Komentari na vest

Zvanično: Grafičar napravio istorijski transfer, Falu otišao u Ligu 1

G

Goust

pre preko 1 godinu

Neverovatno. Mali je kidao na štoperu i više puta sam pričao da Zvezda ne treba da brine za tu poziciju. Sad čitam ovo i krstim se. Jesam ja budala, a u upravi Zvezde takvi genijalci, pa ne dobacujem do te mudrosti?!?
v

vrtr

pre preko 1 godinu

Prešao je u B tim ali svejedno dečko je kidao bio bi za Zvezdu pojačanje sad u ovom trenutku, a na sve to igra levom nogom što mi nemamo u klubu na štoperima i uvek su levonogi dosta skuplji. Pričalo se da je odličan posao CZ ovaj momak i da možda u budućnosti kako igra i kako se očekuje da se razvije, da bi bilo Ok da uzme državljanstov i da igra za reprezentaciju našu. Kad eto ode u Francusku i verovatno ćemo čuti za njega a on se više neće sećati Grafičara i nas. Poslovanje je pravo što da uzmeš jeftinog igrača mladog koga imaš u timu kad je bolje skupo platiti nekog od 30 godina, najboljim godinama koje su pred njim
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Zar Graficar nije razvojni klub za Zvezdine talente. Kako onda niko u ovom momku nije video nista pozitivno,a francuski prvoligas,jeste. Pa da li je moguce da su svi nasi treneri retardirani. Pa nama ode talenat od 18godina ispred nosa,a za sicu. Bar da je odigrao 15 utakmica za Zvezdu,pa ga pridali za 1-2miliona,a ovako......?
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Zar ti stvarno veruješ da će te pare završiti u Grafičaru, tj da ga je Grafičar prodao?
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Da li je moguće da većina ovde ne vidi šumu od drveta. Pa da ovo nije neka kombinacija ekipa iz GP COP bi ga doveli kod maga Terze. Ovako su ga poslali tamo za neku siću pa će da bude u njihovom razvojnom timu pa neka pozajmica... Pa se gasi! Daj Bože da grešim.
k

klasika afrička

pre preko 1 godinu

Upises godinu kasnije ili čak dve u papire i eto ti čudo od deteta .
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Da smo ga prebacili u prvi tim bilo bi dranje da je neka prevara da su procenti i ostalo sad kad smo ga prodali dranje zašto je proda kad nikog ne prodamk dranje zašto niko nije prodat i slično. Definitivno mnogi treba da pređu da navijaju za trgovinsko preduzeće Čukarički. Nisu oni za Zvezdu.
F

FM’d

pre preko 1 godinu

Haha pre ce Graficar da napravi izlazni transfer u Ligu Petice nego Zvezda. Sledeće sezone i OFK-a kad udje u 2. Ligu praviće slične transfere, a ti Zvezdo plaćaj Gobeljiću 250k platu, plaćaj Srnića, Pankova 250k i nek se tale oko tebe Mrkele, Terzici i ostali. Zato služi Zvezda trenutnoj upravi, da se izvlače pare kako stignu a rezultat ako prodje prodje. Toliko smo u kanalu da nismo ni svesni. Nema para za transfere u ovom prelaznom roku, pare od naredne LŠ su 99% već unapred potrošene na dugove, nzm šta može da nas izvuče iz ove bule.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Звезда није развојни клуб, него шампион и стални учесник еврокупова. Ако волиш трансфере, навијај за Мегу у кошарци, они су нешто невиђено у спорту уопште.
F

FM’d

pre preko 1 godinu

@Bratina Pa jel su Gobeljic, Srnic, Pankov, Krsticic, Kulibali igrači za Šampiona i Učesnika LŠ. Igrao sam fudbal, znam da može u svakom trenutku svašta da se desi, ali taj Gobeljić, Srnić, Pankov su naš koštali baš tih evropskih uspeha - Milan, Rangers, Monaco sve na njihove individualne greške i nedostatak kvaliteta a sva trojica ne prave manje od 700-800k ukupno godisnje na plate. Pa znaš kakva 2 talenta možeš za taj novac da dovedeš i profitiraš u sportskom I finansijskom smislu. Ali zbog tala to nećeš videti u Zvezdi. Slažem se i ja da treba da budemo takmičarska ekipa ne razvojna, ali ne po ugledu na Apoel, Olympiakos, Omoniu nego Sahtjor, Benfika, Porto, pa čak i Dinamo Z u nekom momentu, e to je pravi balans iskustva i mladosti. Svako dobro!
k

kobajagi

pre preko 1 godinu

Ja ne znam koliko igrača ima CZ u prvom timu blizu 40 čini mi se.to ne može da istrpi niko na svetu
D

Da je

pre preko 1 godinu

Je došao da igra u Zvezdu,svi bi rekli opet neka prevara,sad kad je otišao,zašto je otišao,vama ni Bog ne može udovoljiti.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

U trenutku kada Crvena Zvezda kuburi sa defanzivcima, i kada kukamo kako nema krštenih štopera i bekova na tržištu (Erakovića su dosta puta stavljali da bude štoper), Grafičar prodaje "vanserijskog talenta" i " jednu od senzacija Prve Mozzart Bet Lige Srbije" Remsu (nije navedena suma, ali cenim da nije neki astronomski iznos jer igrač ima 18 godina). Uostalom, dečko je imao ugovor sa Grafičarem do 30.juna 2025. Umesto da su ga prekomandovali u prvi tim crveno-belih i uigravali ga sa Dragovićem pored kojeg bi mogao da stekne neophodno iskustvo. Cenu bi mu rasla sasvim sigurno (trenutno je 150K - izvor Transfermarkt), jer je mlad, perspektivan i mladi je reprezentativac Senegala. Zar to ne bi bila dobra investicija za budućnost, dugoročan način rada...? Zašto i kako se lako odričemo onoga što nemamo? Ko je ovde lud? Jer ako sam ja to u pitanju, molim da mi to neko kaže, jer nije u redu da sam lud, a da to ne znam!!!
e

esex

pre preko 1 godinu

Danilo bata stojkovic.svaka cast!!
а

армата

pre preko 1 godinu

Да ли је ово био потенцијал за Звезду? Реално ако гледамо одбрану осим Драговића све је то мање више тањеж. Добро је што је отишао из Графичара због подизања угледа па ако је и џаба отишао. Изгледа ће и из Графичара ићи са неким обештећењем само из првог тима за нула еура и нула процената.
N

Nav

pre preko 1 godinu

Zašto nije došao u Zvezdu i odigra sledeci sezonu jer ima tek 18 pa ako je tako dobar narasla bi mu cena duplo u Zvezdi i mi bismo lepo zaradili?
N

News

pre preko 1 godinu

Koliko je kostalo obestecenje?
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Zrtva idiotskog pravila o strancima. Nazalost klubovi na zapadu uzmu ovakvog za sto hiljada prodaju za milione mi za kikiriki... e sad, jedino ako su ostavili procente, ako nisu glupost...Mali ima izrazito dobre fizikalije za taj uzrast ...
n

neshha

pre preko 1 godinu

Slazem se.Gledao sam ga uzivo u Vrscu i odmah sam pomislio kako ce u buducnosti biti odlican Zvezdin stoper kojeg cemo kasnije dobro da "utopimo".Nazalost nije ispalo tako.
s

simalesk

pre preko 1 godinu

sta je ovde dobro i super poslovanje? uzimaju nam igraca ispred nosa, za koje pare i gde idu te pare?
n

nn osoba

pre preko 1 godinu

Zna li se koliko je ko uzeo para za ovaj transfer?
t

tarantula

pre preko 1 godinu

Jedno je sigurno " gledam za tastaturom tuđa posla"su uzeli kao i uvek,krompir.