Komentari na vest

Zvezda i Stojić sve bliži ekspresnom rastanku: Rubin želi štopera crveno-belih

R

Rik

pre 27 dana

Stojić je igrao i zadnjeg veznog u TSC i to vrlo dobro, a mi nemamo igrača na toj poziciji pred LŠ (diletanti oterali Ada i prodali Mićka). Da ne pominjem dešnjaka iz Koreje na levom beku, a solidni Anan u OFK (kao i naš odlični desni bek Lazić, bolji od Mimovića). Slepci
Z

Zvlat BG

pre 27 dana

Vizija, sistem, strategija i bilo koje ime u srpskom fudbalu koji je na evropskom dnu, ne idu u istu rečenicu! Srpski fudbal je klasično kokošarenje!
D

Delija8899

pre 28 dana

Iskreno, ne znam ni zasto su ga dovodili. Nije za prvu postavu, a nije ni igrac koji ce da sedi na klupi, bolje dati sansu Lekovicu/Djuricu/Milosavljevicu, njima je svaki minut bitan
a

apacopo2022

pre 28 dana

Igrac je dosao prosle meseca, i vec da ga prodaju? To je (Ne)profesionalno vodenje kluba.
M

Marko1105

pre 28 dana

Mi nemamo viziju, sistem...strategiju. Deo tog nedostatka smo osetili u Norveskoj. Deo cemo tek osetiti. Nama treba stabilnost i konstantnost. Automatizmi, borbenost i fizicka sprema na nivou iron man-a. Samo tako mozemo da pariramo boljim ekipama. A sta mi radimo? Svaki prelazni rok menjamo 10+ igraca i ocekujemo da budemo konkurentni. Pitao
а

армата

pre 28 dana

још један очит примјер докторовог управљања Звездом. Па није ти ово сточна пијаца. Постави једном циљ да ако не уђеш у ЛШ да одлазиш или ако не скупиш бодове за коефицијент а не поставио себи лик освајање титуле као услов да и даље остане на челу управе.
R

Raša P

pre 28 dana

Sada ga i treba prodati jer će kasnije otići za siću! U prvoj postavi neće biti standardan i cena će mu pasti. Brza reakcija je prava reakcija!
S

Sedorf10

pre 28 dana

Mnogo bolje bi bilo da prodaju Lekovica sporaca, ali njega niko nece, a i cale mu je bio funkcioner Zvezde pa ima veze koje ga drze u klubu. Verovatno ce biti prodan Stojic ali i Djiga, sto je katastrofalno za Zvezdu. Djiga je najbolji igrac Zvezde. Upamtite to. U Norveskoj je to bilo svima ocigledno.
n

nggfnfgnfgn

pre 28 dana

Kad je zreb za LE posto tu zavrsavamo
C

CaleB pravi

pre 28 dana

Nemam nista protiv prodaje Stojica....decko se apsolutno nije snasao u Zvezdi, i u nekim situacijama je delovao cak i komicno....Ali...imamo Spajica, koji je najlosiji od svih centarhalfova, i pre bi njega trebalo prodati, ali ga niko i ne trazi.
Z

Zeko

pre 28 dana

Stanojevića reaguj dovedi Stojića umjesto Svete
v

v1ad

pre 28 dana

Stojic je sasvim pristojan stoper, ne secam se da je izgledao komicno u nekom trenutku. Ali u konkurenciji Djige, Drkusica (prvi par), Spajica (ima privilegiju da je "Zvezdiino dete"), Lekovica (mladost), Stojic je igrac ciji. ce odlazak mozda i najmanje da boli. Nadam se samo da to znaci stopiranje prodaje Djige.
h

hulkdelija

pre 28 dana

A šta je sa Andrejem Đurićem? I dalje trenira sa timom.
c

ceda cvorak

pre 28 dana

tnt,ne vole mu tatu
V

Vanecious

pre 28 dana

Iii? Jel terza napravio dobar posao??? Ako se ovo realizuje zvezda je prodala trit talentovana mlada igraca tsc-u za 500k :)) i poklonila tsc-u 1 mil € .Zemberi zna sta radi jer raspolaze samo sa parama privatne konpanije.A Terzi je svejdeno..platice narod ;)
L

Lalegale

pre 28 dana

Steta ako ode dobar stoper
3

35 titula

pre 28 dana

neka ide,svako ima svoj put. Da je položio ispit ostao bi u Zvezdi.
K

Kimarica

pre 28 dana

Kako može u istom prelaznom roku da dođe u Zvezdu, odigra utakmice i ode iz Zvezde?

Usput

pre 27 dana

verovatno pozajmica sa obavezom otkupa

Proficap

pre 28 dana

Moj prijatelj ima majku koja na Kvantasu radi vec 30 godina. Kupi paradaiz za 1.000 dinara, proda za 1.500. Kvantas.
I

IVAN 82

pre 28 dana

E moj Partizane dobro je sto postojis,jos sa onakvim poltronima u upravi. Jer ovo sto se desava u Srpskom fudbalu,da jedsn klub ima Monopol u svemu,da drugi cute i trpe.Mozete zamisliti kupili igraca od 1M ako su ga uopste i toliko platili,nije proslo ni 2 meseca i vec ga prodaju. Dok presednik kluba ima ponudu iz inostranstva od 1,5M i ne sme da proda igraca svog,vec mora Zvezdi?? Pa gde to ima. Gde ima da klub ciji je isti sponzor(zenit) kupi igraca koji mu sada ne treba(plati obestecenje) i prosledi ga zvezdani jos mu celu platu od 1,2M placa. Pa gde to ima i je li se ovo desavalo igde ikad. Zato dok su ova vremena dobro je kad Partizan i postoji!!
S

Statler

pre 28 dana

Jbg, tako smo u mogućnosti. I vi ste za vreme Mirka Marjanovića i Toleta terorisali sve oko sebe, to si zaboravio. Kako seješ tako i žanješ, vremena su se promenila. Nego, objasni ti nama rođače, kakve veze sa Partizanom ima to što je Zenit kupio igrača i prosledio ga Zvezdi na pozajmicu? Pokušavam da povežem ali mi ne ide, teško je naći logiku u šizofreniji.
@

@ivan 82

pre 28 dana

Kada je Zoran Tosic otet od Banata, kada je Fejsa placen fiktivnih milion Hajduku, kada je svako ko zeli da igra za reprezentaciju morao u Partizan nisi se zalio… Ni ti, ni tebi slicni…
D

DušanRSrpska

pre 28 dana

Divim se Selektoru kako upje da ima uvid u formu Stojica pa mu šalje pozive u nacionalni tim.
G

GHOST11

pre 28 dana

Računica, 1.000.000 +% od Stanica i Ilića + Milutinović/Petrović (?), i onda ode za 1 500 000, nema baš logike. Još kada dodaš platu koju je primao Stojić od potpisa. Nema logike po ovoj ceni.
P

Paja Trošak

pre 28 dana

Šta ima veze ionako država (građani) plaćaju sve to.
O

OTP

pre 28 dana

Plate kasne po par meseci, prvu ce platu primiti ako ostane do oktobra-novembra
B

Brato

pre 28 dana

Trange-frange transfer politika.
Г

Гост442

pre 28 dana

Најбољи посао управе, не ове године, већ деценије. Наравно уколико се реализује
L

Lazaros

pre 28 dana

Televisia Presenta Dr. MR TERZINJO. Kakva drzava, takvi klubovi, takvi navijaci!!! Samo Tal da se podeli, da svi budu podmireni!!!
M

MegaBot

pre 28 dana

Jbg nije se snašao na poziciji zadnjeg veznog i desnog beka
8

8766786647345

pre 28 dana

Uporedite komentare kada je Stojic dosao u CZ i sada komentare... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zavrseno-zvezda-kupila-stojica-za-1000000-evra/483792/komentari?commingFromNews=483792
D

Djapex

pre 28 dana

Očekivao sam više od njega. Igrao je solidno u TSC pod Lazeticem, ali se videlo kad je igrao u reprezemtaciji da lako otpada kad igra protiv prosečnog evropskog napadača. U Zvezdi takodje nije na potreban nivo, i njegova prodaja bi bila ok. Najbolje za njega da ode kod Lazetica, koji zna da ga iskoristi. Drkusic, Spajic i Djiga će biti dovoljni za sezonu, mozda se trebalo dati šansu i Djuricu, Lekovic nije taj nivo, da je dobar Viljareal bi ga otkupio.
7

79

pre 28 dana

Šta pričaš čoveče,gledao sam ga barem 10 utakmica uživo.Vrhunski štoper uz Đigu najbolji koga imamo.Šta si ga ti gledao na tv 2 puta,da su mu dali šansu da igrao 10 utakmica za redom onda bi moglo da se ocenjuje
G

Gost13

pre 28 dana

Treba da ti sansu Djuricu sa menadzerom i tarzan frizurom ali zato treba prodati Stojica. Svaka cast.

Miodrag Božić

pre 28 dana

Kakvi oterati Stojića, TREBA SE REŠITI ONOG SPAJIĆA! Čovek nije video fudbal a dali mu TRAKU! Stojić treba da igra u paru sa Drkušićem, EXTRA!
G

GostPa

pre 28 dana

Meni se ne sviđa Stojić nikako, a Spajić mi je prosek. Điga je pokidao protiv Bodea. Igrali bi mi Điga i Drkušić. Što se tiče bekova tu smo u velikom problemu. Seol osim mirnog pasa nema ništa, defanzivno je nula, ofanzivno ne postoji. Rodić je ispušena cigareta. Ostaje nejasno kako ne uspevamo da nađemo solidno rešenje na tim pozicijama. Ali, ove godine fali mnogo više od toga. Bukari je bolji od Pume, a Stefan Mitrović iako nije konstantan je bolji bio od Milsona. Zadnjeg veznog, koji igra u oba pravca nemamo od Zorana Njeguša na ovamo. Imamo stalno neke kvariše protivničke igre tipa Jovičić, Sanogo i Mijailović. I na kraju, fali nam ,,desetka”, igrač koji deli pasove i šutira sa distance. Malo na takvog igrača liči Ivanić, ali je u padu forme. Ne znam zašto ga nismo prodali kad je stigla poslednja ponuda. Legao bi nam Rade Krunić samo tako. Sportski pozdrav!
D

DKP

pre 28 dana

Računica, 1.000.000 +% od Stanica i Ilića + Milutinović/Petrović (?), i onda ode za 1 500 000, nema baš logike. Još kada dodaš platu koju je primao Stojić od potpisa. Nema logike po ovoj ceni.
P

Penzioner

pre 28 dana

Jos kad se dodaju plate koje je primao...Po tebi plata je trosak za poslodavca a ne zarada angazovanog. Znaci ja sa svojom platom samo sam na trosku poslodavcu pa zasto me angazuje!?
D

DKP

pre 28 dana

Ako se pogleda prikazano na terenu njegova plata je TROŠAK. Da je odigrao više, bolje, imao neki pozitivan učinak onda bi bila njegova zarada! Npr jedan Ben je zaradio svaki evro koji je uložen u njega, a Tomane, Kulibali? - NE!!! Ima razlike.
Z

Zvezda 91

pre 28 dana

Lakrdija od kluba !
1

123465789

pre 28 dana

Nije valjda da nece u Zenit
K

Krme

pre 28 dana

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
8

839329292

pre 28 dana

за 10 година спуцано 400 милиона евра и даље дужни 100 милиона евра, за те паре до сада уместо да будете стабилан и сигуран учесник ЛШ, ви се радујете што нисте примили 5 од Бодеа... Наши резултати су последица рада исте власте, која вама даје све, а нама не да ни да сменимо њихове неспособне кадрове...
p

podesen

pre 28 dana

Meni je bitno da su tu lider Spajic jer ako nastavi sa ovakvom lidernoscu ugovor sa Junajtedom je iza horizonta.
L

Laporta

pre 28 dana

Kupujem,prodajem Oduzimam dodajem Bez ideje o timu su ništa Bez uigranog tima su nitko Tužno je to gledati moja Zvezdo
D

Dupla Kruna 4x

pre 28 dana

OVO JE REALNO NAJBOLJE RESENJE,PRODATI STOJICA,OSLOBODITI MESTO ZA DRKUSICA A SACUVATI DJIGU I LEKOVICA KOJI CE SL.SEZONE VREDETI DUPLO VISE,DOBAR POTEZ UPRAVE,PODRZAVAM POTPUNO!👍
D

Dupla Kruna 4x

pre 28 dana

OVO JE REALNO NAJBOLJE RESENJE,PRODATI STOJICA,OSLOBODITI MESTO ZA DRKUSICA A SACUVATI DJIGU I LEKOVICA KOJI CE SL.SEZONE VREDETI DUPLO VISE,DOBAR POTEZ UPRAVE,PODRZAVAM POTPUNO!👍
Z

Zulu warriors

pre 28 dana

Koliko promašenih transfera ove sezone,kao nikad do sada,a toliko se para uzelo od prodaje Bukarija,Mijatovića,Stamenića...,a mi dovodimo nekakve Seole,Milsone,Pume,Stojiće,Nikoliće,Kabiće,Sremčeviće...neverovatno šta ovi rade
M

Manche

pre 29 dana

Žiga ?
Р

Рокосовски

pre 28 dana

Жигара се реактивирао. Сад ће и Пантела. 🤣
B

Bolje tamo

pre 29 dana

nek spusta stucne .......Tezak cirkusant ....
D

Dejan453

pre 29 dana

1 mil.evra placen skoro i vec da ga prodaju? Hoce li iko odgovarati za sve ttansfer promasaje?
D

Dnovinar

pre 29 dana

Podsetimo, podsetimo, podsetimo
K

Kuku lele batke

pre 29 dana

Mislim da bi Spajica trebalo prodati ako ga iko zeli. Decko prvo po izjavama a posle i po igri na terenu pokazuje da je bas bas los. Toliko
S

Sischke

pre 28 dana

Kako ,bre! pa sve sami reprezentativci , a vi tako o njima ...
S

SUNĐER BOB

pre 28 dana

Tačno tako
M

Mutommbo

pre 29 dana

Doveden je da bi imali 3 štopera za kvalifikacije. Ako uđemo u LŠ odlazi Stojić, ako igramo LE, produce Đigu.
@

@mutombo

pre 28 dana

Doveden je jer se otima sve sto iole zelici na fudbalera i salje se u firerov klub. A onda kada se alavci preracunaju onda prvo prodaja u Rusiju gle cuda a ako ih nece tamo onda zna se, IMT, Grafiucar, Zeleznicvar, OFK, Cukaricki, bilo koja od filijala.
8

8

pre 29 dana

Điga odigrao dobro i Bodeu pa su shvatili da ako tako igra na jesen i Evropi i plus što je mlad mogu dobro da ga unovče . Kratko jasno
S

Sischkev

pre 28 dana

A, i plus je bonus kod nas! aoj majko mila šta rade hohštapleti u našem fudbalu ....ccc
P

PDK

pre 28 dana

Ako prodjemo Bode ostaje Djiga, ako ne njega ce da prodaju. Vrlo jednostavno. U LS moze da mu se digne cena, LE onako isto kao ove kvalifikacije.
1

12345ss

pre 29 dana

klasičan menadžerski igrač. izguraše ga da uzme neku kintu. još ako mu je Ranko menadžer sve je još jasnije. dečko je totalni dunster.
Đ

Đukin fan

pre 29 dana

Totalno nema blage veze!!!Podboci se ko kolac u šesnaestercu i taman ko Spajica i njega preskače i prezecava ko naiđe!Cirkus i od kluba i igrača
C

Cccc

pre 28 dana

Menadzerski igrac a decko nema menadzera, da ima menadzera ne bi isao iz Zvezde vec bi igrao barem jedan mec na svojoj poziciji

Ујка Житко ПФК

pre 29 dana

Doso,izdominirao,otisao😂😂😂😂
K

Krme

pre 28 dana

Dinamo 9 komada...🤫🧹

gemathegreat

pre 28 dana

I Zvezda stavila razliku od pola miliona u džep.
Y

YayaT

pre 29 dana

Uzimamo kintu za transfere ali remetimo ekipu prevelikim promenama,bukvalno novi tim pocinje,svake sezone.Nemamo uigranost,kontinuitet igre ,prepoznatljiv stil.Transfer politika je nejasna,ne znamo na osnovu cega se dovode igraci i sta radi skauting sluzba.Mogu i ja, svake godine da predlozim najboljeg igraca Izraela i druge francuske lige, bez da imam neki plan igre i takticku ideju. Sanse su nam 50-50 da pobedimo Bode.Mi smo kao i Bode,klasicna domacinska ekipa.Imamo.bolje navinace,reputaciju i talenat u timu. Ali,trebalo bi uciti od njih...Nejasno mi je kako se umore Zvezdine klupe ,odmah nakon godinu/dve..Hoce li neki trener ostati desetak godina,da napravimo i mi neki stil i tradiciju igre.
N

Nenad1246

pre 28 dana

Pa nismo hteli planski i sa idejom pa oterasmo čoveka zimus. Hteli smo vako i sad treba da ćutimo i trpimo.
9

9191

pre 29 dana

ja ne znam sta je problem, ako ne planiraju da daju decki sansu bolje je da ga prodaju i za njgea i za nas.. nismo u minusu na transferu svakako, kad bi bio mali plus super, a da ostane pola godine godinu, izgubili bi pare na njemu
9

9292

pre 29 dana

djiga ako ostane pola godine godinu bice rekordan transfer zvezde 10 plus miliona
N

Nebitan10

pre 29 dana

Umesto da igraju Drkusic i Djiga, oni ce Djigu prodati, ludilo...I to za neke smesne pare, a decko je doktor u odnosu na proslu sezonu.
l

lion zion

pre 29 dana

nek povede i onu prevaru in bom hvana smarača
K

Karlo Veliki

pre 29 dana

Janos Zemberi, bivsi clan uprave Partizana, sada na celu TSC bio je primoran na dve stvari, Prvo, da Stojica proda za milion evra. Kupci su ga odmah ubacili u reprezentaciju u nadi da ce nakon evropskog prvenstva uzeti bar 2,5 miliona evra, ali.... Drugo, Zemberi je bio primoran da ne spusta cenu za Djakovca, pri pokusaju Partizana da ga kupi.... Upozoravam, na sceni vise nije sportski fasizam, vec mafijaski...
v

veliki strumf

pre 29 dana

Jao ej дост са овим измишљотинама! Милион за Стојића? Па он не вреди ни пола! А још да спушта цену Ђаковцу? Па чујеш ли ти себе - да наштети свом клубу да би Партизан добио квалитетног играча? Јеси при себи? А да вам га да џабе, јер сте тако навикли ево 80 година?! Ви гробари се баш губите, али баш - значи Звезди да дигне цену, а вама да спусти? А од кога је добио ту директиву баш ме занима, јер је ТСЦ мађарски клуб!?
L

Lazaros

pre 29 dana

Да су паметни и да уигравају Сеула - Дркушића - Ђигу - Мимовића Глазера

Fear The Beard

pre 29 dana

Jako neozbiljno o nedostojno Zvezde.
K

Kunde

pre 29 dana

Neprofesionalno da. Ali dečko se ne pita sa nogama, prepotentan je kao da pika fudbal u kraju. Mislim da je bolje i za Zvezdu i njega da se razidjemo, on da se naplati, a mi nar da znamo da nemamo štopera i da mozda gurnemo nekog omladinca tu
v

vladde

pre 29 dana

Tako radi ozbiljan klub,bravo za sportski sektor👏👏👏
T

Topolis1913

pre 29 dana

Bitno da su TSC odveli jednog od boljih igrača, koji pritom ispada jako naivan i pada na nečije priče. Prvih par mečeva ga šef Miloje stavlja na desnog beka, a da čovek nije u životu igrao tu poziciju niti za nju ima predispozicije. Sad će biti nije se snašao, niti adaptirao, ne ispunjava zahteve, a ustvari se radi o nekoj splačini kluba. bruka i sramota
K

Komentator

pre 29 dana

Bolje da smo vam ga ostavili na pozajmici još polusezonu u ovom slučaju, mada ste lagano uzeli milionče i boli vas uvo. Srećno sutra protiv Makabija, držim vam palčeve !!!
Z

Zn

pre 29 dana

Ne lupaj, igrao jedno poluvreme kao bek, ali da nije igrao stalno na svojoj poziciji je istina, protiv Tekstilca igrao ispred stopera, bespotrebni i neozbiljni eksperimenti, iako je tu poziciju igrao, ali pre 6-7 god
P

PeraV

pre 29 dana

Doslo vreme da se ide.Ni kriv ni duzan ode na EP, dodje u Zvezdu.Sad ajde dalje.Vreme je.
I

Ivan pfc

pre 29 dana

Terza se ponosi nadimkom Magija, mislim da mu vise pristaje Pijani milioner. Covek ima toliko promasaja, da vise niko be moze svih ni da se setim. Voleo bih da vidim Kralja sa tolikim budzetom, mislim da bi on nadmasio cak i Terzu sa brljanjem po prelaznim rokovima.
T

Terza...

pre 28 dana

...stavio🔒na jsd i zato podrska za njega!
B

BokiUSA

pre 29 dana

Zao mi je sto to moram da kazem ali on nije kvalitet za Zvezdu. Guran je cele pripreme I pripremne utakmice u Rusiji I par puta u nasoj ligi I nista. Duplo golo. Dali bi bio bolji ili ce biti bolji je pitanje. Ali sada on to nije. Iskreno smo tanki na toj poziciji ali on je naj losija karika. Verujem da se Djiga prodaje posle kval za LS. Zbog toga je pozajmljen Drkusic.
V

Vozi

pre 29 dana

Prodajte ga odmah. Djiga i Drkusic prva postava, Spajic i Lukovic druga.
Z

Zn

pre 29 dana

Lekovic je pretanak i za klupu, previse spor jbg
l

lzzzr

pre 29 dana

REPREZENTATIVACCCCCCCC
?

??

pre 29 dana

Prodace oni i djigu uskoro nista vi ne brinite
T

Topdzije

pre 29 dana

Kome leba ti, Arsenalu? 🤣
B

BokiUSA

pre 29 dana

Zato je doveden Drkusic... ima ponuda za Djigu. Zato je otkupljen za 2.5mil (ako je tacno)...
?

??

pre 29 dana

Prodace ga sigurno. Drkusic i spajic ce da igraju, to oni imaju u planu. Ne bi bilo realno da djiga greje klupu, a spajic igra, svesni su toga. Djiga je mlad i svaku utakmicu je sve bolji. Neko da ponudi 5m dace ga odma. Procitan je terza kao bukvar, sve sto valja odma se prodaje. Oni sto ne valjaju se zadrzavaju jer ih niko nece
S

Sladajac

pre 29 dana

Koštao je on nas 3mil.a sad se ovde predstavlja kao uspeh ako ga prodamo za1,5mil....
S

Srndać

pre 29 dana

Ne znam ljudi, ima nas ovde u velikom rasponu što se tiče godina, pa svako pamti od određenog perioda. Juče sam gledao emisiju koja me malo podsetila na neke stvari - "Ima li spasa C.Zvezdi - gosti Anđus i Šećerov. Predsednik u to vreme Lukić, razgovor posle poraza od OFK koji je vodio Terzić. U tom trenutku 8 bodova minusa za Partizanom, i kako onda ne ceniti Milojevića? Svi posle njega su zasrali i opet je došao kao spasioc i opet nam ne valja. Ostali napolje, što pre, dosta su se valjda nakrali.
K

Komentator

pre 29 dana

Ma i ja gotivim Miloja i prvi sam mu zahvalan na svemu u prvom mandatu (pa i za duplu krunu proletos), samo je činjenica da igra suviše staromodan fudbal u skladu sa renomeom Zvezde. Svakako da bi uz poštenije ljude imao bolji tim i pravio bolje rezultate
S

Srndać

pre 29 dana

@Komentator Složio bih se da je loše odredio taktiku, da je staromodan fudbal i slično, ali kad mu ovi ne bi na 3 dana menjali ekipu. Verujem da se Miloje noću prepituje - "Ček bre, koga dovedoše a koga prodadoše, ko da pohvata sve to? Ništa, aj' da napravim formaciju pa ću sutra da vidim ko je tu a ko nije :-)"
S

Srndać

pre 29 dana

Složio bih se da je loše odredio taktiku, da je staromodan fudbal i slično, ali kad mu ovi ne bi na 3 dana menjali ekipu. Verujem da se Miloje noću prepituje - "Ček bre, koga dovedoše a koga prodadoše, ko da pohvata sve to? Ništa, aj' da napravim formaciju pa ću sutra da vidim ko je tu a ko nije."
I

Iz sljivika

pre 28 dana

Milojević zimus došao kao spasilac? Čega? To što smo na polusezoni imali koji bod minusa za Partizanom koji je igrao samo domaću ligu tu jesen a nama prioritet bila LŠ? Pa i ti bi u prolećnom delu oduvao Partizan a kamo li Milojević. Bahar je za samo 6 meseci toliko podigao klub da niste ni svesni, a vidi sad ovaj sastav. Užas.

Mali peca

pre 29 dana

On je doso jer se nisu verovali da ce da dovedu Druksica , pa daj sta das , sad se zeznuli .

gemathegreat

pre 29 dana

U čemu tačno ??? Pola miliona evra razlike obrt za 3 meseca.
D

Don Vito Corleone'

pre 29 dana

Iskreno, pomešana su mi mišljenja. Znam odlično gde smo bili pre 10-15 godina i u kakvom stanju. Sada igramo redovno Evro grupe, što je veliki uspeh posle mnogo mnogo mračnih godina. Ako smo zadovoljni samo učestvovanjem u Evropi, onda smo ok, ako hoćemo nešto više od toga onda baš i nismo na dobrom putu. Mislim da plaćamo igrače mnogo više nego što vrede, i nešto baš i ne verujem u naš skauting. Negde smo u nekom medjuprostoru, niti možemo napred, niti ćemo ići nazad. U principu ja ću uvek redovno podržati Zvezdu na stadionu, osvojila ona opet ligu šampiona ili igrala u našoj četvrtoj ligi. ZVEZDA IZNAD SVEGA 💪
C

Che t

pre 29 dana

Postoji samo jedan klub na svetu gde se trener ne pita ,ama baš,ni za šta....!I da .. .Ništa ovde nije sumnjivo ...I naravno Tvorza i ekipa sve rade planski..Eskobarov Atletico Nacional je bio poštenija priča...
?

??

pre 29 dana

Svakako njega milojevic ne bi ubacivao u igru
@

@@che

pre 29 dana

Bio je izrazita zelja Milojevica..
I

Ilicic

pre 29 dana

Ljudi pa vi prodajete 7 stopera al nemate ponude ni za jednog sem za ovog ahahaha. Prodajte odmah. ko kod vas ostane duze od 3 meseca moze samo i da ostane do kraja ugovora, nece ih za dzabe
m

miki47

pre 29 dana

terza centrifuga radi punom parom. nije smeo iz TSC-a da se proda direktno u Rubim, nego mora prvo u zvezdu pa odatle. koja je to masina za usisavanje tudjih para.
Z

Zoran0

pre 29 dana

Kad nemas menadzera - to ovako izgleda
M

Mujagic

pre 29 dana

Ono sto je prikazao do sada nije na nivou Zvezde, ako ne moze bolje neka ide sto pre
8

89

pre 29 dana

Mozda on nije bek za Zvezdu a mozda nije ni Zvezda za njega, to ce vreme pokazati… znam samo da nije nijednom odigrao na svojoj prirodnoj poziciji… kakav je Luka Ilic na krilu, nikakav takav je Stojic na beku… ubija nas Miloje sa prevrtanjem pozicijama igraca…
D

Drvo

pre 29 dana

Likovi koji se bune što se prodaje ne bi znali da objasne gde da stavimo 7 štopera i koju dvojicu da prodamo umesto njega (i još nekog). Samo kukate. Odličan potez prodaja ovog lika koji igra bez kostobrana, samo se čeka kad će neka teža povreda. Drkušić i Điga startni, Spaja alternativa, Leković igra domaće, ostalo (Stojić, Degenek, Đurić...) prodaja i pozajmice, nema potrebe za 7 štopera stvarno.
K

Karlo Veliki

pre 29 dana

Dr vo, iza svega se ne krije Milojeviceva nesnalazljivost u nalazenju pozicija, vec Terziceva namera da trguje... Sta ako Terzic prodaje igrace CZ svojoj anonimnoj agenciji u inostranstvu, a ona dalje vrsi prodaju i skida kajmak? Izgleda da CZ ostaje surutka.
G

Gost997

pre 29 dana

Ovo u univerzumu nema, da kupis i prodas igraca isti prela,ni rok, pa covic je za terzica olicenje postenja i dobrog poslovanja
K

Komentator

pre 29 dana

Pa ispada da jeste. Čović samo kad bi se manje bavio saopštenjima, bili bismo prilično jači u košarci, ali videćemo ove sezone. U fudbalu se svakako vrti veći novac nego u košarci

Marko Pavlovic

pre 29 dana

Koja kombinacija majko moja. Jedna za drugom. E Srbijo medju šljivama
S

Skeva123

pre 29 dana

Kod nas je pitanje svih pitanja koji plan mi sledimo, a odgovor je da plana nema. Zasto imamo u klubu Kataija i Kangu sa ogromnim platama, a odgovor je da bi igrali protiv Mladosti iz Lucana, jer za Evropu nemaju dovoljan kvalitet. Evo ja se kladim da je Kanga juce igrao 90 minuta napravio bi 2-3 sanse za Bode, a kataija cak ni 10 minuta nije hteo trener da ubaci umesto Olajinke. Sledece godine to ce raditi sa Spajicem, a njega bi bilo najpametnije prodati od svih stopera, najstariji je i najskoniji povredama. Stojic mozda i nema kvalitet, ali ruku na srce nije imao gde ni da ga pokaze. Bekovi su interesantna roba za Zvezdu, ako nekoga dobrog nadjemo brzo ga prodamo, ali retko stvarno retko ih i dovodimo.
@

@Kokosaru

pre 29 dana

NIJESUUUUU sumnjive, eto sad idi placi Dokovac
T

Trike

pre 29 dana

Milojevicu dali se ti pitas kao trener za nekog igraca ,kazes ei gospodo pa taj igrac mi treba mlad je reprezetativac nas je bolje prodajte Djigu mnogo golova u evropi smo primili preko njega ne cuva strikno igraca cuva samog sebe SRAMOTA ZA ZVEZDU .
D

Deda11

pre 29 dana

HVALA
b

bljuc

pre 29 dana

Imaju utakmicu sutra ali oni se bave zvezdom...teski teški kompleksi
D

Dejanii

pre 29 dana

Neka ide, šteta je da propada u Zvezdi i povlaci se po našoj ligi, a ima potencijal da ostvari više nego sto sada ima. Nema mjesta nažalost,.
P

Pozar

pre 29 dana

Dve godine odigrao skoro svaki minut, vodio TSC do 2. i 3. mesta, izborio mesto u reprezentaciji. Da li on ne zna ili tzv. trener crvene zvezde vladan bunker milojevic?
A

A gde je

pre 29 dana

Djuric???
k

kum 2

pre 28 dana

Nisu mu dobri sa tatom
Đ

Đeneral Draža

pre 29 dana

Moram reći da uopšte nisam oduševljen Stojićem ni u TSC ni kod nas i neće mi baš biti žao ako ode. I da ostane igrao bi na kašičicu. E sad kupila-prodala, fudbal je biznis, ako na nekome možeš nešto zaraditi bez štete po ekipu, nismo mi to izmislili, svuda se to radi, menadžersko-klupske igre.
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

A TSC ga inace nije znao sam prodati u Rusiju? Ma da, fudbal je biznis, to je objasnjenje. Nema nista cudno u cinjenici da je morao preke Zvezde u Rusiju. Taman da se jos par ljudi ugradi u tih extra pola miliona koliko ce biti razlika u transferima. Ccc... interesantno je to koliko se nas narod zna praviti lud kad mu nesto odgovara.
K

Kokos

pre 29 dana

I nikom u UEFA i FSS nijesu sumnjive ove finansijske mahinacije i transfer gimnastike Crvene zvezde.
m

mozgu

pre 29 dana

sta je ovde tacno mahinacija?
D

Dachazvezda

pre 29 dana

NIJESU nikome... A ti pali pa gledaj svoja posla i ligu, kad ste nezavisno sad Milogorci! Uživaj lepo u Dečićima, Tuziju, Pljevljima... imate ona plemena Cucle i Tripere, pa tamo arlaučite i uživajte u igri!
K

Komentator

pre 29 dana

Čoveče, mi samo što smo ga kupili od TSC-a već ga šaljemo dalje...
B

Boze sacuvaj

pre 29 dana

Kako pljackaju klub pa ovo nije normalno. Juce stigao za stopera!?
S

Srndać

pre 29 dana

Konačno da se slažem s većinom komentara. Samo se nadam da će prodaja Stojića značiti ostanak Đige. Mislim da nam je najbolji štoperski tandem u ovom trenutku Drkušić-Điga i rezerve Spajić i Leković, sasvim dovoljno. Uprava treba da leti, stagniramo već dugo. Samo Milojević da ostane obavezno, ali da mu nova uprava pruži ono što je pružala Baharu i Stankoviću. Siguran sam da bismo u tom slučaju napredovali iz godine u godinu.
A

Ahahaha

pre 29 dana

U čemu bi napredovali sa Milojem, u parkiranju autobusa i antifudbalu protiv prosečnih ekipa?????
B

Bljuc

pre 29 dana

Ako je tebi tim koji je dosao do playoffa prosecan ti o fudbalu nemas pojma
K

Komentator

pre 29 dana

Pa pazi, što se tiče Miloja on je više bio za onaj period Zvezde od pre 6-7 godina kada smo tek počeli da se dižemo iz mrtvih (jer igra staromodnu taktiku), ali ajde - on stvarno želi dobro Zvezdi i to treba poštovati. E sad, s obzirom na to da je ovo Balkan (što bi rekao Milan Stanković u evrovizijskoj pesmi) teško možemo očekivati da nam kao uprava dođe neka poštenjačina (sem eventualno Vidića, ali za njega nema garancije da bi bio sposoban da napravi nešto posebno jer se nikada nije bavio takvim poslom, mada bi on sigurno to želeo jer je legenda našeg i engleskog fudbala više nego Terzić i kompanija). Prema tome, ostaje nam da se uzdamo da će trener i igrači biti jači od uprave, a navijači sa severa da se probude !!!
A

Ahahaha

pre 29 dana

@Bljuc. Ma ne, nego su Barselona. Šta bi tek igrali protiv njih, jel sa dva golmana 😂
R

Rtnade

pre 29 dana

Odkud znas da ce Drkusic da se snadje? Eto,Elsnik nista nije pokazao u ovoj bitnoj utakmici
s

samo gledam

pre 29 dana

Zamislite koliko smo (ne)ozbiljan klub kad posle par meseci ga prodas. Kao skautiras ga, pregovaras, kupis i prodas. Nego ne sme niko da kaze iz kluba da je momak u rangu Jovana Krnete, kojeg svi sa ranama pamtimo, Pa daj samo da ga se otarasimo za kolko bilo. Slovenac kakav god da je, Spajic kilavi sa sve telom osetljivim i nikakvim, i Djiga, svi do jednog su Kanavaro za ovog balvana. Mali Lekovic potpisujem 4 puta bolji, kakav crni Stojic.
F

Forever Young

pre 29 dana

Koja neozbiljnost, prvo ne znam zašto su ga uopšte i dovodili, a onda ga teraš posle dva meseca. Počeli smo da teramo trenere posle polusezone, počeli smo da teramo igrače posle polusezone ili par meseci, gomilamo igrače, dovodimo mačke u džaku, posle se čudimo što igramo bunker protiv Boda prosečne ekipe i zahvaljujemo Bogu što smo izgubili smo sa 2:1. Nema nikakvog plana i programa, stagniramo par godina. Imamo ovde rezultate jer maltene nemamo nikakvu konkurenciju, u Evropi bez napretka godinama. Plaćamo igrače od 2-6 miliona evra kao od šale, a onda teška bunkerica protiv duplo jeftinije ekipe. Nije tu dosta toga kako treba.
m

mrss

pre 29 dana

ajde isplaci se
W

Wade

pre 29 dana

Mislim da nece smeti da prodaju Djigu. Licno bih ostavio i Stojica. Moras da imas bar 4 stopera u ekipi
Х

Х Х

pre 29 dana

Дркушић, Спајић, Ђига и Лековић остају, ако Стојић оде. Под условом да се прода и Лековић, свакако се Дегенек опоравља од повреде ускоро, а знамо да Милоје има поверења у њега.

VecaBg1971

pre 29 dana

Prodati pod hitno, lik je rupetina nevidjena
v

vidi ko se javlja

pre 29 dana

Ti koji si navijao za poraz zvezde, nesreco
@

@xaxaxa

pre 29 dana

Evo ga grobar,boli ga Stojic u kom 95om ili 96om?? 🤣🤣
d

d.g..

pre 29 dana

Zaššto uvek zaboravite Đurića?
r

roko granata

pre 29 dana

djuric se ne uklapa 🤮🤮🤮
r

ragazzi di belgrado!

pre 29 dana

ja ne znam sta se desava , klub kao da daje sve od sebe da nas vrati u nazad 10 godina!? Umesto da tezimo da dovodimo igrace kao sto su Hvang, Dragovic, Bukari, mi pustimo ovu dvojicu, a zamene im nisu ni do kolena, preplaceni anonimusi, koji ne znaju gde su dosli... Alo pa mi smo pre 6,7 godina doveli jednog Marina , pre 3,4 sezone jednog Dragovica , malo je falili da jedan Munas Dabur dodje, a gledaj ovo sad neke stranci svi po 3,4 miliona kostaju, veze sa vezom nemaju... Bice da su ovi sto traze igrace i ovaj sto im aminuje zreli za menjanje i to odavno...
K

Komentator

pre 29 dana

Daj ne zezaj, pa sećaš li se kad je Terza rekao za Degeneka kako mi rastemo kao klub :)
Х

Х Х

pre 29 dana

Лупаш глупости. Можеш буквално да испратише колико је клуб порастао по улагањима у последње 3 сезоне и колико је то само по себи донело и боље излазне трансфере.
v

veliki strumf

pre 29 dana

Друже, па та иста управа је довела и Драговића и Марина и Букарија и Катаија… А замисли, сада је у управи баш Марин! Ти написа текст као да је раније била нека друга управа па сад дошла нова и неспособнија! Свашта! Тада си имао тог једног Марина и десет играча где ниједан није вредео ни милион евра! А сада имаш бар 7-8 играча који сви вреде преко 3 милиона, а неки много више! Па само Мијатовића и Недељиовића за колико смо продали, и онда говорите о неспособној управи! А играли смо 3 ЛШ и 4 ЛЕ задњих 7 година узастопно (играћемо и осму), а док ова управа није дошла - нисмо видели Европу 10 година! Ееее како се све заборавља брзо код нас! Звезда мора да продаје најбоље да би преживела, али сада и доводимо скупе и квалитетне играче, а не пањеве као некад.
D

Dragan VG

pre 29 dana

Bez obzira na to kakav je on igrac, kako je stigao u Zvezdu...da li neko moze da objasni debilnost ovih likova u nazovi upravi kluba? O cemu se ovde radi? Doveli std igraca u junu, u avgustu ga prodajete...Djigu isto tako hocete, nakon sto ste ga tek otkupili. O cemu se ovde radi? Kakva je ovo lopovska muljaza na delu?
X

XD

pre 29 dana

Ja mislio da se kad kupiš za milion a prodaš za pola više to zove profit kad ono po tebi debilizam.
D

Dragan VG

pre 29 dana

@ xD Pa jel to klub ili pijaca? Gde je neke ozbiljnosti? Kupis ga pre 2 meseca, pa ga u istom tom prelaznom roku prodas. Ko to jos radi? Valjda samo amateri i debili...ili mozda lopovi koji vrse mahinacije.
S

Superhik

pre 29 dana

@XO Procitaj jos jednom za koliko je kupljen. Jedan milion plus procenti plus 50% Stanicevog potencijalnog transfera plus neki klinac, plus neki golman plus...
e

enzo

pre 29 dana

ma terajte se više sa kombinacijama
2

2305

pre 29 dana

ovo je jos i najbolja.Stojic jedva prosecan ima boljih stopera u ligi
E

Eksport import

pre 29 dana

Kupuje da puni izlog, pa preprodaje cim stigne. Ko te pita za napredak u igri. Nije cudno sto je navijaca sv
C

Crni Grom

pre 29 dana

Opet ove ruske kombinacije hahahaha
K

Komentator

pre 29 dana

Pa i vi ste u ovaj isti klub prodali Vujačića
U

U Tem Denveru

pre 29 dana

Prodajemo djigu ( koji je nas najbolji stoper), ovog saljemo na pozajmicu. Znaci ostajemo sa drkusicem ( koji nije nas igrac), spajicem ( koji je ocajan) i lekovicem. Nema sta, liga sampiona vapi za nama
D

Drvo

pre 29 dana

Ne sme Điga da prodaje nikako, osima ako neko ponudi dvocifrene milione evra.