©Starsport
©Starsport

Zvezda i Stojić sve bliži ekspresnom rastanku: Rubin želi štopera crveno-belih

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.08.24. | 22:26

Iako se našao na radaru Makabija, defanzivac bi lako mogao da umesto u Izrael krene put Rusije

Dolaskom Vanje Drkušića stvorila se gužva na štoperskim pozicijama u Ljutice Bogdana te je izvesno da će majar jedan centralni defanzivac napuistiti Crvenu zvezdu do kraja prelaznog roka. Iz te perspektive u prvom planu je Naser Žiga, međutim kako stvari stoje pre fudbalera iz Burkine Faso crveno-bele redove bi mogao da napusti Nemanja Stojić.

Iako je bivši štoper TSC-a ovog leta stigao u redove šampiona Srbije, deluje da je Zvezda spremna da ga se odrekne tek posle nekoliko meseci. Naime, interesovanje za defanzivca rođenog 1998. godine pokazao je Rubin, navode dobro obavešteni ruski novinari i ističu da se očekuje da klub iz Kazanja uskoro započne zvanične pregovore.

Izabrane vesti

Podsetimo, Stojić je prethodnih nedelja dovođen u vezu sa Makabi Tel Avivom gde bi ponovo sarađivao sa Žarkom Lazetićem, ali izraelski klub do danas nije preduzeo konjkretne korake. U međuvremenu je interesovanje pokazao i Rubin, a procena je da bi Zvezda defanzivca pustila za 1.500.000 evra.

Beograđani su Stojića kupili od Topolčana neposredno pred evropsko prvenstvo, a njegovu slobodu su platili 1.000.000 evra. Posle transfera Janoš Žemberi, prvi čovek TSC-a istakao je da je klub imao i bolje ponude od one koju su poslali crno-beli, dodavši da su Krila Sovjetov bila spremna da plate 1.500.000 evropskih novčanica.

Osim Stojića, za štoperske pozicije u Crvenoj zvezdi trenutno konkurišu i Vanja Drkušić, Naser Điga, Uroš Spajić, Stefan Leković i Veljko Milosavljević, dok je pod ugovorom i povređeni Miloš Degenek.



tagovi

Nemanja StojićFK Crvena zvezdaRubin

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara