Komentari na vest

Zvezda blizu zelene grane od 12.000.000 evra: Još jedan jak transfer ugrožava profit iz 2018. godine

M

Matematika

pre 8 meseci

Ok, zna se da Terzić rekao da CZ treba da prodaje igrače ga bi zaokružila budžet i to u momentu kada je Late Lat bio dogovoren, od 3,5 M. Ako je otpao Late Lat matematika kaže da je tu Zvezda u plusu za taj iznos od 3,5 M koliko ga je mislila platiti (doduše u ratama ali svejedno u plusu).
V

Vitez_23

pre 8 meseci

budale su ako puste Mitrovica za 5milki ..cena mu moze ici samo gore ..
V

Više

pre 8 meseci

Ne znam kome verovati, jedni pišu da Gruzijci ne dobijaju ništa, vi pišete drugačije. Drugi pišu plaćen je 200,jedni 250,a treći 300 hiljada. Daj više proverite pa pišite. Te Eraković 8 mil, pa drugi pišu 7,t pa opet za Pešića jedni piši 1200 pa jedni 1500,pa treći 1700,kome verovati. Ima još da ne nabrajam.
m

madjija

pre 8 meseci

plus na sve to dodajte oko 2 miliona što je Terza od tih transfera uzeo u svoj i Mrkelin džep( samo od Erakovića je uzeo milion na sajtu transfermarkt stoji da je prodat za 8 miliona) dolazimo do cifre od oko skoro 14 miliona što je više nego zadovoljavajuće
d

darkobg

pre 8 meseci

Imas li dokaz? Za klevetu bez dokaza ces placati gore pomenutu sumu ceo zivot pa posle tvoji unuci.
Z

Zmi Zmi

pre 8 meseci

Terza Madjija ljudi, evo Zvezdi skoro 17 miliona samo ovog leta.
l

lis stari

pre 8 meseci

da li srvarno neko misli da je zenit dao 7 miliona za Eraka, to je dala država Srbija, Kakav zenit kakvi bakrači,država u ratu i rasulu i dati za nekog nepoznatog igrača iz Srbije i još štopera 7m. e moja Srbijo
M

Mag ekonomije

pre 9 meseci

Treba prodati što više pre nego krene Lš u kojoj će 100ka da nabija 30 razlika pa će robi žive vage pasti cena.
R

Rizo TT

pre 9 meseci

Komotno mogu da prodaju i Lekovica,Kangvu i Azarova i to se nista nece osetiti a moglo bi se zaraditi 10-11 miliona sto bi uz ostale transfere ovog leta donelo oko 20mil u klub,pride nece tu vise biti mesta na platnom spisku za Gobeljicba,Srnica itd...Treba se na vreme pripremiti za naredni play-off za LS jer ce eventualni plasman doneti i vise od 30-ak miliona zbog promene sistema takmicenja gde ce biti vise utakmica,prodatih ulaznica,novca od TV prava pa bi s tim u vezi trebalo na vreme a to znaci i do kraja ovog prelaznog roka da se pojacamo u svakoj liniji tima.
D

Don Vito Corleone@Rizo TT

pre 9 meseci

@Rizo TT – Lako je reći prodaj Kangvu, a ko će ga kupiti?! Čovek je u prošlogodišnjoj grupnoj fazi LE, uz Bukarija, bio najlošije ocenjeni igrač Zvezde! To je gola statistika! I kako će sada ova dva “kapitalca” igrati u grupnoj fazi LŠ?! Nikako! Ljudi po Evropi će nam se smejati!
R

Rizo TT

pre 8 meseci

@Don Vito Corleone,u pravu si,potpuno si u pravu,izostavio sam i Bukarija sa spiska igraca koje bi trebalo prodati za prve solidne pare koje eventualno budu ponudjene.Realno,dosta je tanka ekipa za grupu LS,prava mera bi bila grupa LE,vrv bi i prezimeli uz solidan zreb ali treba ovoj ekipi jos 3-4 ali prava pojacanja za neki iskorak.
v

v1ad

pre 9 meseci

Cekaj bre malo, ne mozete da prodate i Azarova i Mitrovica. Ko ce da igra levog? Rodic? Prodaj tog Lekovica ako ima ponude za njega
S

Statker

pre 8 meseci

Igraće Olajinka, to mu je prirodna pozicija a doći će špic.
R

Raša P

pre 8 meseci

Menjače ih Nikolić i Lučić
.

.....

pre 9 meseci

Prodajte prvo Lekovica, ako vec ima nekih ponuda za njega. Moze i Azarov da ide ako ga Bahar ne vidi u svom timu. Mitrovica ostaviti jos godinu dana ili makar do zime i zimskih priprema.
k

klub bez struje...

pre 9 meseci

...12 do 15.mil zarade od prodaje igraca moze samo da sanja i nista vise,pa bre njima izgasili struju zbog duga preko 100 miliona,igraci im beze iz kluba godinama u nazad jer su u titalnom Bankrotu vec 6-7 poslednjih godina,od Moreire koji je prvi pobegao,preko Asana do Dijabatea...to sve govori o opstoj katastrofi u klubu koji duguje preko 100 mil evra sto drzavi sto marfin banci i ostalim stranim bankama od kojih su uzimali kredite zbog kojih ce morati klub da prodaju da bi ih vratili,to je cinjenica koju znaju svi!

smederevac14

pre 9 meseci

aman ljudi, pa i da se prodaju i Mitrovic i Azarov je l vi uopste i znate sa kojim igracima Zvezda raspolaze ili? Olajinka je po prirodi levo krilo, covek je rasturao u Slaviji, tako bi u tom slucaju on presao levo, a poceli bi potragu za spicom, mozda je vec i nadjen nego se ceka prodaja.
v

v1ad

pre 9 meseci

Pa ne moze Olajinka koji je polu-levi napadac, cak ni krilo, da igra levog spoljnog u Baharovoj formaciji.
V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Pored Terze i Mite necemo stati na zelenu granu taman da svake godine igramo.ligu sampiona.
M

Mekmanaman

pre 8 meseci

Kakvi smo bili pre njih, sad smo odavno na zelenoj grani.
Č

Čekaj malo

pre 9 meseci

Prodali smo igrače za 10ak miliona evra, plus učešće u ligi šampiona, plus ulaznice, plus TV prava za LŠ, plus sponzori, plus ovi bonusi od ispadanja Marseja, i Dinamo Z će verovatno ispasti, to izlazi sve skupa bar 45 miliona evra. Igrače koje smo dovodili došli su za džabe, Stamenić, Kraso, Olajinka, jel moguće pored tih para da mi nemamo para da dovedemo kvalitetne igrače špica i zadnjeg veznog. Nego ćemo da se krpimo u ligi šampiona tako što će Mijailović po potrebi igrati i štopera i zadnjeg veznog, i što ćemo igrati sa lažnim špicem jer klasičnu devetku nemamo. A neću da pominjem ne daj Bože neke povrede glavnih igrača.
P

Prodati Lekovica

pre 9 meseci

MITROVICA NIKAKO NE PRODAVATI PRE LS,JER CE POSLE VREDETI DUPLO,PRODATI LEKOVICA ZA 5 MIL.I OD TOGA KUPITI SPICA,STOPERA I VEZNOG,TO JE TO!
v

vlada1951

pre 9 meseci

ali likovi "posle Lige šampiona će vredeti duplo" su mi najjači... kao da živimo u 1960. pa stranci mogu da te vide samo kad u Kupu evropskih šampiona dodješ na gostovanje 😂 u današnje vreme svakog iole talentovanog igrača svi veliki klubovi sa ozbiljnim skauting službama počnu da prate od petlića
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 9 meseci

Ako idu i mitrovic i azarov, logicno mi je da levo predje olajinaka, koji po prirodi i jeste levo krilo. Tako da verovatno dovode spica koji ce igrati u tandemu sa krasoom. Ovo sto smo do sad igrali je bilo 3-4-1-2. Sa bukarijem i olajinkom na krilima moguce da cemo preci na 3-2-4-1. S’ tim da se trazi 6. da igra u tandemu sa stamenicem. I moguce je da se kraso spusti i igra sa ivanicem u tandemu. Glazer - degenek, dragovic, mijailovic - stamenic, pojacanje - bukari, ivanic, kraso, olajinka - pojacanje.
N

News

pre 9 meseci

Olajinka ne moze da igra levog wing beka. Ako Zvezda proda i Mitrovica onda ce morati kupiti dva igraca za tu poziciju ili promeniti formaciju

kln

pre 9 meseci

pa ko ce levo, celo leto smo se uigravali sa njim
M

Mendeljev sistem

pre 9 meseci

U prevodu,nemamo zašta pas da nas ujede,75 miliona evra zacementiranog duga plus tekuće obaveze,plate igrača,radnika,uprave i održavanje stadiona i objekata u vlasništvu kluba,40 igrača mesečno i po 100,000 evra godišnje da primaju to je 4 miliona a u stvari je 5 do 6 puta više samo za plate.Zbog pogrešnih transfera,nestručnog rukovodstva,izvlačenja para i čuvenog trenera stankele klub je 2020-21-22 fiskalnu godinu poslovao u dubokom minusu i da nebi ove LŠ komotno je mogao da bude proglašen bankrot,stvar je u tome što je dug kluba došao do kritične tačke,bukvalno visina duga je ravna vrednosti kluba sa svim pratećim objektima.Panično se rasprodaje sve što vredi i sve što ima bilo kakav kvalitet i budućnost ostaju sumnjivi afrikanci koji sutra u stilu Asana mogu da zbrišu.
Š

Školo

pre 9 meseci

Mendeljejev sistem, brt.
T

Targaryen

pre 9 meseci

Uf, za ovo baš navijam da se desi. Talentovan je momak, nema spora oko toga, ali previše solira i pokušava svaku akciju sam da završi. Čini mi se da ne može da podnese što ne može da dodje do izražaja pored Bukarija i Krasoa, pa onda to pokušava da postigne na silu. U Baharovom sistemu igre se to baš ne uklapa.
l

lol12

pre 9 meseci

Ne sme se prodati i Mitrovic ovo leto.Ako vec fali par miliona da se popuni budzet bolje prodati Lekovica koji se ne koristi nego startera.Najbolje bi sad bilo da se prodaju oba leva bocna koja imamo pa da dovedemo i desetog stopera kog ce Bahar koristiti.
K

KostaX

pre 9 meseci

Prodajom Mitrovića i Azarova bi bio krater i promaja po levoj strani!Rodić je mnogo limitiran a to je dokazao u prvenstvu gde su se anonimusi proigravali sa njim.Bio bi to veliki hendikep jer bi opet krpili rupe sa igračima koji ne igraju te pozicije.Nadam se da će odoleti ponudama i da će ekipa biti ista kao od početka pripremnih utakmica.
N

News

pre 9 meseci

Rodic moze da odigra maksimalno jedno poluvreme na levom wing beku i to u najboljem slucaju
C

C7

pre 9 meseci

fini su ovo poslovi, nismo izgubili na kvalitetu a zaradili smo, nego ajde dogovorite se koliko je para uzeto od Erakovica, 7 ili 8? Na transfermarketu pise 8, Rusi objavili da je 8, samo mi kazemo 7, ne razumem.. ponovo nesto mutimo, isto kao i sa transferima Terzica i Motike. A tek ovi za 0 i procente sto idu, to tek treba da se preispita.
t

trn

pre 9 meseci

Tako je to kad Marin radi posao. I igraci sa klupe se prodaju za po 3 milke
p

podesen

pre 9 meseci

Polako i njega cete pljuvati uskoro,polako.
D

De jàn

pre 8 meseci

Prodati azarova za 3 miliona evra je teska glupost.