Komentari na vest

Zvezda na kultnom mestu promoviše novi dres (FOTO)

1

11070

pre oko 4 sata

U Red Star Shopu ima da se kupe tri varijante ove garniture. Gasorom ispisan plavom pojom, Gasprom ispisan zlatnom bojom i bez Gasproma. Reano najlepši je sa logom Gasproma ispisan zlatnom bojom. 🤩
D

Don Vito Corleone'

pre oko 5 sati

Dres je lep tu nema priče, ali mi nikada neće biti jasno zašto se u gostima igra sa rezervnim dresovima tamo gde nema potrebe. Inter ima plavo crne dresove, u čemu je problem da igramo u crveno belim dresovima. I ovo nije prvi put da se dešava, nego u većini slučajeva igramo u rezervnim dresovima tamo gde nema potrebe za tim. Naše boje su crveno bele i to treba forsirati na terenu uvek kada je moguće.
n

neshha

pre oko 4 sata

Ne znam kako je u Evro kupovima,ali na SP i EP FIFA i UEFA odredjuju ko igra u kojim dresovima pa se cesto dogadjaju neke nelogicnosti,kao ovo sto si sad naveo.Mozda ne zele da obe ekipe budu u prugastim dresovima,ko ce ih znati.
В

Втб

pre oko 4 sata

Некада давно је било обавезно да једна екипа игра у тамним а друга у светлим дресовима због гледалаца са црно-белим телевизорима, сада таквих телевизора нема али можда је правило остало...
D

Don Vito Corleone'

pre oko 4 sata

@nesha. Neka naprave skroz crvenu garnituru dresova, jer kada vidim bele dresove ili još gore one maltene crne dresove u kojima često igramo, nije mi dobro. Nije mi dobro i kada vidim one skroz crne trenerke i gornji i donji deo koji sada stalno nose, sa onim grbom u nekoj bledoj boji, smuči mi se život. Kao da se stidimo naših boja pa izmišljamo toplu vodu i rupu na saksiji.
n

ne znam za vas

pre oko 5 sati

Ali meni ovo izgleda top. Sasvim drugačije i zanimljivo. Liči mi na Realove dresove zadnjih 7-8 god.