Komentari na vest

Zvezdin poker do prozivke: Nemanja Radonjić za 1.500.000 evra

A

Aca s traktorem

pre 3 meseca

Dolazi nam Neca Radonja
Ђ

ЂОЂ

pre 3 meseca

Ништа од тог посла, новинарски аброви и тешко спиновање.
K

Kesara

pre 3 meseca

Nemanja "The Monk" Radonjić
D

Dex15

pre 3 meseca

Zvezda ove godine samo od prodaje igraca uzela 50 miliona i onda ti dodju iskompleksirani i oprani mozgasi sa Youtube Danas kanala da ti pricaju kako drzava daje Zvezdi pare? Ne da ne daje novac, vec je bas suprotno. Dok se njihov KK sponzorise iz "privatnih" budzeta? Kako se zovu ti privatnici koji sponzorisu i daju pare u KK i FK Partizan?
M

MetLatizan

pre 3 meseca

Ali kako su samo vise nego providni ovi mali navijaci nogometnog jsd kluba koji sa "zvezdaskih" profila spamuju protiv Radonjica da toboze "ne valja" jer ih je strah i boje se njegovog povratka u Zvezdu!
@

@MetLatizen

pre 3 meseca

Koliko tvoj mozak ne funkcionise, kada ti mislis da se mi plasimo dolaska Radonjica u ovom trenutku? Iskreno pitam. Dobili ste nas, uzeli titulu, 30x ste jaci, i sta, ako Radonjic ne dodje bicete oslabljeni sledece sezone? Mi cemo da dovedemo kao ozbiljne igrace, a? Koliko vas vozaju ovi vasi da vi ne shvatate da je sve vase, a kao tripujete da se sa nekim kao takmicite, nadigravate... Uzivajte u predstavama vaseg kluba, ne takmicite se vi sa Partizanom, mi trenutno nemamo klub dok su ovi vasi u nasoj upravi, tako da cete opet biti bolji sa i bez Radonje.. Samo cete biti idioti koji jedini vracaju igraca kojeg niko nece, platicete ga mnogo vise nego sto vredi, da vas on uvede u LS? Ok, srecno sa tim..
D

Dupla Kruna

pre 3 meseca

Ozalosceni navijaci jsd kluba koji titulu i LS zadnji put videli kad je Tito bio ziv,sad spinuju protiv Radonje u rojevima,strah u njima izmice kontroli zbog povratka Radonjica u Zvezdu,to se iz njihovih hejterskih poruka moze zakljuciti vrlo lako!
a

asas33

pre 3 meseca

Evo, sece o vene sto cete dovesti igraca sa dve leve noge i sa velicinom mozga kokoske zato sto mu je natecen..
N

Nordsjeland x6

pre 3 meseca

Sve ove hejterske komentare protiv Radonjica pisu iskljucivo ovi iz nogometnog jsd kluba, strah u njima izmice kontroli zbog same pomisli da se vraca u Zvezdu, to je jasno ko dan!
D

Dobrodosao kuci

pre 3 meseca

1.5 MIL JE SMESNA CIFRA ZA TAKO DOBROG IGRACA I REPREZENTATIVCA,VRATITI GA ODMAH U ZVEZDU!
P

Pjer

pre 3 meseca

Prosto pitanje,ako je tako dobar zasto posle Zvezde nigde ali nigde nije mogao da igra ali bukvalno??? Pa zato sto je krs igrac,otvori mu kapiju ode sa loptom u gol aut ili se zalepi u igraca,smesan igrac.
@

@Pjer

pre 3 meseca

Radonjic je TOP Igrac, ali mu je glava malo na pasi, ali kada se vrati i bude igrao u Zvezdi bice to drugi Nemanja. Zvezda mu je ljubav, emocija i kuca. To je isto kao kad zivis u inostranstvu i vratis se kuci gde se osecas najbolje i gde ti je srce na mestu, Nemam nikakve sumnje da ce nam mnogo radosti doneti u buducnosti i u evropi
E

Eeeeeee

pre 3 meseca

Potpisao zato sto zna koji je najkraci put do reprezentacije...
R

Radonj

pre 3 meseca

Vezarinjo.

Delija

pre 3 meseca

Dolazi momcino.
j

jjjjjjjjjjjjj

pre 3 meseca

sto se mi razbacujemo parama datimilion i po za igraca koga nece da otkupi majorka a ne zeli ga ni torino je tolika glupost, pa pustili bi ga i za 500 k a ne 1.5, mnogo losija verzija bukarija, obojica nemajuzavrsnicu a radonjic nema ni promenu pravca ,plus Stojic milion zasta, Djiga 2.2 miliona zasta, cuj gluposti nema dobrihigraca za dzabe ,ima samo treba ih naci bez menadzerskih provizija terzinog kuma ili sta mu je onaj damjanac
8

88

pre 3 meseca

Kako to da se dečkonja ni u jedan sistem ne uklapa ni kod jednog trenera , svud ga kaširaju . Iz godine u godinu pa čak i na pola sezone , šta će nam taj problem . Ma jok bre to zvedino dete a on siroma počeo u partizan kad došo iz Niš
d

dr.Zvezdan

pre 3 meseca

@88,, Izgubili ste i 4-tu duplu krunu i cak 7 titula tako da...🤫
f

fiki554456

pre 3 meseca

Pun je youtube snimaka gde vasi igraci na klupi pevaju zvezdine pesme,jer su tada bila vremena da moras u partizan hteo ti ili ne,jednom drzavni projekat u fudbalu nastavilo se i u kosarci..😊
O

Ok

pre 3 meseca

A sto ste se pretvorili svi Topalovici u brojeve.
T

Trajko ovde

pre 3 meseca

Bravo ti ga na Terzetu i Mitketa Radonjič će bide veliko pojačanje za Zvezdu. Ja verujem na Terzetu daće napravi dobar tim za sledeću sezone. Terzeta je mag na fuzbal. Marin je odličan sporcki direktor i će dovede još kojo dobro pojačanje za Zvezdu. Nevredi se nervirati jer će Zvezda igrati u grupi lige šampiona i će bidne šampion u Srbiji
s

smešno81

pre 3 meseca

nauči ti brate prvo da pišeš
O

Oblomud

pre 3 meseca

Radnja ce bidne igra vise po splavovi nego u Evropu!!!
F

Forever Young

pre 3 meseca

Trajko Kralju 😂🤣😂🤣😂
S

Svidjalo se ili ne

pre 3 meseca

bas dobar igrac i sto je najvaznije vec dokazan u ZVEZDI! za te pare tesko naci i kockati se sada kadabtreba da se napravi tim za LS..Miloje znao i zna sta radi!
V

Visente Del Boske

pre 3 meseca

Potpuno sam razocaran prelaznim rokom jer kad se bude zavrsio opet cemo biti na istom,umesto da smo samo nadogradili tim sa 4-5 pojacanja mi prodali ono sto valja,umesto da je Bukari ostao da je vracen Radonjic imali bi na obe strane strasna krila koja bi i u evropi pokazala nesto,da je doveden kvalitetan zadnji vezni bas bi kidali ovako ce i ova sezona biti ista kao i prosla.
Š

Šoić III

pre 3 meseca

To “strašno krilo” ni u Monci nije izborilo startno mesto i sad treba u Zvezdi da se rehabilituje… teška prevara. Crnogorac je svoje odigrao.
V

Visente Del Boske

pre 3 meseca

Izvini ali u ovom sto sam napisao nigde nisam spomenuo nekog crnogorca koji igra u monci.
M

Manche

pre 3 meseca

Da zanemarimo odbranu, vrlo lako moze da se desi da nam sredina i napad izgledaju ovako: Grujic, Hvang, Ivanic, Radonjic, Olayinka, Ndiaje. Uopste ne izgleda lose.

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Da, ali ima jedna mala falinka: Grujić nije došao, niti ga iko pominje, a Hvang će verovatno otići.
V

Voip

pre 3 meseca

Pa prijatelju dragi ovi prvopomenuti moraju izginuti da napakuju brdo sansi nebi li Nedaje ugurao neku loptu u gol. Gde njega stavi u ovu postavu, bas strci.
N

N81

pre 3 meseca

Nebi... nebi... Maiko...ne
L

L'Equipe

pre 3 meseca

Grobari se nesto uzpanicili. Al dobro nije im lako kad imaju zabranu registracije pa moraju negdje i da komentarisu prelazni rok 😂
B

Bida

pre 3 meseca

Uspanicicetese vi kada vam padne vodja ziv bio pa video dig preko 180 miliona
7

7god bez titule

pre 3 meseca

@Bida... Vaj jsd je u Bankrotu zbog 200 mil duga koje vasa uprava krije od javnosti pa zato ne sme da podnese ostavku!
F

Fru

pre 3 meseca

Budimo realni taj je dobar za našu ligu, a za nešto ozbiljno ništa. Gde god je bio ništa nije odigra i samo su ga slali na pozajmice.
F

