Komentari na vest

Zvezda i špicevi: Desers najskuplja opcija, Zenitov ulazni transfer šalje Kasijeru u Beograd, Lat ima ozbiljne adute

S

Skauting sluzba

pre 12 meseci

Faris Pemi iz Bodo Glimta bi mogao biti resenje, svestran napadac!
l

lalexxx

pre 12 meseci

Valjda prvo treba trener da kaze sta mu treba i kakav profil igraca. Sve novinari znaju i koga Zvezda juri i ko nije zainteresovan da dodje u Srbiju
O

Ojo

pre 12 meseci

Kako je Mita promašaj radio do sad ne piše nam se dobro
R

Reč je reč

pre 12 meseci

Možemo natucati sto godina i mediji mogu pisati do besvesti ali jedno je sigurno.Prelazni rok u rangu prethodnih.Dovešće neku olupinu tipa Dioni,Kulubali i predstaviti ga kao da je Mesi lično i to je to.Nećemo dovesti nikog ko ima kvalitet garantujem već će opet biti dovedeni neki raspali igrači koji nisu ni blizu kvaliteta koji treba za ligu šampiona .Živi bili pa videli.
M

Ma

pre 12 meseci

Nek Bahar dovede Pierrota i to je to, manite se raga, ako nemate 6m za desersa uzmite Pierrota za 2 i tjt
G

Gostqwerty

pre 12 meseci

Uprava treba da zalegne svim sredstvima i da dovedu Arnautovića,proveren igrač,kompletan igrač u svakom smislu te reči i veliki profesionalac ! + neko dete domaće da se razigrava uz njega (ne Rakonjac). Svakako i ovi što ih već imamo kada ih Bahar preuzme će biti minimum 50% bolji i upotrebljiviji živi bili pa videli !!! Momci su se pogubili u sistemu bez sistema u igri bez igre u fudbalskoj demagogiji bez cilja i rezultata i gotovo godinu dana igre na 50% kondicione spreme... Našu ligu sa takvom ekipom bi osvojio i bilo ko od nas sa mocarta! Čovek igra jednostavno i disciplinovano i svi su spremni maksimalno,to od Vladana Milojevića i pok. Kosanovića nismo ni imali ni videli. A svakom od igrača je lakše igrati i funkcionisati u uređenom sistemu i dati svoj maksimum jer sve što radiš na terenu ima svoje zato i pokriveno je fudbalskom logikom !
v

vdd

pre 12 meseci

Meni nije jasno sto se zalepe za par igraca, dal je to dogovor sa menadzerima ili ne ne znam, ali ako nece taj iz Zenita, koji nista nije pokazao, ili Kraso koji trazi veliku platu, zar nije bolje da dovedu Dzosa Maju iz Bordoa koji je isto kao Kraso postigao golova, istice mu ugovor na leto, bolji je igrac, paravi spic sto CZ treba, brzina i dubina bas kao nacrtan za CZ. Pa toliko ima samo u Ligi 2 igraca mladih i dobrih da to nije problem naci, a da ne pricamo po nekim drugim ligama ali Francuska liga i 1 i 2 su rasadnici talenta. Jos bolja mozda opcija je Sahi Dion koji je samo par golova dao manje od ove dvojice, 21 godina, 175 cm isto sto treba CZ, na pozajmici iz Strazburga vrednost 2 miliona evra i moguce da bi ga pustili za pristojan novac, ali pre svega na pozajmicu pa ako se pokaze otkup. Frank Magri ili Janis Begraui koji su isto tip igraca koji nam fali. I mozda nije takav profil kakav su ovi i kakav Cz trazi jer je 197 cm visok i najslicniji je igracki Sadiku ali jaci, bolji, brzi, nema one smesne pokrete kao ovaj. I jos tada kada je ovaj igra u Partizanu se pisalo ovde da ga treba dovesti, da je zver od igraca, i sto je cudno njega je prvi spominjao Lalatovic dok je bio u Vojvodini kao igraca koga treba dovesti, ako se secam, pa smo tako i saznali za njega. Govorim o Toli Arokodareu koga je zimus kupio Genk za 5 miliona evra kao zamenu za Paula Onuacua koji je presao u Englesku. Otkupljen u Januaru za 2, 5 i odmah prodat za 5 miliona, i da je Cz reagovala barem tada mogla je da ga otkupi za tih 2, 5 miliona. Mozda nije losa opcija sada da se pozajmi ako moze uz otkup naravno ako se pokaze. A sa 22 godine tek ce pokazati sta zna i bice jedan od najvrednijih spiceva. Sa njim u timu CZ imala gotovo sve u napadu jer dosta brz za visinu, a zaradila bi visestruko. Zasto ne pokusati mada je nerelano da ga puste ali ko zna jos ako ne bi uspeo Genk da osvoji titulu i da se ne plasira u Ls.
h

herta

pre 12 meseci

Ja prizeljkujem Vilfreda Kangu iz Herte ukoliko ispadnu iz lige a nisu daleko, spominjao se stidljivo i prosle godine dok je bio u Jang Bojsu
r

rlor

pre 12 meseci

kangwa , kanga i kanga trio fantastiko bi bio xaxa
g

gc

pre oko 1 godinu

Terza ako planira špica do milion evra,.ili ako moze i džabe..piši propalo za ligu šampiona. U današnje vreme...nula...izdvoj batoni. 3 ..4..Milki... Jedan dobar spic...i jednog dobrog iza njega ...izdvoj..7..8.milki...obraduj nas malo..
N

NavijacKluba

pre oko 1 godinu

Po meni bi najbolje bilo pozajmiti nekog "gladnog" i željnog igrača jer za te pare koje mi možemo da damo teško ćemo naći nekog sigurnog ubicu.Milion ili pet miliona danas i nije neka razlika, dakle ni jedan slabiji klub ne traži više od 1m dok ovi osrednje jači za svakog koji nema povredu i spreman je odmah da igra traže minimum 5m.Stvar je uglavnom reputacije kluba, cenom drže do sebe.Cassiera ne bih ga dovodio, nema želju da dođe ni tad ni sad, a nije se ni u zenitu dokazao da bi igrao lš.Naravno da je kvalitet i da je zver ali... Gruzin je munja ali preskup i ne verujem da možemo njega.Kraso i nije klasičan špic, asistent je brutalan, kretanje najveća vrlina, i zapazio sam da lik nema udarac "punom" isto kao gajić kad je bio kod nas, i plus traži previše i vrv ne bi došo kod nas.Desers prošle sezone dao bih sve da smo ga uzeli, ali sad kad pogledam nisam siguran.Zapazio sam nečiji komentar da lik nema glavu za velike i jake utakmice, pritisak.Znam sad će svi reći fejnord, polufinale, finale itd.istina kidao je ali i na holandskim portalima su pisalii da nema taj osećaj da grize.Baš sam ispratio i u kremeonezeu i stvarno deluje da zicere itekako ume lagano da omaši, situacije 1na1 sa golmnom mnoge je iskomplikovao, znači da nije navikao na pritisak van holandskog fudbala gde mu stvore 10 šansi min. a u italiji protiv jačih dobije tu jednu takvu ili dve.Za Vpotnika nisam jer je suma nenormalna i ništa se s njim ne može garantovati.Ovo ostalo što se pominje ne treba ni razmatrati jer je nerealno za našu ligu i terene.Dakle moramo traziti gladne i željne kao Vigo da grizu.Od domaćih iz lige što se spominju Ratkov i ostali eventualno za domaću ligu, i to je upitno sa onakvim volejem i onim promašenim šansama nikako za lš, to bi bio samo šamar navijačima ako se želi puna marakana.
g

gott

pre oko 1 godinu

Ne znam šta Luka Jović čeka.Zaradio dobre pare ne ide ga trenutno. Kući bi se preporodio i još bi igrao LS.Malo li je.Valjao bi i njemu i nama godinu dana,ne mora više.Posle u Hofenhajm ili tako nešto
Z

Zvezdino dete 011

pre oko 1 godinu

Jel meni bilo ko stručan, može da mi objasni zašto se naša Zvezda konačno ne uhvati za dzep i plati neko veće obeštećenje i docede nekog igrača kvalitetnog? Pešić bi trebao i po kvalitetu i po formi da nam ne bude ni klupa nego rezerva, i ne samo on kao on već generalni igrači čije su klauzule tj obeštećenja po 1.5m do 2m... Prihodujemo vec 5 godina od bonusa i uspeha u evropskim takmicenjima miliona dvocifrene. Jel možemo konačno nešto i u klub da ulažemo? Evo ja garantujem da kad bi narod osetio, da ga ne jebu nego da za bar 40% prihoda ode na igrače (plate i transferi) - da bi stadion bio pun. Više bi FK Crvena Zevzda zaradila od ulaznica nego od sklanjanje love ispod stola, to je garantovano... Nego to niko n e vidi očigledno.. il neće verovatno.. Od kad sam klinac priča se o 50milki, od kad sam klinac znamo da je Terza rešio ono sa Agrobankom pola plaćeno pola otpis.. Ne moramo da budemo Bajern ali daj bar da se trudimo da postanemo neka Benfika...

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 godinu

Kad se ovi nasi strucnjaci(pa i vi novinari)uhvate za nekog igraca,kao da je jedinu. Ovu prvu dvojicu iz principa ne treba dovoditi jer kad je trebalo pojuriti LS oni nisu hteli da dodju.Sada ne moze. Pored toga ovaj iz Zenita nije klasicna devetka,a takav je novajlija iz Slavije(i bolji je od njega).A i u Zenitu nije nista pokazao. Od ovih sto se provlace po vestima svidja mi se Slovenac.Mlad, dobar napadac. Pravi razbijac.
c

commentatorLaStaVista

pre oko 1 godinu

slovenac - rakonjac malo bolji
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Ja ne znam sto ne pokusamo sa Joveljicem, jer je valjda svima jasno da koga god drugo iskopaju bice skup i glup. U najboljem slucaju bi bio igrac tipa Falcineli i bio bih srecan obzirom sta su sve pazarila ova dva naucnika.
г

гост 1312

pre oko 1 godinu

Само 442 и убитачни тандем Пешић-Ракоњац, придружити им Катаиа и гарантовано ће бити убитачнији од Винисујус-Бензема-Родриго трилинга!
S

Sf

pre oko 1 godinu

I jedno 6 puta sporiji a 10 neefikasniji
b

bu2

pre oko 1 godinu

Samo Dabur!
G

Guest99

pre oko 1 godinu

Objasnite vi meni sta vam je to "sportski pozdrav"
S

Sf

pre oko 1 godinu

Paaa suprotno od nesportski. Hahahaha, to ti je decace jedna fraza iz doba SFRJ, jako davno. Tada su komentatori voleli na taj nacin da pocinju komentarisanje bilo kog sportskog dogadjaja.Ne logu ni danasnji da se otresu toga, izlizano je više. Veruj mi meni je vise dosadilo od tebe, dobijem koprivnjacu kad cujem to. Slusam to vise od 40 godina.
P

Poko

pre oko 1 godinu

@Jeste ,trče na podeljeni Kipar i bankrotiralu Grčku
V

Vin

pre oko 1 godinu

Mijatovic bolji igrac od svih nabrojanih sto ce dokazati ako dobije sansu. Ako ne, dokazace to igrajuci za neki strani klub.
H

Hdhs

pre oko 1 godinu

Decko nije spic
V

Vin

pre oko 1 godinu

Mijatovic igra vise pozicija. Moze da igra iza napadaca kao ATM, a takodje igra i spica sto mozes i sam proveriti ako proveris njegove igre i pozicije u mladjim kategorijama.
B

Bojo

pre oko 1 godinu

Svakako treba dovesti jednog dobrog gol igrača-stranca, a drugi bi mogao biti Luka Jović ( na pozajmici)...
D

Dioni&comp.

pre oko 1 godinu

Nadam se da neće opet usjeći nekoga balvana.Što se mene tiče,bolje je forsirati Mijatovića i Rakonjca od drvne industrije.I oni će sprovesti u gol ako imaju šta ..
a

ale ale TITULA

pre oko 1 godinu

DESERS JER GROBARI ZNAJU ZASTO! https://youtu.be/v2PeasiG_bE
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Vi pricate o nekim zaradama u LS. Za ulazak u LS se dobija toliko, za prodaju karata se dobija toliko, od prodaje tv prava se dobija toliko. A o rashodima niko ne prica. Svi zaboravljaju da Zvezda ima ukupno 46 igraca u svom profesijalnom pogonu, od kojih moze da racuna na 28, a 18 ih je na pozajmici. Koliko svi ti igraci primaju plate, koliko to kosta klub? Plus plate upravi, plate skauting sluzbi, plate zaposlenima za odravanje stadiona i osoblju, pare za infrastrukturu stadiona, porez drzavi po prodatom igracu, placanje dazbina....voda, struja, smece, umrezeni telefoni, trosak za gorivo na putovanjima tipa nafta i kerozin. Sve to kosta oko 30 miliona evra na godisnjem nivou. Zvezda bez LS i plus prodaje igraca ne moze da posluje pozitivno. Sto znaci da je Zvezda svo vreme dok je igrala LE bila u minusu na godisnjem nivou jedno 10 do 15 miliona evra. Zarada od UEFE za LE 15 milona evra, a troskovi za celokupan budzet 30 miliona evra. Zvezda od prodaje Radonjica Marseju za 12 miliona evra 2018 godine, nije imala nijednu ozbiljnu prodaju. U poslednjih 5 godina, sve se to kretalo od 500 000 do 2 miliona evra. Inace su samo 3 igraca prodata do 2 miliona evra za 5 godina.

Sakur

pre oko 1 godinu

Zato im grad beograd svake godine da po 5 miliona da bi sacuvali ekipu jer kazu uspesno nas predstavljaju u evropi ahahahahahaha koliko je kk Partizan dobio zbog odbrih igara u evropi jedno veliko 0
a

aaa...

pre oko 1 godinu

..."dobrih igara u Evropi" 😂😂😂
V

Vladimirc

pre oko 1 godinu

Da li bi mogao tih 30 miliona taksativno da razlosis?
m

miki222

pre oko 1 godinu

Malo je glupo u tekstu sto pisete ne vide sebe u srbiji. Boli njih uvo gde se nalaze ako dobiju dobar kes plus igraji ligu sampiona gde moze samo cena da im poraste. Realnjje je da ste napisali, zvezda nema toliki kes da plati ovakve igrace.
l

lepo su rekli

pre oko 1 godinu

Mozda zvezda i moze da iskesira. Oni stvarno sebe ne vide u srbiji. Vidis da njihove noge vrede po nekoliko miliona, stvarno mislis da im se lome zglobovi po ovim nasim terenima ili da ih neki stoper radnika iz surdulice klizecim startom katapultira direktno u renovirani klinicki centar u nisu. Na losem smo glasu, nas fudbal, nasi stadioni..... ja verujem da se polako stvari menjaju na bolje, al ovo je jos uvek surova realnost
B

Babaroga

pre oko 1 godinu

Aleksandar Prijovic da se dovede dati mu trogodisnji ugovor da u Zvezdi zavrsi karijeru!!!
M

Maestro

pre oko 1 godinu

Za ozbiljan kvalitet-nemamo novca,za nekog telentovanog-nemamo jaku skauting sluzbu,i sta nam ostaje?Pa eci-peci-pec pa sta bude...A zadnjih godina uglavnom bude lose...
z

zlatko gost

pre oko 1 godinu

Odakle bre tolike pare?
D

DIKTATOR

pre oko 1 godinu

hehehe
d

darkobg

pre oko 1 godinu

Uzeli od tebe
h

hzhz

pre oko 1 godinu

Imamo mi pare...
P

Podrska za Upravu

pre oko 1 godinu

Citam ovde komentare "strucnjaka" iz fotelja koji fudbalsku loptu ni na fizickom sutnuli nisu,pisu da Terzu i Mrkelu "treba da bude sramota" sto nece da daju 6-7.mil i dovedu neke od ovih napadaca,a ovamo ljudi NECE ni pod tackom razno da dodju u nasu ligu jer im to ne odgovara,pa sta onda treba Terza i Mrkela da urade,prvo da plate 6-7.mil koje inace nemamo,pa zatim da stave kapuljace na glave i sa oruzijem kidnapuju ove napadace i dovedu ih u Srbiju,tako razmisljaju "strucnjaci" koji ovde napadaju upravu FK-a!
G

Gost1976

pre oko 1 godinu

Bravo za komentar. Inače komentarišu neznalice teške,izbacuju frustracije,pljuju.. nigde normalne zdrave pohvale ili kritike,ideje.. samo pluvanje tima,trenera ,igrača..Zamisli stvarno plate 2 igrača 10 mil.eura,pa ne daju u prvoj utakmici po 2 gola svaki..kakvo pljuvanje i potcenjivanje od iskompleksiranih likova bi bilo..
g

gost 061

pre oko 1 godinu

dovesti origija iz milana u zvezdu
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

Opet iz pocetka , rekla kazala. Darjan krece sa licitacijama i kojekakvim piskaranjima. Nista se ne uklapa u Zvezdine planove niti treba jer , ako dolazi , treba da se pita novi trener. i sta njemu odgovara.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Vinsent Abubakar i Vinsent Jansen isto napadaci koji bi bili top za Zvezdu.
D

DUGALI

pre oko 1 godinu

PRIJOVIC/DESSERS/ABUBAKAR OSTALI SKART MANI SE MITO!!!

VecaBg1971

pre oko 1 godinu

Pocela španska serija sa licitiranjem pojacanja i na kraju dodje Pešić. Sada cekamo nekog novog Pešića.
b

bije dareglo

pre oko 1 godinu

Mi vas i sa treceligaskim spicem Pesicem odeljamo sa 20 bodova razlike na kraju prvenstva!
e

esex

pre oko 1 godinu

Vratice pavkova buahahahahaha..bolje da cutim da me slucajno ne cuje mita
L

LAUTARAMARTINZ

pre oko 1 godinu

Vincent Aboubakar ili Dessers su ozbiljni igraci koji bi doneli ono sto fali zvezdi
S

Sastav LIGA SAMIPONS

pre oko 1 godinu

LW:Olayinka ST:Dessers RW:BUKARI AM:Katai CDM:Stamenic CM:Kangwa LB:Irakli CB:Dragovic CB:Erakovic/Spajic/Arboleda RB:Vigo GK:Vasiljevic/Borjan TRENER :BAHAR !
B

BARAKBAHARI

pre oko 1 godinu

Levo:Olayinka Napred:Desers Desno:Bukari 10: Katai MAGICO EVROPA NEK SE PLASI
D

Don Vito Corleone@BARAKBAHAR

pre oko 1 godinu

A, onda loptu primi Bukari i umesto da ide napred kroz dribling prema golu, čim naiđe na protivnika on vrati loptu unazad. Tako je bilo u grupnoj fazi LE! Napomena: Pjunik je zonska ekipa u odnosu na LE i LŠ! Valjda si ukapirao!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@LAŽNI Don Vito Corleone. Ajde bre mali pali više, smorio si. Nadji sebi Nik umesto što kradeš moj. Svaki tvoj komentar je omalovažavanje igrača Zvezde i uopšte ekipe.
n

nesto...

pre oko 1 godinu

...nema tekstova o Zelimiru i njegovoj legiji stranaca?
p

prognoza

pre oko 1 godinu

Ko još prati fudbal i košarku?
Z

Znojko

pre oko 1 godinu

Koliko jadno radi Mita tj.Terza pa to je bruka!Pa ima 1000 napadača u Evropi a oni zapeli za Kasiljera i Krasoa kao da nikog više nema.Ajde taj Kraso je otpao ali šta su zapeli za onog jadova!Ovamo pričaju o iskoraku a nemaju 5 miliona za dobrog napadača koji nam evidentno fali,pa kakav iskorak hoćete?!Kasiljera dao jedan gol i on je taj koji bi pravio razliku a onaj Belgijanac opasan igrač koji se dokazao golovima njima je preskup.Pa odrešite se više i dovedite konačno nekog top napadača!
z

zaks

pre oko 1 godinu

Pa pita se nešto i taj igrač, njegova porodica, ako ima, njegov menadžer.Vi mislite da napadač od 5 miliona jedva čeka da igra na našim terenima? Igrač te cijene ide radije u Tursku, Kipar, Grčku i te lige nego kod nas.Mi ako ubodemo nekog Afrikanca treba da se udaramo nogom u gu...u .
3

30%~,70%

pre oko 1 godinu

ko pristane na taj odnos biće novi špic
Z

Zema

pre oko 1 godinu

Deseres je top igrac najbolja opcija za Zvezdu.
Z

Zvlat BG@Zema

pre oko 1 godinu

Ti mora da si lični hagiograf Desersa, čim poznaješ u prste situaciju! Ne znam kako bi Desers u Srbiji, nabavljao puževe golaće koji su mu omiljena poslastica! O msvemu treba da vodiš računa
I

Imam

pre 12 meseci

Imam ja te puževe ako zatreba!
V

VAR

pre oko 1 godinu

Ovi će na kraju da vrate Mudrinskog.
P

Proverena stvar

pre oko 1 godinu

Entoni Nwakaeme dolazi sigurno na insistiranje novog trenera. Pešić i Rakonjac odlaze tako da se uz njega traži još jedan ozbiljan igrač . Inače Entoni ima 34 godine ali je i dalje odličan fudbaler koji je u Trabzonu bio jedan od boljih igrača turske lige.
h

haha

pre oko 1 godinu

Ako tu ragu dovedu, prvi pisem odlazi baher
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Barak Bahar DOBRODOŠAO. Pustiti čoveka da sam uradi prelazni rok, a ne da mu Terzić i Mrkela dovode krševe i kombinacije. I da očisti Zvezdu od igrača koji nisu potrebni. Konačno trener kome uprava i menadžeri neće gurati u tim igrače. LŠ kućo.
p

perica ognjenovic

pre oko 1 godinu

Trebali su da reaguju zimus i da dovedu Krasoa ili ovog Gruzina,sad je gotovo.Ovaj prvi trazi mnogo veliku platu,a Mikuatadze je igrac za mnogo jace klubove od Zvezde,a plus je pokidao ovu sezonu,tako da cena mu je skocila troduplo,jbg.Desers ne zeli u nasu ligu,pre ce igrati u nekoj od liga petice za poslednjeg na tabeli,isto vazi i za Kasijeru i on nije rad da predje u Zvezdu Uopsteno,treba reagovati mnogo pre za kvalitetne igrace,dok ne eksplodiraju, Kraso i Mikuatadze.Za to treba imati dobru skauting sluzbu i sve sto ide uz to.Po meni igrac koji je za nas,koji bi mogao da se dovede za 4-5 miliona a vredi taj novac jer je mlad i odlican spic,to je Igor Thiago iz Ludogoreca,odlican ali odlican spic.
s

sladjann

pre oko 1 godinu

Zašto bi zvezda birala krševe.....pazite propali fudbaler iz Rusije nešto neće, ...ma nemora ko ga ....!!!!!ovde se igra liga šampiona to on nikada neće igrati.....ha ha haA
M

Maestro

pre oko 1 godinu

Kod dovodjenja igraca nema pravila mozes da puknes za nekog zvucnog i proverenog 5 miliona i da bude promasaj iz raznoraznih razloga a mozes da dovedes nekog bez obestecenja ili za 500 hiljada i da bude pun pogodak i da ga posle prodas za 5 miliona.Mnogo je tesko praviti ekipu u nasim uslovima mnogi jedva cekaju da odu odavde posle dobre sezone a tesko je dovesti nekog ko nece da dodje zbog slabe lige i losih terena....
g

gost011

pre oko 1 godinu

dovesti luku jovica na pozajmicu u zvezdu
A

Aze

pre oko 1 godinu

Desers ima sto godina a kosta previse i kada god sam gledao Kremoneze bio je ocajan, ovaj Kasiera decko na 23 utakmice ima 1 gol i on takav treba da nam pravi razliku u LŠ, ne znam sto se uzima uopste u razmatranje. Bio je dobar onaj Muleka sto je zavrsio u Bešiktašu. Njega mozda ponovo probati juriti pozajmica s pravom otkupa ili tako neki mladji kao sto smo Bukarija uboli. Do 25 godina max i da bude brz, jer cemo svakako igrati na kontre u Evropi.
Š

Šta ti pišeš čoveče

pre oko 1 godinu

Nisi ti gledao uopšte Seriju A. Bez Gugla ne znaš nijednog drugog igrača Kremonezea.
1

1315

pre oko 1 godinu

To sto igra u ekipi koja se bori za opstanak , ne znaci da je i on los...gledao sam par puta kad su igrali protiv jacih ekipa, pravi spic, jak kao bik, oar puta nije imao ni srece da da gol, al ozbiljan i skolovan napadac
g

gostrivko

pre oko 1 godinu

94 godiste je, nije ti ovo scout talents da svi u timu moraju imati 20 godina, mani se fudbala savet
A

Alelale

pre oko 1 godinu

Mita Mrkela ce to da resi kao i uvek,po meni od spominjani igraca Puki, Ratkov i Mikautadze treba da budu primarne nete(s tim da je Gruzin verovatno nedostižan) jedan preiskusan majstor, drugo veliki potencijal igrac za top 5 lige u budućnosti
g

gostoljubivismoalinismotole

pre oko 1 godinu

Olayinka , Desers, Bukari Crvena Zvezda 4: 0 Partizan USKORO
G

Gost0000@Gostyyy

pre oko 1 godinu

Mislim da grešiš! A, šta bi rekao za Muhameda Bena “najboljeg stranca – strelca” u istoriji fudbala u Srbiji?! Čovek je imao metar i žilet, odnosno 170 cm a težak oko 50 kg, pa mu to nije smetalo da postigne brdo golova. Toliko je bio dobar i zadužio Zvezdu, da ga je Zvezda dala “gratis” nekom timu sa Kipra. I na Kipru je nastavio da rešeta mreže i u prvoj sezoni je već postigao jedan gol!
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

A šta da ti kažem kad ti ne razumeš niti ćeš da me razumeš? To da je najbolji stranac strelac u istoriji srpskog fudbala ne treba da se stavlja pod navodnike, jer je to prosto činjenica, stranac je i dao je najviše, niko drugi nije dao više od njega, brojevi to pokazuju, valjda znaš koji je broj veći a koji manji. Kad ti nešto što je tako direktno i jednostavno osporavaš, kako da ti nešto kompleksnije objasnim? Ali, ajde da probam, da ne kažeš da nisam hteo. On jeste neke utakmice igrao na poziciji špica, ali svakako nije bio nikada prvi špic ekipe, mnogo češće je delovao kao neko (lažno) desno krilo ili u paru sa još jednim napadačem kao takozvani second(ary) striker, što mu i jeste bila prirodna pozicija. Da si pročitao lepo, ili da si razumeo šta sam prethodno napisao, video bi da sam to već naveo, a takvi igrači mogu da igraju u tandemu sa nekim ili kao deo udarne trojke. U teoriji svako može da igra sve, samo je pitanje koliko često to u praksi ima prođu i uspeha. Nema na čemu, i drugi put.
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Previše lepo zvuči da neko nudi 1.5 miliona za Pešića. Možda da se izgura taj transfer, da se otkupi Rakonjac i ti bi bilo neko rešenje. E sad, za ove ostale, tu ne bi trebalo da se napravi greška. Ako hoćeš učinak, moraš i da se isprsiš.
S

Sjjsjdjeje

pre oko 1 godinu

Ja sam za Ratkova decko nas domaci igrac moze i bonus da bude, prodacemo ga za 8 do 10 miliona minimum takvi se napadacki danas traze, bolje nego da ode negde u, Holandiju, Belgiju ili Italiji i oni zarade na njemu
m

maestro

pre oko 1 godinu

Kakav bre Ratkov za Ls..nama treba igrac poput Gruzina ..
S

Sjjjdessff

pre oko 1 godinu

Druze Gruzin je preskup i traze ga Englezi, Psv, Italijani i tu ne mozemo da se takmičimo kostace oko 10 miliona, Ratkov je vrhunski mladi spic ne znam sta hocete, nekog novog KulibAlija, Dionija i slicne,decko je idealan za sve stilove fudbala i za presing,kontre, razbijanje bunkera a i nas je mlad ne mora da se prilagodjava, moze da se zaradi ozbiljno na njemu
n

naravno

pre oko 1 godinu

Dessers ili Arnautovic, ostali su skart
J

JT

pre oko 1 godinu

Za sve ove napadace culi su samo njihovi menadzeri koji su utaljeni sa Terzicem.
D

Djdjdjd

pre oko 1 godinu

Ratkov decko je najbolji spic u ligi, pravi spic za nas uz njega pokusati i Temu Pukija kao iskusnijeg napadaca, Pesica prodati ako stvarno postoji ponuda dobar je za nasu ligu a u Evropi ne upotrebljiv za nasu igru plus je preskup previse je 600 hiljada za njega
p

prc

pre oko 1 godinu

Jeste Ratkov i taj puki bili bi jedino dobri da igraju u partizan...
J

Jdjrrj

pre oko 1 godinu

Decko ne razumes se u fudbal ako ti Puki i Ratkov ne odgovaraju, prvi je dao 100 golova u Noricu za 4 do 5 god, Ratkov je najtalentovaniji igrac u ligi najbolji spic u ligi, i igrac sa najvecom buducom vrednoscu u ligi, tako da prestanite da trazi te neke glupe rage koje boli uvo da igraju za nas uz to krs igraci neprovereni
G

Gost89

pre oko 1 godinu

Vratite Ohija i ispravite grešku!!!!
G

GISKA 88

pre oko 1 godinu

Ko god je pratio Desersa ,zna da je on momak najbolje pojacanje za nas...decko je tata za ove drugoligase. Nemamo love? nemamo love ...prodaj Pesica,ako je istina za 1.5 ,i dodaj lovu za ozbiljnog spica... tj . dovedi igraca sa kojim nema menadzerskih kombinacija ,i tala Mrkela ,Terza... nema alibi u sezoni ,u kojoj imate sigurnih 30 miliona...dosta je vise bilo napadaca ,od kojih je i Nik Vujicic efikasniji .
1

11223344

pre oko 1 godinu

Ponuda postoji, imam dobre kontakte i informacije u klubu, ali Pešić ne želi iz Beograda. Kupio je kuću, gospodja ne planira da se pomeri, tako da mislim da transfer otpada. Verovatno ce se traziti i desni bek, Vigo ionako nije odusevio, a i on bi da proba opet u Argentini, obecano mu je da ce se boriti za mesto u Riveru. Klub zeli Ristica i Djuricica, iskreno mislim da nijedan ne zeli da se vrati u Srbiju... Mnogo toga nam nedostaje, a verujem da ce i Bahar dovesti neke svoje igrace, znam da je mnogo toga zahtevao.
К

Кешеиро

pre oko 1 godinu

Да ли намје доступан онај норвежанин што смо били заинтересовани за њега па отишао у Милан ,а сада је у Нотингем форесту
N

Nisam ja

pre oko 1 godinu

Ne, ali stize vam Musa Ndzije.
9

95

pre oko 1 godinu

Svaki dan po par tekstova o Zvezdinim "transferima". Nije baš dobronamerno
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Bahar je novi trener Zvezde! Potpisao!
S

Sudija Picilkas

pre oko 1 godinu

Super, sad cete pobediti sva 3 kluba iz liga petice koje dobijete u grupi LS ahahahahah.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Nebo je granica!
Q

Qqqqq

pre oko 1 godinu

Neko je napisao Mikuatadze i Kraso kao tandem. Njih dvoje su trenutno najbolji napadaci Lige 2 i najveca konkurencija jedan drugom, to vam je kao ono rivalstvo is Primere Mesi i Ronaldo naravno za taj nivo fudbala. Skoro su Metc i Sent Etijen igrali jedni protiv drugih i njih dvojica su pokidali sve je prstalo. Kakav bi to šou bio da napravimo taj tandem, ozbiljno kidanje, kao da ovi Arapi sada spoje Ronalda i Mesija u istoj ekipi (naravno opet ponavljam za taj nivo fudbala). S tim uz ozbiljan kvalitet sto dobijas sa njima, kasnije i lepo mozes da ih prodas. Ali ako nista bar jedan mora od njih dvoje pakleni igraci su.
S

Sladajac@Qqqqq

pre oko 1 godinu

Ma. to bi bila izvanredna kombinacija. Tandem najboljih centarforova iz druge lige Francuske. Kako se to niko nije setio pre tebe da iznese ovaj epohalan predlog! Verujem da bi njih dvoje žarili i palili u grupnoj fazi LŠ! Bravo za komentar! Molim te da što više izneseš ovakvih sjajnih predloga! Nestrpljivi smo da pročitamo i da se edukujemo!
V

Vladimirc

pre oko 1 godinu

Iznese decko misljenje ti ga ponizavas. Da li si ok?
B

Bakterija

pre oko 1 godinu

Dosta komentara ima gde se polemise o visini i kilazi igraca koji treba da dodje, ljudi fudbal je evoluirao u zadnjih 30 godina proslo je vreme robusnih napadaca od 1,85 i 90 kila mesa, evo samo jedan primer da navedem a ima ih pregrst da se napise, Canavaro je igrao stopera sa 1,73 cm visine bio jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji koju je igrao i cak proglesan za najboljeg igraca jedne godine a kroz celu karijeru se nosio sa fizicki dominantnijim napadacima tako da visina i tezina igraca koji igra na nekoj poziciji ne igra toliku ulogu ili znas ili ne znas.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Kanavaro je jedan, Kordoba je drugi, ovaj iz Junajteda je treći. To su 3 igrača za 25 godina koji su ispod 1,85 a da igračju štopera na nekom visokom nivou. Dakle, ne biva. Oni su izuzeci, ne pravilo. Isto tako napadač ispod 1,85 ne biva da igra sam u napadu. U tandemu, ili kao jedan od trojice ofanzivnih, da. Ali sam, ne. Čak i sam nekako ako ekipa igra na kontre, ali ako ekipa ima posed a protivnici se bunkerišu, ne biva! Jednostavno, nema prostora.
B

Bakterija

pre oko 1 godinu

@gostyy Donekle se slazem sa tobom ali pogledaj danas timove top evropske pojedine nemas klasicnog spica kao nekad Vijeri,Kovacevic,Savo itd da ne nabrajam imas primer Arsenala ili Bajerna koji igraju sa igracima koji nisu klasicni spicevi a pogledaj recimo Juve sa Vlahovicem ili Inter sa Lukakuom koji po svojoj konstituciji podsecaju na robusne napadace iz proslih vremena pa im je ucinak tanak, isto tako imamo i Halanda koji je slicne gradje ali on kida, tako da do igraca je da li zna da igra odredjenu poziciji u timi ili ne zna isto tako na treneru je da zna da iskoristi igraca na odredjenoj poziciji bez obzira na visinu ili tezinu,sportski pozdrav.
Z

Zazmurite

pre oko 1 godinu

Pa dovedite Joveljica
e

esex

pre oko 1 godinu

Pa daj 10 milki pa ce ga dovedu
D

Djdjrj

pre oko 1 godinu

Ratkov mali treba da bude prvi pik, posto je Mikautadze nedostupan, mali ce da bude ozbiljan napadac ima dobar dribling visok i jak moze da sacuva loptu, dobar je i u presing, odlicno se krece, pravi timski igrac jedino da poradi na zavrsnici i mirnoci,bolje njega dovesti nego neku macku u dzaku
O

O Mikautadzeu

pre oko 1 godinu

Zvezda igrače mora privući platom i LŠ. Za Mikautadzea vredi izdvojiti više miliona, kako je Terzić i najavio. On se može prodati kasnije. To što Mec traži 12-15M može samo da traži. Mikautadze takođe ima reč da kaže gde želi da ide. Ovde se po komentarima uvek vode pričom kao da igrači nemaju pravo odlučivanja da iskažu svoju želju. Nisu oni robovi klubova pa da idu u onaj klub čija ponuda najviše odgovara Mecu u ovom slučaju. Ako Mikautadze želi da igra LŠ, onda će Mec morati sa nama da pregovara o najboljoj ponudi koju mogu dobiti sa naše strane, a ne priče o 15 miliona. Naročito će to biti slučaj ako ne uspeju da izbore ulazak u Ligu 1.
D

Da dopunim

pre oko 1 godinu

I te cifre iznose mediji, pa kažu traže 15 al može i 12 uz bonuse. Kao kad bi mi za Erakovića tražili 18M al može i 15 uz bonuse.
3

312e

pre oko 1 godinu

Ne radi se tako posao. Ne kupujes igraca kojeg trazi pola Evrope, vec igraca ispod radara. Taj igrac nece doci u Zvezdu, nismo mi ni blizu da udjemo u trku, prestanite sa tim.
@

@312e

pre oko 1 godinu

Zvezda je za Mikautadzea zainteresovana i pre nego što se "pola Evrope" zainteresovalo. A što se tiče popularne priče "ispod radara" u sezoni u kojoj se igra direktna faza LŠ, mogu samo zamisliti reakcije navijača kada se dovedu neki anonimusi ispod radara, koji iza sebe nemaju ništa.
@

@312 da dopunim

pre oko 1 godinu

Zvezda mora da se izdigne od anonimusa, iako ograničena budžetom, da krene sa dovođenjem igrača koji iza sebe imaju nešto urađeno, poput Mikautadzea koji je mlad, ali i najbolji strelac Lige 2 ili Desersa koji iza sebe ima titulu najboljeg strelca LK.
h

halo

pre oko 1 godinu

Najlepša je ta bajka u koju su se ljudi ovde ubedili da će potencijalno pojačanje uvek izabrati 6 utakmica bunkerisanja u LŠ nego 30+ utakmica u nekoj od liga petica pa puta 2-3 sezone kolko tamo može ostati. Bajka toliko lepa da još uvek nijedno pojačanje tako privukli nismo. Dragović je jedini kog smo privukli na bar sličan kriterijum, a evo i njemu na kraju ispade privlačnija Serija A nego Liga Šampiona :D
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Naravno da nisu. Samo što on ima ugovor do 2026, i ako neće da ide tamo gde Mec želi ili čiju ponudu prihvati, onda može Mec i na tribine da ga stavi do 2026, a ona ću da ga pitam da li će negde da ode i da li će neko da ga se seti za 3 godine. Ima tu mnogo igara moći. Mec se pita koju ponudu će da prihvati, a igrač se pita koju će od prihvaćenih ponuda da prihvati.
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Ljudi morate da shvatite da se u današnjem biznisu igrač tj. radnik slabo šta pita. Zna se da glavnu reč vode menadžeri koji pregovaraju, dogovaraju, vode, prevode i prave razne druge mahinacije. Ako neko traži 10,12,15 miliona a neko drugi daje 2,3,4, za radnika onda se tu radnik slabo šta pita.
@

@peri i gosty

pre oko 1 godinu

To nije slučaj sa Mikautadzeom koji je najbolji igrač Meca i lige. On nije bilo koji igrač da se šalje na tribine. Dogovor moraju naći.
l

lopta je okrugla

pre oko 1 godinu

svaki prelazni rok se dovodi špic, toliko o terzinoj sposobnosti
p

pietrys

pre oko 1 godinu

koji binker mi da napadnemo u domacoj ligi sa spicem od 175 cm? Jedino ako igramo ligu petlića, daj molim te.....
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Čim spominješ tablu sa imenima, znači bio si u kancelariji! Kasijera ne želi da dodje, čak ni na pozajmicu sa pravom otkupa!
F

Familija

pre oko 1 godinu

Sutra subota Marakana SVI NA STADION
N

Nije ovo FM

pre oko 1 godinu

Najjači su mi ovi ljudi što se lože na cifru sa kojom Mec licitira. Pa valjda se nešto pita i sam Mikautadze. Zvezda će imati naročito lakši posao ako Mec ne uđe u Ligu 1, a pritom Mikautadze ima želju da igra LŠ.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Ma hoće, samo treba da iskešira Mecu koliko traži i to je to. Jer ono, postoji sitnica koja se zove ugovor, a Gruzin je svoj potpisao do 2026.
p

postic@Nije ovo FM

pre oko 1 godinu

Kakva detaljna elaboracija! Samo jaka analitička svest daje ovakvu stratešku analizu. Ti si čovek kojem ideje dolaze svakodnevno a neke su baš zabavne! Daj nam što više ovakvih ideja da se i mi običan narod malo zabavimo!

Bojank91

pre oko 1 godinu

a da skupljamo novac za devetku Natingem Foresta?
J

Joo

pre oko 1 godinu

Olajinka moze igrati spica mislim da se drugo resenje nece ni traziti!!!
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

Ajde da dovedemo Benzemu i da ne mučimo ni Darijana ni njegove kolege što svaki dan pišu o Zvezdinim pojačanjima, a ni nas što sve to čitamo. Nema špica koji nije dovođen u vezu sa Zvezdom. Dok ga oni dovedu, a i bekove i zadnjeg veznog, ima da se iskilavimo i oćoravimo čitajući objave
d

darkobg

pre oko 1 godinu

Jedna recenica mi je dovoljna u celom tekstu. Ni pare ni igranje u LS nisu dovoljni da se neki top igraci privole da doju u Srbiju bas zbog nase lose lige. Mi smo imali srece sto su Marin i Dragovic sa nasih podneblja pa je ih je bilo lakse dovesti a tamo nekog Kolumbijca ili bilo kog igraca koji je eksplodirao i u drugoj Belgiskoj ligi tesko. Mozemo mi imati skauta bilo kog top tima iz Evrope kada je nekada nepremostiva prepreka gore naveden problem
P

Polka

pre oko 1 godinu

Netačno,pare su uglavnom dovoljne.ovde su pqre problem za Krasa i Joveljića
e

esex

pre oko 1 godinu

Ja ne bih o imenima vec nekim uslovima..kao prvo,to pojacanje na spicu treba da bude relativno mlad kako bi se mogao prodati..drugo,njegova plata treba da zavisi od njegovog ucinka sto bi ga dodatno motivisalo..trece,uzimajuci u obzir da cemo u ls morati da igramo na kontre,moramo dovesti brzog i prodornog spica..neka nam je bog u pomoci kada nam je mrkela potomak filipa visnjica
F

Faust

pre oko 1 godinu

Bratko daj neku siguricu za kladzu??
e

esex

pre oko 1 godinu

Brate samo nemoj da padas na price o stelama da ce grobari biti drugi.tsc dobija sigurno..vodja obecao orbanu da nece biti muljanja...1.zvezda 2.partizan 3.cuka 4.partizan 5.vojvodina...konacan redosled..
R

Rajko car

pre oko 1 godinu

Od svih ovih najvise mi se svidja Late lat.Brz kao munja.Sa Bukarijrm bi pravio cuda..
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Oni što traže Pukija: ako ćemo tim veterana Dzjuba je bolji. I dokazano bolji od Kolumbijca.
C

C7

pre oko 1 godinu

Mikautadze ili Kraso, sta vise ja bih prodao Ivanica i Kataija a doveo obojicu i napravio novi tandem za naredne tri godine. Prodas njih dvojicu za 5m, platis Miku 3 do 5m a Kraso ti je za “dzabe”, doduse odrace te za platu ali ni ova dvojica nasih nisu puno manje primala. Mislim da bi to bio najbolji moguci tandem, jer obojica znaju fudbal i nisu staticni napadaci vec ih ima svuda po terenu sami sebi prave sansu sto nam je za Evropu najbitnije. I u Evropi cemo svakako igrati sa trojicom pozadi i taman bi nam legla dva napadaca bas kao sto Inter igra sa Lautarom i Lukakuom.
s

srka

pre oko 1 godinu

Da li ti stvarno misliš da na Ivaniću i Kataiju može da se zaradi 5 miliona eura?! Kataji je penzioner, koji može još eventualno u MLS, za jedno pola miliona, a Ivanića ne želi niko, jer je njegov govor tela takav, da izgleda kao da ga mrzi da igra fudbal. Njega kad, tako nezainteresovanog vide skauti stranih klubova, padne im mrak na oči. Čovek je toliko mrzovoljan, kao da ga nešto ozbiljno u životu muči, ali to već nije tema ove priče.
G

GostPa

pre oko 1 godinu

Relano, nisam za špica od 176 cm. Potreban nam je brz, okretan, a istovremeno visok igrač u napadu. Svaka njemu čast na statistici, ali ja bih investirao u tog napadača više nego ikad. Međutim, kada pogledate ko sve ima ugovore u Zvezdi (Gobeljić, Srnić, Krstičić itd), ne možete a da se ne zapitate da li deo svoje plate daju nekome da bi ostali u Zvezdi. Bukvalno se iskoristi neka okolnost, da bi se zadržao Gobeljić…tipa raskinuli su ugovor sa onim Italijanom ili odigrao je dobro jednu utakmicu. Jednostavnim odstranjivanjem tih beskorisnih igrača, ušteda na njihovim platama bi bila dovoljna za ulazni transfer Desersa i sličnih igrača, a za platu nek se nađu sredstva. Dosta je bilo Tomanea, Pešića i sličnih. Niko nije slep pa da ne posumnja da li se sve radi po pravilima. Apsolutno me ne možete ubediti da ne postoji novi napadač kao što su bili Darko Kovačević, Žigić, Pantelić, Pjanović, Drulić i sl. već minimum 15 godina. Da li može u veznom redu da se nađe neki novi Dejan Stanković, Zoran Njeguš i sl. ili mora da se vraća Mijailović? Da li može da se dovede neki novi Basta ili Lalatović na desnom beku, a ne ovaj Vigo koji je suvi prosek?
d

dele platu

pre oko 1 godinu

U pravu si, sve se slazem s tobom. Kako ne ostanu stranci da sede godinama na klupi, nego sve nasi igraci. Kad sam video da pesic ima platu 600 000 godisnje izneverovao sam. Daje golove u nasoj ligi i vise od pola mil godisnje. Ko zna i krsticic, gobeljič, srnic, tako ti igraci stariji koliko imaju platu, sigurno je dele sa upravom.nema druge logike drzati ih u klubu, drzali bi se neki klinci da je drugacije
D

Dokle više

pre oko 1 godinu

Ne trebaju nam žirafe u timu, već napadači koji znaju fudbal. Dosta više sa žirafama i likovima koji učestvuju u igri.
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Znači nisu trojica, nego jedan. Late Lat. Prva dvojica neće u Srbiju verovatno i pominju se samo zbog broja, kako bi se stekao utisak da se nešto radi po tom pitanju. Šilja ostaje kao prvi napadač, za koji dan će stidljivo početi da se piše da se i u slučaju Late Lata nešto iskomplikovalo, tako da će i on otpasti. Na kraju će doći neki iz Francuske druge lige za kojeg u životu nismo čuli. Terzin i Mrkelin način funkcionisanja već godinama. Jedina šansa je da Barak traži da mu se napravi solidan tim i da on izvrši pritisak na upravu.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Najjače su izjave raznih komentatora, koji iz punih usta tvrde kako bi ove razne olupine iz druge lige Francuske, bili pravo rešenje za centarfora Zvezde! Kakvi moroni! Ovi samozvani stručnjaci za skauting, bi prvo morali da razmisle da li neko koje igrač u drugoj ligi Francuske, ili tavori negde na nekoj pozajmici, može igrati u LŠ?! Ne mogu se tako na pamet paušalno donositi odluke! Znaju li oni kakva je razlika između druge lige Francuske i LŠ?! Ako misle da nema razlike, zašto francuski drugoligaši ne učestvuju u LŠ?!
S

Stop pisanju koještarija

pre oko 1 godinu

Liga 2 je 2,3 puta kvalitetnija od LLSL. A Mikautadze je sam bolji špic od svih ostalih klubova zajedno sem Zvezde, pa kad se spoje u jednog i tad je bolji za 3 nivoa.
s

stop pisanju koještarija

pre oko 1 godinu

Da se ispravim - Mikautadze je bolji od svih špiceva lige zajedno kad se spoje. A Liga 2 - bar duplo, ako ne i 3 puta kvalitetnija od LLSL.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@LAŽNI Don Vito Corleone . Ukrao mi je Nik.
v

vlad@Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Dobar ti je komentar! Slična situacija je i sa Bukarijem! Čoveka su doveli sa pozajmice u Nantu, iz Genta gde se Bukari nije dokazao. Prošle jeseni je Bukari igrao protiv Mamabija, a zatim u grupnoj fazi LE (Fradi, Trabzon, Monako), sa učinkom "nula", nije postigao pogodak i nije imao ni jednu asistenciju! sada hoće sa Bukarijem da igraju u LŠ! Totalno ludilo!
о

окнарб

pre oko 1 godinu

Најбоља би била опција Морелос и Кастањеда,оба колумбијца
N

Nenad1246@oknarb

pre oko 1 godinu

Jeste! Ovde bi mu bilo lako, tu su vanserisjski igrači sredine terena specijalisti za povratne pasove, nenadmašni Kanga i Kangva, koji su se dokazali prošle jeseni u grupnoj fazi LE!
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Naročito Kastanjeda, koji je briljirao na Tajlandu. Ti to hoćeš da dogodine igramo konferenciju? Smoriste Boga više sa tim Kastanjedom, čovek ni kad je u Šerifu bio nije bio dovoljno dobar za Zvezdu a kamo li sad. Neka ga u Poljskoj, za bolje nije. A Morelosa možeš samo da sanjaš.
h

halo

pre oko 1 godinu

Drugovi kakav Mikautadze, kakav Morelos, u kom vi svetu živite? Krasou nismo bili ni blizu ozbiljne ponude, ali mislite da za Mikautadzea imamo šanse koji traži isto što i on + minimalno 5 miliona obeštećenje??? O Morelosu stvarno ne vredi ni trošiti reči, čovek do pre godinu dana imao ozbiljne premijerligaške ponude, a sad će ga dovodi klub kom su nemoguća misija špicevi iz druge francuske lige...
I

Info

pre oko 1 godinu

Crvena zvezda je spremna da izdvoji do 5 miliona za napadača.
h

halo

pre oko 1 godinu

@info Čitaj "minimalno 5 miliona". Tek u bog zna kom svetu ljudi ovde žive ako misle da se samo Zvezda interesuje za Mikautadzea. A kad licitacija krene, ispadamo iste sekunde iz priče sve i da je klub stvarno spreman 5 miliona da plati.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Čitam komentare i neverovatno mi je koliko su ljudi u svađi sa realnošću. Krenuću redom, ime po ime, da vam objasnim zašto ste u zabludi. JOVELJIĆ - čovek igra u Americi, razvijenoj zemlji, sa fantastičnom infrastrukturom, kad bude rešio da igra u Evropi, uvek može da ubode neku ekipu iz liga petice. Pritom, vrednost na tm je 4 miliona, Galaxy neće da ga pusti za ispod 10. Mi te pare nemamo, mi tu infrastrukturu i životni standard nemamo. DESERS - čovek nas je odjavio prošle sezone i otišao u raspali Kremoneze. Možda i postoji mogućnost da dođe, ali sumnjam jer mislim da pretenduje na lige petice. Čak i ako Kremoneze ispadne, on verovatno ide u neki drugi tim u Italiji, jer je imao solidnu sezonu. Opet, problem je naša infrastruktura i jačina lige. KASIJERA - on pre svega nije profil igrača kome odgovara prvenstvo kao naše, a ni naš stil igre. Ako kod po svoj prilici novog trenera ne zaigramo mnogo brže, neće mu ni novi trener odgovarati. Na sve to, odjavio nas prošle sezone i otišao da greje klupu u Zenitu. Zbog toga i ima šanse da dođe, da se to preko Gasproma nekako izdejstvuje, njemu obećaju minuti, i da on zapravo dođe, ali pitanje je da li treba. Neka bude da je opcija, ali sve ovo mu je nuđeno i prošle godine i on je rekao ne. PUKI - Čovek ceo život igra u uređenim zemljama, u padu je, mator je, dakle "idealan" za nas :) Ali sumnjam da će doći zbog infrastrukture, i zbog toga što recimo u Australiji ili Americi može da dobije mnogo više para i da živi u udređenim zemljama sa dobrom infrastrukturom. MORELOS - Tek je za njega smešno nešto pričati. Čovek igra u Škotskoj, za velikana, dobar je igrač, on će pre u PL ili Čempionšip nego kod nas. Osim ako baš ludački ne želi da igra LŠ, što sumnjam, a i tad može u neki drugi klub iz uređene zemlje. Pritom, plata može da bude problem. Da ne pričam o njegovoj sklonosti ka crvenim kartonima koja nam baš i nije potrebna. LATE-LAT - za njega većina ljudi nije do prekjuče ni čula, a sad ga doziva. Čovek nije klasičan špic već krilni napadač. Ako njega dovedemo da nam igra klasičnog špica, imamo novog Dionija, koji čovek nije loš igrač već je loše korišćen. Late-Lat bi bio zamena Bukariju ako on ode, ili ako Olajinka iz nekog razloga ne dođe. Dakle, nije klasičan špic. Morate da shvatite da su fudbaleri ljudi a da je ovo pravi svet a ne fudbal menadžer. Da LŠ nije preveliki mamac, da oranice u našoj ligi nikome nisu privlačne, i da smo u zemlji koja nije na dobrom glasu, da ne plaćamo mnogo. Što se pre vratimo u realnost, to bolje. Neće biti nerealnih očekivanja, pa ni razočaranja.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Znao sam da sam nekog zaboravio :) KRASO - On je već dugo u medijima, i igrač sa njegovom statistikom je do sad već privukao daleko platežnije ekipe od Zvezde, verovatno iz prve francuske i iz engeskih liga. Naša preddnost je zapravo njegov profil, jer on nije baš klasičan špic već me igrom više podseća na Kataija. Samim tim se ne bi uklopio u neke sisteme koje forsiraju zapadnjaci, i to bi bila naša šansa. Ali opet, čisto sumnjam s obzirom na konkurenciju koju imamo. Plus klasika - uređena zemlja vs Srbija, dobra infrastruktura vs oranice. MUKAUTADZE - prvo i osnovno - ima ugovor o 2026 i košta 6 miliona. Dakle, ispod 10-20 neće da ga prodaju. Je l' imamo šanse? Nemamo! I tu je kraj svakoj priči o njemu. A ako hoćete malo dublje, on je 1,76m visok, on nema šanse u našoj ligi, naši štoperi će ga prebijati na mrtvo. Dioni vol. 3, već sam objasnio zašto takav profil napadača u Zvezdi ne uspeva. Valjda više nikog nisam zaboravio.
@

@gostyyy

pre oko 1 godinu

Ala si se ti raspisao, niti će Mec ikada dobiti 10-20 miliona, niti je situacija takva da se Mikautadze ništa ne pita oko transfera i njegove dalje karijere. On je itekako samosvojna ličnost i drži do sebe. A što se tiče njegove snage odnosno visine, on je rođen u Francuskoj i otkad je počeo fudbal naspram sebe ima tamnopute teškaše u odbrani, a ko malo prati Ligu 2 mogao je da vidi kako se nosi sa daleko snažnijim igračima.
K

Kdkdkrk

pre oko 1 godinu

Sve si rekao u zarez samo sto bi licno ja probao Pukija pa sta bude i uz njega Ratkova
J

Joe Lesh

pre oko 1 godinu

Da nam je potreban dobar spic jeste. Ali nam je daleko potrebniji bar jedan dobar zadnji vezni, po mogucnosti dobar u defanzivi , brz i cvrst u duelu. Ili ce biti promaje na sve strane na nasoj polovini kao sto je bilo i ove sezone. Zato preporucujem autoru teksta da umesto svakodnevnih palamudjenja o spicevima predje na tekstove o potencijalnim pojacanjima na mestu zadnjih veznih.
h

halo

pre oko 1 godinu

U prevodu Desersu na mapi uopšte nismo, Kasijera bi se radije penzionisao nego ovde dolazi, ostaje Late Late kafe kafe sa ozbiljnim adutom u vidu Darjana da prodaje naivnima maglu celo leto kako je momak neki vanserijski igrač i rešenje za sve naše probleme da bi posle prve dve utakmice bez gola okrenuo priču kako ništa ne valja i kako nam treba novi špic.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Kasijera će doći na pozajmicu u dogovoru sa Rusima
з

зики

pre oko 1 godinu

Треба нам играч ткз плејмејкер који је јак као бик и може издржати више од 90 мин.Неби био лош португалац Андреј Орта ,скуп је али би подигао игру тима на виши ниво
M

Milica Milša

pre oko 1 godinu

mogao bi špic da bude Ivan Gavrilović 200 na sat,često igra mali fudbal,isteoviran je i veliki je navijač zvezde....treba probati....
G

Gost1976

pre oko 1 godinu

Čeka se reč novog trenera,ovo su samo nagađanja,Bahar će odlučiti sigurno za svako pojačanje,čovek je ozbiljan i iskusan trener,sa njim nema zezanja,iza sebe ima tim ljudi,jevreji su sjano organizovani na svakom polju. Jako je naivno da neko veruje da će njemu neko nešto da nameće,da gura igrače bez kvaliteta za Zvezdu,nespremne..ovo je veliki korak napred za Zvezdu organizaciono u svkom smislu. Teško će neki naš trener u budućnosti voditi Zvezdu.. eventualno za 10 godina neki novi u inostranstvu dokazani naš trener ,a ja ga trenutno ne vidim ni u najavi.
t

treba nam

pre oko 1 godinu

neki špic kome sudije neće svirati ofsajd i koji ume da padne u šesnaestercu bez kontakta...
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Imate Rikarda već.
1

12345m12345

pre oko 1 godinu

neki koji ce sam sebi svirati penal, kao jojic svojevremeno...
P

Promašio si

pre oko 1 godinu

Dovodimo špica u Zvezdu, ne u Partizan
P

Polka

pre oko 1 godinu

Tačno,Kataiu poništili 3 gola protiv Rendzersa
l

lol12

pre oko 1 godinu

Ne treba nam Rikardo
r

rsczz

pre oko 1 godinu

Dessers bi bio bomba od pojacanja, gledao sam Cremonese ove sezone nekoliko puta i svaki put je bio opasan ali nema pakera nekog da mu servira.
P

Polka

pre oko 1 godinu

Joveljić ili Mikatudže-to je najbolje ali 5 miliona mora da se da... Kolumbijac najjeftinija opcija,pozajmica pa otkup
e

edo555

pre oko 1 godinu

Ljudi ima jeftinih igraca koliko hocete samo treba naci.Ovaj trut Mrkela samo sedi i baljezga jedno te isto umesto da posredstvom nekih kontakata da raspituje gde ima zanimljivih igraca.Treba nam,spic koji moze nekog da predribla sto u ovom trenutku nemamo
I

Ivke88

pre oko 1 godinu

Evo ga Mita sedi i čita komentare ovde, i kao sto svaki put biva (ali bas svaki put), za 3 dana izlazi tekst "Morelos Zvezdina zelja".. Nikada vise necu ostaviti komentar ako tako ne bude, jer to je nas skauting.. Ejjj, mi navijači trazimo špica a oni ko zna koliku platu primaju.. Morelos bi bio dobra opcija definitivno.. Deserssa ne vidim na koji nacin možemo da dovedemo jer mi nećemo dati vise od 1m za igrača.. Gruzin iz Metza? Ljudi, on je prva zelja PSV-a i još dosta jacih klubova od nas.. Nema od toga nista.. Kakav crni Casiera, em ispalio prvi put, em je pokazao u jačem klubu kakav je igrač.. Ratkov i ta boranija napadači za LS? Sačuvaj Bože.. Ovaj neki jazavac iz osrednjeg kluba Švajcarske? Pa taj ni tamo ne igra.. Tamo sem igraca Jang bojsa, retko sta valja.. Sve u svemu, nek' na je Bog u pomoći..
k

khanbg

pre oko 1 godinu

A kako tacno mislis da mi dovedemo Morelosa? Ljudi saberite se, lik moze u premier ligu ili championship lagano. Gde ce uzeti 8x vecu lovu. Da, sigurno je lud za 6 utakmica ls...
J

Jwjeejej

pre oko 1 godinu

Druze sta fali Ratkovu da si ga gledao barem jednom znao bi sa je ozbiljan potencijal ima dribling,skok,solidnu brzinu,lako ulazi u sanse, idealna gradnja pravi evropski prototip spica, jedino na zavrsnici i mirnoca da poradi bice top, bolje mi da ga uzmemo nego Andrleht, Rendzers i ostali
p

pk

pre oko 1 godinu

alfredo morelos, temu puki, mbala nzola, gu sun čo
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

N'Zola je odličan napadač, jak u duelu, dominantan, ima i precizan šut van 16... Ulazi u poslednju godinu ugovora i mislim da bi mogao da se otkupi za 3-4 milke, ali... Odavno bi on igrao u mnogo jačem klubu od Specije da nema problem sa disciplinom. Takav igrač ozbiljnom klubu ne treba. Al jbg, zato ja ne volim afrikance. Evo ti i Kange, isti su, čak je N'Zola gori. Kanga koliko dobrog uradi duplo više zla nanese timu.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Dejan Joveljić,sigurica a rekao da bi se vratio u Srbiju
a

asd

pre oko 1 godinu

ako je to rekao onda covek nije bas u vinklu
M

Mikautadze da bude prioritet

pre oko 1 godinu

Mecu ponuditi 5 miliona + 2 sledeće sezone. Mikautadzea smestiti u BgH20, ponuditi mu ugovor uz interni dogovor da sledećeg juna ili januara 2025 napustiti klub. Njemu je 22 godine i sa 23 može ubosti dobar ugovor u ligama petice. Žele ga Barnli i Monpelje kako se čuje, ali mu jedno Zvezda nudi igranje u LŠ.
1

12345m12345

pre oko 1 godinu

odakle ponuditi 5 miliona, sta je s vama?
D

Druze saberi se

pre oko 1 godinu

Nije zivot fudbal menadzer.
s

sta ti decko radis

pre oko 1 godinu

Sto je najgore ni 5 miliona ne bi bilo dovoljno, decko vredi itmedju 8 i 12, a mi mozemo da ponudimo 2. Koje su to price.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Kasijera nikako. Dečko mi liči na cirkusanta. I ovde bi se glupirao, išao po diskotekama i splavovima itd itd. Lat je mačka u džaku. Od ove tri opcije jedina proverena i najbolja opcija je Desers. Samo što mislim da Zvezda nije u mogućnosti da ga dovede i da neće biti ništa od njega. Mislim da od ova tri igrača niko neće doći u Zvezdu. Čak u slučaju Desersa mislim da kada bi Zvezda probila sve granice i pljunula kintu za njega, da on ne bi došao zbog slabe lige i katastrofalne fudbalske infrastrukture u Srbiji. Kvalitetni igrači pre biraju da se bore za opstanak u nekim jačim ligama nego da dodju u Srbiju da osvajaju titule i igraju LŠ. Daj Bože da grešim, ali mislim da će na kraju ostati Pešić i dovešće se neka mačka u džaku za špica, daj Bože da grešim. Ako bi nekim čudom doveli Desersa ili nekog drugog igrača sa takvim sivijem i takvog kvaliteta, to bi bilo mnogo dobro.
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Treba nam brz špic koji traži lopte u prostor za LŠ, jer za očekivati je da nećemo baš moći da sabijemo protivnika i kontrolišemo loptu na njegovoj polovini, zar ne? E sad, stranca tog profila i potrebnog kvaliteta za LŠ iz evrope teško možemo dovesti, tj nemoguće je. Ostaje nam južnoameričko tržište, a odande direktno dovesti igrača i odmah očekivati da zaigra na svom nivou teško da će uspeti. Aklimatizacija na drugi kontinent, zemlju, ljude, saigrače... to je proces. Naročito za južnoamerikance. Šta nam onda ostaje? Još dve opcije: 1. dovođenje starijeg, top kvalitetnog špica koji je na samom kraju karijere. Kvalitet imaju, iskustvo imaju, žele da odigraju svoju labudovu pesmu u ligi šampiona i sigurno će dati sve od sebe na tih 6 utakmica, a novac im više nije primaran. 2. Naš napadač, mlad, poput Ratkova iz TSCa. Ali iskreno, ja ne bih žalio pare da vratim Joveljića. Verujem da bi za 3-4 milke dobili njegov ugovor.
P

Polka

pre oko 1 godinu

Joveljić bi mogao za 3-4 miliona da se vrati
S

S druge strane

pre oko 1 godinu

komsija se javlja... Pitam se zasto nijedan klub u Srbiji ne ulozi neka sredstva da zaista skautira neke igrace koji igraju po Africi ili Juznoj Americi, eventualno druga liga Portugalije ili slicno? Postoje platforme poput Instata (i slicne) koje daju solidan uvid u statistiku i kretanje igraca na terenima sirom planete. E, sad, napravis jedan spisak igraca iz odredjene regije i platis skautu mjesec dana u toj regiji/zemlji da prati te igrace na nekoliko treninga i utakmicama. Da eventualno ispitaju neku siru okolinu o navikama tih manje poznatih igraca. To ne kosta toliko mnogo, mozda 3-4 hiljade evra za sve ako bi to bila Portugalija ili 5-6 hiljada za Juznu Ameriku. I to su neki realni troskovi. A pricamo o igracima koji poslije potencijalno vrijede nekoliko miliona. Zar nije onda pametno unajmiti nekoliko ljudi sa pozadinom u profesionalnom fudbalu da prate nekih 5 igraca i donesu potencijalno milione klubu, a sa ulaganjem od nekih 20 hiljada evra za taj skauting? Evo, ispravite me ako grijesim u razmisljanju. Jedini zaista skautirani igrac Vecitih u zadnjih nekoliko sezona unazad je bio Tavamba kad ga je Arnaut pratio nekoliko utakmica. Ako ih ima jos, molim vas da me informisete... Hvala!
M

MarkoNe

pre oko 1 godinu

Ja sam igrom slucaja ove godine u Portugalu :)) i video sam jednog lokalnog decka u Bragi, tj u drugom timu. Sad je pozajmljen Morejrenseu ali bi bi odlicno krilo za kontre. Kad bi TSC ili Vosa imali kintu, siguran sam da bi pokidao u Evropi, a i ligi kod nas... Zove se Kobamelo Kodisang. Eto... Skautiran za dzabe, ali klubovi gledaju samo gore u menadjere
S

Sloga 1983

pre oko 1 godinu

Bice kao i svaki put. Jednostavno, mi nemamo lovu i tačka. Doci ce igrač čiji menadzer ponudi više Terziću i to je to ! A to će biti posle završenih priprema kao i obično. I onda ide onaj tekst pa nije se uklopio pa znate on nije trenirao dva meseca,treba mu vremena...
D

Delijesevernbg

pre oko 1 godinu

A zasto ne Ratkov?
M

Mop

pre oko 1 godinu

Bez ikakvog vredjanja Zvezde ali kapiram da nijedan neće doći već će vam uprava izvući nekog iz rukava. Ovi naši su još gori
K

Koji nasi

pre oko 1 godinu

Mi i ne znamo ko nam je u Upravi, covece! Ja jos nisam video neke spekulacije vezane za neki transfer u ili iz Humske 1 bas zato sto ovi sto su tamo znaju da ne mogu nigde, a ovi koji nisu tamo i ne zele da tamo budu. Jednostavna racunica... Dok se ne makne trenutna jahacka postava, dotle nam nema boljitka!
Z

Zvezdaš Banat

pre oko 1 godinu

Late Lat definitivno,mlad i nije skup sigurno bi se uklopio brzo u tim.Ostala dvojica precenjeni igrači i nemaju želju za igranje u Srbiji
P

Polku

pre oko 1 godinu

Naš čovek iz Švice pisao ovde da ga gledao i da nije špic za LŠ
Y

YostraM

pre oko 1 godinu

Nasumični lik iz komentara procenio da nije za LŠ? Ništa, javite skauting službi da ga momentalno skloni sa prioritetne liste...
n

ne razume

pre oko 1 godinu

Ko je taj puki sto pisete o njemu, koliko godina, gde igra, koliko golova? Nekako su mi ta 3 pitanja glavna kad je napadac u pitanju Mozda sad treba neko iskusniji za ls, al inace ja ako se pitam bolje dovesti nekog iz finske lige ko je na 30 meceva dao 25 golova, nego sto dovode iz francuake,italije napadace sto daju 3 gola na 25 utakmica, na sve to imaju po 30 god
m

maestro

pre oko 1 godinu

Za pukija pisu grobari...taj puki ima 33 godine i slobodno nek ide u partizan
e

esex

pre oko 1 godinu

Puki ima preko 34 godina i korektnu karijeru iza sebe..igrao je i u premijer ligi,davao golove..odlican igrac ali mator cak i za nas zzzz..pozz
J

Jdjdjd

pre oko 1 godinu

Pukki je majstor fudbala i ozbiljan golgeter mator je ali ne kosta nista, Lewandovski ima 35 pa igra u Barsi kakve veze imaju godine, bolje njega nego neke neproverene igrace za 4 miliona,bolji je spic od Silje Pesica 3 x, uz njega bi uzeo Ratkova da se menjaju a moze i u tandwmu da igraju
G

Gost post

pre oko 1 godinu

Pa ovaj tekst je samo rekapitulacija onoga sto se danima pise. Za sve ove igrace znamo nedeljama sem ovog sto je iz Svajcarske, on je od pre koji dan. Samo ne zelim da bilo koga od njih ne potpisemo jer ne zeli da igra u Srbiji.To je razlog koji odmah ustanovis i ne znam sto bi ti takav igrac bio u fokusu.Ti mozes da ponudis vecu platu, mozes da ponudis vece obestecenje, ali ne mozes da promenis zemlju i ligu iz koje dolazis. Znaci ako Kaisera i Desers ne zele da igraju u Srbiji, zasto ih razmatrati i majati se njima nedeljama.!?!?!? I onda se zamlacujemo, prelazni rok tece, pocnu pripreme...finis prelaznog roka..i onda nemamo kud, ovi nece, pare i nemamo i OP CAP...Eto KULIBALI. Onda ce 6 meseci igrati lose, jer, jelte, nije prosao pripreme...pa onda cemo shvstiti da nije do priprema vec do toga da je los spic a opet morali smo njega jer nismo imali koga...i tako u krug. Po meni , bolje odvojiti nekoloko miliona, uzeti najtalentovanijeg spica ili dosta talentovanog iz Argentine,Brazila ili Kolumbije.Kazes mu sinak igras LS,kod nas si dve tri godine i onda ides u Borusiju,Romu,Zenit i cao zdravo.
Г

Гостиварски

pre oko 1 godinu

Први проблем, талентовани шпицеви из Јужне Америке (а посебно Бразил и Аргентина) коштају доста, друго плате су им тамо веће но што могу добити овде, треће разграбе их већи клубови.
i

ima toga sto kazes

pre oko 1 godinu

Ne mora da bude argentina,brazil tu bi morali da skautiraju 2. 3. Ligu jer su im u prvoj ligi dosta placeni igraci i ne pale se posto poto da dodju u zvezdu zbog ls. Al mogu iz nekih drugih liga sto kazes kolumbija, cile, venecuela, finska, gruzija, belorusija, pa i africke selekcije, danas svuda ima talenata, svi igraju fudbal, samo ih treba iskopati
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Propušteni su vozovi za Gruzijca. Ako hoćete ozbiljno pojačanje to bi bili Desers ili Morelos. Na kraju će se svesti na onog iz Švajcarske a to je mačka u džaku. Koliko para toliko muzike. Nekad smo za jeftine pare dovodili Boaćija i Vieru. Smatram da bi i Joveljić bio dobra opcija. Rakonjac i Ratkov nemaju kvalitet koji treba Zvezdi.
e

esex

pre oko 1 godinu

Sve si u pravu osim za ratkova...dugo ga pratim i odlican je.tsc ga ne da ispod 3 miliona..
m

mare1414

pre oko 1 godinu

Zasto imam osecaj da cemo dovesti toliko loseg spica da ce Pesic u odnosu na njega da izgleda kao Kejn pa cemo biti osudjeni na Siljine bravure i u LS?
J

Joe Lesh

pre oko 1 godinu

Zato sto si u pravu i zato sto ce tako najverovatnije biti.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Dobar je ovaj, ali je skup. Može se uci sa pričom da su ispali u Serie B i tako mu sniziti cijenu. Njega ubijediti kako mu je 28 i da u Zvezdi igra LS, a posle može ostati ako mu se svidi, a alo ne onda može da ode u Kinu ili Arabiju i da ubode ugovore karijere. Ali opet previše je komplikovano za njega, lakše je dogovoriti Morelosa. Njemu daješ samo platu, a ovom treba da dogovarao prvo transfer, a onda platu. Radije neka dadnu Morelosu veću platu ili jednostavno neki bonus po potpisu ugovora.
K

Kddkfktk

pre oko 1 godinu

Dajte bre ljudi kakav Desers preskup je za nase uslove plus ima 29 godina mnogo je 5 miliona plus plata, Kasijera isto, dajte malog Ratkova decko ce biti odlican napadac bolje za njega 2,5 do 3 miliona gde sigurno vracamo te pare,i ne da ih vracamo nego 99 posto ih tripliramo ako ne i puta 4 ,decko ce biti prvi spic repke za 3 god, Mikautadze vredi da se proba od stranih spiceva i da se ide i do 5-7miliona ali on verovatno nece da dodje,kao sto neko gore pomenu Pukki bi bio prava opcija od stranih iskusan za dzabe plata na 2 god i moze mnogo mladi igraci od njega da nauce
m

maestro

pre oko 1 godinu

Kakav bre puki? Taj nikako
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Kasijera nije dobar za nas, to sam tvrdio i prosle sezone, tvrdim i sad. Mozda bi za Evropu bio dobar, za domace prvenstvo nista. Desers bi mogao da prodje, ali sumnjam da ima zelju, Late Lat mi je Bukarijeva kopija, i ako on dolazi ne treba da bude prvi spic vec da igra levod ili desnog ofanzivnog. A su vec imamo Bukarija i Olajinku. Osim ako Bukari odlazi, onda je ok zamena.
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Desers i ovaj Lat je smesno staviti u istu recenicu. Desers je stvarno dobar igrac gledao sam ga u kalcu i po meni nema sanse da dodje. A ovaj Lat nije ni za ligu konferencije a ne Ligu sampiona. Pa on nije standardan ni u prosecnom Svajscarskom timu. Na hajlajcu se vec vidi da bi bio promasaj zesci...
D

Dokle više

pre oko 1 godinu

Kakav crni Kasijera, obična prevara. Zvezdi ne treba novi Pešić ili Ohi kojeg neće ni kamera uhvatiti u tv prenosu tokom celog meča. Terza, isprsi se za Mikautadzea ili Desersa, ako žele LŠ. Dovesti Late Lata kao drugog napadača jer bi mogao da dostigne max kod nas.
m

maljko

pre oko 1 godinu

krecu nagadjanja
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Aman vracajte Joveljica ni jedan stranac nece igrati srcem kao sto ce on,talenat nije sporan pa decko je bio drugi strelac austrijske bundeslige sa 17 golova na 32 meca jos pre tri godine a sad je jos vise iznapredovao od tad i brzi je i jaci,manite se ovih stranaca koji su macke u dzaku.
N

Nikos1988

pre oko 1 godinu

Dal bi se ti vratio iz suncane Kalifornije u ovo sivilo ovde, da trcis po oranicama umesto po tepihu, zapitajte se malo i ti i ostali koji komentarisete neke stvari, kao LS ce ga privuci, da kada bi igrao u zimu koji bi se borio za nesto u istoj, ovako cemo biti dzak za udaranje gde ko god nam igrao u napadu nece imati neku preveliku ulogu, jedno je ljubav prema klubu i sta bi srcem uradio, drugo sta kaze zdrav razum, sportski pozdrav
N

Nikos 1988

pre oko 1 godinu

Pa bih jer su koreni u pitanju,poznanici su ovde prijatelji rodjaci porodica,ako bi dobio isto koliko zaradjuje tamo nema razloga da se ne vrati.
Ц

Црвени

pre oko 1 godinu

Сезина још није готова, ниви тренер још није дошао али битно да ви доводите нове шпицеве и продајете стар. Оладите мали с нагађањима, кад дође тренер и сагледа стање у клубу тад ће и појачања.
G

Gost123456

pre oko 1 godinu

Late Late novi Bakajoko.... tesko cemo do nekog dobrog napadaca.... ima opet nesto kilavo da bude.
V

Viki Miljković

pre oko 1 godinu

Kad je Miloš Milojević govorio da je napadačima Srbija rezervna opcija, jer niko neće da dođe čitavu sezonu zbog 6-8 evropskih utakmica, pljuvali su ga. Upravo to se dešava. Zvezda treba da bude razvojni klub dok liga ne bude sazrela da se bude nešto više od toga. To što smo na papiru 11. u Evropi je priča za mase.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Propaganda je jaka protiv Srbije ostavila traga.Kad dodju ovde vide da nije tako
D

Desers želja moja

pre oko 1 godinu

Desers je moja neprežaljena želja. Lik je ostvario svoju želju da igra u Seriji a, ostalo je još da zaigra u LŠ. Navijamo da Kremoneze ispadne. Ili dati 5 miliona +bonusi za mladog Mikautadzea.
d

dobro rešenje

pre oko 1 godinu

za špica bi bio Jovo Šimika iz Borca Banjaluka....
D

Dajc

pre oko 1 godinu

Ма Арнаутовић бре
A

Ab

pre oko 1 godinu

Siril Desers, najskuplja i najbolja opcija!!! Mada mi se iskreno sviđa i ova opcija sa Atalantinim igračem...oni su poznati po dobrom skautingu... A ovaj Late je mlad i djeluje jako zanimljivo...
T

Trileme

pre oko 1 godinu

Lat prošle sezone nije igrao, a u januaru je napunio 24 godine, igra sezonu života i pored ne tako velike minuzaže. Sa druge strane Desers i Mikautadze su već top topiva igrači za koje se mora videti da li žele LŠ. Desers je imao motiv letos da se oproba u nekoj od liga petica. Treba i obeštećenje naravno. Od Mikautadzea možemo i zaraditi.
а

армата

pre oko 1 godinu

Довести Јовића на позајмицу. Само да не доће овај Лат Лат...мачка у џаку за који вјероватно једино имамо новца.
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Nas skauting: 1. Otvoris flashscore 2. Nadjes sledece lige: francuska 2, portugal 1 i 2, belgija, norveska i svedska 3. Vidis top 5 na listi strelaca u ovim ligama, 4. Odaberes 3-4 igraca koji imaju manje od 30 godina, 4. Sutra Darjan pise vest “zvezda hoce ovog i ovog napadaca” (tipa prvi strelac francuske 2.lige ili treci strelac belgijske prve lige)…
P

Petrinjo7272

pre oko 1 godinu

Srecan Pesic svima koji slave.. vidimo svi kako će da se završi, već vidjeno..
G

Gost83

pre oko 1 godinu

VRATITE JOVELJICA IZ Mls-a!!! Vratite i Terzica, Ristica, Racica...eto vam tim za LŠ a ne bacanje para na igrace koji ne zele uopste da igraju kod nas! Ovi nasi ce odigrati sezonu ili dve i opet mogu da se prodaju u neki klub iz liga petice. Dobro nama a dobro i za njih
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

I njih cetvorica bez plata kostaju brat bratu 20-30 miliona. Imamo li mi toliko? Drugo, hoce li oni da se vrate? Sto volim vas "realne"
V

Vanjola

pre oko 1 godinu

Morelos, Fosum, Puki..
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Fosum nije špic koliko ja znam.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Aman ljudi, nije ovo menadzer vec stvarnost. Sve ce neko ko vredi iz Skotske i Engleske da dodje u Srbiju, ne lozite se i ne lupajte gluposti.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Ako je to taj Fosum na kojeg ja mislim, onaj iz danske lige, onda je to zadnji vezni. Ali star je on već za Zvezdu.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Dovedite Kolumbijca na pozajmicu,najeftinija opcija a deluje ko dobar igrač, plus mu pala cena. Navići će se on brzo na Beograd (temperament sličan ovde južnoameričkom)
G

Gost123456

pre oko 1 godinu

Ne interesuje coveka da igra po ovim livadama ovde... o drugim problemima da ne pricam.
V

Vanjola

pre oko 1 godinu

Morelos je slobodan samo sto je luda glava.. Iver Fosum moze biti zanimljiv kao i Timo Puki..
m

maestro

pre oko 1 godinu

Samo sto taj puki ima 33 godine i sigurno nije ono sto treba Zvezdi a taj Fosum ima 26 godina ali je vezni igrac a ovde je rec o napadacima
H

Hermano7

pre oko 1 godinu

Je ste bre ljudi ozbiljni sa Desersom? Jel stvarno neko misli da bi dosao u Srbiji?
Y

Yui

pre oko 1 godinu

On i Mikatudže neće ispod 5 miliona,a Kolumbijac može na pozajmicu,pa otkupiti ako se pokaže za duplo manje para
l

lol12

pre oko 1 godinu

A i ja jos gori sto imam neka ocekivanja od ovih ljudi sa ce dovesti nekog kvalitetnog spica.
A

Angelinho11

pre oko 1 godinu

Desers bi bio najbolja opcija, odlican spic
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Desers ubica(skup),ali Kolumbijca dobiješ na pozajmicu,a ako se pokaže otkupiš ga za par miliona.