Komentari na vest

Zmajevi testiraju Engleze za Srbiju

I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Dovoljno bi bilo da su poređali 11 čunjeva.
А

А што Змајеви???

pre 3 meseca

кад већ имају пирамиде нек буду "Фараони Баа"
N

Nikola 1818

pre 3 meseca

Posle katastrofalnih kvalifikacija, 2 poraza od Mađara i 2 nerešene utakmice sa Bugarima realno je da ništa ne očekujemo, naš selektor je naše katastrofalno izdanje u grupi okarakterisao tako da smo mi igrali koliko nam je bilo dovoljno da prođemo, neverovatno zaista, mi Bugare nismo mogli da pobedimo, realnost je takva da smo imali sreće što smo imali tako laku grupu, u bill kojoj drugoj grupi mi se ne bi plasirali na Euro, jedina ajde da kažem uteha što se tih Engleza tiče je njihova odbrana koja realno nije neki nivo, a i selektor takođe, međutim oni toliko jaku sredinu i napad imaju da deluje tako da mi nećemo biti u prilici ni da iskoristimo recimo lošeg igrača kao što je Megvajer, protiv Danske i Slovenije će moći da se igra ali da se napravi neki rezultat iskreno sumnjam, daj Bože da grešim, voleo bih to.
L

Laker

pre 3 meseca

Tu smo nege sa BiH, samo sto su nasi u glavi Mesi kao da smo osvojili SP
B

Baggio

pre 3 meseca

Nismo tu negde sa njima. Razlika je velika. Gledao sam par utakmica u kvalifikacijama i ocajna su selekcija. Crna Gora je za njih ozbiljna reprezentacija.
L

Laker

pre 3 meseca

A mi 2 remija sa bugarima i 2 poraza od madjara a igraci gledaj ih, manekeni umijeni kao da smo osvojili sp, srpski mentalitet je najgoriii!!!!
@

@@@@

pre 3 meseca

Auu koje poniženje. BIH da glumi nas. Oni nas doživljavaju isto.