Komentari na vest

Želje Vošinih pojačanja: Grupna faza Lige konferencije i trofej Kupa

m

maxim

pre preko 1 godinu

Na duze staze ako se gleda jedan iskusan i jedan mlad igrac.Strateski je vojvodina pojacala odbranu.Sto znaci da Ljubisavljevica ima u planu da proda.Bogdanovic ce da se kali.Obicno mi se uprava ne svidja kako posluje ovaj put je dobro to.zamislila ako iza kulisa nema nesto trece.
s

srecacasreaa

pre preko 1 godinu

Ovaj Ljubisavljevic sad vidim stvarno igrao evropu.Sva cast.Vidim da ga ovi Litvanci na zalgirovom zvanicnom instagram i f.buku ispratise velicanstveno.Vojvodina pametno pazarila igraca kraj ugovora prijatno iznenadjenje.
z

zauzeto ime

pre preko 1 godinu

navijam za partizan, volim vojvodinu patriotski, ali da se ne lazemo svakih 6 meseci ista prica: pucamo visoko, krene igra sa odlicnih 5-6 meceva, i onda pad 10 kola i tako u krug
L

Lenko

pre preko 1 godinu

Fenomenalan igrac! Igra kevog i desnog sluzi se sa obe noge podjednako.Dobila je vosa paket.Svaka cast za ovo pojacanje.Posebno sto je mlad u najboljim godinama moze se i prodati.
V

V V

pre preko 1 godinu

U redu je pisati intervju sa novajlija a koji su došli pogotovo sa Ljubisavljević em koji je ostavio odličan utisak u Gorici i Žalgiridu pogotovo al trebalo bi da novinar koji prati Vojvodinu u Antaliji da napravi zajednički intervju za sutra sa našim sjajnim omladincima Bukincem i Kovačević koji su 3 u Evropi kadeti prošle godine a na pripremama ostavljaju fantastičan uzisak