Zvezda ima novog špica: Stiže Brazilac iz Farensea za 2.000.000

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 20:18

Bruno Duarte novi igrač crveno-belih

Crvena zvezda se vratila iz Rusije sa pobedničkim peharom Bratskog kupa, ali i sa pojačanjem u napadu. Ugovor sa crveno-belima uskoro bi trebalo da potpiše Brazilac iz portugalskog Farensea, Bruno Duarte.

Crvena zvezda će na ime obeštećenja portugalskom klubu uplatiti dva miliona evra, dok će momak rođen 1996. godine potpisati ugovor na tri godine. Uz opciju produžetka na još 12 meseci. Pored toga Farense bi mogao da dobije bonuse u slučaju Duareovih dobrih igara.

Izabrane vesti

Ključnu ulogu u angažovanju Bruna Duartea imao je šef stručnog štaba Vladan Milojević. Tačnije, Vladan Milojević je dao zeleno svetlo i složio se sa mišljenjem sportskog sektora, pošto poznaje Duareta iz Arabije. Naime, novi Zvezdin napadač igrao je za Damak, baš u periodu kada je Vladan Milojević radio na Bliskom istoku.

Iza Bruna Duareta je odlična sezona u Farenseu. Na 32 utakmice, Brazilac rođen 1996. godine je postigao 14 golova. Bila mu je najbolja godina u karijeri . Pre nego što je otišao na Bliski istok Duarte je tri sezone igrao za Vitoriju Gimaraeš. Na 111 utakmica u portugalskom prvenstvu postigao je 30 golova i 14 asistencija.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara