Zvezda krenula za Antaliju: Stanković dobio levog beka

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.01.20. | 09:25

Na spisku 27 igrača

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na drugi deo priprema, u turski Belek, gde će kroz seriju prijateljskih utakmica pokušati da uhvate optimalnu formu za drugi deo sezone. Već u popodnevnim časovima ekipa Dejana Stankovića odradiće trening na terenima hotela “Regnum”, koji će biti baza srpskog šampiona u naredne dve sedmice.

Kao što se i očekivalo trener Dejan Stanković odlučio je da skrati spisak. Nema Radživa Van La Pare, kao i mladih Strahinje Erakovića i Juga Stanojeva. Međutim, mladi stručnjak odlučio je da takmičarskom timu priključi njihovog klasića Marka Konatara.

Izabrane vesti

Reč je o levom beku, rođenom 2000. godine, koji iza sebe ima dobru polusezonu u Grafičaru. Pre šest meseci Konotar je bio na pripremama sa crveno-belima, ali se potom, usled jake konkurencije, vratio u redove filijale. Posle otpisivanja Žandera Crvena zvezda je ostala sa jednim levim bekom, reprezentativcem Milanom Rodićem. Tu ulogu je na Kipru obavljao Milan Gajić, ali se Stanković odlučio da pojača konkurenciju klasičnim levim bekom. Gajić će nastaviti da pravi konkurenciju Gobeljiću na suprtnom boku.

Dejan Stanković je odlučio da u Antaliju krene 27 fudbalera: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Marko Konotar, Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Seku Sanogo, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Mateo Garsija, Veljko Simić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Tomane i Nikola Krstović.  

(FOTO: crvenazvezdafk.com, Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara