Komentari na vest

Zvezda ponela darove u Milano: Ovako se ne osvajaju bodovi, već trpe teški porazi

G

Goust

pre oko 3 sata

Da nije Đige, po deset komada bi primao pedantni stručnjak.
A

Ako pogledate golove

pre oko 3 sata

sem prvog koji je majstorija, ovi ostali golovi su direktna posledica navika naših igrača na loše suđenje u našoj ligi jer se Zvezdi i Partizanu nikad ne bi dosudio ovakav penal, ulaze mekano u duele i izgube loptu u opasnoj zoni i kao padnu i traže faul, jer su u našoj ligi navikli na takav tretman, jer se sudije plaše posle saopštenja i pritisaka iz medija, a s druge strane ako se ošteti neki Napredak, Tekstilac, Mladost sutra nikog nije briga za to i sudije igraju na sigurno... što je šteta jer Zvezda ima za tri koplja bolji tim od svih ostalih u ligi i imaju stvarno dobar tim i po Evropskim standardima, možda ne za prolazak dalje, ali bar nije ni za ovakvo ponižavanje, već mogu da igraju egal sa svima muški pa šta bude, neki bod bi otkinuli sigurno... Fer suđenje će doneti dobro i Srpskom fudbalu u celini, a ne samo Zvezdi i Partizanu, bar će se navići da ne padaju na svaki jači duel jer to kod nas prolazi, ali u Evropi ih baš briga za to... Ja bi kaznio svaki klub oduzimanjem bodova ako se napiše saopštenje ili komentariše suđenje i tako vrši pritisak, a i baš bih voleo da vidim neki slučaj gde je sudija kažnjen od sudijske komisije za suđenje u korist Zvezde ili Partizana protiv malih klubova, što je u suštini skoro svaka utakmica u ovoj našoj ligi Večitih šampiona...
T

Tine

pre oko 3 sata

E dokle ces vise Zvezdo da se brukas u Ligi Sampiona ?
D

Djape45||

pre oko 3 sata

Barsa napuni Jang Bojs, Dortmund Seltika, Siti Slovana, Brest Salcburga al samo je se Zvezda obrukala. Mozda jesmo izgubili 4-0 ali to je velikim delom zbog svojih grešaka. Secam se poraza od Psza, Totenhema, Bajerna, mnogo ubedljivijih gde smo izgledali kao da smo zalutali, nismo mogli 2 krštena pasa da vežemo, ako smo dali gol, dali smo na neku sreću. Danas sa druge strane smo pokazali da možemo da pripretimo svima, samo naravno pojedinačne greške će ovakve ekipe uvek kazniti.
U

UVN

pre oko 3 sata

Glavni 5tu flašu vina ljusti i kaze negde u sebi bitno da smo grobare nabili..ali dzaba sve ce se to vama vratiti,zivot je takav..najbolji tim posle Barija, pa kako 4 komada,najbolji golman,najbolji spic trenutno u Eu,trener supermen, madjija se baca...kako,kako,kako....ogrejace,obasjace..
s

shommy

pre oko 4 sata

Извињавам се,био сам спречен да гледам.Занима ме јел звезда била ХРАБРА?Резултат је секундарна ствар.
V

VARKO

pre oko 4 sata

Penal nije sudjen iskljicivo jer VAR soba nije mogla da dozove sudiju koji se nadao da ce sve proci do kraja utakmice bez potrebe za VAR-om kako se ne bi blamirao i otkrivao da na ovom nivou ne radi tehnologija.Naravno kod penala za Inter je bila prilika da se komunikaciona oprema popravi.
R

Rabindrant Palkovčjevič Braćala

pre oko 4 sata

Samo slep i glup čovek ne zna zašto se večerašnja utakmica završila isto kao i ona u prošli ponedeljak. Nike ovaj poraz bolan koliko satira koju nam priređuje naš "vođa". I opet ćemo da prodamo Maksimović a i Mimoviča, Nikša i Maša će da pozajme pare uprkos prilivima od valjda 200 miliona evra, dovešćemo još deset pojačanja od kojih ćemo da pogodimo jedno, omladinci će ds gube sa samo 3 rszlike... Survali smo se u ponor neznanja, nemorala, filijala, kriminala, tri hiljade zalipenika na domaćim utakmicama... Tamna je noć!
l

laznicetnicisever

pre oko 4 sata

Jel bila hrabra zvezda ?!
r

realno i očigledno

pre oko 4 sata

Nema pomoći sudija da se svira zvezdanaesterac! A ni prešednik nije bio u loži da podrži državni projekat!
D

DakaCZ

pre oko 4 sata

Nazalost i nas i svih klubova iz malih drzava i slabih liga ovo je realnost.Evo pogledajte sve ove bogate ekipe iz jakih liga i velikih drzava su bile ubedljive tipa barsa sity borusija i eto inter,a i taj brest dolazi iz ozbiljne lige i nakantao je jednog salzburga koji dominira svojom ligom.Prosto glavna razlika su visoki inteziteti u kojima se ekipe iz slabijih liga ne snalaze.Poenta svega.
N

Novak Rašić

pre oko 3 sata

Ne trivojalizuj nesposobnost naše uprave. Jedva smo prošli Bodo koji ima 9 Norvežana i 3 puta manji budžet od nas. I Sparta ima manji budžet od nas pa igra dobro. Loša pojačanja, loša taktika, nedisciplina u igri... I u Ligi Evrope smo bili poslednji i grupi sa Trrabzonom i Ferencvarošem.
O

Opp

pre oko 4 sata

I seniori i juniori danas po 0:4, mašala. LE je max domet naših najboljih klubova, generalno. Kako seješ tako i žanješ, ne možeš se duvati i biti povlašćen u SL, pa očekivati da nešto uradiš u LŠ. Ne ide.
D

Djape45||

pre oko 3 sata

Partizan nije povlašćen pa šta je uradio ? Nakantan od Kijeva, koji je ispao od Salcburga koji je nakantan od Bresta.
m

mrss

pre oko 3 sata

Jel moguce da posle 0:4 vi govorite da je neko povlascen? imate li vi obraza i malo?
Z

Zigmund

pre oko 4 sata

CZ ne gledam i nije nikakva bruka izgubiti od Intera, to je realnost. Bruka je sto uprava CZ nije dozvolila novinaru SK ulazak na konferenciju. Jos jedan dokaz privrzenosti rezimu, Pink i Informer novinarstvu, izlaganjima usnice bez skakljivih pitanja. Sve uz parolu: "Da nam zivi, zivi Aca".
S

Sta buncas

pre oko 3 sata

Zasto bi dozvolio onima sto mrze zvezdu ulazak na konferenciju?
k

ko o čemu

pre oko 3 sata

Hahahaha a taj sportklub pljuje zvezdu non stop
S

Spajiću !!!

pre oko 4 sata

Briši iz Zvezde breeee!!! i povedi obavezno Krunića
Д

Дугоушко

pre oko 4 sata

Идемо даље🤍❤️
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 4 sata

Ja sam odavno rekao da sam zadovoljan samim tim što smo učesnici novog formata LŠ. Za ostalo nemam iluzije. Vidim ovde se ljudi razbacuju sa nekim bodovima. Jedan ako osvojimo, super smo. I to nije potcenjivanje, već realnost. Na mnogo čemu može da se vidi koliko zaostajemo za najboljim ekipama Evrope. Ali, najočiglednije je na štoperskim pozicijama. I generalno sa igračima koji učestvuju u odbrani. Bavio sam se sportom, sada samo za svoju dušu. Da bi bio na nekom nivou, moraš da imaš i protivnike koji najbolje izvlače iz tebe. Naši igrači, ajde da uzmem primer štopere, ali to važi za ceo tim, imaju možda dve, tri utakmice u prvenstvu gde moraju da se pomuče. Ostalo je otaljavanje posla. I onda kada dođemo u Evropu, eto problema. Da nam dođe Van Dajk posle nekog vremena bi opao u formi. Prosto, jer nema izazov i jake utakmice u nogama. Mi generalno teško čemu možemo da se nadamo, sve dok ostali klubovi pored Zvezde, ne uspeju da se dokopaju makar nekog UEFA takmičenja.
C

Cickooo

pre oko 4 sata

Hoće li sad iz FK Crvena Zvezda pevati, Daj nam Inter, Milan, Real I Barsu da se igramo, igramooo, igramooooooo... Hahahahaha, Terzinjo, Mrkelinjo zajedno sa mister Klark Kentom..

gemathegreat

pre oko 4 sata

Hoće, što pitaš ???
e

e

pre oko 4 sata

Miloje nemoj slucajno da se zeznes da zamenis Olainku i ponovi opet kako je odigrao odlicno protiv Benfike.Pet godina sve sto smo imali bilo je po levom krilu i onda su strucnjaci odlucili da nam treba igrac koji pokriva i beka.E ne da ga pokriva alal mu kacamaka.
g

gost11y

pre oko 5 sati

i zasto ne igra Lekovic? Pa bolje on da skuplja iskustvo i minute, nego Drkusic koji je tu na pozajmici ili Spajic..
d

darkok

pre oko 5 sati

Pa zar ovo nije najbolji tim zvezde posle Barija😁, zar ovo nije tim od 100.000.000e koji je napravljen za Evropu? Zar Šerif nije najbolji napadač u istoriji Zvezde(po derbijima), zar radeta krunica nije fočanski bog koji voli zvezdu i maštao o njoj ceo život inače prekaljeni as iz Milana. Spajić curica koji misli da je Maldini u najmanju ruku kad ono trop🤫, Veliki drkuša ćela prazna glava strašno pojačanje čekali ga ko Godoa čak morao gasprom da ga kupi kao fora za zenit koji ga šalje na pozajmicu zvezdi a u stvari kupio ga gazda zvezde svi znamo ko,zar nije silas sila koje nije vidjena na ovim našim pašnjacima a i šire igrač od 10mil ali dinara🤣 zar nije klark kent nepobedivi!
#

#p

pre oko 5 sati

Sila, al bez skila. Kad čujem izjave poput te "najbolji tim posle barija", ogadi mi se fudbal.
ж

жиголо

pre oko 5 sati

Интер без Бареле, Фратезија, Тирама, Лаутара и Ди Марка (читај пола тима), са пола гаса и опет 4:0. Да су играли сви горе наведени и да су запињали прошли би као Селтик вечерас или Јанг Бојс.
M

Ma placi bre

pre oko 4 sata

Vazno je da penaltizan igra evropu

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Da je gromada igrala,prosla bi kao Seltik i Bojs i Slovan zajedno.
p

prepošteni ostoja i sns ekipa

pre oko 4 sata

zigolo- pa jel ti mislis da inter igra sa 16 igraca?Samo barela tiram i lautaro su starteri a di marko i fratezi u rotaciji.Mi bili bez najboljeg igraca Ivanica u jedinog desnog beka Mimovica te morali da menjamo formaciju.Jasno je da je inter mnogo bolja i skuplja ekipa ali veceras smo im poklanjali golove.Bukvalno.
0

015

pre oko 5 sati

Na kakve panjeve mi bacismo silne pare i jos se ne otarasismo Spajica nemaca pojma, al dobro ako nista bar imamo ogrev za zimu.

gemathegreat

pre oko 4 sata

Zamisli koliko ti ništa ne vrediš kad nisi medju njima ???
0

015

pre oko 4 sata

@gemathegreat Jesi to sam smislio ili ti neko pomogao, aj priznaj?
S

Sove

pre oko 5 sati

Сва срећа па су испред задње линије Крунић и Елшник...
c

ceo sever sad ce se veseli

pre oko 5 sati

zvezda joooooooj zvezda jooooooj
ш

шуми

pre oko 5 sati

срамота је шта ради ТВОРЗИЋ,доводи само играче где може да се угради ,7 крила која нам не требају ,а немамо левог бека годинама ,Шериф не зна да иде по земљи али са Стојићем дели паре.Када намешташ судије у домаћој лиги играчи немају осећај шта је фаул,у Србији би за она падања добијали фаулове али ,нема овде намештања.Милојевић после овога тешко да може да води шумадију из Аранђеловца.Прошле године смо у гостима одиграли 3 одличне утакмице и то са 4 клинца у постави ,ово у Милану је срамота.Иначе на стадиону је било сјајно људи певају нон стоп веселе песме атносфера је 100 пута боља него на Мари где је позоришна атносфера већ годинама,.Уништавање клуба у кооперацији творзић делије милоје ,само да се не љуља кавез и победи партизан.Донели су нам менталитет сеоског клуба.Зло .Зовите Немању Видића да спасе српски фудбал
A

Au bre

pre oko 4 sata

Ti stvarno mislis da ces nekog da prevaris da si navijac zvezde sa tim spominjanjem sudija?
T

Trenercina

pre oko 5 sati

Ako se iz ovakve utakmice izvuku pouke onda ce biti bolje sigurno.Za ovakve kikseve i ovakvu nonsalntnost pojedinci moraju da dobiju po nosu i to ozbiljno.Spajic je kapiten a slozicete se da se jedan kapiten ovako ne ponasa .Krunic za pet godina u Milanu nije izgubio nijednu ovakvu loptu ispred 16 protiv Intera.Gledam Slovenacku reprezentaciju i Drkusic nije napravio ovakav penal nikada.Ocigledno da nesto nije u redu.Pod hitno razgovor i ovako vise nesme ,kraj price.Za sledecu utakmicu i ovakvu neozbiljnost lupaj bre po dzepu debelo,uzmi traku nema zajebancije igra se za veliku lovu.
G

Goust

pre oko 3 sata

Samo trener napolje i biče sve ok
m

molim?

