Komentari na vest

Zvezda obeležila jubilej – Terzićeva decenija na Marakani

:

:) :)

pre 3 meseca

Objavite ko je vlasnik Crvene Zvezde!!!
P

Pedja108@etooo

pre 3 meseca

@etooo – kažeš: “Terzic ne shvata da ce kod prvog neuspeha da izgubi sve dobro sto je uradio, niko ga nece ceniti”! Zar nije neuspeh osvojiti ZADNJE 32.mesto od svih ekipa u svim grupnim fazama LŠ, sa samo jednim bodom i on nije odgovarao za ovaj kardinalni plasman! Umesto da ode na smetlište istorije, on se i dalje pravi kao da se ništa nije desilo i hvali se sa sedam titula, koje apsolutno nikakvo značenje nemaju!

gemathegreat

pre 3 meseca

Dal si ti normalan iole ikada ???
Ч

Чика

pre 3 meseca

За све то време, није био здравствено способан да се појави на суђењу. Тошко будућим поколоњима због наопаког система вредности. Нисам му ја мајка да га волим. Човек је сецикеса кога штити систем.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Druže, kada je član UO Zvezde direktor "Dedinja", uz to brat Crnogorac iz Kolašina, onda imaš opravdanje za šta hoćeš! Hoćeš infarkt po narudžbini ili bilo koju drugu kardiovaskularnu smetnju, nema problema! Sve lepo dokumentovano i pečat ne fali!
F

Fldl

pre 3 meseca

"Možete da ga ne volite ili ne", svaka cadt redakciji na komentaru, neko bi rekao da je ovo lapsus! 😄
A

Acap456

pre 3 meseca

Otkad je ova sns sekta okupirala Zvezdin stadion, eto otprilike ja toliko ne idem na utakmice, ogadili su mi i klub i navijače.. a išao sam kao klinac u Bari, Minhen, Sofiju. Fuj!
T

Terza majstore

pre 3 meseca

Za vreme dominacije partizana postojao je Hajduk iz Kule sa svojim bahatim vlasnikom Dzombom ( bio i u upravi Partizana) .Taj je stalno ponizavao Zvezdu ,sto izjavama, sto delima....i na jednoj utakmici u Kuli je njegovo obezbedjenje izbacilo rukovodstvo Zvezde iz loze ( uvrtali im ruke i izbacili). Sto to ne radite sada?
N

NR

pre 3 meseca

Mislio sam deceniju u zatvoru
R

Raša P

pre 3 meseca

Dizaćemo ga u zvezde tek kada ode kao i sve uspešne ljude. Srbija je to!
A

Ajde

pre 3 meseca

Kao što su ga dizali u zvezde kad je otišao iz OFK Beograda.
B

Burek

pre 3 meseca

Živa istina
Z

Zvezda(nova)

pre 3 meseca

Decenija lopovluka!
d

delijezapad

pre 3 meseca

Terza: Voleli ga ili ne ali ono sto je napravio od Zvezde mora da mu se oda postovanje. Pre 10 god nismo postojali, sprdali su se sa nama, radili sta su hteli. Svaka cast
I

IVAN 82

pre 3 meseca

Ne sve je pocelo u gluvo doba noci,negde oko 01,02h kada ga je "on" doveo za rucicu. Rekao mu imaces pare,savez,sudije moras da budes prvi. Tako i nase bake bi mogle da vode klub podno tenka.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

10.2.2024. "Od tada do danas, klub je generisao 227 miliona evra prihoda samo od UEFA bonusa i transfera igrača, od čega 114 miliona evra od UEFA i 113 miliona evra od transfera igrača. Od tada pa do danas, državi smo u budžet uplatili 34 miliona evra na ime poreza. Prihod od svih domaćih sponzora, donacija i TV prava u Srbiji je manji od iznosa plaćenog poreza.“ 27.2.2024. Prema poslednjem finansijskom izveštaju od prošle godine dug Crvene zvezde iznosio je 76 miliona evra. 14.5.2023. Crvena zvezda je tokom 2022. godine, pre oporezivanja, imala gubitak od 1.173.029.000 dinara, što iznosi 10.001.099 evra u godini za nama. Prihod je iznosio 4.749.957.000, dok je rashod bio 5.898.263.000 dinara. Kada se podvuče crta, to znači da Zvezda ukupno duguje 8.896.562.000 dinara, iliti skoro 76 miliona evra (75.909.232). 10.4.2024. U finanijskom izveštaju objavljenom na APR stoji i rubrika ukupna pasiva kluba koja iznosi vrtoglavih 10.501.000.000 dinara, odnosno 89.752.136 evra (89 miliona 762 hiljade 136 evra). To je ukupan dug FK Crvena zvezda zaključno sa 31. decembrom 2023. godine, računajući i kredite, odnosno rate za kredite koje klub duguje bankama i poveriocima, a još nisu stigli na naplatu. U istom finansijskom izvještaju prikazano je i da su rashodi Crvene zvezde za 2023. godinu iznosili 7.356.771.000 dinara, odnosno, odnosno oko 62.878.384 evra (62 miliona 878 hiljada 384 evra). Kada se oduzmu prihodi od troškova Crvena zvezda je 2023. godinu završila sa pozitivnim finansijskim bilansom od 3.510.556 evra (tri miliona 510 hiljada 556 evra). Takav godišnji bilans, ako je istinit, mogao bi se okarakterisati kao podvig, pošto je Crvena zvezda u poslednja tri finansijska izveštaja, pre ovog, iskazala ukupan minus od preko 30 miliona evra. Itd. itd. IGRANKA BEZ PRESTANKA! TERAJ NA 100 MILIONA, PRIČAJ DA JE 10 MILIONA, PA NEKA IDE ŽIVOT!
K

Kemp

pre 3 meseca

Majstore ja nisam ekonomista niti računovođa, ako je ovo istina, zaista je ovo za zatvora. Volio bih da još neko ko se razumije u računovodstvene poslove potvrdi sve ovo.... Ako je kažem i pola istina, onda Terzić će da nas odvede u bankrot.
S

SASA70

pre 3 meseca

"Ako u narednih mesec dana ne pronađemo 7.000.000 evra Crvena zvezda može doći na korak od toga da bude klinički mrtva”. Jel neko odgovarao da je zveda dosla do takvog stanja?? Isto me zanima KO je dao tih 7 milki ili su te "helikoper pare" bali sa neba????
P

Pošto.....

pre 3 meseca

.....tebe zanima,evo Zvezda je život sve drugo su sitnice,eno idi tamo krenuše ti fuzbaleri na pripreme.....
e

etooo

pre 3 meseca

Terzic ne shvata da ce kod prvog neuspeha da izgubi sve dobro sto je uradio, niko ga nece ceniti, ovog leta nije doveo ni jednog dobrog igrača bavi se klincima koji sluze samo za preprodaju, Nemano kvalitetne štopere zadnjeg veznog bekove
B

Burek

pre 3 meseca

Moguće da prodaje prazne priče za 8 miliona. Ipak, sačekajmo kraj prelaznog roka pa tek onda da sudimo
l

logika

pre 3 meseca

Terzic nije podigao zvezdu, podigli su je ulazak u LS ali da kazu da je AV sve to uradio, a sa prosek igracima usli u LS, pa ovaj partizan ima vise igraca i stranaca nego zvezda 2018 pa kako? a to govore ovi ljubitelji Ostoje koji misli da je normalno da klub u kosarci pastane bogat
N

No.1

pre 3 meseca

Ima jedna anegdota!
g

gde su

pre 3 meseca

Zabole me za njegovu samopromociju, gde su kvalitetna zamena za igrace koji au otisli? ovog leta smo samo slabiji odlascima
M

M. R.

pre 3 meseca

Svaka čast i da se ponovi ovakva decenija!
a

ajahhaJak

pre 3 meseca

Najuduzi sportski direktor u ostavci na svetu! Posle Kairata podneo neopozivu ostavku:)
q

qwdqwd

pre 3 meseca

on bi trebalo da je deceniju u zatvoru ,lopovcina i kriminalac
@

@сећање

pre 3 meseca

Ne ides na stadion ,niti gledas utakmice ala si pozurio da na ovoj vesti odma ostavis komentar...

….

pre 3 meseca

Da funcioniše sistem u ovoj državi on bi trebao da obeleži deceniju u zatvoru
@

@….

pre 3 meseca

A da li to isto tvrdiš i za Vazuru ? Da li su možda Đilas ili Šolak nešto pošteniji (koji štekaju novac čak u Engleskoj i na Mauricijusu) ? Uništio ti je Terza detinjstvo, zajedno sa Čovićem i Vučićem :)
U

Urgh

pre 3 meseca

Jedini potreban komentar na ovu vest.
G

Goxyy

pre 3 meseca

bolje da se ne bavi jubilejima, nego da se dovedu kvalitetni igraci Milojevicu, Baharu je svaku zelju ispunjavao
v

v1ad

pre 3 meseca

Da nam je preCednik ziv jos 100 godina i kuj ga glasa!
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Nisam Madjijin fan uopšte, naprotiv, ali kada se setim kako je sve izgledalo kada je dosao, i kako izgleda danas... Jedno mu ne mozemo osporiti, REZULTATE i infrastrukturu kluba i stadiona, koliko ljudi radi u marketingu, na društvenim mrežama, koliko danas Zvezda pomaze institucijama, ugrozenim grupama... Svi ce reci da ima duha koji lebdi, ali dzabe dva duha, ako ne umete da radite, takvih primera ima milion...
i

igy

pre 3 meseca

majstore bre pa nije to do njega nego do onog na Terazijama..da nije tog lika Tvorzan bi vec slavio deceniju u CZ ..onom..drugom
B

Burek

pre 3 meseca

Upravo tako, znatno bolje radi posao nego npr. Ostoja u košarci
X

Xao

pre 3 meseca

Mislim da najviše Milojević (kao i ostali treneri) imaju veće zasluge, naročito Milojević sa prolećem u LE i dve LŠ, što su podvizi koje niko nije očekivao
С

Сећање

pre 3 meseca

Богами, почело је затварањем очију на криминалну прошлост, слављење победе над Краснодаром и сузама након проласка Салзбурга. А завршило се даљим черупањем Звезде и моралним потонућем на дно дна због којих нити на стадион долазим нити утакмице гледам. Нек ти је прва деценија и последња у Звезди. Иди назад у ОФК и поведи синове.
e

ejjj

pre 3 meseca

nikad ti na stadionu nisi ni bio ..
b

bljuc

pre 3 meseca

Ne ides na stadion ,niti gledas utakmice ala si pozurio da na ovoj vesti odma ostavis komentar...