Komentari na vest

Zvezda rasterećuje igrački kadar, napadač na dvojnoj registraciji

P

Pjer

pre oko 1 mesec

Za ovoga smo dali 2 miliona a videli se da nije za 200evra i sta sada ...nikome nista...aj na pozajmicu...au prevare sve ,a onda se pitaju gde je publika,pa nece da gleda taj lopovluk.
m

mb87la

pre oko 1 mesec

Zvezda (Terza) kupi za 2miliona igraca kog salje u Graficar, Ndijaea za skoro 5 miliona kog ne moze da utopi vise nikada nigde, Djigu za kog placa novinske clanka da kao ima ponudu inace bi ga peske odneo ako treba za oderedjeni procrnat. Objavite dug Zvezde i sve pogresne transfere kao i prihode ostvarene, pa vidite koliko se ukralo nasih para.
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Šta te briga koliki je zvezdin dug.Nisi akcionar,nisi inspektor niti sudija.
с

серМудро

pre oko 1 mesec

...одеш на transfermarkt.com узмеш папир и оловку и израчунаш улаз и излаз, са све платама па томе додаш приход од УЕФА такмичења од кад је ова управа у Звезди и онда дођеш овде и именом и презименом нам објавиш колика си фаца јер си провалио систем који лаже и краде или колики си ботовски ВО који лупа само да би лупао, а везе са животом нема нити орати свој клуб... Онда исто то уради за свој матични клуб пореклом из Загорја па нас просветли овде истином... Брате све је лако проверљиво, лепо одеш на сајт,видиш, сабереш и онда схватиш колики си мунмај и колико си пглу понављајући овде глупости твог Жекса пуме !
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Gde je i sta radi mladi Motika?!
l

leb preko pogace

pre oko 1 mesec

Bere maline u Arilju
Г

Горан Гоги

pre oko 1 mesec

Па зашто га не дадоше неком суперлигашу... даш за њега 2 мил( ако је дато) панга пошаљеш у нашу другу лигу.... па стварно овакве стручеаке да немамо требало би их измислити🤬🤬🤬
d

dr finansija

pre oko 1 mesec

gde da ga stave ? cela liga zvezda liga
A

Ahhahaha

pre oko 1 mesec

😂rasterecuje igracki kadar, potrose 10 milona za igrace da greju stolicu na istoku Marakane pa posle ih rasterecuje po svojim filijalama, koja tuga od fudbala.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

cela poenta je uzeti procenat kroz transfer pa sta mislis kako i zasto 100 miliona duga ? mali je tako zavrnut da je to strasno,igrao prvu ligu sad ce drugu haha sa konja na magarca bice sigurno silno motivisan
l

lzzzzr

pre oko 1 mesec

ne moze biti bonus u zvezdi, nije iz Burkine Faso
@

@lzr

pre oko 1 mesec

Zubairu
l

lzzzzr

pre oko 1 mesec

Vukasin Djurdjevic, Nemanja Trifunovic i Mateja Stjepanovic redovno igraju, u zvezdi prosla tekma Djiga i Prucev :)
S

Sad je ostalo

pre oko 1 mesec

Jis samo 4687 igraca koji treba da se "rasporede"-ali placa drzava nema veze...
d

dr finansija

pre oko 1 mesec

od 670 igraca u ligi , 635 je registrovano u zvezdi
C

Comi81

pre oko 1 mesec

Bravo Terziću,platiti 2 miliona igrača i onda ga poslati u Grafičar na pozajmicu! Koliki li si procenat uzeo možemo samo da zamislimo...
S

Samo konkretno

pre oko 1 mesec

Izgleda baš veliki!!! Dečko nikako nije vredeo više od 800000, a najrealnije oko pola miliona i 10-15% od sledeće prodaje.
D

Dupla Kruna 4x

pre oko 1 mesec

Ali pazi ti samo ovo,cim izadje bilo lakva vest o Zvezdinim igracima na pozajmicama ili pojacanjima,odmah se sjate botovi ko strsljenovi pa u rojevima kad krenu ko papagaji da ponavljaju onu izlizanu floskulu kao "bacene pare" jaoo kukuu bla bla...itd A Zvezda samo u toku prosle sezone od LS,prodatih ulaznica i svih prodatih igraca zaradila preko 80 miliona evra i to za samo jednu sezonu,tako da ako treba Bacicemo i 10 mil ako hocemo jer nam se MOZE zaradili smo posteno ogroman novac u Evropi i zato sad mozemo da kupujemo sve sto valja od igraca i u nasoj ligi i po inostranstvu...Nase pare,Nasa stvar,kome to smeta nek se iskmeci slobodno! Puna podrska za Terzu i upravu,idemo i do 5-te Duple Krune za redom! 🏆👊
B

Brate veruj mi

pre oko 1 mesec

DOSADAN SI VISE!!! napises 556 komentara na svaki komentar,lupas pluseve i minuse kako tebi odgovara.Kapiras da svako razmislja svojom glavom sem tebe izgleda,ti pokusavas da svima nama nametnes svoje misljenje koga to zanima.Ja ne znam kako te ovi pustaju da toliko pises a nama nekada nece da objave komentar.Izadji malo sa drustvom na pice prosetaj gradom
Г

Горан Гоги

pre oko 1 mesec

Их бре то ти терзић рекао или имаш неки доказ.....чуј 80 мил🤣🤣🤣
G

GOST 510

pre oko 1 mesec

Mislim da bi mu lakše palo da su mu lupili šamar pred punim stadionom. Kakvo poniženje.
L

Laganini

pre oko 1 mesec

Ovde 90% komentara na istu foru,te ovaj je sendvičar a ovi su sektaši.., Ima li neko ko razmišlja svojom glavom pa da napiše iole normalan komentar. Momak je plaćen 2 mil. Postaviti pitanje zašto je toliko plaćen pa ga šalješ u drugu ligu na pozajmicu? Sve mlade igrače koje je CZ kupila nisu doneli nikakav benefit klubu već samo trošak a svako dete kluba je besplatno i donosi ogromnu zaradu! Izgleda da Terzić mora da pravi ovakve kombinacije da bi se izvlačile pare iz kluba!!! Naravno do sada je trebao da bude nekoliko godina u zatvoru zbog sličnih stvari ali to ne odgovara ,,nekim ljudima” da ih ne imenujemo ali moraće se jednom presaviti tabak i da pojedinci iz CZ i Partizana odrobijaju za sva nedela načinjena za uštrb Srpskog naroda i nadam se da će i njihovi štićenici odgovarati za svoja nedela!!!
S

Simpatizer kluba

pre oko 1 mesec

@Laganini... A ti si vidim "strucnjak" za fudbal sa telefonom u rukama po 24h pa znas bolje i od Terze sta se desava u Zvezdi a to si cuo od babine strine na pijaci sto prodajs kupus taj fazon haha..smesan si.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Kupljen je zato sto je hor tastatura navijaca napeo da se dovede kad nam je dao gol. Nikad ga pre toga nisu gledali, ali su ti eminentni strucnjaci znali da je on taj. Terza iskoristio sansu da izmuze par miliona iz Zvede, i doveo ga. Naracno da on nije placen 2 miliona vec mnogo manje, ali je kroz papire 2 miliona izvuceno za njegov transfer. Tako da neka tastatura navijaci i dalje prizivaju, i ispunice im Terza zelju, a i sebi i nekim drugima dzepove.

Mr 007

pre oko 1 mesec

Ajde,Motika je izgledao kao dobro pojacanje,na osnovu partija u drugom timu jednog Bajerna. Sa druge strane bi i corava koka videla da od ovog Sremcevica nece biti nista,jer ni u Mladosti u toj sezoni nije bio nista posebno u Ling Longu,a pre te sezone nije ni postojao.
G

Gost444567

pre oko 1 mesec

Decko je napunio 18 god pre 3 meseca.Jel trebao da daje golove sa 15-16 god?
a

a sta sada

pre oko 1 mesec

Salje se u Graficar koji vec ima Babakara, Spasojevića i malog Delibasica. Jednom pozajmicom automatski zeznes i jos nekog igraca u tom klubu, jer Graficar i sluzi za razigravanje igraca.
M

Milos@

pre oko 1 mesec

Koliko si komentara danas napisao
A

A gle ovo

pre oko 1 mesec

Svi komentarišu kako zvezda prodaje za neke silne milione svoje igrače i kao otud pare. U redu, a šta ćemo sa ulaznim transferima koji takođe koštaju milione? Evo ga još jedan primer, bačenih 2 miliona na nekog igrača upitnog kvaliteta, preplaćeni stranci, čini mi se da ipak ima više troška nego dobiti, samo što država tu lepo ispegla situaciju i teraj dalje.
8

80mil vam dug

pre oko 1 mesec

@a gle ovo ...kad vec pominjete neke dugove Zvezde i lupetate cifre ko na pijaci,a sta ce mo onda sa zvanicnom izjavom vaseg bivseg clana uprave i Vucelicevog bivseg zamenika u vasem jsd klubu koji pre par meseci javno izjavi za TV Slovenija da prtizan ukupno duguje vise od 80 mil ali da ova vasa uprava to Krije od javnosti i da lazno prikazuje mnogo manji dug nego sto je zaista,i to je upravo razlog zasto ne smeju da daju ostavke,jer ce se sve to saznati i otkriti ako Vazura i kompanija podnesu ostavke i zato godinama u nazad cine sve da ostanu u klubu na vlasti samo da ne bi isplivala istina u javnost da je klub u totalnom Bankrotu i da su vam upravo zbog duga od preko 80 mil isekli struju i grejanje pre samo par meseci,i zato sad vasa uprava mora sve zivo da rasprodaje od igraca da bi klub preziveo i izbegao odlazak u totalan Stecaj,to je izjavio vas bivsi clan uprave i bivsi Vucelin zamenik za TV Slovenija,tako da kad on to kaze i javno priznaje to je kraj svake price!
M

Mateja@

pre oko 1 mesec

Ti si decko bolestan kako te ne mrzi da pises.Koliko komentara lupis dnevno 100-150. Nadji bre devojku izvedi je negde.Takvi kao ti ce upropastiti Zvezdu
T

Terza 8 titula

pre oko 1 mesec

haha...tacno sam znao,cim izadje bilo kakva vest o pozajmici nekog igraca Zvezde drugom klubu odmah se sjate botovi sendvicari🥪da opljunu po Terzi,Miloju,upravi...itd itd a ovamo fudbal u zivotu jedino videli na kompu i Soniju takozvani "simpatizeri kluba" koji u skoli igrali lastis sa devojcicama na fizickom,toliko o njihovom poznavanju fudbala!
s

salesman999

pre oko 1 mesec

veliki talenat iz lucana od 2 miliona. jos jedan iz niza “daj zvezdi gol i dovodimo te” bez imamvoh pravog skautinga. sifra onjilo.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Mali je totalni promašaj i još jedan u nizu kiks višemilionskih transfera koji je već sada propao !!!!
G

Gost1453425

pre oko 1 mesec

Napunio 18 go pre 3 3meseca
S

Sasa Bn

pre oko 1 mesec

Stvarno ne kontam to bacanje para i onda kao nema leba od njega..ode u drugi klub i oni ga posle 2 godine prodaju za 15 miliona..ko je ovde lud?
L

Lemi13

pre oko 1 mesec

Upropastiće ovog momka.
@

@lemi

pre oko 1 mesec

Taj momak ne moze da udje u sansu ali ni slucajno... Sve je do njega, mora da shvati da vise nije u Lucanima, da mora da grize i trudi se svakoga dana vise i vise...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Kucamo na vrata vrhunskih skauta ... Zvezdan Terzić. “Uroš Sremčević je jedan od najboljih mladih špiceva u Srbiji! Odavno nisam video tako kvalitetnog napadača! Mnogo mi se sviđa."
S

Strucnjak iz fotelje

pre oko 1 mesec

Evo ga ovaj "strucnjak" iz fotelje sto redovno pljuje Terzu a fudbal u zivotu video jedino na kompu kad igra igrice haha...sikter bre!
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Zimus kupuj Terza cena nije bitna sad što ga kupi Terza. Ko bi vama ugodio?
Л

Лулк

pre oko 1 mesec

Има ли каквих вести о Шерифу, пошто није био на јутарњем тренингу са екипом, и да ли је истина да се доводи Арнаутовић?
n

ne razumem

pre oko 1 mesec

cemu lazi da nije bio na treningu?
Л

Лулк

pre oko 1 mesec

Погледај снимак јутрашњег тренинга, нема га нигде.
D

Delije wien

pre oko 1 mesec

Kada ima onih navijaca koji razmisljaju tudjom glavom i pisu sta im drugi kazu i koji su slepi kod ociju,Crvena Zvezda ce uvek ici korak unapred a tri unazad. Ljudi ne vide da smo svake nedelje sve slabiji i slabiji.Sutra na utakmici nece biti pravih navijaca samo placenih,umesto da bude puna Marakana bice najvise 5-6 hiljada,sramota sta su uradili u ovom prelaznom roku
s

smešan si

pre oko 1 mesec

ti iz Austrije pricas 🤣🤣🤣
M

Mateja@

pre oko 1 mesec

Ovaj je uzeo dobre pare da lupa minuse i lupa negativne komentare da mu nije ime Mile a prezime KONTRAS
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Moze i u OFK na trojnoj, ili zeleznicaru, ne vidimo nista sporno
Z

Zvezdasnbg

pre oko 1 mesec

Težak kiks, ovaj dečko je plafon Mudrinski kvaliteta.
C

Cacak

pre oko 1 mesec

Terzo ti kad procenis 😂😂😂
N

News

pre oko 1 mesec

Ovo je sramota sta rukovodstvo Zvezde radi. Plati igraca dva miliona evra da igra za razvojni tim
K

Ko malo

pre oko 1 mesec

bolje poznaje prilike u ovom nasem fudbalu (citaj kriminalu), zna da je ovo bilo klasicno pranje para. Cuj, Sremcevic 2 miliona... ok, mlad momak, sve to stoji, nije telo formirano jos ali vidis da jednostavno ne zna, nije talentovan, nema na sta da se nafogradi... rastalili se svi i eto njega nazad u Lucanima za godinu, dve max.
p

podesen

pre oko 1 mesec

@News,,, Moze nam se,jer smo peosle godine od LS i prodatih igraca zaradili preko 80.mil evra,tako da mozemo da bacamo koliko hocemo jer su to nase para,za razliku od vas iz jsd nogometnog kluba koji imate preko 100 mil duga zbog cega vam je i gasena struja i voda pre pola godine a drzava vam redovno placa licence za Evropu gde popijete redovno po 9 komada od Dinama,6 komada od Nordsjelanda i 8 komada od Fejnorda...itd itd mogao bih ovako da nabrajam do prekosutra!
B

Boners

pre oko 1 mesec

Kakvi su to potezi, platis 2.000.000 igraca koji nema kvalitet i prosledis ga u drugu ligu. Za Cvetkovica bilo potrebno evropsko da ga primete, a ispred nosa im.
D

Dexaman

pre oko 1 mesec

To su potezi monopoliste koji može da radi šta i kako hoće...A inače, čisto sumnjam da je plaćen 2 miliona, ko zna kakva je to kombinacija...
J

Junker

pre oko 1 mesec

26.5.2024. pisem komentar kako je mali suvi prosek i da od njega nista biti nece. Izvredjali me da sam grobar i da nemam veze s fudbalom. Evo gde je mali za 2 meseca zavrsio…
@

@Dexaman

pre oko 1 mesec

Lugano brate