Zvezda ne mora da čeka presudu FIFA oko igrača iz Rusije, o Gajiću, Borjanu i dugovima

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.06.22. | 16:41

„Možemo da platimo, kao Kangvu“, poručio generalni direktor crveno-belih

Crvena zvezda želi da u ekspresnom roku završi letnji prelazni rok, bar kada je reč o ulaznim transferima. Već je stigao Kings Kangva iz ruskog Arsenala. Srpski šampion je Rusiju targetirao kao ozbiljnu metu kada je reč o potencijalnim novajlijama.

Nije tajna da je jako zanimljiv Mateo Kasijera iz Sočija, kao i njegov saigrač, brazilski centralni bek Rodrigao. Prema nekim informacijama crveno-beli čekaju presudu FIFA koja bi strance iz Rusije trebalo da oslobodi, odnosno da im dozvoli da odu na jednogodišnju pozajmicu u druge zemlje.

Izabrane vesti

„Mi ne čekamo presudu FIFA. Imamo novac na računu da platimo igrače, kao što smo to uradili sa Kangvom. Od njega očekujemo mnogo. Pravi „box to box“ igrač. Može da igra kao šestica (zadnji vezni), ali i desetka. Izuzetno je brz, ima odličan pas, i udarac sa distance“, poručio je Zvezdan Terzić.

Zvezda uporedo sa pojačanjima mora da razmišlja o produžetku saradnje sa Milanom Gajićem i Milanom Borjanom.

Videćemo, razgovarali smo, takođe i sa Pankovim, oni su utkali sebe u sve uspehe. Videćemo, ne volim da pričam o imenima“.

O dugovanjima crveno-belih Terzić nije želeo da da konkretan odgovor.

„O tome neću da pričam, jer se to zlouopotrebi. Ne dugujemo ništa, da dugujemo, platili bismo. Ceo biznis funkcioniše sa kreditima. Poslovanje se meri uspesima. Čim svaka tri meseca od UEFA dobijamo potvrdu, to znači da uspešno poslujemo. Naravno da imamo dugove, neke dugove koje imamo regulisaćemo u zavisnosti od prihoda koje očekujemo“.

Dejan Stanković je nedavno potpisao novi ugovor sa klubom na tri godine, a Terzić ističe da to pokazuje stabilnost kluba.

„Klub je živ organizam, svi imamo faze, Zvezda je težak klub, nosi veliki pritisak, Stankoviću nije lako, svi smo svesni da smo rođeni za velike stvari, taj stres moramo da iznesemo kao ozbiljni muškarci. Potpisali smo novi ugovor na tri godine, on je zadovoljan ovde, mi smo prezadovoljni njegovim radom. Kada klub retko menja trenera, to pokazuje stabilnost kluba“.


tagovi

Mateo KasijeraRodrigaoMilan Borjan

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara