Komentari na vest

Zvezda ima nove pikove za špica: Atalantin đak iz Švajcarske, Ratkov zavisi od Rakonjca

e

ej

pre 12 meseci

ako jih je dao 10. u svajcarskoj ovde moze 20.
h

haha

pre 12 meseci

Za ovog je Pierrot - Lukaku licno
D

Domacinnnnn

pre 12 meseci

Dobar je za jednu tekmu,al ne i za dve....okolina moja zna hahahhahahhahah Daleko bilo,pa Badamosi iz Cuke je za njega Ronaldo. A da ne kazem obojica nisu za Zvezdu!
K

Kegevara87

pre 12 meseci

Smesni ste ljudi. Svi zele da Mijatovic igra vise. A mi vec godinama igeramo sa jednim spicom. To bi znacilo, da mi moramo dovest napadaca koji ume da da golove i koji bi se i zadovio stime da mu Mijatovic igra isto u Kontinuitetu. Sta sada? Koji igrac sa dobrom statistikom ce doci za Srbiju da greje Mijatovicu klupu?
S

Somborac

pre 12 meseci

Spic jang bojsa Zan Pjer Nsame bio idealno pojacanje za zvezdu ima 30 godina a vec 5 sezona nastupa za bojse,u svakoj je postizao preko 20 golova,igra za kamerun a ugovor ga veze jos godinu dana pa s obzirom na godine mislim da bi ga pustili 1 do 2 miliona a mi bi dobili zverinu od igraca.
V

Visente Del Boske

pre 12 meseci

Terza dovedi Bojana Miovskog napadaca skotskog aberdina ima 23 godine a tamo je na 33 meca dao 16 golova medju kojima je gol protiv rendzersa,reprezentativac je makedonije za koju je odigrao 13 utakmica do sad.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Spisak napadaca koji bi mogli da pojacaju Zvezdu je sledeci-Vinsent Abubakar,Alfredo Morelos,Temu Puki,Siril Desers,Jarmolenko,Kasijera.Ima medju njima da se probere napadac potreban Zvezdi.
B

BaneNs1989

pre 12 meseci

debeli abubakar?
B

Banebanane

pre 12 meseci

Kako debeo, čovek je isečen sav od mišića, ne znaš ti ni za koga pišeš xd
l

lion zion

pre 12 meseci

posto ce svi igrati viktorije a mi bunker u ls,moze i lazni spic,neko ko ce da istrcava kontre,tipa radonjic.onaj pritisak na zadnju liniju usamljenog spica sidrasa koga gadjaju dugim loptama vise mi mucno gledati, a za nasu ligu mogu i postojeci spicevi.stop tromim spicevima tipa kulibali ohi dioni tomane pesic pa i pavkov sem liverpula.daj brzanjca
E

Evo ovako

pre 12 meseci

Danilo Arboleda, je slobodan igrac. A. Yarmolenko takodje. Alfredo Morales iz Rendjersa, I to je to 0 dinara trosak.
Š

Škrabotina@Gost 8

pre 12 meseci

Naravno, Kangva je mnogo dobar u povratnim i poprečnim pasovima, a to će nam trebati za LŠ. Što se tiče Bukarija mniko ne zna tako lako da pretrči protivničkog igrača, kada mu ovaj to omogući. Dakle, sa povratnim pasovima Kangve i sa pokušajem pretrčavanja od strane Kange, timovi u LŠ, će na teren izlaziti sa unapred podignutim belim zastavama!
v

vreme je

pre 12 meseci

Hoćemo pravog napadača, koji će cepati mreže u kontinuitetu..
M

Miksea

pre 12 meseci

Pitati za zdravlje Iliju Nestorovskog, treba uvek imati nekog Makedonca u špicu kada se igra Liga Šampiona.
H

Hmm

pre 12 meseci

FREE AGENT OVO LETO: Ryan Kent, Danilo Arboleda, Morelos, Chuba Akpom, Moussa Dembele, Florian Grillitsch, Michael Olunga
s

slazem se sa tobom...

pre 12 meseci

Ali pola igraca nece u Srbiju...jednostavno nadaju se boljim ligama...neko je predlozio makedonce u napad...neka tako manje zvucna ali provjerena imena kroz igru, ako je realno i gledaju statistiku...ovo kazem jer recimo Kviča u Napoliju, pa jos nekoliko primjera igraca koji su dosli iz anonimusa i zeljni uspjeha a ne izgovor igram LS ...
M

Mrcina

pre 12 meseci

Akpom će posle ovakve sezone sigurno u premijer ligu,ubio je momak sezonu.Kent mi se od ovih najviše sviđa,ali je on krilo,a toga imamo,a dolazi i Olajnika.Ne znam koliko su realni Morelos i Dembele.
Л

Легион

pre 12 meseci

Вратите Александра Кахвића са позајмице
e

esex

pre 12 meseci

Jedino da bude drugi spic..mada mislim da je taj prodat u izrael a ne pozajmljen

Zvezda ispred svih!

pre 12 meseci

Ne vidim razlog za potraznjom domaceg napadaca. Pa,imamo ih u nasim redovima,neki su na pozajmicama.I svi su bolji od potencijalnih iz nase lige. A za stranca ne vidim razlog dovodjenja pre dolaska novog trenera. Valjda ce on izabrati kakav mu igrac odgovara.
M

Mie led

pre 12 meseci

Daj što brže špica dok predsednik nije pao, jer posle znamo svi šta nam sledi
K

Kup Ere Ojdanice

pre 12 meseci

Burazeru jel ste nasli Urosevica ili se krije jos po haustorima znas li sta,neko mi rece da je poslednji put vidjen na soliteru na Beogradu na vodi nosi turcima malter
Č

Častila

pre 12 meseci

Nas uefa, sa dosta miliončića. Pa sad možemo i da pozajmio, dok oni ne uplate. A vi ćete opet uzeti od tog koga spominješ, kao i svake godine. Vi za licencu opet nemate, ako uopšte i budete u evropi.
D

Da vam

pre 12 meseci

Nije njega, vi ne bi ni postojali. On vas zadnjih godina i drži u životu. A o košarci, da i ne pričamo.
D

Demanti

pre 12 meseci

Darjane do kada više? Nebuloza i probnih balona.
A

Astoria

pre 12 meseci

Lično nisam oduševljen niti Ratkovim niti Rakonjcem. Obojica mi ostavljaju utisak da su nedovršeni igrači, ne znam da li će se to promeniti, hoće li napredovati, ali za sada mi deluju kao pojačanja koja bi dobro došla kao zamene koje bi ulazile sa klupe. Rakonjac je "otpadak" igrač, u moskovskoj Lokomotivi se nije probio, ne uliva mi poverenje da to može u LŠ sa Zvezdom. Ratkov premlad i neiskusan za najbolje evropsko takmičenje. Plus oscilira u formi. Kao što rekoh, kao rezervna opcija i zalog za budućnosti je ok, ali ne može se sa njim na one aždaje u Ligi Šampiona. Mnogo ozbiljniji igrači nam trebaju, MORA se odrešiti kesa i konačno angažovati adekvatno pojačanje u napadu. Previše je bilo promašaja u prošlosti.
g

gost4545

pre 12 meseci

a koja to kesa da se odresi? jedino cene jos da se podignu, al dokle vise???
p

pancevac992

pre 12 meseci

gost4545 pa jedno 45 miliona od lige sampiona,eto koja kesa
V

Verujem u Marina

pre 12 meseci

Zvezdi je potreban i desni bek. Aleksis Vigo je preskup u odnosu na kvalitet koji poseduje.
K

Kffkfkkt

pre 12 meseci

Ratkova pod obavezno, najbolji spic u ligi visok, brz,, skocan, dobar dribling, ppozicioniranje, samo zavrsnicu mu fali, vrhunsko kretanje a ima samo 19, po meni prvi spic reprezentacije za 3 god,platiti 2,5 do 3 miliona prodacemo ga za 10 bez greske, bolje njega nego neku stranu macku u dzaku, i pokusajte da pozpisete Sljivica jedan od najveciih talenat kluba zadnjih 20 god, budite odgovorni a ne da deca odlaze za dzabe jos najbolja,uz to ovoj ekipi fale samo dva zadnja vezna i da se otarasi nepotrebnog Srnica, Krsticica, Nikolica x2, Milunovica, Kangvu i Mitrovica prodati za solidne pare prvi moze za 2 miliona da se utrapi u Rusiju, drugi i do 5 na mladost jer nemaju uticaj na igru nikakav
1

1310

pre 12 meseci

Ja ga ne bih doveo. Pogledaj utakmicu protiv Partiizana. Covek je mogao tri gola da im da u prvom poluvremenu,a on nije mogao do gola da dobaci loptu. Procice isto kao Rakonjac cim ode negde iz Srbije.
B

Bane15

pre 12 meseci

@1310...ne da nije mogao, vec nije smeo
n

nije to menadzer

pre 12 meseci

pa da dovedes malte ne koga hoces... dzaba ljudi liga sampiona kad nam je liga nula i jedino da podebljaju kovertu mogu nekog solidnog i perspektivnog dovesti...
z

zaks

pre 12 meseci

Svi ti skuplji igrači teško da hoće da igraju našu ligu, a i pitanje kako će se snaći u Zvezdi gdje se uvijek traže uspjesi i trofeji, gdje se igra pod pritiskom, tako da je to uvijek kupovina mačka u vreći.Uvijek je bolja opcija dovesti igrača , uz dogovor klubova , iz jače lige na pozajmicu pa ako se pokaže kao dobar i ako se snađe, onda ići na otkup ugovora.
Š

Škrabotina

pre 12 meseci

Emanuel Late Lat, je čovek na pozajmici iz Italije u Švajcarsku i taj čovek na pozajmici treba da nam bude uzdanica u LŠ! Ovo je nadrealizam! Nikada Zvezda sa ovakvim načinom razmišljanja i poslovanja neće postati ozbiljan klub. Ovakvi transferi su neozbiljni za jedan klub renomea Zvezde! Ko je taj koji nam je instalirao ove nesposobnjakoviće i ovlastio ih, da u ime nas navijača, vode moju Zvezdu. Kada dođe privatizacija ovakve fudbalske olupine iz Afrike, poput nekog Dionija, Kulibalija, Kangve, Bukarija, nikada ne bi videli Marakanu. Ovo je Zvezda, a oni su nedostojni imena Zvezde! Ako ova nova olupina dođe u Zvezdu, siguran sam da će nastaviti “blistavi” niz Dionija, Kulibalija, Van la Pare, Rišaira i ostalih klasičnih cepanica za fudbal, iz Afrike, od kojih ni jedan nije ostvario transfer iz Zvezde!
G

Gost 8

pre 12 meseci

Izvini,ali mislim da za Kangvu gresis,a pogotovo za Bukarija.
G

Gosten

pre 12 meseci

Ako za Rakonjca daju milion eura oni nisu citavi
m

madmix

pre 12 meseci

za 6 meseci mogu da ga prodaju za 2 peške iako ništa posebno neodigra,samo na godine,prosto
S

Savet

pre 12 meseci

Dovesti nižeg, tehnički dobrog fudbalera poput Mikautadzea. Onaj Egipćanin iz Bundes lige je sličan. Ne trebaju nam mršavi atletičari od 2 metra.

BorisPL

pre 12 meseci

Emaneul Late Lat bi bio odlicno resenje.Stalno jurimo visoke ,spore igrace,Late Lat je potpuno drugaciji tip igraca,meni lici na Boacija ,nadam se da ako dodje da ce biti jos bolji... E i drugo sto mi upalo u oci je njegovo prezime Late Lat=Lalat hehehehe Nemoze da bude lose pojacanje ....
G

Gost23

pre 12 meseci

A nedamo šilju!! Nedamo šilju!! Hahaha ma daj bre teraj to vise iz kluba! Rakonjac dao vise golova za manje minuta nego ovo...cudo od "golgetera" zvano šiljo!
J

JT

pre 12 meseci

Sve ovo sto se spominje je jedva za Europa ligu, a kamo li za Ligu Sampiona. Bice 1 bod i gol razlika 4-22.
N

Nama

pre 12 meseci

Dovoljno.
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Kakva su vremena sad a kakva su ranije bila ...Sad frajer postigne 5 golova u Zvezdinom dresu u nasoj jadnoj ligi, ili taj iz TSC upise saml 11 golova. Da ne pricamo o nekim davnim vremenima i ucinku Save Milosevic, Darka Kovacevic,Petra Puace, Sase Markovic i sezone u cini mi se Zelezniku, , Radivoja Manic i sezone u Niskom Radnickom, Zige, Pantele, Jestrovica i sezone u Zvezdi... A cak i u novije vreme ucinka Petra Skuletic, Pesica i Boacija u prvom mandatu u zvezdi...A sad se otimas za fudbalere koji su postigli zajedno 15 golova u nasoj ligi...Cak i taj Kraso golgeter druge Fr. lige koja je sigurno jaca od nase, ali nista specijalno nije jaka...Boja i Princ iz Partizana, Odita, Barkos iz Zvezde bar nisu bili skupi za to vreme, ali su bili sigurno bolji i kvalitetniji...Zato i jeste fudbal u situaciji u kalvoj je...
P

Preterao si ga

pre 12 meseci

Liga 2 nije nista posebno? Auuu druze, nemoj preterivati. Ni Zvezda ni Partizan ne bi osvojili Ligu 2 u Francuskoj. Pitanje je da li bi bili u top 3 kluba. Zbog ovako nerealnih ljudi rezultati i jesu ovakvi, a ocekivanja potpuno nerealna. Zvezda ne bi mogla da osvoji ni jednu drugu ligu, osim eventualno Grcke i Portugalske od top liga i to je to. Zvezda i Partizan ne bi mogli da osvoje ni Poljsko ni Cesko prvenstvo. Ne znam na konto cega ovakva ocekivanja. Nasa liga je amaterska i nikako nije za primer bilo kakav.
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Preterao si ga@ pa druze kako si me nazvao u komentaru preterao si ga ti...Pa jaca je liga 2 od nase, to nisam ni rekao ali druga liga je druga liga pa koja god bila osim Engleske i eventualno Spanske , ali opet su to druge lige...one bi bile jace i od regionalne da postoji ali Zvezda bi bila sampion i u toj Engleskoj drugoj...Ovakav Partizan bi sigurno bio lose kotiran...Ova Zvezda je jaca od svake Ceske, Polljske ekipe koje ti spominjes...I ja sam rekao nesto drugo u komentaru, prvo procitaj pa dzangrizaj...Spominjao sam one odlicne i velike igrace pa i strance i njihove ucinke a spominhao sam i Rakonjca i Ratkova i njihovih 15 golova u nasoj jdnoj ligi koja je ispod svih proseka, u tom slucaju jos vise obezvredjen njihov ucinak...Zbog takvih kao sto si ti i jesu stadioni prazni...Prvo za pola njih i nisi cuo iako sam i ja bio bas decak prvi ili drugi razred kad su ti momci igrali, a ti nisi ni cup za njih. .Za Klea si cuo zbog one pesme koju su Partizanovi navijaci okrenuli...
k

kimarica

pre 12 meseci

Petar Puača, fudbalski Kristijan. :)
M

Mrcina

pre 12 meseci

Probati poslati ponudu za Mikuatadzea,možda Azarov da umeša prste.Mlađi mnogo od Krasoa,a po meni bolji i tek će biti.Pre svega treba dobro rasteretiti ovaj sastav,sigurno 7-10 igrača je višak na platnom spisku.A plate koje imaju Krstičić i ekipa uopšte nisu male.
S

Srbke

pre 12 meseci

Jel ti stvarno mislis da bi mlad,perspektivan stranac bakon ovakve sezone u Metzu (koji uzgred receno Vazi za jednu od najboljih fabrika talenta u Francuskoj) doci u SRBIJU ?! Stvarno tvoj mozgic misli da je to moguce ?!
P

Pedja108

pre 12 meseci

Ne znam ko ce biti spic, nadam se samo ne novi promasaj. Ali, kao obavezno se resite Pesica. Srnicu i Krsticicu istice ugovor i ne produzavajte ga. Gobeljica takodje prodati nekome ako moze. Rakonjac u svakom slucaju pre Pesica, a ako je realno da dodje Ratkov, onda pre Rakonjca, jer je mladji.
U

Urke777

pre 12 meseci

Ja se Pesica ne bih odrekao tek tako. Neka ljudi lupaju minuse koliko hoce, ali ima ozbiljan uticaj na igru. Problem Zvezde nije Pesic i nije ni nedostatak napadaca, vec do svih trenera Zvezde u poslednjih skoro 20 godina. Svi bi da imaju neki tip Zigica u napadu, i takvi napadaci se konstantno dovode. Zvezda ne koristi brzinu i ne zna da bazira igru na pasu u prostor. Bukari bi imao duplo bolju statistiku kada bi se igra bazirala na ulazak iza ledja a ne na bunarenje u peterac da napdac skace i igra glavom. I tu dolazim do poente Pesica - igrac koji zna da igra fudbal a ne da ceka loptu u petercu. Ima dobru brzinu, zna da odlozi loptu i da je posalje u prostor, da proigra. Rakonjac to ne zna, on je klasicni sidras, kao vecina nasih napadaca - to ima svrhu, ali se fudbal promenio. Nike sve u statistici vise kada je napadac u pitanju, jer mora da bude aktivan u igri. Nema puno napdaca tipa Ziru, i ono sto ima Zvezda ne moze da priusti. Zvezda mora da igra brze, i ovaj mali iz TSC je dobar izbor, mada je Mijatovic svakako veci potencijal i njemu prostor ne bi smeo da se zatvara. Ja Rakonjca ne bih zadrzao. Ne zanima me njegovih 5 golova koje je dao amaterskim klubovima iz nase lige. Da valja za ozbiljan fudbal igrao bi u Lokomotivi. Prosto.
G

GOST IZ DRAŽNJA

pre 12 meseci

Džek Griliš iz Man.City je izjavio da uveče izlazi sa društvom u diskoteke i kafane i da voli da popije.Dobro bi se uklopio u naš tim sa takvim ponašanjem.Terza reaguj i dovedi čoveka.
I

Inspektor Draguljče

pre 12 meseci

Stranca sa trenutnim i sigurnim kvalitetom je gotovo nemoguće dovesti. Može se pokušati sa tim nekim momcima koji bljesnu jednu sezonu u nekoj slabijoj ligi koja je opet jača od naše i možda ubodeš nekoga ko može praviti razliku u domaćem prvenstvu ali mora ti se baš posrećiti da takav može biti bar konkurentan u Ligi Šampiona, iako vredi pokušati uz dobar skauting. Opet Ratkova treba svakako dovesti jer momak ima tek 19 godina, visinu 193cm, snažnu konstituciju iako je još baš mlad i već je među najboljim napadačima u našoj ligi. Uz sve je tri i po godine mlađi od Rakonjca. Od njega ima šanse da ispadne vrhunski špic, ali mi imamo sve manje hrabrosti da dajemo šansu tako mladim igračima. Mijatović dete sa samo 17 godina juče daje onakav gol. Mi moramo imati poverenja u naše nade i od njih praviti igrače a ne samo olako dovoditi strane prevare i promašaje.
e

esex

pre 12 meseci

Rakonjac ne vredi milion evra definitivno..tu su mijatovic i pesic kao odlicne rezerve i neki odlican spic kao pojacanje koje se podrazumeva...ne treba nama puno novih igraca vec samo 3 ali da su bas dobri..nas veci problem je sta cemo sa srnicem,gobeljicem,nikolicem,milunom,krsticicem,pa i kangom..
V

Visente Del Boske

pre 12 meseci

Na svu srecu Srnicu i Krsticicu isticu ugovori sad na leto.
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Хахаха! Увек иста прича! Пре месец дана сам написао дасу све то око Красоа приче празне, накрају долази нека цепаница типа Кулибалија!
T

Te

pre 12 meseci

Priče oko Krasoa, su mediji forsirali. Ja sam pre par meseci napisao, doći će neko ko se uopšte nije spominjao. Ako taj stvarno traži dva miliona godišnje, i ne treba ga dovoditi. Za te pare se može naći, mnogo ozbiljniji igrač.
Z

Zna Marin sta radi

pre 12 meseci

Marko Marin je angažovanjem Bukarija i Azarova pokazao da zna šta radi. Prvi za naše uslove odličan fudbaler, pogotovo za Evropu gde imamo više prostora za kontre i gde njegova brzina dolazi do izražaja. Takodje Azarov je ozbiljan talenat koji je doveden za male pare. Ima nedostataka ali i veliki prostor za napredak. Njih dvojica su model kakomtreba posčovati i koga juriti. Late Lat ili Kraso takodje. Uz dva odlična golmana,štopere ( nadam se da će Erak ostati ),Kangu,Mijailovića,Mitrovića,Ivanića uz Stamenića i Olajinku imamo ozbiljan kostur ekipe. Mislim da za Kataija koliko god ga voleli u ozbiljnom timu za Ligu Šampiona nema mesta,kao ni za Pešića,Rodića,Milunovića,Kangwu. Uz desnog beka i špica treba nam jedna ozbiljna radilica. Nažalost izgleda da to Ado neće moći da izgura.
o

ok

pre 12 meseci

Kad si vec spomenuo Ada mislim da si pogodio srz. Ove nase OFK ovce je opcinio igrac koji nije prosek srpske lige. Pa pisane su bajke. Gura se prica prodaj koga mozes za sicu onda dovedi bilo kog stranca i ugradi se i na kraju moli boga da Kanga, Rodic, Milunovic ne prime mnogo golova kod ispadanja. Mada imaju srecu jer Borjan brani. Neka stave na olovku kolko su stranaca doveli otkad su tu i jesu li na jednom zaradili. Prodavali talentovane klince i na njima se ugradjivali ispod cene. Evo recimo sada ce prodati Mitrovica kome skidaju cenu neigranjem a takvog ne mogu kupiti. Bitno da se potpisu neki Kangve, Ada lepo zvuci a korisno je. Kakav bre Bahar posle par kola propast. Nas covek koji moze da sklopi dobar organizovan strucni stab koji ce da radi danonocno i unapredjuje igrace i igru. Treba im zabraniti da rasprodaju generaciju koja se jednom u 20 godina pojavi. Vratiti Lucica, Stankovica, Radulovica, Stanica zahvaliti se starcima pimplasima sa kojima smo kao raga na terenu. Ej neinteligentni Kanga im je glavni igrsc sredine. Muka mi je da gledam igru j napadu koja se svodi na centarsut. Mijatovic je blago takodje i Mitrovic ali ping pong Ivanic Katai i veliki napadac Rodic zbog koga primimo bar jedan gol iz kontre na utakmici.
Н

Несаломиви

pre 12 meseci

Милан бард Живадиновић је у разговору спомињао својевремено да играчи из Африке нису скупи и не видим разлог зашто се тамо не види пар играча на позицијама гдје нам фали играч,такође мислим да су играчи из Колубије одлични ,не тррба гледати што се нису пласирали на задње Сп
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Da razlogom nisu skupi.
w

waske

pre 12 meseci

Ima sutjeska iz nk strasnog spica,tajron konrad postigao je 23 gola,izuzetno brz i snalazljiv u 16,a nije ni skup
Z

Zvezdas1989

pre 12 meseci

Dovesti Mikuatadzea lik 22god,bolji od Krasoa,jos moze Azarov da ga ubedi,Oterati Pesica eventualno i Rakonjca,po mogucnosti dovesti i Arnautovica iskusan za LS,Otvorite se sada dobili smo 30mil od LS
1

1122334455

pre 12 meseci

Nauci vec jednom i ne samo ti nego i svi ostali koji razmisljaju da se odmah dobijaju pare od UEFE za LS. Novci se dobijaju tek na kraju ciklusa tj posle finala LS za tekucu sezonu. FKCZ ce dobiti pare tek posle finala 2024-te godine. I ko zna koliko jer od te cifre ce da budu oduzeti nrp zbog kazni od UEFE ako nas bude kaznjavala zbog nereda, upaljenih baklji, zakrcenih stepenica, povika itd itd...
z

zvezdaa

pre 12 meseci

dovodi likove koje Google nije još obradio ...
0

015

pre 12 meseci

Hocemo Cyriel Dessersa a ne ove bogalje.
S

Sg

pre 12 meseci

Zivim u St. Gallenu nije ovaj spic za Ligu Sampiona to sam i reko kad smo dobeli Bakajoka iz St. Gallen nije odigrao ni 90min kako treba u Zvezdi.Kupi Spica od 5 miliona sto garantuje golove a ne neke prosecne.
N

Nikola021

pre 12 meseci

Klasa za Pesica.Bilo ko,samo da ga ne gledamo vise..
б

боки

pre 12 meseci

Кастањеда и Мораилес из Глазгова,шта се експериментише,чекати неке примадоне да се тек у августу изјасне да Мркела стално засљепљује да је прелазни рок жива ствар ннас је и довело до овога .Питање је када би и ушли у лигу шампиона да се играју квалификације и да је остало правило
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Prvo nije Morailes ili šta god da si napisao već Morelos. I on neće u Srbiju već će sigurno negde u Englesku, svakako mu Srbija nije baš na top listi. Drugo, koji crni Kastanjeda više, smoriste Boga sa njim? On ni kad je u Šerifu bio nije bio dovoljno dobar za nas, a kamo li sad kad je "izdominirao" na Tajlandu što mu je kupilo povratak u poljski fudbal u prejaki Radomiak iz Radoma gde na 9 utakmica ima skor od 0 golova i 0 asistencija. Hoćeš i Čaušića da vratimo, i on je razbijao na Tajlandu, i titulu je osvojio?
з

зики

pre 12 meseci

Нама осим нападача треба играч који ће играти с Кангом.Хазиза је баш тај играч који нам недостаје,незгодан за чување упосли нападача,али бојим се да ће опет бити катастрофа прелазни рок
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Video snimci me uopšte ne interesuju. Mnogi igrači su bili dobri na snimcima, a kada su obukli Zvezdin dres, nije bilo ništa od njih. Ebeš ti to kada mi posle dve LŠ i tri proleća u LE, ne možemo da pljunemo kintu i dovedemo tri četiri proverena kvalitetna igrača koji će odmah da donesu kvalitet za LŠ. Sve su ovo mačke u džaku, ovaj dečko može da bude pogodak kao Boaći, a može da bude i tragikomika kao Tomane, Dioni, Kulibali itd. Neka neko ovim stručnjacima u klubu objasni da je bolje da se otvore za tri skupa kvalitetna igrača nego da dovode šest prosečnih, a ukupna cena mu dodje na isto. Mislim da olako shvataju LŠ, i da samo gledaju nagrade odnosno finansije od učešća u LŠ, a da ne rade na tome da Zvezda napravi iskorak kada je upitanju dovodjenje kvalitetnih igrača. A bezbroj puta smo čuli kako svake godine podižemo lestvicu kod dovodjenja kvalitetnih igrača, Ja to baš i nisam primetio. LŠ je ozbiljna stvar, nije zajebancija, tamo one Aždaje nemaju milosti, igraju do kraja, igraju da te što više ponize. A mi takvima trebamo da se suprotstavimo.
S

Salaso

pre 12 meseci

Ja Kulubalija nisam ni smatrao za fudbalera. Samo su se obrukali sa njim ! Ohija prodali a doveli onu copinu ! Uzas ! Trebaju da dovedu nekog "razbijaca", nekog koga je tesko cuvati u 16m, okretnog i hitrog za tih poslednjih30m prema protivniku !
N

Nikola021

pre 12 meseci

Sve si u pravu,samo jos kad bi Terza gledao interes kluba,a ne svoj i Mrkelin deo kolaca..
M

Mekmanaman

pre 12 meseci

U Ligu šampiona se ulazi zbog para, a ne rezultata bar kad je Zvezda trenutno u pitanju. Da dovedu pet igrača od po 20 miliona evra ne garantuje da ćemo biti treći u grupi. Real je doveo Azara za 150 miliona i sad mu plaćaju još 30 samo da ga se otarase. Kako u životu tako i u sportu garancije ne postoje i svi igrači su " mačke u džaku ". Najbolji primer ove priče oko stranaca je Ben koji je realno prosečan igrač i slabijeg kvaliteta od većine stranaca koji su dolazili a nisu se pokazali, jednostavno neko se brže adaptari i prilagodi na klub, atmosferu, navijače, uklopi sa saigračima itd.
g

gostic

pre 12 meseci

Mene samo zanima,kako se dovode igraci i raspravlja o tome. Da li u dogovoru sa novim trenerom,ili to neko drugi odlucuje. Ako je bez dogovora,onda dajte ljudi,uozbiljite se. Zvezda ima sansu kao nijedan nas klub od Barija. Da skocka tim,da pokusa na neko iznenadjenje,ne grupu da prodje,ali da prezimi u Evropi,ali izgleda da se nisu dovoljno nakrali. B.B. je ok trener,moze da napravi nesto solidno,dobro,cak i odlicno. Dajte nekog iz Haife,koga poznaje,kome veruje. Dosta je nasih Magika,Silja i ostalih. Hvala,ali dosta. Ljudi,ako je mogao Briz,koji nista bolji od Zvezde nije,mozeno i mi,vera samo,pun stadion.
J

Jejej

pre 12 meseci

Briz za pojacanja dao preko 30 ako ne i 40 miliona
N

Nece valjda opet iste greske

pre 12 meseci

Pesic i Rakonjac ne prave razliku ni u domacoj ligi a ceka nas liga sampiona!
P

PurpleHead

pre 12 meseci

Itekako prave, da nije njih Zvezda bi dala bar 10-20 golova vise ove sezone
B

Boogy

pre 12 meseci

Meni ovaj Lat deluje bolje od Krasoa. Zvezdin problem je što nema skaut službu. Treba tražiti igrače po J. Americi i africi da im zvezda bude prvi klub u evropi. Kao što radi Šahtjor. Oni dovode brazilce direktno iz Brazila, ne iz 2.francuske i iz ostalih evropskih prvenstava. Jeste da je skaut služba skupa ali koliko su para pukli na loše strance do sada bi za taj novac napravili solidnu službu. Igračima iz j. Amerike i afrike je cilj da se dokopaju evrope i nisu toliko skupi, za razliku od igrača koji su već stigli do evrope.
P

Pera genije

pre 12 meseci

Pa imala je Zvezda skaut službu u Brazilu, ali Terziću takav vid poslovanja ne odgovara. Rambo nam slao i predlagao igrače iz Brazila. Bolje ovako dovedeš Dionija, Kulibaliji, Žiku, Peru... na pozajmicu svi se istale, oni ostave zapažen trag u medicinskoj službi i Bgd lokalima a samo klub u gubitku i dugovima.
J

Joksa1986

pre 12 meseci

Odbio nas Poljak Dawid Kownacki, trazio nam 1,2 miliona evra platu i agenti 300k evra za potpis. Kako sam cuo mi maksimlano mozemo ponuditi oko 1 milion evra sa sve bonusima. Pozdrav
p

prti

pre 12 meseci

Borjan (Vasiljevic) - Ristic (Azarov) - Spajic (Milunovic) Dragovic (Lekovic) - Stranac ( Nikolic )- Milivojevic (Micko) - Kangva ( Stamenic ) - Ivanic ( Ilic ) - Olayinka ( Kataji) - Bukari ( Mitujikic ) - Stranac ( Rakonjac) + 3 mlada igraca iz kluba je 25 igraca.

gemathegreat

pre 12 meseci

I ti bi sa 25 ograča igrao sezonu na tri fronta ??? Pa biva to al na FM-u. Ovako ozbiljna priča se radi sa 35 igrača za tvoju informaciju kao sto i jeste a i biće ubuduće. Zvezda./Srbija nema Zvezdu B da bi mogla da razigrava i po potrebi povlači u prvi tim ljude. Tako da želje ti se neće ispuniti sem ako na sebe ne preuzmeš nenabrojane da podmiriš ugovore.
p

prti

pre 12 meseci

gemathegreat kad procitam ovo 'tri fronta' prikenja mi se najstrasnije. Prvi front kolubara surdulica mali mokri lug drugi front pazar vozdovac cuka vosa u oba ova fronta svi zajedno da se skupe ne mogu da dobace do 2miliona za plate to ti je 3 igraca u Zvezdi. A za ovaj preostali 'front' tu cemo imati 6 utakmica od toga 4 sigurno gde ce biti samo pitanje koliko ce.o da primimo. I tako ti se tvoja tri fronta svela na 4-5 utakmica. Derbije i dve u LS ako dobiju neku slabiju ekipu iz 4 sesira. Eto ti tvojih frontova za koje je potrebno 35 igraca.
G

Gost98

pre 12 meseci

Novi Kulibali, La Para, Dioni, Bakayoko... Koliko znam i Bakayoko je u istom tom St.Gallenu pre Zvezde igrao vanserijski, pa šta posle bi? Bolje Pavkova da vratimo nego ovog da dovodimo. Ovaj bi pre mogao biti pojačanje za Čuku, TSC ili Vojvodinu, mada je i to upitno.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

E, i ja sam to isto pomislio kad sam pročitao tekst, ali nije. Ako odgledaš ovaj klip, vidiš da je ovaj daleko bolji igrač od Bakajoka, pritom je profil koji i na našim terenima može da pravi razliku, dok Bakajoko baš nije bio za našu bunkerica ligu.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Ovaj Late-Lat deluje interesantno, isti tip igrača kao Bukari, deluje čak i da je možda malo bolji od njega. Malo mu, što bi rekli, finišing ne ide najbolje, ali deluje da je za naše uslove veoma dobar igrač. E sad, gde će tačno da igra, to je pitanje. Možda Bukari ide pa ovaj dolazi? Sa druge strane, kao što tvrdim otkad sam ga video u Zvezdi, Rakonjac nije igrač za Zvezdu. Možda za domaće prvenstvo samo, ali i tu je pitanje koliko će prostora da dobije, a treba da se plati masno obeštećenje za njega. Posao koji se po svim logikama struke ne isplati. E sad, ima i onaj nelogični deo koji se zove tal. Ratkova nisam gledao ove sezone, ali svi ga hvale, a doduše i prozivaju zbog promašaja protiv Partizana. E sad, ti promašaji su meni sumnjivi, da li to znači da nije hteo da da gol, kao što svi pričaju, ili jednostavno ne ume da se nosi sa pritiskom? U svakom slučaju, pali se crvena lampica. Baš ću da obratim pažnju na njega u sledećoj utakmici.
e

esex

pre 12 meseci

Nije fora da komentarises nasu ligu a npr ratkova nisi gledao..pa sta gledas onda?!?!
G

Gostyyy

pre 12 meseci

@esex - jednostavno se ove sezone nije poklopilo da on bude primetan i ja da gledam sa punom pažnjom njegove igre
P

Popsi

pre 12 meseci

Dobar
g

gost 024

pre 12 meseci

Za Ratkova, kažu pametan i dobar momak, tako da ako je to istina sigurno neće otići u CZ, isto kao što ni Djakovac neće nikad u PFC
d

djdj

pre 12 meseci

Kakvi napadaci za ligu sampiona neka nas se negativni rekord rendzersa plasi
p

prti

pre 12 meseci

Ako uspeju sa TSC neku rotaciju uz doplatu 2 za jednog tipa Srnic i Velja Nikolic za Ilica + nesto procenata bi bilo top. Fale oba beka Rodic je preskup za backup a nema vise snage za 90 min. Vigo ne vredi 2.5 miliona tu treba traziti nekoga ovaj Nikolic moze da igra JSL i to je plafon ali vidi se limit kod njega. Azarov moze da bude beckup i dobar je za ofanzivno orjentisane utakmice ali defanzivno je krater. Na stoperima smo dobri, zadnji vezni tipa Milivojevicuz Micka bilo bi top Ristic na levom bombonica.
Y

Yui

pre 12 meseci

Bolje dati za Viga koji je proveren i uklopio se 2.5 miliona nego opet bacati milione na promašaje
1

1. Gost

pre 12 meseci

Bar po onom što vidim u klipu, meni se ne dopada. Nizak (odokativno oko 175cm), ne previše mišićav, nema nisko težište za tu visinu, ali snalažljiv i dobra leva noga. Nekako... prosečan.
C

CRAZY NORTH

pre 12 meseci

Arnautović? veliki zvezdaš i prijatelj Dragovića🔴⚪
L

Ljubaan

pre 12 meseci

Za takvog igraca vredi dati pare, lik je zmaj u odnosu na sve koje bi eventualno doveli, od ostalih koji se pominju, Morelos ima kvalitet, ostali nepouzdani.
B

Butragenjo

pre 12 meseci

Samo se bojim da ce na kraju Pesic opet biti prvi napadac za LŠ a od stranih imena nema nista, crno nam se pise koliko vidim...
G

Gost1717

pre 12 meseci

Marko Arnautovic prvi spic..Pesic rezerva..mladji mogu iz Zvezdine skole. Nije Ratkov bolji od njih, nego vise igra..Marko je as, taman za Lš..a voli Zvezdu. Neka dodje na pozajmicu i sl..pa iduce godine Drago i on neka pale zajedno, ispunili su misiju
J

Joksa1986

pre 12 meseci

Jos jedno totalno nepoznavanje fudbala kao sporta, prvo Marko ima jos 2 godine ugovor u Bolonji, drugo ima 34 godine, trece covek ima platu bez bonusa 3,5 miliona eura za godinu dana, i doci ce u Zvezdu ? :( Kako, na koji nacin ?!
G

Gost1717

pre 12 meseci

Marko je Zvezdaš. racunam na Dragovica da ga ubedi da igraju LŠ na Marakani..to bi bilo vrh!! Smanjio bi platu za ljubav prema klubu, koju je uvek isticao..ima on dovoljno para..a i u Bolonji ne igra..trener ga ne gotivi, pa tavori, a godine idu..
M

Mutommbo

pre 12 meseci

Treba nam jedan solidan napadač kog Zvezda sada može da priušti, neko tipa Morelos iz Glasgow Rendžersa. Drugi napadač Mijatović koji treba da igra domaću ligu kao starter, izuzev protiv Partizana, Čuke, TSC i Voše. I Zvezdi treba još jedan napadač kao rezerva, neki domaći igrač, povratnik iz inostranstva da ne košta puno za platu 250 000 godišnje, da može igrati po livadama i oranicama Super lige Srbije. Da ima manju platu od Šilje Pešića, ali da zna da razgrne odbranu i da gol glavom kada protivnik igra bunker. Mali Mijatović mora da dobije ozbiljnu šansu u sledećoj sezoni.
k

khanbg

pre 12 meseci

Druze da li si svestan da je za tog Morelosa rendzers pretprosle godine odbijao ponude u visini od 20-30 miliona eura? Da li shvatas da Morelos sigurno ima najmanje 10 ponuda koje su bolje od zvezdine, ukoliko ona uopste postoji. Ali 10 ponuda iz svih engleskih liga. Ljudi ne budite neozbiljni, ovo su budalastine kao o Arnautovicu. Covek ima 3.5-4 miliona eura i jos dve godine ugovora u Serie A, i sada ce doci u zvezdu? Vratite se u realnost. Jedino resenje je napraviti cistku. Zahvaliti se bar sedmorici igraca iz postojeceg kadra, i sa novcem koji je vec opredeljen za pojacanja, sve uloziti u 3 kvalitetna igraca. Koji su naravno po ukusu trenera, Milojevica ili Bahara, u zavisnosti ko ce voditi klub uopste. Samo se bojim da ce ga voditi terza i da od normalnog poslovanja i dalje nece biti nista.
M

Mutommbo

pre 12 meseci

@khanbg Morelos je igrač kome ističe ugovor za 20 dana. Nije hteo da produži sa Glasgow Rendžersima i zato je pao u drugi plan. Ove godine mu statistika nije nimalo impresivna ali čovek zna da igra fudbal i zajeban je kad dobije loptu. On nije EU državljanin i ima samo 11 nastupa za Kolumbiju za proteklih 5 godina, tako da nije ni za poređenje sa Arnautovićem. Zvezda bi mu bila jedina šansa da igra LŠ. Može da se dovede kao slobodan igrač, da dobije bonus za potpis od 500 000 € i ugovor od 1 M. Uz neke lične i timske bonuse za uspeh i da dobaci 2 M biöa bi mu to finansijska premija, kao i mogućnost da za 2 godine ode u neki klub liga petice ako se pokaže u LŠ, jer će tada imati 29 godina. Ovi cifru koju pominjem imaju zajedno Šilja i Katai. Bolje je Morelos i Mijatović da imaju zajedno tu cifru. Barak Bahar će odlučiti kakav profil igfač hoće a ne mi, ali Zvezda može da priušti sebi ovakvog igrača.
P

Pera genije

pre 12 meseci

Sve mi se čini da niko od ovih nije ni blizu a kamoli da će doći. Ispliva će neko šesto ime pri kraju prelaznog roka koji će biti nespreman, koji se neće snaći, koji ovo, koji ono, naravno prvo na pozajmicu. Isproban Terzin recept. Onda će Mita kao žrtveni jarac na sred sezone da izađe i kaže kako nam i do sad ide sjajno sa Pešićem, Mijatovićem, verovatno Rakonjcem i da zapravo nama "špic ubica" nije ni trebao ali je bio prelazni rok a to je živa stvar. Bla, bla truć. Inače za iole ozbiljnijeg špica koji bi na nešto ličio u LŠ je potrebno minimum4-5-6 miliona a to ovde niko nije spreman da da. Imamo primer Desersa. Prvi strelac LE i ode u mrtvi Kremoneze za veću lovu i tamo se zakopa u Seriju B. Ili taj toliko hvaljeni Kajsijeda, takođe veća lova a u Zenitu ni starter, ista stvar će biti i sa Krasoom i on će uzeti kintu negde na zapadu ali posle toga kanal, siguran sam jednostavno to je kao kad bi dete iz trećeg razreda prešlo u šesti. Danas je jednostavno takva filosofija igrača ili možda menadžera uzmi lovu pa kako bude.
o

odvratno...

pre 12 meseci

mrze Stankovica koji nam je doneo dva proleca u evropi, dve duple krune, mrze Pesica koji ima bolju statistiku od Ohija, a Ohija obozavaju... ludaci potpuni, eto u sta su se pretvorili navijaci zvezde isprani mozgovi totalno...i to govorim kao navijac zvezde...
h

halo

pre 12 meseci

Svaka čast Pešiću što je za celu sezonu igranja uspeo da prebaci statistiku Ohija koji je igrao 4 meseca, a od toga 2 proveo kao rezerva Pavkovu :D

gemathegreat

pre 12 meseci

Brate ove internet dildike Bogu hvala nisu većina. Tu se sto istih imena vrti u krug i uglavnom im je dnevna ispunjenost života pljuvanje i pametovanje kako bi oni mačom rešavali. Zadenuo bi se tu i po neki šamar i podsećanje da ljudi rade za 300 evra. Ma ceo spektar. Naravno 90% tih besnih ni članske ni sezonske da ne podržavaju Terzu. Ali klub ma klub oni vole više od života svoga.
3

39393939

pre 12 meseci

Nek dovedu Vukica iz TSC Bog da ih vidi... Uz njih jos Cumica i Pantovica i ova strana "pojacanja" nema potrebe da se angazuju.
h

halo

pre 12 meseci

Cenim inače što sve ove ni majka za njih čula nije pikove pripisuju Marinu, pa ako momak ispadne propast i po, šta ćeš Marin je kriv, ne možeš da se ljutiš na upravu, a ako zapravo zaliči na nešto, lako će Mrkelinjo da okrene priču kako ga je on dve godine pratio pre dolaska.
X

XD

pre 12 meseci

Pa mi samo za te za koje ni majka nije čula i imamo para. Vidiš u kakvo ludilo su otišle cene igrača. Rakonjac vredi milion evra što znači da solidan špic nije ispod deset miliona.
@

@XD

pre 12 meseci

Ma jest, 50 miliona. Za 3-4 miliona možeš naći špica koji bi instant postao Top 3 najbolji igrač u celoj Srbiji, a ne moraš ni biti bog zna kakav skauting znalac da ti to pođe od ruke, instagram stranice koje vrte transfermarkt po celi dan nalaze bolje igrače od skauting službe navodno profesionalnog kluba. E sad zašto klub "nema" 3-4 miliona u sezoni u kojoj će zaraditi 30 miliona evra bez da je lopta uopšte i šutnuta prvo je posebna priča...
k

koliko ste jadni...

pre 12 meseci

koliko je jadna ova orkestrirana mrznja prema pesicu... i to sve dolazi od nekih botova koji uopste i ne navijaju za zvezdu...
P

Popsi

pre 12 meseci

Mržnja? Pa čovek daje golove na svaka 2 meseca.
D

De jàn

pre 12 meseci

Znaci ako ja vidim svojim ocima da Pesic nije za Zvezdu, ja sam botina? Otprilike tebi trebam vjerovati a ne onome sto vidim.
S

Samo Mikautadze

pre 12 meseci

Platiti Mikautadzea, uloženi novac se može vratiti kroz rezultate, a i izlazni transfer jer mu je tek 22 godine. 22 gola na 33 nastupa za Mec u Ligi 2. Eksplozivan, odlična tehnika, osećaj za prostor, a što je najvažnije veoma precizan i veliki postotak iskorišćenih šansi. Pritom mora se naglasiti da je dečko dominirao i u Belgiji za Seraing gde je bio na pozajmici, uveo ih sam u prvu ligu, a i u prvoj ligi bio dobar, vratio se u Mec i evo najbolji strelac Lige 2. Konstantnost je tu. Isplatiće se na svim nivoima.
M

Majko mila

pre 12 meseci

Pa druže da li ti misliš da oni to prate? Bukvalno se skauting sveo na ej brate imsm jednog malog , možemo da se ugradimo 30%.
L

Lazaros

pre 12 meseci

Преозбиљан шпиц !! Има све , завршницу , друблинг , скок …. Ако њега доведемо нећемо погрешити 100%
H

Hoćeš

pre 12 meseci

Ti, da ga platiš. Evo ti nam dovedi nekog od 5,6,7,milona.I bićemo ti zahvalni.
J

Joksa1986

pre 12 meseci

Jel vi samo pratite sta se pise po forumima ili pratite fudbal uopsteno? Da pratite znali bi da Gruzijca prate Brajton, Lacio i PSVi da vec pregovaraju i da je cijena Gruzijca samo otkup ugovora 9 miliona evra a gdje plata i sve ostalo ? Vi pisete kao da kosta 900k evra pa kao mi hocemo ali ljudi iz kluba veze nemaju :), pa vidi svako da je Gruzijac top igrac, mlad, dobar, talentovan, zato i kosta toliko :). De malo ispratite sport o kojem pisete, procitate tamo negdje na nekom forumu ime neko i samo vrti a realnije da dovedemo Ronalda nego Gruzijca :) , Gruzijac pre godinu dana i danas razlika 9 miliona evra :) , samo...Sportski pozdrav !
р

роко

pre 12 meseci

Да л' мислите да ће играч из друге лиге француске да дође да игра по ораницама јсл, сигурно може отићи у озбиљнију лигу као најбољи стрелац лиге и млад играч.
@

@roko

pre 12 meseci

Doći će, ako mu daš šta on traži. Imaš mnogo igrača koji žele lakšu ligu, nije im poenta da naprave neku veliku karijeru. Bitno im je, da se obezbede do kraja života, a takvih imaš mnogo.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Pa igrač sa tom statistikom u fancuskoj drugoj ne dolazi u Zvezdu i slično, već ide u gornju polovinu francuske prve lige ili u englesku. Džaba se ložite, on ne da nije realna meta nego mu mi nismo ni u top 10 pri izboru kluba.
3

3423

pre 12 meseci

Brate... ne znam odakle da pocnem na ovakav post. Das 5-7 miliona za igraca koji moze sutra da se povredi, ne uklopi, padne u formi.. . Zvezda nije jos finansijski na tom nivou, a celnik koji bi to uradio bi bio cist kockar. Sve preko 2-2.5m obstecenja u ovom trenutku je ludilo.
B

Benzemista

pre 12 meseci

Zasto ne Benzema kad smo vec tako krenuli, deluje mi da je kvalitet za Zvezdu. Jeste ruzan u PM, ali davace golove.
a

ajde bre....

pre 12 meseci

Mozzart da uvede starosnu granicu ko moze da pise ovde. Postaje besmisleno posle ovakvih postova. Cuj da dovedemo igraca kojeg juri pola Evrope.
R

RealNo1

pre 12 meseci

У данашње вријеме када имаш милијарду сајтова за праћење играча, они не могу да пронађу играча достојног Звезде и играча који може правити какву такву разлику у ЛШ. Јел реално да сте толико неспособни? Па за 5 минута могу наћи 5 бољих играча од овог "пика".
M

Možeš

pre 12 meseci

Ti naći, ali daj i pare za njega, i platu na mesečnom nivou. I ja ću te podržati, odustaćeš za minut.
3

34t5t

pre 12 meseci

Mozda zato sto prelazni rok krece za dva meseca, jesi razmisljao o tome?
R

Realno...

pre 12 meseci

Zašto je za Rakonjca bacanje para??? Pa Pešić polovnjak plaćen toliko...Ovaj momak bar grize, mlad je...I MNOGO BOLJE SE KREĆE OD PEŠIĆA! Da bude standardan u Superligi, ideala...Pavkov nam onakav odgovarao, a ovaj ne odgovara. Hmmm...
n

nišlija Rade

pre 12 meseci

Da ali Pešić ima opet prednost, Boga pitaj zašto. I kad se setim kad je Pavkov bio standardan, a Ohi na klupi 🙉 Treneri, majstori...I ovaj sada, a i Stanković, dundjeri obični.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Zašto? Zato što igrač njegovog kvaliteta košta 0-100k, a ne milion i nešto. Drugo, može on da se kreće koliko hoće, kad je prvo spor, slab sa loptom, ne može da je zadrži, ne može da zadribla, ne ume da da dobar pas, generalno tehnički vrlo slab igrač. Ako nisi primetio, on počinje poslednjih 5-6 utakmica, a dao je jedan gol i to kad je ostao sam na drugoj stativi, iz situacije iz koje bih i ja dao gol. Možda ti se Pešić ne sviđa, ali je daleko kvalitetniji igrač od Rakonjca.
5

56545

pre 12 meseci

Zato sto mozda moze da se dovede bolji igrac za te pare. Npr ovaj ratkov.
M

Ma da...

pre 12 meseci

Kakvi su ovo kriterijumi za stampu, za kvalitet, za ucinka? Rakonjac na 13tekmi 5gola a Ohi? Pa sta ste za njega pisali kako se nije dokazao snašao ili sta vec... U Zvezdi i Partizanu najmanje profesionalizma ima a tek o stampi da i ne govorim...
G

Grobar NBG

pre 12 meseci

Što je najjače Rakonjac i Ohi su igračine za Pešića i Pavkova, koji su forsirani...Toliko o vašim i našim trenerima, stručnjacima...
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Kad neko kaže da su Rakonjac i Ohi igračine za Pešića i Pavkova... O gospode Bože. I još skupi gomili lajkova. Ajde Ohi i nekako može da se meri, ali Rakonjac? Daj nemoj da ste smešni. Još jedan dokaz da prosečan komentator fudbala o fudbalu veze nema.
r

rrrrrrrrrrrrr

pre 12 meseci

Ohi nije bio domaci igrac i nije bio planiran za rezervnog napadaca. Nadam se da kapiras toliko. Ohi je mozda malo bolji igrac od Pesica. nama treba jedan da brije za prvog napadaca i DOMACI igrac kao rezerva da bude u novou Pesica, Ohija i ostale boranije. Ohi nas je direktno izbacio iz Evrope i davao neke nebitne golove protiv njivaligasa.
c

cv

pre 12 meseci

sa ratkovom i pesicem igramo ligu sampiona hahab
H

Hahha...

pre 12 meseci

Pa sa njima ne bi mogli ništa ni u Ligi Konferencija 😂
J

Jririir

pre 12 meseci

Sta fali Ratkovu vrhunski mladi spic, bice prvi spic reprezentacija u roku od 3 god, dribling, skok, inteligentan igrac, brz jedino zavrsnicu fali, ppozicionira je odlicno, kakvu je samo golcinu juce dao iz slobodnog bruka, najbolji spic u ligi sa 19 greota bi bilo da ode dalje a da ne zaigra za nas
g

gostivarski

pre 12 meseci

ne razumem logiku, ako planirate da puknete milion evra za rakonjca, a nudite oko milion i po krasou, a on trazi dva, zasto ne ponudite tih dva miliona, a uzmete jeftinijeg napadaca....jer svakako ce biti rezerva strancu...a tu je i pesic, kakav takav...
7

799

pre 12 meseci

cuj ne razumes ..pa kako ce se na strancu ugraditi vodeci. Sa domcima je lako dogovoriti, ako je plata 300 000, zna se da vracas 150 000
v

v1ad

pre 12 meseci

Dobar sa loptom i brz. Bio bi koristan u kontrama u LS. E sad, sto nece loptu videti od Kataija i Kange je druga stvar.
H

Hm...

pre 12 meseci

Kange?? Druže, kada Kanga nije na terenu, ne možemo 3 pasa da povežemo protiv Surdulice, toliko o tvom poznavanju fudbala...
v

v1ad

pre 12 meseci

@Hm.. Ma druze, volim ja Kangu i Kataija, ali da znaju da gnjave loptu, znaju. Poenta je bila da su to igraci koji vole da drze loptu kod sebe i da im vise odgovara napadac koji ce da se gradi i odlaze im lopte a ovaj mi ne izgleda takav. Naravno, ako dodje do neke rekonstrukcije tima, sto izgleda da ce biti slucaj, onda nam ovakav spic moze koristiti.
P

Peteinjo8278

pre 12 meseci

Dajte tog bakajoka sto igra špica.. kuku i lele zajedno.. Uzmite Pieroa lepo sa Baharom u paketu, svakako ovaj pesic ostaje i mali Mijatovic kao najtalentovaniji.. kakav rakonjac od milion evra, ne budite smesni.. Kasijera je po mom mišljenju isto odličan igrač samo nije imao prostora, lepo bi bilo probati njega na pozajmicu sa pravom otkupa, jel smo bliski sa Zenitom ili nismo, sad pokažite na delu, mogao bi i Gazprom malo da pogura, mi ih predstavljamo u Evropi za razliku od Zenita..
D

Daj

pre 12 meseci

Više vi i taj Piero, čovek je u ozbiljnim godinama. I najbolje utakmice odigrao protiv Zvezde, a kasnije ništa. Treba nam mlađi igrač, koga kasnije možeš unovčiti.
s

srka

pre 12 meseci

U proseku na dvadesetak stranaca, potrefe jednog, pa videćemo.
d

d. g.

pre 12 meseci

Gruzin ili Joveljić. Mislim da je za Rakonjca bacanje para.
D

DžoniRS

pre 12 meseci

Naravno. A za Gruzina i Joveljića imamo nekih 10 miliona da platimo, je l' da?