©Starsport
©Starsport

Zvezda veruje u uspeh: Vratili smo se na pravi put, ali ništa nije gotovo

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.10.22. | 21:10

Igrači šampiona Srbije optimisti posle važne pobede

Ubedljiva pobeda nad Ferencvarošem donela je prve bodove Crvenoj zvezdi u Grupi H i u potpunosti je vratio u život kada je u pitanju trka za proleće u Ligi Evrope. Trijumf u susretu koji je nosio epitet prekretnice za crveno-bele sa pravom je probudio optimizam kod igrača šampiona Srbije.

Izabrane vesti

"Teška utakmica posle dva poraza na početku. Duel na sve ili ništa, sa porazom bismo izgubili svaku šansu. Ostvarili smo bitnu pobedu, vratili se na pravi put, ali nije još ništa gotovo", rekao je Aleksandar Katai i osvrnuo se na podršku sa tribina: "Veoma mi znači podrška navijača, potrudiću se i na sledećim utakmicama da budem strelac, da mi ponovo skandiraju".

Jednako zadovoljan bio je i Strahinja Eraković.

"Kada krenemo od prvog momenta dobro, možemo protiv svakog i to smo pokazali večeras. Prethodne utakmice nisu pravi pokazatelj snage naše ekipe"

Zvezda je lideru Ferencvarošu prišla na tri boda i u potpunosti vratila neizvesnost u borbu za prva dva mesta.

"Pokazali smo karakter i da možemo da igramo pravi fudbal koji smo igrali. Bilo je teških momenata, iako, kada se pogleda rezultat, izgleda da je bilo lako. Znali smo pre utakmice da nam je ovo prilika da se ponovo uključimo u trku. Spremali smo se, dizali jedan drugog i sada smo ponovo u borbi za prvo i drugo mesto te se nadam da ćemo uspeti", kazao je Aleksandar Pešić.


tagovi

Aleksandar KataiStrahinja ErakovićAleksandar Pešić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara