Komentari na vest

Zvezda bolna tema, ali i prekretnica: Srbija ne zaostaje za Grčkom, ispred smo tehnički i taktički

D

Dekibg34

pre oko 2 meseca

Ko je ovaj lik? Jaoooj

Mr 007

pre oko 2 meseca

🤣🤣🤣Porediti nasu i grcku ligu je isto kao da se porede Mercedes i Fiat. Imao je ucinak u nasoj ligi prosle sezone kao u Grckoj za pet sezona - "Tu su negde lige po jacini,samo sto smo mi takticki bolji." Zemljo,otvori se.
F

FIFA statistic

pre oko 2 meseca

Rang lista Grci 14 Srbi 19 FIFA Razlika ogromna
N

Nemanja77

pre oko 2 meseca

Mali ne blamiraj se
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Grčka liga je malčice iznad nas, smejurija. Nek igra Volos takmičarsku utakmicu sa Tekstilcem ili Kifisia sa Javorom, smešno je komentarisati. Pogledajte trenere i igrače koje rade i igraju u Grčkoj. Ja ne mogi da verujem da dečko koji profesionalno igra fudbal i dobar je igrač izjavi ovako nešto. Ili da smo taktički ispredn nekoga, pa to je tako smešno i žalosno. Naše trenere smenjuju ko krpe na 2,3 kola. Većinski stranački, politički istruirani ljudi koji promene u proseku 2,3 kluba po godini. U Grčkoj rade Mendilibar, Almeida, Razvan Lučesku, Diego Alonso, Pablo Garsija, Milan Rastavac. Kod nas se s vremena na vreme pojavi trener koji valja poput Dušana Kerkeza koji napusti Čukarički sa kojim 2 puta dobije Partizan u 5 dana zbog ucena i problema, pojavi se Dudić, tu je Vladan Milojević roming koji je dobar trener ali za Crvenu zvezdu u inostranstvu je nesnađen, Stanojević isti slučaj, TSC je imao dobar rad sa trenerima, ali tu se zna ko ulaže novac i kako se troši, proceni se da je neki trener dobar i daju mu se odrešene ruke i poverenje. Jedino su promašili sa Krstajićem do sada... Ovo ostalo je nažalost, putujući cirkus.
D

Delija9

pre oko 2 meseca

Ne Grcka liga je ispred Španske
З

Звезда ❤️

pre oko 2 meseca

Вратити га у Звезду
t

terza prevara

pre oko 2 meseca

Taj decko je kidao u Zvezdi bio bolji od Joveljica, treba ga vratiti
L

Lepinja

pre oko 2 meseca

Milojevic je rekao pred kraj sezone da je jedan od boljih igraca u ligi, Fedja Dudic juce da bi svako voleo da ga ima u timu.. Svako ko je gledao Zeleznicar mogao je da primeti da i kada igraju lose ovaj momak jednostavno odskace. Strasan igrac!
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

U jednoj ligi učinak za godinu dana kao u drugoj za 5 i onda ih porediš kao tu su negde.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Zašto Kragujevčanin u Pančevu?
b

banovcirules

pre oko 2 meseca

Decko nije iz Kragujevca, zivi u Novim Banovcima.
R

Reder8

pre oko 2 meseca

Velika šteta što Zvezda nije dala šansu ovom momku. Nestvaran potencijal, u tom periodu najbolji omladinac Zvezde. Ima fenomenalnu sezonu iza sebe!
f

fasf

pre oko 2 meseca

mora je da igra Adzinjo
g

gostic

pre oko 2 meseca

Jako dobar momak, potekao iz teske sirotinje i jako mi je zao sto nije napravio vecu karijeru i uspehe sto nema sumnje da moze...ali ima jos vremena samo napred decko!
B

Bukovica

pre oko 2 meseca

Onaj ko ima 2 kuce i 20 ha.zemlje nemoze biti sirotinja tako da ti je kom ravan nuli .
M

Monekinjo

pre oko 2 meseca

druze, namestili sve najvise utakmica u ligi. Vas gazda Dejan Santrac je cisto zlo za fudbal. Za par godina cete biti neslavna stranica istorije poput Obilica, Zvezdare, Železnika i niko vas nikad po dobrom nece pomenuti. Uzivajte dok mozete i glumite igrace i trenere
I

Iza Gola

pre oko 2 meseca

Od zvega sto si rekao,najvise verujem da je Tomislav Sivic iskusan i da zna da namesti utakmicu Zadnji par meceva koje ste igrali ne treba komentarisati
н

непознат

pre oko 2 meseca

Чекамо људе који ће да се спрдају са овим и да пљују, јер не могу6да поднесу да неко каже нешто лепо о нашој лиги.
с

супер си написао

pre oko 2 meseca

дођи послеподне по 1000 динара
R

Reder8

pre oko 2 meseca

A nazalost previse je takvih frustriranih kojima je jedini cilj da pljuju...
1

1100

pre oko 2 meseca

A sta to ima da se kaze lepo? Najneregularnija liga u Evropi...sa krs terenima...polu igracima..raspalom sudijskom organizacijom...gde se pravila menjaju kako kome padne napamet...plus sam vrh organizacije korumpiran do srzi...sto se vidi cim se izadje u Evropu...potrebna je velika reorganizacija da bi to pocelo da lici na nesto...ovo je sad smesno i tuzno u isto vreme.
н

непознат

pre oko 2 meseca

Нити је најнерегуларнија нити су полу-играчи, на твоју жалост наша лига је била 11. лига у целој Европи, а то не може да се намести. Него се постиже искључиво квалитетом.