Komentari na vest

Zvezda ne mora da čeka presudu FIFA oko igrača iz Rusije, o Gajiću, Borjanu i dugovima

O

Otkud sad to

pre gotovo 2 godine

Kako sad ispada da su platili Kangvu, zar on nije došao za džabe, ugovor mu istekao na kraju ove sezone??
d

ddll

pre gotovo 2 godine

Pominje se neka cifra od 800k, da li je toliko placen ili je dobio za ptopis to ne znam
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Nece don Terza o dugovima a dug iz godine u godinu sve veci i sve blizi 100 miliona evra. Sto je najgore od svega dug je nastavio da raste cak i u periodu dve uzastopne LS I uz otpis 17 miliona evra duga prema dve bankrotirane domace banke. Degenek odlazi i oprasta milion evra duga sto je iznos njegovih primanja za godinu ipo dana. Znaci covek nije primio dinara od povratka u klub. Milunovic kad je odlazio oprostio trecinu potrazivanja. Fiorentina nam uplacuje novac na dva racuna za malog Terzica pa nas posle tuzi i dobija na sudu jer im odmah nismo vratili visak novca koji su nam uplatili. Borjanova zena na Instagramu ironicno komentarise kako je konacno legla plata u decembru. Igraci mesecima nisu primali plate! To nam govori sve sto treba da znamo kakvo je finansijsko stanje u klubu. Rezultati nisu sporni pa cak ni gomila promasenih pojacanja ali pare je pojeo a omca duga oko vrata se steze sve vise i vise. Medjutim, Terza ipak zna da je vecina ovde preglupa da zbroji dva i dva. Sto je najgore od svega cak i ako opet spojimo dve LS ni to nece nista popraviti osim sto ce Terzini dzepovi biti jos puniji.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Dirljiva je briga vas grobara za nas klub...

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Šta će nam Pankov i Gajić, hvala im na sve ali vreme je da se pozdravimo... Dovesti po jednog beka i štopera, zamene omladinci i to je to...
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

УЕФА и ФИФА черупају Руске клубове...срамно
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Što bi igrači bili taoci ruske agresije i tavorili u besmislenom takmičenju?
т

тифо

pre gotovo 2 godine

драго ми је да Ненадов коментар има толико минуса...ипак има ментално здравих људи у одвратном и лицемерном свету.
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

@nenad1246 Sto bi igraci bili taoci? Cega su taoci? Zatvorio ih neko negde? Svaki od njih je dobrovoljno potpisao ugovor sa klubom za koji igra i svaki klub je sa njima potpisao ugovor o svojim obavezama! Takodje igrac koji je potpisao za Ufu ili Ural niti je igrao prosle godine bilo sta drugo osim Ruske lige i kup takmicenja nitii ce to igrati ove ili sledece godine! Dalje, ne postoji ni jedan klub u Rusiji koji je napao Ukrainu! U rat je krenula drzava i poslala vojsku. Pravilo FIFA i UEFA je da se sport i politika ne mesaju! Koji su tacno prekrsaj napravili Ruski klubovi (i sportisti uopste) pa da im bude zabranjeno takmicenje? A ako je napad neke zemlje na neku drugu dovoljan da se sportistima zabrani takmicenje zasto se ne zabrani ucesce i sportistima iz Amerike, Francuske, Nemacke, Turske, Britanije......I na kraju ako je zabranjeno Ruskim sportistima da se takmice (fudbaleri, kosarkasi, rukometasi ili hokejasi su isto sportisti) zasto im onda dozvoljavaju da nastupaju za klubove u Evropi ili Americi? Valjda su ti "strasni" Rusi isti i u Moskvi i u Vasingtonu ili Berlinu?!
Z

Zivko

pre gotovo 2 godine

A Srpski klub to koristi
g

gajicu Odlazi

pre gotovo 2 godine

SA GAJICEM NI POD TACKOM RAZNO NE PRODUZAVATI UGOVOR,NAJGORI BEK U ZADNJIH 10.GOD KOJI JE IGRAO U KLUBU!
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Gazimo vas, uzima Stanoje titulu. -Zvezda uzme titulu. Titula bila namjestena, u kupu cemo da pokazemo ko je ko. -Zvezda uzima kup. Imamo recept za zvezdu. -nemaju recept za Zvezdu Dvije lige sampiona, tri grupne faze Liga Uefa. E sada krece prica kako imamo 100miliona duga. Evo mikani, u pravi ste, imamo 100milki duga. Da li je sada barem malo lakse?
s

srbenda 777

pre gotovo 2 godine

sve je tačno što si napisao,ali onda se pojave šerif i omonija sa pet puta manjim budžetom i vidiš da je to šuplja priča
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

@Srbenda A onda sa tom Omonijom igramo samo na kipru i ispadnemo na penale. Da li bi ih pobedili u Beogradu? Nikad necemo saznati ali velike su sanse da bi! A Serif je toliko "prazna prica" da je posle Zvezde izbacio i Dinamo a onda omlatio i Real u sred Madrida! Isti ovaj Real sto je pre par dana postao prvak Evrope. Taj isti Serif zavrsio je kao treci u LS izbacivsi iz takmicenja Sahtjor. U 1/16 igrali su sa Bragom i pobedili su i njih ali su ispali na penale! Za celu sezonu Real je u Madridu izgubio samo od Barselone, Celzija i tog Serifa! A problem tebe, i takvih kao ti, je sto se sprdate sa Serifom, Kairatom, Omonijom, Apoelom.....sto su vam smesni Sarloa, Gent, AZ, Braga ili Fejnord i Rendzers.....Zivite u vremenu 1991-e ili 1966-e! Pricate o Kezmanu i Stankovicu, Mijatovicu ili Piksiju, Savicevicu i Prosineckom, Manceu ili Pizonu, Moci ili Dzaji......jedino ne shvatate da takvih vise nema! A i kad se pojavi neki slican njima ode pre nego sto pocne da se brije!
A

Ammmamm

pre gotovo 2 godine

Najavljuje milionska pojacanja, a o dugu "nece da prica" :D Kad ode AV i Terza se vrati na "usavrsavanje" u inostranstvu, nece od cz ostati ni dugmici.
8

87.mil vam dug

pre gotovo 2 godine

Ono kad o "dugu" prica navijac kluba ciji clan uprave Petric zajedno sa Djuricem pre mesec dana javno pred novinarima izjavi da prtizan duguje cak 87.mil i da je klub u totalnom Bankrotu i da zbog toga nema ni licencu za Evropu da plati! Odmah sutradan nakon toga,stanojevic izjavljuje da odlazi iz kluba na kraju sezone.... stvarno "slucajnost" nema sta!😂
m

ma koga briga

pre gotovo 2 godine

dug je skroz ne bitan ,drzava ce da ispegla kolko i sta treba ,samo rokaj a Zarkovo nek istupa i 30 ostalih klubova ling longa i prve lige nek krpe kraj sa krajem . Zvezda je zivot svi ostali su sitnice
X

XD

pre gotovo 2 godine

Imamo 200 miliona duga ali ne glwdamo u budućnost, živimo u trenutku. U trenutku u kojem mali crno beli tim tresemo kao slinungde god naiđemo na njega. I ne mora država koju pljuješ da vam daje 2 miliina za licencu, mu ćemo vam dati, pa neka budemo 202 miliona u dugu, može nam se.
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

Kupuj bre ovog Kasijeru !
R

Realna priča

pre gotovo 2 godine

Samo klinci opsednuti lajkovima licitiraju o dugu. Eno navijači Reala nakon osvajanja LŠ pišu po komentarima o visini duga i propalom pojačanju Azaru. Hahahhaha malo juče.
m

malo realnosti

pre gotovo 2 godine

sto onda drugima zatvaraju firme ? sta je sa Smederevom , OFK i slicnima ?? sto njih ne puste ako su u dugu ? jel smes ti da dugujes za struju, vodu , kredit ?
@

@malorealnosti

pre gotovo 2 godine

Zvezda nije firma, ni običan fudbalski kluba. Crvena zvezda je narodni klub, deo našeg identiteta. Zvezda je Srbija. Zato će uvek postojati, a gledajući trenutnu situaciji biti sve bolja iz godine u godinu.
M

Mmmmm.

pre gotovo 2 godine

2012.Dug cz.52.miliona evra.Kako ste toga leta dovodili igrce.