©Starsport
©Starsport

Zvezda rasterećuje igrački kadar, napadač na dvojnoj registraciji

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.08.24. | 16:42

Uroš Sremčević na raspolaganju i strategu Grafičara

Uroš Kabić poslat je u Čukarički, Viktor Radojević je prešao u TSC, a u cilju rasterećenja igračkog kadra Crvena zvezda je našla rešenje i za Uroša Sremčevića.

Mladi napadač u konkurenciji Šerifa Endijajea i Bruna Duartea pao je u potpunosti uz senku, posebno posle serije golova Senegalca i Brazilca, te je rukovodstvo kluba odlučilo da iskoristi pravilo dvojne registracije i učini ga dostupnim i Grafičaru, saznaje Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Sremčević će tako u redovima crveno-bele filijale imati priliku da kroz utakmice Mozzart Bet Prve lige održi kontinuitet i stekne neophodne minute, međutim istovremeno će biti na oku Vladanu Milojeviću uz opciju da šansu dobije i u ekipi šampiona Srbije.

Podsetimo, Sremčević je u Crvenu zvezdu stigao iz Mladosti iz Lučana za 2.000.000 evra i u premijernoj sezoni je upisao minute u osam prvenstvenih i jednom kup susretu. Konkretniju šansu u Zvezdinom dresu napadač je dobio tek krajem prvenstvene trke, odnosno u plej-ofu. Protiv Napretka, u pretposlednjem kolu, postigao je i prve golove u crveno-belom dresu, međutim oštra konkurencija uticala je da ostane skrajnut na početku aktuelne sezone.

Sudbina mladog centarfora bila je na dnevnom redu i ranije, s obzirom na to da je bio projektovan za selidbu na pozajmicu u slučaju dolaska Mihajla Cvetkovića, međutim sudbina ofanzivca Čukaričkog još je u magli, a za šampiona Srbije bio bi preveliki luksuz da borbe natri fronta dočeka sa samo dva centarfora, te je odlučeno da Sremčević bude registrovan i za Grafičar.

U redovima prvoligaša za poziciju centarfora konkurišu još Babakar Embup, Veljko Mladenović, Šedrak Čarls, Mihajlo Spasojević, Milenko Mijatović i Nikša Delibašić.


tagovi

FK Crvena zvezdaUroš SremčevićGrafičar

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara