Komentari na vest

Zvanično: Lazar Samardžić je lice nove Atalante!

т

тресла се гора,

pre oko 1 mesec

родила се Аталанта....
r

redmi

pre oko 1 mesec

Ja mislim da će Atalanta biti lošija nego prošle sezone. Ostali su bez tri standardna igrača Kopmajners prodat, Skamaka i Skalvini teške povrede. Ima tu pojačanja i to solidnih, ali ako im ode i Lukman biće im još teže. Treba naći zamenu, vremena je malo, a pitanje je koga dovesti.
P

PRAVA PRIČA

pre oko 1 mesec

Srbija 4-4-2: Petrović - Terzić, Pavlović, Milenković, Nedeljković - Birmančević, Belić, Samardžić, Živković - Vlahović, Mitrović. Selektor: Veljko Paunović. Predsednik FSS: Nemanja Vidić. Kad bi još imali Kerkeza na levom beku, ovog tima, tada uigranog, bi se na narednom SP i EP svako plašio.
G

Gost331

pre oko 1 mesec

Alo momak, tri Ronalda,3 Mesija,5 Maldinija 1 Bufon 1 XaviIniesta ne bi nam pomogli da napravimo bilo sta sa reprezentacijom. Nama je reprezentacija u padu imas 3,4 igraca koji nisu noseci ni u svojim klubovima a od mladih vidim samo Kostu Nedeljkovica, dok on nadodje Vlahovic je u godinama,mada njega ni sad ne zanima reprezentacija manekenka nasa instagram igrac. I ocemu pricas ti?? Video si 4 igraca koji ne igraju ni ligu sampiona i odmah si video 16 drugih koji cine jedan sastav. Kako vam nije jasno da je jedan Musiala 130 miliona,Gnabri 50, Wirtz 100 miliona i ti pricas o nekakvom Zivkovicu koji trci u mestu! Igrac za Paok eto to mu je nivo i kosta 8 miliona? Oprosti se od repreyentacije od ta posla nema nista,prati neki klub i uzivaj. Imas Francusku,Nemacku,Spaniju,Portugal,Englesku koji izbacuju igrace ko na traci i sad mi nesto da napravimo! Strasno.
P

PDK

pre oko 1 mesec

Odlican izbor, sad samo da namesti glavu i zapne.
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Rekao bih pravi klub za razvoj Samardžića. Sa srećom, da ga zaobiđu povrede, i da počne da pruža dobre partije u reprezentaciji takođe.
F

Fc Porto

pre oko 1 mesec

Dobar izbor kluba . sretno
I

Inter

pre oko 1 mesec

"Prošlog leta je bio na meti Intera, čak obavio i lekarske preglede, ali do dogovora nije došlo jer je milanski klub u poslednji čas menjao neke od unapred dogovorenih uslova" - molim vas nemojte da lupate gluposti. Inter i menadzeri igraca su sve dogovorili (e sad koliko ima menadzera i kakva je hijerarhija medju njima ne znam), a onda se pojavio njegov tatica, koji je hteo da menja uslove, da uzme malo i za sebe love, i normalno, sve je stopirano od strane Intera, tacnije, postavljen je uslov, ili da se potpise ugovor kako je prvobitno dogovoren ili sve propada. Cak je i Kolarov potvrdio tacnost ovih tvrdnji jer je on bio jedan od posrednika u ovom transferu. Dobro je sto je ovako ispalo, jer da je dosao Lazar, onda Pavar sigurno ne bi dosao u Inter. Sve u svemu, sada je Lazar verovatno doneo najbolju odluku, u Atalanti nije toliki pritisak, igraju napadacki, atraktivno, mislim da ce mu ovo savrseno leci za napredak u karijeri.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Za njega licno ako vec ide Kopmejners, najbolji mogući transfer! Liga Šampiona, trener koji daje sansu i zna posao, borba za vrh, verovatno ce Atalanta dovesti jos jednog ili dva igraca, pogotovo ako ode Lukman, ali konacno ce Lazar igrati fudbal u napred, uz Lukica, Birmancevica, Pavlovica i Kostu Nedeljkovića, mora da bude nosioc neke nove reprezentacije.
C

CalcioJ

pre oko 1 mesec

Cuj ako vec ide ,pa Koopmeiners je Juventusov,to se zna 2 meseca unazad. Mislim da ce ga Samardzic dobro zameniti u Atalanti.Sve u svemu svima lepo,Samardzicu,Atalanti,Koopmeinersu i Juventusu.
Z

Za dalji razvoj

pre oko 1 mesec

Bolje nije mogao da izabere.. Atalanta igra dobar fudbal u vrhu su i još će evropu igrati... bolje nije moglo.. Sa Srećom!!!
K

KalcopolistaGorostasVamos

pre oko 1 mesec

Inace Lazovic dve asistencije danas u Seriji A, ipak mislim da je bolji Zilo Faljijev
L

Laker

pre oko 1 mesec

Zivkovic nam najbolje krilo a Lazovic je trebao pre Gacinovica i Mijailovica
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Lazović 34 godine. "Žilo Faljijev" kakav god da je 28. Šest godina razlike.
V

Visente Del Boske

pre oko 1 mesec

Izdominiraće i Žilo protiv volosa i lamije,čekaj samo.😂😂😂
a

auu

pre oko 1 mesec

Nova rezerva Atalante je ispravnije receno.
n

nekoooooo

pre oko 1 mesec

Kompleksasu, nema kome da bude izmena. Atalanta dok Lazar ne zaigra ima rupu na toj poziciji jer im odlazi Kopmajners. Nemoj biti toliko frustriran.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Nemoj da mračiš, nema potrebe brate
G

Grupa JNA

pre oko 1 mesec

Lider Mijailovic se smeje grohotom jer ce mu Laki biti izmena :)
L

Lzzzr

pre oko 1 mesec

Nece on vise videti rep jer nije u Bajernu, sada ce Luka Ilic
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Druže, oni ne igraju istu poziciju
Б

Белграно

pre oko 1 mesec

Напокон да се реализује тај трансфер који виси у ваздуху већ годину дана. Срећно Лазаре, да будеш један од стубова репрезентације у годинама пред нама.
M

Mokerere

pre oko 1 mesec

Prvih 11 u septembru protiv Španaca: Na golu Svilar, u odbrani Pavlović, Milenković, Simić, po krilima Birmancevic i Nedeljković, u vezi Lukić i Ilić (bolje trenutno nemamo), ispred Samardžić i u napadu Vlahović i Ratkov.
h

ha ha ha

pre oko 1 mesec

Ratkov pre najboljeg strelca Srbije svih vremena? E klubastvo, kiubastvo..
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Bolje Jovic kao drugi spic, ali ja sam radije za SMSa iza spica i samo Vlahovic.
G

GostLazar

pre oko 1 mesec

Fala Bogu da vise ne citamo o njemu, smorili vec par sezona. Od Intera i Juvea, do Atalante.
Z

Zvezdas1989

pre oko 1 mesec

Napokon,svaka cast bolji klub nije mogao da izabere,Gasperini je trener koji iz svakog igraca izvuce maksimum,ima odlicno da se uklopi u njegov sistem
D

Dušan97

pre oko 1 mesec

Srećno Lazare, ti si naslednik Tadića i od tebe mnogo zavisi u reprezentaciji. Ti, Vlahovic, Ilic, Pavlovic, Simic ste buducnost ove reprezentacije🇷🇸🙌
O

OSTAVKE

pre oko 1 mesec

... koju ću opet pratiti kad Piksi i abolirani DŽajić konačno podnesu ostavke.
D

Delija NBGD

pre oko 1 mesec

Srecno majstore 💪🇷🇸

Pule

pre oko 1 mesec

Odlicnoo,samo da dobije sansu i odlican pitez u karijeri