Komentari na vest

Zvezda i direktan plasman u Ligu šampiona: Čeka se bitka za Harkov 11. maja

?

??

pre 30 dana

Bas cemo da vidimo koliko je zanimljiv ovaj novi format. Jedva cekam da pocne. Po mom misljenju bice bolji i zanimljiviji od ovog koji ostaje za nama, samo ce nam trebati malo da se naviknemo.
m

mrva zemunac

pre 30 dana

absolutno, slično je bilo žaljenje nakon prve promene formata i sada je svima to klasičan format
N

Nemanja8989

pre 30 dana

Ma ne lozite se bezveze…Prvo,nismo ni zasluzili da igramo direktno LS,a drugo da se poklope svi ovi rezultati bi bilo jednako da Srbija osvoji EP(a Srbija ce da bude poslednja u grupi sa 0 bodova,jer imamo madjionicara na klupi)…
p

pitam se

pre 30 dana

ko si ti da kazes da nismo zasluzuli da igramo ls direktno?
B

Banjaluka rs bih

pre 30 dana

Prvo da se riješimo lopova u upravi pa tek onda da pričamo o Evropi. Vidjeli smo ove godine šta je bilo.
X

XD

pre 30 dana

A šta je to bilo? Sa svakim smo igrali, svakome dali gol, niko nas nije sabio 90 minuta u šesnaest kao ranijih godina. A vi što imate nerealna očekivanja to je vaš problem. Navijajte za Siti i Real.
@

@XD

pre 29 dana

Jest druze,tako smo doro igrali i rasturali da je CZ uspela da osvoji titulu najgoreg kluba LS i ubedljivo 32. poslednje mesto. E, svaka nam cast.Svaki klub se trese od straha kada cuje da mu je protivnik CZ!
B

Bljuzgo

pre 30 dana

Sampionski zec!:D Lopurde jedne neopevane!

Toto-ko-tunjo

pre 30 dana

Nakon derbija, ovako je pisano za Partizan. Da čovek i razume, grobarska glava je to. A imali su samo bod prednosti. Mi imamo 4, i tuce ni malo slabih utakmica pred sobom, uključujući i još jedan derbi. Zaista ne znam Zvezdaša koji sada razmišlja o ovim nebulozama u tekstu. Jedna utakmica može da okrene sve.
D

Dex15

pre oko 1 mesec

Terza namjestio
m

mare2

pre oko 1 mesec

ljudi, Zvezda ima 4 boda prednosti, bas nije okej tekst. Ali dobro, nije neocekivano. Drugo, sanse da sve ove ekipe ne osvoje prvenstvo su toliko mizerne, da ne znam odakle ideja za tekst. Ili ipak znam…..
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Pisu da bi nesto pisali. Iskreno Shaktjor ce biti prvak kao I Dinamo Z.. mozda se poklopi u Ceskoj I Danskoj... I to je to
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Mi prvo da počistimo svoje dvorište. Našu upravu i ljude oko njih zanimaju prvo provizije, pa tek onda ostalo. A dok je tako mi ozbiljnu ekipu nećemo da složimo. Ima još stvari za popraviti, ali ovo prvo ako se želi korak više.
Г

Гос'

pre oko 1 mesec

Само једна мала дигресија, 'Ајдук чека титулу 19 љета тј од сезоне 2004/05. Није да нас то претерано занима, ал кад већ помињете..
m

mazerni

pre oko 1 mesec

Ova sastav CZvezde nema sta trazit,u Euroj ligi, biče topovska hrana.
A

A da

pre oko 1 mesec

Inače neće da se pojačaju do tad.
Х

Х Х

pre 30 dana

Топовска храна? Ко све има право да оставља коментаре... Још горе, има и лајкова.

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 mesec

Ranije sam se radovao ulasku u LŠ ne zbog rezultata(znao sam da tamo nema sta da trazimo), vec zbog novca koji sledi za ulazak. Sada se nadam da cemo igrati grupnu fazu LE. U tom takmicenju koliko toliko mozemo da pariramo drugima, pa i da se nadamo prolasku u nokaut fazu, a to sto su daleko manja primanja od LS, koga vise briga za to. Uzmimo primer ovu godinu i ucesce u LS. Uzeli smo ogroman novac za ulazak, plus zarada od tv prenosa i ulaznica, plus novac od prodaje Erakovica, pa Mijatovica i Nedeljkovica i gde je taj silni novac? Fale nam: bekovi, drugi stoper, zadnji vezni, prednji vezni i napadac...Stadion je ruglo(nasminkano). Kako stvari stoje zaradi od LS se raduju samo celnici u klubu i niihove porodice. Potpisujem LE i nadam se protivnicima kojima mozemo da pariramo i necemu se nadamo, a ne da budemo vreca za udaranje.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Druze ja se ipak radujem vise LS I vecem novcu. Evo razloga. Jer igramo sa svemirskim ekipama. I uskoro za God ili dve to ce biti samo u snovima. A sto se tice para istina da se krade ali krasce I od manjeg prihoda. Tako da bolje bude veci kolac ipak mozda ubodemo kojeg dobrog igraca
?

??

pre 30 dana

Malo bolje da su uradili prelazni rok, kao sto se cinilo na pocetku da ce dobro uraditi, mogli smo iz ls u le. Ako ne zele da prave bolji tim slazem se sa tobom da gledamo ka le, a ako hoce malo da uloze i rade posteno ls bi bila bolja opcija. Samo malo da smo kvalitetniji nego sto jesmo skoro u svakoj grupi ove godine bi mogli trece mesto da izvucemo. Mnogo ne logicnih poteza uprave nam ne uliva neku nadu da ce nesto biti bolje. Vecito guranje igraca koji nisu taj nivo i odstranjivanje igraca koji imaju potencijal to govori.
D

Dedadakaze

pre oko 1 mesec

Zvezdi zabraniti dekretom da učestvuje u LŠ. Da bi bilo bar malo neizvesno ko ce biti zadnji...
D

Dex15

pre oko 1 mesec

Rece navijac malog kluba kojem su najveci trofeji stativa protiv Reala, pobjeda protiv drugog tima Mancestera od 0-1, Zvezdino poslednje mjesto u grupi lige sampiona pored trenutnog sampiona Evrope i Lajpciga i za kraj najveci trofej sampioni Evrope 10 minuta
f

fenomeno

pre oko 1 mesec

Da imaju imalo mozga svim srcem bi navijali za Šahtjor i sve ove ostale koji kao ne smeju da osvoje titulu. I ne bi se uopšte ni trebali boriti za LŠ. Šta ćemo mi tamo ljudi moji. Pa videli ste šta s
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Cuj "sta cemo tamo?" Mozda zbog 25+ miliona koje dobije klub samim ulaskom? Plus TV prava, ulaznice, marketing i ostalo.
D

Dario1104

pre oko 1 mesec

@vlad I posle se pitamo zašto je fudbal propao. Jel se fudbal igra samo zbog para ? Šta je klub firma ? Zamisli odeš na tribine i navijaš za apple protiv gugla, Nema ljubavi i strasti u novcu. Novac nikada ne treba da ti bude motivacija za nešto u životu. Novac je samo alat a ne cilj.
1

1912

pre oko 1 mesec

@Dario1104 Druže ti si sve pojednostavio i uprostio. Pobedili smo pre pet godina Liverpul, zamisli da ponovo na Marakani neki velikan ostane bez bodova. Ili da kroz sportski motiv pobedimo recimo Bolonju, Brest, neku prosečnu ekipu iz liga petice. Uz sve to ide finansijska konstrukcija o kojoj čovek piše, plus rast cena nekih mladih igrača koji će umesto 2, koštati 10 miliona evra posle tih utakmica. Posle sa tim novcem (alatom kako ga nazivaš) praviš ekipu koja bez puno problema osvaja domaće titule.
Џ

Џугариџги

pre oko 1 mesec

Donjeck je u Rusiji...
N

Neznalica

pre oko 1 mesec

Pa i Harkov je
B

Bnj

pre oko 1 mesec

Sanse da dinamo kijev ili krivbas osvoje titulu su ravne nasim sansama da osvojimo euro...tu pocinje i zavrsava sva ta prica..interesuje me da li fkp kao realno drugi ima zagarantivanu evropu,bar konferenciju?
N

Nema mora

pre oko 1 mesec

Kroz kvalifikacije, bolje biti treci i imati konferenciju u dzepu. Ovako ako nalete na neke DANCE opet nista.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Nema. Mora dobije bar jedan dvomeč.
@

@bnj

pre oko 1 mesec

Лупају глупости, има загарантовано. Креће од другог кола, као ТСЦ ове године, па ако испадне из квалификација у другом или трећем колу игра плеј-оф за ЛЕ.
Н

Немачи појма

pre 30 dana

Сви лупате глупости, ко испадне из стазе нешампиона, иде директно у ЛЕ, нема никаквих доигравања.
N

Nenad1246

pre 30 dana

TSC je krenuo od trećeg kola. Ko ispadne u drugom za LŠ ide u treće za LE ko ispadne u trećem za LE ide u plej of za LK tako da mora dobiti jedan dvomeč. Ko ispadne u trećem za LŠ i plejofu ide u LE.
G

Gladiola

pre oko 1 mesec

Ući će Miloje u lš ako treba i od prvog kola, nećemo da se zamaramo rezultatima u ovim ligama
B

Barba1981

pre oko 1 mesec

Ima još jedna opcija, a to je da rusi do ljeta pokore Harkov.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Svajcarska je sigurna, ukoliko u Splitu bude nereseno Rijeka moze da napravi kljucni korak. Slavia - Sparta odlucice jedan kiks ili ako neko dobije derbi, Kopenhagen jeste najbolji ali ima dve ekipe ispred sto je malo veci problem. Sahtjor je ispred svih i najbolji je i tu je kraj.
G

Gost RS

pre oko 1 mesec

Pa imali smo ove sezone tačno godinu dana da se spremimo za LŠ i nismo skockali ekipu,doveli nula desnih bekova a sve mlade koji su nešto vrijedili sad smo i prodali. Treba se spremati za kvalifikacije pa kako bude. Imam povjerenje u Miloja nemam u rukovodstvo.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Šahtjor će sigurno osvojiti titulu, Sparta i Slavija 50:50, veće su šanse da Kopenhagen i Dinamo Z neće osvojiti titulu. Ušli mi direktno u ligu šampiona ili igrali plej of, Zvezdi traba bar 4 mnogo dobra pojačanja koja će ODMAH igrati u startnoj postavi i ODMAH doneti kvalitet, bez onoga čekaj tek su došli, da se priviknu i ostale gluposti.
u

u inat dušmanima

pre oko 1 mesec

Zvezdi treba nova tura moćnih Afrikanaca kao i do sada. Nova tura Afričkih sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi. Sa njima je Zvezda zauzela odlično 32 mesto u ligi šampiona. A tu je i pedantni stručnjak iz Aranđelovca, koji je u svih 5-6 klubova dobijao otkaze posle 6 meseci.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

@U inat dušmanima. Evo ga ovaj što svaki dan proziva Milojevića i Afrikance. Možeš da mi... znaš i sam šta... sa velikom slašću..
Z

ZOV

pre oko 1 mesec

Auuu koji je ovo Cirkus cccc...pa ovo je vec tragikomedija,pazi ti samo ovo, Sahtjor koji se raspada i koji je trenutno slabiji tim od svih ovih ispod njega na ovoj tabeli, se sad vestacki gura namerno sa zapada i uz pomoc duboke drzave i globalista direktno u LS iako je ne zasluzuju u opste,isti slucaj kao sa Eurovizijom gde se pred ocima celog sveta namerno Ukrajni namesta pobeda iako im je pesma bila najgora na takmucenju,znaci vazno je samo da si Ukrainac i ne moras da se takmicis u opste,sve titule i uspesi ti se odmah dodeljuju automatski za zelenim stolom ccc....sacuvaj boze sta se radi🤦
0

0007

pre oko 1 mesec

Šahtjor je nažalost, veličina za sve naše klubove poslednjoh par decenija
S

Simicmacan

pre oko 1 mesec

Kakav glup komentar. Sahtjor se ne gura nego je tu gde jeste zahvaljujuci desetogodisnjem koeficijentu
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

U sustini kvalifikacije nisu lose, jer se ekipa uigra kroz kola i udje u formu za zavrsno kolo. Cak i da Zvezda igra samo cetvrto kolo, nije lose. Mana je sto igraci moraju ranije da krenu, ulaze u formu kad jos nije potrebno, sto s eposle odrazava na prvenstvo tj pri kraju jesenjeg dela padaju u formi. Nemam nista protiv da Zvezda ide direktno. Svajcarska, Danska i Hrvatska mislim da nece biti problem. Problem je Ukrajina i mozda Ceska.
J

Jorge Marco de Oliveira Moraes

pre oko 1 mesec

Dovedite Jorge, Jorge Marco de Oliveira Moraes
J

Jorge

pre oko 1 mesec

Jorge, levi bek nekada velika nada brazila, fri agent i sa jednom nogom bolji od rodica
T

Tarantula

pre oko 1 mesec

Jeste,ali na igrici.
P

Pedjast3

pre oko 1 mesec

Ovako ,titula jos nije osvojena ,ima jos da se igra,nadam se da cemo je osvojiti,a drugo mislim iako budemo prvi ,da je bolje da igramo kvalifikacije,kroz kvalifikacije ekipa stekne cvrstinu ,samopuzdanje,protivnici po mjeri,lijepo ljetnje vrijeme ,pun stadion,vidjeli smo kako smo ove godine prosli bez kvalifikacika,kvalifikacije su nam potrebne!
N

Niko1212

pre oko 1 mesec

Zvezda i da igra kvalifikacije to je samo playoff dakle dve utakmice, pa i nije neko uigravanje
S

SamoTi

pre oko 1 mesec

Da pa i da ne prođemo nije šteta. Sami smo krivi što evropu slabo igramo i imali smo i teške grupe pa je bilo tu i rezultata i neuspeha svega. Ja sam zadovoljan što igramo tu evropu i što se borimo. Mora to i bolje. Stvarno mislim da u ovom ludom finansijskom svetu da budemo tu negde je bašbuspeh. Može i liga evrope, lakše će se pobeđivati. Ove godine je bitna lš pa da vidimo Miloje može li da popravi svoje rezultate i pokaže nam svima šta može.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Biće tesno u većini ovih liga. Ali trenutno jedino Šahtjor pravi problem Zvezdi.
M

Movi Sad jedan grad...

pre oko 1 mesec

Pod uslovom da Zvezda dobije licencu igranja u Evro takmicenjima ove godine, posto su i oni i Partizan svetski rekorderi u pranju novca beogradskih politicara, a i namestanju utakmica 3 decenije unazad.
C

Canak soros

pre oko 1 mesec

Novi Sad je ZVEZDIN grad,ima nas 10 pita vise nego vas Cankovaca iz Vojvodine!
D

DS1989

pre oko 1 mesec

Ja nisam u toku sada sa tim kvalifikacijama inace... Mogli bi jedan tekst o tome na koga moze Zvezda a na koga moze Partizan oba kluba ce igrati kvalifikacije za LS. Ukoliko se sve ovo potrefi i Zvezda udje direktno ok al iskreno male su sanse za to.
1

1912

pre oko 1 mesec

Rano je još za te projekcije jer ima još dosta da se igra, plus je neizvesno u mnogim državama. Vicešampion naše lige (verovatno Partizan) ide u drugom kolu kvalifikacija na drugoplasirane iz Turske (Galatasaraj/Fenerbahče), Švajcarske (Jang Bojs/Servet), Ukrajine ili Češke (Slavija/Sparta). Što se Zvezde tiče biće sigurno povlašćena u žrebu za plej-of jer će zbog dobrog klupskog koeficijenta biti nosilac.
n

nadrealnooo

pre oko 1 mesec

Ali nije moralno? Pa do plej of derbija ,zvezda ce da ima minimum 7,8 poena razlike.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Slavija, Kopenhagen i Dinamo neće biti šampioni... Samo Sahtjor pravi problem!
B

Burek

pre oko 1 mesec

Za sve ostalo si u pravu, ali za Kopenhagen se ne bih uopšte složio, naprotiv