Komentari na vest

Živelo se posle Petah Tikve, Šamroka, Zaglebja... A šta ćemo ako se ne preživi Gent?

M

Max90

pre 18 dana

Treba se dovesti drugi trener jer ovaj nicemu ne sluzi
D

DZG Rudeš

pre 19 dana

Ajde ovako, kao prvo, od kukanja nema ništa, čak su i babe narikače odustale od toga, batali ćorav poso, vidiš da ne ide, jbg...Dinamo je u Ligi Prvaka dobivo teške batine neko vrijeme, ali nikad nije reko "Zajebi ovo, nema smisla...". Ne. Baš obratno. "I dete će kad-tad da odraste. Jesu ovi aždaje, niko to ne spori, ali...čekaj malo, doći ćemo mi na red da vas šamaramo, pa se vi čudite kao nešto..."...Čak i Hajduk, koji je u nekoj induciranoj komi već 20 g, i još sad ima neke ubibože cirkuse, nikad neće reć "Ajmo ća, gasi svitlo, motaj kablove...". Ne. A zašto i bi? Defetizam je nešto najgore, ono, kad sam sebi kažeš "ne mogu ja ovo..."...Misliš da će ti neko doć sa strane i dignut te ala "Ajde, druže, nije sve tako crno, ne mrači toliko bre, grdo te za slušat...". Neće. Otkud ti uopšte takva ideja? Drugi su nešto kao kurtoazno kolegijalni, ali kad igrajuća mečka skapava, traži onu osnovnu hranu, nigdje ih nema. Digni se sam. Dinamo to zna, nemaju samo modre dresove, nego i modre šljive i bubrege...Ali igra se dalje, i uvijek dalje...Ne okreći se, sine, sad si tata...
N

Nejbi

pre 19 dana

To je do vas sto zgrcate pare ni za sta ,dajem pare za tekmu. ,a tamo crncuge brane crno belu bou Mrs te se u. PM nememo mi momaka nemamo. U se i u svoje kljuse. Ovo je farbanje EVROPE
R

RV

pre 20 dana

Bez dileme najlošiji u istoriji. Bilo je tih poraza i sramoćenja i pre ove sezone alo ovoliko u nizu koliko ja pratim Partizan a pratim više od 50 godina ovo nikad nije bilo. Sramota nad sramotama. Bruka nad brukama. Jad, beda, čemer.
B

Bice

pre 20 dana

Katanac ali definitivno. Ti neka dilema. Gasi to o svi u Arenu. Cekaju nas Zoc i Ostoja i 12 amera.
G

G-6 H-8

pre 20 dana

Kolika je Vazurina olata,zna li se šta? Ko sme to da objavi?
B

Bangladeš

pre 20 dana

Koji su konkretni i realni razlozi da se Partizan uništi?
V

Vraxna

pre 20 dana

Isti razlozi zbog kojih je unisten i jedan Proleter Zrenjanin!
@

@Vraxna

pre 20 dana

Ali koji su to konkretni,tačni razlozi, zašto i kome smeta Partizan?
B

Blade123

pre 19 dana

Partizan nije uništen niti se uništava dok god ne budete umesto sponzora nosili br za sms poruke pomoći ...Dok god vam SVI igrači ne budu odlazili za čiste papire...Dok god ne budete imali za šampon...Dok god ne budete izbačeni iz Evrope zbog dugova a to ne pokrije država...Dok god vi kupujete igrače za milion ili dva...Itd itd...E kad to sve doživite možemo pričati o uništenju...
@

@Blade123

pre 19 dana

Taj pojam uništen ako bi rekli za bilo šta a ne za jedan fudbalski klub to se ne odnosi samo na finansije iako su one osnov Partizan je tu u ogromnoj dubiozi ali vrhu nije u interesu da on nestane nego samo da bude van konkurencije za Zvezdu.Jedan od nacina kako se to postiglo je unistsvanjem omladinske skole i prvog time oterano je skoro sve sto vredi talenti ,strucnjaci na njihova mesta se postavljaju diletanti ,amateri...A sto se Zvezde tice ona je uz sms na dresu imala jis krupniji natpis gasprom ipak nije bilo tako da jeste ne bi ona dovodila masovno strance bas tada.
G

Gostgost

pre 20 dana

Kako sta? Sve to to drzava da plati, kao i uvek do sad.
P

PFC

pre 20 dana

Jel' stvarno ne vidite da sve ide onako kako je planirano?
Z

Zato

pre 20 dana

patiš a i još ćeš.
k

kao i do sada

pre 20 dana

gledacemo komsije kako igraju u Evropi...
O

Opet po

pre 20 dana

starom,svi su krivi i ništa udemo dalje. Kako promeniti statut pitanje je sada. Ko god ga je pravio mislio je samo na to da ih nikada niko ne moze smeniti.
d

dejanera

pre 19 dana

Kako ko je pisao statut? Pa pisao ga je debeli profesor ljubitelj decaka i "brat" Veljin! Tada se niste bunili protiv takvog nakaradnog statuta a i bilo vam milo kad profa ispaljuje latinske sentence! Sad vam djavo kriv!

Aleksandar Trajkovic

pre 20 dana

Grobari sve se svodi na novac u fudbalu ga ima al ga treba uspeti iskoristili. Problem Srbije i sve Slovena je to da mi nismo bas dobri u tome. Prvo i Zvezda i Partizan ima primera u Slo, Hajduk. Cak i par puta Dinamo al oni donekle nisu u toj prici zbog poslovanja i uspeha hrvata kao reprezentacije. Stigne ponuda odbije se i ocekuje vise para sto se nedogodi, nekad su te pare zbog forme uspeha, nekad godina. Al u principu Srbija ima neku reputaciju ok mladih igraca al onih u godinama tesko i tesko odlaze odavde. Ako neudjete u nijednu grupu dolazi to pitanje budzeta i prodaja na silu ... Previse stranaca koji neginu za klub osim ako nemaju licnu korist, smanjenje premija za ulazak u takmicenja itd. I Zvezda nije tu u dobrom polozaju projekcije cak i sa ovim novinama veci kes jeste da Zvezdi Le sa sve prodatim kartama pokriva 2/4 budzeta. Sve se svodi na pare. Ako se primasi previse pojacanja a nisi arap ili R.M sledi veliko prizemljenje.
B

