Antonio Konte (©Reuters)
Antonio Konte (©Reuters)

Zvanično: Konte ostaje u Interu

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.20. | 18:46

Nerazuri potvrdili na sajtu

Bilo je to desetak dana drame, koja je, ispostavlja se, više bila mala svađa među prijateljima.

Sklapale su se razne teorije, od toga da će Inter otpustiti Antonija Kontea, do toga da sam trener Nerazura provocira otkaz, ali na kraju, kako to često biva, tresla se gora, rodio se miš.

Izabrane vesti

Inter je danas u popodnevnim časovima objavio saopštenje na klupskom sajtu, u kojem je potvrdio da će Konte biti trener ekipe i u narednoj sezoni.

Današnji sastanam između čelnika kluba i Antonija Kontea je bio konstruktivan na temu kontinuiteta rada i deljenja zajedničke strategije. Na temeljima koji su već postavljeni, nastavićemo zajedno da gradimo“, stoji u kratkom saopštenju Intera.

Činjenica je da se u minuloj sezoni više očekivalo od Kontea i Intera. U prvenstvu, iako tabela kaže da mu je za bod pobegao šampion Juventus, klub iz Milana je i pre korone ostao bez realnih šansi da dođe do trofeja.

Ni u Kupu Italije Inter se nije na kraju borio za trofej, dok je u Ligi Evrope, u koju se preselio iz Lige šampiona zimus, došao do finala, gde je izgubio od Sevilje.

Konte je pravio dramu minulih dana, nije bio zadovoljan mnogim stvarima u klubu, ali izgleda da je ili uspeo da istera neke svoje zahteve ili su mu se druga vrata na koja je kucao zatvorila, pa je došlo do pomirenja između njega i čelnika Intera. U svakom slučaju, u novu sezonu ulaze zajedno.


tagovi

Antonio KonteInterSerija A

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara