(Star sport)
(Star sport)

Zubairu u nedelju igra za Partizan kao Srbin

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.24. | 18:11

Konačno stigli papiri u Humsku

Kao da mu se ceo svet srušio na glavu. Ekipa ne reaguje na njegove zahteve, rezultati su razočaravajujući, igra ispod očekivanja, dogovori sklopljeni pre početka sezone nisu ispunjeni, ali makar zbo jednog detalja Aleksandar Stanojević ima razlog za promenu raspoloženja nabolje. Šef stručnog štaba napokon može da tretira Ibrahima Zubairua kao bonusa.

Iako je još pre tri sedmice podneo zahtev za dobijanje srpskog pasoša, momak iz Gane je tek u petak popodne dobio papire koju mu omogućavaju da se u fudbalskim knjigama vodi kao domaći igrač. Prema informacijama Mozzart Sport, proces oko dobijanja našeg državljanstva je uspešno završen tek poslednjeg radnog dana u sedmici i tako je novajlija iz Jedinstva skinut sa liste stanaca.

Izabrane vesti

Posledično tome, Stanojević planira da krilnog napadača stavi u prvih tim već u susretu sa Železničarom, u okviru trećeg kola Mozzart Bet Superlige. Dosad je Zubairu proveo na terenu 20 minuta na gostovanju u Ubu, bio je akter i završnih pola sata prvog susreta sa kijevskim Dinamom, kad je namestio gol Mateusu Saldanji.

U nedelju od 20 časova publika u Humskoj će moći da ga vidi u ulozi startera, kao i na svakom sledećem susretu to će omogućiti lakše kombinovanje stručnom štabu, jer prema novim pravilima, donetim neposredno uoči početka sezone, najmanje dvojica fudbalera mlađih od 22 godine moraju da počnu prvenstvenu utakmicu.

Dosad su to za Parni valjak bili novajlija iz Voždovca Vukašin Đurđević i izdanak crno-bele akademije, Nemanja Trifunović. Zubairu je opcija više.


tagovi

FK PartizanIbrahim ZubairuMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara