komentara ali kad se ubode pismeno u parole odmah te iskljuce. zvezdin li ste portal
D

Dundjeri

pre 16 dana

Samo da dodam da je Ivica Ilijev za ovaj Zvezdin sektor doktor ! Mada nije mnogo tesko biti bolji od Mrkele....
L

LingLong

pre 16 dana

Ako treba promenićemo pravila igre, samo recite rok za našu Zvezdu. A joj, ovo je LŠ. A da ipak probamo neku varijantu Excela.
9

9751

pre 16 dana

Nije los prelazni rok...duplo smo gori nego prosle godine...sa puno optimizma cekamo ale

Vladimir Šrempf

pre 16 dana

Zašto mali Jovanović ne igra, extra je brz lucidan?Imam 8 krila oni krilo dovode.Peru pare jedu govna.Bolje bi bilo da smo ispali,manje bi krali ,a pare bi otišle na plate nakamaranog igračkog kadra.
B

BokiUSA

pre 16 dana

Moram da se slozim sa komentarom. Jurimo krila cele pripreme plate se papreno po 2.5 I 4.5mil plus neki ludacki procenti I sada se opet jure krila u minut to 12 . Sramota sta rade. Umesto da se rastosiljaju viska igraca ima ih bruka koji teren videti nece. Plus gde je golman?koji igrac ikada ode na odmor bez povrede a vrati se sa njom. I to jos dva meseca vuce kao oporavak??? Koga lazu I zasto?
V

VfB - CRVENA ZVEZDA

pre 16 dana

Najnovija vest: Silas Gali na treningu Stuttgarta .... ZVEZDA ili Anderleht..
P

Prosta matematika

pre 16 dana

Mislim da nikome nije jasno zasto igraju Dalsio i Puma,a nemaju priliku Prucev,Jovanovic i Knezevic (koji je vezanih nogu jaci igrac od Dalsia).Treba se uzdati u nasu decu,barem kada se radi o domacem prvenstvu.Ako se vec dovodi igrac i to stranac,neka barem pravi razliku,jer je pitanje da li je Serif bolji i od Sremcevica,retkost je imati napadaca sa tako slabom tehnikom,borben je i to je to,ali u LS to nece funkcionisati.
B

BokiUSA

pre 16 dana

Druze taj Dalsio je bio zelja naseg trenera I dosao je za dzabe. Nije placen po 2 I 4 mil da mlati ovde. Ako ga izkoristimo ok a ako ne opet ok. Ali Puma misim da igra samo nebili ga prodali ikome. Dali su za njega 2.5mil I duplo golo. Jovanovic ima 17 I dosao je za Kiki riki..Riki... pa eto jednog odgovora. Lako se zajebemo a skupo..
в

вики токи

pre 16 dana

Евандро игра у Портланду 25 год ,играо против Звезде за Митленд ,кошта 9 милиона,крилни играч,профил Радоње ,али дупло бољи.Моје процијене да ћемо бити 33 нажалост у лш
Z

Zorki

pre 16 dana

36. druže, dno nam negine jer nas ova uprava tamo i vuče, bitno im je samo da svoje džepove napune a klub iz godine u godinu sve gori
с

самурај

pre 16 dana

Плејмејкер на средини ни на видику.Џаба оба брза крила ,треба играч на средини.Онај грузијац што се спомињао на почетку или румун,али од тога нема ништа.Бахар није дозволио да му се мијешају у посао.Само ми се тјешимо што је екипа на једвите јаде ушла у Лш.Више би волио да звезда има дугорочни план.Замислите да игра Недељковић с Мимовићем и да имамо играча профила Хванга и Берга и да управа поставља услове испод које цијене их неће пустити
g

gost 778

pre 16 dana

Trebalo je u tekstu da pise da uvece sanse bile manje kad se covek raspitao i video TERENE super lige gde pola lige igra na tudjim stadionima itd... prosle godina Kraso kad je dosao u surduli u nije hteo da igra na onom terenu po cenu kazne
p

pesimista

pre 16 dana

Adešina,Ćirković,Melo,Seri.... Bolje i ovi od ovih što treba da dođu! Mnogo mlađi,željni dokazivanja i mnogo jeftiniji! Gori od ovih što treba da dođu ne mogu biti!
N

NoviSad021

pre 16 dana

Seri? Jesi ti realan?Pa njega kad bi vama prodali mogu svi iz uprave na celu sa Zbiljom da odu.
g

go4st

pre 16 dana

-Da li će neko odgovarati za promašaje tipa Puma, Milson, Šerif, Dalsio? Šerif ispucao kredite davno, ostala trojica nisu pokazali 1% onoga što je tvrdjeno da poseduju (dobili su šansu da pokažu). Date su im astronomske plate, i dugoročni ugovori. -Šta je sa Šljivićem, Prucevom, Kneževićem, Lučićem, Lekovićem? Ako ne igraju, nisu za trenutni tim, zašto ne idu na pozajmicu u domaću ligu da bar momci imaju kontinuitet i da igraju? -Šta je sa Degenekom i Kangom? Ne zna se ni gde su ni šta su ali su obojica na platnom spisku. Hoće li se neko oglasiti i reći šta se tu dešava? -Zašto klub traži nova krila (doveli su dva tvrdeći da su top pojačanja) a na levom beku imamo samo jednu opciju a to je Milan Rodić, zašto ne kupimo levog beka? -Kako je klub nadomestio odlazak Aleksandra Dragovića? Ko nam je zamena za jednog takvog štopera? Doveden je napokon Drkušić, koji iz nepoznatih razloga ne dobija baš šansu. Klub funkcioniše kao i država, niko ne odgovara ni za šta. Prodaju se igrači u velikim transferima, a dovode se zamene iz Apoela, Famelikaa, Gimaraeša, Makabija, iz manjih i lošijih sredina nego što je Zvezda a daju se veliki novci za obeštećenja, nude dugoročni ugovori sa ludačkim platama.Niko se ne izjašnjava koliki je dug kluba, niti dug iko više pominje. Tuga, čemer i jad kako se odnose prema klubu, koliko se ćuti i žmuri na sve gluposti koje izvodi ova uprava, ali nema veze. To vam je i primer zašto je stadion prazan. Više publike je bilo kad smo onomad slali SMS da klub preživi i igrali sa 5-6 omladinaca u startnoj postavi..
B

BokiUSA

pre 16 dana

Za Kangu I Degeneka se zna da vervatno pola ide njima a pola u necije dzepove. A mene vise zanima zasto Glazer ne brani? Covek je otisao na odmor ne povredjen a vratio se sa fantomskom povredom zbog koje propusta cele pripreme I sve dosadasnje utakmice. Dva meseca covek ne konkurise za tim. Zasto? Koja je to povreda I kada se dogodila? Na plazi? U krevetu? Kupatilu? Nije mi jasno...cemu tolika laz I sta stoji iza toga?
g

go4st

pre 16 dana

Mnogo poteza koji nemaju logike i za koje niko ne snosi odgovornost. Svi se igrači dovode od naših sezonskih ulaznica i prodatih karata, samim tim imamo pravo da se zapitamo šta se dešava u klubu koji volimo. 115 liga šampiona da obezbedi ovaj Terzić, mrzeću ga iz dna duše jer onog momenta kad bude oteran iz kluba, tada neće biti ni struje u klubu!
R

Ris

pre 16 dana

Prošle sezone u ovo vreme ili mesec dva kasnije da si me pitao koja su tri najbolja igrača u CZ ja bih rekao:Bukari,Dragović i Hvang. Ni jedan više nije u klubu. Jači tim dosta prošle sezone, druga je stvar što Bahar nije znao svoj posao!

angry_chainsaw

pre 16 dana

Bahar je znao svoj posao što je pokazao i dokazao kako u pripremnim utakmicama, pa na Pari kupu, pa prijateljska sa Violom, pa LŠ gde smo dobili ozbiljne timove, koji su duže vremena zajedno i kada su počeli da mu se mešaju u posao, došlo je do par slabijih rezultata i oterali ga ekspresno, kao nikoga pre toga... Trebalo je dati vremena tom timu, naći rešenje za levog beka i napadača i sledeće sezone bi gazili... Ali ne može to kod nas, jer sve što može da se proda - daj bolje sada da uzmem 5 miliona nego za dve godine 50 miliona (jer tada možda ne budem više u poziciji da uzmem te pare), takav način razmišljanja nas je doveo na dno na kom smo sada, dok nam mediji serviraju priče i prave od Bofo/Glimta svetskog giganta u fudbalu, kakvog Evropa nije još videla...
?

??

pre 16 dana

Mi ne ucimo na svojim greskama, mi ih ponavljamo. Znalo se da ce hvang otici. Mi navijaci smo znali, a uprava pogotovo. Dovedes nekog u njegovu zamenu pre nego on ode. Sta se ceka? Sta da je fejnord kupio u minut do 12 hvanga, sta bi onda? To dal ce nekog igraca moci da zadrze ili ce morati da ga prodaju zna se 6 meseci ranije i opet se sve radi u poslednji sekund. Oni ne da nisu doveli zamenu 6 meseci, mesec dana, nedelju dana ranije nego jos ne znaju ni koga bi doveli, a imaju fore jos 12 sati. Na sve to kazes pre 4 meseca kako cemo probiti budzet i kupiti igraca preko 10m. Pa kupi ga odma, skautiraj ga odma, kaparisi, dovedi na pozajminu sa pravom otkupa, pricaj s njim napravi usmeni dogovor. Sve me ovo nervira kako rade, kao najveci amateri. Opet ce da dovedu nekog serifa, preplaltice ga on ce se razigrati tek tamo u drugoj polusezoni, cak ni tad nece vredeti te pare, bice dobar za nasu ligu, prosipace nam price o tituli i ostale gluposti

Fear The Beard

pre 16 dana

Jedan drugi sportski portal pise da su Radonjic i Krunic zavrseni,ceka se papirologija.Videcemo,nikom nista ne verujem,dok se ne potvrdi iz kluba,tad cu i komentarisati.
Ч

Чакарита

pre 16 dana

Нећеш тад коментарисати него си већ овде написао коментар као што видимо.

angry_chainsaw

pre 16 dana

Ako je Radonjić - završen, onda smo ga stvarno ugasili...

Fear The Beard

pre 16 dana

Cakarita,vidim da ti treba dodatno pojasnjenje,razumem.Imao si dug raspust,trema usled povratka u skolu,sve je ok.Ali,cenim pokusaj duhovitosti.Kada se potvrde transferi,pojacanja,onda cu dati svoj sud o tome,sta ja mislim,i kako procenjujem.Zato sekcija komentara i sluzi.Ti ces procitati ili neces,i ostaviti novi komentar,ili opet ne,u zavisnosti od toga da li ces moci koristiti mobilni za vreme casova,da li ces imati sta pametno da kazes,i slicno.Srecan povratak u skolu,inace.
M

Mene brine

pre 16 dana

Taj cuveni vezni red trom,mlitav,dzabe 3 silasa ako nema jake sredine,zato sam pre za dva veznjaka nego krilo.
Z

Zaza Paculia

pre 16 dana

Kada god se spomene neki dolazak, krecu poruke, VRATITE GRUJICA, MLADENOVICA, LAZOVICA ITD, ITD... Shvatite jednom, da ljudi nece da se vrate, ja ne kapiram da to do sada niste shvatili! Nece u nasu ligu, nece na nase terene, nase sudije, prevare i ostalo, svi ali BUKVALNO SVI, jedva cekaju da odu preko! Mladenovic je birao Legiu i PAO, pre Zvezde, tri puta su ga zvali, Hvang je otisao u Fejenord za manju platu nego sto mu je ponudjeno ovde! Bukvalno nasa jedina opcija su Afrikanci i Juzno Amerikanci koje zanima samo plata, i to je onda Ruski rulet. Zvezda sada moze da plati, ali igraci nivoa Lige Sampiona ce pre igrati za Veronu, PAO, Sasuolo ili bilo gde nego ovde.
P

Polknm

pre 16 dana

Pa kako onda došli Dragović,Kraso Olayinka koji su imali bolje ponude..Ne unižavaj nas bez potrebe ..Tako je možda bilo pre..Sad se dosta i naših ljudi vraća jer situacija nije takva više u ekonomskom i drugom smislu..
Z

Zauvek zvezdaš

pre 16 dana

Džaba im to pišeš, ovo su likovi koji nešto znaju ali otprilike oni bi da jedna fudbalska konkretno Zvezda ima 18 fudbalera jer po njihovom pisanju svi što ne počinju utakmicu treba da odu. Kada bi doveli naše bivše igrače onda bi pisali šta ste doveli spuštene muštikle koje niko neće, evo kao sada za Radonjić, ovi što traže mlade igrače kao što su Knežević, Šljivić, Jovanović i posle prvog poraza bilo bi gde ste krenuli sa ovom decom koja veze nemaju to su mamino i tatin sinovi koji igraju preko veze... Itd, itd znači ne vredi ovde ništa više ni čitati niti komentaridati. Možemo ti i ja i još u vrh glave tridesetak ljudi što ostavlja ovde komentare argumentovano da objasnimo neke stvari i bude tako, ovi što su terali svoje i nisu bili u pravu samo zaćute bez bilo kakvog odgovora i čekaju prvu priliku da krenu u ofanzivi na upravu, pojedine igrače, kako ništa ne valja, kako nikad gore nije bilo itd, itd. Ovde konstruktivno i argumentovano sučeljavanje mišljenja ne postoji.
Z

Zaza Paculia

pre 16 dana

Tacno. Dragovic pobegao u ekipu koja nije u top 3 u Austriji, jer zeli da zivi u Becu, Kraso se vratio u drugu ligu Francuske, da zivi u Parizu, tamo ne mora da se trudi, nema pritiska, igra u svom ritmu i niko mu ne zvizdi, Olayinka pokusao da pobegne nazad u Prag... Shvatite da danasnji igraci traze mnogo stvari pored para! Mesto za zivot, vremenske uslove, avio konekcije, uopste nisu ludi da igraju u sredinama gde se kiks placa glavom i gde svaki alkos ispred seoske prodavnice (ja sam sa sela, ne vredjam nikoga!) ima pametan telefon pa mu na instagramu j..e majku jer je pao tiket za 300 dinara...

angry_chainsaw

pre 16 dana

Dovešće sigurno Terza nekoga, pa nema smisla, pored toliko naših talenatovanih fudbalera, koji mogu da pokriju više pozicija u timu, eto npr. Slavoljub Srnić i Marko Gobeljić... I vratiće Addo-a, jer je sada bolji igrač - nijedan posao nisu uradili kako treba - istrpeli pravog trenera, zadržali pravog igrača, nego preko medija Klatk Kent glumi psihologa i pravi od Šerifa lično Ronalda - ali ni u crtanom filmu tome deca ne bi poverovala... A sve je krenulo nizbrdo prodajom Nedeljkovića, pa zatim su prodali Mijatovića, pa Mitrovića, pa Bukarija, pa Krasoa, pa zatim Stamenić, pa Mijailović, pa Hvang i Glazer - na kraju kao šlag na tortu... A doveli Pume i Dalsije i Milsone (svi isti - svo troje - kao kopirani što se tiče i izgleda i igre i konstituvije, koji nisu ni za našu ligu a oterali, tj prodali lopovi sve što valja... Što se mene tiče, dok se rukovodstvo Zvezde a i FSS ne uozbilje i ne urade nešto povodom našeg klupskog fudbala - ja ću da pratim Zvezdu sa TV-a, pa ljudi, ja samo mislim svojom glavom i bez obzira što smo prošli Bodo/Glimt, od koga su novinari napravili spoj Mančester Sitija, Barselone i Bajerna, i dalje mislim da Milojević nije trener za Zvezdu, da ima vrlo limitirano znanje, da ne zna da postavi taktiku, ni fudbalere na svoje pozicije u timu, kako bi Zvezda igrala kao kod njegovog prezimenjaka, pa potom kod Baraka - koji je (hiljadu posto) imao nekih problema sa rukovodstvom, jer verovatno nije hteo da mu neko drugi sastavlja tim, ili nešto slično se tu dešavalo, pa je kao posledica toga došlo do par slabijih rezultata i nikada bržeg odlaska iz Zvezde... Sramota je šta se radi sa jednim klubom koji ima tako dobru i dugu tradiciju i istoriju, ali sa ovakvim postupcima za par godina ćemo biti tu gde je Partizan sada, a ni sada nismo daleko... Niti sam bot niti navijam za Partizan, Zvezda je život moj, ali navijača ne možeš da slažeš deset puta... Sada treba da gledam kako moju Zvezdu koja je rušila Bajern, Barselonu, Dinamo Dresden itd, pa i na kraju krajeva dala Fjorentini 5 komada za manje od pola sata - to je bio tim, a nesreća je bila ta - što smo dobili u LŠ ozbiljne timove iz ozbiljnih liga, ali ovako više ne ide, taman jedan ili više igrača pokažu kvalitet - odmah se prodaju, da nije prodat nijedan igrač iz tima, taj tim od prošle godine uz kupovinu solidnog levog beka i napadača tipa - Late Lat bi harala Evropom za dve-tri sezone, naravno uz podmladak u našoj ligi... Ovako, nema ništa od ovoga niti imam više bilo kakva očekivanja, čovek (msm na Terzića) nakon utakmice sa Bido/Glimtom izjavi da više niko neće otići iz Zvezde niti će više bilo ko doći u ovoj sezoni, a onda sutradan proda čovek Hvanga, koji je bio zvezdaš u srcu i duši i jedan od najboljih fudbalera i pojačanja koje je Zvezda imala u XXI veku...
e

ejooo

pre 16 dana

bukvalno nikog ne zanima , niti zanima tvoje misljenje svaki komentari ti je progrobarski i zlonameran prema zvezdi idi bre pali nesreco

angry_chainsaw

pre 16 dana

Pa ejooo ni ime ne umeš sebi da smisliš a došao si ovde, kao lojalni - plaćeni sendvičar da radiš svoj posao - pa ni yo nisi sposoban... Zato smo tu i gde smo ljudi, zbog ovakvih "Ejooo" i sličnih njemu ali za razliku od istog - ti drugi slični imaju malo veću komfornost, više su plaćeni i imaju manje ili više - veći uticaj...
T

Toliko klubova

pre 16 dana

I igraca oni bas nasli Studgart i Benfiku,pa nebi ni ja pojacavo direktnog protivnika u LS,i to zadnji dan.
S

Sladajac

pre 16 dana

Kad već nude toliko velike pare za krilo Štutgarta zašto ne dovedu krilo Jang Bojsa Vinicijusa koji je iz Lila na pozajmicu sa pravom otkupa za 3mil.kod njih.Ja skoro od Binića nisam video bržeg igrača,nama bi ga prodali za 5-6mil.kod njih je rezerva ušao u Istanbul pola sata pred kraj,pravio malu decu igračima Galatasaraja,pretrčavao ih kao raketa,driblao i na kraju dao gol.Zapamtite dobro za godinu dve za njega će se otimati Real i PSŽ...
M

Ma

pre 16 dana

Jes sta istice, i onako i ovako ima da osvoje 1 do 3 boda i to je to, ovde na nasim njivama ima da se prosetaju, ako negde zagusti tu su sudije da pogura.
a

aaaaaa

pre 16 dana

sta onda reci za vas...u evropi ispali iz svakog takmicenja....a u nasoj ligi nema ko vas sve nespasava da ne budete u plej autu...oces da kazes da su nase titule nezasluzene itd...pa ko je trebao da osvoji,koji to tim je blizu zvezde
M

Milan192002

pre 16 dana

Samaseku!Dostupan igrač,odličan zadnji/centralni vezni.
х

хијене 21.блок

pre 16 dana

Ауу, како би нам он легао, памтим га још из двомеча против салзбурга
d

deki22

pre 16 dana

ljudi, sta je sa lučićem? živ čovjek?
g

ga

pre 16 dana

Utakmica sa Milanom pre par godina je pokazala da je Ivanic klasa od igraca u poredjenju sa Krunicem. Dovodjenje Krunica bi bilo bacanje para
6

6548

pre 16 dana

Kupi Berga kad vec hoces pare da bacis jer si kalkulisao celo leto....svi zavrsili ozbiljni timovi a mi uvek zadnji dan...kaze posle pogresili...sto je brzo to je i kuso
p

pitanje

pre 16 dana

Do kada ce ovaj grobarski bot Angry _Chainsaw da glumi navijaca zvezde?
M

Miloš Ćupić

pre 16 dana

A sta je rekao pogresno?
P

Paja Glavonja

pre 16 dana

O, Mišureeeee
B

Brzina za LŠ

pre 16 dana

Silasov otac nije rad za dolazak u Srbiju. Trebaju se pokazati sada ubedjivačke sposobnosti. Silas je igrač neverovatne brzine koja nam je potrebna po oba boka u Ligi šampiona. Sa jedne strane Radonja (Milson), a sa druge strane Silas (Olajinka koji bi mu bio izmena). To bi bio vrhunski posao, jer nikada se nije potrefilo da imamo oba brza krila, uvek se oslanjali na jednu stranu, a druga bila kreativnija.
M

Milence Pilence

pre 16 dana

Dogovorite i Karničnikaa... Da pocnemo da kućimo vec danas!!!
S

Sladajac

pre 16 dana

Šta će ti desni bek od 31g.kad imamo Mimovića budućeg reprezentativca???...
M

Milence Pilence

pre 16 dana

Pa zato,što cemo ovih 10milki raspodeliti na više "pojacanja"... Ima tu da se dosta igra,a sad su u pitanju sitne pare... Od viška glava ne boli...
V

Vizitor

pre 16 dana

Meite i Mvumpi ne dolaze definitivno ali shvatam zasto portali i dalje podrijavaju taj "leš" (vijest).Da se i dalje mahnito posecuju portali i klikce na Zvezdine vijesti.Pored toga što bi nas Mvumpi kostao kao Sv Petra kajgana Stutgart je zahtijevao da u klauzuli ugovora bude ubaceno da ne moye da nastupa protiv njih u LŠ.Isto je zahtijevala i Benfika za Meitea te se zbog toga odustalo od njih.Ima i smisla.To su nam 2 utakmice sa njavise sanse za bodovima i pobedom i mi treba da se odreknemo igraca koji prave razliku na terenu.Radonjic i Krunic i to je valjda to...
G

Gostivarcek

pre 16 dana

Ovaj Francuz ima malo bolju statistiku od mene koji se ne bavim fudbalom

angry_chainsaw

pre 16 dana

Dovešće sigurno Terza nekog, pa nema smisla stvarno, imamo toliko talentovanih fudbalera, koji mogu da pokriju po nekoliko pozicija u timu, eto npr. Slavoljub Srnić ili Marko Gobeljić... Znači otkako su prodali Bukarija dve manje i manje idrm na stadion, a nakon sadnja dba gostovanja teško da ću kupiti komplet karata, i ja nisam jedinka već tako razmišljaju svi oni koji su fo sada išli sa mnom na utakmice, putovali, delili pare za gorivo, organizovali prevoze itd... A sve je krenulo nizbrdo prodajom Nedeljkovića, oa Mijatović, pa Bukari, pa Kraso, pa Stamenić, pa Mijailović, pa Hwang, pa Glazer - pa dosta je bilo rođaci, ja mislim svojom glavom i nusam ničiji bot...
K

Kompletni idioti

pre 16 dana

Znaci opet se trazi novi Nedaje u minut do 12 cccccc.....
i

iz sljivika

pre 16 dana

On je još ispao i dobar kakve su sve dovlačili.
?

??

pre 16 dana

On je ispao dobar, a placen 5,5m. Za sta dobar, da daje golove javoru? Pa mi ligu osvajamo sa drugim timom, ne palite se da je serif dobar. Takav igrac i tih godina je mogao da se dovede bez obestecenja
i

iz sljivika

pre 16 dana

Napisah lepo ko ume da čita: Kakvi su bili ostali ovaj je još i ispao dobar". Nisam napisao da je dobar, već da je dobar u odnosu na onog čijeg se ni imena ne sećam od pre dve godine, pa onog iz Anžera, pa... ima toga koliko hoćeš.
h

halo

pre 16 dana

I tako, svede se ceo prelazni rok na seljačinu Radonjića i možda Krunića koji se setio dečačkih snova kad ga više apsolutno niko u Evropi nije hteo, samo ostaje da vidimo da li mu je i Arabija preča od dečačkih snova :D
@

@halo

pre 16 dana

Opet ti dečko mračiš...
h

halo

pre 16 dana

@@halo Srce mi se cepa što mračim terzinu brigadu :(((
@

@halo

pre 16 dana

Kakva si ti paljevina, to je neverovatno. Ko god ti nešto kaže, ti misliš da je taj Terzin bot. Naravno da znamo kakav je on, ali to ne znači da stalno treba da se mrači. Čim ostavljaš samo negativne komentare, pokazuješ da si nezadovoljan svojim životom. Opusti se malo, život je lep :)))
v

v1ad

pre 16 dana

"najmanje osam domaćih igrača, od čega četvorica "stasalih" u samom klubu" Hocemo li skupiti dovoljno?
B

BokiUSA

pre 16 dana

Kako da ne... pa Mita I Terza su vec dvoje sa 36 meseci... kafe kuvarica I verujem da ce se naci neko jos... mozda Djiga... :) :)
Z

Zauvek zvezdaš

pre 16 dana

Spajić, Luka Ilić, Lučić i kao četvrtog na A listu možeš da biraš koga da staviš od ovih rođenih 2003 i mlađih koji svi mogu da budu na B listi, znači Đurić, Mimović, Leković, Knežević, Šljivić. Izvoli izaberi i pošalji Uefi. Pišete ovde kao da u upravi i administraciji rade debili koji nemaju pojma šta rade.
D

Dragan A.

pre 16 dana

Uz Mimovića koji bi trebao da je već valjda standardan, trebalo bi ustaliti makar još Kneževića u startnoj postavi. Momak je dobro odigrao svaki put kad je dobio šansu i bio jedan od boljih na terenu. Uz njega Prucev i Jovanović treba da dobiju veću minutažu.. mislim da svojom brzinom, znanjem i hrabrošću zaslužuju da im se pruži ozbiljnija prilika.
i

iz sljivika

pre 16 dana

To kod Milojevića nećeš gledati.
R

Renesansa

pre 16 dana

Pitajte Slavka Perovica iz Radnickog da vam pozajmi neko krilo. Sa ovim krilima iz Zvezde se u boj ne krece.
C

CaleB pravi

pre 16 dana

Od Slavka se moze samo pozajmiti nekoliko topovskih udara, krilo ne....
B

Belgrano

pre 16 dana

Krila "Slavka Perovica" su protiv Mornara pokazali da poseduju ogromnu evropsku klasu, siguran sam da bi u LS pravili razliku protiv Barselone.
P

Paznja paznja

pre 16 dana

Zvezdi treba plejmejker, Slabo pravimo sanse, Odbrana je sada ok
S

Simić

pre 16 dana

Bićemo jedini klub u Ligi Šampiona bez klasičnog zadnjeg veznog igrača.
G

Grunf5

pre 16 dana

@Simicu Objasni to "klasicni vezni igrac" molim te
E

Esfelgi

pre 16 dana

Zavrseni su Krunic i Radonjic , pise telegraf i blic, cudi me da vi to jos niste objavili.
i

iz sljivika

pre 16 dana

Telegraf i Blic su pisali i da smo ekonomski tigar skriveni zmaj, pa...
M

Mutommbo

pre 16 dana

Dovedite Marka Grujića! Zvezdino dete. Do 5 M sve je prihvatljivo. Njemu trebaju minuti a Zvezdi igrač defanzivnih vezni. Pre dve sezone jedan od boljih u Portu koji je igrao ½ LŠ. Poslednje mu nisu davali šanse da igra i zato mu je i pala cena. Nekada davno njegov transfer 6 M podigao Zvezdu. Karma je čudo.
L

Lept

pre 16 dana

Nece nikog dovesti i uci ce oslabljeni u LS. Boli Terzu uvo, uzeo lovu za ulazak, bice puna Marakana, prodao igrace i to je to.
K

Krone

pre 16 dana

Ajde ljudi ostavite se igrica menadžera ili šta više!Marin predlaže,Mita i Terza aminuju!Zar mislite da Marin nema spisak igrača koje bi doveo?Problem je što ti igrači neće da igraju našu ligu a zbog tih 8 utakmica u LŠ iako štima plata nije im izazov da izgube jednu ili dve godine karijere!Prema tome,ajmo malo realnosti i podržimo ekipu koju imamo jer realna su očekivanja da ćemo teško dalje a za našu ligu smo dva koplja iznad ostalih.
n

neko kao

pre 16 dana

Napokon jedan normalan i realan komentar... Svaka cast..
i

iz sljivika

pre 16 dana

Tako je. Ali ajde onda da ne dovlačimo razne Dalsioe, Milsone, Pume, La Pare, Žandere, već da guramo sa svojom decom i sa tek po nekim strancem koji zaista pravi razliku i krpi nas na pozicijama gde nemamo naše igrače. Onda bi se kroz LŠ iznedrili neki novi Mijatovići i Nedeljkovići.

angry_chainsaw

pre 16 dana

Sa takvim razmišljanjem bićemo za deset koplha jači od svih u našoj ligi za sezonu-dve, ali više Evrope videti nećemo!!!
Z

Zubizarreta

pre 16 dana

Radonjić i Krunić po meni nisu adekvatna pojačanja. To je samo bacanje prašine u oči navijačima. Premalo je vremena i Srbija očigledno nije atraktivna destinacija. Ovog puta novca ima ali ostalog ne.
e

exe

pre 16 dana

da smo ozbiljan klub doveli bi smo smo birmancevica
S

Sky888

pre 16 dana

Za mene bi Grujic bio top pojacanje i investicija za buducnost koja bi se isplatila a na krilu je suludo dovoditi igraca od 10M jer za ovu nasu ligu nije potreban a u LS nece praviti razliku.Radonja je smrt za svlacionicu to svi znamo i treba ga zaobici a bolje je gurati nase klince pa prodati na zimu.Ja onakvu kreaciju i umece kakvo ima Knezevic dugo nisam video ali dzaba kad decko nema minut od pocetka.
N

Nenad1246

pre 16 dana

Zvezdini igrači. Spajić, Mimović, Knežević, Šljivić, Ilić, Leković plus Rodić, Katai, Ivanić, drugi Ilić, Jovanović tako da lako ispunjavamo kvotu od 8 domaćih od koja 4 su iz škole.
R

Realnoo

pre 16 dana

Nazalost Hvan je otisao u najgorem trenutku. Nema sanse za te pare da nadju boljeg igraca.Ali sta je tu je. Uz veznog po meni je hitno potreban i napadac,jer ga Zvezda nema..
Q

QPa

pre 16 dana

To se znalo od domara do predsednika kluba, ali neko je ocigledno nesposoban da proaktivno radi svoj posao nego se ceka da ode da krene da gori pa se dovode van le pare, imbeciliosi, itd itd. Mada i kad rade posao na vreme nista bolje nije, Puma lik kesa...
S

Scaloneta

pre 16 dana

Najgori trenutak bi bio da je otišao pre dvomeča sa Bodom, pa da izvisimo za LŠ.
F

Faxxo

pre 16 dana

Duarte je TOP KLASA

DeRossi

pre 16 dana

Znaci dovodi se u 5 do 12 bilo šta, placaj 10 miliona za igrača. Trošenje novca kao da je palo sa neba i da će padati i dalje, a ne da se mukom i sportskom srećom zaradilo. 10 000 000€ EJ BRE. Kao da smo mi klub koji to može sebi da priušti. Treba da se dovode igrači na kojima ćemo da zaradimo, za 5-6 miliona a da ih prodajemo za 10-15 000 000. A mi tovimo prase pred Bozic. Daj Boze da ovaj ne dođe, da ne dovedemo nikog. Ovakvim nacinim poslovanja vratiće nas u 2017. vrlo brzo. Ako će ovako da kupuju želim da nam ne dođje niko.
Z

Zvezda 91

pre 16 dana

Ostajemo na ovo sto imamo 100%
C

Chacarita

pre 16 dana

ovom*
K

Komentator

pre 16 dana

Evo jedne informacije iz prve ruke - Radonjić i najverovatnije Krunić će nam biti pojačanja. Danas bi trebalo to biti ozvaničeno
K

Komentator

pre 16 dana

Pritom, Radonjić bi trebalo na 3 godine
1

1/1

pre 16 dana

Ne dolazi niko, mozda Radonjic ali male su sanse
G

Gaga 1979

pre 16 dana

Svi pričaju da su to Radonjić i Krunić, i možda je to ok. Verujem da će Radonjić mnogo bolje igrati za Zvezdu, i da će se bar zbog lige šampiona uozbiljiti, nego u bilo kom evropskom klubu. U dobrim je godinama, i opet može da napravi dobru prodaju. Krunić je odigrao 19 utakmica u ligi šampiona, što je ogromno iskustvo, i bio je baš dobar u Milanu. Znam da bi svi voleli da imamo nekog razbijača, i možda bih stvarno još samo voleo Meitea, je stvarno je visok i jak, ume da zadrži loptu i započne napad. Ovo za Silasa je predobro da bi bilo istinito.
M

Mile12

pre 16 dana

Meite je Milojeva želja, on voli takve igrače na zadnjem veznom (Donald, beli Donald, Sanogo)! Daće bog i Radonjić čekam ga celo leto, a ovi dosadni likovi koji ga hejtuju ljubiće mu stope za 3 meseca...
B

Bu2nin

pre 16 dana

Samo prodajte serifa i pumu! Nikog ne dovodite
M

Milence Pilence

pre 16 dana

Ništa od ovoga.. Bacena koska,cisto zavitlavanje i samo da se prica...Verovatno se vec zna,ko dolazi,da se nadje iako i to je reda radi,jer iskoraka nece biti... Bar ne sa razmišljanjem 5 do 12...Dobroo...Ovaj mali,ako ne nadje klub... U suštini ne gubi ništa😉... Zato molim,samo opušteno... Vecina je i onako bila za guraj te mlade... Pa ko ga J, 🤭... Nikad neznaš🤷‍♂️
C

CaleB pravi

pre 16 dana

I uvek ovako, i uvek u cajtnotu...ovako ne radi ozbiljna uprava kluba. Sta ste gospodo radili sve ovo vreme ??? Cesali damu u udobnim foteljama ? Od svega naravno nece biti nista danas, mozda eventualno Radonjic, i to samo zbog cinjenice da je trenutno tu, u Beogradu. I onda ce to da nam predstave kao neku bombu, a to nije nikakva bomba. Jedino tesi sto Miloje vec zna kako da ga koristi, nije mu prvi put da saradjuju. Mozda bi valjalo dekretom nekim zatvoriti sve splavove, da bi Zvezda dobila "igraca".
I

Ivan71910

pre 16 dana

Uprava zaslužuje mnogo kritika zbog raznih stvari,ali ne i zbog ovog sad.Naprosto uvek tako kad se udje u LŠ kroz kvalifikacije,prodaje se onaj koji mora(Hvang) i koga su čuvali samo za kvalifikacije ,plus doselekcija ekipe od onoga što je trenutno dostupno na tržištu.
Т

Тульский

pre 16 dana

Имали смо Букарија који је уз све своје мане био лично Мбапе за наше услове. Продали смо га за пишљивих 7-8 милиона и довели Пуму и Милсона, чиме смо потрошили паре зарађене од Букарија. Е сад, испоставило се да су они промашај (за не повјеровати да се то нама деси) па дај да спискамо још 10 милиона у минут до 12, на играча који неће ништа више да донесе од Букарија. Доста са крилима, уиграјте то што имате! Дајте неког бека и крштеног задњег везног да не будемо врећа за набијање у ЛШ. Милсон није промашај, само дајте времена момку да се адаптира.
d

dzoniiii

pre 16 dana

ovog iz stutgarta treba dovesti isključivo na pozajmicu i nista vise previse para je to preterani rizik
v

van

pre 16 dana

I sta ce sada sa Pumom...ko ga je gledao, ko je bacio 2,3 miliona....nije to klinac od 18 i da kosta pola miliona pa sta bude....ovde je ozbiljna cifra bacena
o

odakle

pre 16 dana

zvezdi odjednom preko 10 miliona za dovodjenje jednog igraca kad su u minusu i dugovanjima vec 30 godina?
M

Milence Pilence

pre 16 dana

Prikaaa... Vecina ljudi je danas u minusu...Pa se prave gozbe,veselja,živi-nekad i preko svojih mogučnosti... A za tih 10 milki.. Ne brini previše.. Legle su ovih dana,ako ih slucajno nije bilo😉..P.s.IMAŠ LJUDE,KOJI ZNAJU PARAMA,a i one,KOJI ZNAJU STVARATI BEZ🤷‍♂️!!!
D

Dzoe

pre 16 dana

Zvezda igra evropu vec 7 godina, Zvezda prodaje igrace, Zvezda puni stadion. Sta odakle?
Ј

Јосиф

pre 16 dana

Иста прича као прошле године! Довели смо Красоа и Олајинку,па нам после два месеца нису ваљали,па трчи доводи Хванга и Шерифа у задњи час,Сада опет исто.Па пита ли некој тог Марина,колико ке новаца платио за Пуму и Милсона,и на узорку од 4-5 утакмица сви знају да неваљају.
A

Aca Delija

pre 16 dana

Para nece da zafali pa koliko god da treba.
t

tarara43

pre 16 dana

dajte Berga i Radonjica
I

Ivke88

pre 16 dana

Juce procitah da je Silasov agent posle sastanka sa upravom izjavio za medije da Silas ide na jednogodisnju pozajmicu u Zvezdu.. Od ovih zadnjih veznih sto su se dovodili u pitanje, jedino mi Meite uliva poverenje..
a

arroyo

pre 16 dana

Koji crni Meite, pa kad je bio u Milanu jer je Kesi odmarao, pojeli smo ih na sredini, ne sećam se sad jel Sanogo tad bio
т

то што читаш

pre 16 dana

и што си читао, је све са овог сајта... они само пишу вести ,и сами себе демантују
I

Igorgost

pre 16 dana

Meite ne može da se meri sa Krunićem, ni po karijeri i klubovima u kojima je igrao, ni po poznavanju srpskog fudbala i sredine. Možda neće biti loš, ali dovodi se isključivo zato što neće da se izdvoje veće pare za Krunića.
B

BTS

pre 16 dana

A Olajinka je siguran? Čovek je posvadjan sa loptom. Da da Bog da ga se reše što pre. Užasan igrač. Užasam.
C

CaleB pravi

pre 16 dana

Slazem se da je uzasan, ali samo kada igra po krilu...ukoliko bi igrao napadaca umesto nes(p)retnog Serifa, to bi vec bila mnogo bolja varijanta, i za njega, ali i za klub. Mnogi su zaboravili da ga je Bahar koristio kao napadaca, i tu je bio veoma dobar.
2

24.232

pre 16 dana

Prosto je neverovatno, da od tolikog pisanja SVAKI DAN i to nekoliko vas novinara... Ni jedan jednu vest nije napisao o mladjim igracima, koji vaze za neke talente i koji sada sa ovoliko igraca pre svega u sredini terena nece dobiti bilo kakve ozbiljnije minute, sto im je najpotrebnije kao recimo i Sremcevicu koji je otisao na pozajmicu... Lako je pisati jedno te isto svaki dan, ali treba pokrenuti neku temu o kojoj ostali cute... a interesuje navijace. Jovanovic, Knezevic, Prutsev, Sljivic, a onda i Djuric, Lekovic... sta je sa Lucicem niko ga ne spominje jel se oporavio posle ovoliko dugo vremena, jel trenira? Nije to mali broj igraca, mozda nije realno da svi odu, ali barem 3-4 treba da dobiju minute negde drugde. od sedenja nema nista.
N

Nighthawk

pre 16 dana

Доводили смо ове странце да седе на клупи и узимају место неком из омладинске. Ако већ јуримо резултате и не могу клинци да играју у 11, бар резерве да буду. Овако опет 50 крилних фудбалера и 19 шпицева…
U

U Tem Denveru

pre 16 dana

Bacaju se dimne bombe bezveze. Znamo svi da ce na krilu doci splavar i neki raspad u veznom redu, ako i oni dodju
s

simbioza

pre 16 dana

Da, dolaze Krunić i Radonjić, to se već zna.
b

bakala

pre 16 dana

cemu ste vi dovodili onda pumu i rodrigeza? znaci lose ste obavili "skauting"! cemu ste dovodili malog Lazara? da igra svaku trecu utakmicu u prvenstvu i u evropi da udje 3 puta po 3 minuta?! znaci mora i mali Lazar da igra i u Evropi, pa koliko sam citao navodno on ima tu brzinu i dribling, sta cekate? sa tim pricama kao polako, da ne izgore itd. kako u top ligama letice ulaze mladi, dobijaju sansu, igraju, melju, neki i nestanu naravno. Bahar je prosle, setite se, pocinjao sa Mickom na desnom beku i Endijaeom na spicu, a na kraju je Kosta pocinjao a Mijat vadio kestenje. Krilo ako dodje, onda se resavajte pume ili rodrigeza
T

Trans

pre 16 dana

Na Transfermarktu pise da je Hvang prodat za 5.5 miliona
J

Joksa1986

pre 16 dana

Pa nije ga prodao transfermarkt vec Zvezda 🤦 8 miliona evra je transfer, ispravit ce, ali nije ni to bitno, transfermarkt je pre svega statisticki sajt i kao takav treba i da ostane, nisu merodovni uopste kad su cijene u pitanju, tamo je Saldanja vredio 10 miliona a otisao za 4mil. tako da jedino gdje su zaista dobri to je statistika ostalo veoma diskutabilno...

pancevac992

pre 16 dana

ja stvarno ne znam da li je vas ljude sramota toliko da lazete. https://www.transfermarkt.com/in-beom-hwang/profil/spieler/365394
N

Nenad1246

pre 16 dana

Jeste transfermarkt je merodavan izvor kao moja baba. Ona ga uređuje inače iz hobija.
T

Trans

pre 16 dana

Mozda čitaju komentare ispravljeno je na 8m. A ovi bolesnici koji sve misle da ih neko laže to je njihov problem.
n

navijac zvezde

pre 16 dana

sto ne kupe nekog iz bodea sad kad smo ih izbacili?
V

Visente Del Boske

pre 16 dana

A mogao bi da se dovede i neki bek,gledam klupu kad smo igrali protiv radnickog mi nemamo nijednog beka.
R

Realista1389

pre 16 dana

Bacanje para. Igrajmo sa ovim sto imamo, Miloje ce uigrati kako treba. Neka borba bude neprestana!
Z

Zar mora

pre 16 dana

Daj sta das u minut do dvanaest