Komentari na vest

Zvezda dobila opomenu od Ludogoreca! Lazar Nikolić se namučio, prvenac Viga dobra vest

P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Dok je Ludogorec usao potpuno borbeno u mec, Zvezda je usla kao kad igraju rekreativci. Bez obzira na poraz, golovi su padali iz velikih gresaka. Prvi gol je po meni najveca krivica Milunovic. Lopta dolazi do spica, a on uspe da odgurne Milunovica na suprotnu stranu i zatim sutne neometan. Drugi gol, iako je bio sa ivice sesnaesterca tj ne tako daleko, Borjan je morao bolje da reaguje. On je godinama jednostavno usporio i jedino je dobar u onim situacijama jedan na jedan, ako mu sutnes sa strane, velika je sansa da ce primiti gol. Treci je takodje neozbiljan. U drugom poluvremenu Pankov kao poslednji igrac, da loptu direktno protvniku, to je zaista nedopustivo. Zao mi je da Lekovic, iako vrlo mlad, nije igrao. Mislim da bi on sa Erakovicem bio odlican tandem. Nikolic na beku se kuce zaista pogubio, nije licio na sebe. Ono sto raduje je Vigo, ne samo sto je dao gol, nego i nekoliko prodora, centarsutevi. Ako bude tako igrao, bice zaista veliko pojacanje i Zvezda ne treba da razmislja da ga otkupi. I jos jedna stvar, zaista je sramota da bekovi i Azarov i Nikolic imaju bolje centarsuteve od Kange. Kanga je nazovi kreator igre. Kreator se istice tacnim pasovima, idealnim centarsutevima, a on ni posle toliko godina igranja nema nikakav centarsut, a jedan je od najvecih prodavaca lopti, ne samo u Zvezdi, nego i u nasoj ligi. Ima dosta asistencija na kontu, ali je to pre svega razlog sto izvodi kornere. Bilo ko od nas da izvodi kornere, nekad bi se dao gol i onda imas upisanu aisstenciju. Ali, kad bi se gledalo dodavanje iz igre, njegov procenat uspesnih asistencija bi bio mizeran. Vladan Milojevic je igrao LS sa Zvezdom, tek kad je uspeo da ga se resi. To je osetljiva pozicija i tu mora da igra neko ko zaista zna to da odigra. To je ujedno mesto gde bi trebao da igra Katai, a ne da ide na krilo. Krila imamo - Mitrovica i Bukarija, obojica vrlo brzi. Ivanic je tu da pripomogne, a Kangi je vreme za penziju.
C

CSF

pre preko 1 godinu

Sve što govorim mesecima to se videlo. Prva brža ekipa i to ne nekog kvaliteta iz tranzicije i 3 komada kao od šale a moglo je i 5 ladno. Dragović, Eraković, Pankov presporo za protivnike a što je najgore ne znaju ni da se postave. Bekovi očaj živi. Sredine terena nema niti postoji. Kanga je mučitelj lopte koji ni jednu akciju ni da pokuša da preseče ne zna. Kangva bez ikakve mašte napamet igra. Bukari pročitan on samo može proći u desno i šutirati, centrira ti ne zna. Ivanić 3 meseca muči i sebe i ekipu. Kataiju duša u nosu posle 2 sprinta. Nismo mi za Evropu a kamoli LŠ.
Ч

ЧикаГроцка

pre preko 1 godinu

Наши играчи углавном имају лоше одбрамбене карактеристике. У нашој лиги то пролази, са јачим тимовима не. Већину проблема имамо преко наших офанзивних бекова и Канге. Када је Канга неком одузео лопту, пресекао пас или сл. Није џаба Ерак играо бека. Надам се да би Виго ногао да рњши проблем. Ми немамо средину тњрена одавно. Много се ру лута, траже принудна решења. Сви наши средњаци осим Санога, Мијаиловића, Митровића и Пруцева имају јако лоше одбранбене особине.
R

Rajko car

pre preko 1 godinu

Sa ovim trenerom je pitanje i prvenstvo i pored 10 bodova.Sa njim da igramo ligu sampiona!?
t

trube

pre preko 1 godinu

Nije samo trener tim već nesposobni i stalno van kondicije igrači koji se zovu profesionalci tipa Katai, Ivanić, Pešić, umesto da budu okidač oni najsporiji i van balansa i snage za više od 15-20 minuta.
f

faul

pre preko 1 godinu

Šta je sa bekovima, moraju da se popnu jedan drugom na leđa da udare loptu glavom.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

I šta kazete Erakovic 15 miliona , trebao da igra na SP ??
d

derim

pre preko 1 godinu

On nije najbolji štoper u našoj ligi.
Z

Zvezdasnbgd

pre preko 1 godinu

Prvo smeniti trenera, on dečko možda i zna nešto ali njega ovi stariji igrači ne zarezuju dva posto. Kanga radi šta oće, igra čovek futsal na velikom terenu Ivanić igra za sebe, kao i Katai kad je u igri. Njegova reč možda nešto predstavlja za ove klince i nikog više. Kad se dovede novi trener onda treba prvo da se obračuna sa starijim igračima, da vidi ko od njih još uvek ima volje, želje i motiva da igra iole ozbiljno a onda sa tim nekim jezgrom praviti nov tim a ostale skloniti. Ovako ne ide, natamburaće nas u ligi šampiona ozbiljno pogotovo ako dođe jača grupa. Kad smo dobili i Liverpul i serijski prolazili kvalifikacije u Evropi bilo je manje kvaliteta u ekipi nego sada ali to su bili igrači u najboljim godinama i sa mnogo želje da urade nešto i svi su bili podređeni timu. Protiv Liverpula je Ben igrao beka celu utakmicu, to sada u ovoj ekipi ne može ili bolje rečeno ne želi niko. Nama trebaju igraci od 23,4,5 godina da budu nosioci, dakle ne ni premladi ali ne rashodovani kao ovi. Mi imamo ili samo decu od 17,18 godina kao Mijatovic ili 30+ igrače. Niko ne gradi tim tako.
P

Popovic m

pre preko 1 godinu

Molim navijace koji imaju nekakav uticaj da pokrenu akciju da se skloni ovaj trener neznalica i da se zahvali na saradnji srnicu krsticicu,gobeljicu,sanogu,i da ne nabrajam do kraja jos neke koji vise ne mogu da nose Zvezdin dres, i kako bi to lepo bilo da povedu mrkelu i terzu moze u ofk, jer posle 35 godina navijanja za Zvezdu mozda me je po prvi put sramota kako izgleda tim uzevsi u obzir ulozeni novac i kako bi stvarno Zvezda trebala da izgleda nakon svega
V

Vilmoš

pre preko 1 godinu

Prucev i Kangva moraju da igraju. Kad su oni na terenu brži smo za 30%. Bukari nikad od Kange neće dobiti pravi pas na vreme. Dok se Gelor tri puta okrene svaka se odbrana postavi.
A

Assistent

pre preko 1 godinu

A ne tako davno smo ih tukli i u Bugarskoj....zasto dovoditi 2 3 dobra igraca ako se na 7 8 9 losih moze vise zavrnuti...a rezultati? Pa koga je danas briga za to ,osim vjernih navijaca,jer upravu ocigledno nije....
N

Nama TREBA

pre preko 1 godinu

Nova uprava, novi strucni stab i bar jos 4 dobra igra a, ovo je boranija! Hoces LS a trenera nemas.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Mi moramo da priznamo da nemamo kvalitet za LŠ. Naša mera je LE. Tu možemo čak i da prodjemo grupu. Ne krivim Ja Doktora zato što ne dovodi igrače od 20, 30 miliona, nego ga krivim zato što svake sezone dovede 7, 8 polovnjaka umesto da dovede 2, 3 kvalitetna igrača a cena mu dodje na isto. Kako stvari stoje i kako se odvija situacija u klubu, ni ova LŠ se neće iskoristiti da se Zvezda podigne na viši nivo, kao što se nismo podigli ni posle predhodne 2 LŠ. Posle 6 godina Evrope mi nismo napredovali, nego stagniramo. Ova sada Zvezda nije ništa jača nego ona Zvezda kod Grofa sa Donaldom, Le Talekom, Vieirom, Grujićem, Plavšićem, u jednom trenutku su bili i Kanga pa i Katai itd itd. A prošlo je skoro 7 godina.
M

Mala serija 8

pre preko 1 godinu

Ta Zvezda kod Grofa je jača nego ova sada. A i mnogo bolji fudbal smo tada igrali.
V

Vladimirc

pre preko 1 godinu

Potpuno se slazem sa svime sto si napisao. Da se ogradim, upravu ne branim, posebno odluke "skautinga". Mislim da je problem bas dubok. Ne mozes ocekivati da napravis tim koji ce da bude konkurentan u LS, ako igras sa Javorom, Surdulicom i slicnima. Bez zelje da ikoga vredjam. Da bi bilo koji klub napravio iskorak, nasa liga mora mnogo da napreduje. U svakom smislu, od organizacije, finansija, infrastrukture, rada sa mladima, bezbednosti... Dok se to ne popravi, maksimum naseg fudbala je LE nivo.
v

vdvd

pre preko 1 godinu

@Vladimirc@ A sto ne igraju za Milanom ili Realom? Moramo da igramo sa Javorom, Radnikom itd jer su u nasoj ligi a druge nemamo. Igra i taj Ludogorec sa 16 klubova u ligi i ima isto takvih klubova manjih. Ali njihovi klubovi ostali su jaci, liga je ujednacenije i to je istina sto si napisao. Evo odmah naslov njihovi legionari su lako izlazili sa presingom... kada to cujem dobijam ospice kada se to naglsava legonari, jer to se odmah trazi neki alibi i opravdanje, oni imaju legionare, ceo svet je kod njih a mi jadni sami, inace bi mi njih rasturili. I to je postala fraza a sto se ne pita sto mi nismo dozvolili i nemamo legionare. A nece da se napise da ti leginari najbolji njihovi su placeni oko 900K najvise do milion. A mi nase placamo po 2 pa i 3 miliona evra ali ne samo strance eto i Motika je toliko placen. Ali problem je najveci sto nasi klubovi nisu privatni pa se samo misli na kombinacije pre svega, a drzava ne moze da finansira celu ligu. Uz to pravljen je sistem da domace igrace usled onog famoznog pravila 4 stranca najvise pretplacujemo jer eto namamo toliko kvalitetnih igraca domacih. Ali isto tako mozes samo 4 stranca imati pa onda i njih moras da platis dobro da bi pravili razliku kako se kaze ovde. Znaci napravljeno je i domacih i stranca da fali a to se zna, kada je manja potraznja cene rastu, pa tako imamo da pretplatimo i domace i strance. Uz to nasi klubovi ostali prosto pitanje gde da nadju domace igrace kavlitetne, sta moze da dovede Radnik ili Javor kvalitetno domace ili da stvori ali to je dug proces? A da dovedu stranca nemaju para ali i da imaju koga da dovedu kada moze samo 4 stranca. E to je sustina kod nase lige mada ima milion drugih stvari, ali ovo je najprostije videti. Kako ne bi doslo do toga da se dovode stranci samo treba ukinuti pravilo limit 4 stranca ali ostaviti pa i povecati da moraju da ti igraju 2 decaka ispod 21 godine. Mozda jos i dodati da jedan mora da bude barem iz tvoje sopstvene omladinske skole. Samo to bi podiglo nas kvalitet lige za 30% minimum, a onda gleadati i druge stvari da se rese krupnije od privatizacije pa ostalo. Mozart bi stvarno trebao da se pocne malo vide baviti ovim temama javno pa zar i njima tek sada ne odgovara da budu sponzori sto bolje lige uz patriotizam koji Mozart pokazuje da se ne lazemo stalno, eto i kroz sponzorstvo SL a ne da gledamo Ling Long sponzore "velike"
T

TerMit

pre preko 1 godinu

Ta ekipa sa Grofom je bila pojam kvaliteta za ovu sada ekipu. Imala je i odbranu i sredinu i napad. Ova sad malko samo napada ostalo jedna velika 0
B

B200

pre preko 1 godinu

Nov trener i nova ekipa.⁷

магикоо™️

pre preko 1 godinu

Ne znam ljudi da li gledamo iste pripreme, ali ovo sto je fkcz odigrala na ovim pripremama je blago uzasno. Pogledajte samo podatak koliko smo golova postigli i primili i sve ce vam biti jasno. Kao prvo fkcz treba trener, treba minimalno tri pojacanja, klub prolazi kroz tranzicioni period gde su igraci prezasiceni, gde je najbolji stoper kluba pred odlaskom, gde Borjan brani nikad slabije, gde tim nema napadaca. Na sve to, FKCZ ce sledece sezone igrati LS, sto jos vise brine jer ovo nece niko gledati, sve ce vam reci poseta ovog proleca na Marakani.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Da bi ova ekipa uopste licila na nesto podhitno 3(TRI) odlicna igraca moraju da se dovedu. Stoper, zadnji vezni i centarfor. Svaki igrac mora da bude u rangu Dragovica. Eto da ne naglabamo dalje. 9 Miliona 3 prava igraca po 3 miliona. Sportski pozdrav.
P

Paco

pre preko 1 godinu

Kako u Ludogorecu uvek nadju dobre strance??
o

oiuytrewwq

pre preko 1 godinu

Recimo da imaju skaute po svetu dok kod nas mrkela gleda youtube klipove

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Voleli smo Milojevićevu Zvezdu 2017. godine jer je bila zdrav tim. Uvek se znalo u kojoj formaciji igramo, ko su prvih jedanaest, ko su izmene, ko igra na kojoj poziciji i šta su čija zaduženja. Najstariji igrač bio Borjan sa 30 godina, Donald i Le Talek po 28, svi ostali po 25-26, Radonjić 21. Na polusezoni smo doveli samo jednog igrača, a to je bio Ben koji je od prvog momenta bio vrhunsko pojačanje. Tim je vodio trener koji je bio taktički genije, perfektno skautirao protivnike i zatvarao ih, retko ko je uopšte i mogao da nam da gol, a ne dva ili tri. Danas imamo tim penzionera, Borjan 35 godina, Milunović i Sanogo 33, Kanga 32, Rodić i Katai 31, Pešić i Gobeljić 30, gotovo celokupan prvi tim nam je preko 30 godina. Kao kapitalno pojačanje na polusezoni dovodimo Spajića koji je u teškoj povredi i ko zna kad će moći da igra. Trener nam ne postoji, nema nikakav autoritet niti jednu taktičku zamisao. Ali udrite, Terzini botovi, samo ste vi pravi Zvezdaši, mi nismo.
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Sve si u pravu. Ali kao pravi navijac pravog navijaca pitam ....sta mi tu mozemo da uradimo. Sramota je prvo sto Dragovic odlazi iz kluba i to sada kada igramo za 6 meseci LS. Gde ces veceg uloga. Za godinu moze da ode recimo iduce zime. Znaci nesto nije u redu u klubu. Drugo Ohi dolazi kao proveren napadac za 0 ulozenog. Nije Marko V Basten ali definitivno bi nam opasno legao. Sad nemamo nikakvog. Vracamo isluzene igrace tipa Pesic Krstici i slicni da muzu klub za dobre plate. Trener nam odlazi naprasno u pola sezone. Samo daje otkaz i cao zdravo. Ne dovode se prave zamene ili nikakve vec godinama. Bekove sanjamo. Sad kao nesto se desava kada nema dalje. Pored svih prihoda mi dugujemo. Nikoga ne mozemo normalno da prodamo vec trecu sezonu.... itd itd...
c

cjepka123

pre preko 1 godinu

A Kanga je možda i stariji... 🤔
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Bravo Don Terzinjo. Umesto da nakon odlaska mistera vratis Vladana Milojevica, ti po nagovoru doticnog mistera postavis amatera za trenera. Iako po imenima imamo verovatno najjaci tim u ovom veku, u stvarnosti ne bi prosli ni neku Suduvu ili letonski Spartaks u drugom kolu kvalifikacija. I onda dolazimo do ironije sudbine. Novi trener ce na mucenje i suvi kvalitet igraca uzeti titulu, a zbog renkinga Zvezde i Srbije( za koji je najzasluzniji Vladan Milojevic) igrati LŠ. A Zvezda kao klub u mnogo vecem kanalu nego pre 2017 jer ima gomilu nepotrebnih i preplacenih igraca. A problem ce Don Terzinjo resiti sa dovodjenjem jos desetak skupih polovnjaka jer je problem u igracima. Nemamo vise u timu te zvezde od igraca kao sto je imao Vladan Milojevic ,nema vise Jovancica, Srnica, Milica, Kanjasa,Vujadina Savica i ostalih dragulja svetskog fudbala.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Videli ste šta se desi sa timom kad umesto kojekakvih "talentovanih " trenera dođe iskusan trener sa privatnom riznicom trofeja , naravno da mislim na KK Crvena Zvezda.
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Idemo u Lš sa Mustafom, sa Azarovim, bekom Nikolicem, Krsticicem, Srnicem, sa Kangom koji iz godine u godinu sve losiji i najbitnije sa Coknom koji nas nije ubedio da moze da vodi ekipu…. nisu to igraci i trener za Zvezdu, za Zvezdu koja treba LŠ da igra, ako je cilj samo ova jedna godina onda je bas bas sve lose
R

Realnosti malo

pre preko 1 godinu

Nisi pomenuo Kataija i Ivanića koji nikad nisu ni bili za trening sa evropskim ekipama a kamoli LŠ i LE. I konfederacija je sada jaka za nas.
D

Deki1389

pre preko 1 godinu

Mogli su ovi iz uprave da za trenera dovedu "LIMENOG"
E

Ej

pre preko 1 godinu

Džabulaaaa
q

qqzqq

pre preko 1 godinu

dragović ide kod stankovića da probaju da ostanu u seriju a,zato je sklopljena pozajmica,ako ispadnu drago se vraća da igra ligu šampiona,realno ovu nasu ligu moze zatvorenih očiju da igra. Nikolić bese novi Basta? Prevara od trenera pokazuje svoje neznanje! Užas,da ti u prvom poluvremenu primiš 3 komada od sasvim prosečnog tima,pa sta ćete da radite kada vam dodju ozbiljne ekipe? 7+ svaka tekma!
N

Naopako

pre preko 1 godinu

Vošo!!! Znas sta ti je ciniti!!!
m

molim%%%%%

pre preko 1 godinu

hajde vise sa srecom.. samo preplaceni igraci zvezdana terzica matore rage gubite se vise iz kluba.. ej ljetos dovode prestarog milunovica kome dusa u nosu posle 20 minuta utakmice i jos mu daju 500000eura plate da bi se terzic naplatio. videlo se danas kako on igra pored njega su prolazili kao da ima kugle na nogama pa nemoze da se pomeri... sramota lopovi..BOJKOT ODLASKA NA UTAKMICE ZVEZDE DOK TERZIC I NJEGOVA KOMBINACIJA IGRACI... OGULISE KLUB...
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ti bre ni ne znaš gde je stadion, ionako nisi ni išao na njega.
f

fusbaler

pre preko 1 godinu

ne valja ovo nista, onog desnog beka nikolica pretrci ko kako hoće obična rupa od igrača, njega ovi iz ludogoretsa vrte, on je samo sa našu ligu i to mu je previše, vigo obećava jedina svetla tačka utakmice, drago ode mi smo ga ugasili sa rasom i milunovicem u odbrani, jedino kvalitetan erak, spajic dok se uigra haos, kangi opet radi luda glava cokna ne ume sa njim, pesic vecita katastrofa sve tanko i mrsavo
D

Dalibor CZ

pre preko 1 godinu

Zadnjih 15 min i debi Viga plus ovo ostalo malo je reci katastrofalno.
5

5678

pre preko 1 godinu

Mozes da dovedes trenera koga hoces.. Jednostavno ovo je najbolja ekipa u Srbiji a za evropu ovo je pretanko... Sporo i mrsavo.. Ali ovo su igraci koji imaju jako lose fizikalije... Ne mozes na silu presing kad ne mogu... Umesto da budemo sve jaci mi smo sve slabiji
L

Lord Lukan

pre preko 1 godinu

I sve skuplji,po platama igraca!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Srećom pa smo se dobro pojačali za LŠ, inače bi ubedljivije izgubili.
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Vracajte Vladana Milojevica ili ce terati sprdnju sa nama prosecne evropske ekipe. Sa 50 igraca u rosteru i bez trenera , sve vise podsecamo na "bratski" Olympiakos koji je poceo da ispada od Slovana i Zrinjskog cini mi se.
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Zaboravio sam da prokomentarisem Dragovicev odlazak. Ako zaista ode ,a ne dovedemo adekvatnu zamenu, bicemo u velikim problemima na svakoj jacoj utakmici. Drago je bio 50% nase odbrane,a 50% ostala trojica. Mali Erakovic moze da bude dobar samo sa njim u paru.Bez Draga je prosecan igrac.
h

hc

pre preko 1 godinu

Pa bice na leto,nadamo se...a ovo sta imamo je dovoljno za nase prvenstvo...
O

OPREYAN

pre preko 1 godinu

ХАЗИЗА БИ БИО БАШ ПОЈАЧАЊЕ ,БОЉЕОИ ЈЕ ОД СВАКОГ НАШЕГ ИГРАЧА,ОЧЕКУЈЕМ ДА ГА КОМШИЈЕ ДОВЕДУ.КАКО НИКО ИЗ УПРАВЕ НИЈЕ ПРИМЈЕТИО СИНИСТЕРУ ДОК НИЈЕ ПОТПИСАО ЗА ФЕЈНОРД КАДА ЈЕ ИМАО 15 ,16 ГОД_?ДА ЛИ ЈЕ МОЖДА ДОГОВОР СА СПАРТАКОМ ДА АДО ДОЂЕ У СПАРТАК И ИГРАА ГОД ДАНА ПА ДА ПРЕЂЕ У ЗВЕЗДУ.И ЈА САМ ДА ДОЂЕ КАСТАЊЕДА.ВОЛИ БИ ДА НЕКО ПОСТАВИ ВИДЕО КЛИП С ЊЕГОВИМ ИГРАМА
z

zvezdas do neba

pre preko 1 godinu

zasto ne brani Popovic sta je s njime ?
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Povredjen je nesto koliko znam
r

ranGo

pre preko 1 godinu

иде се на припреме и поведеш 40 играча па од тога ни фергусон не би могао да направи тим.... на приореме се иде са 22-3 играча које уиграваш за почетак такмичења... ово пробање давање шанси којекавима је ужас.... да пробаш појединце организују се пријатељске утакмице играју и развојним тиму итд па ако неко вреди пребацити у први тим али му ослободити место продајом неког ко је већ у првом тиму... не овако пробање па ода куд који мили моји до следећих припрема...
D

DragoNo1!

pre preko 1 godinu

Nema veze sto nisu doveli jednog krstenog napadaca, ali su zato prodali daleko najboljeg defanzivca. Mrkela i Terza samo trljalju ruke. Mislim da je Dragovic nacinio dobar potez sto je otisao iz Fk Crvena Zvezda, covek je video da je ovo brod koji tone. Iz pouzdanih informacija ( od par trentnih igraca) znam da kasne plate tj da te plate uopste i ne dobiju. Treneru koji nema ni 40 godina, bilo kakvog iskustva u vodjenju jacih ekipa ste dali da vodi ekipu u LS? Sram vas bilo dzukele jedne. Zalosno je sta rade nasem klubu. Napred Zvezdo!
a

alex7

pre preko 1 godinu

Neverovatno! Nikad mi nije rezultat bitan kada igra ne valja! Prodajemo Dragovića a doveli smo staklenog Spajića! Bićemo topovska hrana u LŠ ako dođemo do nje!

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Jebote ko ga prodaje, čovek ide jer je tako i došao i mora i treba da bude ispoštovan. Da će da nam fali hoće ali tom čoveku nije u redu ne vratiti dobrim i dati mu priliku ako mu se ide.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

gemathegreat-druze nemoj da branis neodbranjivo! To da Dragovic ode posle samo jedne sezone je katastrofa u svakom smislu!! Aj da ide u Real, nego u buduceg drugoligasa. Sa cim i sa kim cemo u tu ligu sampiona?????????? Kome treba to??????? Tim nam je katastrofa bre....
3

39393939

pre preko 1 godinu

Sta vide u Mustafi kad decko pojma nema, neinteligentan je do bolova sto se i videlo po ona 2 poteza kad je propuatio sebi kroz noge, a i posle kad je krenuo u dribling
k

kako sta vide

pre preko 1 godinu

procenat
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

"Tebe je pregazio brzi, a ti se i dalje trkas sa putnickim vozom", e tako je i sa nama. Hocemo da igramo LS,a pripremne utakmice igramo sa poluamaterima.Lazemo sami sebe. A onda nam dodje jedna osrednja evropska ekipa i oduci nas od fudbala,zapravo pokaze nam gde se realno nalazimo. U poslednjih godinu dana smo samo nazadovali. Vrhunac naseg trenera je igranje protiv Djurgardena i Geteborga i on treba da nas povede protiv evropskih velesila. Gospodine Mrkela, da li znate da momak koji nam je dao dva gola danas doveden je iz Kruzeira za 600 hilj.eura i ima samo 21 godinu. , a ti godinama ne mozes da dovedes casnog napadaca,zapravo ne mozes nikog dovesti,ali je vazno da te Terza podrzava.Nisam siguran da postoji sportski direktor na svetu sa vise promasaja. Da li neko radi izvestaj na na kraju sezone,na kraju polusezone.. ?Da li neko odgovara za svoje neuspehe? Na zalost u ovoj banana drzavi isto se radi u svim sverama. Da nije zalosno, bilo bi smesno! Veoma razocaran!
S

Srdjan M

pre preko 1 godinu

Ubedjen sam i da su ovog naseg argentinca doveli nakon sto ga je Ludogorec skautirao, a ne nas Mita, jer je bila prica da su i oni zainteresovani za njega.
Б

Бск

pre preko 1 godinu

Звездаши да су иоле при мозгу имали би сада Милојевића на клупи. Мислим на правог Милоја, не овог са лимунда. Може у 100 европских еура да ће пре прави Милоје са Апоелом у ЛШ него госн Цокна!?
S

Sve strucnjaci...

pre preko 1 godinu

Aloooo vi "strucnjaci iz fotelja" prijateljska utakmica se igrala,znate li vi cobani sta to znaci u opste osim sto znate samo da pljujete i upravu i trenera i igrace ccc....
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Strucnjak sam iz fotelje koji vidi koliko fudbalera nije za Zvezdu, a jos manje za utakmice u Evropi. Samo zaslepljen ili placen navijac moze to da ne vidi. Uzdravlje!
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Hahah cuj ovog , pa sto se onda igraju te utakmice , eto tako skupili se bzvz? Cuj "prijateljska" , legendo svaki mec je javni nastup! Kao sto vidis to tw prenosi 🫡
1

1122334455

pre preko 1 godinu

@Sve strucnjaci... Samo da te podsetim da je ovo bila generalna proba...toliko...
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Kada nisu dovodili/nismo imali normalnog desnog beka licili smo tim i igru, sad kad su ga doveli u liku Alexa Viga mi nemamo tim i igru 😄 Ovo je momenat u kome bih voleo da sedim za istim stolom sa Terzom i Mrkelom i da ih pitam otvoreno...Gospodo, da li mi gledamo razlicite sportove? Ako ne mozemo da imamo zajednicki stav da su L.Nikolic, Pankov, Azarovi, Mijailovic, Srnic, Gobeljic,Pesic... za utakmice protiv SL ekipa i ni minut u jacim evropskim, ako ne mozemo da imamo zajednicki stav da, kao sa Benom, moramo da se pozdravimo i pozelimo zdravlje i srecu Borjanu, Kangi, Milunovicu, Sanogu, Krsticicu, Ivanicu i Kataiju jer su matori ili nemaju vise volje da igraju za Zvezdu... ako ne vidimo da je Mustafa za nivo Novog Pazara i na kraju ako nemamo zajednicki stav da su jedini sposobni da iznesu teret Erakovic, Vigo, Bukari, Mitrovic, Kangva i klinci za klupu i dobijaju sansu u SL...onda neko nije normalan, a to nisam ja! Sve nabrojano je za rastanak koliko vec sutra. Ne na leto. I boli me uvo sto ce neko da kenja "kako", "sa kim da igramo itd"....pa dovedi madjijo prave igrace! Ej bre, igrate se sa ugledom Zvezde! Titula pa LS, a mi cemo igrati u sastavu: Borjan, Vigo, Rodic, Milunovic, Erakovic, Mijailovic, Kanga, Ivanic, Katai, Pesic i Bukari...pa da nas pune sa 5+ golova. Uzas
e

esex

pre preko 1 godinu

Obicno sam blag u komentarima...ali,sad sam siguran da kompetna uprava na celu sa trenerom treba da ode.zaista im hvala na svemu.bilo je i dobrih i manje dobrih stvari,povezanih titula i evropa i omasenih pojacanja..nama sada treba promena,novi ljudi i nove ideje..a terza i mrkela mogu u ofk u..ostace zapisani kao jedna od boljih uprava,ja cu prvi pamtiti samo dobre stvari al moraju da znaju da je vreme za kraj jer ocigledno je doslo do zasicenja i ne bi bilo u redu da ih zbog haosa koji sledi zapamtimo kao lose i nesposobne..pravi ljudi znaju kad je dosta..ja bi vidica na mesto terze,jugovica na mesto mrkele a trenera nekog sa autoritetom da podvikne kad treba a ne ovaj sad mlakonja..neka nam je bog u pomoc.zivela nasa zvezda!!!!
Z

Zlatko Elantra

pre preko 1 godinu

Odučiše nas od fudbala realno. A bila prijteljska. Da je bila za bodove koprc’o bi se šaran u mreži 5 puta. Kako će nas kantati ale u LŠ ne smem ni da zamislim. Nekad smo imali Miloja koji izvuče nemoguće od igraca ali ne moze svake godine na bućku i taliju. Na muljavljenje. Kola su izgleda krenula nizbrdo i nece se zaustaviti do potpunog loma. A onda kreće novi semestar u Arizoni tj poduzi odmor u Budvi.
k

kup

pre preko 1 godinu

Gobeljić je Roberto Carlos za ovog iz Javora,njega čovek iz mesta pretrči...Bem te mladosti
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Лазар Николић може да игра по нашим ливадама, али не дај Боже да нам заигра у озбиљним утакмицама. Уништен данас од стране нападача Лудогореца.
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Koliko vidim ovde bi pukla petarda lagano,da su bugari igrali sa prvom postavom i u drugom poluvremenu!
Г

ГОЈКОЧЕА

pre preko 1 godinu

дОВЕСТИ КАСТАЊЕДУ.БРЖИ ОД СВАКОГ НАШЕГ ИГРАЧА.ОТИШАО ЈЕ ИЗ ШЕРИФА.УМЈЕСТО МУСТАФЕ ЈЕР МУСТАФА ОСИМ ФИЗИЧКЕ СНАГЕ НЕМА КВАЛИТЕТ ЗА ЕВРО МЕЧЕВЕ НА ЉЕТО,ВЈЕРОВАТНО КОЛУМБИЈАЦ НИЈЕ СКУП
S

Savatije

pre preko 1 godinu

Ako se ne varam, Miloju u ugovoru stoji da ostaje trener ako osvoji titulu. Tako da teško da mogu da ga oteraju sada. Drugim rečima, naje*ali smo na jesen.
G

Gojko Zec

pre preko 1 godinu

Očigledno je da igrači bojkotuju trenera.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Potpuno tačna konstataciji, zato što želi da uvede nešto novo u igri na šta oni nisu spremni. A sve je počelo od Stankovića koji je napravio svoje društvo od 14-15 igrača o ostale je šikanirao. I tih 14-15 ga i bojkotuju.Milojević kao ličnost nije sposoban da rasturi taj klan igrača.
1

1389

pre preko 1 godinu

zaboravio si trenera i on bojkotuje! brate mi imami stari istrosen tim ni ovi mladi nemaju kvalitet? mislim za evropu vidicemo ovi sto dolaze u jun
O

Opopop

pre preko 1 godinu

Dodje ozbiljniji tim i pokaze ko je tata, za 35 min 3 gola
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Не знам да ли знаш да их је Звезда 2 пута добила у европским утакмицама у јефној такмичарској години и да је ово пријатењска утакмица?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Gledao 5 minuta utakmice i dovoljno mi bilo za utisak. Bugari svo vreme vrse pritisak a to je bas ono sto je Milojevic pricao da insistira da Zvezda radi. Pa gde je to bilo? Igraci su nam fizicki i trkacki inferiorni protiv prosecne Bugarske ekipe a tek da ne pricamo o Ligi Sampiona. Napade pocinjemo i zavrsavamo dugim loptama sto znaci da nema kretanja bez lopte. O pojedinacnim igracima samo sam video da su u tih 5 minuta prebili Kangu i da se on iznervirao i da su Milunovica jedno tri put pretrcali. Onda sam ugasio prenos jer sam imao pametnija posla.
T

This

pre preko 1 godinu

Nije prosečna bugarska ekipa..prosečna evropska da
G

Gost000

pre preko 1 godinu

Stankovic je bio autoritet videla se igra sta zeli tacno se znalo sta hoce dolaskom Milojevica raspad sistema on veze nema.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

1) Dovesti trenera od imena, 2) otpustiti sve nesposobne Afrikance i 3) da se dr. Terzić više ne meša u sastav tima!

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Jeste....pa da imamo jaku Zvezdu, stabilan klub i Evropu...nekome a mozda i nikome to ne odgovara.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Bravo galaktikosi! :D
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Kanga i Mustafa zlocin koji traje Preko 100 igraca pod ugovorom
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Zanima me ko je skautirao ovog Lazara Nikolica? Ko god da jeste treba mu dozivotno zabraniti prilaz stadionu.
K

KojMoj

pre preko 1 godinu

Lazar Nikolić nije za Evropu, može da krpi u Super Ligi kao rezerva.
N

Nekac035

pre preko 1 godinu

Pre neki dan sam napisao da Nikolic nije nista bolji od Gobeljica i dobio brdo minusa, evo danas ste videli... Sva sreca ovaj Argentinac deluje top igrac, videcemo. Jedna stvar je sigurna, ovaj lik nije trener za nas klub!!!
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Srecom pa ocekujemo Nikolica samo u domacoj ligi ili kupu. Vigo je doveden da bude prvi bek. To ti moze reci svako ko vidi jednog pored drugog, ne moras ni loptu da im das.
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Ne mora se biti nikakav strucnjak pa da mozes da skontas da je Gobeljic svih ovih godina najbolji desni bek u Zvezdi kao sto je i sada slucaj! Ovi sto ga prozivaju nista ne znaju o fudbalu i samo se uklapaju u neko tudje drugo misljenje! Jednostavno co'ek ima potencijal 100x ovde ponavljam ,a to sto ne igra i sto nije cak i u reprezentaciji je samo zasluga ovih "trenera" koji veze sa zivotom nemaju , kao recimo ovaj sef trenutno !
M

Madingo

pre preko 1 godinu

Dok je Milojevic trener ne mozemo nista dobro ocekivati,covek je totalna neznalica,nesto kao onaj nesrecni Jovanovic u kosarci.Srecna pa je nasa liga losa inace sa jim na klupi je katastrofa
J

Jan

pre preko 1 godinu

Toliko naši stručnjacu dovode bombe 3 godine kad bez Kataija ne ličimo na ozbiljnu ekipu. Kad on igra igra tim. Ovaj desni spoljni ne zna gde se nalazi. Odakle ga dovedosmo?
P

Penzioner

pre preko 1 godinu

Vratite nam pare
Z

Zoran 91

pre preko 1 godinu

Vidim ovdje da se traže pojačanja, nije da nam netreba ju ali sta ćemo sa ovim sto sad imamo a da gomilamo ista staće nam to. KK je sa istim igračima koje sad imamo imao skor u EL 1:6 I na nama su se trenirali i uigravale ekipe, razbija nas Zadar u sred Beograda. I sa samo jednom promenom situacija se okreće za 180 stepeni a ta promena je TRENER. mi moramo menjati TRENERAAAAAA pod hitno inače će biti sve kasno.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Da li stvarno mislis da ce bilo koji trener koji drzi do sebe doci u ovo blato od lige u zemlje?! Jedini koji je imao pravo glasa u ovoj Zvezdi je bio Grof Bozović, mozda nesto malo i Miloje...ostalo pijuni.
p

pg

pre preko 1 godinu

Mislim da ni Murinjo tu ne može pomoći.To su prosečni i ispodprosečni igrači.Dva tri igrača imaju neke osnove fudbala ostali su užas.Koliko njih može da prođe 1-1.Mitroviću džaba brzina kad čovek ne zna ni jednu fintu.Ako uspe da pretrči čoveka obično da for da ga drugi sačeka i uzme loptu.Ne može se utakmica igrati samo na dodavanje.Moraš se nekada osloboditi igrača da bi dodao ili centrirao.To dodavanje pozadi može da radi Siti Barsa ...jer su tamo igrači jaki na lopti.Znaju i da dodaju i da je prime.Da li mi imamo takve igrače?Skoro svaki igrač Bugarskog tima je tehnički ,a i fizički bolji od našeg.Znam da se ovo mnogima neće svideti ali to je činjenica i to je tako kako je.Za našu ligu relativno dobro a za dalje sa ovim igračima nemamo šanse
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Hahah vala i jeste ceta sa svim tim silnim pojacanjima!

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Pa mi smo dno od tima a ovo je jebeni Ludogorec, nisu indijanci ali su daleko od vrha Evrope koji nas čeka u budućoj Ligi šampiona. Definitivno ulozeno mnogo novca u bugarsku ekipu, jednostavno tako mora ako hoćeš da budeš neki faktor i u Evropi a ne paprika za punjenje kao što ćemo mi biti. Dobili smo najrealniji mogući odgovor na to gde smo i šta smo, pustite te priče da su pripreme i nije mnogo bitno. Rezultat i nije toliko bitan ali je igra kriminalna, bez ideje, bez načina da se napadne i odbrani. Dobrih 80% igrača koje imamo nisu ni za ligu Evrope a ne za ligu šampiona. Nisu ovo teske noge, pripreme ili ne znam koji vec razlog, prosto nema kvaliteta u ovoj ekipi i kraj svake priče. Jos nesto, velika vecina igraca koristi samo "jacu" nogu makar izvrnuli zglob, sto je, po meni sramotno za igraca Zvezde. Toliko propustenih dobrih dodavanja zbog nemogucnosti da se doda "slabijom" nogom, da ne pricam koliko sporo igramo i bez otvaranja prostora, osnovne kretnje. Toliko o tome koliko nam je kvalitetna liga kad ovako sakata Zvezda uzima titulu lagano. Nemamo mi sta da trazimo u Evropi, OPET. Koliko para toliko i muzike, realno, mada će Terza pošteno da se opari (kao i "pravi" navijači) od ulaska u LŠ kao i uvek bez ulozenog dinara za evropska takmičenja.
S

Svasta...

pre preko 1 godinu

Ovaj ludogorec nije prvi ni u Bugarskoj, daj nemoj da nas zasmejavas kako je mnogo jak Ludogorec pa mi jedva dobijamo i u prvenstvu....

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

@Svasta Ko je rekao da je mnogo jak, rekao sam da nisu indijaci kao protiv kojih smo igrali do sad na pripremama ali da nisu vrhunskan evropska ekipa. A to sto nisu mnogo jaki a nisu ni prvi u bugarskoj ti govori sve o nama onda i nasoj ligi. Toliko...
S

Svasta...

pre preko 1 godinu

Sta ti decko pricas??? Pa nisu nista posebno igrali smo mnogo puta sa njima i na pripremama pa nas nikad nisu ovako rastavili sa zivotom, Oni su prosek ekipa ustvari mi smo katastrofa alooooo
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Jad i beda. Ekipa sve gora kako vreme odmice. Najbolji igraci polako stare, pojacanja su talovi, kombinacije i stranci koji se dovode napamet. Ceka nas veliki pad u narednim godinama.
g

gott

pre preko 1 godinu

Prijateljske utakmice su da se vezbaju neke stvari i da se probaju igraci.Rezultat nije bitan.Imamo dobru ekipu za prvenstvo a za Evropu smo Liga konfekcije

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Super je to za ovaj deo sezone, posle toga ceno videti Evropu samo na atlasu.
G

Gost456

pre preko 1 godinu

PA TI PUSTI DRAGOVICA. NESPOSOBNI INDIJANCI.
S

Sabane

pre preko 1 godinu

Stankovicu se zahvali za Otimanje Dragovica,uprava nema nista sa tim!
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Meni je sve ovo izgledalo korektno. Korektno u smislu da se potvrdilo da Milunović nije više za Zvezdu, da Kanga drnda svaku loptu i daje protivniku svo vreme ovog sveta da se organizuje, Nikolić zelen za sve mimo livada, špic, špic, špic jbt, GDE JE ŠPIC?! Ima i svetlih strana a to su bekovi i Prucev. Koliko god pljuvali Pavkova dečko je zapušio rupu koja je duvala u odbrani. Nešto mi govori da će pored Dragovića uskoro prodati i Ivanića i to opravdati podmlađivanjem ekipe, dakle oteraće sve što vredi a ostaće sav onaj krš.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Opušteno ljudi, prijateljska je. Vigo i Kangva obećavaju dok mi je neshvatljivo da Borjan brani celu utakmicu. Nije kriv ni za jedan gol, odlično je branio danas ali treba podmladiti i tu
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Nama treba trener, covjek Koji zna kako se vodi veliki Klub,dzaba pojacanja kada nema trenera. Jovanovic,Prosinecki,ako ne oni,onda neko iz bivse Juge,Vaha Ili neko slican.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Danas smo realno do drugog poluvremena trebali da gubimo 5:0...naprosto odbrana je bila na vjetrometini i jako smo lako ispadali i stajali na terenu. Dragovic na zalost nema alternativu i ova prica da ide je velika glavobolja za Zvezdu, i za mene neshvatljiva ako ga jos puste za ove smjesne pare. Sa Milunovicem nemamo sta da trazimo u Ligi Sampiona i to je apsolutno jasno svima a vjerujem i Milojevicu. Drugo poluvrijeme je promjenilo krvnu sliku u igri Zvezde jer je prije svega usao rastrcani Kangva pa i ovaj puno konkretniji Prutsev, koji uvjek napada odbrambene igrace direktno i stvara visak u napadu. Vigo vec sada pokazuje da je veliko pojacanje i on je pravi primjer da kada imas kvalitet, onda ti netreba nikakva adaptacija i prilagodjavanje na novu sredinu i raznorazni izgovori koje cujemo kada su neki igraci u pitanju. Mene od svega vidjenog do sada na pripremama plasi odlazak Dragovica i gubitak takvog igraca, koji je u ovom trenutku nenadoknadiv gubitak, prije svega za odbranu a onda i za kompletnu igru Crvene Zvezde...jer smo sada imali priliku da vidimo, odnosno kako izgledamo kada naletimo na jednu prosjecnu a opet veoma brzu Evropsku ekipu. Puno je jos posla oko sklapanja prve postave i dobitne kombinacije ali ono sto za sada pokazuju Mustafa, Nikolic, Milunovic, Pankov, Srnic, Gobeljic, Krsticic, Mijaijlovic, Motika, pa i Mitrovic i Mituljikic nije ono sto uliva nadu da ce mo biti konkurentni protiv ozbiljnih ekipa. Ove pripreme su zadovoljili samo mali Prutsev, Kangva, Erakovic i Dragovic uz donekle bljeskove Bukarija, Ivanica i Kataia...naravno naznake necega dobrog po desnoj strani ovog novopridoslog Viga i donekle Azarova. Nadam se da tek treba da se uigra i iskristalise prva postava i da do pocetka prvenstva u kojem i onako nemamo ozbiljnu konkurenciju, ovi mladi uspiju podici nivo igre i preuzmu vecu odgovornost, odnosno postanu nosioci igre i buducnosti Crvene Zvezde.
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Prvi gol definicija zasto nas niko nece.... Mbape licno prolazi kroz coveka,otresa ga kao petlica,i ti si sad pro fudbaler... Meti Kes u istom ovakvom duelu uleti u pravog Mbapea na SP ...pucaju kosti ali nema otpadanja i zato igras u PL...za 200000$nedeljno...ili si Pankov...placas da igras od petlica...ono je bas zalosno udje covek 30g i namesti dva zicera protivniku....pa sad prodaj dragovica... Ako nista bar jedna tekma na pripremama protiv profesionalne ekipe...
D

Deki1389

pre preko 1 godinu

Robija za trenera odmah....
N

Ne

pre preko 1 godinu

Zasmejavaj nas,kakav crni Robi.On je legenda i veliki čovek,ali loš trener.
G

Gost Vodja...

pre preko 1 godinu

Napred bez pravog spica,nazad nam ode jedini koji je sve konce drzao,trener za noze Skandinavske lige,a oni nam i dalje pricaju bajke.. Prelazni rok kao neki tim iz trece lige. desnig beka 4 god nisu u stanju da dovedu,vrsnog napada jos od Boacija,u te 4 god dovodili razne panjeve,debelo placali,a sada kazu ne treba nam napadac,necemo da dovodimo samo da bi smo doveli,a to rade 4 godone,8 prelaznih rokova...Za par meseci liga sampiona,sa kojim timom? sa kojim trenerom? sa kojima napadacem? Podrzavali smo ih previse dugo,ali sada je vise nego ocigledno da jw njima jedini cilj MILIONI,pare od transfera,muljanje,MILIONI od LS a ne da nameste ne da uloze ne da od Zvezde nameste mkcan tim. Zabole ih! njima je dovoljna titula i preko 20 mil od LS. Oni zive za to,za nas,za Zvezdu,za mocan tim,za mocna pojacanja,za....ZABOLE IH I LEVO I DESNO J... I ONO U SREDINI!!!! Evo vam i dokaz svima vama koji necu reci ne vidite,vidite,ali lazete sami sebe! Titulu smo osvojili,milione cemo dobiti od LS, i umesto sada da su namestoli mocan tim,da su ulozili u mocna pojacanja tamo gde su nam potrebna,da se za ovih par meseci uigraju,da ....Neeeeee,neeee,NE! Samo rasprodati sve sto se moze pa makat najboljeg dati i na pozajmicu i cekati na milione,ali ipak ce doci,sve ostalo kako kazu nije nam neophodno....Ludogorec? prosecan tim,3 komada za poluvreme,2 za 5 min,a za Zvezdu su golove postizali nasi vrsni napadaci,ups izvinjavam se,mi i nemamo napadaca. imamo za nase livade,a za Evropu,ma koga briga,vazno je da stizu milioni....
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Čuj falio Gobeljić? Niko nije falio već je bilo viška na terenu. Recimo Milunović, Nikolić, Kanga, Mitrović, Pešić
N

Neki tamo gost

pre preko 1 godinu

Nije se Lazar Nikolić namučio nego je pokazao da nije fudbaler za Ligu šampiona nego samo za srpsku ligu. Prespor za vrhunski fudbal. Inače, meni prijatno iznenađenje Prucev. Više je pokazao od Mitrovića koji je na istoj poziciji.
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Lepo je Kosan rekao da Mitrovic nije krilo vec drugi spic,ali ovaj filozof od trenera ima svoje vizije.Prucev uopste nije los.Gobelja je Roberto Karlos licno za ovog Nikolica.Prvo oterati ovog trenera,pa onda sve ispocetka..
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Ako uđemo u Lš, biće to teško stradanje. Onda će ići priča od Terze i Mrkele kako se takmičimo sa timovima koji imaju mnogo jači budžet itd. Što je najgore, naš tim uopšte nije loš. Ali se ovde ne zna ko pije ko plaća. Preslikana situacija iz košarke sa početka sezone. Pomoćnici fudbaleri bez trenerskog iskustva, gardisti, nindže, mindže, horor. Ovo bi bila ekipa koja na herc može da se uhvati sa svima u koštac, da ima ko da je posloži. A kakva je situacija u klubu, dovoljno govori da Drago pre hoće u tim koji će ispasti iz lige nego u onaj koji će igrati Lš.

Gost55

pre preko 1 godinu

Brate, mi smo vec usli u Ligu Sampiona. Sledece sezone idemo dirrkto u LS. Do tada bi mogao da pocnes vise da pratis Zvezda, a manke da se pravis pametan.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

@Gost55 Znam ja to pametnjakoviću. Nego mi rođeni imamo celu polusezonu pred nama. Ako ti misliš da je posle ovakve igre i 10 bodova prednosti dosta, onda si stvarno optimista.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Ja mesecima pisem da ovaj Cokna ne zna ništa i da je samo sreca sto je Zvezda igracki dve klase iznad ostatka lige a klasu iznad Partizana. Onoliko minusa od siguran sam iskrenih Zvezdasa, cudio sam se. I nije problem rezultat problem je taj sto se vidi da trener ne postoji, da nema viziju i strategiju. Sada svaki komentar krpi neznalicu. Sa ovim su se složili...
e

eskobar

pre preko 1 godinu

hvala na kvotu 3.20 poklon hvala vam
ф

фк цз

pre preko 1 godinu

ајде изгубисмо, то само по себи није трагично, али брате овај Лазар је тешка трагедија, три пута је гори од Гобеље.....ццц ужас...
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Bilo bi bolje da je bilo 5:0 za Ludogorec, valjda bi bila reakcija kao u kosarci posle Zadra, ovako crno nam se pise sa Brnabom u nastavku...
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Koji je ovo tekst i nabijanje tenzija u redove Zvezde, a radi se o prijateljskom susretu. Trener isprobao mlade snage, pa za to i sluze prijteljske utakmice, da se vidi sta ne valja i sta se moze popraviti. Ovaj mladi Nikolic mora da ide mnogo ostrije, trcanje pored igraca ne znaci nista, onaj ga pretrca kao da ne postoji, a on umesto da je dao gas, srigao ga i uleteo klizeci, on trci pored njega. Treba tu mnogo vise da se radi na motivaciji. Jedino sto mi upada u oci, niko u novinama ne pljuje komsije, nego se govori rezultat nije vazan, vazno je da je igra dobra, a oni raspad sistema, dok se Zvezda pljuje kao da u njoj igraju retardi. mislim da se ovo treba zaustaviti na vreme, jer pritisak vec pocinje na pripremama.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

To traje vec godinama. Nista u Zvezdi ne valja, u Partizanu sve savrseno, a u realnosti oni 5x gori od nas. A ovde imas i nasih navijaca koji lece komplekse pljuvanjem, a i ovih iz komsiluka koji najcesce "ja kao Zvezdas" komentarima isto samo pljuju. Nista im ne odgovara, bolje je bilo kad smo ispadali od Nefcija.
N

Ne pisi svasta...

pre preko 1 godinu

Nije pritisak, igramo lose katastrofalno, ovo nije vise nas klub koji je bio pod Milojevicem V i Stankovicem ovo je neki prosek klub i stvar je alarmantna jer nas Ludogorec nikada nije ovako razbio ....
G

Gost sa Severa

pre preko 1 godinu

heeeeej,ja sam okoreli delija! Kazes mlade snage? u prvom poluvremenu ti je igrao tim koji ce igrati prvenstvo i primio 3 komada,2 za 4 minute?! Mladi su ulazili u drugom i nisu primili ni 1 a dali 2. Pa ti razmisli malo o cemu mediji pisu! Igras LS za oar meseci,mi ni tim ni trenera ni napadaca! Iz dana u dan samo slusamo Mrkeline bajke! Da nije zalosno,bilo bi smesno!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

To traje vec godinama. Nista u Zvezdi ne valja, u Partizanu sve savrseno, a u realnosti oni 5x gori od nas. A ovde imas i nasih navijaca koji lece komplekse pljuvanjem, a i ovih iz komsiluka koji najcesce "ja kao Zvezdas" komentarima isto samo pljuju. Nista im ne odgovara, bolje je bilo kad smo ispadali od Nefcija.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Od dolaska Milojevića igra nema nikakvog smisla.Čak i protiv slabijih ekipa ne dominiramo kako bi trebalo već se mučimo i dobijamo isključivo na suvi kvalitet.Lično mi se ne sviđa igra koju forsira jer nema ni neke prepoznatljive igre ni neke lepote u igri.O odbrani da ne pričam.Ako se uzdaju u ovog Nikolića na desnom beku kukala nam majka.
G

GISKA 88

pre preko 1 godinu

Ne bih da kukam,ali mi se cini da smo od pre 2,3 sezone svake naredne bili sve slabiji i slabiji....Bez obzira sto je prijateljska,pojedini igraci nemaju mesta ni u drugim ligama. Sto je danas i dokazano transferom Panja Kulibalija. Dajte ljudi ,jednom 3,4 pojacanja koja ce bar u nasoj ligi da brate evidentnu razliku.
E

Ej ti ....

pre preko 1 godinu

Nismo mi slabiji nego imamo 3x goreg trenera nego pre 5 ili 3 godine.
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Овде у коментарима ни један навијач него само плаћеници од Бог зна које стране.
S

Sve botovi

pre preko 1 godinu

Druže,mene poraz na pripremama uopšte ne zanima,više me Bole pobede i hvaljenja na pripremama.Ali ljudi nisu nikad ništa trenirali ,i samo su ovde da pljuju.Ja na to više ne reagujem,provalio sam o čemu se ovde radi.
i

istina

pre preko 1 godinu

Za ligu sampiona treba budzet najmanje 100 milona ili neka teska sreca. Postoje dva nacina da se to ostvari da kao navijaci pomognemo klub finansiski ili da pritisnemo glavnog da obezbedi takav budzet.
D

DOSTA VISE!!!

pre preko 1 godinu

Od tima koji je davao od 5-6 golova u svakoj utakmici ukljucujuci evropu dosli smo do toga da se cele jeseni mucimo da jedva pobedjujemo 1:0 , zavrsili 4 na tabeli u evropi, Sada nas Ludogorec rasturio , Ima li pilota u Avionu da vidi koja trenerska prevara vodi ovaj tim???

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Mislis da je samo do trenera?
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Poraz na pripremama je nešto što je bolje od lakih pobeda. Konkretno ovaj poraz je pokazao da L. Nikolić mora još da uči, Kanga je očajan i treba da ustupi mesto Kangvi koji je kreativniji i konkretniji.Biće to sve ok ali se mora smanjiti broj povratnih pasova i više i brže igrati prema napred.
G

Gost99

pre preko 1 godinu

alooooooo,to treba sve neko da upakuje,a nema ko,da li ti je jasno! nisu oni zaboravili da igraju,ali igraju bez trenera jer ga imamo samo na papiru i samo na klupi,a ustvari covek veze nema!
t

treba zvezda

pre preko 1 godinu

Da dovede jos kamion igraca.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Nije bitan rezultat vec to sto se iz aviona vidi da smo preslabi za Evropu. Ne mozes u ligu sampiona sa trenerom pocetnikom,sa pojacanjem iz Javora i Cukarickog,sa vedetama Pankovim,Srnicem,Mustafom,Kulibalijem,Krsticicem,Veljkom Nikolicem,Mijailovicem.Na to dodati prodatog Dragovica gde ostaje rupa a i cena Erakovica ce padati jer je uz Dragovica rastao kao igrac.Bravo i za Spajica,godinu dana nije igrao i jos par meseci nece zaigrati a dali mu ugovor na tri godine. Bravo Mrkela sportski direktoru
M

Mandrda

pre preko 1 godinu

Fejenord koji je Partizanu dao pet a mogao osam je na prijateljskoj utakmici tada izgubio 7:0 od Kopenhagena. Rezultat nije bitan jer igras utakmice svaki drugi dan a vreme izmedju koristis za trcanje i ostalo.I slazem se sa tobom da imamo gomilu igraca koji nisu za Zvezdu.Ovo je sramotno koliko losih igraca igra za Zvezdu.I trenera treba zameniti jer decko nema iskustva.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

До трећег кола предност од 10 бодова ће се истопити на само 3 ако имамо среће....
0

058

pre preko 1 godinu

Neće se topiti prednost nemoj da brineš ovo su prijateljske utakmice koje mogu da se izgube u SLS se igraju isto tako prijateljske al se ne gube neda duh.
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

nema veze sad ce superliga i dominacija
r

realni Zvezdas

pre preko 1 godinu

Treba što pre da se sagleda situacija. Milojević nažalost nije za glavnog trenera. Što se tiče igračkog kadra, napadač pod hitno, ne mora Afrikanac, može igrač iz južne Amerike. Kontaktirati Ramba Petkovića. Idemo dalje, linije tima mnogo loše stoje, pokušavamo presing koji lako puca i stvara protivniku mnogo prilika za gol. Vidal će biti pojačanje, to se na prvu vidi. Neverovatno da i dalje radimo te prelazne rokove loše. Neka je sa srećom u budućnosti.
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

Polako,ovakko je bilo i u košarci!!!A vidite gde je sad!!!
n

nekilik120

pre preko 1 godinu

U kosarci se promenio trener, treba i ovde.
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Pratim svaku utakmicu, ukljucujuci prijateljske. Ovo danas je bilo katastrofa. Ludogorec je izgledao kao dve klase mocniji tim dok su igrali u jachoj postavi.Osporavani Borjan nas je spasio ponizenja u prvom poluvremenu. Opusteno je moglo biti 0:6.....Mislim da Milojevic , bas kao i Piksi ima taj kompleks superirornosti,doduse u manjoj meri od Piksija. Igrati visoko sa bekovima je veliki rizik ako imas sporu sredinu terena.Tijago I Tekpetija su nas razvalili danas. Stvari su izgledale malo bolje u drugom poluvremenu, uglavnom zbog toga sto je Ludogorec promenio sastav. Vreme je da se pozdravimo sa mnogim zasluznim gradjanima i ostalim isluzenim igracima. Kanga je definitivno jedan od njih, da ne nabrajam sada dalje...Imamo talentovane mlade igrace, ali uglavnom strance : Azarov, Prucev, Kangva...Pa i Vigo sada izgleda pristojno..Treba se fokusirati na njihov razvoj a zabataliti srbovanje, gardiste, splavare i otarasiti se barem deset igraca ...Ali ne, mi cemo se otarasiti Dragovica....
G

Globa

pre preko 1 godinu

Radis li ista drugo u zivotu?
z

zvezdaukrvi

pre preko 1 godinu

Srnić,Milunović i Milojević igrači utakmice.Kanga kriminalan,takođe i Nikolić
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Ovaj Milojević od kad je došao u Zvezdu ni u jednom ali ni u jednom segmentu igre nije poboljšao ekipu..čak što više ekipa igra mnogo gore.. Onda još dovode Vujadina Savića.. Pa taj ni fudbal nije znao da igra a kamo li šta drugo.. Da nije sin Duleta Savića taj bi igrao u 2 ligi... Sad bez Dragovića mi smo pozadi katastrofa... Takođe Kanga je svoje završio ali mi ga držimo i dalje čekajući neki bljesak...
G

Gostterajtobre

pre preko 1 godinu

Fensi,lapatop trener!Ne vjerujem da će preživjeti na klupi do augusta.Moj favorit je u Panatinaikosu ali sumnjam da hoće da ima posla sa srpskim fudbalom.
L

Lalo

pre preko 1 godinu

Jos uvek mi nije jasno kakvu je to ulogu dobio Vujadin Savic u Zvezdi, a jos manje na osnovu kojih zasluga ? Nit' je imao neku karijeru, nit' ima neke pameti. I ono malo dobrih igara sto je imao u Zvezdi je zahvaljujuci Le Taleku koji ga je dobro pokrivao.
S

Sramota...

pre preko 1 godinu

Koliko Terzic nema pojma o fudbalu govori cinjenica da pored losih igara cele jeseni i dalje drzi ovu trenersku prevaru , koja ce da izgubi tutulu . Jer covek ne zna nista o fudbalu. Nema pojma sta radi....Niti odbrane niti napada, nema nista u igri zvezde dobro.
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Kako su preko noci nestali svi oni komentari kako je Miloje trener a Deki neki paravan..Ne kazem da je Deki trenercina ali treba biti realan, zna fudbal mnogo bolje od Miloja . Miloje misli da je ovo Skandinavija i da je fudbal jurnjava za loptom, bez glave i repa
Т

ТАЛИЧАН

pre preko 1 godinu

сМИЈЕНИТИ ВЕЋ САДА УПРАВО ПО ЦИЈЕНУ ТИТУЛЕ,САМО ЗАТО ЗБОГ КАТАСТРОФЕ ТРАНСФЕРА ЗБОГ КОЈИХ СЕ НИСМО ПЛАСИРАЛИ У ЛИГУ ШАМПИОНА.НИСУ ДОВЕЛИ ИГРАЧА СРЕДИНЕ ТЕРЕНА ,БЕКА ДЕСНОГ НА ВРИЈЕМЕ,НАПАДАЧА ИЗАДЊЕГ БЕЗНОГ.СПОРА ОДБРАНА ,НЕКРЕАТИВНА СРЕДИНА ТЕРЕНА ,БЕЗОПАСНИ НАПАД У КВАЛИФИКАЦИЈАМА И У КУПУ УЕФА
N

NoName 1

pre preko 1 godinu

A šta vi ljudi moji očekujete? Znate li vi da su nama u stručnom štabu Milijaš i Vujadin??? Crvena zvezda će biti spaljena do temelja zato što u njoj nema NI JEDNOG JEDINOG PROFESIONALCA na nekoj funkciji. Sve burazerskp-kumovski odnosi, dođem ti dođeš mi
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Manekeni. Bitno je da su se obukle Zvezdine trenerke i da budu vidjeni. Bez toga im se vjerovatno ne luci dopamin. A to da li znaju da rade posao ili ne to je sasvim nevažno za njih..
М

МАРИНКО

pre preko 1 godinu

МИ РЕАЛНО АКО СЕ НЕ ОТАРАСИМО ОБА нИКОЛИЋА,гОБЕЉИЋА ,кРСТИЧИЋА,СРНИЋА,СЕНОГА ИАКО ЈЕ ОН ИМАО И ДОБРИХ ПАРТИЈА АЛИ НЕ МОЖЕ ВИЖЕ НА ВИСОКОМ НИВОУ ИГРАТИ ЕВРОПСКЕ МЕЧЕВЕ ,НЕМАМО ШТА ТРАЖИТИ У ЛИГИ ШАМПИОНА.ЈЕДИНО ПОЗИТИВНО У МЕЧУ И ПОРАЗУ ПРОТИВ ЛУДОГОРЕЦА ЈЕ ВИГО КОЈИ ЋЕ БИТИ ТОП ПОЈАЧАЊЕ,АЛИ НЕДОВОЉНО ЈЕ.ТРЕБА ЈОШ ПОЈАЧАЊА НА 3 ,4 ПОЗИЦИЈЕ .ПЕШИЋА БИ ПРОДАО И ДОВЕО ТОП НАПАДАЧА
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Реално морамо се отарасити свих набројаних али приоритет је да се ратосиљамо терзића мркеле свих цепаница које се називају стручни штаб на челу са цокном
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Ovakva postavka , i zatvaranje igraca kod prvog gola se vise ne moze viditi ni u amaterskom fudbalu! Prije nekoliko dana ja sam rekao da je Gobeljic za ovog momka Zambrotta al' eto narod i dalje misli da nije 😄 Ja goreg trenera u zivotu vidio nisam , od kada je dosao ja nijednu jedinu pozitivnu stvar kod njega ne vidjeh ...Kada bih mu mane pisao , trebalo bi mi 9 dana pisanja ...Uzas blago receno , bez da vrijedjam to je samo jedna cinjenica na zalost!
S

Sf

pre preko 1 godinu

Trener, trener i samo trener. Videti pod KOŠARKA. KAKO IZGLEDA KADA JEDNU EKIPU VODI NEDORASTAO TRENER I KAFA JE PREUZME COVEK SA ZNANJEM, ISKUSTVOM I AUTORITETOM. Upravi Zvezde : Pogledajte malo kosarku i reagujte.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Nisam gledao utakmicu (po procitanom tekstu i bolje sto nisam), ali eto Vigo bi mogao biti svetla tacka. Realno titulu tesko da mozemo ispustiti, ali je takodje tesko ocekivati ista u Evropi sa ovom ekipom i sa ovim trenerom.
K

Kg

pre preko 1 godinu

Bolje sto nisi
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Realno posmatram Jao kakav smo mi narod kad pobedimo sve je kako treba kad se odigra nereseno nekad se pljune nekad ne kad se izgubi odma nista ne valja.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Mogli su ali onako opušteno da vode 5:0 na poluvremenu. To što smo mi smanjili na 3:2, to nije zato što smo mi igrali vrhunski fudbal nego zato što su se oni opustili. Odbrana bez Dragovića teški kriminal. Onaj nas ubi po krilu, Nikolića kao da nije bilo. Prva malo ozbiljnija utakmica nas odmah vrati u realnost i pokaže nam gde smo. Ne daj Bože da smo igrali sa nekom ekipom iz lige petice, ponizili bi nas danas. Teško svim onim ekipama u LŠ kada mi ovakvi naletimo na njih. Ali ok, i dalje ćemo da slušamo bajke kako smo dobri, kako se dobro pojačavamo itd itd. U ovakvom stanju nismo ni za LE, a mi treba da igramo LŠ sa onim Alama i Aždajama. Svake godine ista priča, preslikani prelazni rokovi. I priče kako je sve ok, a mi nismo ni svesni da sa ovakvim timom i igrom, nemamo šta da tražimo u LŠ.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Respekt Don Vito!
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Gobelja je igracina za ovog nikolica. Ko je njega doveo dozivotno treba biti proteran iz fudbala, ja goreg igraca 20 godina video nisam. Decko ni za beton ligu nije
S

Sf

pre preko 1 godinu

Tek sada neki vide da ima mnogo slabijih od Gobelje.
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Slabijih ima koliko 'oces , a boljeg ovih godina na toj poziciji sigurno nije ni bilo a i nema ni sada 😄
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Према шансама у првом полувремену, моглисмо да попијемо 5-6 комада. Добро је ово, овакав шамар треба да попијемо док није(ако није) веч касно. Три месеца пишамо уз ветар, клуб је у видљивим проблемима, и финансијским и кадровским, а тек играчким. Уигравамо играче које је требало да отпустимо, шпица сем просечно ограниченог шиље немамо, али најбитније по мени немамо тренера а богме ни стручни штаб. Урадили смо грешку са Милојем као са Јовановиќем у кошарци, али се тамо Човиќ освестио и без емоција променио тренера, нажалост у фудбалу се то није догодило, иако смо под милојем играли лоше скоро целу полусезону, сем пар утакмица више на индивидуални квалитет и искуство. Ако неко мисли дасу Азаров, Пруцев и Мустафа играчи за ЛШ, онда нека нам је бог у помоч. Позз
O

Otvarac za oci

pre preko 1 godinu

Objektivno, ovaj nas trener ni na menadzeru ne bi uradio nista. Tim ima potencijala i dobro su izmesani generacijski, tu je i balans izmedju stranaca i domacih igraca ali toliko su linije nepovezane i nekompaktne da je mucno da gledas kako jedan Ludogorec izgleda kao velesila.
O

Otvarac za oci

pre preko 1 godinu

Posle prvog poluvremena sam prestao da gledam, zao mi je sto nisam video ovog iz River-a, da se obradujem bar desnom beku. U prvom je onaj crnac sa brojem 37 od Nikolića napravio Gobeljića.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Ne, nije ovo šamar, vec šamarčina, teski nokaut i dokaz kakva smo rupčaga od tima...gde ste bre majstori iskopali onog Nikolica, decko ne zna gde je levo...uzas jedan. Argentinac Pele lično za njega. Odbrana suplja kao i pre Dragovica, ma jezivo sve u svemu. Nisam video ništa što bi mi ulivalo makar malo optimizma, osim ovog Argentinosa.
D

Dokle viseee

pre preko 1 godinu

Da je uprava normalna Milos Milojevic bi vec bio bivsi, Ludogorec nije prvi ni u Bugarskoj o cemu dalje da pricamo... A mogli su da nam daju 5 golova, Ovo je strasno sta dozivljavamo
C

Cupin

pre preko 1 godinu

Tuga, bolje da ubace lovu u kosarku!
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Ovo je smejurija. Posle tromesečne pauze Zvezdini igrači izgledali su bezvoljno, bez snage a nisu pokazali ni neku preteranu želju. Fudbal koji Zvezda igra je spor, predvidiv i prevaziđen. Možda je to dovoljno za ligu u Srbiji i ništa više. Što govori o nivou našeg klupskog fudbala. Zvezdini igrači su bili sporiji i izgubili su skoro svaki duel sa igračima Ludogoreca. Pitam se šta su oni radili tri meseca? Jedino je Prucev nešto odskočio. Igra ne postoji, niti bilo kakva naznaka ideje šta je to šta Zvezda želi da igra. Zato su se videle besmislene individualne akcije. Glavni problem je što Zvezda ne deluje kao tim već liči na skup pojedinaca gde igra svako za sebe. Milojević treba da se zapita šta radi jer njegova ekipa igra jednako sporo i bezidejno kao i pre završetka jesenjeg dela prvenstva.
m

mislim ne

pre preko 1 godinu

Darjane,pa gledali smo i mi utakmicu!Šta mi je preprićavaš kao neku basnu.Ludogorec je jednostavno kažnjavao našu odbranu koja je izlazila visoko sa Đedom koji šeta sa loptom i pokazali da se tako ne igra sa iole ozbiljnijim ekipama.Opšti je utisak da smo sem primljenih golova mi bili ti koji su imali inicijativu tokom cele utakmice ali nažalost bili smo surovo kažnjeni zbog loše postavke odbrane.Zamolio bih još duo Terzinho Mrkelinho da se odreše i da angažuju špica koji je brz,okretan koji nije arogantan kao lik koji igra za nas!
T

Takoo jeee

pre preko 1 godinu

Terzic i Mrkela sa ovim Milojevicem ce unakaziti ovu Zvezdu koju su vratili na fudbalsku mapu Evrope...Ovo sto rade u zadnje 2 godine je bruka...Sa spicevima, bekovima i sad sa Dragovicem je za robiju...Sram vas bilo, u ligi sampiona cemo biti kanta za napucavanje veca nego sto smo bili 2 sezone, uz pobedu protiv Liverpula koja je za postovanje...ranije Partizan, Dinamo, Plzen i slicni klubovi i sad Zvezda...Sramota je sta se radi, umesto da smo iz godine u godinu jaci sa mladim igrackim kadrom, mi sve gori i gori...
P

Pustite mi komentar bre!

pre preko 1 godinu

Evo vam rezultat price kako treba pustiti Milojevica M da prodje pripreme lazne price kako on nije selektirao ekipu, kako je tim u “soku” zbog ispadanja to su sve izgovori likova koji nemaju pojma o fudbalu ovakva igra je cele jeseni bila, A da je Stankovic ili Vladan Milojevic zavrsio 4 u EL vec bi gas vi terali, ali Milosa niko ne dira jel??
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ne radi se o golu radi se o tome da se vidi da je to klasican skolovani bek. Stalno se ponavljao, Bukari ga 3 puta nije ispostovao i dodao mu loptu kada Vigo protrci iza ledja a to je verovatno i do toga da je Bukari navikao da igra "bez" desnog beka pa sada mora da se navikne da igra sa desnim bekom. Eto igrac dodje sa drugog konitnenta, prica drugaciji jezik i? Ako zna onda zna nema sta da se prilagodjava ili znas ili ne znas a Vigo zna, tehnika, brzina svega ima u izlogu. Konacno je Zvezda dobila desnog beka kakvog zasluzjue.

Nemanja

pre preko 1 godinu

PROMENA TRENERA! HITNO!!!
D

Doktor no

pre preko 1 godinu

A pre toga i upravu
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Basta Nikolic odlican kod drugog gola.
S

Sf

pre preko 1 godinu

Kod sva tri
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Kod sva tri gola "novi Basta" Lazar Nikolic u ulozi posmatraca. Kod prvog ga lik oduvao u trku, kod drugog kasni na blok, kod treceg ostaje iza igraca koji daje gol. Ko je to doveo?

07.08.16

pre preko 1 godinu

Pomozi nam Boze,sa kineskim Milojem na klupi,i Terzom i Mrkelom u foteljama.Strah me je od LS.
V

Voždovački 71

pre preko 1 godinu

Joj samo da prepustimo titulu nekom drugom da taj prima u LŠ po 10-12 komada. I ovaj trener će nas uništiti već i ovako uništene. Taj Ludogorec je GIGANT, kupio ga propalog neki lik pun para i on nepoznat mali klubić u Bugarskoj pretvorio u šampiona i neviđeni skauting a Zvezda od nekad 10 najvećih klubova Evrope sada kupuje Kulibalija i ostale.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Zalosno, žalosno mi imamo same Gobeljice od trenera pa do igrača. Trener mora dobiti otkaz što pre to bolje inače ćemo igrati ne samo kvalifikacije za LS nego LE. Žao mi sto ne izgubismo sa jedno 6-7 razlike što smo i zaslužili pa da neki koji su opijeni i slepi se otrezne i progledaju. Mi smo i dosad sve dobijali sa 1:0 zato što su to svi neki treceligasi u svojim zemljama i prvi malo jači test dobismo po odnosu ali kako. Milojević kaže da mu je drago kako je ekipa pokazala karakter isti onaj koji on ima kao čovek i kao trener NIKAKAV. Ali nije on sam zreo za odlazak Mrkela i Terza da mu prave društvo.
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Ovi nas zajebavaju, umesto da dolaze pojacanja za LŠ, mi ostajemo bez nasih najboljih igraca!?! Sa Pankovim i dedom Milunom u odbrani, napadaca nema, defanzivnog veznog nema, centralnog umestom raspalog Kange nema....bice veselo i u nasoj ligi 👍🏻👏🏻👏🏻
R

Rafalko6

pre preko 1 godinu

Cemu nervoza, nema brige, u nasoj ligi se sve zna jos u julu kada pocinje prvenstvo, jer imamo Duha koji lebdi, a u savezu sudije. Naravno, tu je Terza madjija, nasa ikona.
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Rezultat apsolutno ne oslikava stanje na terenu, trebalo je da bude u najmanju ruku 1-5...Pankov, Nikolic, Milunovic i jos par igraca nisu za dres Zvezde, nebitno sto je u pitanju prijateljska, ovo ce se samo preneti na domace utakmice. Kanga jedini oseca dres Zvezde i ne voli da gubi, zato ga i volimo. Cestitke Vigu na prvencu, bice to jos bolje.
G

Gosti

pre preko 1 godinu

No Dragovic- No party
G

Gost97919874

pre preko 1 godinu

Jedva čekam LŠ
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Sada se vidi gde smo. Ovog Lazara Nikolica su pretrcavali kao malo dete,Milunovic je za penziju,Pesic i Pankov su nesnadjeni,a dosta nam je i Kange. Sa ovakvim ponasanjem u Evropi,svaki mec mu je zagarantovan crveni karton. Nama treba napadac kao sto je ovaj Igor Tijago!
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Pune je u Evropi, pune je u prijateljskim utakmicama, samo u Srbiji ne smeju da kiksnu i u sve to veruju njihovi navijači. Smešna država..
T

Ti

pre preko 1 godinu

Si smešan,mi smo makar bili u Evropi zadnjih šest godina.A gde ste vi.
v

vrteška katai

pre preko 1 godinu

na petoparcu
N

Nishlija

pre preko 1 godinu

BORJAN - da nije bilo njega primili bi jos 3 komada u prvom poluvremenu, LAZAR NIKOLIC - decko se bori ali je limitiran i prosecan, spor bek, AZAROVI - bek koji moze dosta ako poradi na fizickoj spremi, ERAKOVIC - moze mnogo sa jos jednim boljim stoperom, MILUNOVIC - vreme za penziju, KANGA - decko koji kod ovog trenera nece da uradi nista, steta za njega jer bubice koje ima u glavi treba neko da smiri, trener ovog ranga i znanja to ne moze, MIJAILOVIC - borben ali takodje limitiran zadnji vezni koji je prosek i za nasu ligu, IVANIC - covek koji nije pokazao mnogo na ovoj utakmici ali jednostavno je klasa iznad, BUKARI - osim brzine nista drugo nema, vrlo sebican i nadmen igrac, MITROVIC - mora mnogo da radi na sebi, PESIC - plakacemo jos za Falcinelijem, ovaj je solidan za nasu ligu i to je to, MUSTAFA - moze mnogo samo ako dobije sansu kakvu zasluzuje, trenutno bolji i od Mitrovica i od Bukarija, PRUCEV - mora mnogo da radi ali igrac koji je bolji od Mitrovica i ima veliki potencijal, PANKOV - mora da igra umesto Milunovica ako ode Dragovic, SRNIC - igrac koji zavrsava odredjeni posao ali zali Boze pare... VIGO - igrac koji ce tek pokazati da je jedan od najboljih bekova koje smo imali u nasoj ligi! VELJKO NIKOLIC - decko zalutao u vremenu i prostoru
Z

ZOXX

pre preko 1 godinu

Ova utakmica je pokazala sta nas čeka u Evropi u sledećoj sezoni.
p

phen

pre preko 1 godinu

Od dvije rutinske pobjede u Evropi protiv Ludogoreca sa Stankovicem mi smo dosli do toga da nas dvije njihove ekipe u dva poluvremena nadigraju kao amatere. To je samo pokazatelj koliko mi lutamo i koliko ova ekipa nazaduje i koliko dvojac koji vodi klub nema nikakav plan. Od oktobra krece prica kako je timu potreban ozbiljan remont, a evo pripreme pokazuju da remonta nema.. Prije par dana izjava da podmladjujemo tim a jos uvjek je tu Srnic, Krsticic, Pankov, Milun, Sanogo.. Ivanic koji je nezainteresovan, Mijailovic igrac dobar za Mladost iz Lucana, Kanga koji pravi ozbiljne kratere i direktne greske iz kojih primamo golove. Pesic jedini napadac i daleko je od forme, srecom pa imamo 10 bodova prednosti i komsije se nisu pojacavali ali ne valja ovo nista
n

neshha

pre preko 1 godinu

Ne bas obecavajuca situacija.Borjan uradio sve sto je mogao,pa cak i vise od toga.Iako je u poslednje vreme bas cesto na meti neopravdanih kritika jos jednom pokazao svoj kvalitet.Z.Nikolic bas jako lose.Ocigledno nije jos spreman za ovaj nivo fudbala,nadam se da moze da napreduje.Nema sanse da bi Gobeljic gubio duele na ovaj nacin.Azarov nista posebno,u prvom poluvremenu prilicno beskoristan,bio bolji u drugom.Milunovic-KATASTROFA!Sto je najgore,uz njega i Erakovic izgleda mnogo losije.Ipak,bez dileme,Cupa mnogo bolji deo stoperskog tandema.Micko prilicno dobar i jedini dovoljno agresivan.Kanga se trudio,ali u ovakvoj postavci sve je spalo na njega pa su ga uporno cuvali i tukli i tako ga uvukli u nervozu.Jednostavno,ne moze sam na sredini.Za Ivanica niko ziv ne zna sta je trebalo da igra u prvom poluvremenu,a jos i nije dosao na utakmicu pa je ostavio Kangu na cedilu.U drugom prilicno se popravio,pre svega u pristutpu a zatim i postignutim golom.Mitrovic i Bukari bledi,bas bledi.Pesica ovog puta ne mogu da kritikujem jer je igra bila takva da ni Benzema ne bi nista uradio.Prucev moze da bude faktor iznenadjenja na prolece,deluje prilicno angazovano.Pankov dobar do onog uzasnog kiksa.Sta reci za Viga.Svaka mu cast za gol i nadam se da ce u narednom periodu pokazati da je konacno napravljen dobar transfer.Za prvi gol krivci Nikolic i Milunovic,za drugi pola tima a za treci Azarova nigde,Milunovic kasni 10-15 metara,a Erakovic i Nikolic jako mlaki i kasne u duel.Inace sada se videlo kako bi nam izgledala odbrana bez Dragovica,pa neka se Terzic i dalje glupira.Steta sto nismo bar malo videli Lekovica,da se odmeri sa malo jacim protivnikom.
S

Sf

pre preko 1 godinu

Ovaj Nikolic iz Javora je zalutao. Za sva tri gola kriv, mada ni drugi nisu nili bolji. Potreban i zadnji vezni Katastrofa. Trener nedorastao. Nema srece sa njim. Pod hitno ozbiljan trener. Neka vide primer iz kosarke sta znaci ozbiljan trener sa autoritetom. Bez toga nista. Igra uzas.
i

idemoo

pre preko 1 godinu

Iskreno mislio sam da ce da utegne ekipu Milojevic.
a

a5cz

pre preko 1 godinu

lepo rece Milojevic da se vidi ko moze a ko ne. Nikolic zamena Vigu, Milunovic ne moze vise da igra ozbiljan fudbal, covek je ocajan, kangva je solidan bio, pesic pretecao ukupno 2km sto je tuzno. Mali rus je dobar, treba mu dati sansu, bukari pokusavao nesto na silu. U sustini odbrana nam je katastrofa, sredina se slabo trudila danas, bez zelje bas a napad nemamo.
S

Sf

pre preko 1 godinu

U prevodu nista. Odbrana losa, sredina slaba a napad ne postoji. Šta ima još? Golman hahahaha

kln

pre preko 1 godinu

Pored kosarke mi je muka gledati ove balerine u blatu
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Na videlo izaslo ono sto sam pricao za prethodne utakmice - izletimo napred da izvrsimo presing, a pozadi ostanu krateri, i svaka iole ozbiljna ekipa te napuni na kontre i brzu tranziciju. Danas smo primili 3, mogli smo jos 5. Bek Nikolic je vrlo neodlucan, ali to moze da popravi. To se desilo i na prosloj utakmici, desilo se i danas. Vidi se da se premislja da li da izleti ili da ceka, i onda kad konacno resi da izleti, kasno je, i zato ga okrenu, pretrce. Dakle, odlucnost, i igranje sa manje rizika. I teretana, trening snage. Vigo deluje kao dobro pojacanje, svaka cast za utrcavanje i gol. Jos da Bukari pocne da mu odigrava. Sve u svemu, nije bilo dobro, ali nije bilo ni katastrofa, jer se sve ovo lako resava. Ali bi mogao ovaj Miloje da pita onog drugog Miloja za savete kako da postavi odbranu i gde i kako da radi presing a gde i kako ne.
e

e sad da vidim onog

pre preko 1 godinu

U inat dusmanima i podrska za upravu. Da cujem njegov pametan komentar. Pratim Zvezdu vec godinama,dugi niz godina. Skoro 20. I nikad goru Zvezdu nisam gledao. Bez obzira sto je ovo pripremni period,Zvezda je sramotno losa. Nema trenera,nema igrace,nema nista. A indijanac zvani u inat dusmanima i podrska upravi,nek se sagne da ga klepim
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Nisam gledao prvo poluvreme drugo pak jesam i tu je Borjan najpre 2 sigurna gola odbranio pa potom i smanjila na 3:2,vidim iz izjave Cokne da je i u prvom poluvremenu Borjan spasao još nekoliko sigurnih golova!!!Takodje Cokna lepo reče na kraju u komentaru meča “da se vidi ko može i ko ne može “…E pa Prucev,Mustafa,Azarov realno nemaju sta da traže u Zvezdi to sto su odigrali ni za Grafičar nema mesta u rezervama da sede!!!Ovaj Argentinac solidan nakon 2 dana treninga i izgleda da s Argentincima pun pogodak i u fudbalu i basketu !!!!Zvezda ima preko 30 igrača dakle na kilo ih je puno ali kvalitet upitan i vrv najgori u proteklih 5 godina pred početak prolecne sezone!!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Prucev je uz Viga uneo zivost u ekipu, itekako ima sta da trazi u Zvezdi ! Mislio je na Kangu i Milunovica, puzeve od igraca.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Milojević je bas jak na rijecima, nisam do sada vidio trenera koji je jači na rijecima od njega. On sve zna kada se utakmica završi i svaki puta bilo je ovako, bilo je onako, nismo ovo, nismo ono…
!

!!!!

pre preko 1 godinu

Milunovic najveca prevara od fudbalera, Nikolic prosecan JSL bek, Azarovi prosek iz azije. Ti igraci u ozbiljnom klubu ne bi nikad igrali fudbal A trener je sramota za zvezdu.
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Bez novog stopera i pravog napadaca smo ga ugasnuli...Pesic je samo za rezervu, jer osim da se rve sa protivnikom nista vise i ne moze. A ne bi bilo lose ni centralni vezni jedan. Vigo mora da bude prvi desni bek, videli smo ovog malog sad protiv Ludogoreca koliko je zelen a tek LŠ...nezamislivo.
P

POCATRACT56

pre preko 1 godinu

Loše loše.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

I vrapci na grani vide da mi trenera nemamo pod hitno menjati da nam posle nebi bilo kasno.
t

trn

pre preko 1 godinu

Ni titula nije sigurna sa ovim Milojevicem
P

Probudite se!

pre preko 1 godinu

Milos Milojevic= Vlada Jovanovic, kada ce ljudi da prestanu budu slepi i da podignu glas kada su cutali sve vreme na loseg trenera u kosarci sada rade isto??? Zasto cutite???
m

mucno za gledati

pre preko 1 godinu

sva sreca pa je prijateljska utakmkica u pitanju, prvo poluvreme je ocajno, bekovi spori, prolazili su kao da ih nema, stoperi nesigurni i spori, sredina bez kreacije, bez igre, sansi, da nije bilo borjana jedno 5-0 prvo poluvreme realno, pesic se ne vidi mada nije ni imao sansi, nemamo spica. ako je ovo neka ekipa za prolecni deo onda je ovo blagi uzas, za evropu da ne pricam, jedno 3-4 ozbiljna igraca da dodju ako se misli nesto iole ozbiljno da se igra jer je ovo bas bas tanko.
N

Nollenzo

pre preko 1 godinu

To. Je to... Malo ozbiljniji protivnik, kažem namerno "malo ozbiljniji" I to je to!!! I da igraju Ligu šampiona.... Oće to oće!!!
i

ivan Bor

pre preko 1 godinu

Milose ostavka.Katastrofa od treneta.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Zvezdi treba trener, Milojevic to nije niti ce biti. Treba takodje rukovodstvo koje ce za pocetak biti posteno, posle je sve lakse. Igracki kadar je sve gori sa sve manjim prodajnim potencialom, dug sve veci. Ko nasledi Terzica bice u velikom problemu, bar na pocetku.
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Дајте оне "логичаре" од јутрос, да нам поново објасне какви нам то фудбалери требају за Лш и који су своје завршили. Ми смо без Катаија и Драговића ниво Јавора, а Лудогорец који је требало данас да нам натрпа једно седам комада, није ни ниво најлошијег у Лш.
L

Lokosss

pre preko 1 godinu

Ko bre da zna malo o fudbalu drzi ovu neznalicu od trenera na klupi? Ima li neko normalan u upravi zvezde. Alo Ludogorec je imao 8 100% sansi, mogli su da nas napune do vrha a igrali smo non stop sa Ludogorecom poslednjih 5 godina, Pobedjivali ih na pripremama I sla slabijim timom. I sta se promenilo? Pa dosla je nula od trenera i evo vam rezultat, Mucenje u evropi, Mucenje u prvenstvu a trener ostaje isti.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Videli smo da Milunovic i Kanga vise nisu za Zvezdu. Prucev je sjajan igrac, pogledajte njegovu zelju, borbenost i kvalitet koji ima a onda uporedite Kataija u poslednjih 6 meseci i njegovu nezainteresovanost, losu fizicku spremu i taj odnos prema Zvezdinom dresu. Vigo nije igrao mnogo ali vidi se da momak ima kvalitet i da nije dosao nespreman, tako da on, Prucev, Azarov, Kangva, Erakovic, Bukari i Mitrovic zasluzuju mesta u prvih 11. Sto se tice ostalih upraznjenih mesta treba da se razmisli, golman, stoper, jos jedan veznjak i spic. Ne znam zasto nismo doveli Stamenica i Luku Ilica, Jojic iz Lucana takodje kvalitetan mlad igrac koji obecava. Ado koji je bio slobodan pustili smo ga u Spartak da bi na leto podelili novac, a evidentno je da nam treba ozbiljan zadnji vezni.
Р

Рајка Барего

pre preko 1 godinu

До 60.минута смо требали да губимо 9:0,на жалост много мана и ретко шта позитивно да се видело!
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Bez provokacije i podbadanja.. Ali Zvezda je danas trebala primiti bar 6-7 golova.. Kako losa igra, nevjerovatno. Nesto medju njima definitivno ne stima.
B

Bum 92

pre preko 1 godinu

Oce li neko ovog Milojevica da istera iz Zvezde... Ili mora tribina to da radi... Ajde mrs iz Zvezde... Pa mi cemo da sluzimo za gol razliku u LS... I to ovog puta bice drasticno veca nego inace
g

gos

pre preko 1 godinu

3 ,2,1 smaranje kako nemamo trenera. Svaki 2. komentar
G

GostKočiz

pre preko 1 godinu

Do trenera je i nemamo špica i zadnjeg veznog. Ako ode Dragović ostavke odmah. Opet ista priča Sanogo je tata za Mićka.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Sta vise treba da se desi da ode trener i kompletna Uprava, skauti i svi koji rade u omladinskoj školi. Gde jedan igrac izasao iz te škole??? DA JE DO KRAJA IGRALA PRVA POSTAVA LUDOGORECA BILO BI 6-0. Tim iz 2017.godine bi ovaj dobio 9-0. Umesto da si jači godinama igranja u Evropi svake sezone sve slabije i slabije.
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Pregazili nas kao plitak potok,odavno je jasno ne da stagniramo neko tonemo,nije uradjen reset ekipe a ekipa je trula i zasicena a trener nije dorastao da vodi Zvezdu!
g

gost234

pre preko 1 godinu

Neverovatno je da ne mozemo desnog beka da nadjemo i da kakav takav je Gobeljic je i dalje najbolje resenje..

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Nije bio ni milunovic nista bolji ako cemo iskreno, a konacno dobar bek ovaj Vigo.Tesko moze milun da igra LS tesko
s

sad cekam onog

pre preko 1 godinu

U inat dusmanima i podrska za upravu. Da cujem njegov pametan komentar. Pratim Zvezdu vec godinama,dugi niz godina. Skoro 20. I nikad goru Zvezdu nisam gledao. Bez obzira sto je ovo pripremni period,Zvezda je sramotno losa. Nema trenera,nema igrace,nema nista. A indijanac zvani u inat dusmanima i podrska upravi,nek se sagne da ga klepim
G

Gost355

pre preko 1 godinu

Igra macke i misa Slika i prilika koliko je zvezda ocajna 6:0 realan rezultat prvog poluvremena
D

De

pre preko 1 godinu

Nije Milojevic za Zvezdu,to se videlo kroz proslu sezonu a i na ovim pripremama. Radujeme da je Vigo upiso se u strelce i da daje znak da ce biti dobro pojacanje.