Slavlje Zvezdinih igrača posle Genta (foto: Starsport)
Slavlje Zvezdinih igrača posle Genta (foto: Starsport)

Zvezda izabrala najbolje u 2020: Borjan i Katai (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.12.20. | 22:11

Kapiten proglašen najboljim igračem

Crvena zvezda je spustila zavesu na 2020. godinu. Tradicionalno "Crveno-belo veče" ovaj put je imalo samo video verziju zbog pandemije korona virusa, ali uobičajeno proglašavanje najboljih nije izostalo.

Za prethodnih 12 meseci kao igrač koji je najviše pokazao u dresu sa Zvezdinim grbom izabran je kapiten Milan Borjan. S punim pravom, jer je teško nabrojati sve odlične intervencije iskusnog golmana kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.

Izabrane vesti

"Želeo bih da se zahvalim na priznanju. Za mene je ovo potvrda da treba da radim još jače i bolje. Želim da nastavimo da ređamo uspehe, kao što smo to činili i do sad. Zahvalio bih se saigračima, stručnom štabu, upravi i mojoj porodici koja je uz mene i od koje imam maksimalnu podršku", rekao je Borjan.

Nagradu je dobio i Aleksandar Katai, za pogodak protiv Slovan Libereca koji je proglašen najlepšim u 2020.

"Drago mi je zbog priznanja, ali i zbog toga kakvu polusezonu imamo iza sebe. Odradili smo fantastičan posao i nećemo tu stati, već ćemo nastaviti da radimo i da se trudimo maksimalno. Nadam se da će prolećni deo sezone biti još bolji. Što se tiče meča sa Slovanom, to je bila jedna od naših najboljih utakmica, gde smo sjajno ušli u meč, o čemu svedoči i rezultat. Mnogo mi je drag taj pogodak i zahvalio bih se za priznanje koje sam dobio", istakao je Katai.

Njegov gol bio je četvrti u pobedi 5:1.

A, evo i kako je izgledalo "Crveno-belo veče" ovaj put:



tagovi

Aleksandar KataiMilan Borjan

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara