Komentari na vest

Zvezda sa devet krila

Z

Zvlat BG

pre 5 dana

Jedno krilo manje! Na pozajmici u klubu gde je bio! Da se razigrava!
P

Paa

pre 7 dana

Imamo više krila nego Air Duljaj.
M

Midfilder

pre 7 dana

Pa taj majmuncina radonjic da valja igrao bi negde dobismo debila koji ce da glumi zvezdu i sve lopte ce morati preko njega da idu a jadnik treba da ide kod jokica u sulke pa na hipodrom sa njim jer sem sto je brz nista drugo nema mozga najmanje .....febil polupani
M

Midfilder

pre 7 dana

Zvezdas sam ali pitanje jel moguce da debili dovode krila u zadnje 2 godine vezni red katastrofa spic jos gori odbrana suplja sve sto iole valja prodali su sreca pa je djiga ostao ......uzas skauting katastrofalan
c

cccc

pre 7 dana

Devet krila a ni za lek levog beka a i desni nisu bas nesto. Da su samo na plati o petirici krilni sparali mogli su uzeti odličnog levog beka za 3-4 miliona eura. To su Zvezdini znaci smislili.
R

RED BULJ STAR

pre 7 dana

Ovi misle da su LAJPCIG, pa imaju KRIIIILAAAAAA
D

Don Vito Corleone'

pre 7 dana

@RED BULJ. Dobijaš ti od RED u BULJ od kada znaš za sebe.
M

Manche

pre 7 dana

Jednostavno nije trebalo dovoditi Milsona posle Pume, pogotovo ne za te pare. Sad su obojica visak jer pre njih sansu zasluzuju vise mali Jovanovic i Prucev, Katai odavno ne igra krilo. 3 krila koja se rotiraju treba da budu Silas, Radonja i Olayinka. Ostali da se bore treningom za tu 4.poziciju.
D

Dipl. komentator@Manche

pre 7 dana

@Manche - u suštini se slažem sa tvojim komentarom, ali si rekao “3 krila koja se rotiraju treba da budu Silas, Radonja i Olayinka”. Vrlo je teško reći ko treba da bude krilo, jer 1) Olanjika, od kada je u Zvezdi još uvek nije rešio ni jednu situaciju “1 na 1” i uz to je vrlo spor. Prema tome on ne može igrati krilo, 2) Radonjić je sve ove godine u inostranstvu bio igrač na pozajmicama, ili standardna rezerva i 3) verujem da nikada nisi gledao Katompa Mvupa (Silas), kao ni ja, a on je standardna rezerva u Štutgartu poslata na pozajmicu u Zvezdu. Da mi imamo trenera koji razume fudbal, krila bi mu igrali Jovanović i Prucev.Treba im dati šansu! Siguran sam da ne bi bili lošiji od ovih napred navedenih!
M

Manche

pre 7 dana

@Dipl - To sto govoris za Olayinku je istina. Kad su u pitanju situacije 1 na 1, ne moze da ih resi. Ali on ima druge kvalitete, veoma vidljive, reper su mi Bodo i poslednji derbi, koga briga sta radi protiv Surdulice.
O

Odvratno

pre 7 dana

Ha ha ha trgovinska firma iz kolektora je nezasita za $$$.delije , pase i Sultan hoce jos, jos, jos.
Л

Легион

pre 7 dana

Мaши треба нови порше
M

Midfilder

pre 7 dana

Tako je hahaha
T

Trenercina

pre 7 dana

Na krilnim pozicijama gomila igraca na bekovima tri,na zadnjem veznom Krunic iako i on nije taj tip.Definitivno postoji disbalans i valjda nece povrede na ovim pozicijama(valjda)!!!I jos jedan komentar i ove mlade momke koji ce jedva skupiti koji minut dajte bre na pozajmicu .Ne valja da sede na klupi ,propadaju a sad treba najvise da igraju.Evo primer Knezevica itd.,.
E

Ekspert

pre 7 dana

Ma šta je 7 krila i 60 igrača na platnom spisku? Sad će to mađija časkom da "pozajmi" ili proda uz bar 50% zarade.
J

Jacimovic

pre 7 dana

Ova krila Zvezda moze da pozajmi Partizanu i to: Pumu,Lucica,Jovanovica,Milsona!
J

Jesi li

pre 7 dana

ti lud? Sad će mađija časkom da proda tigra, uz bar 50% zarade i em što se otvorilo mesto za novog igrača,em je zaradio da može da kupuje.
Ч

Чика

pre 7 dana

Па заиста би и могли, али ТСЦ-у. Игра европу.
g

gost1111

pre 7 dana

Radonja je u kondiciji,može sam da popije ko cela ekipa.
P

Poklonimo Lucica JSD-u!

pre 7 dana

Win Win !!!!
L

Lucic nije krilo

pre 7 dana

Lucic je menadzerski igrac koji ne zna da hoda, ne poznaje osnovne elemente fudbala, neverovatno je kako ne zaboravi da dise koliko je nesposoban!!!
M

Maestro

pre 7 dana

Nije toliki problem devet krila jer Lucic nema kvalitet,izlazi iz povrede i bice negde pozajmljen sad ili na zimu,Olajinka i Silas mogu i u spicu,Katai je rekreativac,Rodonjicu ce trebati vremena da udje u formu...Najveci problem je sto Rodic,Katai i Kanga imaju jake ugovore a nikakav doprinos i zauzimaju mesto Knezevicu,Sljivicu,Maksimovicu...Trebali su dobiti sat,sliku uramljenu,zahvalnicu i cao.
G

GostPa

pre 7 dana

Nažalost, taj Rodić će pre ili kasnije nazad u prvu postavu, čim dođe do pauze Mimovića ili Seola. Kanga će pre ili kasnije da odigra umesto Elšnika, Krunića i Ivanića. Jedina konkurencija da uđe sa klupe mu je Dalsio, koji ne blista. Katai će da uđe u igru pre ili kasnije da izvadi kestenje iz vatre, jer je i ovakav istrošen majstor fudbala za Milsona. Ne zaboravi da je taj Katai prošle godine dao gol Mančester Sitiju. Majstor ostaje majstor. Mislim da je došlo do zamene teza i da mesto našoj deci ne oduzima Katai, već stranci slabog kvaliteta. Sportski pozdrav!
n

nemam pojma pravi

pre 7 dana

JEDAN levi bek, Rodić i ŠEST levih krila!? SEDAM štopera, DVA desna beka, PETORICA centralnih vezista, JEDAN zadnji vezni - Krunić. Nagomilanih 35 fudbalera sa ukupnim platama od 20 miliona bruto, sigurno. Ali dok je malija, zaduženog za finansije kluba, to će ići, videćemo dokle. Ustvari znamo svi dokle, je li tako?
Л

Лариган

pre 5 dana

Није поштено да тако говориш о свом вољеном клубу који такође добија новце од те исте мафије.Право питање које вапи за одговором је како се троше те паре у редовима вољеног ти клуба.
S

Skeva123

pre 7 dana

I sad u cemu je svrha bila produzenje Katajia na jos dve sezone kad u Zvezdi nece igrati u Evropi, u Srbiji je svakako bolje da igra neki bonus na njegovom mestu, jer su njima preci minuti. Isto ili slicno je Kanga, bolje je u Srbiji umesto njih dvojice igraju Sljivic i Jovanovic, jer u Srbiji svakako Zvezda nema konkurenciju. Sad bi trebalo da odgovaraju ti sto su doveli gomilu slicnih igraca, jer dovodjenje i prodaja mora da idu ruku pod ruku. Bolje je pozajmiti neke od ovih igraca jer inace nece imati dovoljno minuta.
t

trike

pre 7 dana

Treba dovesti jos bar dvojcu bar ce tad da ZVEZDA igra NAPADACKI?
E

Eseks

pre 7 dana

Zasto smo u takvoj situaciji necemo odgovor dobiti jer nema logicnog odgovora.Neko polu resenje je da pozajmimo malog laneta,Knezevica,Lucica i Pruceva..I kad bi ih sve pozajmili opet bi bila mala guzva al bar bi momci imali neophodne minute
S

Slazem se

pre 7 dana

I to pod hitno na pozajmicu dok jos postoji neka sansa da postanu ozbiljni igraci.
D

Don Vito Corleone*

pre 7 dana

Od ovih 9 krila, njih 7 mogu da se slikaju za uspomenu i dugo sećanje. Prvi pikovi su nenadmašni Katompa Mvumpa, rezervista iz Štutgarta, sada na pozajmicu u Zvezdi i sveobuhvatni Olanjika, koji još od kada je u Zvezdi, nije rešio jednu jedinu situaciju "1 na 1", uz to je i veoma spor! Sa ovakvim krilima i patentiranim defanzivcem Milojevićem na klupi, ćemo osvojiti "0" bodova i "odlično" 36 mesto u LŠ! "Napred u nove poraze" (Vlada Bulatović-Vib).
D

Don Vito Corleone'

pre 7 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Kakva Evropa, vi ste ispali o kom 36 mestu u ligi šampiona pričaš da ćete zauzeti???? Vi ligu šampiona niste igrali 15 godina. Pobedu u kupu-ligi šampiona nemate 41 godinu. Vi ste jedini klub na celom Svetu koji je uspeo da ispadne iz sva 3 Evropska takmičenja za mesec dana. Titulu nisi video 7 godina a nećeš ni narednih još 10ak godina. Večito komšija Evropskog i Svetskog šampiona, večito komšija mali 🤏 Ajde mala plači još jače ahahaha ahahaha ahahaha.
D

Don Vito Corleone'

pre 7 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Možeš Zvezdinim Afrikancima da žešli vićgla, znam da to voliš.
D

Don Vito Corleone *

pre 7 dana

Obojica ste kradljivci mog nika, pitam se samo dokle vise ovako?!?zvezda mi je sveee
1

123123123

pre 7 dana

Imamo vise krila nego Lufthansa

angry_chainsaw

pre 7 dana

Nisu oni baš svi tipični krilni igrači, neki od njih mogu da igraju, i igrali su u karijeri i na poziciji 9 i na poziciji 10, a mi igramo ns tri fronta, od kojih je jedan najteži - gde imamo 8 utakmica i biće tu i kartoba, povreda i svega, msm ne bih voleo, ali žutih će biti (msm na parne) i svi to znamo... Dovesti na zimu levog beka i zadnjeg veznog (klasičnu 6-icu) i mi nemamo brige, pritom više nikoga ne prodavati za siću!!!
T

Tarantula@angry chainsaw

pre 7 dana

@angry chainsaw – tačno! Oni su polivalentni igrači! Tipičan primer je Olanjika, koji je po vokaciji krilo, ali mu za krilo fale brzina i dribling, zato on može da igra i centarfora, samo još da nabaci jedno 15 kg i da nauči da igra glavom. Ostalo je u redu kod Olanjike! Tu je i veoma polivalentni Puma, koji ima neverovatnu brzinu, samo mu fale dribling, centaršut I smisao za kolektivnu igru, ostalo je u redu!
a

asas33

pre 7 dana

Ma, malo je to, dajte jos, bez 15 krilnih igraca nista.
@

@asa

pre 7 dana

Nema veze, vi imate po 3 leva i desna beka
G

Gorostqs

pre 7 dana

Bolje je u reprezentaciji tu imamo Andriju Zika Živkovica zauvek pokriva celu desnu stranu kao Dani Alves. Stravičan igrač je Zila iz partizanove skolice
l

lzzzr

pre 7 dana

bolji je superalentovani fiktivni transfer Erakovic.. Straho nas sila, pretrcavaju ga kao cunjja pa mora da ga krpi Milenkovic
Ч

Чему толико...

pre 7 dana

... повика на Терзиће? Зна (ваљда) доктор да уткмице решавају крила а не тамо неки штопери. Зато нам и фали још само једно крило до супер- Звезде, голман + 1о крила. Уосталом, сваку Звездину инвестицију он лично је сопственим новцима финансирао а сваку (евентуалну) грешку наше скаутинг службе једва је преболевао. Проћердане новце би некако и прежалио ал' жал због погрешних процена - никако.
V

Vazno je

pre 7 dana

Napuniti izlog jer je kupoprodaja bitna. Utakmice ionako gleda sve manje ljudi.
M

Moloje dunsteru

pre 7 dana

Čuj me...Glazer,seol,drkušić,djiga,mimovic,elsnik,krunic,olanjika,silas,radonjic,duarte
V

V Milojevic

pre 6 dana

Ne mozes sa dva igraca na sredini da igras, niko od ove trojice gore ne moze da pokrije sredinu, samim tim primamo 5 komada od svih sa tvojom taktikom. Bolje ja da probam!
P

Pera2

pre 7 dana

Stvarno smesno...9 krila a 3 beka... Levog beka nam igra korejac koji je desni bek... Imamo klinca Mimovica koji oscilira i Rodica koji je odavno za penziju...moze covek da igra zadnjih 10 min.
A

Alberto Bueno

pre 7 dana

Mi zadnje igrače koje smo napravili da su nekog kova je ona generacija grujić jović ristić jovanović... Tad nismo imali para za ovo sad kad imamo para nema šanse kako je propao nikolić kako je propao gavrić tako će sad i šljivić i knežević i lučić i ostali leković prosto je neverovatno da on ne može da bude bar treća opcija takav igrač mi trenutno koristimo samo mimovića djiga nam izigrava bonusa iako realno imamo kamion igrača koji mogu to da budu na mnogim drugim pozicijama toliko gledamo u pare i ništa drugo osetili da je djiga kapitalac i sad guraj guraj svaka njemu čast igra super ali nije on morao biti bonus mogao je biti bilo ko na ostalih 9 pozicija

Proficap

pre 7 dana

Levo Olayinka i Radonjic, desno Silas. Ali, videcete da ce Silas vise igrati spica, nego krilo, plus on voli da juri kroz sredinu. Zbog nikakvog Serifa, desno ce Olayinka (kao protiv Bodea), a levo Radonjic. Silas ce u Ligi sampiona igrati spica. Jer nam trebaju njgova brzina i snaga u napadu. Uostalom, zaboravljate da je on kroz celu karijeru bio centralni napadac, odnosno centarfor, tek je u Stutgartu poceo da igra na krilu. Silas na krilu u Ligi samoiona nije dobro resenje, jer slabo igra defanzivu, zato ce igrati napadaca, videcete.
Z

Zn

pre 7 dana

U spic ce Duarte, koji se vise nego dobro pokazao, trcanjem, zalaganjem, odigravanjem iz prve (sto recimo nema Šerif), mirnocom kod penala, itd itd, Silas moze u spic sa drugacijom formacijom, nikako ovom sto mi igramo sa jednim spicem
D

Delija33

pre 7 dana

Nemojte zaboraviti da i ivanic ilic i sljivic mogu na krilo haha postali smo ko celzi
R

Rtnade

pre 6 dana

Ilic nije krilo. To nije njegova pozicija
S

Steva ns

pre 7 dana

Lazar jovanović će biti novi kabić ne jer nema kvalitet nego jer neće dobiti minute eno i kabić progledao u čuki ovih par dana iskoristiti da se pozajme negde jovanović i lučić koji ako sad u izlasku iz povrede negde ne dobije minute biće novi veljko nikolić a prucev što je ostao to niko ne zna na kraju će otići za 0 i 20% za pumu 2 miliona nema šanse da uzmemo ako sad ne ode a neće posebno jer neće igrati olajinku smo toliko stiskali da ostane da bi sad na klupu prešao a katai će ove dve sezone imati milijaš ulogu izgleda a onda na zimu nećemo znati sa pola njih šta ćemo
R

Rajko car

pre 7 dana

Zvezda sa 8 levih krila i jednim desnim.Jel tako smo u mogucnosti.
p

pola neka

pre 7 dana

stavi levo pola desno, golman i dva stopera
1

1234567...

pre 7 dana

A gde je tu mali Maksimovic, ne svidja mi se posao koji radi Zvezda, svaka čast na dovodjrnju Krune, Radonje i ovog iz studgarta, ali ako vec juriš tu ligu šampiona onda ih dovedi odmah, sta ce ti milson, puma, dalsio, mali Jovanovic je dobar igrač provice mu hodinu dana terena videti nece, Lučić isto, trošižo te momke za dzabe, Zvezda uzima sve sto valja u oboj drzavi i omda salji po graficarima i ostalim klubovima, dajte toj deci da igraju tu našu liguu, mani se ovih crnaca kojih ko zna koliko takvih ima, znate sta je mali Šljivic za onog dalsia, Zidan lično, a nema ga nigde cekaju amerilance da daju nrku ponudu da ga useru kao malog Mijatovica, pustite decu da igraju našu ligu!!!
r

raaraa

pre 7 dana

Zapravo je jednostavno: levo 1. izbor Olajinka, a za drugu opciju se bore Milson, Radonjić i Lučić. Jedan od njih trojice koji najmanje pokaže u toj borbi treba da se prodaje već na zimu. Znači ostaju ukupno trojica, čitaj dvojica sledeće sezone jer Olajinka vrv ide ako je već sada insistirao. Kataia ne brojim jer je on stari majstor sa dosta smanjenom minutažom, ali potencijalno važnom ulogom koja je u rangu Olajinke. Desno: Silas (koji zapravo više voli kroz sredinu pa ovde možda ne bi trebalo ni da se računa) i dva mlada super talentovana igrača Prucev i Lazar koji skupljaju minute i biće budućnost Zvezde. Puma čeka zimski transfer i to je to. Kad se izfilteriše biće 2 + Katai levo, a desno 2 + Silas koji bi radije igrao špica i po svoj prilici je bolji od obojice koje imamo.
h

hmmm

pre 7 dana

radonjic levo,milson zamena,silas i olajinka desno a mogu i u spic ,jovanovic desno.puma,lucic mogu slobodno da idu vec sad
G

Gost555

pre 7 dana

I 9 igraca na pozajmici u Ofk Beogradu.
1

12345m12345

pre 7 dana

kojih 9?
m

molim?

pre 7 dana

Katai odavno ne igra na poziciji krilni igrača a Ivanić jeste to igrao, u nedostatku boljih opcija u tom trenutku. Levo konkurišu Olajinka, Milson i Lučić, desno Silas, Radonjić i Jovanivić. Što se Rodrigeza tiče, ukoliko ga ne prodaju u narednih par dana, sigurno će dobiti minute u kup i nekim prvenstvenim utakmicama. Verujem da će Olajinka, Milson, Silas i Radonjić da budu prvi izbor u LŠ, a zbog intenziteta utakmica, verovatno će deliti minutažu. Gužva jeste, ali sa dobrim rasporedom minuta, ima mesta za sve.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 7 dana

Katai ne igra krilo već dve godine i ko gleda sve Zvezdine utakmice to zna da Katai igra takozvano polušpica iza napadača. Lučić je tek počeo da trenira i ko zna kada će moći ozbiljno da igra, ja mislim da je za Prutceva najbolje da opet ode negde na pozajmicu isto kao i Puma. Ako može negde u inostranstvo i jedan i drugi a ako nemože onda u super ligu. Silas će u ligi šampiona igrati špica i sam je izjavio da je on napadač dok će u našem prvenstvu igrati krilo. Po meni minutažu u jesenje delu sezone na poziciji krila u svim takmičenjima podelića Silas, Radonjić, Olajinka, Milson i Lazar Jovanović kao bonus igrač dobiće neke minute kao i Lučić kada bude potpuno spreman. Za Pumu i Prutceva minuta neće biti.
m

molim?

pre 7 dana

Upravo tako.
A

Au

pre 7 dana

Au 9 krila mi ima stvarno da poletimo
Е

ЕТОРЕ

pre 7 dana

пРУЦЕВА ПОКУШАТИ УБАЦИТИ КАО ЦЕНТРАЛНОГ ВЕЗНОГ БАР У ДОМАЋОЈ ЛИГИ
R

Realan skroz

pre 7 dana

Pojacanja su ovaj put cini mi se dobra, ali zar je moguce da se bas ovoliko neplanski radi. Pa zasto se dovelo ovoliko igraca na istim pozicijama,kao da smo na igrici Football Manager. Cija li je odgovornost?
Ц

ЦЗ НС

pre 7 dana

Неко је то раније образложио и када се мало размисли биће да је због тога. 3 последња појачања (тзв. "капиталци") су стигли када се ЦЗ пласирала у ЛШ и када су остали без трансфера у жељене лиге и клубове. На исте се једноставно није могло рачунати, а морао се имати тим са по 2 играча на свакој позицији те отуда и вишак. Не кажем да се не гријеши, али није лако сигурно у условима какви јесу. 95% квалитетнијих играча би радије играло у Португалу, Холандији, Швајцарској, Белгији..... да не говорим о лигама Њемачке, Енглеске, Шпаније, Италије или Франуске.
P

PRofigost

pre 7 dana

Zato sto su Puma i Milson su sigurica, moras da popunis tim. E kada se plasiras u Ligu sampiona, kada igraci vise ne mogu u lige petice, tek onda mozes da dovedes nekog kapitalca kao sto su Sila, Krunic, pa ajde i Radonjic. Problem je sto to moze tek posle 01. septembra. E sada, bolje imati Pumu i Milsona u ekipi, nego ih nemati, jer nikada ne znas ko ce ostati na trzistu 01. septembra. Prosle godine smo imali srecu sa Hvanom, ove sa Silasom i Krunicem. A sta da oni nisu dosli? Onda bi Puma i Milson bili odlicni. Nije to gomilanje, vec jednostavno sigurica. Jer ko ce da dodje u junu, julu, avgustu u nasu ligu, plus nemas zagarantovanu Ligu sampiona.
T

Tjt

pre 7 dana

Moze Silas dobar da bude i kao napadač, Duarte iza Ivanic i Krunic sredina. Moze da se kombinuje.
M

Mutommbo

pre 7 dana

Bilo bi zanimljivo da Milojević proba Lazara Jovanovića na mestu levog beka. Levonog, ima centar šut, brzinu i prodor. Defanziva se nadograđuje i odbrana se uči. Igra u odbrani je pre svega stvar karaktera, odnosno mentalnog sklopa ličnosti i reakcija na sredinu.
b

batkara

pre 7 dana

Pa to ti kada budes igrao managera stavi jovanovica na levog beka, tako su strucnjaci unistili karijeru Mihajlu Risticu koji je centralni vezni videli smo svi kako je odigrao protiv zvezde u krasnodaru
G

GostPa

pre 7 dana

Pre sam za to da ga usavrši na poziciji na kojoj igra. Talentovaniji je od svih koji su ove sezone nastupali na poziciji desnog krila (Prucev, Olajinka i Puma). Samo bi trebalo skupiti m.uda i isforsirati malog. Za njega bi najbolje bilo da igra za Čukarički, verujem da bi dobio pravu priliku i da bi se dobro prodao. Ovako, zbog poluigrača ne može da upadne u prvu postavu. Tvrdim da smo mogli više da dobijemo i od Stefana Mitrovića. Kabić mi se nije svideo i ne razumem šta su videli u njemu. Šljivić ima neki potencijal, ali neće dobiti podjednaku priliku kao kod Baraka. Jedino se od mlađih srpskih igrača forsira Mimović i odigrao je protiv Bodea odlično.
I

Igokea since 2007

pre 7 dana

Занимљива идеја. Али, треба и Ланад да се сложе 🙂
B

Bok

pre 7 dana

Reprezentacija niti jednog ni na vidiku. Direktno je proporcionalna kataklizma srpskog fudbala sa Zvezdinim usponom. Dok nekom ne smrkne...... Zlatno doba u zenitu, pa se i zakoni ne poštuju, te smo jedini na svetu gdje se to dešava zbog bonus igrača za kao fol prosperitet domaćeg fudbala, a u stvari se radi o interesu jednog kluba. Faraon javno kaže da taj i taj neće suditi, i gle čuda, stvarno ne sudi. Kako je tanka linija između Monte Karla i Požarevca.
S

Sale Kg

pre 7 dana

Ipak je najmanji razmak izmedju fotelje predsednika fkp i fotelje predsednika FSS-a. Tole like this!
u

urbanizam

pre 7 dana

Kada reprezentacija nije bila u kataklizmi. 20 godina nije igrano evropsko prvenstvo. Ispadalo se gde god je moguće.
j

james23

pre 7 dana

Ovo bi bilo vrhunski za pes,uvek bi bio neko u napadu raspolozen i crven!
S

Srki987

pre 7 dana

Tako je care 😁
t

totalno realan

pre 7 dana

svaki od ovih 9 igraca bi u partizanu bio u prvih jedanaest i gotovo sigurno najbolji igrac, ne pisem ovo da provociram vec je to realna razlika u kvalitetu ova dva tima, lucic ili prucev bi bili zakovani u prvih jedanaest partizana, da ne govorim o kataiu, milsonu, olajinki, silasu. Mislim da je to taman i tolika razlika u velicini klubova. Sportski pozdrav
J

Joe Black

pre 7 dana

Pa da Partizan ima ljude u klubu, ovi igraci bi na klupi bili, jer smo uvek imali bolje strance, i jos plus vi bi bili drugi..
D

Dejanii

pre 7 dana

Silas može da igra krilo i spica, Katai je ostario za Zvezdu i prejaka je konkurencija za njega trenutno. Hvala mu ja svemu, dao je Zvezdi sebe u najboljim godinama, ali nažalost njegovi vrijeme je proslo. Nadam se da će naći neki klub u Arabiji koji će mu dati veliku platu… Jovanovic je još zelen, Prutsev se valjda iskalio. Dobar he za naše lige. Radonju svi znamo, Milson i Puma su ok. Jbg, biće teško ubacivati sve igrače, ali Zvezda igra 8 evropskih utakmica u onda mora neko da pokrije ligaške utakmice.
2

24.232

pre 7 dana

Dotle je dovela politika kluba... da je potencijalna povreda Seula i odsustvo sa terena bila dovoljna da ljude dovede do dizanja ruku od bilo kakvih ambicija. Zbog jednog igraca. Zbog jedne pozicije.
t

trutovi

pre 7 dana

Bitno je 10 krila a nije bitna sredina koju nemamo 8 godina.
d

ducci

pre 7 dana

Lučić ide na pozajmicu u Imt, Olajinki obecano da moze otici na polusezoni (jedva je sad ostao), Puma isto (ako ne ode u Rusiju), Jovanovic je jos mlad imace prilike u kupu, Prucev nikako da se dokaze i mozda ga opet pozajme i to je to ...
D

Delija penzioner

pre 7 dana

Sa 9 krila , 3 glave , i 2 repa , kakva ćemo aždaja biti , ha ha ha 🤣🤣🤣 NAPRED ZVEZDA
I

Infor

pre 7 dana

Sve u skladu sa planom i vizijom. Svaka cast
G

GOSTSD

pre 7 dana

Na levom krilu Radonjić i Olayinka, desno Silas i Jovanović i to je to, ostale otkačiti i rasteretiti budžet za plate, ne trebaju nam (a i za sve te plate može da se dovede kršten zadnji vezni ili još bolje levi bek). Kataiu hvala za sve, ali smatram da nije više za nivo fudbala kojem mi trebamo da težimo kao klub. Ne trebamo uopšte da gledamo našu ligu jer smo to odavno prerasli, a treba napredovati iz sezone u sezonu.
A

Auuuh

pre 7 dana

Misliš levi bek krilo?
l

leva krila phhhh

pre 7 dana

Lučić, Ivanić koga Miloje forsira na levom krilu i Katai nemaju nikakve šanse u Evropi.
v

van

pre 7 dana

Cemu sluzi Prucev? A, visak su i Puma, Lucic, a mozda je i Olajinku trebalo pustiti uz sve ove dolaske...doveli smo letos 4 krila i vratio se Prucev i Lucic iz povrede Strasno!

FC President

pre 7 dana

I onda odlažemo tekme zbog Evrope ...
J

JAT traži krila

pre 7 dana

Jos jedno krilo pa da igramo sa 10 krila. Ivanić može i u sredinu ispred Lešnika i Krunića a i Silas bi mogao na drugu poziciju. Radonja treba da ide desno ...
M

Mr.C

pre 7 dana

Nije 9 i nece igrati svih 9. Ima tu par detalja koje bi valjalo spomenuti da bi situacija bila jasnija: 1) U najjacim utakmicama se ocekuju 4 krila: Silas, Olajinka, Milson i Radonjic 2) Katai je u poslednje vreme uglavnom igrao kao poluspic, jer je Ivanic u takvoj postavci pokrivao levu stranu, tako da Katai vise nije krilo, a i ne treba da bude kako bi bio rasterecen u odbrani (jedan manje) 3) Sljivic je s'pocetka sobio sansu na levom krilu i pitanje je koliko ce ubuduce dobijati sansu s'obzirom da su ta i pozicija centralnog veznog dobro popunjene (jedan vise ili pozicija enigma?) 4) Lucic nece skoro dok ne bude fit (to je drugi manje) 5) Jovanovic ili Prucev - trebalo bi im dati makar neke minute u ligi i kupu 6) Puma je na izlaznim vratima, samo se ceka klub u koji ce preci za sumu ne manju od one koliko je placen (3 manje) Tako da su tu realnih 6 krila (plus igraci koji mogu da odgovore na tim pozicijama), sto je opet mnogo. Javite mi se za vise saveta oko ovakvih tekstova. Pozdrav
R

Realno gledano

pre 7 dana

Ivanića i Katanija zabravite za Evropu. Može po ovim našim njivama u Evropi su pokazali dovoljno.
D

Daleko bilo

pre 7 dana

Sa 9 krila, komedija.
X

Xyz

pre 7 dana

Da nije tuzno bilo bi smesno
M

Mata00

pre 7 dana

Lupate ako mislite da katai i ivanic nisu za evropu
J

Just

pre 7 dana

I kako mlad igrac da dobije sansu 9 krila Kod miloja igraju prvo najskuplji,pa najstariji
s

sve ok

pre 7 dana

Kada bude pustio prirodno krila da igraju dešnjake na desnoj strani a ne na kontra strani u učena krila biće i centaršuteva i napretka ovako mrka kapa i korist od brzine primer Radonjića ako igra levo i dok se obrne na desnu nogu prođe voz.
e

e sad experti

pre 7 dana

Tako je ko će dantrira ako ne krila. Ne očekujete valjda da bekovi budu i krila i bekovi. A krila da tapkaju u mestu. Takvi bekovi ne postoje ni u inostranstvu u jačim ligama. Nego mudrosimi murinjovci pa bitno da igramo kako svet nalaže. I posle kaže nemaju centarfora nikakav učinak. Pa kako bi i imali kada nemaju lopti sa strane. 8 igrača nabijenih na 30 metara od protivničkog 16. Pa da je teren 100 metara širine pa bi bilo tesno a kamoli na užem terenu od predviđenog.
l

levaci

pre 7 dana

Ili ode u gol aut jer te igre su pročitane. Biće Radonjić kao pre nego što je napustio zvezdu ukoliko ga bude stavio levo
P

Pedja108

pre 7 dana

Prosto sam znao da ce ovako nesto da se desi. Pricali su nema problema, Puma ide u Meksiko i to smo resili. Ispalo je da nismo. Ne racunam bas Kataija kao krilo, a ni na Lucica nesto ozbiljnije. Ali desno su sad Silas, Jovanovic i Puma. Neka je Silas prvi izbor, racunam da ce Jovanovica ubacivati u nasem prvenstvu da se iskali. A sta ce Puma, da sedi i prima platu? Levo su Olajinka, Milson i Radonjic, a nisi se resio ni Milsona ni Olajinke. Da ne pricamo da su utoku prvenstva Milojevicu stiglo jos pola tima i sve to treba uigrati, dovesti na zeljeni nivo forme.
v

vidiš

pre 7 dana

Radonjić treba da igra desno krilo a ne levo.
Z

Zn

pre 7 dana

Lazar Jovanovic na pozajmicu, neka dokaze u Ofk recimo da je igrac za Zvezdu. Nema kaljenja u Zvezdi, to ne sme da bude, pa Vladimir Jugovic je u Radu bio najbolji igrac prvenstva i kao dokazan igrac se vratio sa pozajmice i igrao u šampionskoj generaciji, Vidic igrao u Spartaku itd itd
Н

Нико као ја

pre 7 dana

Тол'ка крила ал' никако да полетимо.
g

gg31

pre 7 dana

Bitno je da ste vi sletela pre 8 godina, u rupu, iz koje necete jos toliko 🤣
G

Grdne rane

pre 7 dana

Meni je najzalije, opet, sto se guse mlade nade, gdje su braca Mituljikic, Knezevic koji je vec fantastican vezni, itd itd. Mimovic igra jer je Miloje dobio formiranog igraca a i nema bekove. Zato veliko hvala Baharu za Nedeljkovica i Mijatovica, tj za milione od njih. Samo ne znam koga ce sad imati prodati, kad smo se zatrpali strancima od kojih nikad nismo dobili neku lovu, sem Bukarija...
s

serMudro

pre 7 dana

...tako je stručnjače koji pomno pratiš Zvezdu... Nedeljković nije bio iznuđen na beku posle katastrofalnih rezultata pomenutog trenera kao ni Mijatović...nije pogubio konce sa Mijailovićem na desnom beku i Šerifom u napadu, pa u odsustvu izbora i rezultata "gurnuo" Nedeljkovića i Mijatovića na teren...ne nego je njegovo kao i tvoje stručno oko videlo kvalitet i forsiralo ta dva mladića...a po komentaru za Mituljkiće vidim koliki si stručnjak... Idi užicaj od mame za burek i jogurt i mani se komentara...
m

mud(r)o

pre 7 dana

E @serMudro nije vama ni Mimović valjao. Pa mu dade šansu jer nije imao ko na desnog beka i dečko explodita. Ima i brzinu i smirenost u odbrani.
e

ecka siti

pre 7 dana

Povraca mi se kad neko spomene "braću Mituljakić"... Njima je vec 21 godina, i da vrede nesto igrali bi... Kad je mogao Nedeljkovic sa 18 da se nametne, mogli su i oni... Ali momci ne vrede i to je kraj price...
P

Paško

pre 7 dana

Pa šta? Zvezda samo prati svetski trend. I pilići bi trebalo da imaju 2 krila ali ih vec u mnogim zemljama genetski prave sa osam krila. Jer svi narucuju samo kril(c)a. Nece niko belo meso ili trticu.
J

Jack Sparrow

pre 7 dana

Ja bih samo iskritikovao odnos trenera i uprave prema Sljivicu i Knezevicu. Sljivic je nasa zvezdica neko ko bi trebao u huducnosti i u jacoj zvezdi da odmeni Ivanica i Kataia i sa nekad ode u inostranstvo, Terzic i ekipa su ga sa 17 godina pominjali kao nase najvece pojacanje i sad ima 18 godina i sta je za godinu dana uradjeno sa njim? Taman je redovnije dobijao samsu u drugom delu polueezone da bi ga sad opet sklonili na klupu? Razlika izmedju mladjeg i seniorskog fudbala je ogromna i samo minuti i heabrost da se daju isti tu prave razliku. Knezevic oad god je dobio sansu koristio je onda posle toga dobije u dve utakmice ponovo pa ga nema narednih 10 pustite momkw onda u Cuku,Vosu gde god da igraju i polazu kakve su igracine.
D

DedaBranko

pre 7 dana

Sljivic je mozda tvoja Zvezdica ali je jako limitiran fudbaler.
B

Bivši

pre 7 dana

Nema nikakvih problema i viškova. Počinju LŠ Ilić - Mimović, Spajić, Điga, Seol - Krunić, Elšnik - Olayinka, Ivanić, Silas - Duarte. Izmene će biti Radonja, Milson zbog brzine posle 70. minuta, Ilić sredina, Drkušić umesto Elšnika da zatvori i to je to. Domaću ligu će igrati sličan tim, ali sa bitnom ulogom Kataija da razbija bunker i Kangom da se malo izludira. Glazer će biti na golu, trebaju mu utakmice kako bi branio drugi deo LŠ i kako bi ga prodali. Ndiaje će biti drugi špic kad zatreba. Leković štoper za rezervu. Puma, Prucev, Lučić najbolje pozajmica.
h

humaka pfc_pfc

pre 7 dana

Domacu ligu ce da igra isti tim, ali sa bitnom razlikom, sudice najgori sudija koji ce da namesti da mi moze mo da pobedimo.. Znaci sudi Pavle Ilic, ako stave najboljeg mi ce da izdamo 10 saopštenja i izvrsimo pritisak preko duha koji lebdi.. Mora da se osiguramo, sto je sigurno sigurno, ipak smo mi prostituciju koja igra protiv institucije pa i kad je u kanalu, nas strah izmice kontroli.. ps.. pre nego sto nekl odgovori neka pogleda ko je sudio prosle god. i sta je bilo kad je prvo trebao da sudi najbolji sudija.. Dzabe vam milioni i sve
B

BoVu

pre 7 dana

"Ipak, prethodna nedelja je najviše pogodvala najsvežijim pridošlicama, Silasu i Nemanji Radonjiću, koji su bili u prilici da se upoznaju sa ekipom" - kako kad većina igrača sa kojima treba da igraju nisu tu ???

Mali peca

pre 7 dana

Zvezda uvek to radi kad udje u LS , gomila igrace , na nekim pozicijama po 3,4 igraca a na neke po jedan igrac , ja bi dodo i luku ilica koj na nekim utakmicama osto igro krilo , realno 5 krilnih igraca je sasvim dovoljno.
k

kojotski

pre 7 dana

Jedini klub koji ima više krila od Čelzija.
B

Brankoni84

pre 7 dana

Ali zato Čelzi ima 9 golmana.😁
D

Dadadada

pre 7 dana

Madjija zna!!!! Madjia ce i krilo da pretvori u beka i obrnuto po potrebi....opustite se i uživajte Madjija je tu da misli za vas!!!! Gazi ih sa 11-est krilnih igrača...Madjija-Revolucija!!! Avangarda!!!!
a

abc

pre 7 dana

Četiri Lige šampiona, titula koliko hočeš, ajd' zdravo.
M

Miki Gec

pre 7 dana

Ha-ha, ovaj lik broji koliko je puta Zvezda igrala u Ligi sampiona pa kaze cetiri puta. A ne spominje kakve je rezultate postigla Zvezda tamo, no jos je De Kuberten rekao da je vazno ucestvovati.
P

Prucev

pre 7 dana

Prucev je naše najbolje krilo. Brzina, dribling, kreacija, sve ima osim samppouzdanja.
z

zorzinjo

pre 7 dana

prucev, lanetov, kataji, lucic su sad viskovi...
k

kekec

pre 7 dana

Vrlo često ličimo za svratište za napuštene fudbalere,koje uz to debelo placamo,koji će bančiti po splavovima i spavati na terenu.Čuj ,trenirao individualno,u prevodu nije ga hteo niko ,pa ajd u zvezdu,tamo ću imati malo manju platu ,ali i uživanciju dobru.
B

Bnnn

pre 7 dana

9 krila al zato bekova jedva 3
D

Dadadadada

pre 7 dana

Madjija hoce da osvoji prvenstvo sa 11igrača po krilnim pozicijama....Madjija je Madjija i on to može!!!! Napred Madjija gazi ih...
G

Gost RS

pre 7 dana

Ja sam laik kao i svi stručnjaci ovde, Katai i Ivanić za mene nisu krila već igrači koji "znaju lopte" i treba da igraju u sredini, povezuju igru, ugrožavaju gol iza napadača. Sad eto imamo krila i brzinu, oni treba da budu mozak. Elšnika vidim takođe u ofanzivnijoj ulozi jer ima dobar šut, vidjećemo kako će to Miloje sve posložiti. Ne znam u kakvom je Katai stanju, on može u dva poteza da razbija ove naše bunkere.
v

v1ad

pre 7 dana

Katai ne igra vise krilo, Ivanic je samo krilo kod Milojevica kad igra pored Kataia (samo zato da bi mu oslobadjao prostor da udje unutra), Lucica mozemo da otpisemo, Prucev mi nije krilo. Ostaju Olajinka i Milson levo, Silas i Radonjic desno. Plus Jovanovic i Puma ako ostane. Problem je Puma koji nije registrovan sad za LS a u domacoj ligi ce se voditi kao stranac bez EU pasosa. Opcije su da odsedi do sledeceg prelaznog roka ili da ga posalju na pozajmicu cisto da ne gubi ritam, mada ne vidim da bi prihvatio sad da ide u neku Vojvodinu ili Cukaricki, za nesto nize da i ne pricamo.
A

Azevedo

pre 7 dana

Tolika krila, umesto da lete brzinom sokola oni jadnici trce brzinom kokoske. Uprava nastavlja da briljira po pitanju igrackog kadra.
m

ma dajte

pre 7 dana

ZASTO SE USPESNI TERZIC KONACNO NE RESI PUME KADA JE TAKO DOBAR SPORTSKI DIREKTOR?
U

U Tem Denveru

pre 7 dana

Katai vec 2 godine ne igra krilo, vec 10ku. Treba spustiti potraznju i prodati pumu za bilo koju sumu. Lucica na pozajmicu negde.
K

Ksks

pre 7 dana

Lucic i Prucev bar na polusezonu u TSC. I njima i nama bi znacilo
m

matkeeee

pre 7 dana

terza popio gajbu red bulla
L

Lauferovfan

pre 7 dana

Katai u sve duzno postovanje za sve sto je uradio moze da igra na poziciji kapitena fk Kafana, gde ce i za koju godinu Radonjic za njim krenuti, Lepo mu se zvezda pduzila za sve plata preko 1mil za sedenje na klupi.. ove klince treba odmah na pozajmice neke da ne stagniraju, ja bih i Lucica negde u Super ligu il ako moze inostranstvo pozajmica.. probati zavaljati Pumu ako je moguce i po istoj cifri za koju je dosao i to je to
S

Slavuj

pre 7 dana

Kada ste bili u zaostatku u utakmici trener je uvijek slao Kataia da vadi kestenje iz vatre. Imate 9 krila i 3 beka. Čestitam na skautingu. Ni jedan od njih , nema platu ispod milona ili posve blizu, bar šestorica su toliko plaćeni. Kako će to izgledati i ko će biti nezadovoljan, pitanje je. Koga poslati na pozajmicu ili prodati? Ni jedan na drugom mjestu ne bi imao ni blizu platu kao u CZ. Naduvali ste balon do pucanja.
1

1. Gost

pre 7 dana

Devet klila, tri beka, nula zadnjih veznih...
V

Veoma bitno

pre 7 dana

nemoj da zaboravis da imamo i 9 osmica! Rade, Mirko, Luka, Timi, Kanga, Knezevic, Sljivic, Dalsio, Maksimovic...

RICE

pre 7 dana

Katai ni kod Bahara ni kod Miloja nije igrao na krilu, Lučić teško da će dobiti šansu do proleća... Radonja, Silas, Olajinka i Milson su glavne opcije...dok ćemo videti šta će se desiti sa Pumom...mali Lane će povremeno dobijati šansu, bolje da ide na pozajmicu ili dvojnu!!!
G

Gostgost

pre 7 dana

Zvezda sa daleko manje krila od 9. Igrace Radonjic i Silas najvise, Milson je tu kao rezerva, Katai moze da igra i krilo i ofanzivnog veznog i (drugog) napadaca. Jovanovic, Prucev, igrace kup i protiv slabijih protivnika u prvenstvu. Puma ide, Olajinka ostaje u rotaciji kao i Milson, a nadam se da na Lucica niko ozbiljno ne racuna jer je decko bio slab i pre povrede a kamo li sad, i ne bi me cudilo da ode u OFK, Vojvodinu, Cuku...
r

rea

pre 7 dana

Što će reći - 9, kako si i nabrojao. Logično je da neće u postavi igrati 9 krila, ali u sastavu ih je 9.
t

try

pre 7 dana

Kaže "Zvezda sa daleko manje krila od 9" i onda nabroji 9 i još dobije gomilu pluseva. Goink!
G

Gostgost

pre 7 dana

Kad biste citali dalje od imena...