Zvezda i Stanković na mukama: Dva švedska kluba hoće čoveka od najvećeg poverenja

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.12.20. | 18:21

Tamo je Miloš Milojević već pravio čuda

Tokom posete redakciji MOZZART Dejan Stanković govorio je o kvalitetu njegovog stručnog štaba, kao i uticaju ljudi iz senke na ovogodišnje rezultate Crvene zvezde. Kada je stigao u Ljutice Bogdana, mladi stručnjak je oformio stručni štab u kojem je jedna od najvažnijih uloga namenjena Milošu Milojeviću.

Nekadašnji Zvezdin omladinac nije bio poznat srpskoj javnosti, ali je u Švedskoj činio čuda. Sa Mjelbijem, gde je prvo vodio omladinsku školu, pisao je istoriju. Čovek sa slušalicama u ušima, pomoću kojih komunicira sa analitičarom Vićencom Sasom, uspeo je Mjelbi da iz treće lige uvede u Alsvenskan ligu. Odnosno u švedsku elitu.

Izabrane vesti

Priča se o Milojevićevom poduhvatu i dalje u Švedskoj, o čemu svedoče i vesti sa severa Evrope. Naime, brojni internet portali iz Švedske danas su preneli informaciju da je jedan od asistenata Dejana Stankovića na radaru dva kluba.

Prvo je Mjelbi, gde se Milojević profilisao kao trener, pre nego što je prihvatio poziv Dejana Stankovića. Taj klub igra važnu ulogu u švedskom fudbalu, trenutno je petoplasiran tim tamošnje elite. Nalazi se u seriji pobeda, ali je već sada poznato da će klub na kraju sezone napustiti Markus Lanz. Srpski stručnjak je jedan od kandidata da se vrati u Mjelbi. Bivši klub ga drži na radaru, ali imaće konkurenciju.

Mediji iz Geteborga tvrde da je Miloš Milojević jedan od glvnih kandidata za novog trenera Ergritea. Švedski drugoligaš je još prošle sezone otpustio Ketiha Milena i nije pronašao zamenu.

Milojević im je najprivlačnija opcija, mada se spekulise da je zanimljiv i Džefri Aubin, strateg omladinskog tima Malmea.

Kako bilo, Milojević je pod ugovorom sa Crvenom zvezdom. Stanković ga se ne bi odrekao..


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara