Zvezdin hronični problem – Milan Rodić

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.11.20. | 13:59

Krajnje neizvestan nastup standardnog levog beka protiv Genta

 Nižu se problemi Genta pred dolazak na Marakanu, moraće stručni štab belgijskog vicešampiona da krpi odbranu, ali bezbrižne snove neće imati ni Dejan Stanković. I opet će stručni štab crveno-belih morati da se moli za zdravlje standarnog levog beka Milana Rodića.

Potencijalni reprezentativac Srbije od početka sezone kuburi s povredama. Prvo ga je mučio primicač, a sada su se pojavili problemi sa zadnjom ložom. Bolovi su se pojačali posle duela sa Hofenhajmom u Nemačkoj. Uspeo je Rodić da odigra 45 minuta protiv Javora, zatim da bude jedan od najboljih na terenu u prošlonedeljnoj petardi protiv Slovana iz Libereca.

Izabrane vesti

Na tom meču najbolje se video značaj prisustva Milana Rodića u timu. Posebno kada je odmoran i fizički spreman... Međutim i taj meč nedkadašnji član Zenita je odigrao sa bolovima u loži. Preskočio je gostovanje u Ivanjici, ali očigledno da povreda lože zahteva duže mirovanje.

Prema trenutnom razvoju situacije Milan Rodić će preskočiti utakmicu sa Gentom. Međutim, iskusni levi bek, koji je sjajnim dubinskim loptama probijao odbranu Slovana, ima još jedan zakazan pregled. U sredu ujutru će biti definitivno poznato postoji li uopšte i promil šanse da Rodić zaigra u jednoj od najvažnijih utakmica ove jeseni.

Crvena zvezda nema pravu alternativu za levog beka. Stefan Hajdin se ne nalazi u planovima Dejana Stankovića, pa će rupu na levom boku morati da pokrije Marko Gobeljić. Baš kao u Surdulici.

Gobeljić se po dolasku na Marakanu profilisao kao univerzalac, pre nego što ga je Vladan Milojević leta 2019. godine promovisao u prvog desnog beka. Na kontra strani igrao je u Kelnu, zatim i na gostovanju Arsenalu kada je pružio jednu od najboljih partija od kada je u klubu.


tagovi

Milan RodićMarko Gobeljić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara