Zvezda uz rusku pomoć dobija Drkušića na zajam

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.08.24. | 14:24

U priču ušao Zenit, čime su šanse crveno-belih značajno porasle, piše Nogomanija

Traje neizvesnost oko sudbine Vanje Drkušića (24), traje i traje... Kao da nema naznaka da će nešto napokon konkretno da se dogodi.

Situacija je dobrim delom takva jer Soči, iako je ispao iz lige, insistira na ozbiljnom obeštećenju (između četiri i pet miliona evra), čime 'blokira' dobar deo klubova da realizuju transfer; s druge strane, neki klubovi sa zapada Evrope izbegavaju poslovanje sa ruskim, što u velikoj meri sputava transfer najavljen još pre nekoliko nedelja.

Izabrane vesti

"Soči je tvrdoglav, ne popušta kada je obeštećenje u pitanju i to je oteralo mnoge interesente", piše slovenačka Nogomanija. "Ipak, očito da Zenit nije; Zenit je i dalje u igri i kako saznajemo, trenutno je najbliži Drkušiću".

E sad, sledi onaj ključni deo i najvažnija informacija u celoj priči: Drkušić, izgleda, ne bi ostao u Sankt Peterburgu, već bi bio prosleđen u Crvenu zvezdu, piše dalje Nogomanija.

"Zenit je dobro pokriven na defanzivnim pozicijama i prema našim saznanjima, u igri je pozajmica Crvenoj zvezdi, koja je Drkušića želela i prošle godine, ali Soči ga nije pustio".

"Crvena zvezda", navodi dalje isti izvor, "ovoga puta ima veće šanse za uspeh zahvaljujući Rusima, sa kojima odlično sarađuje".

Potom se navodi kako u Zenitu igra Zvezdin bivši igrač Strahinja Eraković, odnosno da je Vanja Drkušić zainteresovan za prelazak u Crvenu zvezdu, jer je to klub za koji navija od malih nogu.

"Ipak, moraće slovenački reprezentativac još malo da sačeka. Prvo da se dogovore Soči i Zenit, a onda i da se obave formalnosti sa crveno-belima, gde bi Drkušića sačekao reprezentativni kolega Timi Maks Elšnik", stoji u zaključku teksta.


tagovi

Vanja DrkušićLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara