Komentari na vest

Zvezda potvrdila Kulibalija: Crveno-bela zastavica u Maliju

g

gost marko

pre oko 2 godine

Igrao sa Bukarijem u Nantu a od srede ce da bukari rivale ;-)
1

11

pre oko 2 godine

Nece lopine dovesti zadnjeg veznog sigurno jer je tu sanogo do zime zivi bili videli, a desnog beka dovode samo ako se dogovore oko vesovica nemaju oni alternativu

petarpetar20061992@gmail.com

pre oko 2 godine

Pojacanje koje po statistici ne obecava,za 31 godinu koliko ima ni jednom nije imao uspon u karijeri pa cak kad je bio i u najjboljim.fudbalskim godinama,sve ukupno u karijeri oko 50golova postigao...Nazalost mislim da ce biti jos jedno razocaranje
A

Afrikana/Marakana

pre oko 2 godine

15 stranaca!!! Cemu to?? Prodaja! Kome prodati igrace od 32 godine! Grupa je teska! Tesko ce se proci!! I onda sede treniraju a 500k ideee!! Boga mi da su tvoje pare Dr ne bi se tako razbacivao!!
U

Upitnik

pre oko 2 godine

Nabroj mi tih 15
A

Afrikana/Marakana

pre oko 2 godine

@upitnik devet u prvom timu znaas i sam koji su i 6 afrikanaca sa platama u drugom timu ili ti akademija i trojica u graficaru na pozajmici!! Uuups 18!!!!
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Pavkov otišao, Pešić povređen , tako da su tu samo Ohi i Kulibali.
R

Realni Zvezdas

pre oko 2 godine

Još Ado i taj famozni desni bek, uz pomoćnog trenera i kondicionog da pripremi ekipu za svih 90 minuta da imaju snage!
V

ValensijaKK

pre oko 2 godine

Azarovi na prvoj utakmici nije pokazao ništa, ali barem možemo da kažemo da imamo dva leva beka i rotaciju. Gde je desni bek? Dolazi nam Monako, potrošili ovog leta 45 miliona samo na transfere, a mi ćemo da ih čekamo sa Gobeljićem i bez zadnjeg veznog.
G

GostTome

pre oko 2 godine

100 miliona
k

klsa

pre oko 2 godine

Nisi u pravu, 500 miliona smo potrošili na transfer ovog leta. Ajde paljba

ValensijaKK

pre oko 2 godine

Da imate ponešto u glavi, možda biste shvatili da sam napisao da je Monako potrošio 45 miliona na transfere ovog leta, ne Zvezda.
Ц

Цане

pre oko 2 godine

Страшан играч
P

Pouzdani izvori

pre oko 2 godine

Zar nije zeks rekao da ce imati nedeljnu platu 40k eura i godisnju 2+m kako sad ovo godisnja 480k?
c

crveno bela mašina

pre oko 2 godine

Molim vas da mi neko kaže šta se dešava sa transferom Adoa i Vešovića? Ili bilo kog desnog beka i zadnjeg veznog.
h

haahhahahahhaha

pre oko 2 godine

480k godisnje...daj nemoj me zayebavati! Pa toliko im dobija ekonom na stadionu godisnje....kakva magla i laž...zato struja i gas idu gore od seKtembra 🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸
N

Noke

pre oko 2 godine

Ne kontam bas ovaj potez ali OK. Mislim da ova deca iz omladinske skole i trebaju da beze vani. Ne daje im se prilika uopste.
В

ВИХОРНО КРИЛО

pre oko 2 godine

гДЈЕ СУ АДО,КАСТАЊЕДА КРУНИЋ
G

Gost32

pre oko 2 godine

Oce biti neki domaci igrac u zvezdi?
K

Koan

pre oko 2 godine

Kad u Realu bude Španac ili u Sitiju Englez
g

gost.5.91

pre oko 2 godine

Bravo za transfer! Igrao je zajedno sa Bukarijem u Nantu a u sredu ce zajedno da bukare komsije ;-)
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Preterujemo sa strancima. Ohi, mustafa, bukari, ben, sanogo, kanga, kangva, azarov, kulibali i onaj mali rus. 10 komada. Ok, ben i kanga imaju nas pasos, al opet je previse. Pritom se spominje dovodjenje i adoa. A sta cemo kad bude akn? Bukari, ben, kanga, kangva i kulibali su sve reprezentativci svojih zemalja. ( i ado takodje).
D

Dart Vejder89

pre oko 2 godine

Brate opusteno, tada je zimska pauza kod nas.
8

8% d.o.o

pre oko 2 godine

Marko Marin na dva spica dovodi treceg, dok mu na desnom beku duva promaja. Fino se pokazuje u ovoj ulozi, izgleda su mu razne stvari vaznije od toga kako izgleda Zvezdin tim.
2

225883

pre oko 2 godine

Prvo moraš da se raspitaš koju funkiciju ima Marko kod nas u klubu, pa onda sta je duznost covjeka na toj funkciji, tj posao!
S

Spic

pre oko 2 godine

koji moze.da odigra glavom, da sacuva loptu 5sec i otvori kontranapad. Valjda ce i taj famozni desni bek i konacno Ado. Pitanje je da li postoji desni bek na trzistu a da ne bude novi picini upitan kvalitet a date pare.
S

Small Owl

pre oko 2 godine

Svjestan si da je Ohi bivsi?

ST8

pre oko 2 godine

Ti si luda ako mislis da on odlucuje.
K

Koan

pre oko 2 godine

Ako misliš da je Ohi jedan od tzv.špiceva,pročitaj današnju izjavu Miloša Milojevića koji reče da Ohi nije pokazao potrebnu oštrinu pa je zato zamenjen. Obrni okreni dolazimo na stav Dejana Stankovića u vezi ovog igrača .Sad,verovatno obojica nemaju pojma za razliku sveznalica sa društvenih mreža
G

Gost0000

pre oko 2 godine

To samo znaci sa Ohi putuje.
D

DELIJEBRE

pre oko 2 godine

Ma dogovoren je Vesovic na desnom beku ali po meni on je super kao zamena , treba jos jedan mladji brz dobar tehnicar koji ce biti prva opcija ali odustao sam od nerviranja oko te pozicije jer def tu nisu cista posla ...
J

Jones

pre oko 2 godine

Ohi možda ode, a njegovi predlozi za desnog beka su odbijeni od strane Stankovića.
c

cccc

pre oko 2 godine

marko marin, nevidljiv u evropi u dresu zvezde, nevidljiv u derbijima, marko marin neshvatljiv u ulozi skauta. koliko je ovo promasen prelazni rok, da ne verujes. ode ti gajic, ti dovedes napadaca, sklonis sanoga i dovedes opet napadaca
R

Realni Zvezdas

pre oko 2 godine

Marin i mrkela se pitaju isto koliko i mi za pojačanja i skauting, tako da moraćemo da sačekamo desnog beka k'o sto čekali levog, jedno par godina!
S

Small Owl

pre oko 2 godine

@ cccc Marko Marin je glavni skaut, ne sportski direktor. Nakon sto on nekog predlozi, odobrenje treba dati trener, sportski direktor pa generalni direktor. Znaci, nije Marinovo da dovodi i odvodi igrace vec da ih predlozi. Npr Marin je insistirao da je Bukari taj koji nam treba. Isto tako je rekao i za Kalifu. Vjerovatno je predlagao i desnog beka i def veznog ali neko je procijenio da to nije prioritet.
8

8% d.o.o

pre oko 2 godine

@Small Owl Marko Marin je neformalni SD i itekako se pita oko dovodjenja igraca. Covek je oterao sad Ohija iz kluba i doveo Kulibalija. Kad je vec predlozio napadaca, mogao je dovesti nekog mladjeg. Sto se tice Bukarija, Marin nije otkrio Bukarija, za Bukarija se zna jos od januara 2020 godine kad je igrao za slovacki Trencin, jer je preporucen od jednog skauta bliskom klubu. Jos posle Brage se znalo da ce se na leto juriti Bukari. Marin je samo kao novi sef skauting sluzbe potvrdio da treba dovesti Bukarija i to je sva njegova uloga.
S

Small Owl

pre oko 2 godine

@ 8% d.o.o Ne znam ko je neformalno ali znam ko je formalno SD. I sta znaci neformalni SD u situaciju u kojoj imas formalnog SD? I nisam ni rekao da je Marin otkrio Bukarija vec da je insistirao da je kvalitet za nas...sto opet nije dovoljno ako nema podrsku ostalih u klubu. Ohi nije igrao kod Dekija, sad i Milojevic poslije 90 min igre kaze da nema ostrinu i da nije to to a i moje skromno laicko misljenje je da nije on igrac koji nam nesto radi..tako da ne cudi zamjena Kulibali- Ohi.