Zvezdin Jočić na skeneru Verone

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.07.19. | 15:20

Zasad samo opipavanje pulsa

Sve više italijanski klubovi bacaju oko put Srbije. Mladi igrači, talentovani, a ne koštaju mnogo, kao ozbiljna investicija za budućnost. Otišao je na "čizmu" ovog leta Aleksa Terzić iz Crvene zvezde u Fjorentinu, a njegovim stopama bi mogao i Bogdan Jočić.

Jočić je još jedan izdanak škole fudbala crveno-belih, a zapao je za oko Veroni. Kako pišu Italijani, zasad je sve na razgovorima i opipavanju pulsa, ali klubu iz Grada ljubavi se dopada kako igra srpski fudbaler i rado bi ga video u svojim redovima.

Izabrane vesti

Mladi fudbaler je rođen 2001. godine i nije nepoznat skautima većih evropskih klubova. Prošle godine su takođe Italijani pisali da je zapao za oko skautima Intera i Sampdorije, kao i Ajaksa, Sportinga iz Lisabona, kao i Čelsijeve filijale Vitesea.

Bez obzira na to, Jočić je ostao da se razvija u Crvenoj zvezdi, a sada kuca na vrata seniorskog fudbala, sa 18 i po godina. On je početkom prošle godine potpisao profesionalni trogodišnji ugovor sa crveno-belima, pa se oko njegovog eventualnog transfera u Italiju pitaju i u taboru srpskog šampiona.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara