Komentari na vest

Zvezda čisti gužvu u odbrani: Makabi plaća za Stojića 1.400.000 evra, Saragosa želi Lekovića

K

Karlo Veliki

pre 18 dana

Prema izjavi J. Žemberija TSC je morao da proda Stojica CZ za milion evra i procente, u trenutku kada je dobijao oko 1,5 miliona i procente..CZ je zurila sa kupovinom, ugurala ga u reprezentaciju, kao Erakovica u Kuvajtu, nije uspela da digne cenu i sada ga prodala... ovo navodim samo kao dokaz da nam je fudbal ogrezo u kriminali i da mafija njim vlada.. Da ne bude zabune i u Partizanu je slicno, ali sa mnogo losijim posledicama...Tamo covek iz vrha vlasti odvodi TALENTE iz Partizana, najcesce u Cuku ili Vozdovac, kao netalentovane.. Tamo prodju"obuku za talenat" i budu prodate.. Razlika(koj) ispod zita se bratski deli. To je razlog sto Vazuru ne sklanjaju..Ukoliko ga ne skoloni neko kome je pukao film....
S

Sedorf10

pre 18 dana

Stojic je ozbiljan igrac. Dobar igrac. Odigrao je samo jednu utakmicu u reprezentaciji 90 minuta, ali je bio odlican. Nije mi jasno zasto ne igra u Zvezdi. Ajde dobro sto Djiga igra ispred njega, realno Djiga je najbolji igrac u klubu trenutno. Ali Stojic je bolji od Spajica. Stvarno je glupo njega prodavati. Prodajte Lekovica, on je spor.
1

12345ss

pre 18 dana

Stojić je menadžerski igrač. Cista prevara. Kome to još nije jasno? I onih navodnih milion koje je CZ dala TSC je prevara a i ovih 1.4 miliona je takođe prevara. Sve u aps!!!
C

COOL

pre 18 dana

Velika je suša kažu a nisu baš nešto u pravu. Ovoliko Grobarskih suza je donelo pravo osveženje.
j

još neko klopa

pre 18 dana

postali smo privatna prćija, trgovačko preduzeće. terza, beše, pričao drugačije? sramota, ovo nije zvezda, ovo je mašina za bogaćenje opskurnih likova iz sive zone politike i fudbala, ali i kriminala. bez obzira, zvezdu nam nećete uzeti, mada ste je oteli.
S

Sedorf10

pre 18 dana

Druze, sve sto valja u ovoj drzavi je privatno. Ono sto je drzavno uglavnom je u kanalu. I da Zvezda jeste veliko preduzece. I posluje pozitivno. Za sada. A ni rezultati nisu losi. Odnosno najbolji su u istoriji Zvezde, ako izuzmemo '91. Eto toliko, to je neka realnost.
Z

Zvlat BG

pre 18 dana

Ma da li je moguće? Nema šanse! Sve su to ugledni građani, na nivou akademika! Elita srpskog establišmenta! 😜
M

Milan112233

pre 18 dana

Koliki je Terzin deo?
Z

Zvlat BG

pre 18 dana

Koliko se dogovori! Od standardnih 8%, pa naviše! Zavisi od aranžmana!
V

Visente Del Boske

pre 18 dana

Ovo samo terza moze da igraca koji na tm vredi 2,7 miliona i koji ima ugovor na 4 godine proda za samo 1,4 miliona,a taj isti makabi je nas osurio 6 milki za Milsona koji realno pitanje je dal vredi i pola te sume,sto se Stojica tice daleko od toga da nema kvalitet za zvezdu,u tsc je bio komandant odbrane i briljirao u le prosle sezone protiv olija,vest hema i frajburga.
P

Pixy

pre 18 dana

Ova Uprava i ova ekipa vođa sa Severa su za sramotu. Vratite nam našu Zvezdu!!!
B

Bata123123

pre 18 dana

Dodji pa je uzmi
P

Petlja

pre 18 dana

1.Morate da razlikujete prave navijače C.Zvezde koji za ovaj klub navijaju od rođenja bez obzira ko je na čelu kluba od tzv.navijača sa severa kojima je to službena dužnost i posao i za to su debelo plaćeni i drže ove lopove i peru pare s njima. 2.Stojić je dokaz kako se to radi
P

Pikseta

pre 18 dana

Valjda je sada jasno da mu nije bilo mesta u timu za Nemacku
M

Ma šta

pre 18 dana

vas Grobare sekira ovaj transfer,kupajte se na Adi i uživajte. Pa vi ste rasterećeni i samo opušeno.
a

amateri

pre 19 dana

Još Drkušić nije ni počeo oni krčme. Ko tvrdi da će Drkušić da igra ok u ovakvoj formaciji zvezde?
Z

Zar i

pre 18 dana

tebe sekiraju Stojić i Drkušić . Jeli Pogrebniče.
a

ajde deco u školicu.

pre 18 dana

Od 30 igrača nema dupli igrač na poziciji odbrane. Ni na neku ni na halfu ni na sredini. Ne daj Bože povreda, imali bi zvezdu da puni ko stigne. Njćama za svaki gol kriv golman a ne odbrana.
P

Pesdjast

pre 19 dana

Jeste cirkus dovesti i prodati igraca u istom roku,al'ovaj covjek nije kalibar za Zvezdu,potpuni promasaj,ako na nuli budemo u finasijskom smislu ,ne zalim.
D

Drale Polaca Knin

pre 19 dana

Kako smo počeli, jos cr Partizan da nas razbija🤔
@

@drale

pre 19 dana

Ne nadaj se lazni Zvezdasu...
@

@@@

pre 19 dana

🤣😂🤣😂🤣
E

Export import

pre 19 dana

Napune izlog pa prodaju. Bojim se da zato stadion nece biti pun, pa sa svih strana pozivaju navijace

gemathegreat

pre 19 dana

E ako se ti boji# onda je to za ozbiljnu brigu.
K

Kupaj se

pre 18 dana

i uživaj na plaži.
Z

Zbunjen celovek

pre 19 dana

Kako "400.000 evropskih novčanica"? Ne postoji novčanica od 1 evra. Možda 400.000 evropskih kovanica...
p

pietrys

pre 19 dana

stojic nije kvalitet za Zvezdu,lagano za drugoligaske klubove Jsd i tako ti klubovi...
P

Pfc

pre 18 dana

I doktor dao milion? Koja ste vi sprdnja, sada verujes da cete ga prodati za 1.4m
S

Steva ns

pre 19 dana

Jad i beda šta rade dečku užas šta smo ga i vraćali ako ćemo ovo da radimo leković mora ostati sad nećemo dobiti 2 miliona a da igra dobili bi bar 5
F

Futsalista

pre 19 dana

Zasto se beogradsko dete ovako tretira???
G

Gosti hilti

pre 19 dana

Ljudi Stojić je doveden u Zvezdu da nebi otišao u Prtizan jer 1milon evra nisu neke pare ovi ga prorgurali u reprezentaciju i čekali Drukušića .Kad je ovaj došao prdoaju Stojića zato što je Slovenac bolji igrač.
A

Alan Brut

pre 18 dana

I Srbin iz Slovenije,Drkušić je rupa.. Sacekaj malo pa ces videti kako lako ispada, i kako nema odraz, a tezak je i niži od 190 cm.
j

jojo@Streptomicin

pre 19 dana

@Streptomicin – rekao si za patentiranog defanzivca druga Milojevića “U prevodu, jos mnogo duplih kruna i uspeha u Evropi”. Sigurno će ostati, pogotovo ako bude onako hrabar kao i u Norveškoj, gde je Zvezda igrala u niskom bloku, sa 10 igrača iza lopte, bez kreacije na sredini terena i sa škart igračima Afrike! Ja verujem da patentirani defanzivac Milojević sigurno ostaje, kada nam sada Norvežani uzmu meru u Beogradu!
V

Vladaaa

pre 19 dana

Bruka i razocarenje i rezultati i transfer politika ! U zadnje vreme smo sve bogatiji a igre, rezultati i transfer politika sve gori i gori !!! Kakva nam je transfer politika takvi su nam i rezultati ! Miloje nije ama bas nista kriv! Na pripremama ugravao jedan tim, na pocetku sampionata drugi, a na kraju ce treci !
S

Saša_PFC

pre 19 dana

Kako to mislis da je C.Zvezda sve bogatija...evo dacu ti podatak sto se tice zarade.Kupljen je Hvon za 5.mil.evra....ima platu godisnju 1.8.mol.evra i plus je dobio novac ispod stola kao i svaki igrac za potpis za klub.Dakle kostao je C.Zvezdu preko 7.mil.evra a bice prodat za 7.a mozda i manje miliona evra.Sve to kao najbolji igrac C.Zvezde...onda pogledajte koliko klub zaradjuje na transferima igraca koji neigraju ozbiljniju ulogu u timu...
@

@sasa

pre 19 dana

Zvezda je samo od prodaje Mijatovica i Nedeljkovica zaradila skoro 20 miliona, i nece bas biti da ne igraju...ili sto bi ti rekao "neigraju"...
1

12345m12345

pre 19 dana

@sasa gde si tacno procitao u vezi hvangove plate? i da je tacno, to je nista naspram nagrada od takmicenja u kojima moze pomoci.. nego reci mi, koliko je partizan zaradio na panteru posle plate od 2,6 miliona polednje godine i jos dve godine po 1,5 miliona? sta vam je doneo za taj novac?
S

SaloTableticanacionalo

pre 19 dana

Pročitao je, to jest čuo je od njegovog profesora jehovinog svedoka Željka Pantića.
Z

Zvezda 91

pre 19 dana

Sta se ovo radi ...
z

zauzeto ime

pre 19 dana

ako se ne varam, po nekim pravilima fife ili uefe, jedan fudbaler ne moze da nastupa za 3 razlicite ekipe u kalendarskoj godini, a stojic je vec nastupao za TSC i crvenoj zvezdi ...... krocice na teren za makabi teko posle prvog januara? ili se varam ....... znam da smo mi (partizan) jednom imali taj problem sa Abubakarom, bio je otisao iz zvezde ili vose negde preko pa ga partizan doveo, nije mogao da igra do nove godine

rty

pre 19 dana

nema vise ogranicenja...
P

Pera genije

pre 19 dana

Nije u pitanju kalendarska godina već sezona. Tako da Stojić nema nikakva ograničenja pošto mu je Zvezda prvi klub.
n

nvbnm..bbvbn

pre 19 dana

To pravilo je važilo za istu sezonu. Ove bi mu bio drugi klub. Međutim, postojala je čak i opcija izuzetka, ako sezone nisu kalendarski usklađene.
d

dr.Terza

pre 19 dana

DINAMO 9...FEJNORD 8...NORDSJELAND 6...ITD UKUPNO CAK 23 KOMADA OD SAMO 3 TIMA U EVROPI!
G

Grga Cvarak

pre 19 dana

Znam da sam na vasoj vijesti. Cisto me interesovalo kakva su vam misljenje o Stojicu i cijeloj ovoj nelogicnosti sa njegovim transferom iz TSC-a. Medjutim, ovo moram da prokomentarisem... vijest o Zvezdi i Stojicu, ovaj kolega vam i dalje razmislja samo o Partizanu?? Pa, nek mi sad neko kaze da to nije bolest? Ono, objektivno. Zaboravim ona momenat navijacku pripadnost, ali zar nije kompleks zesci?
@

@grga pitic

pre 19 dana

Kompleks je i to sto si na Zvezdinim vestima, pritom imas i "opravdanje" 🤣🤡
H

Hvala ti Terzo

pre 19 dana

...sto zbog tebe klub iz laktasa celih 9 godina bukvalno ne zna sta je to titula za redom,zaboravili su i kako izgleda a na sve to LS igrali nisu 20 punih godina sto je za Ginisa,tako da puna Podrska za Terzu i upravu i da nastave kao i do sad da metlaju jsd nogometni klub svake sezone i narednih 30 godina za redom da oborimo sve rekorde!
G

Grobarcina

pre 19 dana

DINAMO 9 KOMADA TO JE NASA NADA!!!
G

Grobarcina

pre 19 dana

DINAMO 9 KOMADA TO JE NASA NADA!!!
D

Dekibosanac52

pre 19 dana

Cujem da prodaju i Ilica. Doveli ga za dzabe pa ko veli da zaradimo. Igrate se necijim karijerama. Ovo nije moja zvezda
C

Che t

pre 19 dana

Sprdačina!Pored toga dokaz da Tvorzi,Žvalju i ekipi ne treba ni trener,ni sportski sektor...Tamo su umesto njih uvlake i klimoglavci,bez znanja,pameti i integriteta...
l

lov

pre 19 dana

Trange frange.
g

grnčar

pre 19 dana

Nije Stojić nikakav igrač odbrane a bi Spajić ali... Ako se desi da se Spajić ili Drkušić povredi ko će da igra na njihovim mestima verovatno Hvang koji ide po pozicijama kao muva bez glave.
R

Raša P

pre 19 dana

Dok ne počne EL i ABA grobari će komentarisati vesti o učesniku LŠ. Klub im se gasi, stadion raspada, postižu rekorde po broju ispadanje u Evropi samo u jednoj sezoni. Nema veze važno je biti Zvezdaš bar na kratko i kritikovati upravu Zvezde. Ovo je odlična reakcija kluba jer su izbegli da naprave nepotreban rashod. Mislim da se otvara prostor za A. Đurića koji je odličan. Posle Bodea odlaze Điga i Šerif. Grobari samo mogu da sanjaju 4 puta domaćin 4 puta gost 8 različitih timova i ogromna zarada u EVROPI.
K

Kup

pre 19 dana

Još jedna stvar, prodaš igraca koji igra za reprezentaciju...ne ulazimo kako i zašto je otisao na evropsko prvenstvo, mada sada je jasno, otišao je da mogu samo da ga preprodaju...elem, prodaš njega da bi razigravao pozajmeljenog igraca iz Zenita..i posle pričaš kako je to interes kluba, Ala će i dalje da se kupuju skupe zenske torbice...
J

Joooj

pre 19 dana

Ne lupetaj!Zaradili su 400k na njemu!Drkušić je naš posle pozajmice.Ako si navijač Zvezde onda bi trebao to da znaš!

Muske97

pre 19 dana

A šta ćemo sa procentima od golmana Ilića i igrača Stanića, kojih se Zvezda odrekla kada je dovodila Stojića, to se ne računa ili smo zaboravili. Trebao bi gospodin Terzić da nam pojasni to malo, svakako dugo nije držao neku konferenciju 🤦‍♂️
8

89

pre 19 dana

Plus procenti od naredne prodaje…
s

samo

pre 19 dana

Pa zavisi od cega.Procenat od nula je nula.
g

gostleo94

pre 19 dana

sprdnja, a na sve to ova sprdnja od igraca koji za jednu zvezdu nije dobar u le je reprezentatuvac u 26 godina. sramota od drzave
B

Bu2nin

pre 19 dana

Stojica prodaju jer svi jasno vide da nije za zvezdu,drugo je sto ga nisu trebali ni zvat u nju ali definitivno nije za zvezdu.

zunzare

pre 19 dana

Kad ćete da prodate Rodića i Ivanića? Pametnije bi bilo njih prodati.
M

Mladic

pre 19 dana

Njih dvojicu zaviti u 100 eura i pokloniti nekome
D

Devetizan

pre 19 dana

Navijaci 9tizana se lazno predstavljaju i spamuju protiv Terzica ovde u komentarima,zaista neprocenjivo haha :D
R

Raša P

pre 19 dana

Ne pratiš dobro komšije oni su već 10izan
G

Grobarcina

pre 19 dana

....od Dinama cak 9 komada to je nasa najveca nada!
P

Providno

pre 19 dana

Ali najsmesnije mi ovo da navijaci malog kluba koji samo od Dinama,Nordsjelanda i Fejnorda primio cak 23 komada u Evropi sad dosli ovde na nase vesti da spinuju protiv Terzica i uprave lazno se predstavljajuci kao "zvezdasi" hahah,toliko su Providi da nemam reci,sve im poruke potpuno iste samo copy-paste i vrte u krug haha...Providno!
T

Tvorza

pre 19 dana

Pa i terzic je bio grobar druze
t

turgenjev

pre 19 dana

Prodaj i tog Spajića ništa bolji i brži igrač u odbrani nije. Sve kontra i sve kapiteni Rodić, Spajić... Čim je neko slab daj mu kapitensku traku.
K

Kup

pre 19 dana

Matematika vam nije jača strana...kako 400 hiljada zarada, valjda je dobio i neku platu...ako je kupljen za milion, prodat za 1,4... Odbijes platu...
G

Gostara

pre 19 dana

Pre ce biti da tebi ekonomija nije jaca strana. Plata je nesto sto neko dobija za posao koji obavlja, nema nikakve veze sa transfer zaradom. On je tu platu zasluzio odradjujuci svoj posao, na pripremama, treningu, utakmicama…
G

Grga Cvarak

pre 19 dana

U pravu si. Plata mu je za ta 2 mjeseca bila tacno tih 400 hiljada. Tako da tu Zvezda nije nista zaradila. U pravu si. Sve je tu cisto. Nikakvog pranja para tu nije bilo. Jos bi TSC i bankrotirao da ga nije na vrijeme prodao za milion tako da mu je Zvezda tu zapravo ucinila ogromnu uslugu. O Boze, sta sve necete izmisliti samo da opravdate ono sto i sliijep covjek moze da vidi. Alo, 2 mjeseca, profit od 400k... i ti pricas o nekoj matematici? Ne vidis sta se radi? Ccc...
K

Kup

pre 19 dana

Odgovor pavijanima... Čekajte na red za bananu...
@

@grga

pre 19 dana

Grgo, kompleksi su ozbiljni to sto visis na Zvezdinim vestima...imao ti "opravdanje" ili ne 🤣🤡
G

Grga Cvarak

pre 19 dana

Visim? LOL Ovde sam jednom u 100 godina. Ali nedaj-Boze da kazem nesto sto je istina. To tebe boli.
@

@grga

pre 19 dana

Ma da, jednom u 100 godina i jos si poneo opravdanje.... sa ovim LOL si pobedio 🤣🤣🤣🤣🤣
A

Aleksa @

pre 19 dana

Ovo je sramota kako zvezda igra i sada navijaci i uprava moli da se dodje na stadion . Sta da gledam one panjeve i onog Miloja ma daj bre uozbiljite se vise
r

rasprodaja

pre 19 dana

Super prodajte i to što ima igrajte bez halfova i bekova,a koji će vam odbrana IInako je vušna kao švajcarski sir sa rupama.
g

gemathegreat@slobodaš

pre 19 dana

@ slobodaš – znam strašne su vrućine, pa čovek mora da se rashladi, pa si u tom smislu i ti seo pored otvorenog prozora! E, sada problem je u tome što je teško ustanoviti ko više lupa ti, ili prozor! Tebe, izgleda nisu obavestili da su prošle godine u grupnoj fazi “H” LŠ, igrala čak sedam škart igrača iz Afrike i da smo osvojili zadnje 32. mesto u LŠ i drugo, da smo samo sa igračima iz domaće lige, te 1991.g. bili vladari planete! Iz tebe zlokobno zjape rupe u obrazovanju, zato obrazuj se malo, to ne boli!
r

rrrr

pre 19 dana

Bravo grobaru i doktoru nauka.Ocigledno si zaboravio ko su bili ti "domaći "igracii kolika je bila ta država.I ne tupi molim te o obrazovanju, važno je kakav je ko čovek a ne diploma.
C

Chester

pre 19 dana

kako neko moze da igra za 3 kluba u godini?
S

Streptomicin

pre 19 dana

Ne moze, ali moze za dva, kao Stojic.
j

jojo

pre 19 dana

Nemogu da vjerujem sta se dogadja u Zvezdi. Vise od 50 g navijam svim srcem . Ovo sto menadzment radi a podrzan od delija vrijedja zdrav razum. Ljudi koje predlozio ova pojacanja, gdje su Zvezdina djeca ovo je katastrofa sta se dovelo, ovo nije ni za Graficar. Samo se bogu molim da ce strateg dobiti odkaz, ako se ne plasiramo u LS.
K

Kijev

pre 19 dana

@jojo... Kakvo je vreme u Ukrajni,cuo sam da je cak -9 ispod nule brrr brrr ledeno!
S

Streptomicin

pre 19 dana

Naravno da nece dobiti otkaz, ovog puta je dosao da ostane. U prevodu, jos mnogo duplih kruna i uspeha u Evropi.
D

Dinamo 9.kom

pre 19 dana

ODLICAN POSAO,JOS CE MO I ZARADITI OKO 500K NA STOJICU KOJI JE IGRAC ZA NASU LIGU I NISTA VISE!
M

Milos@

pre 19 dana

Da li si ti normalan ....zapitaj se malo
S

Sladajac

pre 19 dana

Zaradi ćemo 0 Nulu.Evo sad na sport klubu javljaju 1,2e. i od toga 20%ide tsc-u...
7

7

pre 19 dana

A plata da se uracuna koju je taj igrac delio sa terzicem ?
A

Alexanderson

pre 19 dana

Vidi ovako shvatio bih guzva u odbrani imamo neke stopere od ranije u klubu, doveli bolje pa logicno viska se treba resiti. Ali dovesti stopera i u istom prelaznom roku ga prodati, mislim da to sve govori o nasoj strategiji i da ona uopste ne postoji. Nego samo vrti transfere i ugradjuj se. Ovo je sramota, a madjija neka se tako ponasa u svom ofk-u.
d

dr.Terza

pre 19 dana

Jel boli cak 7-8 god bez osvojene Titule i 20 god bez odigrane ijedne EL ?
A

Alexanderson

pre 19 dana

Najjaci su mi ovi sto su u tripu da svaka kritika koja dodje ne moze da bude od Zvezdasa. Malo zalosno, nadolaze tuzne generacije bez karaktera i bez misljenja. A kad jednom ode ovaj kriminalac sa cela kluba onaj dug sto je “knjigovodstveni” postace jedini a ne duple knjige madjijanera.
S

Svi detalji

pre 19 dana

Nemanja Stojić će sa Makabijem iz Tel Aviva potpisati trogodišnji ugovor, a Crvenoj zvezdi će za transfer štopera pripasti obeštećenje od 1,2 miliona evra. Uplata će biti izvršena u dve rate, a kompletan prihod je za 200.000 evra veći od kupovne cene od TSC-a u junu.Aranžman od milion evra je, međutim, uključivao i otkup 50 odsto Zvezdinih prava na Petra Stanića, kao i dolazak u Bačku Topolu mladog Andreja Petrovića. TSC ima 20 odsto od narednog transfera, pa će mu pripasti još 40.000 evra. Očekivanja su bila daleko veća, ali na Marakani su procenili da Stojić ne može da ispuni kriterijume igranja u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Žarko Lazetić je hitro reagovao i dao nalog upravi da uđe u pregovore sa Zvezdom, sve je završeno na obostrano zadovoljstvo i čeka se još samo ozvaničenje.
j

jsd

pre 19 dana

kakva procjena, dil menadzmenta i menadzera.
G

Grga Cvarak

pre 19 dana

Prije 2 mjeseca su mislili da moze da igra u Zvezdi; 2 mjeseca kasnije odjednom misle kako ne moze da igra u Zvezdi. Ali je nekim cudom upravo u ta 2 mjeseca koliko je u Zvezdi bio pozvan i u Reprezentaciju? Cista slucajnost; nista tu sumnjivo nema. Ccc.. koji cirkus, covjece.
@

@grga pitic

pre 19 dana

Grgo mnogo si se uzrujao, pusti transfer politiku Zvezde ima tvoj klub mnogo vecih briga... Svu tu energiju usmeri na komentarisanje svog kluba, desetine komentara trosis na Zvezdinim vestima, reklo bi se da je kompleks u pitanju?
G

Grga Cvarak

pre 19 dana

Desetine? Druze, nauci se prvo da brojis. Ostavio sam 6 komentara sveukupno. Od toga su 3 bila odgovori tebi.
@

@grga

pre 19 dana

A usao si na komentare vezane za ovu vest iz znatizelje sta navijaci Zvezde misle o prodaji Stojica? 😂😂😂 Sto bi ti napisao - LOL 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
r

rsczz

pre 19 dana

Koliko se radi bez ikakvog plana ljudi moji pa ovo vise nema smisla... Niti kakvog sistema niti icega samo daj da dovedemo koga god pa sta uspijemo da rasprodamo dobro je.
G

GostBg

pre 19 dana

Ajmo Stojicu kod svog menadzera Lazetica , porodica Lazetic zivi od ovog igraca. Batica placa 3 plate Zarku , ajmo legende. Gde je veliki agent Marko Gvozdenovic jel trosi pare od Alekse po Sidu kurcenje i itd 😅😅😅
3

35 titula

pre 19 dana

Čista matematika. Lazetiću je potreban a u Zvezdi se nije snašao da ne kažem nije zadovoljio svojim partijama. I sada su sve tri strane zadovoljne. I Zvezda i Stojić i Izraelci.
V

VIDIM DA

pre 19 dana

Komsije vise vode brigu koga je ko prodo, za koliko ko se utalio itd. SAMO NIKAKO DA UVIDE DA IM SE KLUB RASPAO NA DELICE. LAKSE JE OVDE KOMENTAR NAPISATI I CEKATI DA VIDI KOLOKO MINUSA ILI PLUSEVA JE DOBIO, NEGO DA SE UJEDINITE i oterate VV zajedno sa Stanojevicem. Najlakse je kukati kako su svi protiv vas, kako vas vlast urusava ( placajuci vam dugove i licence ) kako su i neki mali zeleni iz drugog univerzuma isto protiv vas itd. SKUPI TE SE I ISPRED JNA i resite vase probleme, ostavite vi transfer politiku Zvezde i drugih klubova ( naravno da je ovo neka kombinacija terze koju ne podrzavam ) ali isto tako URADITE NESTO ZA VAS KLUB. Pozdrav
1

123112

pre 19 dana

Druze sto nisi to pricao kad se slao sms za Zvezdu da ne bankrotira. Dobro ti znas zasto se stvari raspadaju i ko je kriv za to
1

123112 ITD

pre 19 dana

Evo opet ista prica, ma treba vas RECIKLIRATI poslati u zaborav.
M

Mutommbo

pre 19 dana

Očigledno da je postojao zastoj i neki problem zašto Zvezda nije mogla da dovede Drkušića ranije. Gazda Sočija, interes Zenita, koji im(Sočiju) je pokupovao sve bitne igrače. Zato je doveden Stojić. U međuvremenu su se stvari promenile. Ima i taj pokušaj da Zvezda nađe drugog sponzora umesto Gasproma. Tako da mi je ova priča potpuno normalna. Leković je talentovan igrač malo slabije motorike. Po
Š

Špšš

pre 19 dana

Zvezdi ziro,al doctoru od kupi,pa prodaj 400k😆😆😆😆😆😆😆
M

Malo manje

pre 19 dana

1.000.000 TSC plus 20% tako da 200.000 za mesec dana kepa kinta.
T

Terza...

pre 19 dana

...stavio ktnac na jsd i zato puna podrska za njega!
O

Opasne igre

pre 19 dana

Ovaj Stojić treba MAUZOLEJ da digne Lazetiću! Da nije njega da ga vuče u klubove koje trenira vrh bi mu bio Grafičar,ovako ni kriv ni dužan dogurao do svetskog prvenstva iako blage veze sa štoperom nema!
А

Александар1

pre 19 dana

Дркушић, Спајић, Ђига имају неки квалитет. Четврти штопер може да буде мали Милосављевић, па чак и Дегенек кад се опорави. Управи се не може опростит што су продали и Стамнића и Мијалиовић. Немамо задњег везног. Хван није то. Кад сам овде писао да је Кангва бољи и од Елшника и од Делисија, сви су се смејали. Мислим да сад никоме није до смејања. Дакле, немамо левог бека и даље, задње везног такође, ал зато имамо страних, скупих, али лоших половњака на кило. Еј, Елшник и Делисио, па они су играли у смешним лигама чак и за наше стандарде.
B

BokiUSA

pre 19 dana

Cekaj da prodje polu sezona. Ti odpisujes na prvu. Nisam rekao da su za Zvezdu I nasa ocekivanja ali polako brate. Slovenac tek odigrao dva meca ili tri. Postigao dva gola I odigrao kao I ceo tim protiv Bode... polako. Ovaj drugi je dosao Dzaba. Pa ako uspe ok...

Aleksandar Trajkovic

pre 19 dana

Ni blizu realno ... I dalje je smesno
p

pitam,

pre 19 dana

Pita li se koja je to povreda koji DEGENEK vuče? Pa njega nema cele prošle sezone pa ni sad!
g

genije

pre 19 dana

Andrej Djuric, nije dao terzi kombinaciju i bojkotuje se a ? Bolji od vecine, uzeli bi na njemu 10 miliina
t

tuga

pre 19 dana

mislio sam da je Vladan Milojevic koliko toliko ozbiljan trener. Bruka sta se radi
D

DSCZvizvorrr

pre 19 dana

@ izvorrr – ovom izjavom si osvojio srca botova, te najnovije veštačke inteligencije! Lepo je što si nam otkrio svoju intimu. Ne kažem da si glup! Samo nemaš sreće kad razmišljaš! Ovo je vic stoleća, da Nedaje ide negde iz Zvezde. Taj može otići samo u drugu ligu S.Arabije, ili na Kipar!
M

Majko mila

pre 19 dana

Svi su videli koliko je los Stojic i sad kukaju sto se prodaje
M

Majko mila

pre 19 dana

Svi su videli koliko je los Stojic i sad kukaju sto se prodaje
C

Comi81

pre 19 dana

Pa koji ga je idiot doveo ako je toliko loš??? Postoji li neka skauting služba koja prati igrače ili Mita i dalje gleda preko VHS kaseta???
S

Sladajac

pre 19 dana

Zvezda zaradila 0 evra!,1 m.TSC-u,50,%od ugovora Stanića i jedan omladinac kao privezak,još je u gubitku
J

Jooooj

pre 19 dana

I sta sad? Treba da placemo i pljujemo jer smo na nuli sa njim? Sta je vama ljudi, izadjite iz kice iskulirajte malo, druzite se. Pojesce vas frustracija.
Г

Гробар13

pre 19 dana

Мијаиловић и Стојић у збиру продати за 2.4 милиона. За колико би се продали да није било Европског првенства? Проћиће и ово зло!
a

ajde

pre 19 dana

placi jado
a

ajde

pre 19 dana

placi jado
a

ajde

pre 19 dana

placi jado
b

boze me sacuvaj

pre 19 dana

auu koliko ste vi prsli sa mozgom. .

Aleksandar Trajkovic

pre 19 dana

Djiga ostaje to je bitno. Sad u ls smo u 3 sesiru a u Le smo pali u drugi sesir. Pitanje i kolko srece treba na zrebu , al naravno da bi svi voleli Ls zbog pojacanja koja ce stici. Al glavni problem zvezde je sto nema 2/3 kapitalca koja bi ostali vise sezona.
L

Lertek

pre 19 dana

Sta ce nam ta pojacanja za 6 utakmice u Evropi?
N

News

pre 19 dana

Djiga ne ostaje. Nije bitno u kojem su sesiru jer ce se igrati sa 8 ekipa sa dve iz svakog sesira.
J

Japp

pre 19 dana

Ovo je samo dokaz da se slabo radi,igraci se prodaju na kilo,dovode se kakojaki stranci i guse se nasa djeca.Zasto nebi dobio mali Knezevic sansu zar je bolji igrac Dalsio od njega i takvih primjera je stotinama u svim nasim klubovima.Pogledajte samo Partizana i njihove transfer pomitike,tuga
s

slobodaš

pre 19 dana

Hocemo ligu šampiona a hocemo da nam igraju nasa deca,pa to je neozbiljno.
G

GostPa

pre 19 dana

@slobodaš Ne znam kako da ti kažem, ali deca Reala, Barse itd. igraju LŠ. Ne kupujemo mi neke majstore fudbala iz inostranstva, pa da ne možemo takve da pronađemo na srpskim terenima. U redu bi bilo dovesti par kvalitetnih stranaca, ali ovoliko škarta, to stvarno nema smisla. Ako ne shvataš o čemu pišem, napisaću to ovako. Od stranaca koji imaju značajniju ulogu pogodili smo sa Hvangom, Đigom i Glazerom. Možda i sa Duarteom. Sve ostalo su promašaji. Svestan sam da ne možemo da dovedemo Mbapea, ali misliti da ne možemo ove polufudbalere pronaći u Srbiji velika je zabluda. Sportski pozdrav!
E

E

pre 19 dana

Komedija uzmu od TSC-a gde bio Lazetić, pa ga prodaju gde je Lazetić, cirkus sta se radi.
9

95

pre 19 dana

Sto cirkus??? Leazeta ga zeli, poznaje njegove mogucnosti, Stojic nije bio sigurno zadovoljan u Zvezdi, Lazeta mu dao vrv bolje uslove… ne vidim sta je tu problem??? Jedino je Madjija cirkus al ok…
n

nebulozica

pre 19 dana

1.200.000 i od toga 20% ide TSC-u. Ne 1.400.000. Ne lazite.
Z

Zvlat BG

pre 19 dana

Zvezda je postala privatni klub druga Terzića za pranje para (iako zvanično nije sprovedena privaizatizacija). Ovo je postala smejurija što se radi od moje Zvezde! Kupuju škart iz Afrike i Afrikancima poklanjaju basnoslovne u govore u koje se ugrađuju. I sada neko treba da daje podršku ovakvoj Zvezdi! Naprednjački mrak je pojeo moju Zvezdu! Samo privatizacija može Zvezdu dovesti na neki nivo koji joj pripada!
a

ajde ne prdi

pre 19 dana

To nije tvoja zvezda ne lazi grobarcicu
a

ajde ne prdi

pre 19 dana

To nije tvoja zvezda ne lazi grobarcicu
R

Retro

pre 19 dana

Nemoj tako, napasce te ovi bezmozgici sto trenutno idu na utakmice a I clanovi su partije
A

Agaga

pre 19 dana

Veze nemas. Ustvari imas, ali si iskompleksiran i isfrustriran.
L

Lopina

pre 19 dana

A kad pitaš Terzine botove kako su Terza i sinovi preko noći postali multimilioneri onda tišina! Jbg,puna Srbija debila!

RonaldinhoGaucho

pre 19 dana

Cekajte jel realno ovo? Sto prodajemo Stojica posle mesec dana u klubu? Taj Drkusic se vraca u Zenit kad istekne pozajmica, onda moramo ponovo da trazimo stopera? Nidje veze
R

Revnost

pre 19 dana

Od svih njih prvog treba oterati Spajića.
K

Kosjan

pre 19 dana

Kakvi mozgovi ovde komentarisu ovde , Stojic je pozvan u reprezentaciju pre dolaska u zvezdu

Miloš Milovanović

pre 19 dana

Jesi li ti Crveni Darjane izračunao koliko to izadje da je Stojić plaćen? Piši kako jeste a ne kako Terza kaže...
Z

Zoran 91

pre 19 dana

Ovo sta rade Zvezdini rukovodioci živ čovek nemoze razumeti, ajde što vrše rasprodaju ali zašto u bescenje. Njima i da neko ponudi da im uzme igrača i da im zvezda još doplati oni bi pristali. Ovo što Milojević radi doći će kad tad za naplatu. Svi mladi odoše u bescenje a dovode se stranci isluzene rage.
r

reci nam

pre 19 dana

a sta to Milojevic radi?
T

Toliko

pre 19 dana

Terzinjo magija. Hahahahah koji cirkus 80 pojacanje 0
Z

Zvezda le

pre 19 dana

Ne čisti zvezda već država. Kreće rezanje troškova jer od pare od lige šampiona idu u Norvešku a od lige Evrope nije dovoljno da se pokriju svi milioni koje smo potrošili ove sezone.

RealNo1

pre 19 dana

Не морају, Партизан испао из свих такмичења, Вучко може престати са донацијама.
П

Плачип***а

pre 19 dana

Ти што си унапред уписао пораз немој слободно више никада да пратиш спорт а камоли Звезду. Будалетино једна
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 19 dana

Ovo vise nije ni smesno... Definitivno postaje zalosno!!! Sta rade Terzinjo i njegov potrcko Mrkelinjo?!?! SRAMOTA!!!!
N

Nije ovo

pre 19 dana

sramota nego je dobar manevar.Odlučan posao odrađen ispod žita. Samo se obratiš menadžeru i gotova stvar.
i

izvorrr

pre 19 dana

Ndiaye ide posle Bodea nevezano za ishod utakmice. Cifra oko 5m..
s

smaracu

pre 19 dana

nebitan si
K

Komentator

pre 19 dana

Pa ako još prodaju i Đigu, na kraju će Miloje lično da nam igra štopera :D
g

gost111

pre 19 dana

ne brini tu je Vujadin
C

Comi81

pre 19 dana

Prije par dana bješe 1. 5 miliona...Ali dobro da Terza 2 puta uzme procenat za mjesec dana...

Ivan Komnenovic

pre 19 dana

prodaj domace jeftino kupi raspalog stranca pred penziju skupo, odlican posao, 2k za gospodu iz loze
R

Realnost

pre 19 dana

Kupiš u junu, prodaš u avgustu i zaradiš 400.000€. Stari dobri recept Mančestera, bla bla bla. Koju vi igricu igrate, nadam se samo da ćete je uskoro preći.
С

Стела роса

pre 19 dana

Шта смо бре зарадили, одрекли се процената за Станића и Илића, послали им два клинца из академије
O

Od mene

pre 19 dana

Autobuska stanica na autokomandi ce ubrzati i olaksati promet igraca, pravi se guzva oko stadiona.
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

Ne znam da li se ovo ikada dogodilo u istoriji profesionalnog fudbala, da u istom prelaznom kupiš i prodaš igrača. Doktore Madjijo 😂🤣😂🤣😂🤣😂
l

lilika

pre 19 dana

darijane ljubavi
N

Nikad ,ALI...

pre 19 dana

nikad se niko navijačima Zvezde nije tako popišao u lice kao Terzić.
P

Popara1

pre 19 dana

Mafija gospodjo, mafija
L

Lazeta

pre 19 dana

Sto je bio reprezentativac, bio je!
N

Normalno

pre 19 dana

Kao Eraković, ali zato Spajic je tu😂
8

89

pre 19 dana

Bio je i pre Zvezde, tad ste cutali…
8

89

pre 19 dana

Bio je i pre Zvezde, tad ste cutali…
S

Samo jedan covek

pre 19 dana

Hahaha, covek dosao pre 2 meseca za 1M a sad ide za 1.4M posto nema mesta?! Pa da li vi si verujete u ovo sto pisete? Da li je terza stvarno tolika madjija ili se samo tako predstavlja? Jos mi recite da daje ovih 400k zarade u dobrotvorne svrhe?! Sta je to za njega, on to napravi kad slucajno kupi igraca koji mu ne treba... Samo jos neko da mi objasni zasto ga TSC nije prodao za te pare? Ili mu je skocila cena za ova dva meseca??
P

Pero Situacija

pre 19 dana

Pa naravno da je skočila cijena. Nije isto ići iz CZ, a nije iz TSC, Partizana ili Odžaka.
S

Samo jedan covek

pre 19 dana

#Pero kad te neko tera iz kluba posle 2 meseca obicno cena pada, al kod madjije izgleda kontra?! A druga stvar koju izgleda samo magija moze je da kupi i proda igraca u istop prelaznom roku, iako se krsi sa pravilima uefa. Al sta zna madjija o tome, ne zanima ga....
d

dexiko

pre 19 dana

Zvezda je pored milion € dala i 50% ugovora stanića koji već igra za tsc
Z

Zvezdas1989

pre 19 dana

Sta radi Terzic i Mrkela,umesto Stojica mogli ste dovesti Majstorovica i Simica,Simica za sitne pare u odnosu na talenat koji poseduje,Simic i Djiga bi bili opasan tandem jel su slicnih karakteristika.Al sto uzeti klinare,kad mozes Stojica i forsirati matorog Spajica,ljudi ne kontaju ako imas talenta od 17,18 godina gurni ga u vatru,samo su kod nas talenti tek od 21,22 ko ona braca Mituljkici koji od fudbala samo kopacke imaju,a sto se tice Stojica decko nema kvalitet za Zvezdu,sad ce neko pa zvat je u reprezentaciju,Rep je postala menadzerska,Decko sto je odigrao u Zvezdi izgledao je ko pogubljen i pravio kikseve sto nekom klinaru se ne bi desavalo

duca.rankovic@gmail.com

pre 19 dana

Druže pa nije ti ovo Menadžer, Simić i Majstorović bukvalno u ovom trenutku ne bi ni razmotrili mogućnost da dođu u ovu našu krš ligu. Bukvalno kao da si napisao što smo platili obeštećenje i doveli Ilića kad je De Hea bio džabe.
i

iOS notifikacije

pre 19 dana

jos uvek vam ne rade bedzevi na ikonici aplikacije iako ste pre dva dana postavili update na app store... nadam se skorijoj popravci jer mislim da bi bilo dosta korisno da postoji hvala :)

Bojank91

pre 19 dana

Kakav posao. Samo mi nije jasno kako je Makabiju dobar, a nama nije
V

Veljko9

pre 19 dana

Zvezda nije pruzila sansu Djuricu i Vukicevicu koji je sada odlican u OFKi, ovaj Milojevic je alergican na Srbe. Veljko Milosavljevic(2007) veliki talenat i trebaju pustiti decka ako ne sad onda na zimu da igra barem nasu ligu.
K

Koliko ima

pre 19 dana

Stojica u zvezdi ,zar nije prosle nedelje zavrsen prelazak u Zenit???
L

Laker

pre 19 dana

Znaci Stojic vise nece biti pozivan u reprezentaciju, super. Ali verovatno ce pozvati sad ovog golmana Ilica, ipak mora neko iz Bajerna.
@

@laker

pre 19 dana

Ma Jok pozvaće iz Partizana koga svi kantaju u Evropi kad god i gde god stignu!
S

Sta je

pre 19 dana

sa Djuricem ?????
g

gg84

pre 19 dana

Kako ce da zarade 400 hiljada kad Tsc ima 20% naredne prodaje. Plus je 120000 eura - par meseci plate za njega i bonus za potpis, uzas od posla, tako se samo sa tudjim parama raspolaže
N

News

pre 19 dana

Stojic ide na pozajmicu I nece ga makabi kupiti posle. Nesto slicno kao I sa Lekovicem
v

vanjski

pre 19 dana

hahahaha i posle mi neko kaze da Piksiju niko ne sastavlja spisak. Pa ovo je smerjurija. Znavi dobar je za reprezentaciju Srbije, a nije za Zvezdu. Ja sam zvezdas ali ovo postaje smesno…
д

да ли сте реални

pre 19 dana

био је 5. штопер у репрезентацији, кога заболе
2

2305

pre 19 dana

ovaj ne zna jel dosao ili posao
Z

Zaxxo

pre 19 dana

Ti si Zvezdas koliko i ja grobar, stojic je ispod Djige, Draksica i Spajica, cak i Lukica, tako da nema mesta za njega. Zvezdini igraci su na ceni idu u top 5 liga sveta, a te vase nece niko, al niko...
H

Hermano7

pre 19 dana

@zaxxo evo vidimo, ovaj je u Real otisao
@

@hermanA

pre 19 dana

Vama kapiten Urosevic ode letos u Barsu za fantasticnih 200 hiljada. 🤣🤡
V

Vladee

pre 19 dana

Tako radi ozbiljna uprava.Bravo za sportski sektor(smešni ste)👏👏👏

Dachorla

pre 19 dana

Koji smo mi cirkus od kluba! Dovedemo čoveka početkom juna za 1 milion € (u tri rate), najavimo ga kao veliko pojačanje i dostojnu zamenu Dragoviću, a onda prodamo u Izrael za 1,4 miliona € nepuna tri meseca kasnije. U medjuvremenu on ode na EP, čime bi, valjda, trebalo da je podigao sebi cenu. I posle da ljudi ne misle da je u pitanju još jedna u nizu štela i kombinacija na uštrb kluba, a na radost rukovodilaca istog.
Y

Yo dorro

pre 19 dana

Evo konacno jednog realnog zvezdasa. Cela neutralna fudbalska javnost se smeje poslovanju CZ, trose novac koji nemaju, drzava daje, imaginarne firme pozajmljuju, na platnom spisku imaju 50 igraca...ali Terza ubedjuje u suprotno.
A

Acaaaaaaaa

pre 19 dana

Ne samo 1 milion, nego smo i odustali od procenata za naše bivše igrače koji su sad u TSC...
N

News

pre 19 dana

Makabi ga hoce na pozajmicu a ne za transfer. Imas Google pa proveri. Zvezda je njega platila milion evra plus 20% od sledece prodaje. Takodje je dala malog Andiju Petrovica u toj trampi Tsc. Odrekla se procenata od Ilica I Stanica. Nece Zvezda dobiti nista ovom pozajmicom ili prodajom.
.

.....

pre 19 dana

Ako ovo znači da ostaje Djiga, onda dobro, mada pre verujem da će i on otići, na zimu najkasnije ako se uđe sada u Ligu Šampiona, pa da će rotacija biti Drkušić - Spajić - Leković, ili još gore, da će se panično juriti tada još jedan štoper... Svakako, ako nema mesta i trener smatra da mu nije potreban, onda je bolje i za klub i za Stojića da ode negde gde će igrati, pogotovo što će se neki iznos čak i zaraditi na preprodaji. Jedino od pojačanja što je Zvezdi potrebno jesu bek i zadnji vezni...
С

Садик

pre 19 dana

стварно се кајем због Дегенека....
p

posmatrač iz Bačke

pre 19 dana

Zašto se Andrej Đuric više ne spominje, kao da više nije fudbaler Zvezde, a postavio je stori od jučerašnjeg treninga na instagram. I na zvezdinoj aplikaciji nije na spisku odbrambenih igrača. Zna li iko šta se dešava?
t

tajjJjj

pre 19 dana

nije registrovan ali trenira sa ekipom.
C

Chukarica 77

pre 19 dana

Zato sto taj mali splavar moze samo da prska cerku onog celavog,brkatog ciganina Dzinovica. Sa ozbiljnim fudbalom je zavrsio.
V

Vizitor

pre 19 dana

Pa dobio je sansu i on u nekoliko meceva.Neka verzija Babica.Trom,tezak.To mu daje predispozicije za duel igru ali fudbal se dosta promijenio,sada kao nikada prije stoperi moraju da su brzi...
D

Darko11193

pre 19 dana

Kakvo muljanje sunce ti poljubim, najkorumpiranija liga na svetu i FK Rio zvezda tinto i partizan a i svi ostali mesetarenje namestanje i taljenje. Da oce neko da ugasi nas fudbal da se očisti bar na jedno 10 godina pa da se krene ispočetka bez prohodnosti u Evropu
g

gost 031

pre 19 dana

Auu ljudi moji pa ova naša uprava nje normalna...ili se debelo tali u ove transfere, pa ko je lud da dovede igrača, ne da mu šansu i proda ga odmah sa pričom kako nije kvalitet!
N

No.1

pre 19 dana

3-3-33 ??? 22/23/24. 🇷🇸
O

Opozicijo?

pre 19 dana

Cutimo? Dosao ovog leta, ekspresno pozvan na Euro i ? Kad je fosla ponuda istog leta, ovaj decko ide?! Reprezentacije nikad nece vise videti kao ni Mijalovic sa kim se isto uradilo..E mojji Srbi .
D

Dejan Pizon

pre 19 dana

Znaci ide Stojic. Lekovi i Djiga sta nas briga roda na stopera pa sve da redom deremo.

ДинароидВојо

pre 19 dana

Jel mene neko sprda? Samo me zanima kakva je muljaža u pitanju sa Stojićem... u istom prelaznom roku i kupljen i prodat hahaha
r

rajkonen

pre 19 dana

Kakva je ovo neozbiljnost kluba dovedes covjeka prodas ga posle mjesec p valjda je neko skautirao,nije valjda spajic bolji od ovog.Isto i za Lekovica malog ,momak odigra dobro dobi sansu jednu utakmicu da gol i cao ..strasno
L

Labuđe jezero

pre 19 dana

Nije mi jasno zašto Terza ne ogranizuje licitaciju kada je već sve na prodaju.

Dorcolac

pre 19 dana

znaci mi ga platimo milion a ovi milion ipo nama, pa sto ga ne sacuvamo kad mu cena raste pola miliona za mesec ipo dana? ovim tempom mozemo lagano 10 miliona da uzmemo za njega za godinu dana...
z

zulu

pre 19 dana

Da, platila je Zvezda milion ali dala i preostalih 50% od Stanica, dala 20% od golmana Ilica ili kako se već zove decko, i dala Petrovica mladog igraca
a

alo redakcijo....

pre 19 dana

igrac ne moze 2x da promeni klub u jednom prelaznom rok. jedino moze na pozajmicu. SVAKA BUDALA DANAS MOZE BITI NOVINAR, CITATE LI VI TO STO PISETE IKAD?
n

norwegian 81

pre 19 dana

igrac ne moze 2x da promeni klub u jednom prelaznom rok. jedino moze na pozajmicu. SVAKA BUDALA DANAS MOZE BITI NOVINAR, CITATE LI VI TO STO PISETE IKAD?
Z

Zvezda le

pre 19 dana

Ne čisti zvezda već država. Kreće rezanje troškova jer od pare od lige šampiona idu u Norvešku a od lige Evrope nije dovoljno da se pokriju svi milioni koje smo potrošili ove sezone.
A

Alija Krpo

pre 19 dana

Pitali smo ‘gane, nece nam kazu, Gde im je osnivac ZAKOPAO DRAZU !!!
S

Stara Raška

pre 19 dana

Malo kad bi zarovili ispod stadiona jugoslovenske narodne armije našli bi i Čiču i mnoge druge streljane Srbe! Pogledajte sta o tome kaže Dušan Kovačević,inače veliki navijač vašeg kluba. Dosta spinovanja!
Z

Zvezda le

pre 19 dana

Ne čisti zvezda već država. Kreće rezanje troškova jer od pare od lige šampiona idu u Norvešku a od lige Evrope nije dovoljno da se pokriju svi milioni koje smo potrošili ove sezone.
N

News

pre 19 dana

Makabi hoce Stojica na pozajmicu a mozda ga posle kupe a Zvezda je platila njihovo krilo 4.5 miliona evra plus bonusi.

Ivan Komnenovic

pre 19 dana

a jesi siguran da stoic nije otisao kao kusur za to krilo koje nece ni igrati kod nas i na zimu ce biti raskinut ugovor sa njim
K

Kurir djoka

pre 19 dana

ovo sa bekovima u zvezdi godinama je kao da vas hronicno boli koleno a vi lecite sve drugo sto je zdravo sem tog kolena i cudite se kako nece da prodje, e tako zvezda pod terzicem posluje
U

U Tem Denveru

pre 19 dana

Mi imamo guzvu u odbrani? Na stoperskoj poziciji? Boze sacuvaj. Jel imamo mozda guzvu na levom beku?
P

Pikseto

pre 19 dana

Presao u Zvezdu iz Tsc za milione, bio na EP grejao klupu, sada ide iz Zvezde. Mutni ljudi koje ne vidimo trljaju ruke a mi se nerviramo po ko zna koji put. Za dve godine je SP u Americi, zanima me koliko ce sada lidera iz Zvezde Piksi da povede radi prodaje? Oce to biti lider Ilic, Mimovic ili lider Jovan Mijatovic takodje mutan transfer?
T

Temez

pre 19 dana

A bitno da je bio izguran za evropsko u reprezentaciju zajedno sa mijailovicem
G

Gost997

pre 19 dana

Nadjite mi jedan klub makar i amaterski koio u istom prelaznom roku kupuje i prodaje istog igraca
B

Brrrrrrr

pre 19 dana

Sevilja je u istom prelznom roku kupila i prodal reprezantativca AustrijeMaksimilijana Vebera u Sevilji je proveo 2 meseca bila se pokrenula istraga o tome ali nista nisam nasao za kraj istrage.

RealNo1

pre 19 dana

Ајде Стојића, али Лековића не смију продати ни под разно. Огроман потенцијал који за годину може донјети новац као Недељковић или Мијатовић.
H

Herakle

pre 19 dana

Boze na sta smo mi spali, jo autobuska stanica. Bez plana i cilia, gomilanje pa onda rasprodaje i tako...
U

Ultras M

pre 19 dana

Pa ovi ce i pokojnog Tozu da prodaju!!!! PA LJUDI MOJI STA RADITE VISE AKO BOGA ZNATE DOVEDITE SE VISE PAMETI NAPRAVITE JAKU EKIPU I ITERAJTE VISE ONOG BUNKERASA MILOJA
t

the truth

pre 19 dana

Stojić i Leković za 4.4 miliona bi bio dobar posao. Onda Điga ostaje do zimskog prelaznog roka.
P

Prosecni zvezdas

pre 19 dana

Ovako ne posluju ni klubovi iz Burkine Faso...

AkutniBol

pre 19 dana

ne znam, ja kao neutralan ljubitelj fudbala (ni Zvezda ni Partizan) ne razumem neke stvari.. po meni i Stojić i Leković odlični igrači za rotaciju plus su domaći igrači..

Bibras Natho

pre 19 dana

Ne zovu ga dzaba terza madjija, Tscu 1milion za ovog panja i onda ga prodaju za 1,4....Cistih 400k za terzu...sjajno..
G

Grupa JNA

pre 19 dana

Jos jedan fiktivni transfer Stuba Srpstva nema sta poslovanje ide odlicno 😂 Lider Stojic isao u Nemacku sa reprezentacijom, sedeo, kulirao, Zvezda ga pre toga kupila milionsko pojacanje a sada ga prodaje. Pranje je zavrseno, masinu treba iskljuciti.
v

vroom

pre 19 dana

Bas se vidi planski rad, kupis igraca pa ga valjas dalje nakon dva meseca.....
D

Djjj

pre 19 dana

Koje amatersko poslovanje kluba.