Komentari na vest

Zvezda u Norvešku kreće sa nasmejanim Piterom, možda je Miloje našao tandeme

k

kiboooo

pre 2 meseca

Da li je moguće da je kvota na Bodo 1.75

angry_chainsaw

pre 2 meseca

Sastav za utorak, ako je Glazer spreman: Glazer, Seul, Điga, Drkušić (Spajić), Mimović, Kanga, Hwang, Olajinka, Elšnik, Milson (Ivanić, Puma), Duarte...
A

Analiza BodeTa Tajsona

pre 2 meseca

Milojevic je uprkos pobedi odavao utisak zabrinutog coveka nakon utakmice, a uoci gostovanja Bodu na onom ledu od terena. Upravo taj led od terena je glavni razlog zasto Milojevic nije zadovoljan i srecan. Prilicno sam siguran da bi pedantni strucnjak iz Arandjelovca ODMAH potpisao minimalan poraz sa golom razlike, jer bi taj -1 lako mogao da se stigne i prestigne u Beogradu na +30 i prirodnoj travi za 60k navijaca. Ovako, FKCZ ide u nepoznato, neistrazena teritorija i bojim se da bi mogla da bude veoma neprijatno za citav tim i navijace, da se veoma lako moze nacrtati poraz od 2,3 razlike , pa cak i vise. Ako mislite da preterujem, pitajte Murinja kako se proveo tamo, jednostavno, na tom ledu vladaju druga pravila, a oni su se uigrali od perfekcije i koriste sve prednosti tog minijaturnog terena, uz to imaju dobre veznjake i krila, barataju loptom odlicno i rade jak presing. Uzasno zeznt zreb za Zvezdu, mozda i preterujem i ja sa u zabludi sto se tice odnosa uoci prve utakmice, ali i kladionice su stavile Bodo kao prilicnog favoriita 1.6 kvota, a za prolaz dalje su takodje oni favoriti. Pamet u glavu i max oprez.

angry_chainsaw

pre 2 meseca

Da i sada je kvota na FKCZ debelo preko 5, a bila je početno 4.70, naravno pri čemu je i X skočio ma 3.70... Sve u svemu, bravo za komentar!!! 👏 👏 👏 👏 👏
v

vlado071

pre 2 meseca

pobiti se muški, bez puno razmišljanja je jedini način, 100 %, to je jedini garant sa skandinavskim mentalitetom!
A

Ajmooo

pre 2 meseca

Stojic igrac? Decko idi igraj za Begaljicu. Decko nema pojma o fudbalu niti bila sta zna. Ja uopste ne znam na koju foru je on tu. Ima semu,aha ima semu i onda primimo 5 komada preko njega i to je to. Pitam se ko sacinjava Zvezdinu upravu? Toza Mijaiolovic? Pa on misli da je Tito jos ziv. Salim se malo, takodje Milson teska prevara od igraca, fristajler igrac njegov prijem lopte sluzi da uveseljava Zvezdine navijace, ali kad krene ka golu jedan na jedan on pojma nema o fudbalu. Njemu se zadnjica vuce po podu i ako mene pitate on mnogo podseca na Antonija iz Mancestera samo sto ovaj igra na drugoj strani. To su blizanci, vi kad ih vidite na prvu se vidi da nemaju pojma. Sto je najveci stos on taj Milson ovde cak prima platu za to. Iznenaodio me taj Drkusic sto ce da bude pojacanje za koga tvrdim kao i Elsnik sto jeste, ovaj koreanac Seul je klasa, fizicki,takticki u bilo kojem smislu,fenomenalan stvarno i to je to. Tu je Hvang,Ivanic jos par igraca oni ce to da iznesu. Zvezda ce na kraju uci u ligu sampiona zahvaljuci Vladanu Milojevicu sto ce umesto Milsona, Olainka da igra i umesto Stojica, Drkusic ili ti Djiga. Mislim da smo sve rekli u emisiji kabinetskog tipa, malo smo produzili emisiju ali navijaci to traze pa se evo izvinjavamo redakciji. Pozdrav i svako dobro.
B

Bida

pre 2 meseca

Dragi novinari dslistese raspitali jel povecao gazda cuke sponzorstbo cz znam dsje bilo 300000 godisnje
1

12345m12345

pre 2 meseca

pa nije zvezdi prodao igraca od 2 miliona za 350 hiljada, nego partizanu...
v

v1ad

pre 2 meseca

Polako to sve dolazi na svoje mesto. Malo brine Milson za sada. Dosta je placen a izgleda ko Plavsic 2. Lagano krilo bez neke posebne brzine koje nesto dribla i pokusava da nadje mesta za sut ali ga oduva jaci vetar. Puma dolazi na svoje, Elsnik i Hvang to je to na sredini. Problem su domaci stoperi i bek. Ne znam sta je veci rizik. Rodic ili Mimovic.
K

Karaburmacz

pre 2 meseca

I Puma je problem,veruj. Zatvore mu levu stranu i trt gotov igrac
N

Nik Sloter

pre 2 meseca

Milson i Puma ni do kolena Bukariju.Retardi doveli 2 leva krila umesto desnog,a imaju Olajinku koji je majstor za ovu dvojicu.Zvezda je svake godine sve slabija,a dobili gomilu para od transfera.Ne planski se radi bez ikakvog plana.Stojic rupa teska od 1,5 mil,e sad daj Drkusica kad je kasno LŠ.Zasto ste prodali Micka,a pritom nemamo zadnjeg veznog!? Mislim da ce u Norveskoj biti brukanje i 4,5 komada,ali hajde voleo bih da gresim..
A

Amo1232

pre 2 meseca

Potpuno se slazem sa vama kolega vidim da ste dugo u fudbalu da pratite,rekli ste ono sto drugi ne smeju da kazu u ovoj zemlji. Ono sto je fascinatno oni za to cak i platu primaju i to su pozamasni ugovori a pritom su i transferi bili milionski. Ali eto ostaje nam da se nadamo prolazu dalje jer sva sreca imamo Miloja koji je i sam video da ovaj Milson nema pojma o fudbalu i da ce tu igrati Olainka. Dodao bih samo ako mi dozvolite kako po vama izgleda i sta on igra ovaj Puma? Mozda gresim ali bas malopre sam gledao njegov ucinak za njegovih 26 godina ima 4,5 gola, pricom o profesionalnom fudbalu a ni vise od toga asistencija za tih recimo 26 godina? Udjite vidite sami proverite,da ne bude rekla kazala. On cak moze i da prodje po nekim igrama,ali Milson da ne trosimo vreme i ne ponavljamo se, znate na sta aludiram tako da navijaci znaju da ne ocekuju tu od njega mnogo.
Z

Zte

pre 2 meseca

Zvezdaaaaaaaaaaaaaaa........ne partizan....zvezdaaaaaaaaaaa
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Jedini neki iole zanimljiviji test u nasoj ligi ce biti derbi, i utakmica protiv TSC-a jer nam ne lezi, mada je to bilo ranije. Ova ekipa sa ovako sirokim i realno za nase uslove previse kvalitetnim rosterom ce se realno prosetati do titule. U 5 kola 18 golova, skoro 4 po mecu, i cisto da se zna, da mozete da placete, bez dosudjenog penala, i jedan crveni karton za protivnika koji je realno morao da bude dosudjen, sa 22 udaraca na gol protivnika u proseku.
B

Bida

pre 2 meseca

Sugurna igra zahvaljujuci dklanjaluci kod prvog gola igrac cuje se saginje ovo nema ni u zanzibaru
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

Zvezda s ozbiljnim problemima u defanzivi ide u Norvešku!!!Sinoc je Čuka mogla s dva zicera koje su promašili da uvede utakmicu u egal!Problem kreće od Korejca i Ivanica koji ocajno igraju defanzivu a i napred ne doprinose koliko bi trebalo,kiks pas i lako gube lopte na polovini terena,stoperi prespori (Spajić katastrofa a ni onaj nesretni Stojić ništa )i duva promaja na sve strane!!!Sinoc i Ilić pomogao da se te grube greske pokriju!!!Ostaje nada da Drkusic pokuša i stegne zadnju liniju a Miloje nekako resi Ivanica(sinoc očajan )i Korejca da pokušaju i doprinesu na sredini !Elsnik radi dobar posao no to za Evropu nije ni prići da se udje u grupu LŠ!!!
M

Metlla

pre 2 meseca

Divno je bilo videti Spajića i Đigu kako rutinski igraju u odbrani,bez greške,samo da se bogu pomolimo pred Bode
D

Doviđenja prijatno

pre 2 meseca

Deminstracija moći prvih pola sata gde Čuka ne može da iznese loptu preko centra.Od 30-og minuta igranje sa pola snage i otaljavanje posla.Završavamo prolaz već u prvoj utakmici u Norveškoj!

Bojank91

pre 2 meseca

Tako će i biti ako ih ne potcenimo
b

boze me sačuvaj

pre 2 meseca

uporedjivati cukaricki sa prvakom norveške moze samo naivan
x

x

pre 2 meseca

Igra je odlicna, problematicni su stoperi , napravili su 2 ozbiljna kiksa na utakmici, kod gola Cukarickog i Spajic u prvom poluvremenu. Videcemo protiv Norvezana,nadam se da nece.
R

Realni budimo

pre 2 meseca

Sto je ozbiljan kiks kod gola i Esnik je ispao kao iz voza, Hvanga nigde, Stojic jeste malo zakasnio a i Djiga isto u korekciju ali nisu samo stoperi krivi, sve je krenulo od sredine, budimo realni svi imaju udela kod primljenog gola, a to je ta neuigranost… a i da se ne lazemo ovaj Melo je ozbiljan igrac!
N

Neculaziiii

pre 2 meseca

Da,Elsnik ispao ko iz voza za gol a vi pljujete Stojica ajde bre

angry_chainsaw

pre 2 meseca

Da li je Drkušić konačno gotova priča i ukoliko dečko danas potpiše za Zvezdu, da li će imati pravo da igra u revanšu protiv Bodo/Glimta?
S

Sone3281

pre 2 meseca

Moraju da ga registruju do veceras u 00h
@

@Gost1234

pre 2 meseca

Не могу да верујем у шта смо се претворили и да изношење различитог мишљења изазива овакве реакције разноразних хуманоидних створова. То шта су нама својевремено радили прво Мирко Марјановић а касније Караџић, Тадић, Додик, Дачић & остали непоменици код мене може да изазове гађење искључиво према њиховом лику & неделу - никако према клубу који су дотичпни протежирали преко наше грбаче. Мука ми је када видим да данашњие власти у знак одмазде раде оно што је нама ономад рађено. У реду, јасно је мени да њихове перјанице онда имају своје личне (финансијске) интересе исто као што ови сада гледају само да себи напуне џепове. Једног дана проћи ће и њихово али ће нама остати наша Звезда а комшијама њихов Партизан. У старој Југи Звезда је била јака јер су наспрам ње стајали јаки Партизан, Хајдук, Динамо и сваке сезоне других 4-5 тимова а не као у овој договрној лиги где наш буџет дупло већи него свих осталих заједно па и поред тога зависимо од помоћи "људи у црном". Заболе мене за гомилање (никад поштеније освојених) дуплих круна када сви видимо на којих начин смо стигли до њих. Пре пар година званично објавише да је од свих лига на планети највише пенала свирано за Звезду а да су и гробари међу првих 10 ?!? Мене растужи када чујем Мађијине изјаве о никада јачој Звезди и како не можемо против клубова са много већим буџетима од нашег а онда на срећу пролазимо против Тиране, Јермена... или нас чак и избацују којекакви Шерифи, Омоније, Лудогореци, Баракови Макабији.... Сви они су у том тренутку имали упола мање буџете од нас. Онда нам Мађија прича како је уствари за наше добро што не играмо ЛШ него за знатно мање пара ирамо ЛЕ. Боли ме ти то када су лане 5 српских клубова у 30-так утакмица остварили једну једину победу. Ове године су Раднички Воша & Партизан (вероватно) већ завршили своје европске приче па чак да ТСЦ и ми направимо неки искорак - коефицијент ће нам се рачунати тако да се и тих нешто напабирчених бодова делити са 5. И за крај, Госту1234: толико се злобе и једа накупило у теби да је и добро то што млатараш по тастатури - зло ће бити ако ли сам себе уједеш - нема те медицине која ће те излечити од толике количине отрова.
S

Svirko

pre 2 meseca

Evo ga još jedan... Jeste, tako je! Sve si u pravu ma 101%! Znao sam ja da je zvezda kriva svima i za sve, pogotovu u našem fudbalu! Samo sam se nadao da i dočekao stručnjake, kao ti, da potvrde to! I kada smo bili na dnu i onda je zvezda bila kriva a pogotovu danas. Otvorio si mi oči, hvala ti! Malo sarkazma nije na odmet samo iz pogrešne perspektive ljudi gledaju sliku. No, nije na meni da ti kvarim i kritikujem komentar već, sedi, razmisli ponovo!? Nalupao si se pošteno! Da ima istine u nekim stvarima ima naravno ali u kompletu nije to to! Svako pravi svoju strategiju, plan, neku ideju za sprovođenje, nije tu zvezda ili Terza ili navijači Delije krivi... ni Voši... ni Radničkom... ni TSC-u... i da ne nabrajam. Pravo da ti kažem i briga me za ostale, oni znaju ili ne znaju, a razlog... Kada smo mi bili na dnu koga je bilo briga, sem nas navijača i Delija?!? Ni za licencu se država nije isprsila (kao današnjih dana) a kamoli nešto više. S'toga, jeste naš fudbal generalno ali nije da me zanimaju njihove sramote ili uspesi (čestitke kada ih ima) samo zato što navijam za jedan klub i on me interesuje, od njega želim ili nadam se rezultatu a ostali... Kako seješ tako i žanješ, pozdrav
G

Gorostsse

pre 2 meseca

Nista morace Zvezda svaku ekipu da pobedi sa 10:0
B

Bida

pre 2 meseca

Midlis filijsle svoje da pobedjuje
F

Familija

pre 2 meseca

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
S

Strucnjak iz fotelje

pre 2 meseca

Nate da vam ja kazem sto prodajem kupus na pijaci, ja sam najveci Strucnjak za fudbal,zato samo mene slusajte... Ocigledno je da "ne zna" Terza da dovede ni jedno pojacanje,jest da su sva ova njegova pojacanja sto su dovedena postigla po par golova i asistencija do sad ali malo je to, Ako svaki mec ne postignu minimalno 350 golova onda su definitivno promasaji, jer ja samo "Strucnjak" iz fotelje i znam bolje od Terze tako sto cucim na internetu i dan i noc i buljim u Telefon po 24h igrajuci igrice, zato sam mnogo veci strucnjak od Terze, samo mene slusajte i slicne meni sto spinujemo zarad sendvica protiv Terzica,Miloja i svih pojacanja,samo nas slusajte i citajte sta pisemo i mnogo ce te nauciti o fudbalu od ovakvih kao sto smo mi osvedocenih Terzicomrzaca jer mi znamo najbolje o fudbalu a to smo naucili igrajuci igrice na internetu i telefonu po 24h svaki dan u godini!
S

SRETA NUMERA

pre 2 meseca

@ Stručnjak iz fotelje, , ne radi se o tome da li terzić zna ili ne zna, radi se o NAMERI ! Ne treba biti nikakav stručnjak da se vidi da je Milson raga, da je Dalsio jedva prosek, da je Puma oko proseka, da Sremčević nije ni prosekmi imamo naše igrače bolje od njih,, da su LaPara, Pićini, Motika, Spiridonović, Kulibali, Rišaira i još 30 takvih bili nule , danisu bili ni za drugu ligu,,,, radi se o namernoj sračunatoj pljački i to se svima odavno zgadilo. I ne pravi se blesav, nego lepo otvoreno priznaj da si na strani tih lopina.
M

M. R.

pre 2 meseca

@Sreta numera A što moraš da pišeš samo da bi se opravdao za ono što si pisao ranije? Neće kruna da padne sa glave, reci sebi: "Pogrešio sam, pojačanja su odlična". Jer to je stvarno vidljivo i slabovidom posle ovih nekoliko utakmica. I nemoj, sebe radi, da guraš te floskule tipa "šta će nam ti stranci, kad su naši igrači bolji". Gde se kriju ti naši igrači? Jesi li gledao evropsko prvenstvo, skoro je bilo? Imamo neka superbrza krila-driblere, neke magove sredine terena što dele lopte kao na tacni, samo čekaju u senci da neko pomeri kamen pa da eksplodiraju? Ugasi, Sreto, već jednom crtani sa Andersenovim bajkama.
D

DakaCZ

pre 2 meseca

Kada od početka krenemo sa pravom formacijom ozbiljno i odgovorno ovakvoj Zvezdi u ovom sastavu ne moze niko da parira u našoj ligi.Čini se kao da su mogli da ih gaze kad i koliko su hteli ali ide mnogo bitan meč u Norveškoj i otuda je gas sa papučice maknut.
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Seljacka, neregularna, liga nije nikakvo merilo! Samo Evropa!
F

Familija

pre 2 meseca

Počeo si ko ludi stanoje Evropa je merilo pa neka bude tako NEKA BUDE ŠTO BITI NEMOŽE NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

Lepo ste se i tamo izmerili. hahahaha
P

Pedjast3

pre 2 meseca

A ja se pitam cemu Rodic,dokle vise,Seul lijevo i Mimovic desno top funkcionisali,onda mora ,mora da udje j... Rodic i pokvari sve,jos komentator Arene kaze imace dileme Milojevic oko bekova,kakve dileme,samo ko nije slijep nije vidio veceras da Mimovic mora igrati desnog ,a Seul lijevog beka,kakva dilema,doklw vise Rodic 15 -20 min.maksimum i to posebnim situacijama!
P

Partymaker

pre 2 meseca

Ja mislim da će početi Rodić i Seul. Nekako mi to deluje logičnije, iskusniji su.
T

Teeeja

pre 2 meseca

Se..m vam se u usta svima koji pljujete Ivanica. Decko je uradio za Zvezdu toliko da ne zelim ni da nabrajam. Pritom je klasa i pritom je vec godinama u klubu. Tako cenite Zvezdastvo i odanost klubu internet magovi? To sto coveku treba par utakmica da udje u formu ne znaci da je zaboravio da igra fudbal niti da ga treba prodati u Arabiju. Cekam njegov gol protiv Bodoa pa da slatko udjem na vest da vas ponovo cujem.
7

75675756

pre 2 meseca

Pa upravo zbog tih starih "zasluga" mi i ne napredujemo.
M

Medonjaopakiii

pre 2 meseca

Teeeejice, ajde oladi. Ovo je fudbal a ne izmedju dve vatre. Nekada je bio dobar,sada nije i to je to
D

Denis008

pre 2 meseca

Alapaca
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 meseca

Baš je zanimljivo čitati sve ove komentare neverovatnih poznavalaca fudbala na ovom portalu. Da krenemo od komentarisanja trenera. Trener ranije nije valjao zato što je igrao na mali broj golova, odnosno Zvezda da jedan gol i maltene završi utakmicu, ako postigne još jedan gol i to je to zatvorena dosadna utakmica. Taj isti trener u drugom mandat od kad je došao igra ofanzivniji fudbal sa više golova, tako je bilo proletos, a tako je i sada. Od tri derbija dobije dva sa 3:2 i 2:0 a jedan odigra 2:2 sa preko 30 šuteva na gol ili u tri derbija smo šutnuli 75 puta na gol što je u proseku na svakih manje od četiri minuta igre, ni to ne valja pošto nam odbrana ne igra dobro, utakmice više nisu dosadne ali imamo problematičnu odbranu. Počne nova sezona sa dosta novih igrača, mi svaku utakmicu lagano dajemo po četiri gola i opet ne valja jer imamo prazan hod gde primimo gol ali kada ga primimo mi dodamo brzinu pa opet damo dva ili tri. Ni to nije dobro ništa ne valja naša igra. Toliko o treneru hajde sada malo o igračima, obično su u fokusu novi igrači koje od dovođenja neke proglašavamo za nemače pojma kao što su Ndiaj, Điga, Puma, Dalsio, golman Ilić, Stojić a evo sada i ovaj Milson a neke kao prava pojačanja kao što su Hvang, Seol, Elšnik, Duarte. I tako ih tretiramo dogod su u Zvezdi. Ovi promašaji po oceni navijača ako odigraju dobro kao recimo Ndiaj i Puma koji je dve utakmice odigrao dobro i imao gol i dve asistencije slede komentari kako i ćorava koka ubode zrno ili to smatraju kao slučajno dok ovi drugi koji su od starta okarakterisani kao dobri ako odigraju slabiju utakmicu kao danas Duarte ili Hvang protiv Lučana kada nije mogao dva pasa da spoji onda se to kod takvih smatra lošim danom. Danas Melo okreće Elšnika na petoparcu i nije kriv Elšnik nego je kriv Stojić koji mu uklizava u blok a i njega fintira i golman Ilić zato što mu nije odbranio a ovaj mu šutnuo uz samu stativu i ne znam koji golman bi to odbranio. Svi vi koji tako pišete niste pravi navijači Crvene Zvezde. Za prave navijače Crvene Zvezde svi su oni igrači Zvezde i igrači za Zvezdu i jedino što se traži od njih da daju sve od sebe odnosno da se bore i trče za dres kluba koji nose i za nas navijače. A ja danas nisam video ni jednog da nije hteo da trči i da se bori. Nekom je danas išlo bolje, nekom lošije ali su svi zajedno ostvarili pobedu od 4:1 samo ću reći BRAVO MOMCI idemo dalje, dajte sve od sebe u Norveškoj i rezultat neće izostati.
T

Tako je Bravo

pre 2 meseca

@zvezdaš... Brate sta drugo da ocekujes od ljudi koji Pojma Nemaju o fudbalu i nikad ga profesionalno u zivotu igrali nisu,takvi bolidi jedino i pljuju po Terzi,Miloju i svim pojacanjima Zvezde od kojih ocekuju 850 golova po svakom mecu,ako to ne ispune odmah ih nazivaju "promasajima" i slicne gluposti,muka mi je vise od takvih ljudi,gade mi se do srzi...🤮
S

Srbija Majka

pre 2 meseca

Rezultat je odlican i to je ono sto je dobro...ali ako malo idemo u detalje, primjeticemo da nam je Stojic evidentno promasaj, i da se decko nece snaci ni drugi put u dresu Crvene Zvezde. Sledeca primjedba koja je uocljiva je da mi nemamo klasicnog zadnjeg veznog, i da ta pozicija vec dugo ceka na igraca tipa Sanogoa. Dovodjenjem Dalsija to ocigledno nije upalilo a da ne pricam da to nije prirodna pozicija Elsnika a ni Hvanga. Takodje vidim da ce Ilic postati zrtva mnogobrojnosti i gomilanja igraca koji igraju na istim pozicijama na sredini terena...a mislim da je to veliki grijeh prema njemu...osim ako Hvang definitivno odlazi, pa ce se tu praviti prekompozicija. Krila su pokazala da nisu pojacanja u ovom trenutku...ili jos traje adaptacija i prilagodjavanje. Nadam se da je to u pitanju...jer je Olajinka pokazao da u ovom trenutku nema zamjenu. Ono sto je sigurno dobro je Duarte i tek ce se pokazati kao pravo pojacanje u napadu. Znam i da treba vremena da se ekipa uigra i osjeti, jer je veliki broj igraca stigao u ovom prelaznom roku...ali da skripi u igri pred najbitniju utakmicu u sezoni, je jako evidentno.
G

GeOs

pre 2 meseca

A sta to skripi ajde kazi nam i ti i ovi tvoji istomisljenici. Skripi sto ne dobijamo po 10-0 ? Ajde bre, terajte se svi.
R

Rajko car

pre 2 meseca

Potpuno tacan i obektivno napisan komentar.Svaka cast.Krila zajedno placena oko 7 mil kao sto je Bukari prodat,a Bukari je klasa za njih.Stojic placen pre evropskog oko 1,5 ,a za te pare eventualno malo vise Drkusic bi bio u Zvezdi.Terza nije hteo 2 mil da ga plati.Duarte dobar spic,ali nema upotrebljivih lopti.Elsnik i Duarte jedina pojacanja.U pravu si za Ilica.Decko igra odlicno,a sedi na klupi.Imamo jednog zadnjeg veznog kojeg prodajemo za 1,5 mil!? Pa jel to bilo nephodno,pri tom decko kida.
S

Senjakdjole

pre 2 meseca

Ilic L. je zrtva trenera od pocetka priprema. Samo nije branio. Milojko voli da rotira igrace bez ikakvog smisla.
D

Dragoo

pre 2 meseca

Alo dezurni pljuvaci takozvani strucnjaci pustite trenera da radi avoj posao..on najbolje zna sta i ko treba da igra i koliko. Otkud vi tastatura strucnkaci znate kako ko trenira i zalaze se, u kakvoj je formi.. ajd uzmite klince iz kraja pa trenirajte budite menadzeri hajde
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 meseca

Bravo za komentar!
P

Pera genije

pre 2 meseca

Vidim da mnogi pitaju zašto Ivanić igra a ne na primer Ilić? Pa zato što je uz Hvanga glavni igrač i što bez njega nema igre u veznom redu. Setite se samo kakvo je mučenje bilo protiv Lučana.
N

Na

pre 2 meseca

Bodo 1.65 kvota
б

браво

pre 2 meseca

уложи све што имаш,кућу,ауто,стан кад си толико сигуран
N

Nije nego

pre 2 meseca

1,55.Bice reseno u prvoj utakmici.Minimum 2,3 komada.
r

retrobg

pre 2 meseca

ljudi pokazali da moze da se igra 45min. dobar tempo i dobar nivo...a dalje se bodo glimtu ne otkriva sve... posle se utakmica umrtvila i čekao se kraj...
1

12345ss

pre 2 meseca

Stojić mora da ima jakog rođaka. Prevara od igrača.
5

5.000.000,00€

pre 2 meseca

Да није (ус)Ранко?! Менаџер...😁
G

Gost2122

pre 2 meseca

Begaljica igrac sto mu se i vidi po njusci. 🤣
s

srka

pre 2 meseca

Nema Zvezda ovde ravnopravnog takmaca, to je činjenica. Sada ćemo da vidimo gde se zaista nalazi u ovom trenutku. Pokazaće to već prva utakmica u Norveškoj. Potpuno druga dimenzija i druga priča, pa šta joj Bog da!
D

Da li je moguce

pre 2 meseca

Milson je ocigledno promasaj i ako treba vremena neka dobija minute u nasoj ligi . Ivanic je po ko zna koji put dokazao sebi da je potez igrac i da mu je potrebna vecnost da udje u formu ,Luka Ilic ne zasluzeno sedi na klupi dok od njega nema nikakve vajde …
K

Kojasombor

pre 2 meseca

Nepravda prema Ilicu,da mi je znati sta se desava,zasto... On ce za Zvezdu poginuti i sta su sve braca Ilic uradili za nas ...a sada ovako im se vraca.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Zvezda može da udje u ligu šampiona, čak sam ubedjen da ulazimo, ali za ligu šampiona smo baš dosta dosta tanki. Trebaju nam bar tri dosta dobra igrača ako udjemo u ligu šampiona. Ovo sve što dovodimo od pojačanja godinama, to je treća klasa igrača. Očigledno da ne možemo da se prebacimo na drugu klasu igrača, jer niti imamo para za njih, a i nešto baš ne verujem da bi oni došli u našu ligu. Mislim da smo dostigli maksimum i teško da možemo preko ovoga gde smo sada, odnosno do nekog boljeg rezultata u Evropi. Mislim da je naš maksimum samo učestvovanje u ligi šampiona, i ako se igra liga Evrope prvo kolo na proleće. Titule u našoj ligi možemo da osvajamo dok nam ne dosadi.
K

Komentator

pre 2 meseca

Ako u LŠ izborimo proleće, to će biti u okviru 1/16 finala istog takmičenja (u slučaju da budemo bar 27.), nema selidbe u LE

RealNo1

pre 2 meseca

Генерално се слажемо, тешко је привући играче у нашу лигу. Али опет има много играча које можемо да доведемо који могу правити разлику. Само добар скаутинг и пажљива куповина. Вјерујем да се чека улазак у ЛШ за нека капитална појачања попут Хванга прошле године.

Ујка Житко ПФК

pre 2 meseca

Otkidate bod Leipzigu i prolece je vase😂😂😂😂AHAHAHAAHAHAHAHAHAAH
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@Ujna Žitka. Eeeeeeeehhhhhhhhh ujna ujna, smeješ se a suze roniš. Smeješ se a nije ti do života. Kakav je to pakao, ceo život komšija Evropskog i Svetskog šampiona, ceo život komšija mali 🤏
G

Goatgost

pre 2 meseca

Lagano, mnogo smo iznad ove lige...

Ујка Житко ПФК

pre 2 meseca

Otkidate li bod Leipzigu?😂😂😂😂
t

toponičar

pre 2 meseca

Otkidate li bod ikome?😂
G

Gost1234

pre 2 meseca

Znaci stitite ovo govno botovsko sto siri mrznju??? Ok, jebem vam mrtvu decu i sve zivo sto imate, tebi sto ne pustas komentare mrtvu familiju uzu i siru jebem
C

Crni Grom

pre 2 meseca

Decko ima pravo da troluje, a to sto se ti lepis i kidises na njegov komentar, to je tvoj problem. Pazi sta drugima zelis, da ti se ne dogodi isto to
R

Raša P

pre 2 meseca

Prvih 30 minuta prava igra. Drugo poluvreme smo se povukli i odmah problemi. Kada smo ponovo počeli brže da igramo sve je bilo ok. Biće i Milson dobar samo malo strpljenja. U Norveškoj da igra Šerif a u Beogradu Duarte.
@

@Raša P

pre 2 meseca

Šta ti očekuješ od Miloja kada ima rezultat, da nastavi da igra kao da je 0:0, kako da ne. Odmah ide čuvanje rezultata.
D

Delija Nis Jug

pre 2 meseca

Kazete podsetio Luka Ilic na dobre partije u peipremnom periodu .ok. Pa zasto ne igra momak? Zasto ga Miloje sklonio?
G

Gogibreee

pre 2 meseca

Dobro pitanje. Ajde Milojko da odgovori
А

Аца_Шид

pre 2 meseca

Илић је имао лакшу повреду, зато није играо.
J

Jugaracznajj

pre 2 meseca

Ilic je igrao sa laksom povredom i redovno trenirao. Bas me zanima sta se to desava
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>

pre 2 meseca

UTISAK UTAKMICE : Terzić bez malo , evo već10 godina bdz prekida pravi budale od Zvezdinih navijača i bez prekida piša u lice svima koji iskreno i besplatno vole Zvezdu. Posle "vedeta" kao što su bili : Mouče , Joshua Parker, Rikardinjo, LaPara ,Rišaira, Kafu, Meleg, Falko, Bakajoko, Pićini, Motika, Spiridonović, Sumaila, Kulibali, Dioni, itddddddddddddd,,,,, doveo je ovu ragu MILSONA. koji ne bi bio pojačynje ni Tekstilcu. Ajde sad da čujemo dežurnu botovsku službu sa onim čuvenim pacijentom: u inat dušmanima, trojanac, lažni zvezdaš, ubačeni partizanovac i ostale stupidalije, , ajde da vas čujemo.
P

PecaCzvBgd1

pre 2 meseca

To su isti oni sto zive u ekonomskom tigru, isti oni koji nas godinama nabedjuju kako se nikad nije bolje zivelo, ko da ne umemo da gledamo u cene po marketima i po racunima za infostan i struju! Sa 15 zvezdasa iz svog okruzenja sam komentarisao ovaj prelaznik rok, niti jedan jedini nije zadovoljan! Unazadili smo se u odnosu na prethodnu godinu stavise. Otisli su Bukari, Nedeljkovic i Dragovic, a kao zamene dosli likovi koji do 26te godine nisu izasli iz svoje zemlje i vedete iz fudbalskih velesila Paname i Angole!
Л

Лаик

pre 2 meseca

Истина је да 10 година пише искључиво на клуб за који навијаш. Поздравили те Динамо и Лугано.
P

PecaCzvBgd1

pre 2 meseca

@Laik To je to, cim nesto pisnes protiv Terzica odmah navijas zna se za koga... "Verujte ono sto vam mi kazemo, ne svojim ocima". Ako nisi u stanju argumentovano da se suocis sa napisanim nemoj ni da komentarises, jadno je. Ja se samo nadam da shvatas da je ono sto je ove godine bilo vredno za prodaju napravio Bahar. Nedeljkovic, Stamenic, Mijatovic su klinci kojima je Bahar dao sansu. Pitacu te za 6 meseci do godinu dana, kad budemo grcali zbog ovih neuracunljivih ulaganja - koga prodati? Pumu ces da prodas? Stojica sa 27 godina bez dana staza u inostranstvu? DALSIJA??? Koga cemo da prodamo "Laice"? Ajde, nabedi nas "grobare" kako smo debili i kako ne vidimo nista! Ako prodamo Hvanga to ce biti za tacno onoliko da pokrijemo ulaganje u njega ove godine, ako i toliko. Jedini kapaciteti za jacu prodaju ce dobijati svaku trecu utakmicu po pola sata kad vodimo 4-0, a to cike iz ozbiljnih liga ne interesuje. Ne bi me cudilo da vrate Gobeljica da uskoci na stopera ili levo-desnog beka.
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

Idemo majstori !

VecaBg1971

pre 2 meseca

Zasto Ivanic zasluzuje da igra u prvih 11 umesto Luke Ilica ?! Nije prosao pripreme zbog povrede, priprema se na utakmicama i kida zivce svima. Dokle bre Miloje ?
S

Sale53sale

pre 2 meseca

Zasto Ivanic? I ja se pitam
H

Hidien

pre 2 meseca

Koji majstor je odlučio da Milson vredi 4 mil.eura,taj nema pojma,kradja nevidjena.
J

Jelenaostaje

pre 2 meseca

Milson i Puma,uzas blagi
F

Faust

pre 2 meseca

Baš se poklopilo da Čuka izabere teren sa vještačkom travom, koju ima i Bodo. Ili je možda to neko drugi birao.
A

Ajde

pre 2 meseca

Ivanica se rešiti.Dosta je igrao.Ilić mora igrati.Drkušić u paru sa Djigom.
B

Brejktpo

pre 2 meseca

Puma uzas od pojacanja,malo bolji od Milsona
B

BekiNSad

pre 2 meseca

Milojeeeee, Luka ti greje klupu 80 min Prst na celo,druze
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 2 meseca

Efikasni smo, što je dobro i posebno raduje. Sa druge strane, odbrana škripi, a to može da bude problem protiv Bodea na njihovom terenu gde će se igrati brzo i odbrana će biti pod posebnim pritiskom. Ali svestan je toga Miloje i nadam se da će uspeti još da ih zategne iako nema puno vremena.
C

Cokicvoja28

pre 2 meseca

Ukidelija,bravo za komentar. Delija Ilic do koske
Z

Zvezdas1989

pre 2 meseca

Milson tanak,Stojic i Spajic jedino za Superligu,Puma nije los,Ivanica prodati u Arabiju,Ilic treba da igra.Golman katastrofa Gutesa treba da brani,jos dovesti levog beka.Postava Glazer-Novi bek-Djiga-Drkusic-Seoul-Hwang-Elsnik-Ilic-Olajinka-Puma-Duarte
U

Ukidelijauki

pre 2 meseca

Miloje ,zasto ti Ilic greje klupu. Nase dete,top igrac,ubacujes ga 10 minuta svaku utakmicu. Daj bezi bre,sramota. Pritom doveden kao slobodan igrac jer voli Zvezdu. Delija do koske.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 2 meseca

Generalno Zvezda igra sve bolje ,vidi se napredak u odnosu na prethodni meč. Prvo poluvreme vrlo dobro, ali drugo ??🫣🤫🤔 Golman ne uliva poverenje, Rodić definitivno više ne treba da igra, Stojić večeras prilično pogubljen ali Milojević mu stalno menja ulogu i to ga čini još nesigurnijim. Mene najviše zabrinjava nesigurnost Spajića ,on svojom igrom unosi nesigurnost celoj odbrani. Puma ipak pokazuje neki napredak i večeras je bio veoma koristan za tim i u napadu i u defanzivi. NAJGORI IGRAČ U ZVEZDI, TRENUTNO JE OVAJ MILSON. To je tipičan seljački igrač ,tako i izgleda na terenu, bez smisla za kolektivnu igru, umislio je da je nešto (kao i svaki seoski igrač), potpuno nekoristan , i tu nikad neće biti nikakvog pomaka.MILSON JE JOŠ JEDAN MILIONSKI PROMAŠAJ. To je tipičan igrač koji služi samo i isključivo za ugradnju osvedočenih lopova , za to i ništa više, to je novi Mouče, LaPara, Rišaira Dioni ili Kulibali. PLAĆEN JE 4.000.000,00 EVRA , A NE VREDI NI 400 EVRA, RAGA SA VAŠARA U DOBANOVCIMA. Sve u svemu Zvezda ipak ima realne šanse da u Norveškoj pobedi, i mislim da Iliću treba dati priliku ispred Ivanića, jednostavno u boljoj je formi.
R

Rekohjauvekistinu

pre 2 meseca

Ilic Luka zasluzuje vecu minutazu,definitivno
P

PecaCzvBgd1

pre 2 meseca

Za Milsona se 1/1 slazem! Ovo je za istrazne organe, tuzilastvo za korupciju hitno da pozove Terzica i Mrkelu na razgovor! Za Milsona, Pumu i Stojica je ukupno dato 7.5 MILIONA EVRA??! ALO?! Koga vi za*ebavate?! Ovaj mali Jovanovic je za Pumu klasa sa svojih 17 godina, vec sad vredi vise od njega, mali Lekovic za Stojica Maldini licno! Bukvalno smo kvalitetnije igrace vec imali u timu, pa Sljivic mali bi bio bolje resenje i od Milsona i od Pume. Bruka i sramota, sad ako udjemo u LS tek ce tu da padne spektakl neki.. Verovatno neki reprezentativac Mauritanije koji je mnogo obecavao al ga povrede omele...
S

Senzione Pancevo

pre 2 meseca

BRIGATE Pancevo!
C

Comi81

pre 2 meseca

Melo mnogo dobar igrač samo ovi slepci iz naše uprave to ne vide...Bolji i od Pume i od Dolsia.A i ovaj Milson ništa bolji...
G

Gost1107

pre 2 meseca

Zvezda ima mnogo odličnih igrača,još kad dođe Drkušić..biće prava bomba tim,pričajte o Marinu ,Mrkwli šta hoćete ali Elšnik bomba igrač,Hvang top klasa,Seol izvanredan,Puma će biti pojačanje,Luka Ilić top.. eventualno jedan def.vezni za LŠ i biće to super ekipa .Naravno i Glazer..
V

Veljko Zugic 42

pre 2 meseca

Slazem se,sem Pume. Zatvoris mu levu stranu,mrtav igrac. Ilic L vecu minutazu zasluzuje. Zasto ga trener ignorise?
J

Japp

pre 2 meseca

Ovaj me klinac izludio u pozadini sve sam mislio moja se djeca deru kuci😂😂😂
I

ISTINA ISTINA

pre 2 meseca

Ja kazem zeni de utisaj tel. Sta gledas tu decu, kaze o cemu ti? 😂😂😂😂
G

GS

pre 2 meseca

Isto, ubi glavu klinac
d

d.g.

pre 2 meseca

Ajmo pljuvači. Ma ništa ovo ne valja. Te Rodić (dosadili ste s njim) te Ivanić( nešto novo) odbrana šuplja, nova krila pojma nemaju. Čuka je savladana samo sa 4:1.
B

Bršcz

pre 2 meseca

Pera je najbolji zvezdin igrač 100%
P

PecaCzvBgd1

pre 2 meseca

Sacuvaj boze ovog "pojacanja" Milsona!!! Ovaj ako minut bude dobio protiv norvezana treba smeniti celu upravu. Ovakva nonsalantnost kao da je Mesi licno nije vidjena u ovom klubu odavno.
b

bfdfbdfbdfb

pre 2 meseca

Ako igra Rodic gg4+, steta sto nema gg6+
R

Rtnade

pre 2 meseca

Zasto Luka Ilic igra po 10 min svaku utakmicu? Zasto ga Miloje ignorise?
P

PecaCzvBgd1

pre 2 meseca

Jbg druze, mora da se pravda 4.5M dato za "pojacanje" iz Angole... Isto tako 2M za "pojacanje" iz Paname. Za tih 6.5 miliona su mogli da kupe jedno vrhunsko krilo, ili dva vrhunska stopera. Ovo postaje smejurija sa tom dvojicom, Stojicem od milion evra i Djigom od 3. Knjige ce se pisati o ovome.
D

Djape45||

pre 2 meseca

Zato sto nam je vezni red paklen.
D

Djape45||

pre 2 meseca

Znaci treba da stavi Ilića na krilo da bi ti bio zadovoljan ? Ajde briši na vesti o Partizanu.
B

Boskokac

pre 2 meseca

Da li Puma zasluzuje da igra pre Ilica??? Ko je ovde lud
M

Miloje2025

pre 2 meseca

Klinac se najviše čuo u pozadini hhhhah

FC President

pre 2 meseca

Otvorili korektno, dali dva gola i onda bunar. Ne znam samo o čemu priča voditelj? Po meni ovo je tanko za Evropu, da li će biti bolje ne znam, ali trenutno je tako!
I

Idemooooo

pre 2 meseca

Pobeda je bitna, fali Glazer opasno nadam se da ce braniti u Evropi.Melo opasan igrac, Terzicu reaguj!
G

Gosty

pre 2 meseca

Šetnja, ismijavanje, ponižavanje konkurencije. Ovu Zvezdu niko s trona nece skinuti još 20 godina.
C

Crni Grom

pre 2 meseca

Skinuce je Partizan vrlo ubrzo, nece ovaj jos dugo vladati, pa ce Partizan napraviti dominaciju 5-6 godina, to ti je zacarani krug
e

exe

pre 2 meseca

odbrana je katastrofa , pustati igrace cukarickog da sutiraju pa bode ce to da iskoristi
8

89

pre 2 meseca

Gde ti je sredina koliko puta je odbrana izblokirala, koliko suteva je bilo sa preko 20m??? Sta treba zadnja linija da izadje visoko???
6

611616

pre 2 meseca

Ja govorim da je Puma za Misllona Pele licno vi lupate minuse, veze vi nemate o fudbalu. Ilic umesto Ivanica, Glazer na gol, Seul desno i dovesti levog beka top ekipa uz Drkusica. AJ ZVEZDA.
D

Demisubotica

pre 2 meseca

Ilic Luka mora da igra,majstor
V

Vlajkoczbg

pre 2 meseca

Za Ilica se slazem a Puma i Milson sumnjivi
c

cv

pre 2 meseca

opet sve isto se desava mnogo propusta u odbrani odbrana raštimovana totalno opet primamo gol nista ovo ne valja za evropu.
9

95

pre 2 meseca

Pa Esnika je ovaj okrenuo kao na ringispilu, Stojic malo kasni nije ocekivao da ce ovaj da ga okrene i naravno Djiga kasni sa korekcijom… tako da nije samo tu odbrana malo je i do veze samo zavisi kako gledas…
e

exe

pre 2 meseca

odbrana je bila krs u drugom poluvremenu
D

Delija NBGD

pre 2 meseca

Olajinka mora od starta u Norveskoj. Covek je doca 🔴⚪
K

Komentator

pre 2 meseca

Šteta što nam je odbrana malo klimava, ostalo je odlično. Idemoooo