Komentari na vest

Zvezda suvih dresova iskasapila očajni Spartak (VIDEO)

K

Kalabasas

pre oko 1 sat

Nisu bili suvi,još se nisu osusili posle preznojavanja u knezevini...
R

Realno istina

pre oko 1 sat

Setaliste Serifa Endiajea cujem ozivjelo malo ove noci.
Z

Zoran 91

pre oko 1 sat

Voleo bi pitati Milojevića sta oni treniraju celo vreme. Ovde dva igrača ne znaju odigrati dupli pas (ili im šef to ne dozvoljava). Kukali smo prošle godine da nemamo brze igrače evo imamo sad Radonjica, Salasa, pa Saliosa ali džaba je sve to kad se samo igra unazad. Umesto da se sa Salasom odigra dupli pas ili mu das loptu u prostor ona se vraća do neizmoglosti nazad i opet i opet po deset puta. Tako isto na drugoj strani.
E

Ej

pre oko 2 sata

Pa najbolje bi bilo da izgube pa da jos vise crnite....
a

alex gaudino

pre oko 2 sata

Ko jos gleda nasu ligu... Liga Mice Trofrtaljke... presmesno
m

mare013

pre oko 2 sata

Zato nas i razbijaju u evropi. Kući suvig presova damo 5, u evropi mokrih dresova primimo 5. Pri tom povredimo 4 igrača jer smo fizički nespremni.
M

Missisipi

pre oko 2 sata

Ocekivano, uvek isto ne znam kako ne dosadi Terzicu i ekipi, napune ih u LS, mislim napuni ih petardira nikad losiji Monako koji jednog krstenog igraca a onda posle toga Zvezda razbija neki random tim u nasoj ligi, vauu veoma jaka hrabra zvezda, neznojava.
j

jerko

pre oko 1 sat

e druze ja malo menadzerisem po kvantasu daj javi se da te ubacim u Monako kad vec niko veze nema
R

Realno istina

pre oko 1 sat

A evropa za vas prasina blato zivi pijesak. Ni sami ne kontate ko vas gazi i iz koje drzave je tim.
G

Gost098

pre oko 1 sat

Nikad lošiji Monako je drugi u prvenstvu. Nikad lošiji kad pobjeđuje Zvezdu. Da je Zvezda dobila bio bi najjači ikad!
Z

Zeljko®

pre oko 1 sat

Taj nikad losiji Monako je pre mesec dana pobedio Barselonu.Verovatno je i ona jadna i bedna i "nikad losija".
U

U prolazu

pre oko 1 sat

Nikad losiji Monako koji je eto u prvom kolu dobio Barsu. Koja je veceras ugazila Real. A jest vas odskolovao zeks pantic grobari....
E

Eh pa

pre oko 2 sata

Morao je neko platiti za onaj debakl u utorak.
Š

Špa1

pre oko 2 sata

Rutinska pobeda Zvezde sa podmladjenim timom. Spartak baš loš i želim im da se vrate bar na kvalitet koji su imali pre nekoliko godina. Subotica ima ozbiljnu fudbalsku tradiciju i zaslužuje bolji tim i lepši stadion. Pohvale za Zvezdin tim i trenera, definitivno bez premca u ligi!
D

Deno

pre oko 2 sata

Kakvo bi to bilo klanje,da recimo Spartak igra evropsko takmičenje, ne bitno koje,šta bi primali po 15-16 golova po utakmici,pod hitno te klubove maknuti iz prve lige.Restart odmah .
T

Trecepozivac

pre oko 2 sata

Maknuti blizance da državne sise pa da vidimo,pusti ti Spartak
t

todos

pre oko 2 sata

ne bitno

Proficap

pre oko 2 sata

Ko je dao 5 gol?
B

Bodo

pre oko 2 sata

Zbog suvih dresova subotom svake srede budu gace mokre :)
R

Realno istina

pre oko 2 sata

A sta bi sa vasim dresovima u evropi? Sabah Nordjeland....Lugano...i sto je najcrnje mislite da bi se svi oni prosetali kroz LS i u finalu razbili Barsu Siti Real....
R

Realno istina

pre oko 2 sata

Objavite i komentar vezan za gacice. Nije nista posebno.
R

Realno istina

pre oko 1 sat

Komentar za gacice niste objavili. Hvala Vam.
E

Eseks

pre oko 2 sata

Kritikujete a dobili smo 5:1...Pocetak utakmice svih 10 igraca Spartaka ispred svog gola cekaju i kako da igras sa visokim intezitetom i kako da ocekujes da Silas probija kad nema prostora..Na kraju,tako zabunkerisani opet su primili 5 komada.Onda bolje da izadju visoko i da se pobiju pa makar primili i 7 komada..Struka katastrofa,sve batadjoristi defanzivni treneri
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Имао је Силас простора за пробијање на свакој утакмици ЛШ. Све у свему танко до сада од истог!
E

Eseks

pre oko 2 sata

Cz ns.Silas je tip igraca kome treba prostor i dobar pas da dobije..Pogledaj malo njegove ranije utakmice
A

Alex20

pre oko 1 sat

To isto i mi treba u evropi da uradimo,bas to sto pricas za Spartak,a mi kao sise.
С

Сале2323

pre oko 3 sata

Под хитно, али под хитно скраћење лиге на 10, евентуално 12 тимова, мада ту је мртва трка шта је најбоље за српски фудбал! Ово не личи ни на шта, кад гледаш овакве утакмице. Нисам никад био за регионалну лигу у фудбалу, али ево, гледам Звезда и Задар кошарка, тесно, Звезда стигла минус 19 поена. Такве утакмице користе Звезди у Европи, а не по 30 да туче сваку. Е тако и у фудбалу треба, да осетимо напор противника против Звезде, а не ову шараду да гледамо негледљиву!
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Не само прву или супер лигу😀 него треба и ранг ниже смањити на 10-12 клубова. И по један да испада из оба ранга. Не би први ранг, а ни други вјероватно играо Текстилац из Оџака или Младост ГАТ и слични...... Па онда буду домаћини у Бачкој Паланци опет на стадиону који је објективно за 3. ранг такмичења!!! Ако мисле било шта добро српском фудбалу који се бламира у европским такмичењима константно крајње је вријеме да се направи нешто што је требало прије 15-20 година!!!
L

Liga treba da ima

pre oko 3 sata

Od 10 do 12 klubova maksimum,i obavezno smanjenje broj stranaca,to pravilo bonus igraca prucev,djiga,zubairu vredja inteligenciju svakom normalnom coveku,reprezentacija propada kada su zvezda,partizan,i vosa zadnji put dali igraca za repku,i za top klubove da igra prvu postavu,ja se ne secam.
G

Goust

pre oko 3 sata

Još jedna pedantna predstava.
p

pupi

pre oko 3 sata

Vau kako igraju u ping-pong ligi, normalno tamo nema Monaka da ih ponižava. Jao kako će sve ovo jednom da pukne, ima da kmečite i da se češete tamo gde vas ne svrbi🤮. Stop crvenom teroru, dole Pjongjang živela Srbija👏Još nešto 2-2-17 da se zna. Toliko.
R

Realno istina

pre oko 2 sata

Nas konkurentni domet u evropi je LE u svakom slucaju. A vas je to isto petardiranje ispadanje porazi od nepoznatih klubova.
7

777

pre oko 1 sat

partizan - Mladost Gat 0:4 / partizan - Tsc 0:4 / partizan - Crvena Zvezda 0:4 / Nordsjiland - partizan 5:0 / Dinamo Kijev - partizan 6:2 / Laku noć!
b

banence

pre oko 3 sata

VELIKOG LI TIMA...I TO SA 30%.....KAKVI LI SU TEK NA 100%?MOGUCNOSTI..MORA DA SVE PRSTI...JER I U MONAKU BILO TAKO ..
T

Tarana

pre oko 3 sata

Sa 20% smo vama dali 4 komada
L

Ledeni

pre oko 3 sata

Kao i sto sam predvidio posle Monaka , zamazivanje ociju
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Нема шта мазати, добили лошије - изгубили од бољих. Једино замјерам друго полувријеме у Монаку гдје су се предали много прије краја.
R

Rodić Pao Monako

pre oko 3 sata

,, Pumpamo samopouzdanje ovim , dobro je da se pobeđuje " Klark Kent naš 🫣 Ma daj... Suština je uzeti ovde titulu, lupati filijale svoje, biti bolji od raspalog Partizana, a kad izađeš među prave ekipe, onda #RodićPadne a ne sviraju mu penal 😉 I posle Terza kaže ,, Mi smo prerasli sve ovo ovde, naše merilo su klubovi sa Zapada " 🫣
U

Urgija

pre oko 3 sata

Ne nego ćemo da čekamo vas da napadnete titulu prvaka Evrope 😂 pfc 04
M

Ma ajde

pre oko 3 sata

"Zvezda suvih dresova iskasapila očajni Spartak" Interesantno zar ne
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre oko 3 sata

Oskare reaguj i smanji ligu na 10 klubova! Ovako više ne ide! Razni Tekstilci, Železničari, Spartaci, Jedinstva, IMT-i i ostala fudbalska boranija samo razvodnjavaju kvalitet i onda naši klubovi odu u Evropu i primaju 3, 4, 5 ili više golova! Tatim, zabraniti dovođenje rekreativaca iz Afrike, koji su bruka kako su igrali za Zvezdu u LŠ!
t

ti stvarno...

pre oko 3 sata

mislis da je najveci problem sto ima 16 klubova a ne tipa 8 ili 10... ja licno navijam za Zvezdu ,ali nama je liga ubijena. iskreno bi voleo da se prvo manje krade ,kad to bude manje ici ce nam mnogo bolje,dovode se nedi crnci za 4m, 5m i onda se navodno prodaju za neke pare. Druze te pare najmanje idu u klub... Nista taj crnac ne zna vise od nekog klinca ,bahar je mozda imao lose rezultate ali je ozbacio klince covek zna posao,miloje samo matorace fura... Kad ne bude LS propascemo i mi kao Partizan...
d

d. g.

pre oko 3 sata

Pa i Partizan je pukao 4 razlike kao domaćin.
S

Sedorf10

pre oko 3 sata

Golman Zvezde Ilic je katastrofa u svakoj utakmici u kojoj je igrao je direktni krivac za golove. Jedini koji je gori od njega je Spajic. SPajic je najgori igrac Zvezde, a kapiten. Pa vi vidite ko je tu lud.
M

Miloje dunster@Sedorf

pre oko 3 sata

@druže Sedorf, znam da se nisi setio da je upravo najgori od svih, onaj nesposobni trener Milojević, sa svojim strip-junacima iz Afrike, koji su nas obrukali u tri utakmice LŠ i sa kojima smo primili 11 golova, a postigli čak dva, ali iz penala!
d

donk

pre oko 3 sata

ako je spajic zaista toliko los zamisli koliko onda zvezda ima srece da on postize gol protiv boda kojim uvodi zvezdu u ligu sampiona i postize gol u finalu kupa za dva nula protiv vojvodine cime pomaze zvezdi da igra mirno nastavak
M

Milkoo

pre oko 3 sata

Spartak nije vredan vise pomene,Familija Simovic,ga je unistila,cak je i Tekstilac iz Odzaka bolji od Spartaka!Spartak ide lagano al sigurno putem Backe iz Subotice
2

2 na 2

pre oko 3 sata

Utakmica bez tempa, bez duplih pasova, bez energije, a pečat joj je davao matori i spori Kanga! Utakmica bez presinga i bez bez tranzicije. NIšta trener-šarlatan Milojević nije naučio iz tri poraza u LŠ! Opet forsira nedovoljno tehnički obučene i limitirane za ozbiljan fudbal nekakve Dalča, Miltona i Katompa Mvupa, koji i dalje nisu uspeli da naprave jedan jedini fribling! Sa ovakvim pristupom igri od Barselone bi smo noćas primili 15 laganih komada! Druže Oskare reaguj, jer posle biće kasno! Promeni kompletnu garnituru kluba kao u Partizanu! Ovako više ne ide! Samo nas brukaju u Evropi!
'

'nate

pre oko 3 sata

Aranđelovački trener u pokušaju i dalje forsira svoje pulene Ilića(golmana) i Dalsioa. Kaže "dobro je da ovako pumpamo samopouzdanje". To je kao kada osmak počne da tuče trećake, veoma kur*evito "trenerčino" naš.
D

Don Vito Corleone*

pre oko 3 sata

Kakva blamaža od utakmice! Kakva blamaža od suđenja! Sudijska organizacija pravi medveđu uslugu Zvezdi, delegirajući ovakav šljam koji ne sudi dva penala za Spartak i dva prekršaja na ivici kaznenog prostora. I bez oviih penala i slobodnih udaraca za Spartak, Zvezda je mnogo bolja i nema sile da bi izgubila, ali ovo navijačko suđenje šteti Zvezdi, jer ona dođe u LŠ, a tamo sude po pravilima i Zvezda ne može da se snađe. Na utakmici Inter - Zvezda, Elšnik, Krunić i Spajić naprave faulove zbog kojih Zvezda bude kažnjena, a u SLS bi sudija, kao i noćas, samo odmahnuo rukom!
M

Mance.

pre oko 4 sata

Pa sto ni ste pobedili Monako,nego zna se sve
K

KostolomacLB

pre oko 3 sata

Sta se zna nesreco? Pa i bi ste slicno prosli kao Spartak... Inace kako te nije sramota da nesto komentarises, 2 kola zaredom pravite neke vestacke preokrete.
e

e

pre oko 3 sata

Zato sto je Monako jaci od nas,mi jaci od Spartaka,a vi bi igrali plej aut da se samo normalno sudi.Eto, prosto je,ako se razumes u fudbal.
G

GOROPADNI FENIKS

pre oko 4 sata

Velika sila, i to bez Mesija. Čuvaj se Svete petokrakine čete!
G

Gostislav

pre oko 4 sata

Biće kasapljenja i 6 novembra samo će se uloge zameniti.
Z

Zulu

pre oko 4 sata

Da je Terza pametan da vrati Anana iz Ofke, najbolji bek lige. I da uzme i Popovica golmana ujedno. Nek pokloni sinu Rodića i Ilića.
М

Марлоне

pre oko 3 sata

Не може до полусезоне.
N

Nemamo golaman

pre oko 4 sata

Za LS,spajic,rodic,dalsio nesmeju ni izmene da budu maltene u Evropi,vezni red kanga,krunic,elsnik i mozda uzmemo neki bod,i naravno formacija sa 4 igraca pozadi.
9

95

pre oko 4 sata

Puče petarda. Šta bi tek bilo da nije bunkeraš? Jel tako " internet navijači"?
e

e

pre oko 3 sata

Kako si pametan,cudo jedno.Nego sta je nego najbeci bunkeras moguci.Da je trener jedan prosecan napadacki orijentisan Zvezda bi pobedila Benfiku i izgubila mozda minimalno u Monaku.
G

Gost111

pre oko 4 sata

Nisam stigao da odgledam utakmicu i pogledam na rezulati.com ko su strlci i vidim da je brat Roda najbolje ocenjeni igrac, posle Silas i Serif. ali Rodic
G

Gost111

pre oko 3 sata

Sad su promenili, sad je Silas najbolje ocenjen.
s

slajmara

pre oko 4 sata

grobljanska ne pusta zvezdaske komentare a pusta ove grobarske bljuvotine
k

kuku

pre oko 4 sata

Znaci i nogometni klub partizan nam se sklonio?
k

kuku

pre oko 4 sata

Znaci i nogometni klub partizan nam se sklonio?
k

kuku

pre oko 4 sata

Znaci i nogometni klub partizan nam se sklonio?
k

kuku

pre oko 4 sata

Znaci i nogometni klub partizan nam se sklonio?
A

Azevedo

pre oko 4 sata

Pa dobro, znate kako, sigurno... Mi dominiramo u Super Ligi koja je ladno jedan 5-6 nivo fudbala u Engleskoj. Gledam intezitet utakmice, kao lagana fudbalica izmedju prijatelja ono nakon posla u balon sali. Tesko da ce bilo koji nas klub napraviti nesto u Evropi sa ovakvim fudbalom. Cestitam Zvezdi na pobedi, steta sto ce u Evropi izgleda da ostane krompir.

severna tribina

pre oko 4 sata

Batalicemo Barsu ,ovako mocno trenutno niko ne izgleda
V

Vreme je

pre oko 4 sata

Spartak konačno zreo za niži rang.
E

E

pre oko 4 sata

Lepo je kad ti omiljen klub gazi protivnike, ali zbog takve nejaci takvih rivala imamo problem u Evropi...Damo 5 a posle par dana primimo 3, 4 ili 5 kao u Monaku...Nesto mora da se menja da nam klubovi budu iole ozbiljnije ekipe u eurokupovima...
d

devli

pre oko 4 sata

nije zato nego zbog toga sto protivnik na svih 11.pozicija ima boljeg fudbalera od zvezde a i kada se tome doda da zvezda ima amatersku odbranu to ti je to
E

E

pre oko 4 sata

Lepo je kad ti omiljen klub gazi protivnike, ali zbog takve nejaci takvih rivala imamo problem u Evropi...Damo 5 a posle par dana primimo 3, 4 ili 5 kao u Monaku...Nesto mora da se menja da nam klubovi budu iole ozbiljnije ekipe u eurokupovima...
g

gost1234

pre oko 4 sata

ne oznoje se jer im se svi sklanjanju, zato u ls ne mogu da izdrze ni 45 minuta
S

Sretjko

pre oko 4 sata

Zato ih tepaju u LŠ i ponižavaju do bola
R

Realni Arth

pre oko 4 sata

E jebala te sklanjanja, pa Boga ti zar ne vidic razliku u kvalitetu corava crno-bela bubica, pa zato sto se vi niste sklanjali pa popili 4 komada na svom terenu sram te bilo. Cukarickom nije dosudjen cist penal, a vama sudjen nepostojeci i nasao si ovde da pises. Pre dva dana Vucic vam da pare da nekako ne trunete, danas pevate svi protiv njega, vi ste dno dna drustva, jer ne znam kakve manire treba da iimas da psujes onog ko te hrani, to je DNO DNA.
g

go4st

pre oko 4 sata

Baš zbog toga što se nisu ni oznojili, u Evropi se nikad ništa neće uraditi. Previše slabo takmičenje, da bi iz njega mogao otići u Evropu i napraviti rezultat. Subota-Nedelja sa 30% snage strpaš 5 komada, pa dodje utorak-sreda gde isti ti igrači ne mogu više od jednog poluvremena tog tempa da izdrže pa često budu oni ti nad kojima se iživljavaju i koji primaju 5+ golova. Mora koncept naše lige da se menja, način takmičenja, i da se realno pomogne i klubovima iz unutrašnjosti da bi bili konkurentni a ne da budu dzak za udaranje..
A

Av Av av

pre oko 4 sata

Nije to do sistema takmičenja, nego do toga da se neki klubovi biti ne smeju boriti protiv vučićeve zvezde,a i ako bi pokušali, to bi studije sredile. Da ne pričamo o tome da se u vučićevi zvezdu ulaže više nego u sve ostale klubove (uključuju Partizan) zajedno, x2.
H

Hermano7

pre oko 4 sata

Pa se posle cude zasto tako protiv Monaka…
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Hmmm nad mucenim Spartakom bas 5-1. Sto mi je to nesto poznat rezultat. Kao da sam ga skoro video 😁
G

Gudurić o tablu

pre oko 4 sata

Rezultati od 4 razlike su nam specijalnost, zna to dobro jedan naš blizak sparing partner.

Srpski samuraj

pre oko 4 sata

Video si ga danas u onom cirkusu na ukradenom stadionu sa flekama od kiseline, cirkuzantu! Prethodno kolo i ovo pokazalo vaše čuveno poštenje! Čim vam se popusti malo i omogući nameštaljka, me ispuštate priliku da promovišete, u svetskom sportu, neviđeno "poštenje"! Idi kaži onim tvojim indijancima, koji takođe glume Majke Tereze na vašim vestima, da vas ima i na našim. Posme ovakvih nameštaljki kao protiv Pazara i Čuke, izgleda da nećete morati da prodajete Audi!
R

Realni Arth

pre oko 4 sata

Ako ste vi zaboravili sta je to 5:0, 6:1..... onda valjda imate amneziju, a joooooj ko se to nama javlja, popio 5, 5, pa 5 komada redovni musterija i ekipama koje igraju u onoh dzej dzej ligi!

severna tribina

pre oko 4 sata

Bravo Zveydo moja,bravo kume Terzo,bravo Radujko sto si rekao i isprsio se da me ne diraju na jna danas...Mnogo sam mocnu mreztu napravio da deremo redom,i sudija mali talenat pokazao se,moracu ga u evropu nekako gurnem i probijem da sudi moj crveno beloj ljubavi penale i deli crvene,zazmurice ceferin,drug je moj
S

Sima Arauho

pre oko 4 sata

Dajte jos neku filijalu da "pojačamo" ligu.
D

Djape45||

pre oko 4 sata

Bravo, ali hoćemo reakciju u ligi šampiona da vidimo. Niko ne očekuje bod protiv Barse ali bar da izginete na terenu.

Ујка Житко ПФК

pre oko 4 sata

Decki i vama su svirali penal.Jel zatvorena utakmica?😂😂😂😂
/

/-/

pre oko 3 sata

Jesu, kad smo vodili 2:0. Vama izmislili na 0:1, i Cuki vist penal nisu dosudili na neresenom rezultatu. Bolje se pokrij usima