Fußballspieler

pre 3 meseca

Da li se neko seća onog driblinga u trku protiv Portugalaca kada je asistirao Kostiću za gol? To kod Bukarija nisam video. Bukari je mladji, nešto brži i prodorniji ali tehnika i taj dribling u punom trku je kvalitet više na Radonjićevoj strani. Treba videti da li će ga Milojević koristiti levo ili desno, kako će to uticati na Ivanića ako bude imao Radonjića na levoj strani ali svakako da će Zvezda dobiti kvalitetno pojačanje
D

Driver 8

pre 3 meseca

Bukari je igrač za klasu bolji od Radonjića.
P

Pjer

pre 3 meseca

On nema dribling,on samo trci ko muva bez glave pa malo ode u aut sa loptom malo se sudari sa odbrambenim igracem ...Radonja i dribling...
P

Pst

pre 3 meseca

Smesno je porediti tehniku Bukarija sa Radonjicem. Covek od fudbala ima samo brzinu. Ostavljs bekove na izvolte. To sto ga je Terza uvalio u Ameriku plafon. Radonja ce kod Miloja igrati levo sa Ivanicem a Olainka desno sa Ilicem. Ako Terza uspe dobro da proda Hvanga bice to dobar prelazni rok. Igra ce zavisiti od zadnjeg veznog. Koreanac na levom beku bacanje para bez potrebe.
M

Meni Udzeppe sa Kipra je najbolji!

pre 3 meseca

Mbape je izmedju 15-20 miliona godisnje a mi imamo 8 a dovodimo igrace ala Zander sa Kipra.
L

Logitech

pre 3 meseca

Opet dovode Partizanovog djaka, vratite i Bosancica, Krnetu i Novaka Martinovica.
d

ducaa

pre 3 meseca

Radonja delije te cekaju dao si obecanje i znas od koga dolaze negativni komentari ne obaziri se vec DOLAZI
m

molim?

pre 3 meseca

Ako je ovo tačno, kupovina Radonjića za 1.5 miliona je krađa. Ako ništa drugo, odigraće dečko za sebe, dve sezone i posle ide po još jedan jak ugovor i to je to. Bitan je i tajming, ako dođe odmah na početku priprema, uigra se, vidimo kako igra u prvim kolima prvenstva i kvalifikacijama, onda je posao rešen. I da se ne pokaže, prelazni rok traje do sredine septembra. Da je cena za njega 4 miliona i više, to bi bio rizik, ovako, odličan posao, naravno, ako je tačno.
M

Mile12

pre 3 meseca

"Dečko koji obećava" 😉
V

Viljuška

pre 3 meseca

Mnogo je kume...
D

Dejan Pizon

pre 3 meseca

Radoja golub
8

89

pre 3 meseca

Kako li ce Zvezda da se samo izbori sa svim ostalim fudbalskim velikanima koji zele Radonjica?!? 😂😂 Jedva cekali u Torinu da se rese brata. A u Zvezdi kazu najvece pojacanje. Ovde se ne zna ko je lud...
P

Pixy

pre 3 meseca

Kod njega nije sporan fudbalski talenat, već "luda glava". A kod nas mu je najbolje, da se ne lažemo.
X

XXXL

pre 3 meseca

Hahahaahaaaha vec mi dojadila serija gluerda i petarda nevidjene gluposti zvezde spanska sapunica emeralda u glavnu ulogu kopate u dno dok nadjete naftu a olimpijakos osvojio bar nesto zavrsicemo ko rumuni na dno dna prodali ste bukarija sad ste zainteresovani samo za nekog grka da mazete oci ljudima sramota!!!
B

Boxy

pre 3 meseca

Moguce jedan od losijih poteza u zadnjoj deceniji
S

Staa

pre 3 meseca

Sta pricaju ljudi, koje li su im namere? Radonja je igracina i pored svih nedostataka, onakav dribling i brzinu nemaju srpski igraci. Dali ce se frajerisati kao na zapadu ili ne? Ne jer mu ovakva okolina kod nas odgovara, mladji je uspeo da odigra odlicno a sada je i malo zreliji.
V

Vojče Muzikant

pre 3 meseca

Koliko nikova ti imaš? Stalno govoriš o njegovom driblingu. Ja se nešto ne sećam tih “driblinga”, naročito u Kataru.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Nemojte, aman, dovedite Cirkovica, 10x bolji igrac! Njega mozete i da prodate posle, za ovog samo ako neke Arape prevarite
с

сармат

pre 3 meseca

Букари у односу на Радоњића: Много бољи дриблинг, брзина, мало више себичан и много мање луда глава.
D

DS1989

pre 3 meseca

a tehnika, a realizacija? Mogao je na prolece sada Partizanu da da 5,6 komada dao je nula sve zicere promasio
z

zaks

pre 3 meseca

Ako dođe, a vjerovatno hoće, odličan posao.Još on može dosta toga pokazati, a Miloje treba samo da mu glavu "namjesti".
E

Eseks

pre 3 meseca

Ceo zivot neko mora da mu namesta glavu,pa dokle vise..Ajd da se nadamo da ce se kod nas unormaliti jer moze da nam bude najvazniji igrac u LS za igru na kontre
B

Bar Kohba

pre 3 meseca

On je top prica za Zvezdu, glavu moze Miloje da mu smiri, a i vole ga Delije. Mislim da ga Piksi nije poveo sto zbog forme, sto zbog vruce glave i kriticnog ponasanja.
N

Nisam gost

pre 3 meseca

Gospodo iz uprave ,Radonjic moze da bude samo backup opcije nekom igracu tipa Bukari level+ ...poreditu Bukarijevu brzinu,prvi korak,dribling sa Radonjicevih 4 sprinta za 90 minuta bez rezonskih poteza i driblinga level skolsko dvoriste je jako neozbiljno.Ako ste uzeoi 7 mil za Bukarija onda je red da 3-5 mil potrosite na dovodjenje nekog ko je igracki jaci. Meni se ovakvo kupusanje uopste ne svidja
s

spldicmama

pre 3 meseca

Radonja je duplo brzi od Bukarija,o fudbalskim kvalitetima je suludo pricati. Prvi igrao u 4 zemlje liga petice,za drugog niko nikad pre zvezde nije cuo
T

Tako nekako

pre 3 meseca

Rekoh ja jutros, a neki se smejase ispod, nije posao na Euro zbog Terzica i manje cene jer ce sigurno u Zvezdu, a neigranje na Euru mu smanjuje transfer i to sam pogodio za 1,5 miliona. Iako je cena figurirala na 2,5 miliona koliko je bio otkup za Majorku.
g

gg94

pre 3 meseca

Ne postoji fudbaler koji bi zbog toga propustio prvo i jedino evropsko koje ce ikad igrati, ne mlati
a

aloo

pre 3 meseca

Znaci Piksi i Zvezda su sve ovo smislili da smanje cenu Radonjicu pa vi ste pukli totalno
S

Srki13

pre 3 meseca

Bukari je za Radonjica Mesi licno
S

Slican

pre 3 meseca

Slican kvalitet kad saberes minuse i pluseve.
H

Hwj

pre 3 meseca

Levo Ristic, desno Seol!!!
N

Nisam gost

pre 3 meseca

Ristic je jasno rekao da mu je povratak u Srbiju opcija cak i iza ponude nekog kluba iz Madjarske
D

Dejan Pizon

pre 3 meseca

Kako bi lepo bilo Radoja levo Bukari desno.
@

@dejan

pre 3 meseca

Koji Radoja?
C

Czz

pre 3 meseca

Obzirom na njegovu prodaju onomad i sada otkup za milion ipo a 6 godina bio u jakim ligama ovo se moze okarakterisati kao odlican potez. E sad samo Miloje da ga disciplinuje
P

Pjer

pre 3 meseca

Za tih 6 godina u jakim ligama nije 6 puta ukupno bio u startnoj postavi, to ti potpisujem a nama je pojacanje,nece ga Torino,Monza,Majorka...sve sila do sile,daj bre dosta je takvih pojacanja.
S

Sotir

pre 3 meseca

Vaseee dete? Hahahahaha
1

123123123123

pre 3 meseca

Da li navijaci Crvene zvede zele da im klub napreduje ili ne? Ako zele, naravno da klub nece dovoditi istrosene rage, neobuzdane glave i ostali skart da ozivi karijeru. Nikako i niposto da bilo koji igrac ima priliku da se vrati jel jelte on je dobro igrao kod nas, trener ga poznaje itd a on ustvari propao ko zeton.
K