Bane15

pre 20 dana

Ilijev je izjavio da više ne prati fudbal… samo košarku sada :)
G

GostRadan

pre 20 dana

Ilieva je oterao Vucelic, jer nije hteo trenera diletanta, a igraci koje je on doveo su svakako bili bolji od sadasnjih. Ni tebe vise ne bi interesovala familija, da te izbace na ulicu. Vucelic je glavni projektant unistenja Partizana, Vazura je ucenjen, zatvor ili poslusnost, a treneri su samo izvodjaci radova. Kada dovedes 20 diletanata sa ulica, uzmes za njih masnu proviziju i pustis ih da igraju, dobijes ovo sto imamo sada.
D

Dec15

pre 20 dana

“Šta ćemo” ? Ništa. Život ide dalje. To sto nesposobnjakovici u Partizanu ne znaju da stvore novac, tim i rezultate nije ničiji problem već njihov. Gašenje ako zaslužuju. Ende
P

Paa

pre 20 dana

Malim klubićima i nije mesto u Evropi.
p

plač ....

pre 20 dana

E Joksić još plačeš? Dva meseca već. Rekoh ja a ti ne verova.
B

Bar Kohba

pre 20 dana

Mnogo su slabi, kao Zvezdas sam igrao na nas tim 1X i oborili su me, ja prosto ne mogu da se opasuljim da su ovoliko pali i da nam ekipe u evropi tako stagniraju. Nema tu opravdanja i da im je Zvezda kriva, problem je dublji i unutar ekipe i sistema u Partizanu.
B

BaneZp

pre 20 dana

Nema nama zivota dok u klub ne dodju Djole,Ivan Tomic,Dragan Ciric,Savo Milosevic batica Mirkovic pa cak i Ivica Iliev kakav god da je znao je da pogodi kasvetnog igraca.Da je zdravija situacija sigurno bi i Mijat dosao Jokan pa zar jedan Milivoje Cirkovic ima prednost ko je sta uradio u karijeri dao jedan penal i tjt.Damjanac i njegova agencija sa kombinacijama nije ni cudo sto mladi beze glavom bez obzira Stanoje "trener" 700k plata godisnje boze me sacuvaj pa on i Milivoje su druga klasa u odnosu na pomenute istinske legende kluba.Sasa Ilic vidi koliko je sati nece u klub normalno recite vi meni realno gde bi bili sa svim ovim ljudima i kome to ne odgovara
P

Prti

pre 20 dana

Bili bi isto ovde nista epohalno se ne bi promenilo. Privatizovati dok nije kasno sve klubove. Ako to ne upali ugasiti profi sport u Srbiji i mirni svi.
V

Vuc

pre 20 dana

Vama trebaju Mirko Marjanovic premijer a Dzomba, Babić, Jovčić, Ćurković, Karadžić u FSS-u za titulu.
1

19vek

pre 20 dana

Momak gde živiš Ti. Ko su ti ljudi. Igrači samo bili i ništa vise. Znas li neki klub u Evropi gde ga vode bivsi igraci a da je taj klub ozbiljan. Vi ste svi opijeni i kod vecine vas vreme stalo u svemu. Dok ne dodje neko i da kupi sve timove i klubove za 500e ili 55 miliona eura ovde ce biti komentara tipa a šta umro tito a šta jos nije komunizam propao i kad zaseda radnicki savet.
T

Taribo West

pre 20 dana

Sramota, neka Vazura ugasi svetlo...
G

Gostza

pre 20 dana

Ma prezivece Partizan i Gent, ali nece ovu upravu koja ni ne pomislja da se povuce. Pride i cute ko mulci. Zbog cega, svi znaju, ali niko ne zna. Uglavnom FK je posao tamo gde ne bi smeo. To ocigledno nema ko da spreci. Zar je to ta " Ljubav prema klubu?" Legende kluba, navijaci, uprava, sve moj do mojega.
j

ja sam jaaaa

pre 20 dana

Zivi se posle svakog poraza, to je deo sporta, najvece je pitanje hoce li Partizan ziveti dok su vazura i vucelic tu?
P

Petparačka

pre 20 dana

Najgora je ova tišina,niko se ne buni i svima je svejedno.A nakupilo se mnogo toga ispod tepiha,neki na vrhu te kamare još uvijek nekako sjede.Ne sviđa mi se to nikako jer kada se nakupljeni otpad zapali on se teško gasi.Jednostavno ne znaš ni šta ni gdje gori.Kome to treba,kome je u interesu?
m

miksea

pre 20 dana

Kako je moguće da nema nijednog bivšeg igrača, neka grupa da se napravi, da rade kampanje u javnosti, da ponude neka rašenja, da okupljaju ljude i navijače. Nemoguće da ih baš briga sve i da puštaju godinama da klub propada. Niko prstom ne mrda.
G

Grga Cvarak

pre 20 dana

Pa, bili su i javili se. Jel ne pratis vijesti? Ali su onda jos brze zacutali. Sta mislis zasto? Pa, covjece, ovde nije prosao ni Vidic o kome su se do juce pjevale ode cim je covjek pokazao da hoce da radi nesto drugacije i sa drugim ljudima. Ne mozes ti pored ove mafije u Srbiji napraviti nista.
g

gost pec

pre 20 dana

Javite Vazuri da ne traži Rozaliju Mihajlović....da mu pomogne...to je izmišljen lik u seriji...Bela ladja...nek se okane baba i vračara,Partizanu će bit bolje kad ode...
а

ађутант

pre 20 dana

Кућа без домаћина, менаџерски играчи, партијски рекет и тренерски рингишпил су узроци пропасти Партизана...заборавих и острашћене новинаре који у поразима виде победе....Навијачи подељени а дворске луде попут Пантића увек виде кривце на другој страни топчидерског брда...има ли снаге да се заустави суноврат?

Бора

pre 20 dana

У зону и Партизан и Ц. Звезда. Као Ренџерс у Шкотској и све испочетка. Обавезна приватизација свих клубова, лимитирати странце у клубовима на максимално четири. Дати шансу клинцима.
G

GeOs

pre 20 dana

Jel si isto tako pisao i kad je Partizan "dominirao" ?
s

sakals

pre 20 dana

cuj zvezda u zonu zbog partizana a igrace ligu sampiona kakvo razmisljanje
@

@geos

pre 20 dana

tad je bilo sve regularno, sad kad nisu privilegovani i nesposobni za bilo sta oni bi da gase druge, srecan put u zonu svima ce bito lepse bez divljaka
z

zaks

pre 20 dana

Nemoj ti stavljati tvoj propali klub i Zvezdu u isti koš.Zvezda će , najvjerovatnije, igrati LŠ, tako da gledaj u svoje dvorište.
D

Dejoooo

pre 20 dana

Boro nije Zvezda kriva sto neki igraju kuci tri utakmice s osrednjim ekipama ,a nemoze im go dati kuci.Sramota ko Srbiju predstavlja u Evropi .Da je igrao s PSZ ,Sitijem...razumilo bi katastrofu sto bi i normalno bilo.Ovako bruka i sramota Boro....
R

Reprezentacija.

pre 20 dana

Kako da niko od ozbiljnih igrača iz škole koji su se sada obogatili debe ne oglase? Mitar, Milenković, Pavlovic, Lukic, Živkovic, Vlahovic, Savic, Jovetic.? Kažu nešto, vršiti pritisak da zlotvori/paraziti iz uprave odu!!?
m

miksea

pre 20 dana

To je i meni čudno, neki su sigurno u šemi, ali bar 2-3 da se nađu da progovore i da prave neke akcije mi je baš nemoguće da ih toliko ne zanima ništa. Kako je Matić mogao jednom Ubu da pomogne, ovde nema nikoga.
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 20 dana

Matić koji bez da je ZASLUZIO ubacuje Ub iz treće u drugu ligu vam je dobar. Licemerno.
M

Mile fuzbaler

pre 20 dana

Prosto neverovatno,da se i dalje novinari i mediji bave temom kako Partizan igra,dal je ovaj ili onaj igrač dobar, ko je pojačanje, trener,i ostalo....stvarno sve medije smatram saučesnik u gašenju kluba... samo jedna tema može biti kada je fk u pitanju a to je,hoće li uprava biti smanjena,kad,I da li će tužilaštvo da pokreće postupke..a to da li je primio 2 ili 22gola u ovom momentu nebitna stvar...
R

Ranko BL

pre 20 dana

FK Partizan je uništen. lopovska uprava nekada VVV, a sada VV (vazura vucelić) pod dirigentskom palicom prvorođenog svjesno gura klub u stečaj. Uloga Stanojevića mi nije jasna...štiti Partizan a priklonio se upravi..., Tribine prazne, omladinski pogon dno dna... Bagro napolje iz Partizana...i Stanoje s vama.
а

а што

pre 20 dana

не навијаш за Борац ?
с

самоптам

pre 20 dana

Што неуништавају например кк?
Z

Zonska LS

pre 20 dana

Stvarno, sto se ti bavis beogradskim klubom? Imas fudbalski klub iz svog grada. Ne razumem.
z

zaks

pre 20 dana

@Zonska ... Ja zvezdaša iz Banjaluke, čitam da nas navijače iz Banjaluke, nije bitno da li smo zvezdaši ili pertizsnovci podcjenjujete kao da smo mi, u odnosu na vas iz Srbije , manje vrijedni.Neka te je sramota i tebe i one koji misle kao ti Mogu ti reći da smo vjerniji i Partizanu i Zvezdi nego vi iz Srbije, sram te bilo.Ja , lično, volim da moj Borac postiže ovakve rezultate, ali u krvi , ja sam zvezdaši, ništa manji nego ti koji živiš u Srbiji .Vjerujem dy je tako i sa navijačima Partizana.Naravno da smo ponosni na rezultate našeg Borca, svi u Republici Srpskoj i ružno je kada kažete da mi imamo svoj klub u RS i da ne komentarišemo Partizan i Zvezdu.
Z

Za zaks

pre 20 dana

Kako ti mozes da budes verniji navijac Zvezde od nekog momka iz Beograda koga je otac kao klinca vodio na Marakanu ? Verovatno i vise ti volis Srbiju od mene koji sam rodjen u njoj?
Z

Zonska LS

pre 20 dana

@zaks Nisam bas razumeo sta si hteo da kazes. Pitanje je bilo zasto navijas za klub iz drugog grada (a pogotovo iz druge drzave), ako si iz Banja Luke, to mi nije jasno? To bi bilo kao da ja iz BGa navijam za Suboticki Spartak. Ne vidim nikakvu logiku u fvom komentaru.
R

Rs RS

pre 20 dana

Pa kad bi za Zvezdu navijali samo ljudi iz Beograda bilo bi na tribina manje ljudi nego sto ima bilo koji prvoligas u Srbiji. I da naravno da ljudi iz RS vise vole Srbiju od ljudi koji su rodjeni u Srbiji. Bar je to lako uocljivo i ne treba se raspravljati oko toga.
Z

Zonska LS

pre 19 dana

@Rs RS Ovde se ne prica o tome ko vise voli Srbiju. Pitanje se odnosi na to zasto covek koji je iz Banja Luke navija za klub koji je iz Beograda, a da pritom ima fudbalski klub u Banja Luci? To mi nije jasno.
X

XD

pre 20 dana

Jesta vama kriva uprava a još više Zvezda a najviše država i namešteno prvenstvo. Ali, kada biste, bar u sebi bili realni zaključili biste sledeće: Vaši igrači su daleko skuplji od igrača TSCa i Čuke prošle godine, koje ste pljuvali jer nezasluženo igraju grupe i brukaju nas. Imali ste tri šanse da uđete u neku grupu. Bili ste povlašćeni na žrebu. Imali ste igrača više. Imali ste ekipu koja ne igra na svom terenu. Da nije slučajno, bar malo kriv vaš klubić, vaša struka i vaši igrači a ne neko sa strane? Da ste vi izvukli maksimum iz ovog kadra pa da pričate kako vas neko uništava. Ok, katastrofalna uprava, nema šta, ali vam je dovela neke igrače za ipak ozbiljan novac kada je Srbija u pitanju. Zašto oni deluju kao gimnazijalci na fizičkom? Ovaj tim partizana je na 50% igre u odnosu na ono što može. Ali ne, gospodin pljuje po Zvezdi i sudijama pre svake utakmice i vo ga svi volite jer vam je to jedina bitna karakteristika vaših igrača i trenera. Onomad uzjahao sudije a igra mu ne liči ni na šta. Pogrešno adresirate problem i to vam je to. Ja mogu deset bivših trenera partizana da vam nabrojim koji bi sa ovim timom otresli Lugano i Gent a sa onim limitoranim Dinamom odigrali egal.
Č

Čuj

pre 20 dana

Ovog tek sta prica,pa ko voli Stanojevića sta pricas, pa vecina ga pljuje, kao sto pljuje i celu upravu, sta je sa tvojim mozgom. Sta uprava dovela amtereske igrace kojima dali pare i jos vise zaduzuju Partizan, pricas za TSC i za Čuku a oni direktno isli da igraju neko od takmicenja dok raspali Partizan guli sa ovim amterima od igraca po Evropi kvalifikacije.
N

Njakes

pre 20 dana

Gent ima tim od 67 milj. Dinamo od 77 šta ima tu pfk da traži?? Ribari iz norveške tim od 27 milj. Imaš internet pogledaj. Partizan se raspada ali da su ovi slabiji od bodea nisu
G

Gost101

pre 20 dana

Cemu ovoliki pesimizam. Ajde malo poredjenja,kad su na penale izbacili Belgijance i usli u LS. Ili ako se vec pise,gdje su izjave osoba koje su u upravi ili je klub bez uprave.
L

Logitech

pre 20 dana

Isto kao i do sada, Lesina uprava ce ostati na svojim pozicijama i nemo posmatrati kao da je sve super, neki navijaci ce da bojkotuju utakmice, jer misle da ce tako oterati upravu, a zapravo okrecu ledja klubu.
v

v1ad

pre 20 dana

Tri Evropska takmicenja ce od ove sezone igrati po 36 klubova. Dakle 108 ukupno. Partizan ne moze ni u to da se ugura kroz tri sanse.
V

Vojislav Lj

pre 20 dana

Najbolje sve klubove privatizovati. Samo sto onda navijacke horde gube svoj znacaj a one su produzena ruka vlasti i jako bitne u stvaranju atmosfere straha.
D

Dejoooo

pre 20 dana

Oma klubova koji su privatizovani pa losi ji su nego pre privatizacije.Znas ima raznih modela sistem Nemacke nije los.Svi misle neko kupio klub i donece milione milijarde u njega.Hoce ulozice on milion ali po njemu treba da vrati u svoj dzep taj milion i jos jedan.
M

Megaloman

pre 20 dana

Nervira me naslov teksta iako je u nastavku realan. Imam već dosta staža kao zagriženi grobar, ali mogu da napišem samo jedno: Partizan je već ispao samo mu niko nije javio.. Za dalje nemam snage ni živaca.
G

Gundjalo

pre 20 dana

Tako je to kada vec godinama prodajes maglu navijacima da je neko drugi kriv,da ih neko potkrada,da im neko ne dozvoljava,da ih neko urusava i ostale gluposti. Nekakv navijaci im napravili nazovi podcaste pricaju budalastine i time im odmazu. Da su krenuli sa resavanjem problema od sebe do sada bi ga resili a ovako su sebe uvukli u jos veci problem. Zamajavaju i lazu sami sebe a sto je najgore i veruju u to sto lazu. Nisu oni ni osetili sta je klub pred bankrotom. Zvezda je to bila kada nije imala struju vec predstavljala trenera i igrace u mraku, kada su rasle pecurke na stadionu jer nije imao ko da ga odrzava, kada igraci nisu imali za sampone pa su im navijaci kupovali, pa SMS broj na dresu gde je trebalo da stoji generalni sponzor. I tada su se navijaci a i sadasnji trener sa sve igracima izivljavali,prozivali Zvezdu,smejali joj se,pevali k...a umire k...a gasi se i tako se cinicno smejali. A evo gde su sada. Karma je cudo. I to su bas tu sa bas istim trenerom koji je pevao Zvezdi to. Takodje im je problem sto vise mrze Zvezdu nego sto vole svoj klub. Lice mi na ulicare kada pocnu sa onim da drzava brani Zvezdu ali da su oni borci koji ce pobediti sve. Klub nije urusen ako dovodi igrace sa milionskim obestecenjima,ako daje plati po 500,600,700 pa i 800 hiljada eura. To je neznanje. I Evropa nam samo govori koliko zapravo mi u Srbiji moramo da glumimo neizvesno prvenstvo ne bi li bio mir u kuci (Partizanu) . Ova ekipa nema kvalitet za prvre cetri u Srbiji. Oni se bave Zvezdom i pitaju Zvezdu odakle pare za milionske transfere iako vide i znaju koliko Zvezda zapravo prihoduje a nije im cudno kako oni kupuju a dinara nemaju. Znaci ako ispadnu od Genta oni ce u dve sezone imati prihod od Zi Jina dva puta po dva miliona, od Telekoma dva puta po 1.5 miliona, od manjih sponzora mozda dva puta po 500 hiljada, prodali su Bazdara za 1.5m, Rikarda za 1.5m, Ilica za 4m, Belica za 2-3m. Dakle za dve sezone prihod od 17-18 miliona eura. Oduzeti dati novac za Goha 1.3m, Saldanju 1.5m, Kovaca 500k,Grimalda 1.5m i jos poneke. Dakle oduzeti nekih cetri miliona sto znci da za dve sezone imaju prihod 13-14 miliona eura a treba im pa barem 50-60 jer im sezona ne prolazi ispod 25-26 miliona. Dakle minus od 35 miliona u dve sezone minimum. A nemas koga vise da prodas,svi matori,mlade imas a kao da nemas. To vam je realnost ko hoce da vidi. Dakle na minus od 50-60 miliona dodati jos 35. Hipotekarni kredit vec imas i na stadion i na Teleoptik. Nemas vrednost kojom bi garantovao taj minus. Zvezda moze da bude i 100 miliona u minusu ako ima zemljiste i stadion u toj vrednosti,plus igracki kadar i sve ostalo.Samo sto Zvezda nema toliki dug.
B

Brale

pre 20 dana

Sta ti naprica da se covek prekrsti, kakvi bre šamponi, to je bio revolt, nisu imali ni za sampone, to je kao sto Duljaj pricao kako igraci Partizana nisi imali ni za mleko, daj bre sta ti pricas, ove ostale gluposti necu ni da komentarisem.
g

gost1234

pre 20 dana

Vasu genijalnost cemo videti,kad doticni sjase..do tad zivite u iluziji

Sakur

pre 20 dana

Kako je krenuo da nabraja u kakvim problemima je bila zvezda i samo odjednom stane nije do kraja nam rekao kako se to zvezda iscupala sa onolikim dugovima i ostalim cudima.Jel maca pojela jezik ili je nesto drugo u pitanju.Mozda neka ponocna konferencija na marakani ili slicno.Cutimo?
D

DeximB

pre 20 dana

@Sskur .... Kakva ponoćna konferencija? Lažovčino, Zvezda je prodala JOVIĆA, GRUJIĆA, JOVANOVIĆA I RAJKOVIĆA za 15 miliona evra, s tim što je Grujić ostao još 6 meseci na pozajmici. Grohotom ste se smejali, potcenjivali te momke, SRAM VAS BILO. A oni su dobacili do jednog Liverpula i Milana. Rajković prvi golman reprezentacije.
N

Nemas ti pojma

pre 20 dana

znas ti dobro kako je zvezda izasla iz problema, pogledaj tim protiv Salzburga. na sta je licio... E to je magija
W

Warehouse G

pre 20 dana

Ala se ti iz očite mržnje nabaljezga. Ni zemljište, ni stadion nisu u vlasništvu Zvezde već grada Beograda. Terzić da može davno bi to prodao. Prvovenčani taj novi stadion pod floskulom “nacionalni” gradi za Zvezdu. A dug vam je već sada 200 miliona evra i više. Živi bili pa videli. Uskoro!
@

@whore

pre 20 dana

Zato ste vi na poklon dobili stadion u Humskoj i zemljiste Teleoptika...na poklon sine! Gde to ima??? Obraza nemas...
J

Ja bih samo voleo

pre 20 dana

Da mi neko napiše konkretan razlog ili ako ih je više da zaista verujete da država radi protiv FKP. Pazi ti ovo, FKP je državni klub, svaki dinar koji bi zaradili ide u ili državu ili u privatne džepove onih na funkcijama. Evo da mene ili bilo koga od vas postave za predsednika kluba, jel bi vama bilo u interesu da svake godine prodate 3 igrača za po 10 miliona i uzmete od Evrope još 10, pa da sebi u džep stavite 10-15 ili bi ganjali da nikog ne prodate, da ne igrate Evropu i da godišnje u džep stavite samo 500k eura ako i toliko uzmete jer poslujete u minusu. Niko nije postavljen u FKP da ga uništi, nego je Zvezda preuzela primat, a vi ste potonuli jer nemate dovoljan broj navijaca. Da ne računam derbi, vi nemate 1000 ljudi u proseku na tribinama. A kad je derbi napravite incidente pa i to jada što klub uzme od karti, plati 5x više za kazne.
G

Gostgost

pre 20 dana

E svašta sam pročitao u komentarina navijača državnog kluba, ali ovaj komentar trebaju navijači Partizana da zapamte. Propadanje Partizana nije zbog okupacione uprave, tvrdi komentator navijač Zvezde, već je zato što partizanovci neće da dolaze da aplaudiraju uništavanju svog kluba. Oprostiće im onaj što je osmislo sve to, ali treba i aplauz. E to je dno.
O

ODAVNO JE PROSLO VREME

pre 20 dana

OVO JE DNO DNA. SAMO VELIKE PROMENE ,DOKLE CEMO SE PITATI. DA POSTUJU , DA VOLE ,DA MISLE DOBRO PARTIZANU ODAVNO BI SE DOSTOJANSTVENO POVUKLI.
M

Max_Payne

pre 20 dana

Mene cudi da iskreni i neukaljani Partizanovci koji vole klub i koji su klub podigli ne progovaraju ni rec. Umesto da se svakodmevno javi po jedan i da izvrse pritisak da se nekako pokrenu korenite promene oni, na zalost, svi cute. Svi znamo sta je resenje, ali niko nije spreman da se za to bori. Tuga.
R

Robert Lewandowski

pre 20 dana

Moraju da se rese amatera poput Kalulua, Medine, Severine, Goha, Ovusua, Kanutea... Kada se dovodi stranac, mora da bude proveren, dakle da momentalno podigne kvalitet ekipe. To su igrači kao Sadik, Tavamba, Leonardo... Ukoliko ne mogu takve igrace da dovedu, onda neka daju sansu klincima i to je to. Generalno naš fudbal je u raspadu, igramo staromodan, spor fudbal (i reprezentacija i klubovi). Trebaju nam radikalne promene. Promena ljudi u fudbalskom savezu, novi selektor, ozbiljniji rad sa decom... Treba nam stručan kadar, ako nema dovoljno stručnjaka kod nas, treba uzeti strance. Japanci su zahvaljujuci saradnji sa Nemcima drastično unapredili svoj fudbal. Mi imamo odlične stručnjake za kosarku na primer, ali ih uzimaju ovi iz inostranstva kako bi se i oni razvili...
M

Mutommbo

pre 20 dana

Realno cela postave Partizana koja je sinoć igrala sa sve rezervistima ne moze se prodati za više od 15 M eura. Njihova godišnja plata je najmanje 10 M € + obavezni doprinosi, što je jrednako tržišnoj vrednosti svih igrača. Ne verujem da u celom univerzumu postoji tim koji ovako posluje. Dug Partizana je ottoman I takođe je potreban veliki novac da se saniraju samo troškovi servisiranja kamata. Rešenje ne postoji jer nema nintalentovanih klinaca da se prodati, nema prihoda of Evrope, kako za plasma tako ni od samih utakmica(ulaznice, marketing I TV prava). Dakle očekujem uskoro da se pokrene blokada I stečaj kluba. Ne bi bila ni prevelika šteta, jer je I station ruina, jedino Zemunelo sa svojim uslovima I terenima. Bilo bi pošteno da u tomu rasprodaje imovine ga kupi Zvezda I pokloni Partizanu kada izađe is reorganizacije. Ne zelim da budem licemer, ali rivalstvo eva Luna je podizalo drugi club kroz istoriju. Nekad su 90-ih se međusobno I pozajmljivali, pa i dogovarali jada ce koji kub da se pojača I pokuša da odigra u Evropi I prvenstvu. Čuvali su jedni drugima leđa I nisu se otimali oko pojačanja, dock Arkan na sili nije oteo Zvezdi titulu, a Partizan ga pustio u zamenu za kup. Ovo sada sa Partizanom je realnost I jasno je da nemaju čime da isplaćuju plate. Stečaj I reorganizaciia pa iz početka da kremu od 3-ranga as Mladim igračima. Ako su mogli Glasgow Rengers I Fiorentina, ne vidim zašto to ne bi mogao I Partizan.
P

PD

pre 20 dana

Ne vidiš zašto ne bi mogao Partizan da krene sve iz početka samo zato što nisi realan. Partizan neće otići u stečaj samo zbog toga što to nije uradila ni Zvezda kada je bila u sličnoj ako ne i goroj situaciji. A to se nije desilo u slučaju Zvezde a ni sada Partizana, zato što ovo nije Škotska ili neka uredjena država nego Srbija. E sad ko je razumeo poentu komentara, razumeo je. Sportski pozdrav
B

Blade123

pre 20 dana

"Nisu se otimali oko pojačanja"?!Pa prijatelju koliko ti imaš godina?Svojevremeno su ovi hteli i Piksija i Deju a koko su potpisali za CZ istog momenta su ih poslali na odsluženje vojnog roka...Igrače su morali da kriju da ovi drugi ne saznaju gde se nalaze...Bilo je gore nego sada...
M

Mutommbo

pre 20 dana

@Blade123 imam 48 godina. Lepo sam napisao, nisu se otimali za pojačanja 90-ih. Pixi i Deja su transferi sredinom ikrajem 80-ih. Kada su bile teške 90-e tada su se pomagali i imali su kakav takav dogovor do 2005.
P

Pobeda je resenje

pre 20 dana

Tomislav Tole Karadzic za spas Partizana.
r

realno !?

pre 20 dana

ako je mogao bordo da se ugasi moze i tamo neki partizan, kao da je to ne znam ni ja sta, jaka stvar jedan klub iz BG manje, i onako ih je previse slicno sam ovo napisao i 2013/2014 za blizanca
P

PD

pre 20 dana

Sve si dobro napisao ali se tada blizanac nije ugasio pa neće ni sada Partizan, a samo iz jednog razloga a to je što ovo nije Francuska nego Srbija. Sportski pozdrav
d

darkok

pre 20 dana

Teško će Partizan preživeti finansijski jedino ako se desi čudo pa da prodaju 2-3 igrača Saldanja, Severina, Sveta i za njih trojicu ako dobije 10.000.000e da se šutira u dupe, ali će biti dovoljno do zime da preguraju i do novih prodaja, jer od Evrope nema para već dve sezone(ispadamo od Genta) samo koga prodati na zimu? Pošto ja ne vidim da će neko vredeti iz trenutnog sastava. Lep posao radi stanoje prošlog puta kad je bio u klubu ostavio je pustoš i nismo mogli da prodamo igrača za više od 500.000e i ukanalio je klub za minimalno 15.000.000e i oterao sve mlade igrače na koje je moglo da se zaradi igrali mu matorci, Obradović, Miljković, Smiljanić itd.. Suma i Natho bukvalno bili izbačeni iz tima dva najbolja igrača dakle odgovara nekom ludi Ser šamrok kijevski jer polako ali sigurno gasi Partizan i timski i finansijski
G

GostLazar

pre 20 dana

Ajde bre prekinite da kukate vise jbt. Pazi kad mi je muka, obrisacu vas da ne citam plakanje zbog PFK i KKP. Daj Boze neka se ugase i cao, ako ne mogu da se sami staraju o sebi i zarade, ne treba niko da im pomogne. I Bordo je otisao u stecaj, sto ne bi neki tamo Partizan.
A

Ahahahahahah

pre 20 dana

😂😂😂 Ih bre mnogo se zbog tebe potresli.
v

vladano79

pre 20 dana

Podrska za Stanoja od pravih Zvezdasa. Samo napred Stanoje.
S

Saguenay

pre 20 dana

Interes ljudi za fudbal u Srbiji je na minimumu. Prepoznaju ljudi, kriminal, muljanje, neiskrenost i nezainteresovanost fubdalskih radnika i politicara da unaprede stvari. Kada vec ne ide dobro, okrenes se svojoj omladinskoj skoli. Stavis 11 mladih igraca, proci ce ili isto ili bolje ali ces barem napraviti 5 igraca za buducnost. Ovako trange frange, transferi, sprega drzave i kriminala i tako u krug do poslednjeg gledaoca na stadionima u Srbiji.
D

Da li ti stvsrno

pre 20 dana

Mislis da su Zvezda i Partizan krivi za stanje u fudbalu.Prvo za nase uslove sasvim je dovoljno da bude 10 ekipa u prvoj ligi.Drugo struka nam je zakovana u igrom u 80-im godinama.Trece jos u omladincima a ih treneri uce da su Bogom dani pa sudijama sve po spisku i takvi dolaze u prvi tim i svi su drugi krivi za poraze a ne oni kao ekipa.Cetvrto engleski,italijanski,spanski,francuski,nemacki i fudbal u ostalim evropskim ligama nisu podigli domaci nego strani fudbaleri a kod nas je ogranicen broj stranaca i plus mora dva bonusa i jednostavno ne mozes uigravati ekipu za Evropu.Peto ko jos kod nas hoce da gleda 50 faula po utakmici i opstrukciju igre gde ti se fudbal od 90min imas efektivne igre 20min pa ako imaju sreće protiv Zvezde i Partizana izvuku bod ili pobede e to rade mali klubovi.Ovako mogu do sutra da nabrajam.
Ž

Žocara

pre 20 dana

Stanoje je problem, a ne tim. Odbrana jeste užasna, ali dobar trener i to namesti, a Stanoje je sve samo ne dobar trener. Nije čak ni trener.
2

22334455

pre 20 dana

Ljudi, daj bre, svesni smo, narocito ko je gledao ovo mucenje od fudbala i fudbalera, da je sadasnji FK Partizan toliko urusen u svakom pogledi, da je to zalosno, vise nije ni smesno, nego je bas zalosno. Narocito izjave posle takvih utakmica, izjave trenera. Dajte vise ili da se iz korena sce menja, ili da se zatvori klub.
m

mirkozezek

pre 20 dana

grobarima izgleda odgovara da im klub bude u rangu slobode iz uzica,posto nista ne cine da se rese ona dva parazita u upravi, verovatno imaju dobre pare, sramota da su zbog para dopustili da klub kao sto je partizan propadne
P

PD

pre 20 dana

Aman a kako to misliš da promene? Ko je to pa kad i smenio neku Upravu kluba ili nevezano od fudbala bar nekog direktora u preduzeću ako za to nije imao podršku vlasti? Pa navijači su probali dosta toga od bojkot, preko održavanja protesta pa do pogrdno skandiranja na utakmicama na kojima su bili prisutni ( zbog čega je sam klub i bio više puta kažnjen) ali džabe kad rukovodstvo nema obraza da ode ( ili je moguće da i ne smeju to da urade) , sede i uzimaju pare za ono za šta su plaćeni, da uništavaju Partizan. Ko god misli da može drugačije da se nešto promeni taj se vara, pa ne možeš u današnje vreme da dodješ u klub da isteraš nekoga i tu ostaneš ili postaviš nekog svog. Jedino možeš da zbog toga nadrljaš. Sportski pozdrav
n

nemanja1512

pre 20 dana

dal je moguce da klub koji ima armiju navijaca cuti i trpi ovo propadanje kluba? dal je moguce da nekoliko hiljada evra vrede vise od obraza i casti.
J

Jug jug

pre 20 dana

Gde su one legende sa Tomićevog spiska podrške Partizanu? Ćute kao... Da li je ovaj tišler trener toliko opak da niko od starih i zaslužnih partizanovaca ne sme da reč kaže. Što ćutite? Bar opsujze glasno. Ovo je ponor.
B

Batistuta1

pre 20 dana

Meni nije interesantno gledati devet stranaca,koji pojma nemaju,i ne znaju ni gde ni kako su došli.I šta da su ušli u Lš?Aj bar da prave neku razliku.Smesni bre.

kuri

pre 20 dana

Шамрок Станоје ће сигурно и ово преживјети
N

Normalno

pre 20 dana

Zar je bitno dal ce Partizan da igra Evropu, da je nekom bitno doveli bi se normalni igraci i trener a ne amateri, koji ne prave razliku ni u super ligi, a kamoli u Evropi,osposobili bi Teleoptik da pravi igrace kao nekada.
k

kolorados

pre 20 dana

posle 6 komada od bilo koga objektivno trener treba da dobije otkaz. ali ovaj kao da je ferguson licno
m

molim?

pre 20 dana

Koliko znam, Partizan još nije ispao.
S

Selek

pre 20 dana

al ne znas brate da citas
J

Jesam gost

pre 20 dana

Tacno tako,proci ce sigurno al u ...Nada poslednja umire.E moj ti.
у

ултра.....

pre 20 dana

Ту је увек неугодни вашар у коцељеви..пали се машина... неко у среду се ту пласира а неко у Логу Шампиона !!! Појјј
M

Ma

pre 20 dana

Jes, i Zvezda nije Igrala 10 godina Evropi, pa evo sad dozivela renesansu, mozda mora i Partizan tako da prodje.
C

CeciB

pre 20 dana

Zvezdi nisu plaćali licence i izmišljali trećerazredna takmičenja. Da nije toga vi bi već pet godina bili bez Evrope
M

Mislite o tome

pre 20 dana

Zvezda 9 sezona zaredom nije igrala grupe!!! Od 2007 do 2017. Dve sezone nije nista. Zvezda nije imala cvonjak prebiven, a na dresu stoji broj za donacije. FKP ima 30 mil budzet i nikad vise stranaca. Sam Stanojevic izjavio da su im plate nikad vece, cak i preterano. I opet vam je vlast kriva. Zvezda je 2009 je samo mogla da sanja da plati za nekog 1 mil obestecenja. A vi placate Saldanju, Grimalda , Goha itd... Zvezda nije kmecala, vec je narod punio tribine. Vas nema nigde, navikli ste da vam se sve poklanja i novac za licencu. Zvezda je izbacena iz Evrope za vreme ove vlasti. Mislite o tome, a ne samo da upirite prstom u drugog.
Č

Čuj

pre 20 dana

Ovog a imala da plaća Suzukija jos u ono vreme čak 2 milina evra, o cemu ti pricas sine al ti dobro.
K

KIMI 85

pre 20 dana

@@Cuj Polako zemljace. Momak je pogresio, Zadnji put smo igrali grupe lige evrope i to 2007.. To sto ti pominjes Suzukija, tad smo imali Tojotu kao sponzora i imali smo para. Ovo sa sms je posle odlaska Piksija. Informisi se sine malo bolje.
Č

Čuj

pre 20 dana

@Kimi85 Ma deste brate imali pare u dugovima ste bili do guse koje vase pare, nego klinac prica neke price o nekim milionima, a vi dovodili za vreme Piksija igraca od 2 miliona u to vreme.
D

Da, da

pre 20 dana

@Kimi Imali ste tada para kad bio Piksi, a kad on otisao pljuvali ste kako vas ukanilo i da upropastio Zvezdu, kako to?
K

KIMI 85

pre 20 dana

Pre svega, potrosili smo na tog jednog igraca, ostali su dolazili za smesne pare, Barkos i Molina pozajmica, manje od 500 soma. Salas kupljen za nesto vise. Posle te zadnje sezone u evropi, Piksi je rasprodao skoro ceo tim. Bez ikakvog temelja, i osnove. Gde su te pare, ko zna.. Znaci cak i tad dok smo imali dobrog sponzora, predsednika sa imenom, iako se ispostavio kasnije ko je, mi se nismo razbacivali sa parama na prosecne strance i posle kukali na drzavu, sto vi danas radite. Velika razlika.
S

Sine

pre 20 dana

Zvezda nije Izbacena iz Evrope nego suspendovana na godinu dana, moras prvo da naucis sta je kad je neko suspendovan zbog necega, i kad ne neko izbacen zbog necega to su ti dva razlicita pojma.
D

Da, da

pre 20 dana

@Kimi Niste se razbacivali sa parama a dali 2 milona,koji odigrao 5 utakmica, daj sta pricas, pricaj price nekom drugom nisam ja neki klinac, to sto ovi iz Partizana dovode ameterske strance i sto sve vise zaduzuju Partizan to je drugo, kukaju navijaci i na upravu pa sto ih ne smeni neko.
K

KIMI 85

pre 20 dana

@da da Bato, to nisu price vec cinjenice. Obrati paznju malo. Suzukija smo doveli kad je bio reprezentativac Japana, i to vise kao marketinski potez uz naravno Tojotu kao sponzora. To je jedan igrac za koga smo se isprsili. Cilj je bio evropa. Nije sve iz budzeta Zvezde islo na igraca. E sad, vi placate vec godinama milionske iznose za prosecne igrace, a kukate na drzavu i vicete aparthejd. Placaju vam licence, regulisu kazne kod Uefe, i opet drzava kriva. Pa ne ide..
K

Karma_

pre 20 dana

Oni su tad na sav glas pevali neke pesmice na racun Zvezde, sta je bilo sad im nije do pesme
t

tenkista

pre 20 dana

Žalopojke na ovo ili ono je uvek rešenje, nikad mi krivi, uvek neko drugi. Za svaki sportski klub Evropa je najveće merilo uspeha, a to što kod nas bolje prvi u selu a ne drugi u gradu, takvi smo, volimo blato
N

Ništa

pre 20 dana

Od Partizana je ostalo samo ime. Tako da se uspelo u tome da bude klub ranga Čukaričkog i Napretka. Tako da ovo suštinski Partizan nije. Ostatak kluba koji služi privatnim interesima.
D

Djukela

pre 20 dana

Ovo je bukvalno amaterski tim
D

Djukela

pre 20 dana

Nista, pusteni smo niz vodu i cekamo bolje dane, umesto Stanoja dovesce opet nekog Cakara, Troboka ili Milana Smiljanića i tako u nedogled borba od 3 do 6 mesta. Ako slučajno budemo prvi na polusezoni opet ce biti neki hibridni ratovi, smenice se sudska organizacija i teraj dalje.
B

Baxter88

pre 20 dana

Pa mozete opet biti prvi na polusezoni ali to sigurno nece biti slucajno kao sto nije bilo ni prosle sezone vec se to planski gurate kako se ne bi bunili mnogo a i bili su izbori u zemlji a na prolece Zvezda iz trece ubaci u petu brzinu, vas sudije vise ne guraju i evo ti 15 bodova vise na kraju jer ni u Spaniji Djirona nije izgurala trku jer nema kvalitet i Real je na kraju rutinski bio sampion, isto je i kod nas...
G

Gostgost

pre 20 dana

Niste pusteni niz vodu. Kad prestanu da vam placaju licence, dugove za transfere i plate, da vam daju milione kako biste doveli 30 igraca, e tad cete biti pusteni niz vodu.
N

NR

pre 20 dana

I od Genta treba ispasti. Da uprava jos ostane! Sve je maslo 1 coveka.
B

Bob.f

pre 20 dana

Pa iskreno ne moze bolje...Vidis ko je trener a ko Kapiten Partizana...Pa zar to nije zlocin...
G

GostNezvani

pre 20 dana

I na Partizanovom lešu će se gostiti razni menadžeri, upravljači, pijavice....ih, ne brinite. Ovaj klub je na samrti, a uprava obraza nema. Bar da im je žao. Nije ni to.
2

2305

pre 20 dana

nemaju ni navijaci tog kluba zato i jesu gde su svi skupa
T

Tarzan

pre 20 dana

Nista.Pada Partizan jos nize dok neko ne uleti neku ozbiljnu lovu.E sada kada ce se to desiti,ko zna. Gadna situacija.
X

Xao

pre 20 dana

Kad spoji 10 sezona bez Evrope nek se javi
к

кикоман

pre 20 dana

Тад се нешто и пролазило...није проблем Гент него Динамо, Лугано,Гент...
M

Migeeeeeel

pre 20 dana

Lugano egal sa Besiktasem. A Zvezda ne moze Bodo da dobije ni u snu. Poraz Srpskog fudbala.
@

@migeeeeel

pre 20 dana

Bodo tukao Lugano 5:2. Toliko o tome.
P

Pod precku

pre 20 dana

Bodo je dobio Lugano 5 2, a Besiktasa 2x, bili su istoj grupi lani. Pre nego sto lupis nesto, informisi se. Uostalom, videcemo kako ce proci Bodo u revansu. Igrali su na svom terenu, vestak poliven vodom, gde je i Murinjo primao 6 komada.
У

Ултра....

pre 20 dana

Видећемо за Бодоооо Мигуелеееее хехехеехеехехеге СРЕДА У 21:00 НЕ ПРОПУСТИ...
G

Gle, gle

pre 20 dana

Kako se crveni teše, te Bešiktas te Roma, komedija.
N

Nenad1246

pre 20 dana

@pod prečku pa van gola Videćemo šta će biti al ispada po vašim i po pričama Miloja da oni ne znaju da igraju na drugim terenima kad ono oni zapravo izgubili samo jednu utakmicu u gostima zadnje dve godine.