pre oko 5 sati

Ne zna čovek odakle da počne. Što se same utakmice tiče, na kraju realna razlika, promašivali su neke zicere ili ih je Glazer branio, sa druge strane, poklone su iskoristili. Glupo je upoređivati se sa njima u bilo kom smislu, pogotovo taktičkom, tehničkom i fizičkom, sem Đige, niko nije mogao da im parira. Tri igrača koja su ostavila pozitivan utisak su Điga, Maksimović, Glazer. Spajić, Krunić, Drkušić katastrofa, Seol i Elšnik ni tamo ni ovamo, Olajinka, Silas i Ndijae neprimetni. Druga stvar mene buni. Ovo nije sistem igre koji Zvezdi odgovara, jer nemamo beka. Seola šeta, čas levo, čas desno, čas desnog wing beka, Olajinku isto tako, a tako ne može. Nikad nećemo imati priliku da vidimo Zvezdu u punom ritmu, potencijal, da vidimo koliko možemo, sve nekako nedorečeno. Još jedna hronična stvar, ni Milojević, ni igrači kao da ne veruju da mogu nekog da pobede. Alibi igra. Bahar je imao baš puno mana, ali je igrao rok end rol fudbal, sa nožem u zubima. Stanković, do duše u LE, se klao sa Milanom i Rendžersom, ovo sad nekako kilavo, mlako, čak i kad protivnik dozvoli neku priliku, ne umemo da je rešimo. Igra se bez rizika, sa nekim strahom, i to je ono što hitno mora da se menja. Ovakav stav a onda i postavka igre može da doprinese samo gol razlici u korist protivnika.
#

#p

pre oko 5 sati

Nažalost, kao i Klark Kent sa aliekspresa i Bahar je limitiran trener. Samo što je on u evropi uradio mnogo bolji posao nego što će Miloje ikad da uradi. Na stranu ona pobeda protiv Liverpula.
S

Sutra je novi dan

pre oko 5 sati

A ujutru jutarnji program i šou time naših zvezdaša Sarape, Jovane, Covkinsa, Andjus a i caspera sa marakane
k

krtolica

pre oko 5 sati

B..e...n..z..i..n...ovako se ne pise rec voda...
G

Ggostt

pre oko 5 sati

Nas su večeras uništili Spajić i Drkušić, donekle i krunić ali se mora priznati da je krunić i lepo iznoisio loptu u prvom delu.Spajić ničim izazvan hoće da se pokazuje, drkušić katastrofalan ne samo zbog penala, postavljanje, skok i branjenje lopte u šesnaest, nije mogao rotacije njihove ispred kaznenog da isprati.On i spajić od prvog minuta nikakvu sigurnost nisu ulivali ni golmanu ni bekovima i krilima, svaka interova ubačena lopta je bila na jedvite jade izbijena od ove dvojice.Điga je kapitenčina za njega i po znanju i po govoru tela!Drkušić kao rodić svaku loptu zastane u mestu pa stajna noga u nazad pa čeka da nas pritisnu i dodaje kasno.Duarte je prvi špic i tačka.Svi kao nešto ne vide kvalitete Silasa a jedini bio opasan u napadu uz odličnog golobradog maksimovića.Mislim ipak da je za večerašnju igru i svu neuigranost i ovakvu postavu ova dva štopera kriv trener, plus nije umeo da ih probudi u situacijama kada ovako amaterski greše i to više puta.
M

Milence Pilence

pre oko 5 sati

Nije to tako ni loše... S obzirom,kakva nam liga,da nemamo jakih utakmica,da pravimo greške, poklanjamo golove,da smo se skrpili pet do 12da glazer još pre mj bio na odmoru,da ne iskoristimo ni jednu jedinu šansu,da su nam protivnici atraktivni... Čak za nijansu nam se popravila kondicija,da ne završavamo utakmice sa desetoricom.. Čak i izbacimo jednog mladog na sezonu.. Poraz je realnost,ako protivnik odigra svoju igru... Anali ce naravno zabiležiti 4:0...A dandanas se secam,da smo na "Marakani" do druge polovine 80-tih bili gazde,svoj na svome... Možemo se nadati slucajno kojoj pobedi ili da uknižimo koj bod.. I to je too.. Svesni smo,da lš sem finansiskog i atraktivnih protivnika nije za nas... Al ipak.. Mi smo ucesnici... I u lš mora neko da bude prvi,neko poslednji... Znaci nešto sticati iskustvo a zna se... Zimski rok garantovano odlaze 3/4 igraca,na leto opet sledi prodaja... I jovo na novo.. Uigraj se pet do 12..Moja ocekivanja ovaj put i nisu bila velika... Al lopta je okrugla i uvek postoji nada... 🍀Zvezdoo🍀
D

Del Boj

pre oko 5 sati

Terzic je najavio da pravi tim za INTERnacionalnu scenu, i napravio ga je, svaka mu cast!
D

Džajićem cimer

pre oko 5 sati

Kako ćemo kad ovo prodaje, da li ćemo se stideti Madjije.
D

Dragan 1985

pre oko 5 sati

Sledeca je sa Monakom, ubedljivo najtezim protivnikom iz cetvrtog sesira. Kada se setim pre 2 godine kako je Zvezda odigrala u Francuskoj, mogu da kazem da je to bila jedna od najgorih utakmica Zvezde od kada je pratim. Jedino porazi od PSG i Bajerna su bili gori.
A

Alexanderson

pre oko 5 sati

Ja ne znam ljudi imamo najskuplju ekipu ikad, jel vama mi igramo bolje nego kad smo imali deset puta jeftiniju ekipu? Mi sredinu nemamo. Zvezda kad su Katai, Kanga, Ivanic bili na vrhuncu je bila pojam ekipa za ove. Mi smo bili konkretni opasni u napadu, ovo sad ja ne znam. Do prekosutra da igramo tesko da bi dali gol, sredina ne postoji.
#

#p

pre oko 5 sati

Bravo za komentar... Mi umesto da nadograđujemo i napredujemo iz godine u godinu, mi stagniramo. Vraćamo Kangu, Kataija, Degeneka, Radonju... Ja mogu da razumem da vraćamo igrče koji su iz Zvezde otišli i imali vrhunac karijere u drugom klubu, ali vraćati igrače kome je kruna karijere bila Zvezda od pre x godina... Da nije tužno bilo bi komično.
1

1980

pre oko 5 sati

Zalutali smo u LŠ. Terzića neće biti narednih dana ko po običaju kad se izgubi.
g

gost101

pre oko 5 sati

Ove iste rezultate bi Zvezda mogla da ostvari sa 3-4 bolja stranca i ostatkom tima sastavljenim od srpskih mladih nada.
1

1980

pre oko 5 sati

Isto mislim.
X

Xuz

pre oko 5 sati

Hocemo Maksimovica, Knezevica, Sljivica, Lucica, Nedeljkovica, Mijatovica, a ne Krunica, Elsnika, Serifa, Olajinku, Duartea, pa nek izgubimo i 6 razlike. Prodajemo klince a dajemo vise za polovne strance, gde je tu logika???
Ц

Цзв-Нс

pre oko 5 sati

Није Интер победио зато што је био бољи већ зато што смо 4 грешке направили почетничке и то нај искуснијих играча!Јел тако!Бенфика две почетничке грешке нај искуснијих играча!Па брате то је превише за лш!Ко је из Новог Сада схватиће шта причам...има једно село поред Нс а зове се Ченеј,тај фудбалски клуб постоји 80,90 година и увек је у последњој лиги е сад такве грешке неправе ни земљаци из Фк Ченеј какве смо ми данас направили и против Бенфике...е моја вољена Цзв тако се неможе у европи играти...биће боље ја се надам да ће нам се ово негде вратити и да ћемо се докопати барем 24 места и једино што желим је да се овако негреши па браћо што је много много је!Ако треба да Крунић,Спајић,Елшник,Глазер,Дркушић уче од малог Месија онда нам нема помоћи.
S

Slaba odbrana

pre oko 5 sati

002
S

Slaba odbrana

pre oko 5 sati

002
D

Do 60 min

pre oko 5 sati

Bili dobri od 60 min hrabri!
I

Igorgost

pre oko 5 sati

Nisu ovo nikakvi darovi, već odraz kvaliteta trenutnih Zvezfinih igrača. Koliko puta su Dragović, Degenek, Savić, Le Talek, Sanogo i Krstičić pravili ovakve kikseve. Borjan je za 6 godina napravio manje kikseva nego Glazer na poslednje tri utakmice...
D

Dejanii

pre oko 5 sati

Može li neko da mi kaže kako Grobare nije sramota bilo koje slovo napisati na Zvezdine članke, pogotovo na ove iz LS 🤣🤣 Imali su kvalifikacije pa nisu uspjeli ni da udju u LC. Dinamo ih otresao da ne znaju gdje je lijevo, Protiv Lugana izgubili sa igračem više 🤣🤣🤣 a posle ih nadigrao Gent . Ne znaš šta je gore. Neki dan ih Zvezda otresla sa pola snage, a oni imaju m*da da napisu nešto. Zvezda je izgubila u gostima protiv Intera 4:0, a Partizan kuci od Zvezde istim rezultatom. Iskreno, mene bi bilo sramota da pratim Zvezdine članke ako bih bio tako kompleksan kao mnogi koji ovde lupaju komentare. Posle njihovih sramotnih poraza javljaju se kada Zvezda izgubi od šampiona Italije, a oni ne mogu da se nose sa vicesampionom Ukrajine, a ova dva tima ne znam koji su bili, jer su im lige nebitne. Lugano je mogao biti maksimum vicešampion , a Gent tamo negdje cetvrti 🤣🤣🤣 Lupajte mi minuse da vidim koliko vas istina boli 🤣🤣🤣
v

vcvv

pre oko 5 sati

U Ping Pong ligi je ono penal bez razmisljanja, ali u malo ozbiljnijem fudbalu nije. Kao sto ista situacija nije bila penal za PSG.
D

Dejanii

pre oko 5 sati

Naravno da neće Nijemac da dosudi penal. Kada nisu oni dobili onaj protiv Spanje, onda ne može ni Zvezda sada.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 5 sati

Руку дајем да би га Интеру свирао у истој ситуацији против ЦЗ и то без помоћи "вара"!
s

senseimaster

pre oko 5 sati

Lako je glumiti generala posle bitke i izdrkavati se sada na igračima.Do 2-0 inter je igrao atomski fudbal,pregazio nas naravno....nisu bre imali krštenu šansu...prva dva gola neregularna i onda je lako naterati igrače na grešku...zato uvek u završnicama navijam za Real ali ne da ih pobedi čisto nego da um otimaju a oni svi kmeče,pkaču,italijani skupe ona tri prsta i mlataraju ispred sebe a ja uživam

gajo krusica

pre oko 5 sati

Hahaha, dje si Lazo, što ti je... Pa Glazer je odbranio još 3 zicera minimum. O kakvom Realu mlatiš, Inter je ovo bio, sa 30 % snage i sa kombionovanim timom. Moj Lazo..
B

Brato

pre oko 5 sati

Toliko evrope i toliko para, a zvezda i dalje nema bekove, vecito neka improvizacija sa stoperima, zadnjim veznim igracima, bitno je da imaju 17 krila.
e

e

pre oko 5 sati

Ovo sto igraju Olainka i Seol ja mogu mozda i bolje.Necu predriblati nikog,necu centrirati nijednom,necu pretrcati nikog ,necu sacuvati nikog,uvek cu biti jedan korak iza igraca koji napada,izgubici 2-3 lopte na svojoj polovini.E to sve sto ne bih uradio je opet bolje od ove dvojice.
М

Марлоне

pre oko 5 sati

Тако је како је. За Максимовића више нема сумње, он треба да игра сваки меч. Вишак у овој екипу су Родић, Спајић, Катаи, Канга, Илић, Олаjинка, Иванић. Треба довести бекове, још једног дефанзивног везног, лијево крило и по могућности још једног нападача. Одбрамбени тандем би требао бити Ђига - Дркушић, али нису још уиграни. Проблем је наравно задржавање Ђиге. Ако продају на полусезони Ђигу и Максимовића, ми смо онда опет на почетку и ко зна да ли ћемо икад изградити тим који може да нешто озбиљније уради у Лиги Шампиона.
O

Ođe Ivanić

pre oko 5 sati

A što sam ja višak¿
М

Марлоне

pre oko 5 sati

@Ođe Ivanić Због спорсти, немогућности да одговори високим захтјевима Лиге Шампиона, због година и јер имамо Максимовића. Сад је вријеме да се прода и узме која кинта, а довести млађег (22-23) године као конкуренција Максимовићу (пошто Шљивић слабо шта показује).
S

Samo

pre oko 4 sata

Katai je Rivaldo za sva nasa krila,ali sva pa i ova od deset miliona.Hteli ste atleticare i neznalice,eto vam ih i uzivajte.
Z

Zvlat BG

pre oko 5 sati

Zvezda je odradila svoje ulaskom u LŠ i to je plafon! Više od toga ne može i nerealno je! Veći problem su omladinci i sumorna budućnost! "Stvaranje igrača" koji nisu konkurentni nikome ne vodi nikuda! Tu nas tek čekaju problemi! Najgore je što sa ovim ljudima, bilo kakve promene su nemoguće!
R

Rueu

pre oko 5 sati

To je zbog nedolaska beka pa ti djiga igra beka treba da sramota bude skaute sve u Zvezdi u Argentini i Brazilu ima 345 bekova vi kao ne mozete da nadjete
S

Slavija

pre oko 5 sati

Jedino Djiga i Masimovic Sto su igrali Spajic i Krunic Ko muve bez Glave .
l

ljudi

pre oko 5 sati

Vidi se da je Inter odigrao sa 40% mogucnosti. Nije mi jasno samo kako nije bio penal, ali mislim da to ništa ne bi promenilo. Jedini koji su odigrali dobro su Maksimovic i Djiga, uz prolazne ocene mozda Ndijaju koji je iznudio dva zuta kartona i odigrao koliko moze(moraju sanse da mu se kreiraju) i Seul koji je solidno odigrao.

Delija

pre oko 5 sati

Iz sopstvenih gresaka primili golove, desava se ali.... prvo sto me je iznerviralo je Terzin govor u Milanu, gde je kao u izlogu stavio Maksimovica i rekao gledajte ga, drugo poraz svaki tesko pada, realno nisam ni ocekivao ni bod, kaze Terza htelismo LŠ imamo je ok istina, ali ti sve rasprodas i onda Milojevic mora da svaki prelazni rok pocinje od nule uigravanje itd. ZADRZI EKIPU NA OKUPU NADOGRADI JE I DOVEDI BEKOVE pa kada imas Maksimovica 5 godina, Glazera, Djigu, Silasa , 5 godina tu mozemo se i necemu nadati, ovako on vec stavio u izlog MAKSIMOVICA. Inace dobro je Zvezda igrala ali sopstvene greske su kostale poraz. NEMA VEZE IDEMO DALJE.

Doya G

pre oko 5 sati

Nisi u pravu druže! Razlika između naše Zvezde i timova kao što je Inter je postala jednostavno - nepremostiva!! Pogledaj vrednosti timova na netu! Inter ima 10 puta skuplji tim i bolje igrače! Zvezda to ne može NIKAD i NIKAKO da sustigne barem, a kamoli prestigne! Jednostavno, prošli sui dani kada je naš klub bio konkurentan nekom velikom klubu iz Evrope! Onda kada im je dozvoljeno da ovako nagomilaju najskuplje strance bez ikakvog limita, tada je napravljena nepremostiva razhlika u kvalitetu!
S

Sherlocked

pre oko 5 sati

Olajinka direktno kriv za dva faula posle kojih smo primili dva gola. Krunic za tri. Spajic jedan i par sansi u kojima smo imali srece. To pricam za oba meca. Svima njima je Maksimovic pokazao sta znaci samopouzdanje , a decko igra treci mec u prvom timu. Bar da imaju mozga da nauce nesto iz svojih gresaka i ponasanja ali ne veruje. . Jer ni Miloje nece.
C

Che t

pre oko 5 sati

Ni mnogo bolji igrači ne bi mogli tako lako prebole prelazak sa nivoa naše tzv "super lige" na nivo LŠ...Pa to je kvantni skok...Siguran sam da bi i Bajern,City,Barsa...,posle dve godine igranja naše lige ,postale krš ekipe sa istim igračima ...Pa kad se na to doda faktor "Mađija sa ekipom" ....Zaboravljamo da je Zvezda,kad je uzela KEŠ,igrala ligu u kojoj su bili igrači poput Šukera,Bokšića,Bobana,Mijatovića,Jokana,Stanića,Bogdanovića,Stanojkovića,Ladića,Kodra,Katane,Jarnija,Bilića,Asanovića,Jerkana,Štimca,Petrovića,Nikića,Drulovića,Đukića,Baljića,Novaka.....I još mnogo,mnoga vrhunskih igrača...Pa vi uporedite...
B

BokiUSA

pre oko 5 sati

Druze ona liga I ova su dve razlicite dimenzije...
B

Brale

pre oko 5 sati

Mali Maksa nije imao sa kim da igra, jedini došao da se nadigrava sa protivnikom, biće ozbiljan igrač od njega. Olanjika je imao 10 puta situaciju da napadnem licem 1 na 1, pokušao da probije nijednom. Djiga jedini u odbrani odigrao dobro. Krunić u velikom grču od prvog minuta u klubu, za naše uslove je dobar veznjak ali glava nije na mestu. Šerif tehnički daleko ispod nivoa potrebnog za ovakvog protivnika. Silas ne vredi 10 miliona, za te pare bolje da uzmu 2 klinca iz Brazila tipa, možda jedan bude bingo.. Ovo je realnost našeg fudbala i dokaz da smo daleko od krema evrope. Generalno nijedan klub sa istoka evrope ne može da isprati zapadne, što se tiče budžeta, organizacije, svega...
S

Srbija Majka

pre oko 5 sati

Samoubisto s'ledja!!!
S

Sedorf10

pre oko 5 sati

Spajic je odavno zreo za klupu ili tribine. Gresi pocetnicki, tehnika mu je uzas. On unosi ogromnu nesigurnost u ekipu. Djiga-Drakusic stoperski par i bice mnogo bolje.
B

Brale

pre oko 5 sati

Mali Maksa nije imao sa kim da igra, jedini došao da se nadigrava sa protivnikom, biće ozbiljan igrač od njega. Olanjika je imao 10 puta situaciju da napadnem licem 1 na 1, pokušao da probije nijednom. Djiga jedini u odbrani odigrao dobro. Krunić u velikom grču od prvog minuta u klubu, za naše uslove je dobar veznjak ali glava nije na mestu. Šerif tehnički daleko ispod nivoa potrebnog za ovakvog protivnika. Silas ne vredi 10 miliona, za te pare bolje da uzmu 2 klinca iz Brazila tipa, možda jedan bude bingo.. Ovo je realnost našeg fudbala i dokaz da smo daleko od krema evrope. Generalno nijedan klub sa istoka evrope ne može da isprati zapadne, što se tiče budžeta, organizacije, svega...
S

Slepac Tjentište

pre oko 5 sati

Pokazali su nam od kog drveta se pravi Pinokio. Sa ovim su se složili.
P

Penal Madrid

pre oko 5 sati

Ne mogu ugraci kao sto su Krunic Spajic Olajinka pa i golman Glazer da igraju LS. To su limitirani igraci za nase lige a da igraju Evropu mogu samo da se blamiraju. To su trecerazredni igraci zalutali u fudbalu.

Doya G

pre oko 5 sati

A šta li si onda ti, majko moja mila??
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 5 sati

Inter sa pola snage nas dobije 4:0 iz individualnih grešaka naših igrača. Protiv Benfike isto primamo golove iz individualnih grešaka igrača. Ovo samo znači jedno da igrači nemaju kvalitet ili drugo da nemaju srce i hrabrosti za visok nivo fudbala. Ima i jednoga i drugoga a mislim da je preovlađuje strah i nažalost ekipa je pogrešno sastavljena sa igračima koji igraju sa puno straha. Možete da mi na lupate minusa koliko hoćete ali u ovoj ekipi bez straha i sa srcem ne plašeći se u utakmicu su ušla samo četiri Afrikanca i mali Maksimović. Ostalima je srce išlo u pete. Jednostavno je takav je sklop ljudi, možeš im taj strah videti na licu prilikom izlaska iz tunela, pre početka utakmice itd, itd. Hvang koji je otišao i Kanga koji ne igra imaju onu stvar veće od 20 igrača iz ove ekipe. Nažalost tako je i ne piše nam se dobro ako Milojević ne promeša malo ekipu i unese malo žustrine i strasti u ekipu.
c

cirkus

pre oko 5 sati

Onaj panj Spajić posle utakmice ima obraza da izjavi da rezultat nije realan
F

Fakti

pre oko 5 sati

Spajic je uzasan.

Doya G

pre oko 5 sati

Spajić nas je čovek svojim golom i igrom u plej-ofu LŠ i plasirao u ovu ligu šampiona, druže moj neobavešteni! Ćuti, pokrij se i ostavi tu tastaturu bolje!
D

DrvoMama

pre oko 5 sati

Zvezda 4:0 Zvezda A dobro sami sebe pobedili i vi nekoga da pobedite 6 gresaka 6 golova boze samo greske inace ste odlicni sjajno drzite loptu Drkusiccccc
Г

Гробар13

pre oko 5 sati

Шта би било да су били пуно бољи. Четири гола, два офсајда и бар још 2-3-4 стопостотне прилике. Имала је и звезда пар шанси, али ништа посебно. Најреалније би било 5:1, али добро шта је ту је, и овако није лоше. Окрећемо се јакој утакмици против дуњиног имт-а да Силас, Радоња и Круна покажу зашто су доведени за 17 милиона евради.

Miki

pre oko 5 sati

Skupljena ekipa od polurehabilitovanih, istrošenih, neuigranih pa i nekvalitetnih igrača nije ništa bolje mogla da uradi. Ovo delimično ide na dušu Uprave a delimično na uslove bitisanja u srpskom fudbalu. Večeras smo upravo to bili mi i to je naš domet. Jadno!
P

Pristrasna pristalicsa

pre oko 5 sati

Cekamo Darjanove ocene
V

Veliki klubovi upropastili fudbal

pre oko 5 sati

U ova 2 kola lš svedoci smo kako su bogati upropastili fudbal, da više fudbal nije neizvestan. Da je Uefa još ranije uvela finansijski limit ne bi mogli da dovode najbolje širom sveta i da prave ovoliku razliku. Kakva njihova privatna liga, glavni i odgovorni za ovo stanje su veliki...da nije manjih klubova ne bi oni imali te igrače kod sebe. Lepo svi bojkot pa onda da vidimo odakle ćete da nabavljate igrače, neka igraju fudbal samo 10 klubova na svetu, za 5 godina neće više imati igrače i ćao. Svi gube sa 4,5 razlike...užas
S

Svi čajlo maj

pre oko 5 sati

Oni i dalje u euforiji zbog "istorijske" pobede u "derbiju" pa ih stiglo ono "koliko daš, toliko dobiješ" .
G

Gostina

pre oko 5 sati

Ma vazno je da ste isto vi dobili,mani ti nas i LS,to je za vas odprilike kvantna fizika!
в

велики штрумф

pre oko 5 sati

Оцене: Спајић, Олајинка, Крунић НУЛА! Елшник - кец. Дркушић двојка. Остали мање више ок. Али људи моји, 4 репрезентативца праве оваква 4 кикса! Да је киксуо мали Макса, опроштено би било, али овој четворици се ништа не може и не сме опростити! А Олајинка - дечко ке у сваком мечу најгори на терену. Не уради баш ништа у нападу а прода гомилу лопти. Апсолутно заслужује клупу. Немогуће да је Милсон слабији - па како можеш бити слабији од овога што Олајинка игра?!
M

Milojeeee

pre oko 5 sati

Pali su,imamo ih....4-4-2 vjeruj mi
S

Shekymax-13

pre oko 5 sati

Sledeće kolo sa Monakom seniori ne moraju ni da igraju, samo nek' prepišu rezultat iz utakmice svojih U19 ekipa... Ma nije važno pobediti, važno je učestvovati! I Čović je stalno tvrdio da je bitan uspeh u ABA i KLS, da EL nije bitna?!? Kakva demagogija!!!
g

gio scotti

pre oko 5 sati

Zasto izazi Maksimovic kad jurimo rezultat? Zasto Spajic ispred Lekovica? Zasto Krunic radi sta hoce? Zasto Miloje? Uvek sam te branio ali danas ne mogu.
O

Oleg

pre oko 5 sati

Ko juri rezultat? Gde živiš ti? Zvezda juri rezultat protiv Intera. Hahaha, svasta...

Zvezda ispred svih!

pre oko 5 sati

Nekad ne volim kad sam u pravu. A u pravu sam bio kad sam rekao posle odlaska Dragovica da bez "pismenog" odbrambenog igraca nema sta da trazimo u evropi. Zavarava nas nasa liga(bez briga), pa mislimo za pojedine igrace da su top, a onda dodje evropa pa nam pokaze gde je kome mesto.
G

Gostina

pre oko 5 sati

Na osnovu svih utakmica do sada,najmanje mogu da krivim Elsnika. Sada jeste pogresio,ali do sada je dobar bio,doduse za nasu ligu,videcemo nastavak LS. Sto se tice Spajica,Krunica i Glazera,ja mislim da smo u 95% svi slozni da je bolje da se skupimo sa ulice i odigracemo bolje nego oni do sada! Eto..ja imam takav stav!

Ivica Gasic

pre oko 5 sati

Za sve vas koji se ovde sada nešto iščuđavate i ,tobož, snebivate Zvezdinom katastrofalnom igrom i rezultatom večeras protiv Intera u Milanu, kažem - pogledajte barem prvo vrednosti timova i igrača na Transfermarktu!! Crvena zvezda 78 miliona (gde je uračunato 10mil Silas koji je na pozajmici, nije Zvezdin!) a Inter 672 miliona eura!! Znači razlika je negde oko 8,6 puta na stranu Intera! Osam do devet puta je to vredniji tim i bolji sastav, eeej!! 8-9 puta!! O čemu mi dalje ovde trvimo sad? Pametnom dosta! Sportski pozdrav! ZVEZDA, SRBIJA!

€$£¥

pre oko 5 sati

Šta ima veze ? Zvezda vredi 70 miliona a Mladost iz Lučana 7 i opet da nije bilo sudije ni bod im ne bi uzeli.
m

mx

pre oko 4 sata

Da si pametan shvatio bi sta si napisao.Te cene igraca na transfermsrketu su ti isto kao i nase cene u marketima.Placas mleko 150 a realna cena 50 dinara.
O

Ovo vec postaje

pre oko 5 sati

Mucno za gledanje ,nije problem izgubiti,ali ovo je bruka i sramota koji mi sport igramo.
z

ziconi

pre oko 5 sati

haahahhahahahahhaha

Petar Petrovic

pre oko 5 sati

Šta ćeš fudbal koji se igrao večeras je više bio da se izbegne bruka koja je na kraju ipak došla. Nema tu nikakve osnove za nešto bolje. Razlog tome jesu budžeti, slaba liga i navijači koji su na poluvremenu srećni što se ne brukaju kao Seltik, ali najveći problem su ljudi koji vode klubove i nedorasla struka. Kao što smo mi do skoro bili u nekoj prošlosti sa Stanojem, tako ste vi i sa Milojem. Čovek jeste pre za naš fudbal uradio neke krupne stvari, ali to je sve vreme pregazilo, fudbal od tada i sada, nebo i zemlja. Kada se doda večita muljaža Terze magije, koji bez nekog plana troši teško zaradjene pare, pa šta onda očekivati. Nama prvobitno treba stručnost i sistem, da se obrazuju takvi ljudi, a onda da se priča o drugačijoj ligi i infrastrukturi. Ne da nas vode lica sa poternice i kojekakvi politički fosili, koji dovode 10 krila, a ovamo nemaju 4 krštena beka. Ne može se tako neozbiljno u ozbiljan fudbal. Ali to je ono naše, večito nešto fali, baš zbog tih bahatih. Naravno treba biti i realan, ali opet da može bolje da se radi sa onim što eto trenutno ta Zvezda ima, to sigurno može.
S

SRETA NUMERA

pre oko 5 sati

Gore od večerašnje igre su bedne izjave Spajića na ARENI. Kakav terzić, takav tim, takav i kapiten. SPAJIĆU ,povedi za ruku Krunića i gubite se iz Zvezde za sva vremena. Vas dvojica niste pojačanje ni za Tekstilac. Gubite se i pojačaj te Zvezdu.
Č

Čvarkov

pre oko 5 sati

Dodaj i drkušića
A

Ahhhhaahahahahaha

pre oko 5 sati

Rugali se Dinamu pa kao bumerang se vratilo Zvezdi teški poraz, ali realno to je za očekivati komšije ništa čudno, uspijeh je i igrati LP jer kad vidiš da jedan Atletico Madrid je ovu sezonu potrošio na pojačanja oko 200 milijuna eura što mi nesretnici a Balkana bez velikih para mislimo i očekujemo. Tako da jenivo još i dobro.
P

PRVO

pre oko 5 sati

JESMO SE SMEJALI I SADA JE SMESNO 9 KOMADA, ZA OSTALO SE SLAZEM.
D

De jaan

pre oko 5 sati

Amaterske greske, Djiga fantastican kao i Maksimovic, Seol dobar za oba pravca, Duarte momak bas grize kada je na terenu. Ali onakve greske se ne smiju ponavljati. Mogu slobodno da kazem da smo sebi strpali 3 od 4 gola.
Ž

Žoržinjo

pre oko 5 sati

O Miloje, Miloje,što je bilo, bilo je... Briga te za poraz od nekog Intera, sad je važno pobediti IMT. Treba analiza igrača, tima, sudija za IMT, a Inter ko Inter, neki bzv klub koji nije vredno pomenuti. Koga briga za Inter, Milan i ostale klubove.. Miloju je važan IMT, Radnički da ne prekine tradiciju, a Evropa je nevažna.

Doya G

pre oko 5 sati

Slažem se apsolutno! Najvažnije je nastaviti ovu apsolutnu dominaciju u srpskom fudbalu i takmičenja u Ligi šampiona iskoristiti samo za namicanje što više para! Sa tim zarađenim milionima od Uefe još više ojačati sastav i nastaviti gaziti sve ovde po Srbiji! Dupla kruna svake sezone je minimum, LŠ i LE poželjne kao platforme za zaradu!
r

ritam

pre oko 5 sati

Nisu greske slucajne Zvezda igra nasu ligu na sporijem nivo kad se ritam poveca grske su neizbexne.
Č

Čvarkov

pre oko 5 sati

Kakve veze ima ritam oni daju lopte u opasnoj zoni dok pokušavaju istu da iznesu,nema ritam veze
R

Rdk1923

pre oko 5 sati

Ali mi je utisak utakmice kad sudija razmatra 10 minuta kako da svira penal protiv zvezde. To se ne desava prvi put je cuo da to moze.
R

Recko

pre oko 5 sati

Trebala su Dvojica Zvezdinih da Cuvaju Krunica i Spajica .
D

Dejanii

pre oko 5 sati

Realno, da li je neko zamislio bolji rezultat nakon izvlačenja protivnika? Ovi igrači su svjesni svojih gresaka. Nema veze. Zvezda igra dobar fudbal. Ovo su sitnice i sreća je da se ovako nešto protiv Intera, a ne protiv Monaka, Stuttgarta, YB . Tu će se traziti bodovi. Vjerujem da će Zvezda biti bolja i protiv Milana. Čini mi se čak i da Milano ima težak raspored. 3-4 dana pred Zvezdu igraju protiv Atalante, a 3 dana posle je opet neki nezgodan protivnik.. Zvezda ima i peh sa povredama. Polako, glavu gore, glavno tek dolazi. Biće kako bude. Zvezda raste iz sezone u sezonu. Igrači nadolaze, uigravaju se već. Da su ovako igrali prvo poluvrijeme protiv Benfike vjerujem da bi uzeli bod.
m

milojee

pre oko 5 sati

nije kriv sto cetri najiskusnija igraca prave greske iz kojih primamo direktne golove
R

Rodman93

pre oko 5 sati

I to protiv Intera koji je počeo meč bez par standardnih momaka. Prije 12 13 godina, Partizan bez ulaganja jedva poražen na Meaci.
D

Derbi 0-4

pre oko 5 sati

Pozdravio vas SERIF 3 puta!
Ј

Јјјјјј

pre oko 5 sati

98 претрчаних километара шта рећи
O

Odmah

pre oko 5 sati

Smena trenera,kiji samo moze pobediti u nasoj namestenoj,jadnoj ling long ligi

Bojank91

pre oko 5 sati

Kako mladi tako i matori. I protiv Benfike i sad

Usput

pre oko 5 sati

Ja kapiram strah od velike utakmice,tremu i sve,ali ne mogu da shvatim da ovakve greške dolaze od najiskusnijih. Da su ove greške namestili Djiga, Maksimović pa i Seol ok ali Krunić sa tolikim iskustvom u Seriji A i evropi, Spajić reprezentativni štoper... pa jel ih nije sramota u svlačionici pogledati tog Maksimovića. Zaista nisam siguran da bilo ko pravi ovakve greške koje po navici vidjam od naših klubova . I da,Miloje vrati Kangu, čovek je Calhanoglu za ove naše ostale vežnjake.
0

015

pre oko 5 sati

Kakve dve čekije Krunić i Spajić, Djigi svaka čast.
N

Normalno

pre oko 5 sati

Da ce Zvezdi da se dogadjaju onakve greske kada su nemaju idealnog protivnika u super ligi jer su i jaci su od ostalih ekipa 10 puta, i jos unisten Partizan koji je donekle do pre 5 godina parirao Zvezdi, pa svaka ovakva utakmica ima u lš da im bude.
М

Мрцина

pre oko 5 sati

Чалханоглу јесте мајстор,али овакав гол не смеш да примиш.Ево сад видите колико је Хванг био преозбиљан играч,таквог играча више не можемо довести.Ја бих пробао упарити Силаса са Ндиајеом у шпицу,мислим да би били добар тандем.Мали Максимовић је суво злато.
7

79

pre oko 5 sati

Sad se radujte pobedom nad raspalim partizanom.Rekao sam na pocetku 0 bodova i 65=2 gol razlika
B

BILO BI LEPO

pre oko 5 sati

Da se Spajić sam spakuje večeras i da ode iz Zvezde, bilo bi još lepše da Krunić nikad nije došao u Zvezdu. Bilo bi lepše da Zvezda ispadne u četvrti rang domaćeg takmičenja a da se Terzić gubi za sva vremena.
Z

Zenon

pre oko 5 sati

Hrabra Zvezda je zasluzila bar da izjednaci, sa ovim su se slozili igraci zvezde i Jestrovic
M

Marko Srbija

pre oko 5 sati

Realno 3:1,4:2...svaka cast na borbi.Mislim zvezda je usla sa 100% u utakmicu,oni mozda nisu ali je bilo sve samo ne predaja.Marko PxFxCx
A

Aleksanderr

pre oko 5 sati

Hvala Bogu da neko sa Juzne tribine ostavi komentar korektan i realan. Veliki pozdrav za tebe
D

Dejan8888

pre oko 5 sati

Nisu Krunic...Elsnik i Spajic za ligu sampiona...tu je kraj svake price
N

Nebitan63

pre oko 5 sati

Nisu ni Drkusic ni Silas a ni Olajnika za LS
C

CaleB pravi

pre oko 5 sati

Uzasno i jako ponizavajuce....Milojevicu covece, pa vidis li ti da ti igraci ne znaju osnovne stvari u fudbalu - prijem lopte !!! Sta vi covece vezbate uopste na treninzima ??.....sramota. Kako ces ici da igras u Evropu, ako se lopta odbija od tvojih igraca kao od tarabe ?? Svi i jesu tarabe, osim Djige i Maksimovica. Jedini su zasluzili dobru ocenu. Krunica saljite negde u Bosnu, a Silasa dajte IMT-u, komotno. Olajinku vratite zeni u Prag - besplatno!!!
v

van

pre oko 5 sati

Krunic darivao i Benfiku i Inter....strasno
d

delboj

pre oko 5 sati

Dečko je za Novu Pazovu zreo
B

BozicNS

pre oko 5 sati

Milojevica moze da bude sramota kada je izveo malog Maksimovica, jedini igrao fudbal, a onaj Krunic nas je kostao i protiv Benfike i veceras protiv Intera
N

Nenad1246

pre oko 5 sati

Al tog malog su tukli namerno dok se sudija pravio blesav.
Б

Бибарс

pre oko 5 sati

Резервни састав Интера није имао шансе вечерас и Звезда је заслужено победила резултатом 4:0 за Интер. Последњи пут Звезда је остварила победу на истом стадиону победом против Милана невероватним поготком у пречку.
1

12345m12345

pre oko 5 sati

nesrecnice, to vi pobedjujete veliki real stativom sase ilica... ne znam kako vas uopste nije sramora da se javljata? a da...
D

Don Vito Corleone'

pre oko 5 sati

Od 6 primljenih golova u 2 utakmice, 4 gola smo primili koja se ne primaju ni u kadetskom uzrastu, plus 2 gola iz nepotrebnog slobodnog udarca i nepotrebnog penala. Svih 6 golova smo sami sebi dali. Nažalost osim Djige ne vidim igrača koji je dostojan igranja u ligi šampiona. Maksimović je ozbiljan potencijal. Drkušić i Spajić superligaški štoperi. Krunić glumi superstara i manekena. Olajinka nikoga jedan na jedan ne može da prodje. Kod Silasa osim snage za sada ništa nisam video. Da ne nabrajam sada sve igrače i njihove mane i nedostatke za ovaj nivo lige šampiona. Jedino Djiga, ostalo dosta tanko za ovaj nivo. Nisam ljut zbog poraza sve je uredu, ali greške koje pravimo su nedopustive za ovaj nivo. Svi smo znali koje takmičenje igramo i kakvi sve klubovi tu igraju. Samo učestvovanje je kao sedmica na lotou.
Н

Нико као ја

pre oko 5 sati

Невероватно је то да ми нон-стоп правимо исте грешке, овакав пенал је направио и Панков против Милана. Никако да научимо нешто.
С

Сале2323

pre oko 5 sati

Сад кад се сетим како је Звезда одиграла са Миланом пре неку годину у Милану... Плаче ми се на шта ово личи вечерас! Милоје није тренер за Звезду у Лиги Шампиона, понављам то опет. Волим га као брата, али он за Звезду није у Европи!
G

Gostinjo

pre oko 5 sati

Kako je ovde trener kriv? Kada ovi na terenu poklanjaju 3 gola protivniku???
N

Neki tamo Dr. Mr...

pre oko 5 sati

Sada kada vidim sve, zaista mi je žao pto je Bahar otišao... Miloje kasno vrši izmene, veći Srbin i pravi kapiten bi bio Điga. Drkušić je već igrao levog beka, a Piter bi mogao desnog... Milsonje falio... Kasno su izvršene izmene... Pali smo u 55 minutu, a igrali Intera su to osetili... Miloje progledaj i mani se sujete...

Usput

pre oko 5 sati

Druže, primaš golove nakon direktnih grešaka na ivici svog šesnaesterca. Gvardiola da ti je na klupi može samo da gleda i plače. Milojević nije taktički nadigran ni protiv Benfike ni večeras,obe utakmice je izgubio individualni kvalitet ili ti ne-kvalitet
Г

Групни

pre oko 5 sati

Немања Матић, крај првог полувремена ... " шта је Србија могла да види? одличну црвену звезду, 4 шита у оквир гола Интера, одличног Максимовића (алијас "звездин Меси") ..."
N

Nenad B.

pre oko 5 sati

Pa zar moraju da prepisuju rezultate omladinaca u baš svakoj utakmici, pa mislim stvarno?
N

Ne treba niko

pre oko 5 sati

Ni da gleda sve ovo je sramota, blamiramo se svuda a najvise sa ljudima koji nas vode i koji nam dolaze na stadion
G

Goust

pre oko 5 sati

Milojević ostavka!
Z

Zvezda7

pre oko 5 sati

Nije Olajinka napravio faul u 11. minutu pre gola, vec Elsnik... Sta ste vi gledali?
K

Kao

pre oko 5 sati

vecina ovde koji vide-da Glazer(folirant)ponavlja Benfiku,Krunic solira,Spajic prosto hteo da asistira ili napravi (Drkusic to odradio umesto njega) penal,Olajinka ne zna gde bije ...... Na ovom nivou ovakve greske su nedopustive,a velika ekipa poput Intera to surovo kaznjava ..... Djiga jos jednom dokazao da je konstantan,a mali Maksimovic (samo da ga ne upropaste i uvaljaju sto pre nekom) pokazao kakav je potencijal ......
J

Japp

pre oko 5 sati

Mijailovic je licno Rodri za Krunica ali nama je vazno samo da se pare vrte.Iz godinu u hodinu se rade iste greske za pojacanjima u zadnjem danu prelaznog roka.
d

da se zna

pre oko 5 sati

Sada se vidi koliko je Mićko vredeo ovoj ekipi čovek ginuo na terenu da bi ispravio kardinal e greške poput Mjstora Fudbala Krunića Rlšnika Spajića i drugih. Pravi ćemo mi Mićka od blata jer on mnogo radi za ekipu i to oseća i sadašnja njegova ekipato to vidi zadnje dve utakmice nije odigrao zbog povrede primili 6 golova oi dva poraza ko zna fudbal
N

Nenad B.

pre oko 5 sati

Kukali na Kangu, a večeras Kanga x 3.
d

delboj

pre oko 5 sati

Krunić da se vrati odakle je došao, Fener? Dečko igra ko tinejdžer, preplašen, očajan. Imamo Ilića, Dalsija. Elšnik izmislio za njega zadnjeg veznog. Spajić je najzad pokazao ono što dugo tvrdim za njega, da je prosečan linglong igračić, nije za poredjenje sa Dragovićem. Silas, dominantan protiv Pećinaca, ali u LŠ, protiv jačih ekipa, nevidljiv. Ali to je što je, na stranu što magistar kaze da Zvezda vredi 100 miliona. Jok, 900 miliona.

VecaBg1971

pre oko 5 sati

Da li si realan da posle svega hvalis Elsnika?!
d

delboj

pre oko 5 sati

pa to, elšnik pojma nema, zalutao u zvezdu, jel tako? ajde, idi gledaj balet malo, mozda ces imati vise srece da razumes neku igru bar. ples.

VecaBg1971

pre oko 5 sati

Fanrasticno je izgubio loptu na 20m i napravio faul iz kojeg smo primili gol....ma cisti genije...ti si mi znalac....tisina bre
Ј

Јјјј

pre oko 5 sati

Ми од 6 голова 5 дамо практично сами себи и један измишљен пенал који судија који је кажњен за намештање и није проверавао са ВАРом је л му не раде слушалице а и не провера с играње руком у њиховом шеснаестерцу, Олајинка ни бледа сенка од прошле године, Сеол ни мртву кокошку не може да одбрани, Спајић једном погреши диже руку опет погреши и наравно примамо гол, нама штопери и задњи везни дриблају код нашег гола а код њиховог нико не сме већ враћају лопту назад, Крунић опет гол грешка, Глазера оваквог боље и да нисмо чекали, постали смо као и друге наше екипе уигравамо састав први део сезоне и кад изгубимо све шансе онда као нешто проиграмо

KoRn

pre oko 5 sati

Ljudi džaba se prepucavate naši klubovi eventualno Liga Evrope a puna kapa Liga konferencije i tu se svaka prica završava. Ova Legija stranaca služi samo da se peru pare i ništa više. Terzic lik prso kao lajsna pa uporedjue ove baletane sa generacijom koja je osvojila Kup šampiona. Pa generacija Zvezde ona sa Žigicem,Bastom,Boškom Jankovicem,Biševcem,Lukovicem itd. bi ovu legiju stranaca razmotirala sa pola snage.
m

marko sh

pre oko 4 sata

ta generacija je takav baksuz bila na žrebu, uvek dobijali najjače timove u poslednjem kolu kvalifikacija za lš.
s

spiritus movens

pre oko 5 sati

Sami smo sebe pobedili. Onakve individualne greske se ne smeju praviti. Realana rezultat je trebao biti 3-2, ako se gledaju sanse, posed, pasovi, itd.Maksimovic i 'Marsel Desai' Djiga dva nasa najbolja igraca veceras.
P

PES13

pre oko 5 sati

Maksimović bolji od Ivanića, bravo. Djiga ne sme da se dira sa Štopera Silas beskorisan na krilu, ali na špicu može biti opasniji i od Bruna i od Ndijae, pogotovo u 442 Dalsio je bolji igrač od Krunića(nije džabe grejao trdibine u feneru) Seol odličan na desnom beku..
S

SaleLE

pre oko 5 sati

Inter imao trening veceras. Da budemo realni sa pola gasa nas razvalili. Previse letimo i to nam je jedan od problema.
T

Tvrle

pre oko 5 sati

Maksimović i Điga. Ostali ispod proseka. Glazeru bespotreban. Krunić očaj koji hoda. Spajiću, da se ne pozdravljam... Pokušaj u beton-ligi. Miloje, i ti kreni...
C

Challange

pre oko 5 sati

Falilo je hrabrosti I znanja...inter je davao prostora zvezdi da igra ali ona to nije umela da iskoristi
5

5 piva i 5 dzointa

pre oko 5 sati

Bez treninga odigram ovako ako ne i bolje kunem se u sve na svetu sto imam i nemam.

Ivica Gasic

pre oko 5 sati

Ti koji ne smeš čak ni da se potpišeš ko si, usuđuješ se da prozivaš nekoga?? Molim admine Mozzarta da ubuduće samo registrovani korisnici mogu da ostavljaju komentare jer ovo više zaista nema smisla da drugi ljudi imaju prilike čitati ovakva baljezganja! Sportski pozdrav! ZVEZDA, SRBIJA!
S

Sve je laz

pre oko 5 sati

I nas klub je laz
Z

Zvezda 91

pre oko 5 sati

Greske koje ne bi smeli da prave ni pionira a kamo li igraci koji uzimaju milione. Amaterski potezi !
S

Saša_PFC

pre oko 5 sati

Pukao je Arandjelovački bunker u prvom setu veceras a da za to jos neznaju tacno kako se desilo.Kriminalna C.Zvezda i jos jedan dokaz da joj nije potrebno ovakvo brukanje rezultatski a i na terenu.Jos jednom je Milojevic trener da na Kipru ili u UAE spasava klubove od ispadanja a ne trener za Ligu Šampiona.Nazalost svi su euforicni pa zbog toga i nevide realnost kakva stvarna jeste jer da su svesni svi trebali bi da znaju da veceras je postojao samo jedan tim na terenu a to je Inter i to sa 50% snage.Kojim slucajem da im je bila potrebna i ubedljivija pobeda lagano bi je i ostvarili.Kao sto sam i posle prve utakmice rekao a i sada se to potvrdjuje...nemojte da pisete pozitivne komentare jer nista dobro nedonosi klubu.Mora da se bude iskren i da se kaze pravo stanje kluba kada se nalazi u Evropi jer je igra zaista veoma losa.

Kalčopolista®

pre oko 5 sati

Kakav bre UAE miloje je dobio jedan od najbogatijih timova Saudijske Arabije da se bori za titulu! Umesto titule, miloje je ispalo sa Al Ahlijem u drugu ligu! Legenda kaze da vrhovni Seik Saudijske Arabije nikako ne voli Al Ahli!
S

Sale433

pre oko 5 sati

Mogu da se složim sa tvojim mišljenjem, ali ako bi poredio ovo sa, recimo, tenisom, realnost da Zvezda dobije Inter u gostima je ravna da Lajović dobije Đokovića. Benfika i Zvezda su odigrali egal utakmicu, a gotovo sam siguran da bi bar X bio da nije morala rotacija da se uradi zbog povrede Mimovića. Čak mislim da bi Zvezda mngoo bolje stajala danas sa desnim bekom, a ne da levi igra desnog, a najbolji štoper igra levog. To je ono gde će svaki protivnik Zvezde tražiti šansu.
C

Challange

pre oko 5 sati

Bez jace domace lige ne mozemo da ocekujemo puno od zvezde I ostalih nasih timova. Jednostavno nivo fudbala u ligi sampiona I nase domace su dva razlicita sporta.
S

Sekundarac

pre oko 5 sati

Mađija je izjavio da mu ne treba domaća liga.Nek ih pune svaku.
R

Realnost

pre oko 5 sati

Ovo nam je 9. poraz na strani za redom u evropi pa dokle više aman
E

Ebo vas Inter

pre oko 5 sati

Kao da su marsovci,a ne ljudi najobicniji,zvezdini igrace kao juce da su poceli da treniraju fudbal,nijedan nezna da doda loptu,da je sutne zavrne felsira,duga lopta promena strane dijagonala,utrcati u prazan prostor,sta je tu problem treniraju fudbal ceo zivot,skup placeni,a jedva hodaju,pa ovako i mi rekreativci mozemo da odigramo,i to bez trenera posle 5 piva,i dzointa protiv druge postave intera sa pola gasa.
G

Gost12344

pre oko 5 sati

Možda je Milojević mogao neke stvari bolje, ali, Glazer prima opet gol u svoj ugao, Rade Krunic najiskusniji igrac gubi loptu, posle Elšnik i na kraju Drkušic pravi glup penal. Šta reći. Dzabe koliko toliko bolja igra nego pre i ne igramo samo bunker, kad se prave glupi kiksevi.
g

gostic

pre oko 5 sati

Nisi spomenuo Spaica...
G

Gost12344

pre oko 5 sati

Da, njega sam zaboravio, poenta je ista 😀
N

Nenad1246

pre oko 5 sati

Ja rekoh da igrač Donjeg Sreme nema šta da radi u Zvezdi al eto. Kakv god bio Mićko je za njega Gatuzo. Na koju foru je on bio u Milanu.
R

Realni Arth

pre oko 5 sati

Idemo dalje, nismo nadigrani, znaci bolno je da primis ili da poklonis bas 4 gola, previse je to, a sto je jos bolnije, snajiskusniji igraci Zvezde, najkvalitetniji trenutno sto imamo, su napravili naj glupe i amaterske greske, znaci UZAS! Sta sad, na sta graditi neku nadu, pa ne mozemo samo na Djigu, i Maksimovica jedini koji su igrali solidno, ovaj Silas "Slina" dosao kao najskuplji igrac znaci ni jedan jedini prodor, trcanje, zalaganje..! Zaista boli poraz ali mnogo boli, jer bez stvorene sanse ljudi slave 4:0, zamislite bre! Da se zaslade sad svi koji ne vole Zvezdu, ali neka! Mi nemamo trenutno bolje od Elsnika, Krunica, Spajica i Drkusica, (svi strelci veceras), zamislite kad te ukopaju najbolji igraci! Kunem se srcem, da smo izgubili 1:0 nekako lakse bih podneo, ali od ovakvog coravog Intera izgubiti 4:0, NO COMMENT. Krunic se bas isplatio dve utakmice direktan krivac za dva gola, i to odlucujucih, ono kad se lomi rezultat! Idemo dalje, zao mi je Milojevica koji je bas postavio super taktiku, imam utisak da ne bi dali gol dva dana, ali sta se moze kad imas kiksare i to ne jednog nego 4 najboljih igraca tima. Pozdrav Zvezdasi, boli mnogo ali procice, ako Bog da, samo da se ne blamiramo vise ovako ili ne daj Boze kao Dinamo!
N

Nenad1246

pre oko 5 sati

Čovek je pozajmjen i košta nas platu ove sezone ba kraju ga vratimo i to je to.
S

Saša_PFC

pre oko 5 sati

Kako to mislis niste nadigrani a izgubili ste od ekipe koja je igrala sa 50% snage a dobila vas je veceras 4:0.Koji segment veceras kod C.Zvezde si video pozitivan da mozes tako komentarisati.
D

Džukela klasična

pre oko 5 sati

Kapiram da ćemo uskoro da budemo 30. liga u fudbalu u Evropi. TSC i Zvezda ima zajedno da uzmu 5 bodova, i to teško. Koeficijent malo bolji od Litvanske lige
U

U tome je razlika

pre oko 5 sati

Sta mi je zapalo za oko u ovoj utakmici. U nasoj ligi da protivnicki igraci ovako uzmu loptu Krunicu i Spajicu, sudija bi odmah svirao faul jer bi vristali i valjali bi se po terenu, narvno cal klupa bi ustala da peni. Onaj penal se podrazumeva, ne bi se ni uzimalo u razmatranje da nije.
N

Nemanja8989

pre oko 5 sati

Postaje vec mucmo gledati utakmice Zvezde u LS…Sve preslikane utakmice,u smislu da sami sebi dajemo golove,ovakve greske ne smeju da se prave ni na treningu kamo li na nivou LS…Krunic napolje momentalno! Spajic isto drvo,Djiga za njega majstor fudbala! Silas,Olajinka,na klupu…Treba da ih bude sramota ovog deteta koji sa 17 godina im drzi lekciju iz fudbala. Bravo mali! Bravo i za Djigu! Elsnik se isto trudi momak i dobar je,OSTALO? OCAJ ZIVI,NE DA NISU NA NIVOU LS NEGO NISU NA NIVOU NI LE,LK MOGU DA IGRAJU EVENTUALNO…Ali da za sve ove godine ti ne napravis sistem,da se zna sve,ko ide,ko je zamena,ko se pravi da bude u prvom timu,NEGO SVE OD DANAS DO SUTRA,DA SE KINTA OBRNE,A VIZIJA,STRATEGIJA I REZULTATI? BOLI UPRAVU UVO ZA TO,NJIMA SU NJIHOVI DZEPOVI BITNI…Bas sramota.

Ivica Gasic

pre oko 5 sati

Druže, hajde malo se smiri i probaj opušteno i smisleno nešto komentarisati! Ovako iznosiš samo prozivke na račun igrača koji su 5 puta lošiji od protivnika, pa je zaista svaka tvoja rečenica besmislena! Pogledaj i uporedi samo jedan i drugi tim- ko igra gde i koji su to igrači! U takvom stanju stvari teško je svako veče očekivati sportsko čuido što bi bilo kada bi Zvezda ovde uspela uzeti barem bod ili ne primiti 2-3 komada! Ne razumem stoga ovakvo penjenje o očiglednim stvarima razlike u kvalitetu. Ako ti se ne dopada to, nemoj ni gledati zvezdine tzekme, ćao. Sportski pozdrav! ZVEZDA, SRBIJA!
N

Nemanja8989

pre oko 5 sati

Ma sta ti ti pricas lice? Stoji to da je kavlitet na strani protivnika,ali MI SAMI SEBI DAJEMO GOLOVE,ZBOG NASIH AMATERSKIH GRESAKA,ZA TO NIJE ODGOVORAN KVALITET PROTIVNICKIH IGRACA NEGO MI SAMI…Nije problem izgubiti od ovakvih timova,problem je iz sezone u sezonu i iz utakmice u utakmicu preslikavati iste greske i nauciti nista iz istih. Problem je sto mi nemamo nikakav sistem,nego sto uprava sve radi od danas do sutra,sto prodaje kljucnog igraca u veznom redu Hvana a bez da ima adekvatnu zamenu,ovaj Krunic trenutno nije ni za IMT,sto nemamo bekove,sto je dovedena gomila igraca a najbolji su na terenu nase dete i Djiga…Uprava nije sposobna da za sve ove godine napravi tim konkurentan za ucesce u Evropi,ili ne zeli(sto je realnije) jer im je glavni cilj kupujem-prodajem i lova u njihovim dzepovima…Malo dublje moras da gledas,a ne tako povrsno.
C

Cccc

pre oko 5 sati

Ovako to izgleda kada se dovode navijači u klub a ne igrači Krunic i Spajic pre svih i iglaci bez mozga. Mogu nekako da shvatim jednu grešku ali tri četiri iste istog igrača to je stvar intelegencije i rada mozga. Čovek bi nakon prvog poluvremena rekao da zvezda nije bila inferiorna i nije iskreno receno i onda stupaju Spajic i Krunic na scenu i onda nakon tih golova se videlo ono sto je bilo sakriveno do tad a to je da su to prosečni i cak ispod prosečni igrači. Svaka čast Đigi i malom Maksimoviću pokazali su da godine nisu bitne ako nešto znaš. I sad će taj mali Maksimović ponovo u Grafičar.
s

sashki85

pre oko 5 sati

kanga da se vrati u prvih 11 i da ne mrda!
n

neverovatno

pre oko 5 sati

Jos jednom se pokazalo da se navijaci zagrebackog kluba nicega ne stide i da ne znaju za sramotu cim se javljaju
V

Vidim

pre oko 5 sati

Jos jednom se pokazalo da se navijaci partizana nicega ne stide i da ne znaju za sramotu cim se javljaju
R

Robert Lewandowski

pre oko 5 sati

Sve je to zbog hibridnog rata. Miloje je bunkeras, kada Cz primi prva gol to je to, zna se da nema nista od bodova. Uzeo je Silasa i Radonjica i misli igracu bunker, a ovi neka trce kontre. Sa takvim pristupom nema sta da se trazi u Ls. Budžet je ogroman, a rezultati dosta losi. Niko ne trazi da se dobije Inter, ali ono da ti daju 4 komada sa pola gasa to brine. Barsa ce dati 7-8 u Beogradu ako budu igrali pun gas.
S

Son

pre oko 5 sati

Ovi najiskusniji umjesto da to pokazu na terenu oni prave pocetnicke greske, prije svega Krunic i to je vec druga utakmica, a i Spajic haos... Jako me nervira ta nonsalancija Krunica na terenu i veoma spora kretnja i odluke kada je sa loptom. Nama je trebao agresivniji zadnji vezni, sto ovaj nije. Mali Maksa neka im bude pokazna tacka, kod malog nema nista lazno i tu se vidi suvi talent, kontrola lopte, pas, ma bice vrhunski to se odma vidi... Elsnik iz utakmice u utakmicu sve bolji, odlican cak.

VecaBg1971

pre oko 5 sati

Kad ti dete od 17 godina bude najbolji i najsigurniji igrac na lopti u sredini terena onda se zapitaj Miloje a ti ga menjas majstore !?
G

Gost442

pre oko 5 sati

Žali Bože koliko je narodnih para potrošeno za ovaj tim koji se samo prsi u Srbiji, a čim pređe granu služi za šamaranje.. Neko hoće da ugasi SD Partizan da bi ovo imao.. Ovo je bruka za Srbiju i srpski fudbal. Onoliko miliona sprcati i ovakve blamaže dobiti..
B

Bot na vidiku

pre oko 5 sati

Pomesao si nas sa Partizanom. Partizan niko ne zeli da ugasi, Partizan se odlicno samounistava sam
@

@ssss

pre oko 5 sati

Pazi kad su igrači Intera igrali u odelima.Nisu se ni oznojili.Da su malo zapeli mogli su još toliko da daju.Baš bruka!
g

gostgg

pre oko 5 sati

nema veze i dalje kad terza nesto lupi vi se svi uhvatite za to, na osnovu cega ste vi proglasili najjacu zvezdu od barija, valjda treba da prodje sezona vidis rezultate pa onda proglasis nekog dobrog ili loseg, a ne da platis dva igraca kao da si doveo mesija i onda novinari pisu gluposti. neke nerealne hvalospeve i desi se ovo. pa lajpicg milan dovode igrace po 30.40 miliona da bi prosli grupu a ne zvezda koja ce platiti dva igraca tri miliona
K

Koja,

pre oko 5 sati

Je poenta da se ulaze ovoliko nasih para u Zvezdu a pune je ko punjene crvene paprike.
p

pa

pre oko 5 sati

U tome sto Zvezda daje drzavi sto puta vise para nego drzava Zvezdi,za razliku od Partizana.
C

Ciao

pre oko 5 sati

Tri poklonjena gola.Dve početničke greške.Zašto?Zato što nisu spremni pala koncetracija? Ko je kriv?Trener uprava!Dovedeš tri igrača nespremna i na kraju desi ti sve ovo.
D

Deminaur

pre oko 5 sati

Zna li se nešto o koeficijentu lige? Beda
i

imal

pre oko 5 sati

Darjana đe, da nam priča bajke ala Hari Poter🥳
M

Miksi1612

pre oko 5 sati

Jedini plus Maksimović i to je to
b

bakarinjo

pre oko 5 sati

Mogu li da objasne navijaci Zvezde kako ona ruka nije penal,i kako nije faul na Krunicu? Ljudi sve se vraca,Zvezda je imala 60 dobrih minuta,ali uzivao sam u punjenju samo zato sto se izivljavajuju nasoj ligi na ostalim ekipama,ove situacije sto sam nabrojao na pocetku se u nasoj ligi redovno dogadjaju i da je sudjenje kao u Super ligi danas lagano bod,koliko to smesno zvucalo..
G

Gostiona

pre oko 5 sati

Evroterza dobi raspalog vazuru i opet evro zvezda se raspade,jbg!Zamislite ostale ekipe u nasoj ligi,plac Majke Bozje!!!Zato sve pare u fkcz trpajDaj vise ajde svi zajedno od vrha do repa u zatvor i raspusti fudbal na pet godina
M

Metodija

pre oko 5 sati

Nerealan rezultat. Trebalo je 7 prema 0 za Inter. Ovako u prošli kao i njihovi izvikani omladinci danas (4:0). Bruka i sramota. To je ta tzv. "evropska Zvezda" koja vredi 90 miliona evra - kako tvrdi Terza. Činjenica je da je uložen ogroman novac i u ovaj propali državni projekat. Ne zna se ko je gori, trener ili igrači. Šta li će sada reći Terza - opet zamajavati oči navijačima Komšinice. Ostaje da igraju prvenstvo Srbije u kome se unapred zna ko će biti prvak.
G

Gostgost

pre oko 5 sati

Ako gledamo samo utakmicu, igrali smo dobro. Ako gledamo rezultat, igrali smo lose. A realno, da nije bilo bezveznih individualnih gresaka, mogli smo do daleko boljeg rezultata. Jos da smo dali gol barem... U tome je fora, na ovom nivou ne smes da pravis glupe greske. I to je to, sami smo sebe pobedili, sami smo sebi dali golove. Ako nista dobro, hrabri dobra igra veceras, i ostaje nada da ce da nam se vrati negde, ali... Treba to zasluziti hrabrom igrom, i nadam se da cemo biti jos hrabriji u nastavku LS.
B

Bida

pre oko 5 sati

Nama penala dase otvori tekma konu prvebstvu i sudije iz lovcenca
z

zgemba 82

pre oko 5 sati

Gospoda KAPITEN Spaic i Rade Krunic i Olainka ..... Sacuvaj me boze koji je to nivo fudbala sa obe ruke sam se krstio
V

Veljasarajevo

pre oko 5 sati

Ja bih rekao da je problem veci trener i guranje pojedinih igraca.
R

Repac Plandište

pre oko 5 sati

Vidi nije problem poraz, očekivano je to bilo. Problem je sto nam se kao i na utakmici sa Benfikom desavaju iste greske. Jednostavno na ovom nivou fudbala lopta u prvoj trećini terena ne sme da se gubi. Ono sto me takodje jako nervira je činjenica da iako smo igracki sve bliži evropskom kremu po tretmanu koji imamo kod sudija sve smo dalje i dalje. Ne kazem da je sudija odlučio utakmicu al da je jeo meke kruske jeo je. Nema veze idemo dalje, puna podrška. Sa ovim su se složili..

Gradinaboys

pre oko 5 sati

Jeste ovo nivo iznad, ali kakve golove mi primamo ovo je za udžbenike. Primili smo ih šest do sada u LŠ i svi su plod početničkih grešaka koje se rijetko viđaju i u trećoj ligi. Stručni štab radi odličan posao u ovom takmičenju, ali očigledno igrači nisu na tom nivou. Igramo protiv top timova Evrope, koji radi vrhunski presing, ali ovakve greške na ovom nivou baš bole. Valjda će biti bolje, a da zaslužujmo neki bod to sigurno.
K

Kokolo

pre oko 5 sati

I vi ste Partizanu dali golove posle njihovih početničkih grešaka i u čemu je problem?
J

Jasno svima

pre oko 5 sati

Suvi treninzi pod hitno, snage za 65 minuta, profesionalci, dusa u nosu, padaju s nogu, e moj Milojeviću ako vi niste detektovali nedostatak kondicije onda ste vi amateri u svom poslu, pod hitno trčanje uzbrdo, brzinska izdržljivost, merenja pa ko može ostaje, ko ne , neka igra nasu ligu....Stvarno ste iznenadili negativno elementarnim propustom u fizičkoj pripremi tima, neverovatno....
V

Volim fucu

pre oko 5 sati

Jedna uigrana ekipa sa automatizmima u igri protiv nase Zvezde sa dva amatera na zadnjem veznom. Mali Maksimovic najbolji nas igrac. Duarte mora da igra redovno, Dalsio takodjer. Dva krila koja nemaju prijem , zajedno sa NDajeom u svadji sa loptom.
G

Gost1122

pre oko 5 sati

sjajan,Zvezda odlična do te nesrećne greške Krunića,posed pas,trčanje. Inter je među 5 najboljih ekipa sveta i dve greške kažnjava,glava gore idemo dalje.
b

bakarinjo

pre oko 5 sati

Mogu li da objasne navijaci Zvezde kako ona ruka nije penal,i kako nije faul na Krunicu? Ljudi sve se vraca,Zvezda je imala 60 dobrih minuta,ali uzivao sam u punjenju kao sto samo zato sto se izivljavajuju nasoj ligi na ostalim ekipama,ove situac
N

Nexe

pre oko 5 sati

Vratilo se baš protiv Dinamo Kijeva!
h

halo

pre oko 5 sati

Pisao sam još u decembru prošle godine da će se u septembru oktobru slušati o hrabrim porazima i "ma bitno je da uopšte igramo Evropu", a dobro. Ajde Terzo sad izađi pred novinare da pričaš kolike ćeš bonuse deliti najboljem timu od Barija :)))
T

Tarzan

pre oko 5 sati

Ajmo ponovo da trazimi krivce.Slepi ste kod ociju.Jedini krivac je trener,kad to svatite svi ,bit ce mnogo lakse Jedan bod sa njim mi necemo osvojiti.Jbg,nismo hteli istrpiti Bahara sad zavrtimo ponovo sa Milojem iduce godine.Strpimo se jos jedno petnest godina .
C

Cipiripi LE2

pre oko 5 sati

Sve je totalno promaseno, odbrana sa tri stopera ne zna se ko sta radi, napad nije dao gol, sami smo sebi dali 2 gola, namestili 1 i napravili penal, Miloje da uzme i da ih nauci da se ispred gola ne zajebavas sa loptom, ne okreces se ka svom golu, ne vracas loptu od njihovog gola do naseg,necu da pljujem nikog jer nisam od onih sto pljuju, niti treba, nek preuzmu odgovornost 4 igraca koji su napravili 4 greske koje su nas kostale 4 gola, olajinka, krunic, spajic, drkusic.
R

Rollo Tomasi

pre oko 5 sati

Zvezda je poput Đenke - nema šešir!

BG-011

pre oko 5 sati

Ako Milojević još jednom ubaci Spajića u igru uruciti mu momentalni otkaz.Spajica poslati negde odakle se neće znati vratiti.
j

jeremic11

pre oko 5 sati

Ne znam odakle da pocnem, iznecu neku moju analizu. Steta velika, opet sami sebe pucamo u nogu, Elsnik trenutak nepaznje i slobodan udarac iz opasne zone, cim sam video to pomislio sam da ce sutnuti u golmanov ugao i da ce pogiditi ruka na srce uz pomoc Krunica, ali opet Glazer u svoj ugao, covek je van svakog ritma i forme sto je pokazao na prethodne 3 utakmice (Benfika, Zeleznicar, Inter), mislim da mu treba hladjenje. Olajinka jako los danas. Elsnik prespor za poziciju broj 8. Krunic u velikom padu forme nakon Milana sto i pokazuje iz meca u mec, ali dobro. Da se vratim opet na situaciju kod prekrsaja Elsnika, voleo bih da pogledam jos jednom snimak, ali cini mi se da je pre toga bio faul nad igracom Zvezde. Spajic van utakmice totalno. Mali Maksimovic je odigrao jako dobro, jos uvek imam u glavi njegov pogled nakon izuvanja od strane Bastonija, ne razumem kako pomocnik ono nije video pa ispred njega je bilo. Djiga fenomenalna partija jos jedna u nizu, mislim da vec na zimu ide u neku od liga 5. Sve u svemu bilo je to dobro, rezultat dosta veliki, ali Boze moj, igramo protiv stvarno jake ekipe, tu smo gde nam je i mesto u eliti, bice ovakvih meceva jos, lepo smo se nadigravali i pobedili sami sebe. Jos ako moze neko da mi objasni kako ono nije penal, na osnovu cega, pa nije se lopta odbila od njegove noge. Svakako mesta za napredak ima jos uvek i verujem da ce ga biti, fali Ivanic, nadamo se najboljem, idemo dalje!
v

v1ad

pre oko 5 sati

Elsnik je napravio faul na Zjelinskom kod prvog gola, kakav Olajinka? Bar njih nije tesko razlikovati.

Kalčopolista®

pre oko 5 sati

Bruka i sramota! Koliko ste odrali ovaj narod da bi gledai ovo? Partizan je bio egal sa Interom u Milanu pre 10ak godina I jedva izgubio 1-0 golom Palasija u 90' min... Sram vas bilo
M

Milojko Arsenić

pre oko 5 sati

Bravo i za mladi tim Intera i za seniore. Zdrava Srbija je bila uz vas. Ovo je samo mali delić ka oslobađanju ove države i sporta od diktature. Do konačnog oslobođenja!

Tejgo

pre oko 5 sati

To je taj Zvezdin Klark Kent, hahaha 😂 Čovek jedino uspeva u državnoj , naprednoj Linglong ligi koja mu je podešena. Čim izađe iz Srbije ovako prođe.. Obraćam se pravim Delijama, podržavate li ovakvu Zvezdu i njen vrh?
G

Gostivar

pre oko 5 sati

Bezmudski trougao: Spajic-Krunic-Drkusic.
G

Gostgost

pre oko 5 sati

Ako gledamo samo utakmicu, igrali smo dobro. Ako gledamo rezultat, igrali smo lose. A realno, da nije bilo bezveznih individualnih gresaka, mogli smo do daleko boljeg rezultata. Jos da smo dali gol barem... U tome je fora, na ovom nivou ne smes da pravis glupe greske. I to je to, sami smo sebe pobedili, sami smo sebi dali golove. Ako nista dobro, hrabri dobra igra veceras, i ostaje nada da ce da nam se vrati negde, ali... Treba to zasluziti hrabrom igrom, i nadam se da cemo biti jos hrabriji u nastavku LS.
M

Mokijano

pre oko 5 sati

Prvo, Olajnika nije bek, drugo, dobar deo ekipe sasvim solidan, mališa objasnio fudbal, a ovi "krem dela krem" sa ovakvim greškama nisu ni mogli da završe nigde sem kod nas da nam kidaju džigericu...
D

Drvo

pre oko 5 sati

TERZA ODLAZI !!!
p

pa dobro šta

pre oko 5 sati

Pored Krunića i Radonje, falio je Luli Jović. Drim tim!!!
D

Drvo

pre oko 5 sati

Vesele domaćice.
1

100 ka

pre oko 5 sati

kakvo zadovoljstvo za klovnove iz Lucana,Surdulice, Ivanjice bog mili dragi kakva 100-ka.
M

MOGLO JE BOLjE

pre oko 5 sati

Na kraju, bolje da je Bogdanov s fantomkom zighajlirao i s klještima se kešao o ogradu i tako postigao svoj novi het trik za podnošljivijih 0:3.
R

Realno..

pre oko 5 sati

Pa dobro kažete nisu vas nabušili
g

gio scotti

pre oko 5 sati

Oduvek sam branio Miloja od napada ljudi koji mrze Zvezdu. Ali ne mogu sebi da objasnim zasto daje toliku slobodu Krunicu da radi ono sto ne zna. Kad je Spajic postao ovako grozan igrac?
A

Aha ha

pre oko 5 sati

Pa zbog hibridnog rata.
D

Da.

pre oko 5 sati

Je ovaj Inter hteo da igra, dao bi Zvezdi jos najmanje 3 komada, pa ovo je sprdnja kakve su golove dali.
Д

Делије БД

pre oko 5 sati

Тужно је овај резултат и ове све грешке....момци су се фино држали с карактером.... Мали Меси Максимовић ће бити бољи играч од Тадића.....велику каријеру ће да направи....
J

Jovaub

pre oko 5 sati

Da,to pricasmo i za Samardzica. Nerealni smo
R

Raša P

pre oko 5 sati

Zvezda : Zvezda 4:0 Stfelci:Elšmik, Krunić, Spajić, Drkušić
s

sashki85

pre oko 5 sati

Milojević nije mogao goru izmenu da napravi. 3 najbolja igrača vadi ubacuje Radonjića koji primadoniše po terenu. Trebao je pruceva i onog ofanzivnog što dao gol Benfiki. Al šerif ili Dilas jedan od njih je morao ostati da igra. mali Maksimović najbolji igrač večeras. o golovima šta reći? sva 4 gola su dali greskom odbrane. za onakva gubljenja lopte se trenira sam na treningu. niko nije očekivao pobedu pred 60+ hiljada domaćih navijaca, al zvezda se nije obrukala dok nisu izvršene izmene. Mali prucev i Maksimović moraju igrati zajedno.
v

veoma cudno

pre oko 5 sati

Nije se obrukala a izgubili 4-0
S

Samuilo

pre oko 5 sati

Pa, kako je ovo moguce? Ovo je znate najjaci tim u istoriji CZ vredan 100 milki xaxaxaxa
R

Rebel

pre oko 5 sati

Cestitam najgoroj ekipi u LS! Bez Pavla Ilica i Ilije Belosevica razgolicen je “kvalitet” laznih sampiona. Sram vas bilo sve zajedno, unistitelji srpskog sporta
e

e

pre oko 5 sati

Greske pojedinaca ne mogu na dusu Milojevica,ali igrati sistem 3-5-2 sa Olainkom i Seolom je zlocin za fudbal.Skidam kapu Maksimovicu i Djigi.
M

Monteroo

pre oko 5 sati

Nekih 30 posto Intera bez 6 igraca... Oni se čak i ne bave istim sportom....da se lautaro ne sprda bilo bi sedam... Ako nekom nije jasno ko je kapiten zvezde i zašto je oteran iz 8 klubova za 9 godina,zašto mu je dik advokat rekao sine jesi siguran da si pro fudbaler danas je sve video....
P

Preža

pre oko 5 sati

Realno, ne vidim protiv kog tima mi možemo da uzmemo makar jedan bod? Možda jedino protiv Yang Bojsa, mada i to igramo na strani.
P

PA, DOBRO...

pre oko 5 sati

Sta kažeš sad Terziću, za ovaj tim NAJBOLJI POSLE BARIJA. Uprego si si preko 100 botova na svim portalima, plaćaš bar 50 novinara što na TV , što po ostalim medijima da ti duvaju leđa, da te hvale i da ćute za sve tvoje prljavštine, i da ćute za ove klovnove koji si pokupovao na kilo po vašarima, izađi i objasni igru ovih klovnova.
J

Japp

pre oko 5 sati

Preslikani holovi kao protiv Benfike.Slobodan udarac jeftin i Glazerov gol,ponovo greska Krunica i to be kraj.Spaic igra kao amaterski igrac.Mali Maksimovic solidan kao i Djiga ostalo ispod prosjeka
M

Murke

pre oko 5 sati

Spajic i Krunic užasni..nije čudo sto ga vise niko neće,pa ni njegova repka
R

Rubikova kocka

pre oko 5 sati

Drkusic i Djiga stoperski par (Spajic klupa) Dalsio u prvu postavu (Krunic klupa) Olajinka neka razduži opremu i srećan put!
p

phen

pre oko 5 sati

Pa bolje gledati Maksimovica koji odigra kao mator ili bilo kojeg klinca nego umisljenog Krunica. Golovi iz direktnih gresaka, koje smo pravili i protiv Zeleznicara.
T

TerzaMag

pre oko 5 sati

Grobari ,vi titule nećete videti dok god vam jedina sreća bude Zvezdin poraz.
m

mikuli

pre oko 5 sati

Necemo uzeti titulu zbog ovog drugog, znas ti dobro kojeg
B

Bida

pre oko 5 sati

Smesansi ganii kazi doj vas guru severa na vlasti bolite istina
M

Mitar41843

pre oko 5 sati

B tim Intera s pola gasa 4 komada timu koji vredi 100 miliona🤭😂
S

Samoguj

pre oko 5 sati

Kao sto sam rekao protiv Benfike, da ponovimo opet. Nama protivnici ne trebaju. Dajte Radnickom iz surdulice dresove Barselone, MCI, Intera, itd, nasi ce da se useru i da pobede sami sebe. Svakako i da nije tako, mi smo ovde zalutali kao i Dinamo i jos par slepaca i to je to. Bez bekova, sa skartovima iz Fenera, Torina, Stutgarta i kojekuda mi da igramo fubdal sa jednim od top 5 timova Evrope u ovom trenutku, ovo je realan rezultat. Da naucimo da ne budemo zentare, jajare pa mozda i nekad da se pobijemo s nekim teskasima kad nam bude dan i to je to. Bod u ovom ciklusu puna kapa. Ko misli drugacije nek ide da gleda bocanje. Nama Spajic, korejski Gobeljic i Olajinka treba da brane Lewandowskog, Yamala... Dajte ljudi nemojte da se zajebavamo...
m

miha1990

pre oko 5 sati

Čovek koji je direktan krivac za ovako ubedljiv poraz ne treba biti kapiten ovog tima! Ime: Uroš Prezime: Spajić
S

Samo objektiva

pre oko 5 sati

Sad bar vidimo gde smo u odnosu na Evropu. U odbrani ssmo Djiga može da igra ozbiljan fudbal. Sramota je da mali Maksimovic najkonkretniji igrač u ekipi . Elsnik i Krunic ko da ih neko bičem tera da igraju. Mogao bih ovako do sutra. Daj bože bod da uzmemo do kraja.
J

Jole al pravi

pre oko 5 sati

Inter pod hitno da produzi ugovor Spajicu!! Boljeg nema... Deli lopte samo tako.. Ronaldinjo da mu pozavidi..
С

Стари делија

pre oko 5 sati

Ђига и Максимовић одлични играчи, остали на нивоу наше лиге. Ове грешке нису случајне, све голове добисмо почетничким грешкама.
a

acabre

pre oko 5 sati

Ocena za Krunica 0 da bude pa on pokaza klasu i iskustvo u LS ali za protivnika!!! Doso da se zeza jer nema ko da ga menja!
S

Salvador

pre oko 5 sati

Obično tako prođete u uslovima u kojima vi ne birate arbitre koji vam bezmalo na svakoj utakmici sviraju penal, kompletan medijski prostor koji će ovih 4:0 da predstavi kao pobedu, pola domaće lige koje su vam filijale, sabotersku upravu najvećeg rivala .. I da očekujete da igrate egal sa Interom pa i Benfikom.. Nema šanse, prvi u selu poslednji u gradu...
O

Okram1986

pre oko 5 sati

Djiga: sa kakvim samopouzdanjem momak igra. Bravo Maksimović: ima m... u ocima mu se vidi da ima onu drskost i strast. Bice jos bolji

Bojank91

pre oko 5 sati

Ovo se desi kad se samo napred dovode jaki igrači, a pozadi promaja (izuzetak je Điga kao možda naš najbolji igrač). Napred je ovo zaista dobro izgledalo ali zato Krunić zvani pas unazad, Spajić drvene noge uz uplašenog Drkušića bukvalno poklanjaju pobedu. Naravno, niko nije očekivao pobedu ali niko nije očekivao ni ovo.
u

uaa

pre oko 5 sati

Dajte još 100 miliona mezimčetu.
D

Drvo

pre oko 5 sati

Terza krenuo u Ligu Šampiona sa jednim bekom i bez ijednog zadnjeg veznog (Krunić to def nije) ali sa 68 krila. Totalna neznalica. Kako je on uopšte igrao fudbal? Zna li čovek pravila?
J

Jack Sparrow

pre oko 5 sati

Maksimovic sa 17 godina nas najbolji igrac pored svih bimbasticnih pojacanja decko je velika buducnost Srpskog fudbala i nadam se samo da nece biti brzinski neke prodaje na zimu iako on sa ovim samopouzdanjem mocice da igra gde god da ode znacilo bi i nama i njemu da ostane jos dve sezone ovde. Seol i Djiga dobri, ostali…. Silas i Olajinka ocekivao sam vise pogotovo u kontrama,Radonjic van forme za ivakvo takmicenje,Krunic takodje,Elsnik borben iako malo sa loptom,Duarte jako borben.
A

Advokat

pre oko 5 sati

Država vas finansira vrlo izdašno, bilo kakva konkurencija u domaćim okvirima je onemogućena. Suma sumarum rezultati su vam nikakvi.
e

e

pre oko 5 sati

Suma sumarum vi dobijaye vise para od drzave nego mi,a rezultati su vam...
4

4-0

pre oko 5 sati

Dobiste i vi. 🤗
Z

Zoii

pre oko 5 sati

Ja ovde napisah, neki se naljutise...u Interu mec sa Zvezdom posmatraju samo kao trening utakmicu, mogucnost da se neki takticki potezi oprobaju da neki igraci dobiju minute...sa 30% snage rutinski resen mec. Da je trebalo Interu verujte da bi zavrsilo sa 7-10 lagano. Ovaj mali Maksimovic je vec bio na meti Intera, veceras se jedini lepo predstavio i eto mu mogucnost da napravi lep transfer...U svakom slucaju puno lozenja bez osnova
С

Сале2323

pre oko 5 sati

Милоје није тренер за Звезду у Лиги Шампиона. Човек не зна како да постави свој тим против јачих тимова, нема храбрости, знања, нема ништа што је потребно за врхунски квалитет у ЛШ. Под Бараком је Звезда лани била мноооооого бољи тим у гостима, али Барак не ваља, зато ваља Милоје бункераш. Читаш ово Милоје, знам, појма немаш бре човече! Или се мењај као тренер или нађи неки други посао! Ово не личи ни на шта!
D

Dmtr

pre oko 5 sati

Bukvalno svako ko vidi, gleda i razume fudbal je svestan koliko je dobro pripremljena utakmica u odnosu na protivnika i situaciju. Cist primer iskustva igraca i prelomni momenti koje mi ne koristimo a u kljucnim pravimo individualne! kardinalne greske. Oni odlucuju a kad ih napravis kao trener pa skoro 50/50 ostaje sve na igracu.
X

XxTheOnexX1

pre oko 5 sati

Ma sta ima milojevic kad ovi drublaju sami sebe pred golom .. napred je izgledalo ok, ali odbrana sem djige nije brate za ovaj nivo i to je to. Nije ovo ling long koga gde imaju po 5 minuta da se nameste i dodaju loptu … nije do milojevića, taktika je bila ok. Danas odgovornost snose igrači pozadi .. pogotovo krunic i spajic
D

Dmtr

pre oko 5 sati

I da dodam da treba da bude sramota svakog ko pljuje i pljuje. Ovo je nas neki maksimum sto se igrackog kadra tice OSIM naravno pozicije bekova i klasicnog zadnjeg veznog. U ovom trenutku je realnost u odnosu na jedan Inter na Meaci. Samo da nismo u svojih 16 nego igramo sta mozemo i idemo na pobedu sto nas i u neku ruku kosta. Sve sve ali pljuvanjem svojih igraca si pljuvac, foteljas. I verovatno cesto menjas tastaturu a retko kad i vidis stadion. Budimo kriticni ali pruzimo podrsku i kad je tesko i budimo realni ali i sa razlogom ljuti i razocarani.
G

Gostivar

pre oko 5 sati

Jeste tezak porez, ali pedantni strucnjak nas vodi, moglo je i gore...
M

Milojko Arsenić

pre oko 5 sati

Bravo i za mladi tim Intera i za seniore. Zdrava Srbija je bila uz vas. Ovo je samo mali delić ka oslobađanju ove države i sporta od diktature. Do konačnog oslobođenja!
T

TerzuaMag

pre oko 5 sati

Partizani oslobađaju Srbiju .Jao ,jao.
K

Ko

pre oko 5 sati

Da oslobodi Srbiju?!? Vi?!? Pa vi ne možete oterati Vazuru 5 godina! Jaki ste samo na portalima...
V

VeselaSova

pre oko 5 sati

Na stranu igra i sve ostalo, da li ce neko od rukovodilaca u klubu da odgovara za ove penale sto klub placa Kulibaliju, Falku, itd...
T

Tur Tur cin

pre oko 5 sati

e bas je dobra ova CZ al bas
G

Goat X

pre oko 5 sati

Krunic i Spajic na tribine. Spajic da vrati kapitensku traku.
R

Realnost

pre oko 5 sati

973 miliona vs 78 miliona. Nema price.
W

Warehouse G

pre oko 5 sati

A bilo je priče kada ste vi od 78 miliona pobedili Partizana od 5 miliona.
M

Milojko Arsenić

pre oko 5 sati

Bravo i za mladi tim Intera i za seniore. Zdrava Srbija je bila uz vas. Ovo je samo mali delić ka oslobađanju ove države i sporta od diktature. Do konačnog oslobođenja!
s

smejurija

pre oko 5 sati

Zvezda sa Pavkovim i onim igračima igrala daleko bolji fudbal u odnosu na ovo. Stranci nemaju pojma, ovi koji su došli iz Slovenije i Krunić isto nemaju pojma (da imaju ne bi došli u našu raspalu ligu). Sve u svemu nijedan klub iz Srbije ne treba da igra LŠ, samo se prave blamovi i nema draž utakmica, kad unapred znaš da ćeš imati skoro sve poraze. Bolje LE a i tu bi prošli katastrofa
J

Jovan84

pre oko 5 sati

Nisam gledao utakmicu,ali sam na osnovu rezultata zakljucio da je Zvezda bila hrabra?Jesam li u pravu ili gresim?

Bibras Natho

pre oko 5 sati

Ulica radja grešnike...
I

IskoAlarkon

pre oko 5 sati

Vladan Milojevic doktor ove igre nazalost pre je prolazilo sa ovim manekenima koje ima danas ne moze. Krunic,Elsnik i Maksimovic najmekaniji vezni red na svetu a ne zna se ko je sebicniji zbog prve dvojice primamo golove od benfike,danas opet.Maksimovicu natrpali glavu mali istripovao sutnuo je pa sigurno 7-8 puta besramnik mali. Seol malo malo samo ga nema u kadru po desnoj strani smesan igrac. Spajic pogresio 2 puta imao srece ali morao je i treci put. Glazer no koment. Djiga jedini da valja, napad je isto dosta dobar koliko god ljudi pljuvali olajinku covek je stalno i pozadi i napred. Silas doktor i bice bolji, Serif pristojan danas i Duarte kad je usao. Radonja usao i nesto se stiska pravi pozu za instagram... Ukratko uzasan tim na silu sklopljen gde su na silu i ugurani razni Elsnici,Seoli,Maksimovici i nateran Vladan da pravi cuda. Znam da ce biti dosta botova da mi kazu ma Maksimovic je novi Ozil ali nije i nece biti sa ovim mentalitetom
a

au

pre oko 5 sati

Koliko ti pojma nemas,pa sta onda sto je konstantno i nazad i napred Olainka,konstantno nije uradio bukvalno nista ni tamo ni ovamo.
I

IskoAlarkon

pre oko 5 sati

Sansa za Silasa sansa za Elsnika ne znam sta ocekujes?
T

Trebunjac

pre oko 5 sati

Hoćemo penal za zvezdu
A

Aranđel

pre oko 5 sati

Napravis 4-ri greske i primis 4-ri gola.Sto je najgore Inter nije bio puno bolji
m

mikuli

pre oko 5 sati

To si u pravu, trebali su 8 da daju, promasili su 3 stopostotne sanse, da je igrao Martinez umesto neznalice Arnautovica bilo bi 10:0
Г

Гробар13

pre oko 5 sati

Шта би било да су били пуно бољи. Четири гола, два офсајда и бар још 2-3-4 стопостотне прилике. Имала је и звезда пар шанси, али ништа посебно. Најреалније би било 5:1, али добро шта је ту је, и овако није лоше. Окрећемо се јакој утакмици против дуњиног имт-а да Силас, Радоња и Круна покажу зашто су доведени за 17 милиона евради.
D

Dacacar

pre oko 5 sati

Jel bila hrabra nasa zvezda veceras?
T

Trebinje

pre oko 5 sati

No Ilić no party
S

Srbue

pre oko 5 sati

Vazno je da smo dobili najgori Partizan u istoriji i da smo prevarili ostale za Ndijaea jer smo ga doveli pre drugih, nema veze ostalo... Jasno je da nismo blizu Benfike a ne prvaka Italije ali ovakav pristup, ovakva nonšalantnost.. Ovo je sramota ne zbog rezultata, nego zbog pristupa i zbog bajki koje se svaki dan pričaju a ljudi u te gluposti veruju.
D

Drvo

pre oko 5 sati

Korak 1: Idite u Beogradsko Dramsko Pozorište, Korak 2: Nađite tamo random balerinu, Korak 3: Dajte joj 3 soma mesečno da igra zadnjeg veznog, Korak 4: Stavite je u tim i imate upgrade u odnosu na Krunića.
S

Saaallleee888

pre oko 5 sati

KANGA licno zinedin zidan za ovog retarda krunica i ovog minimaksa krunicu u donji srem se vrati molim te nemogu da te gledam vise
M

Mile g

pre oko 5 sati

Bruka I sramota ove države. Toliko para ste uzeli ovom narodu a ovo smo dobili. Sramote!!!!!!!

FC President

pre oko 5 sati

Od koga je Zvezda uzela pare magarče jedan, a jesmo li možda nešto prodali???
D

Dddd 1975

pre oko 5 sati

Mile sine uzeli 30m od uefe i jos toliko od prodaje ne slusaj pantica pale vas
R

Realno istina

pre oko 5 sati

Mislis na one pare za licence?
B

Bizz

pre oko 5 sati

Čim se Murinjo odrekne nekog igraca sa Balkana znaj da od njega hljeba nema, istu grešku Krunic ponavlja kao protiv Benfike, sta je on igrao u Milanu ja ne znam, a ovaj Spajic od panja se onako lopta ne bi odbila.
D

Djape45||

pre oko 4 sata

Nek Murinjo dominira u Feneru bez Krunića.
I

Idemooooooooo

pre oko 5 sati

Ala miline, panj do panja i ekipa za popravljanje gol razlike. Aj spremajte se za IMT, a da..ne morate, dobijate
h

hahahahhahah

pre oko 5 sati

Krunic i Spajic su nas unistili, Glazer se iskupio posle odbranama.Olajinka ne znam sta trazi uopste u timu
K

Komentaror

pre oko 5 sati

Drzavni projekat jaci od ekipe iz Baria nastavlja da se sramoti
X

Xyz

pre oko 5 sati

Vazno da se partizanovih 9 protiv kijeva nije bruka
i

isleh

pre oko 5 sati

Pazi ovo, na Flashu Spajic 6.5, Djiga 6 ocenu, vaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
T

Timberlo

pre oko 4 sata

Flash radi kompjuterski, ne ocenjuju ljudi. Samim tim ocene nisu ni blizu merodavne. Evo na primer Saliba iz Arsenala stalno dobija 6.8, 6.9 za perfektne partije. Zato što flash računa samo dobijene duele, izbijene lopte, procente dodavanja, radi na principu čiste statistike. I pošto Gabrijel obično ide na skok i izbija lopte, uvek je bolje ocenjen. Ista priča i sa Spajićem, udario je koju loptu više i bolje je ocenjen, jer to radi kompjuter koji ne vidi uticaj na utakmicu.
B

Bida

pre oko 5 sati

Lepo reka djuric tvorzi da ima krs tim a on se ljuti xaxa
o

odjebi

pre oko 5 sati

da a nula bodova u grupi partizana
c

cv

pre oko 5 sati

4 0 a moglo je biti i više plus 2 poništena gola.
Ј

Јјјј

pre oko 5 sati

Стварно 2 поништена гола а због чега с да због офсајда , Звезди су поништили 3 против Ренџерса због милиметатских офсајда а овде је највише 2 разлике требало да буде

FC President

pre oko 5 sati

Da mi samo znati šta je Olajinka Bogu zgrešio pa odigra čovek 90 i kusur minuta?! Điga i pomozi Bože, takođe i onaj mali Maksimović, ostali peške kući!
M

Mađija

pre oko 6 sati

To je najbolji tim od Barija.
B

Borbena je

pre oko 6 sati

Hrabra Zvezda pala!
p

phen

pre oko 6 sati

Pa bolje Maksimovic i bilo koji klinac koji ce da izadje napaljen od starta nego neko ko je dosao da odigra n
N

NR

pre oko 6 sati

Hahahahahaha
Y

Yostra

pre oko 6 sati

Po ko zna koji put gledam istu utakmicu Crvene Zvezde. Repriza. Korektna igra, sa nekoliko finih šansi koje se, naravno, ne iskoriste. I onda se obavezno naprave 2-3 amaterske, sramotne greške, kojim se direktno poklone golovi rivalima. Elšnik gubi loptu i pravi faul pred šesnaestercem. Krunić dribla 3 igrača pred svojim golom(!?), Spajić (dvaput) gubi loptu kao petlić. Drkušić pravi penal. Muka mi je od toga više. Do kada? Spajić i Krunić, dva najiskusnija igrača tima polili su svoj tim kofom go..na večeras.

Realno

pre oko 5 sati

Ništa od toga nije slučajno. Meni samo nije jasno kako najbolji tim od Barija pravi takve greške.
B

Bojan767

pre oko 5 sati

Kada 2 centralna vezna i dva zadnja vezna kiksaju 4 gola ,greskama na 30 metara od svog gola ,protiv favorita,ovakav pirazje neminovan.Igraci nisu psiholoski pripremljeni za mec,jedino objasnjenje.Ajde jedan da kiksa,ali cetvorica iskusnih,sta reci.