Kakva

pre 3 meseca

Istrosena raga? On je vise pokazao napolju od Magika, pa nam je Katai suvo zlato. Odlican potez
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Sve je ovo presipanje iz šupljeg u prazno. Otišao Dragović došao Stojić, otišao Stamenić došao Ilić, ako je ovaj Daliso zamena za Hvanga kukala nam majka. Valjda je poenta priče zadržati najbolje igrače i dovesti par dobrih pojačanja, valjda je poenta priče da na jednom krilu imaš Bukarija a na drugom krilu Radonjića, to je posao. Hvang ako stvarno ode, ko god da dodje ne može da ga zameni. Čuli smo skoro od Doktora da ko god da ode od standardnih igrača, da će doći još bolji igrač na njegovom mestu, uopšte nisam siguran u tu priču. Čuli smo da Zvezdi nije problem da plati za igrča i 8 miliona evra, pa gde su takvi igrači. Daj deo od tih 8 miliona evra Hvangu da ostane. Ako ako nije problem platiti 8 miliona evra za igrača, dovedi Rikarda Ortu iz Brage, neverujem da je skuplji od te cene jer ima 30 godina. Zamisli ovo, u timu imaš po krilima Bukarija i Radonjića, u sredini imaš Hvanga i Ortu, u špicu Arnautovića. E onda bi moglo da se kaže da smo se popeli stepenik više po kvalitetu, a ovo što mi radimo sa odlascima i dolazcima, sve je to iz šupljeg u prazno, daj Bože da grešim i da Hvang ostane, i da se dovedu još dve tri atomske bombe.
D

DS1989

pre 3 meseca

A jel znas kako je Hvang dosao? Tako sto mu je obecano da cemo da ga pustimo ako dobije ponudu koja mu se svidi, i sta bi ti sada ispao ne-covek i rekao Hvangu ne mozes da ides? Ajde bre 7 titula, 4 duple krune i samo pljujete ovde. Mi pravimo tim koji ce da uzme opet duplu krunu, za Evropu tj LS smo slabi i ne bi nam pomoglo 10 Hvanga na terenu protiv nekog Reala mi kao najbolji tim zemlje smo idealni za Ligu Konferencije to je realnost Zvezde ostali su nivo ispod kome se ne svidja realnost njegov problem. Dosli smo do toga da nam internet strucnjaci pricaju kako je Radonjic lose pojacanje sacuvaj boze vise.
n

nemoj molim te o domacim trofejima

pre 3 meseca

nikada nismo imali vise para i logistike generalno, to nam je donelo u poslednje dve godine dva poslednja mesta u Evropi. da se radujem sto smo bolji od klincki mrtvog Partizana i Tsc-a, mozda pre 10ak godina bi imalo smisla u ovim uslovima NE!
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@DS. O čemu ti pričaš, koja liga konferencije????? Igrali smo 3 proleća u ligi Evrope, mogli smo i 4 proleća u ligi Evrope jer smo u Bernu trebali da vodimo 3:0 u prvih 15 minuta. Kada bi sačuvali sve najbolje igrače i doveli par pravih pojačanja, uz povoljan žreb, itekako bi mogli da napravimo bolji rezultat u ligi šampiona nego do sada. Zvezda po kvalitetu može uvek da se bori za proleće u ligi Evrope, uvek.
N

Nisam gost

pre 3 meseca

Hvang ne ide jos jednu sezonu ,Terzicu je dao rec pre par dana a uprava revidirala ugovor sa 15% jacom platom
S

Son

pre 3 meseca

jeste, a mislis li da je lako privoliti igraca od 8 miliona da dodje u nasu ligu i igra po pasnjacima...sve i da imas te pare da platis, neko ko toliko vrijedi ce otici prije u Mainz recimo nego u Zvezdu. Kao prvo treba biti realan i reci da je ovo sto Zvezda igra posljednjih godina odlicno za nase uslove i tesko moze iz ovakve lige se napraviti nesto vise ili dovesti igraca koji je bolji recimo od Radonjica ili Hvanga, mozes se jedino nadati da sklopis jak tim karakterno i da se iz toga naoravi mozda nekada neki veci rezultat i u Evropi
d

dete juga 91'

pre 3 meseca

Gledaju li ovi nasi kako se radi prelazni rok?
S

Sg

pre 3 meseca

Milojevic zna sa igračima,Nemanja Milić bio standardan u kvalifikacijama i izbaci ga sa spiska za LŠ.Toliko o njemu
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Dobro dosao kuci,a ovi takozvani Zvezdasi sto pricaju za radonju,decko ima da kida u zvezdinom dresu.Pricaju nesto za momka kad je imao 22,23.Kao bi vi u najboljim godinama ostajali kuci,a ne bi izlazili.Ima covek zivot.Isto i Katai burazer ko i Teo sto cepa Cigarcine dve paklice.al kad dodju da igraju oni kidaju,
g

gost1978

pre 3 meseca

ovog ce sledeci put da prodaju za gajbu jabuka. Neprskanih
А

Армата

pre 3 meseca

Овај не ваља Торину а ваља нама као повратник и као нападамо ЛШ. Овога је прво Лалат вратио у живот и какав такав дошао је са мечевима у ногама код Милоја. Милоје је то надоградио колико је могао. Спорији од Букарија, пред голом ништа специјално, мало је мање себичан. Никад не знаш на коју ногу је устао. Терза вјероватно опет иде са гомилањем кадра а са просјечним квалитетом.
3

3579

pre 3 meseca

Потписујем! Није нигде могао да се избори и устали, слали га по позајмицама, склон недисциплини а ми га доводимо да са њим нападнемо ЛШ! Невероватно!!!
I

Ivan192909

pre 3 meseca

Katai ne valja Alavesu a valja Zvezdi za evropu?Ta neka logika?
R

Radonjić ne sme biti zamena za Bukarija

pre 3 meseca

Radonjić je svetski top talenat, ali nema glavu za van Zvezde i Srbije. Nešto slično Kataiju. On je Zvezdin navijač i kao takav najbolje pruža u klubu za koji navija i u kojem je kod kuće. A sad čekamo zamenu za Bukarija.
š

šibar 61

pre 3 meseca

znas kako se Radonja pokida kad zvezda izgubi,e moja deco nezrela,daj Bože da grešim i on i Jović su zavrsili sa ozbiljnim fudbalom
G

Gost RS

pre 3 meseca

Nije sporno da li on još može,ako je pošten i pravi Zvezdaš nek sam sa sobom u glavi raskrsti i nek ne dolazi ako nije spreman na odgovornost i rad. Ja bih ga to pitao pa dalje ostalo dogovarao.
P

Poruka za sve

pre 3 meseca

Bukari je najbolje krilo koje je igralo na ovim prostorima, a ne samo u Srbiji, igrač takve startne brzine i driblinga se ne viđa često i ne treba iko da mi otvara oči da ima mane, jer i takav sa manama je vrh vrhova za ovaj deo Evrope. I Darjan pisao o "manama" kao da nam otvara oči, a sad se govoti kako se dovodi Radonjić da nadoknadi brzinu. Radonjiić je levo krilo, a odlazak Bukarija se mora, ako je uopšte moguće naći sličnog, dovesti desnokrilni igrač, a ne da se zamagljuju stvari dolaskom Radonjića.
@

@poruka

pre 3 meseca

...kakvog driblinga covece, o cemu pricas? ako nema livadu ispred sebe, moze da se slika. 1 na 1 nije mogao da resava ni u mozzart bet ligi. bukarijev odlazak je nesto najbolje sto je zvezdi moglo da se desi. bolja opcija je bila samo da ode zimus za 10 miliona, jer je bio apsolutno nepotreban u domacoj ligi u drugom delu sezone.
ф

фабрицио миколи

pre 3 meseca

Добродошао кући! Иако већ дуже време није одиграо озбиљно, верујем да ће бити бомба за нас. Тип играча који може да игра само у Звезди на високом нивоу и то су лимити, нешто као Катаи.
S

Savatije

pre 3 meseca

Zbog njega sam pre par godina sa velikim nestrpljenjem čekao utakmice Olimpika iz Marseja. Iako je uglavnom ulazio sa klupe i imao ulogu džokera, dao je neke zaista spektakularne golove tamo. U Benfici ga posle toga nisam gledao. Posle toga epizoda u Torinu, poslednje što sam video je da je bio uveden negde u drugom poluvremenu, gde je izgledalo da cela ekipa grize i bori se svim silama, a on se lagano šetkao pored aut linije kao da je sam Mesi ušao u igru. Tu količinu bezobrazluka nisam video u skorije vreme. Čak se sećam da ga je jednom Jurić uveo kao zamenu, pa izveo iz igre posle desetak minuta, kad je umalo došlo do fizičkog obračuna izmedju njih dvojice. Mislim da je ovaj transfer greška, ali se nadam da su u pravu ovi koji misle da će Milojević znati sa njim.
p

podeden

pre 3 meseca

Nekad vredeo 12 milki ,posle 6 god nece da plati niko ni 2 milke,dobar igrac nema sta,pravi za LS.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Lazar Marković like this 👍
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Što bi rekao deda Avram, Radonjić devalviro.😁
M

Mikac678

pre 3 meseca

Ovo je takvo bacanje para da je to strašno, 1,5 miliona da se otkupi i minimum još toliko za svaku godinu ugovora. Tako da ako dođe to je 4,5 miliona za ugovor od dve godine a da toliko vredi, ne vredi ali dobro!
g

gost007

pre 3 meseca

Nije opcija ni za prosecne timove kao sto su Majorka i Torino,al zato je za zvezdu top ponacanje a hoce u ligi sampiona+odpadak sa Kipra 🤣🤣🤣🤣
B

Boban1

pre 3 meseca

Dobro nam došao Nemanja delijo!!!!!!
S

Samo objektiva

pre 3 meseca

Radujem se sto ćemo ga gledati u našem crveno belom dresu ponovo.
R

Radonjicu dobrodosao

pre 3 meseca

Da li je moguće da je većina ovih ljudi, što komentarišu, protiv dolaska Radonjica u Zvezdu, i to za relativno mali novac? To su vjerovatno isti oni koji hvale na sva usta Olajinku kako je vrhunski igrac, a niko da kaže da nam je to jedan od najlosijih igraca po pitanju tehnike u zadnjih par godina.Covjek je vruhunski borac ali jako ogranicen igrac.Idealan igrac za nasu ligu ili LK ili eventalualno neku LE.
D

Dzi

pre 3 meseca

Olajinka krs Radonjic jos veci. To smo ti resili. Sta ti jos nije jasno?
K

Kimmi

pre 3 meseca

Olayinka svakako ima mane, mislim da to niko ne spori. Radonjić ima jednu dobru sezonu u karijeri, onu u zvezdi, promijenio je onoliko klubova i nigdje nije ništa napravio. Talenta vjerovatno ima više nego Opayinka al isto tako vjerovatno neće nikad dostići ni ono što je Olayinka do sad u karijeri napravio (a što nije nešto mnogo).
M

Motherboard

pre 3 meseca

Tako ga ni Roma nije htela pa kad je dosao pravio je na budale svakog ko ga je cuvao.Vrhunski igrac sa posebnom glavom.Ima srce Nemanja,kad je Zvezda u pitanju ne sumnjajte,videcete.
i

ivanović_

pre 3 meseca

Iz ličnog iskustva, ako imate devojku koja voli Zvezdu kao i vi, nikad nemojte da joj dozvolite da se slika ili upoznaje sa Nemanjom. Zavuci ga Dinamu pred krcatom Marakanom i sve ti opraštam!
M

Motherboard

pre 3 meseca

Bez ljutnje druze al to je vise do devojke...
K

Kimmi

pre 3 meseca

Meh. Zadnji put je igrao dobar fudbal u zvezdi, ne kapiram baš opsjednutost njime ali ok, ne bi mi bilo prvi put da potpuno pogrijesim u procjeni.
d

dvaesjedan

pre 3 meseca

Ono što mogu da očekujem od ovog transfera za početak jeste povećana prisutnost lepšeg pola na Marakani, uzrasta od 16 do 28 godina. Terziću, zvrndove i na to misliš! Što se igre tiče, daj da pustimo vreme neka pokaže, nemoj odmah da pljujete zbog visine transfera. Jedno je sigurno, ako Hvang i Mića ostanu, Radonjić može da odigra statistički sezonu života pored njihovih dubinskih lopti. Ciganšturo, lepo je videti te opet!

smederevac14

pre 3 meseca

zahvaljujuci tim navedenim igracima Zvezda je tu gde jeste, dobri igraci, veliki profesionalci pruzali uvek maksimum i ostvarili uspeh, zato nema potrebe tako da se prica o nekim igracima koje je Zvezda “prerasla”, ne podcenjuj
G

Gagi197

pre 3 meseca

Bolje i da se ne počinje sezona sa ovakvim "pojačanjima"
M

Marko1105

pre 3 meseca

Sramotni komentari koje sam procitao. Ako ste navijaci Zvezde, stid da vas bude a i to je malo!! Nemanja, dobrodosao kuci! Pokazi ovim lipicanerima ko si i kakav si majstor, posebno kad obuces dres najdrazih boja! I nemoj proslavljati ni jedan gol, asistenciju i uspeh sa zapadnom i istocnom tribinom Rajka Mitica jer njih ne bi zadovoljio ni dolazak Sake ili Kejna. Mnogo su razmazeni.
M

Misko1110

pre 3 meseca

Zamislite kad Majorka koja se bori za opstanak nece da zadrži ovoga igrača , Torino raspali koji veze nema isto tako , a nama je top pojačanje za LS?!
z

zlatkogavrilović

pre 3 meseca

Znate vi koliki je meni pritisak? 150 sa 95, ja ću u Terzićevim godinama da imam 200 donji
B

Burek

pre 3 meseca

Ako će Miloje da mu smiri ludu glavu, onda je to pun pogodak. U suprotnom, veliki promašaj
D

Dejani

pre 3 meseca

Miloje mu je fudbalski tata. Ne vjerujem da će biti promašaj
@

@

pre 3 meseca

Sta da smiri miloje kad ovaj nema mozak, tu nema sta da se smiri, covek ima nizak iq i to ti je to. On nije svestan tih stvari. Orangutan ima iq70 a prica se da 18 drzava ima manji prosecni iq od 70😁, tako da sve je moguce
о

овај би

pre 3 meseca

и од Родића и од Гобељића изгубио у "Слагалици"....
а

али би зато

pre 3 meseca

од њега изгубио натхо
S

Specijalci

pre 3 meseca

Ovi sto misle da se od njega moze izvuci nekakav 'maksimum' su posebna sorta, da ne kazem specijalna 😂
s

specijalac

pre 3 meseca

idi protestuj ispres jna
9

999

pre 3 meseca

Supersonicni Nislija???🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
K

Kejn

pre 3 meseca

Dobrodosao kuci!
v

v1ad

pre 3 meseca

"Vujadin Savić, Filip Stojković, Branko Jovičić, Slavoljub Srnić, Nemanja Milić..." Kakva imena, sve majstori fudbala!
?

??

pre 3 meseca

S tim majstorima smo igrali ligu sampiona, kakvi su takvi su digli su zvezdu na visi njivo
V

Van la prevara

pre 3 meseca

Fali Gobeljardo kostolomac.
J

Jovicahfh

pre 3 meseca

1,5mil. za njega?!?!? Boze me sačuvaj! Pa gde je taj veza više od 3 dobre tekme za sve ove godine? Užas!
?

??

pre 3 meseca

A ovo sto je terzic rekao o radonjicu u poslednjih 5 dana smo procitali 16 puta. Moje misljenje da ce radonjic u zvezdi uvek igrati najbolji fudbal. Nije jedini koji u zvezdi igra bolje nego bilo gde drugde. Izvuci od njega maksimum i moze zvezda mnogo da dobije.
@

@??

pre 3 meseca

U pravu si.Neverovatno da redakcija Mozzarta ne obraća pažnju na ovakve detalje!Na svakoj vesti o Radonji a bilo ih je mnogo ovih dana ste ubacili poveliki pasus sa Terzinom izjavom koja se ponavlja redovno i dovodi do toga da zbog te neozbiljnosti čitaoci preskaču tekst!
@

@

pre 3 meseca

Pogotovo kad igrate domacu ligu, pa ga protivnici puste da radi sta hoce. U evropi se nesto bas i ne vidi, gle cuda
D

Dzi

pre 3 meseca

Treba nam igrac na poziciji potopljenog splava. Jos Borjan i zena, i pali se masina. Ovolikoj kolicinu seljane...moze da parira samo kolicina patetike jsd kkp i vise niko u univerzumu.
e

etooo

pre 3 meseca

ko je protiv radonjica nije navijac zvezde, ovo je kao katai 2022 ali snobovi nemaju pojma o fudbalu
Q

Quo

pre 3 meseca

Evo ja sam zasigurno veći Zvezdaš od tebe, a i sa dužim "stažom", ali hoću da u Zvezdi igraju gospoda u kopačkama kao što su npr. Vidić, Ninković ili Dragović, a ne ovakvi dripci.
h

halo

pre 3 meseca

A da, Katai, poznati posetilac noćnih klubova koji se svađao sa trenerima gde god je otišao, identična situacija pravi navijaču.
o

opop

pre 3 meseca

Ti kao zvezdas si promasio totalno godinu dolaska jednog najboljih igraca Kataija. Ako si toliki navijac trebao bi znati da je dosao u leto 2020. a ne 22..
M

MilosBg

pre 3 meseca

Pravi navijac treba da se pobuni kada klub pravi los transfer. Necemo mi mnogo izgubiti finansijski njegovim dolaskom, bilo kad cemo moci za milion da ga prodamo samo jer ima brzinu. Generalno, treba nam prodorno krilo ali tehnicki potkovano, Radonjic gurne loptu i trci, tehnike nema, zato i gubi loptu 9 od 10 puta. U evropskim takmicenjima to otvara kontru protivnika i em nismo stvorili sansu em smo u riziku da primimo gol.
h

halo

pre 3 meseca

Vlasnici beogradskih splavova i kafana u ekstazi.