Komentari na vest

Zenitova sila ugasila Zvezdine želje – Kasijera sad košta 20.000.000, u Sankt Peterburg stiže i Rodrigao

A

Ab

pre gotovo 2 godine

Odlicno.. Njima Rodrigao, nama ostaje Erak... Bolje ne može
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Sve je to lepo, ali sta je igracima motiv, osim nesto vise novca? Rusi ne igraju Evropu, mozda ce je dogodine igrati, a mozda i nece, ne zna se. Za Kasijeru na primer, tamo niko nece cuti, u Zvezdi mu je bila realna opcija da ce igrati LS ili LE. U svakom slucaju Zvezda sigurno igra Evropu ove jeseni. Nakon toga tom igracu jos vise moze da skoci cena i da se proda onda jos bolje. Ociti primer je Luka Jovic, koji se polakomio sto ide u Real i sto ce dobiti velike pare. I desilo se da uopste skoro nije igrao, doduse nije nesto ni pokazao. Gde god sad da ode, njegova cena ce biti visestruko manja. A da je otisao u manji klub z amnje para, mozda bi sad vredeo i duplo. Drugi primer jer Tadic, koji je mogao da ode u jaci klub, ali je bio potpuno zadovoljan u AJaksu. Tamo je kapiten, sve se vrti oko njega i ima maksimalne minute u igri. A sto se tice Dzjube, njemu licno zelim da ostane bez kluba i igre, doveden je mladji. On je u godinama kad ne moze bas puno da bira, a sad ce izvisiti, sto mi i nije zao.
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

@Pedja108 Sa jedne strane imas Zenit i Rusku ligu (Ne igranje u Evropi + 6/7 najjacu ligu u Evropi),a sa druge strane imas Zvezdu (Evropu i cirkus Super Ligu).Verovatno bi ti izabrao Evropu (Verovatno i brukanje u LS) i Crvenu Zvezdu,a ne pare i uslov da jos vise napredujes.Vratice se Rusi za godinu dana u Evropu i pre ce otici negde u top 5 iz Zenita nego iz Crvene Zvezde ili Partizana.Nabroji mi 20 igraca koji su otisli direktno iz Zvezde u Ligu 5,a ja cu ti nabrojim 50 igraca koji su otisli iz Ruske lige u top 5.Nemanja Vidic,Branislav Ivanovic su primeri (Iz Spartaka i Lokomotive Moskve u Mancester United i Chelsea)
P

Pjer Karden.

pre gotovo 2 godine

Rusi će se od 2023 vratiti u Evropu to je sigurno,vi koji postavljate pitanje šta će u Rusiju kad ne mogu da igraju evro takmičenja,iz dva razloga,zbog novca i zbog toga što ta takmičenja osim LŠ su realno Miki Maus takmičenja i znače samo evropskoj periferiji poput nas.Treće,Zvezda duguje preko 70 miliona evra,klub nema zašta pas da ujede kakvi crni milionski transferi i plate.
P

Pitanja

pre gotovo 2 godine

Ovo se i ocekivalo. Pitanja koja imam i stvari koje me brinu, po pitanju Zvezde su: da li Zvezda moze ili da li ce moci da igra evropu sa Gaspromom na dresu i sa reklamom na istocnoj tribini? A drugo pitanje je, koliko je uopste pametno da Zvezda igra generalku protiv Zenita u ovoj situaciji? Manite me rusofilskih i putinovskih fora i fazona, kao i zapadnjackih, zaista me zanima misljenje ljudi po ova dva pitanja, sa racionalne strane.
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Pogotovo kad su im uzeli dva zeljena igraca. Ta prijateljska je nesto najgluplje sto mogu da urade, ali mislim da je to moranje zbog sponzora Gasproma.
Д

Друже

pre gotovo 2 godine

Звезда је играла европу са натписом гаспром а ако си пратио Звезду у европи на истоку су могао да видиш да за европске текме не стоји гаспром на истоку а то о чему полемишете само схватите Звезда нема пара да плати квалитетне играче у томе је суштина
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Na dresu može na tribinama ne može ko i do sad što nije moglo. Te priče koje slušate na pinku i informeru o proterivanju ruskog i rusa nisu tačne. Na udaru su samo oni koji su u direktnoj vezi sa njihovim predsednikom. Niko ne smatra sve ruse krive za rat već pojedince na čelu sa jednim čovekom. To je to. Običan rus na zapadu i dalje živi normalno kao i do sad. Nemojte nasedati na propagandu ni sa jedne ni sa druge strane. Jedno je sigurno da svi lažu.
G

Goci&Žare

pre gotovo 2 godine

Čudan potez mladog igrača koji ima perspektivu i odličnu sezonu iza sebe. Ostanak u Rusiji u ovom momentu je najgora opcija jer kvalitet lige drastično opada, Evropa nije dostupna... katastrofa, fudbalsko samoubistvo.
P

Petran

pre gotovo 2 godine

Bolje da gostuje Arsenalu iz Tule nego Spartaku iz Subotice
Б

Брига њега за квалитет

pre gotovo 2 godine

Дечко има загарантовано 2 милиона € на годишњем нивоу а то Звезда није могла да му плати
M

Marinjo1

pre gotovo 2 godine

U Zvezdi bio imao od 800k do 1m, ako bi to mogo da pottosi, da ga... A stavio bi se Evropi u izlog u Zvezdi, velikani ce da izbegavaju Ruse narednih 15 god i kad sve ovo prodje. Plitki su ti fudbalski mozgovi
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Košta tačno 0 evra. Igrači ruskih klubova mogu da odu bez obeštećenja.

bojke

pre gotovo 2 godine

Zanima me jedna stvar. S obzirom da su rusi pod sankcijama i da igraci mogu da napuste klub kad hoce ako sam dobro shvatio, sta sprecava igraca da sa klubom napravi dil da uzme procenat od transfera ili tako nesto slicno predje u neki ruski klub za finu svotu novca i nakon par nedelja ili mesec dana samo raskine ugovor i vrati se u svoj klub uz neki razlog kao sto svi govore da se plasi za bezbednost , rasizam itd.
g

ga

pre gotovo 2 godine

Е Србине... како размишљаш... Одмах ће Вазура и Терза да те запосле као саветника
G

Grmi

pre gotovo 2 godine

Kupite keita blade
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Ruska braca, Gasprom…. Povraca mi se
N

Nemanja19899

pre gotovo 2 godine

Ako su toliko “ambiciozni” da igraju rusku ligu samo onda nam takvi i ne trebaju,ti sto jure samo lovu ,bez ambicija za nesto vise , neka ih u Zenitu.
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

A šta će da kažeš kad Eraković ode tamo?.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Tu je Djuba!
?

?

pre gotovo 2 godine

ja ne znam koja je logika igračima da idu u Rusiju da igraju a nema Evrope nista ne mogu da igraju niti ko da ih vidi...Ako samo juriš pare hvala ti sto u zvezdu nisi dosao
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Gledao sam neke youtube klipove, i mogu reci da mi je drago sto nije dosao u Zvezdu. Nigde igranja glavom, igranja levom nogom, svaka akcija mu dolazi sa desne strane, kao da se i ne krece prema levo. Imao je dobru sezonu, poklopilo mu se, pa je davao golove, ali pitanje da li ce se ponoviti i ove sezone. Neka njega tamo, a mi ce mo se snaci.
R

Ricky

pre gotovo 2 godine

Dovesti Bast Dosta istekao mu je ugovor sa Brizom, napadac koji je uvek davao golove gde god je igrao. Jeste da ima 33 godine, ali sam ubedjen da za kvalifikacije i nasoj ligi ima da pravi razliku. Kao El Arabi u Olympijakosu.
Z

Zvezdas1989

pre gotovo 2 godine

Odlično izgleda ovaj Ćirlični logo Gasproma. Bio bi preljep i na Zvezdinim dresovima
t

tvorza

pre gotovo 2 godine

Ima da plati 20m za ovog na zimu sta mu tesko kad nisu njegove pare.
s

sad ce av

pre gotovo 2 godine

Da uvede sankcije. Kako neko sme da kupi igraca koga zvezda juri haha
n

nekilik120

pre gotovo 2 godine

Kad ste nesposobni pa cekate da ode i Rodrigaoo. Al nema veze sacuvajte Erakovica i Dragovica ovu sezonu i taj stoperski tandem nam je ok.
R

Razumljivo

pre gotovo 2 godine

Dobijaju lovu na ruku, platu istu koju bi im i Zvezda dala, a Zenit plaća i obeštećenje. Potpuno sam ubeđen da Kasijera neće ponoviti rezultat iz prethodne setone, već da je bilo samo reč o jednogodišnjem bljesku. A što se tiče Rodrigaa, tu su mi pomešana osećanja, ne znam šta da mislim o njemu. Mislim da je on sličan igrač Dragoviću i da nam na drugom štoperskom mestu treba drugačije rešenje.
1

1992

pre gotovo 2 godine

Ma da, Zenitu valjaju, ali vama ne 😁
R

Ros

pre gotovo 2 godine

Da su presli u zvezdu ovaj prvi bi verovatni bio najjači stranac ikad a ovaj drugi bolji od Dragovića i odlično bi se uklopili. ovako, pošto nisu, bezveze su obojica.
Z

Zan Pjer

pre gotovo 2 godine

Da je dosao u Zvezdu kostao bi 3 miliona najvise kao Bukari, koja nepravda trzista.
N

Nebo

pre gotovo 2 godine

Da je babi...! Igrac vredi onoliko koliko je neko spreman da plati za njega, tačka!!!!!!!