Komentari na vest

Zvezda duplo skuplja od Bodea, ali norveški perpetum mobile prkosi fudbalskim zakonima

A

Anti pritivan

pre oko 1 mesec

vi ste Rio zvezda srediće to vama sponzor
Ј

Јосиф

pre oko 1 mesec

Ми смо Црвена Звезда,и даље је све историја! Овие једноставно морамо!!
G

Grga Trombon

pre oko 1 mesec

Navijaci ne shvataju kolika je razlika izmedju prave trave i vestaka koji ima Bode. To su dva razlicita sporta. To sto ce Zvezda trenirati 7 ili 10 dana na svom vestaku, to nije nista. Nije slucajno Roma primila 6 komada tamo, nikad ih ne bi primila da Bodo igra na travi. Norveski igraci cim dodju do 20-15 metara sutiraju, i ne pokusavaju duple pasove jer lopta klizi ko na ledu. Bojim se da zbog svega ovoga tamo ne bude havarija koju je posle nemoguce popraviti na Marakani.
A

Aleksejko

pre oko 1 mesec

Da, ima razlike kad ne znas da igras, kao Partizan protiv Nordsjelanda, inace i Bojsi igraju na vestaku, Spartak, pola Svedske i Norveske, kao i 3 kluba iz prve lige Franciske ili jedan iz Belgije, Holandije2-3 i svi ti klubovi su uglavnom krs u svojim ligama. Kod nas isto. Ako si bolji onda si bolji+ igras utakmicu kuci na prirodnoj travi gde njima ne odgovara teren tako da to lupetanje, vestak bla, bla, ne pije vodu, igraju se dve utakmice na dve razlicite podloge pa sta. Ne igrate protiv Barselone na vestackoj travi pred 80hiljada ljudi nego u gradu koji ima 60 puta manje stanovnika nego Beograd, i manji od Surdulice. Ceo Bode sa sve okolinom ne moze da napuni marakanu bree
G

Grga Trombon

pre oko 1 mesec

Gresis Aleks, gresis, npr 4 od 5 najboljih klubova u Svedskoj igraju na vestaku, Jurgorden, Heken, Hamarbi, Elfsborg . Ne znam dal se iko seca kad je pre desetak godina Cuka igrala protiv Hamarbija i bez problema ga dobila 3-1 na travi JNA, ali onda na plastici stadiona Hamarbija se klizala i raspala a Hamarbi igrao ko Real M, 5-1 za njih. Sto se tice velicine grada, nevazno, Hofenhajm iz Bundeslige ima 4000 stanovnika i sta, bolji je od bezbroj timova iz velikih gradova, ne igraju gradovi vec 11 protiv 11.
M

MozzartGrob

pre oko 1 mesec

Pazi im slike…Kako gorite grobari😂😂
S

Svabo

pre oko 1 mesec

Nesto se kuva oko Marka Arnautovica..
d

d.g.

pre oko 1 mesec

I Kovač je procenjen na 2,5 miliona...onda se ne bi ni igrale utakmice.

RealNo1

pre oko 1 mesec

Као да су извукли Реал, а не Бодо. Треба да знате да Звезда игра против њих, а не Партизан. Лаган пролаз у Лигу шампиона.
B

Bukvar

pre oko 1 mesec

Boli me glava od nepismenosti autora teksta.

Usput

pre oko 1 mesec

Malo bezveze ukinuto pravilo gola u gostima jer " domaćinstvo" ne pravi razliku,a razlika nikad veća. Nekad je razlika bila samo tribina a danas sam teren, od dimenzija do vrste podloge,jel se naleva ili isušuje i još kojekakvih fora i fazona.

Usput

pre oko 1 mesec

Inače ubiće ih Zvezda i po zimi,kiši,suncu, snegu ili košavi !!!
G

GeOs

pre oko 1 mesec

Gol u gostima je nesto najogavnije sto je postajalo u fudbalu, i bogu hvala da su ukapirali da ga treba ukinuti. Imas prost primer. Dva pritivnika odigraju dva meca i oba se zavrse 1-1. Idu produzeci. "gost" je u prednosti jer ima 30 minuta vise, i ukoliko i u produzecima dodje 1-1, gost ide dalje... Bez pobede, bez icega, sa 30 minuta vise na gostujucem terenu, i malo vecom sansom da da gol u gostima koji pravi razliku.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Za Zvezdu sve znate što se cene tiče. I u fudbalu, a i u košarci. Kad će ovakav naslov za Partizan? Hoćemo li ikada saznati cenu Stanojevićeve i Želimirove simfonije? Ili bi to zeznulo priču o aparhejdu?
D

Dovla94

pre oko 1 mesec

Ako zelis u ls i mislis da si kompetentan za istu, onda je ovo ekipa koja mora da se dobije. Tu se prica zavrsava.
M

Milivojko

pre oko 1 mesec

Spustite loptu,nisu ni oni baš na nivou Reala!
C

Comi81

pre oko 1 mesec

Da li je skuplja ili je Terzić naduvao cijene igrača zbog svog procenta???
G

Gost Djape

pre oko 1 mesec

Jbo vas Terzijc, vise ste dosaili i bogu i narodu sa tim vasim forama, isti ste kao i opozicija u Srbiji, samo trazite nacin da popljujete drugoga kako bi vi bili blji. Pa bato pokazite vi rezultate a ne da vas ukrainci poderu u po Beograda nakon onog ismejavanje, da ste neki tim i da imate ono izmedju nogu, vi bi ih u beogradu otresli o zemlju ko bosanas balac. A za ove novinare sto uzdizu Bode, ne znam sta ce pisati kada ih Zvezda pocisti, jer ni jedan tekst podrske Zvezdi ne vidjeh ovih dana. Toliko o nezavisnom novinarstvu, kontrolisanom od Djilasa i njegovih pijuna.

@stareci

pre oko 1 mesec

Gde su Grci došli? Došao je Marinakis tajkun koji je tek sad osvojio LK, dotle ga nigde nije bilo. Gde su drugi klubovi? Čuj Dinamo i Hrvati, sa jednom sezonom Dinama u kojem su otišli do četvrtfinala možda. Pre toga nisu bili u nokaut fazi 50 godina, Zvezda pre njih ušla u nokaut fazu 2017. Fenerbahče ulupava na desetine miliona evra u svakom prelaznom roku, pa nije igrao LŠ 18 godina. Zvezda pravi čudo sa onim što ima i proći će Bodo, koji je i sada slabiji individualno nego što je bio, a to je pokazala i prosečna Jagelonija i u Norveškoj i u Poljskoj gde nisu iskoristili neke šanse.
S

Slazem se

pre oko 1 mesec

Partizan ušao u grupnu fazu Lige Šampiona još 2002. Grci i Hrvati su tada mogli samo da sanjaju o tome.
@

@Slazem se

pre oko 1 mesec

Sta pricas ti? Hajduk Split igrao Liigu Sampiona '94/'95, stigao do cetvrt finala.
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Oni imaju postenu i moralnu upravu,imaju sredjenu drzavu i rade po uspostavljenom sistemu.Da mi to imamo bili bi u rangu Benfike,Ajaksa,Salzburga...
s

sta reci

pre oko 1 mesec

pa sto niko na balkanu nije dostigao taj nivo? kad si tako pametan
@

@sta reci

pre oko 1 mesec

Kako nije? Grci jesu. Hrvati su tu blizu.
d

dr.Terza

pre oko 1 mesec

Iskreno ne brinem se ja za Zvezdu,prolazi ona lagano u 4-tu LS za redom i ove godine,nego mene brine neka druga stvar,da nogometni klub Devetizan i u revansu u Luganu opet ne prodje sa dugom 9-kom to je glavno pitanje!
G

GeOs

pre oko 1 mesec

Ja sam ciganin do koske, niti ce Zvezda igrati 4 LS za redom ( proveri), niti su ti interesantne fore za Partizan. Aj sto nemaju veze, to je druga prica, al ove decije fore, ma daj. Koliko godina imas ?
G

Gnjatic Paviljoni

pre oko 1 mesec

Ma kad zagrmi 50 iljada delija oni ce jos u tunelu predati mec. U njih je atmosfera kao u pozoristu. A i pola njih ima svoje dnevne poslove a fudbal igraju iz ljubavi. Prolazi ovo pre-predantni strucnjak iz Arandjelovca kao od sale.
h

heroess

pre oko 1 mesec

mislis da si zanimljiv?
M

Molina

pre oko 1 mesec

@heroes Izgleda da jeste zanimljiv, inače takvi pametnjakovići kao ti ne bi reagovali
M

Mloje kralj

pre oko 1 mesec

Kakav Bodo, gledam njihov sastav, svi u prvoj postavi su Norvežani osim ruskog golmana. Na klupi samo jedan Švežanin od stranaca. Nemaju top igrača. Pregaziće ih Miloje kao plitak potok.
D

Dejoooo

pre oko 1 mesec

Koga briga ko igra kodnjih ?Nikog.Zvezds treba da gleda da udje u LS i uzme blizu trideset pet miliona evra.Kasnije zreb i mnogo drugih stvari neka se poklopi u korist Zvezde.
h

honduras

pre oko 1 mesec

zvezda dolazi iz lige koja rusi svetske rekorde u porazima u evropi. u poslednjih nekoliko godina je kao sampiona takve lige ispadala od kiprana, moldavaca, izraelaca.prosle godine su ih iz evrope izbacili dueli sa svajcarcima. zvezda moze proci norvezane ali favorit ne moze biti nikako.
u

uzalud sve

pre oko 1 mesec

Po šetvrti put ostajemo bez love, tri puta po 30.mil. a sada bez 50. LE najgluplje takmičenje, ni love ni bodova. Da bar možemo u LK, pa da prvi put posle 4 god se nakupimo bodova. Takmičenje stvoreno i idealno za naše timiće.
m

molim?

pre oko 1 mesec

Prvo jedna poruka navijačima Partizana a i onima koji se predstavljaju kao navijači Zvezde: gledajte vi sebe, vaš klub, za sada ste se samo brukali. Ako i ove godine ne uđete makar u LK, stvarno trebate da se gasite, mislim, dve godine bez Evrope, dovedeno 24 fudbalera, odakle sinovi, otvorite oči, gledajte sebe, pokrijte se ušima i ćutite. Zvezda ima zagarantovanu Evropu, LŠ ili LE, videćemo. Po svim tekstovima ispada da je bolje da ne igramo protiv ovih. Mora da se igra, videćemo rezultat, budimo strpljivi. Naravno da se nadam LŠ, ne samo zbog finansija već i zbog prestiža. Vreme sve pokaže, tako je uvek. Skloni smo brzom prelasku od zvezda do trnja pa nazad, nije to tako. Da je Bahar dobio jednu od dve utakmice Bojse, a bili smo bolji u obe utakmice i da je dobio derbi i otišao na +5,sve bi bilo u redu? Bilo bi. Ali, nije se to desilo, pa je rastanak bio logičan ishod. Da vidimo šta će Miloje da uradi do kraja ovog dela sezone. Što se mene tiče, ja tad sređujem i podvlačim utiske. Neću biti euforičan ako odemo u LŠ i tamo služimo za gol razliku i prvenstvo igramo slabo. Neću biti razočaran ako ne uđemo u LŠ ali budemo pravi i prvi u LE i prvenstvu. Euforičan ću biti ako uđemo u LŠ, tamo budemo konkurenti i gazimo u prvenstvu. Sva ova tri ishoda su realna, videćemo koji. Padale su jače ekipe od ovih dok smo imali slabiji tim, ispadali smo od slabijih kada smo imali jači tim. Moje je da verujem, nadam se, podržavam.

Sakur

pre oko 1 mesec

Mi u sva tri kola imamo tezeg protivnika nego sto je taj vas bodo glimit
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

@sakur treba pobedjivati, skupljati bodove i doci u poziciju da i u plej ofu za ligu sampiona budete povlasceni... naravno ne znate kako je to ni u trecem kolu...
m

molim?

pre oko 1 mesec

@Sakur. Kako sad to? Pa prošle sezone 'naš' Bode pobedio 'vaš' Lugano 5:2, a u gostima igrali 0:0. A ako nekim čudom prođete Lugano, idete na Bešiktaš, koji je, gle čuda, opet 'naš' Bode dobio, 3:1 kod kuće i 2:1 u gostima. Postaje smešno, zaista. Ne trebam da ti pričam da je Bode bolji od Silkenborga ili Genta 😂. Informiši se malo.
J

Ja zameram struci

pre oko 1 mesec

Samo pogresne kupoprodaje. Nista vise i nista manje
S

Strucnjak iz fotelje

pre oko 1 mesec

Sta zameras struci...jel cak 9 titula i 4 duple krune za redom + 3 LS + 5 LE...itd itd i to sve za samo 10 god Terze u klubu! Jel sve te silne titule,trofeje i uspehe u Evropi "zameras" 🤣
e

exe

pre oko 1 mesec

Evo ovaj kovac vredi 2.2 miliona po transfermarketu a prodat za 350k, ceo ovaj clanak je samo da se stvori pritisak na zvezdu
V

Vuc

pre oko 1 mesec

Ja više volim LE. Isti format kao LŠ, možeš da se takmičiš, jedino je novac manji ali novac ionako završi gde ne treba. Ja hoću LE.
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Tebi je isto da posetiš Obrenovac a mogao si posetiti Pariz za malo više novca. Evo da te podsetim na staru izreku "Koliko novca, toliko muzike". Ipak je novac taj koji ti u sportu omogućava napredak! I da znaš Zvezda ide u LŠ.
с

серМудро

pre oko 1 mesec

...смејаћу вам се овде и редом прозивати када вас Милоје и момци натерају да се намажете па полижете тиме што данима овуда остављате... Јесте, Младост нас је демолирала са 3 шута у гол и 33 наша шута у њихов, ма одучили су нас од фудбала.... Јесте, све ове године играња у Европи, статус носиоца и све по реду нам је додеелио зна се ко, Чеферин Лсковић и екипа...нисмо то својим играма заслужили.
U

Ultras M

pre oko 1 mesec

Ja volim vucelin sendvic zato botujem svaki dan
C

Cile Zulu

pre oko 1 mesec

Kako ti je decko??? Doci ce novi bolji

Bojank91

pre oko 1 mesec

Ne zanosite se, protivnik je baš po meri. 60:40 u korist Zvezde i ako ne bude kriminalnih kikseva rešavamo to
D

Deda žarko

pre oko 1 mesec

To što je Zvezda duplo skuplja od ovakvog Bodea samo govori koliko su cene igrača danas realne i da može da ih interpretira kako ko oće. Ništa više od toga. To nema veze s kvalitetom.
Z

Zemi

pre oko 1 mesec

Ja sam uvek za konstruktivnu kritiku, ali malo je čudno koliko ovde sezone pravite pritisak oko Zvezde već u Julu i početkom Avgusta.
Z

Zivorad Mitrovic 1949

pre oko 1 mesec

Citam ove komentare od pocetka prelaznog roka ......kada se malo bolje razmisli ovi navijaci koji teraju trenera Milojevica i Mitra Mrkelu su u pravu. Niti odbrane niti pojacanja , nemamo igru , gubimo loptu na centru.Trener nikako da pronadje tim svake nedelje nova utakmica drugi igraci , to se radi na pripremama sto ste isli onda na pripreme. Sve u svemu nista mi se ovo ne svidja i ja sam nacuo da su trener i Mrkela dovodili igrace .....pa i ja sam da oni odu
P

Pera genije

pre oko 1 mesec

Gornji deo teksta neću da ti komentarišem, ali za donji, taj od koga si načuo te nije lepo obavestio. Sve ali sve što se dešava oko kuba, u klubu i ko se za sve pita je doktor Terzić. Mita i Miloje i Marin mogu kao da preporuče ali je glava Terzić i njegova ( provizija) je poslednja.
b

bosko2020

pre oko 1 mesec

Ne znam sta ljudi ocekuju od trenera, da odmah napravi postavu i to uigranu sa vise kupljenih igraca. Pa ni jaci timovi to nisu mogli odjednom. Treba vremena za sve te igrace da se priviknu, nekima mozda prodje i citava sezona da dodju do nekog nivoa zadovoljavajuceg za Zvezdu. Ako bas i ne prodje Bodo Glimita tu je LE.Malo se spustiti na zemlju i podrzati Miloja.
U

Ultras M

pre oko 1 mesec

Zasto je Miloje dovodio te igrace??? Sta su radili na pripremama??? Ako pripreme sluze za uigravanje tima. Gde mu je odbrana??? MORA DA ODE SA GARGAMELOM
b

bosko2020

pre oko 1 mesec

Nisam navijac Serifa ali se dosta popravio u odnosu na proslu sezonu, samo primjer.Sad svi ocekuju da se svi uigraju.Kakve crne pripreme.Jedno su pripreme a sasvim drugo igrati prvenstvo ,kup i evropu pogotovo. Takav primjer ima i sad kod West Hema, Marseja ,Celzija itd , brdo igraca treba uigrati. I ajmo trener ce biti kriv, za upravu me nije briga, nek ide.
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Podloga ne Marakani je polu veštak i prilično brza. 3 pomoćna sa veštačkom travom. Ima se gde privikavati na podlogu. Jagelonija nije pravi reper o snazi Bodo Glinta. Dobri jesu ali u 2 utakmice Zvezda ide u LŠ!
s

samo toliko

pre oko 1 mesec

Samo da obavestim ove lazne navijace zvezde i botove ,Milojevic ostaje trener i ako ne udje u LS, TOLIKO NAS JE ZADUZIO , Mrkelu i ostale prozivajte ali nece botovi da teraju trenera zvezde kao u proslosti dok vidim Stanojevica nikakve medisjkog prozivanja nema za neuspehe
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Zadužio? Nema toga u fudbalu ako si ozbiljan klub.
m

mrss

pre oko 1 mesec

ti ces da nam kazes da nema toga u fudbalu?
U

Ultras M

pre oko 1 mesec

NIKOGA ON NIJE ZADUZIO.....TO JE NJEMU PLACENO I PREPLACENO STO JE UVEO ZVEZDU U LIGU SAMPIONA I LIGU EVROPE.......A TEBE AKO JE ZADUZIO VIDI TI TO KAKO CES
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Da su veliko ime, nisu. Da su vrhunska klasa, nisu. Ali da su jako nezgodan protivnik, to jesu. Pre svega zbog stila igre i mogucnosti da vrse presing i trce polukontre i kontre citavih 90+ minuta. Zato ih se pribojavam, ali naravno, nadam se Zvezdi u LS!
C

Cile Zulu

pre oko 1 mesec

Nasem (strucnjaku) treba godinu dana da razigra tim , koji je on sa Mitom Gargamelom napravio. Mi nemamo odbranu i ovo sto imamo busna kao sito,a on to (ne)vidi.Da li ce posle neuspeha da odu ili ce reci "tek sada moramo da radimo da ispravimo greske"
T

Tarzan

pre oko 1 mesec

Kakva crna trava,podloga i ostale egzibicije.Znas li igrati ili ne znas ? Ako znas onda pobedis i odes kuci .Nama uvek neki izgovor treba za svaki slucaj.Ako ove ne prodjemo nema tu vise sta trener i ovi oko njega sta da traze,to je gubitak od zna se koliko milki,sve ostalo je sitna boranija.Formula je jednostavna,prolaz kapa dole i nagrade,ispadanje,dovidjenja i brisi da vas ne gledamo.
£

£

pre oko 1 mesec

Sve si u pravu. Ali kada bismo pricali o fudbalu od pre 30-40 godina. Na zalost, danas je 2024., i to o cemu pricas nema veze s vezom
@

@iz sljivika

pre oko 1 mesec

Sta bi ti nego uvek ostavio izrazito pro grobarski komentar, i jos da nabijes pritisak zvezdi , Evo i da zvezda ispadne nece biti katastrofa. Sad idi navijaj za jsd protiv Lugana, Ti moldavci su prosli i Dinamo zagreb i pobedili Real u Madridu ali to je tebi "katastrofa" lazni navijacu zvezde
M

Milan Jagodina

pre oko 1 mesec

E vala ako ne mozemo da prodjemo Bode za Ligu Sampiona sta tamo trazimo. Preteraste ga, kao da igramo sa Sitijem.
N

Nova Skola Jug

pre oko 1 mesec

CZ nema sta da trazi u Norveskoj,brzi su spremniji i tranzicija im je sa 5 igraca iste brzine dok je odbrana CZ katastrofa i sa nase prvenstvo.Nikada laksi rival na papiru ali CZ sa Milojevicem kao bunker trenerom ne moze da dobije ni na strani ni u Bg!!!
r

raaraa

pre oko 1 mesec

Naduva ih kao balon... Gledao sam juče i video u prvom poluvremenu iste probleme u igri koje ima i Zvezda, uz tu razliku da su Bodeovi igrači individualno dosta lošiji od naših. Kad su se Poljaci iz nekog razloga povukli posle datog gola i bukvalno čekali da prime gol, onda je Bode kao nešto krenuo.
a

asi

pre oko 1 mesec

Pa imao je prednost iz prve utakmice,nisu imali potrbe da žure. Kad su primili gol zgazili su ih.
C

CaleB pravi

pre oko 1 mesec

O cemu bre mi ovde trtljamo i glupiramo se ??? Pa svako ko ima oci moze da vidi da Zvezda ni na obicnom terenu ne moze da poveze precizna 2 pasa, a sta ce tek biti tamo, na vestackoj podlozi ? Nisam optimista, i mislim da ce nas Norvezani pojesti tamo. Uzasno losu odbranu imamo, ukljucujuci i loseg golmana...Da makar Glazer moze da brani, bio bih daleko mirniji u pogledu rezultata. Ovako - neka nam je bog u pomoci.
M

Mutommbo

pre oko 1 mesec

Šteta što u Zvezdi ne znaju da će biti veštačka trava, pa ne treniraju sada na njoj a ima takav pomoćni teren na Marakani. Ironija naravno. Zvezda ima od prošle subote do srede 10 dana da trenira na samo takvoj podlozi. Još će imati dva dana više da se pripremi, a protiv Čuke test utakmica na takvoj podlozi. Bodo igra za vikend prvenstvo i manje dana da uvežbava i manju vrednost igrača kao i kraću klupu. Još će biti pod opterećenjem jer se revanš igra na Marakani. Prolazi Zvezda dalje i to bez poraza, jedna ili obe pobede.
s

srkinsz

pre oko 1 mesec

Pod A Bodo ne igra za vikend utakmicu pod B igrati jednu utakmicu na vestaku i odraditi par treninga na istom ne moze da se poredi sa timom koji svaki trening i svaku utakmicu igra na istom
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Ajde prekinite da od solidnog skandinavskog kluba pravite fudbalsku troglavu aždaju i pripremate alibi za eventualni krah u dvomeču. Sve osim prolaza Crvene Zvezde bilo bi ravno katastrofi, poput onih sa Stankovićem protiv kiprana i moldavaca.
n

nikola22

pre oko 1 mesec

A vidis da muke prave Barselonu, a od Barselone imaju samo B...
P

Pa

pre oko 1 mesec

I vi od vašeg tima sa poluproizvodima pravite famu kao da su kombinacija Mančester Sitija i Reala u jednom. Bodo bi u našoj ligi ( pod uslovom da se sudi kako treba, a ne kako vama odgovara) imao već na polusezoni 10-15 bodova prednosti u odnosu na sve naše timove.
j

jel too?

pre oko 1 mesec

Ah da ti moldavci sto prodjose i dinamo zagreb i pobedili Real u gostima jel ta katastrofa?
X

Xxxaja

pre oko 1 mesec

Zvezda prolazi kao i njen blizanac ,vosa i kg ..niko od naših nece po edition..živi bili pa videli. Fudbal nam je dotakao dno dna.
C

CRAZY NORTH

pre oko 1 mesec

nerešeno ili pobeda zvezde u norveškoj. pa ne živi stručnji štab zvezde iza meseca. biće tu analiza i taktika. elšnik i hvan neće dati hauge-u da diše... ja ne znam čemu ovolika panika...?! duarte i(li) šerif daće 100% minimum jedan gol.... naravno da će bodo glimt kontrolisati utakmicu prvih 20min i pokušaće da što pre da gol. ja koncentracija i srce na teren! a na marakani 50k pa nek se oni snađu...🔴⚪
u

uff

pre oko 1 mesec

na zalost previse si veliki optimista
Z

Zulu warriors

pre oko 1 mesec

Sve će se videti u ove 2 utakmice,da se ne ponavljamo šta je rečeno u vezi našeg tima,na kraju će se videti rezultat i odgovornost trenera i uprave
z

zna se

pre oko 1 mesec

ti nisi navijac zvezde
U

Ultras M

pre oko 1 mesec

Rodjo los prelazni rok su odradili. Kao sto znas da su Miloje i Gargamel dovodili ove igrace sem Elsnika i Duartea. Vidis valjda da je sve manje publike na tribinama zasto??? Pa nece ljudi da gledaju da nas Mladost prasi...da gledaju Zvezdu da se muci. GARGAMEL I MILOJE MORAJU DA ODU
M

Mokijano

pre oko 1 mesec

Ako se fudbal, ili sport generalno, sveo na cifre, milione, kamione, avione onda ne treba ni da se igra! Šta je sa majstorstvom, vicom, idejom, bezobrazlukom (sportskim naravno), potezom...? Eto, oni jesu dobar primer kako je kad se radi pošteno, kada se pitaju ljudi koji znaju i imaju odgovornost. Kada tako bude i kod nas neće nam niko biti prepreka...samo...mnogo Drine mora da protekne do tada...
S

Samo činjenice

pre oko 1 mesec

Zvezda ima skuplju tim i to je jedna jedina prednost. Bode ima uigraniji i fizički spremniji tim koji je manje-više dve godine na okupu. U punoj su takmičarskoj formi prvenstvo im je u punom jeku dok Zvezda ima samo 5-6 igrača koji su prošli pripreme svi ostali su još neuigrani i još nespremni i nisu se adaptirali na srpske uslove i terene. Najkritičnije deo utakmice biće zadnjih 20-ak minuta (jer evidentno da Zvezdin igrači nemaju snage za svih 90 minuta) meča kada igračima Zvezde bude duša u nosu doći će do naglog pada (kao što je bio slučaj sa Poljacima u revanšu) tada neće moći da se nose sa kondiciono spremnijim igračima i tada samo možemo da se molimo Bogu da golman bude na ivici zadatka ili da igrači norveškog tima imaju lošu realizaciju. Za Bodo igra mnogo više domaćih igrača gotovo ogromna većina a zna se da domaći igrači imaju veći motiv jer oni igraju više iz ljubavi nego novca a stranci pogotovo oni koji dolaze u srpski fudbal, njih samo interesuje lova i naravno evrotakmičenja i što pre odlazak u neku bolju ligu a pogotovo oni koji dolaze u dva državna kluba koji ih preplaćuju i njihove plate su velike čak i za mnoge bogatije zemlje pa čak i za timove iz drugog ranga iz top pet zemalja osim engleskog Premiershipa.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Norvezane pratim samo kroz kladionicu,kao i vecina,i eto,ponekad kad pogledam u pregledu neki evro mec njihovog kluba.Dakle,pratim ih kao i vecina,koliko-toliko.Da nisu za potcenjivanje,svakako nisu,jer Bode ima evro iskustvo,a bogami i rezultate.Ali,nisu ni takav kvalitet da treba da zaziremo.Vise sam utiska da nasi mediji pumpaju kvalitet Bodea.Mogu biti neprijatni,nezgodni,bice odlican rival tamo,ali,ako vec pricamo o evro iskustvu i rezultatima,itekako ih ima i Zvezda.Straha nema razloga da bude,naprotiv.Igramo sa Bodeom za plasman u LS,sta vise pozeleti.Setimo se ranijih rivala.Verujem u Miloja,on zna da namesti ekipu za ovakve meceve,prolaz je sasvim realan.
g

genije

pre oko 1 mesec

tim zvezde igra lose sada
3

35 titula

pre oko 1 mesec

Nema lakih protivnika,protiv svih moraš da zapneš i odigraš najbolje što možeš. Ovde na portalu vidim da Bode ima mnogo navijača bez obzira na to što njihov klub igra sutra protiv Lugana.
L

Logicki

pre oko 1 mesec

Bode Lugano 5:2 Partizan -Lugano 0:1
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Kada čitam ove tekstove i pomislim da igramo protiv Barselone. Čemu frka?????? Čemu negativa????? Ko je taj Bodo G, pošto koliko toliko pratim Norvešku ligu zbog kladionice pa sam malo upućen. Tačno je da su oni najjači u Norveškoj, ali dosta često znaju da naprave kiks, skoro su izgubili od Sandefjorda ekipe koja se bori za opstanak, Jedva su pobedili kući Haugesund tako što su gubili u drugom poluvremenu, prošlo kolo su igrali nerešeno sa Vikingom itd itd itdddddd. Ne znam čemu to veličanje njih a omalovažavanje Zvezde. Znamo svi da Zvezda mnogo bolje igra Evropske utakmice nego našu ligu. Mi igrali egal na Marakani sa Sitijem, bili bolji dva poluvremena od Lajpciga, bili bolji obe utakmice protiv YB, a treba da se plašimo Bodo G?????
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Idemo sad najbolje što se može. Miloje će postaviti blok, pa pokušavati da kontrama damo gol. Aktivan rezultat u Norveškoj bi bio povod za grmljavinu na Marakani. U revanšu da ih lomimo i slomimo. Atmosferom, igrom, duhom.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

A da mi njih nakantamo u prvoj utakmici pa u revanšu šta bude? To jajarenje u prvoj pa nada u revanš kući nam se obično obije o glavu.
C

CaleB pravi

pre oko 1 mesec

@Nenad1246....o cemu bre prijatelju ti pricas ? Koga mi da nakantamo ? Pa mi ni Lucane ne mozemo da nakantamo, na sred Marakane, daj malo objektivnosti, plzzzz.
P

Pixy to Nenad1246

pre oko 1 mesec

To bi bilo idealno kad bi bilo izvodljivo.
M

Mujagic

pre oko 1 mesec

Naslov je samo pokazatelj spretnosti kluba da nadje prava pojacanja, a ne ovi nasi - razbacuju se parama za neka kvazi pojacanja
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Hvan ?
D

Dejanii

pre oko 1 mesec

Ako vas Grobari sprdaju za ove onda im kažite da je ovaj klub nabio Lugano 5:2 prije malo više od pola godine ;)
H

Hehh

pre oko 1 mesec

Pogledajte zvezdaši šta je profit i bez pranja para. Čistaka 45 miliona, plus su doveli igrače koji prave razliku i svake godine odu u neku od liga petice. Vi se tu kao busate nešto, tobože 100 miliona svake sezone, kao ne daje vam država, nego sami zaradite, a igrači svake godine sve veće panjine. Isto važi i za ostale timove u Srbiji, ali oni bar ne pričaju takve nebuloze. I ne bojte se, ako prođete Norvežane, biće ogroman uspeh jer su i jači i kvalitetniji od vas. Nećemo pisati kako ste ispali od slabog tima.
m

mali mocart

pre oko 1 mesec

Ajde bre mocatrovci otkačite se od Zvezde. 3 gola dajemo tamo. Problem je samo odbrana koja je spora. Tu smo mi loši. A ovaj trener Murinjo će opet Rodića na beka da ispada kao iz kamiona.
M

MUFCC

pre oko 1 mesec

Ovo ce biti klasican primer sta se desi akd se sretnu jedna moderna, mlada napadacka ekipa i Milojeve drvosece defanzivci
D

Dragan 1985

pre oko 1 mesec

Zvezda u zadnjih 3,4 godine igra opipljivo u gostima evropske utakmice, pogotovo na vestaku. Poraz od Helsinkija 2:1, i od Yang Bojsa 2:0. Bitno je u Norveskoj izvuci povoljan rezultat.
T

To je to

pre oko 1 mesec

Ovaj tekst je klasican primer onoga priprema pred oluju ako Zvezda prodje nikom nista,nije neki uspeh prosla duplo "jeftinijeg" Ako ispadne iskoristice neznanje navijaca zvezde o fudbalu da bi dobili klikove od pljuvacine...
a

asas33

pre oko 1 mesec

Ma, zavera, svi mrze Zvezdu.
P

PecaCzvBgd1

pre oko 1 mesec

Daleko od obicnog seoskog tima kako grobari pokusavaju da ga predstave, ali isto tako i daleko od nekog bauka. Cini mi se da mi kao drustvo nismo u stanju da sagledamo celovito nista, i da je za nas sve ili jedna ili druga krajnost. Bode je po mom misljenju jedna vrlo korektna ekipa, mozda za nijansu slabija od proslogodisnjeg Jang Bojsa, dakle ekipa s kojom i te kako moze da se igra, ali koja isto tako moze da napravi ozbiljan problem, pogotovo ako je potcenis. Ovu utakmicu treba zapoceti s proverenim snagama, nikako Milson u prvih 11, nikako Prucev. Staviti Olajinku levo, Ivanica na 10 i Ilica desno, a iza njih Hvang i Elsnik. Trebaju nam trkaci i igraci koji znaju da iskontrolisu loptu, Prucev i Milson imaju po 10 izgubljenih lopti po utakmici, a to ekipe koje nisu poluamaterske poput Tekstilca i Novog Pazara umeju da kazne.
n

nikola22

pre oko 1 mesec

Daleko bre, to je rang, u najmanju ruku Atalante, to su bre giganti... E mizerni ste majko moja, zamisli da je Partizan igrao sa njima, sta bi ti, neznalice, prvi rekao?
@

@nikola22

pre oko 1 mesec

Rekao bih da primate 10. A u Bg damo 3-4.
@

@nikola22

pre oko 1 mesec

Partizan je igrao protiv kluba koji do crvenog kartona sinoc nije sutnuo na gol u revansu u Glazgovu, protiv Rendzersa koji je za klasu slabiji od onog kog je Zvezda dobila i kojoj su ponistena 3 gola uz promasen penal tamo, koji je igrao finale Lige Evrope. E od tog kluba je partizan primio 9 golova a mogao jos 6 bez preterivanja, pritom nijedan dao. Zapitaj se malo, veliki znalcu, kako to da partizan u 3 evropske utakmice ne da nijedan gol a primi 10, a u domacem prvenstvu taj isti partizan na 4 utakmice ne primi niti jedan jedini... Zapitajte se i ti i tvoj Samrok/Flora/Dinamo Kijev/Lugano Stanoje.
z

zgemba 82

pre oko 1 mesec

Ja mislim da zvezda ako ispadne od bode-a nije ni zasluzila da igra ligu samp.
p

punkrti

pre oko 1 mesec

Ja mislim da ako ne pobedmo, izgubicemo.
s

srki85k

pre oko 1 mesec

Mozda gresim ali cini mi se da Zvezdi sleduje lekcija iz modernog fudbala ,pogotovo bekovi ce biti u problemu ako krila ne budu pomagala . Pokazace i utorak gde je sadasnja fudbalska vlast u Srbiji dovela fudbal u Srbiji kao sto pokazuje zadnje dve godine gde nasi klubovi imaju fantastican skor u Evropi
R

RUŠE GNEZDO ORLOVO

pre oko 1 mesec

Ne pišete o najvećoj prepreci CZ u Jevropi - neutralnim sudijama koji sude bez straha. Taj nedostojan kriterijum suđenja jedne Crvene zvezde, suđenja ispod svakog superligaškog nivoa, blokira i igrače da prikažu koliko znaju i + moraju da paze na opasnost sudijske odluke od koje nema opasnosti pri poštenom elitnom suđenju u ligi. Jednostavno igramo kao sa jednom nogom i niko to ni ne pominje od novinara kao da je to gospodo nešto normalno!?
Ч

Чокот

pre oko 1 mesec

У домаћем првенству партизан на четири утакмице неокрзнут. А у Европи...Али, како сте ви то волели да кажете: "Европа је једино мерило!" Важи ли то правило и даље?
R

RUŠE GNEZDO ORLOVO

pre oko 1 mesec

@Чокоше, zašto u svom svakom komentaru pobegneš na Partizan skrećući temu? Zar i taj Partizan u Evropi ne trpi isti loš kriterijum nedostojan najvišeg sudijskog kriterijuma Super lige na koji su i njegovi igrači naviknuti, i da nam tako oboma Evropa ne ruši gnezdo evropsko-orlovsko sasecajući krila i igra naših timova?
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Samo kuknjava i kuknjava... Ajmo malo poverenja i vere... Jesmo šuplji,to stoji... Ali i znamo da ubodemo... Ta šupljina ne znači,da tonemo...On našeg punjenja odnosno realizacije sve zavisi... Mušmi treba odigrati.. Prvu sa razumom... A drugu... Dati do znanja,ko je gazda... Što je najbitnije,naš roster u napadu ne zavisi samo od jednog igrača i to uliva optimizam... Znamo,da možemo,samo treba dobra realizacija prilika,koje se nam ponude... I kraj priče.. A kraj krajeva.. Ta liga Europe nudi manji prihod u startu...Al to ne mora da znači,da bi na kraju bilo mnogo razilaženja... Uz dobre partije u Le može dosta toga da ss nadoknadi... Sretno Zvezdo u kvifikacijama... MNOGI VERUJEMO U TEBE🍀🐞
7

777

pre oko 1 mesec

Taj bode je doveo igraca za 4.8 miliona znaci nivo Hvanga transfer ,znaci nije da nemaju para
e

exe

pre oko 1 mesec

I onda ce neko ko se ne razume u fudbal da gleda ovakav tekst kao ovi su "duplo skuplji" vrednost tima po transfermarketu da bi se posle pljuvalo po igracima i treneru, od toga se zivi to je taj nivo
D

Duplo skuplji zamislite

pre oko 1 mesec

To je cilj ovih tekstova samo se gleda ko je skuplji po transfermetu i tako se gleda sve, A cilj je u slucaju ne prolaska u LS da se sto vise pljuje i napravi tenzija u zvezdi i da mogu da pisu gomilu tekstova , To je cilj "novinara"
Ч

Чокот

pre oko 1 mesec

Ништа друго. Али, исто тако, ако прође Звезда, потошиће тону папира пишући о томе како Боде Глимт, уствари, и није нека екипа.
7

777

pre oko 1 mesec

Pa ja mislim da Zvezda kao redovan ucesnik LS i LE treba da ima dobar budzet. A sa druge strane kad se pogleda Zvezdin budzet cele ekipe za godinu dana je kao neki prosecan igrac dodje u npr. junajted
R

RAZLOG NEVEĆOSTI

pre oko 1 mesec

Ma bio bi i veći budžet (ionako se narodu dere koža za taj budžet) nego nijedan igrač koji iole vredi neće u ligu bez stadiona, bez gledalaca, bez klubova, ligu bez ijedne jedine normalne stvari.

Pule

pre oko 1 mesec

Kao da je bitno ko je skuplji ,cena igraca se krece od jacine lige,a inace mozda bi i oni bili skuplji,zvezda ima dobru postavu ali pretrpanu kao i uvek i zatvara se prostor za mlade igrace ,ima vezni red bas natrpan ,razumem ja da ima vise utskmica ,al nece sigurno svaku utakmicu menjati celu sredinu ,kad bi uspeli da prodaju kangu i jos par njih pa da ostano elsnik i uz njega ilic, sljivic i jos koji za rotaciju,i jos nekog u odbrani da pojacaju
B

Blažo22

pre oko 1 mesec

Može ovo da bude veoma nezgodno! Zato, oprez! Umrtviti i pokvariti prvu tekmu gore, da odigramo dekadentno a Miloje to ume, da izvucemo nulu, i onda da resavamo na Rajku sve.
ш

шуми

pre oko 1 mesec

али ми имамо и милоја.Сто пута смо скупљи од Младости па нас они демонтирали.На помолу је највећа брука Звезде још од Сасуола
d

dejanera

pre oko 1 mesec

Svasta! Zasto je bruka izgubiti od bilo koga u plej ofu LS? Bodo je pristojna ekipa ali nista specijalno! Problem je i sto je Zvezda pristojna ekipa ali nista vise od toga! To sto mi volimo i velicamo Zvezdu je nasa stvar i nas zivot u doba kad su za Zvezdu igrali Dzaja, Pizon, Dule, Piksi, Savicevic, Pancev ili Prosinecki. Takvi ovde vise ne navracaju!!! Da mi dovedemo Haugea,u tim godinama i sa tom biografijom, mi bi rekli da nam je polufinale LS mera!!!
U

Ultras M

pre oko 1 mesec

Nas tim je slabiji nego prosle godine oni imaju normalnog trenera svaka cast nasem ali.....izgubio se usla mu voda u usi poceo da dovodi pojacanja sa Gargamelom sve same promasaje
e

ejj

pre oko 1 mesec

Od kada je Transfermarket znaci sta je duplo skuplji? Pa vi stvarno nemate granice