Komentari na vest

Zvanično: Zaboravljeni Van de Bek prvo pojačanje Lampardovog Evertona

P

Pjer

pre preko 2 godine

Osim Fernandesa ovaj decko je bolji od svskog Junajtedovog veznjaka...
B

Baksuz

pre preko 2 godine

Barcelona je trebala da ga pokupi i ponovo spoji sa De Jongom mislim da bi za obojicu bila dobra stvar i vratili bi formu jako brzo.
F

Fantom slobode

pre preko 2 godine

I de Brujne je išao na pozajmicu iz Čelsija u Verder i kasnije otišao u Volzburg... Ovaj momak može da igra na top nivou...
D

Dksksma

pre preko 2 godine

Sjajan igrac koga je mancester ugusio, nadam se da ce opet progledati sad

Falični Tom

pre preko 2 godine

Iskreno mi je jako žao Donija. Dečko je mlad, talentovan fudbaler, po svemu što proživljava na Old Trafordu vidi se da je veliki profesionalac i da ne pravi nikakve ispade iako igraju igrači mnogo lošiji od njega. Problem je što je Junajted na mestu centralnog veznog mnogo jak i što igraju Bruno koji non stop unapređuje ekipu i Pogba koji zna da bude odličan igrač. Mislim da kad bi Junajted u sledećem prelaznom roku doveo zadnjeg veznog(Rajsa na primer) i rešio se Pogbe( iskreno bih se radovao) mogli bi da probaju sa 4-3-3. Bruno, Rajs i Doni bi bili odličan trio. Van De Bek samo mora malo da poradi na odbrani. Inače je vrlo inteligentan igrač koji lepo prati i čita igru, dobre se kreće između redova, ima dobar pregled igre. Ovako u veznom redu zatvoriš Bruna i to je to. Nema ko da doda loptu napadačima.
I

I

pre preko 2 godine

Klasičan tip veznjaka za 4-3-3. Nikako za Junajtedovu 4-2-3-1, gde su centralni vezni više zadnji defanzivni vezni i nemaju toliko prostora. Nigde plana kod pojačanja. U njega ne sumnjam ni malo da će pokazati kvalitet.
U

Uo

pre preko 2 godine

Žrtva svoje loše odluke i očajne Junajtedove transfer politike. Jednostavno nema te formacije, još nije izmišljena, na koji bi se način i u isto vreme na terenu našli Pogba, Bruno i Van De Bek. Različiti su tipovi igrača, ali svi zauzimaju centralna mesta, a ni jedan nije jak u odbrani.
c

coygth14

pre preko 2 godine

koliko je samo glupo uzeti igraca na sest meseci bez prava otkupa... ne bih to uradio pa nek je i Ronaldo
G

GostKv

pre preko 2 godine

Runi je doso iz Evertona, ne u Everton
i

ikaika1994

pre preko 2 godine

I ponovo otišao u Everton iz ManUtd
h

hulkdelija

pre preko 2 godine

Koliko je samo Mancester zeznuo ovog momka. Zakucali ga na klupu, a u Ajaksu je kidao, sigurno je bolji od Freda i MekTominija.
G

Gost250999999

pre preko 2 godine

od njih je i Zdjelar bolji
G

Gost007

pre preko 2 godine

Da slazem se,samo sto on nije defanzivni vezni kao njih dvojica,tako da je besmisleno uporedjivati njega ili Pogbu i Bruna sa tim beskorisnim igracima .
h

hulkdelija

pre preko 2 godine

Kako je Mancester samo zeznuo ovog igraca. Odlican je bio u Ajaksu i ovi ga zakucaju na klupu, a bolji je sigurno od Freda i MekTominija.