Komentari na vest

Završeno: Lanetov sin od ponedeljka u Zvezdi, ugovor na tri godine, plata 200.000 evra

G

Gost121

pre 3 meseca

Ko je imao priliku da ga gleda video je da je dečko pakao od igrača,veći talenat od cala.
N

Nedeljko Kokot*

pre 3 meseca

Ne čudim se mladom Lazaru, ali se čudim njegovom ocu Lanetu! Ne mogu da verujem da drug Lane nije shvatio da u Zvezdi ne uspevaju naša deca, veća samo Afrikanci! Nikada njegov Lazar neće dobiti šansu pored Afrikanaca! Kada to bude shvatio drug Lane, biće mu kasno!
O

Odlican posao

pre 3 meseca

Veliko BRAVO za upravu i Terzu,uzeli su vojvodini najboljeg mladog igraca koga imaju u klubu za samo 30K obestecenja,eto Zvedi 4-5 mil za malog Laneta vec za 2-3 god,smem da potpisem!
K

Kalcopolista

pre 3 meseca

Eno sajtovi u Turskoj objavili da je Fener kupio Sldanju za 4-5 mil i da je transfer zavrsen... i sta bi sa onih 10-15 mil sto se pominjalo, pojela maca haha...Cirkus od kluba,najboljeg igraca ne mogu da prodaju za vise od 4 mil 🤣
K

Kalcopolista

pre 3 meseca

Eno sajtovi u Turskoj objavili da je Fener kupio Sldanju za 4-5 mil i da je transfer zavrsen... i sta bi sa onih 10-15 mil sto se pominjalo, pojela maca haha...Cirkus od kluba,najboljeg igraca ne mogu da prodaju za vise od 4 mil 🤣
G

Gost1976

pre 3 meseca

@Kalabasas – druže Kalabasas, vidim da te nisu još obavestili o dve stvari! Prva, u današnjoj Zvezdi (Terzića i Milojevića), u prednosti su fudbalske cepanice iz Afrike i druga, mali Lazar nikada neće dobiti šansu kod ovog Milojevića, poznatog po pet uzastopnih otkaza u inostranstvima! Zar ti najbolji dokaz nije Sremčević, koji je doveden u zimskom prelaznom roku i umesto da bude forsiran celo proleće., on je celo proleće presedeo na klupi, a forsiran je bio fudbalski balvan Nedaje! Napred Zvezda u Evropu, sa Afrikancima!
K

Kokot Nedeljko.

pre 3 meseca

@Gost1976... Kalcopolista, kako je navijati za klub koji 7 god za redom ne zna sta je to titula a LS igrao nije preko 20 god,jel tesko?
K

Kalabasas

pre 3 meseca

Ja sam napisao za omladince....ne za miloja...
N

Novosadjanin

pre 3 meseca

Ovi pajaci iz Firme bi ćutali sve i da im stadion odnesu u BG kod Terze. Toliko smešna grupa plaćenih navijača, cirkusanti sa pijačarskim torbicama preko grudi, fejk kačketima, klub im se raspada oni glupe napredne studente. Tragedija.
B

Bluray

pre 3 meseca

Al si ih opisao....ja gledam pa ko su te nesreće ni jedan preko 50 kg,nabili te pijacararke,neke crne maje s futoške, jel njih neko zajebava,većina ko da leba nema da jede...neka deca napacena...
B

Bivša petica

pre 3 meseca

Još jedan u nizu mladih talenata koji će nestati poput: Kabića, Nikolića, Mitrovića....šteta.
F

FM

pre 3 meseca

Pranje para, uzimanje procenta, nece ovaj biti ni godinu dana u klubu, pa ce biti prodat.
O

Otkad

pre 3 meseca

Je ovaj Zbiljić došao, samo pogledajte koliko talentovanih klinaca je otišlo. Nešto tu opasno smrdi.
B

Bravo

pre 3 meseca

Bravo
Г

Горан Гоги

pre 3 meseca

Кабић у најави
Š

Škrabotina

pre 3 meseca

prepotentna nepotistička perionica para
G

Gostiona

pre 3 meseca

A Terza trlja bradu …kakva kombinacija!? A onda bezi mali preko sledece godine…
S

Srbo Kanadjanin

pre 3 meseca

U nas ovde u Toronto (Hamilton) klinci (teenagers) furaju jos gluplje frizure. Slepe siske na celo i vire ispod njih. Najgore je sto misle da su kul. Ja sam svog malog odveo kod barber, bolje on da ga sisa nego ja, realno.
T

Tolstojevski

pre 3 meseca

Sibirski barbarin!
с

сад и

pre 3 meseca

Гробаре доводи,а навијачи ћуте јел ће бити неки 💲и за њих.....
K

Kalabasas

pre 3 meseca

Odlično pojačanje, pravi potez, pojačace konkurenciju u zvezdinim omladincima, počeće sigurno 20 utakmica ali u omladinskoj ligi srbije. Pa da nešto vredi otišao bi u Belgiju lane je tamo bog,ali kad izadjes na teren svi zaborave čiji si....možeš ili ne možeš.
C

Cccc

pre 3 meseca

Zašto ne probate ništa nas nije koštao z njega se može uvek uzet pola miliona.
T

Tegusigalpa

pre 3 meseca

Terza se u ovom prelaznom roku izgleda fokusirao iskljucivo na talove i kombinacije... Bas lose za klub, za njega odlicno. Njegov zivotni still ocigledno zahteva veliko ispumpavanje novca iz kluba na razlicite nacine a cini se da je i sve pohlepniji.
R

Rajko car

pre 3 meseca

Puma Rodrigez ceo zivot igra covek levo,a kod nas je predvidjen desno.Koreanac covek desni bek,predvidjen da igra levog.Jer tako smo u mogucnosti..
E

Evo va jos jedan

pre 3 meseca

Korejanac igra levog beka u reprezentaciji vec par godina. U klubu igra i levo i desno. Ajde makar pogledaj, iskucaj, istrazi, nije tesko. Za Pumu cemo da vidimo jer po meni imamo previse igraca na krilnim pozicijama. Moze Olnijaka i desno a ovaj Puma levo. Ajde samo da se pljune. Pljunu Zvezdu, pljuni Partizan, pljuni FSS, pljuni selektora, pljuni Terzu, pljuni Vazuru, pljuni reprezentaciju, pljuni svakog igraca, ekonoma, trenera…Jbt, koliko svi pljujete ja ne znam kako se Panonsko more nije pojavilo opet…
N

Naopako

pre 3 meseca

Od kad se zna za njega prate ga negativne stvari od psovanja trenera u reprezentaciji do muljacine u Vosi sada. Katastrofa.
T

Terza...

pre 3 meseca

...ispalio vojvodinu za medalju,uzeo im najboljeg mladog igraca za samo 30.000,odlican posao👏
m

mare fkv

pre 3 meseca

I onda vi isti postavite komentar ''zasto samo zvezda nesto uradi u Evropi''. Nista oko ovog transfera nije cisto, ali bitno je da je stub srpstva uzeo jos jednog bisera nekom klubu, pa ce sutra da se kuka kako samo vi radite nesto za Srbiju...cuj mene ''unistavate''....radite
E

Eseks

pre 3 meseca

Kakva je ovo napredna kombina eee Srbijo kukala nam majka sa ovima..
d

dr finansija

pre 3 meseca

lazar ce na papiru imati 200 somica al ce 50 i kusur otici doktoru mada i 150 posle toga nije mala para
D

Dejanii

pre 3 meseca

Zvezda još uvijek nije dovela igrača za LS. Sve vrijeme se pojačavaju za LE/LC . Onaj iz APOELa, onaj iz Famelicao, ovaj iz Vojvodine. Pitam se kakav je kalibar koreanac lijevi bek. Stojic mi se čini kao veliki ratnik. Nadam se da nisam nekoga izostavio. Spominjali su se Ristić i Radonjic, ali nekako ni jedan nije zvanično potpisao.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Druze ima jos vremena. Ozbiljniji igraci ne zure. Tek kada prodje EP videcemo sta ce se dogadjati..
D

Dejanii

pre 3 meseca

Grohotom se nasmijah u sebi kada vidjoh 200k plata. Onda sam pomislio možda je to na nekoliko godina toliko , ali je ipak na godinu kao sto sam na prvu pomislio.. Neka mu je sa srećom. Nadam se da neće ostati u sjećanju samo kao Lanetov sin.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Mene više brine ovo, kao starter na tom mestu predviđen je Puma Rodrigez. Znači ako smo se nadali da je doveden kao rotacija i da ozbiljnije pojačanje na toj poziciji tek sledi, grdno smo se prevarili. Doveli smo pumu u džaku da bude starter u borbi za LŠ. Znate kako, nemam ja problem sa ovim. Ozbiljno. Jasno mi je sve kako se kod nas razmišlja i radi. Ali Terzo brate, bar malo poštuj navijače, makar malo. Pusti priče o još boljem timu, igračima od 8 miliona i bajke koje pričaš od kraja sezone. Izađi pošteno i reci narode, nemojte očekivati čuda, pokušaćemo da napravimo tim da uzme prvenstvo, u Evropi imamo zagarantovanu LE, nama dosta.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 3 meseca

Nikad u istoriji Zvezdini navijaci nisu bili pasivniji! Oruzana pljacka!
L

Lažni fudbal

pre 3 meseca

A daj sine 200k godišnje uzimaju sad svi pa nije dao 20golova za 200k momak ima 15utakmica u superligi ko nas pali više
4

4 Duple Krune

pre 3 meseca

Klinac je od malena veliki navijqc Zvezde isto kao i njegov otac Lane,tako da je prelazak u Najbolji klub na celom Balkanu njegovu Zvezdu sasvim dobar i logican izbor,pogotovo sto smo ga doveli za Minimalno obestecenje os samo 20-30K sto je prava sitnica!
M

Mikiurke

pre 3 meseca

Imas Instagram tik tok, znaju nasi omladinci da je Isao u Arenu na Partizan. Dzaba pises Lane.
S

Sve

pre 3 meseca

Je zbiljić nemac najavio u telefonsko intervju danas Dnevniku. Dakle Lazo Bakmaz uvek prvi dozna i objavi o Vojvodini. A rekao je kom se ne sviđa Vojvodina nek ide. Ako je tako izgleda da smo u pravu kad kažemo da u Vojvodini sede već tri decenije antivojvofinsši koji se tale gde stignu sa BG projektima. Od Vujsčića 90te do Lanetobog klinca. Lane sve nas koje poznaješ i lažeš 20 g u oči zaboravi. Idi kod betzsna koji si do juče pljuvao na sva usta
d

da li je moguce

pre 3 meseca

Da li i u zvezdi ima zagarantovanih 15 utakmica 60 ili vise minuta po utakmici? 17 godina i NISTA do sada nije pokazao a plata kao da je Mesi!? Ovde nesto debelo smrdi.
d

d.g.

pre 3 meseca

Terzo, sa ovom platom za nedokazanog talenta si prevazišao samog sebe.
г

гост 1312

pre 3 meseca

Брате мој, малољетно дијете са 163 минута суперлигашког фудбала, 20 хиљада евра мјесечно плата… Реал Мадрид, ПСЖ, ма шта они, Саудијци не дају паре као Терза, ово је смијешно. Дијете које ће у Звезди играти колико и ја! Које је буразер милионе обрнуо преко клуба док се против њега води кривични поступак, то нетфликс треба да сними, какав Ескобар и Ел Чапо, ово је гангстерај на макс, брале мој!
?

??

pre 3 meseca

Ima isti friz kao moja baba
D

Dell

pre 3 meseca

Srsmota.
С

Север Србије

pre 3 meseca

Шта је срамота?
Г

Гоуст

pre 3 meseca

Породица Јовановић је заслужила апсолутно све ово...Изузетно добри људи.А Бајина Башта добија још једног репрезентативца у низу!
H

Hvala mandari

pre 3 meseca

OVIMA OD KAD DOSAO MANDARIC U KLUB POGUBISE SVE NAJBOLJE MLADE IGRACE!
M

Mi smo FKV

pre 3 meseca

Zbiljicu odlazi, Mandaricu spasi nas !
D

Drndo

pre 3 meseca

Zvezda radi pametno ali iz razloga sto dovede 10-15 najtalentovanijih za 2-3 miliona i ona da jednog uspe da isforsira i proda za 5-6 miliona,u plusu je. Dovela Stamenica besplatno prodala ga za 5.5 miliona.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Puna podrska za Terzu i upravu u inat svim dusmanima,idemo i do 5 Duple Krune sledece sezone!
G

Gosttt

pre 3 meseca

Je l ima on ime ili se zove Lanetov sin?
L

Lane Zvezdas

pre 3 meseca

Mali je Zvezdas od malena isto kao i njegov cale Lane i to nikada nije krio,tako da je dolazak u voljeni klub i Sampiona C.Zvezdu bio logican i najbolji izbor! Bravo za Upravu i puna podrska,imacemo sve najbolje mlade igrace u Srbiji od kojih ce da se uzme dobra lova za par godina,Nedeljkovic i Mijatovic su najbolji pokazatelj!
M

Mikiurke

pre 3 meseca

Spin, ima Lesorom dres, isao na KK partizan u Areni. Imas sve na Instagramu I tik toku. Poz Lane!
M

Miliiii

pre 3 meseca

Mali praziluk, vredjao selektora, trenere... Pogledati na forumu FKV, srenschot slika, objava, lajkova KK partizan, dres Lesora i Pantera.
s

sale_doboj

pre 3 meseca

Aj dont giv komentar!
Z

Zvezdazvezdarac

pre 3 meseca

Ej, pa cela mlada NASA generacije zna da je mali grobar. Isao je na kosarku, skidali mu Slaninari dres KK partizan. Kakvu poruku ovim ugovorom saljemo nasoj deci? Ej, tatin sin...
s

sms

pre 3 meseca

Jadan Milojević, čovek insistira na standardnom timu i konceptu igre a ovi iz uprave (tj. dr. T.) gomilaju igrače kao da prave sabirni centar..
D

Dupla Kruna x 4

pre 3 meseca

ODLICAN MLADI IGRAC ZA MINIMALAN NOVAC,DOBAR POSAO! 👍
D

Dupla Kruna x 4

pre 3 meseca

ODLICAN MLADI IGRAC ZA MINIMALAN NOVAC,DOBAR POSAO! 👍
M

Mililil

pre 3 meseca

Hoce poneti dres KK Partizan sto mu je Firma skinuli?
G

Ghost47

pre 3 meseca

Sram vas bilo Terzicu, Mrkela, i Marine, pojacanja do sad nisu ni za konferencijsku ligu, a ne za LS, strasno sta radite
R

Raša P

pre 3 meseca

Sve što vredi u Srbiji i regionu da se dovede u Zvezdu! Ovo su reči gospodina Zvezdana Terzića. Još malo pa 4 zvezdice iznad grba!!!
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Totalno nam nije bio potreban. Imamo toliko mladih igraca po Graficaru I raznim pozajmicama da ni sami nismo sigurni koliko. Jedino je dobro sto ga nismo platili... da gubitak bude potpun.
F

FKV021

pre 3 meseca

Opet vas je terzinjo navukao , počeli ste samo krševe da dovodite od nas.Samo kad smo ga se rešili deriste nevaspitano.Umislio da je nesto.
@

@ns

pre 3 meseca

Ne sumnjam u to da je deriste razmazeno, ali dovodi ga za samo 30 hiljada... Vrlo je mlad, cak i ako bude promasaj prodace ga za bar 500 hiljada...
B

Bravo Terza

pre 3 meseca

@fkv... A tebi krivo sto vam dr.Terza pokupio najtalentovanijeg i najboljeg mladog igraca i to za samo 30K evra obestecenje,pa ga odmah nazivas 'krsem' i odmah kao ne valja vise haha...kako si providan!😂
Y

Yoyoyoy

pre 3 meseca

Gledaj svoj kanta klub pusti ti nas ,10god u pećinama
?

??

pre 3 meseca

Jeste nevaspitan, al je dobar igrac. Ako mu srede vugla u buducnosti ce biti odlican
С

Север Србије

pre 3 meseca

Могли сте да га се решите и без нас. Чини се да Воша баш и није хтела да га се реши.
s

serMudro

pre 3 meseca

...živ mi ti, ako se svi treneri omladinske škole FK Vojvodina slazu u istom da talentovanije dete nije kročilo u Vojvodinu onda ne znam baš ko se za e bao...
@

@fk

pre 3 meseca

Ok ako kazes da je takav, mozda i jeste...ali ne vidim gde je tu Zvezda pogresila? Dovodi klinca za mizernih 30 hiljada, i sve da bude promasaj prodace ga bar za 500 hiljada! Mislim da je u svakom slucaju Vosa na gubitku, a ti sam pokazujes koliko ti je krivo...
p

prijatelj

pre 3 meseca

Radnica iz kluba zaduzena za obradu i uplatu plata nije obradila i uplatila plate jedino Malom Lanetu, oni to nisu prijavili, vec sacekali da ima dovoljno meseci da mogu da uzmu ciste papire. Kada se saznalo, Malom je sve uplaceno, a radnica je dobila otkaz. Zasto, kako i usled cega se dogodio taj propust, sami zakljucite. Dugo traju ucene i podmetanja matorog, od mesetarenja po omladinskoj skoli sa Grujom, pa tako redom. Sad je vreme da se otera i Maradona procenat i Gruja trans, Lanetu zabraniti ulaz na SCVB i Karadjordje!
R

Rsb

pre 3 meseca

U klubu ce biti predsednika ko se postavi, a ne koga navijaci/simpatizeri hoce, tako je u svim klubovima do 3/4 lige. Zna se ko se pita, ne moze da se kaze ne kao u Batino vreme. Tada je bilo drugacije, posebno u fudbalu. Zna se cija je i agencija koja uzima mlade igrace. U ovom slucaju je i senior dobio za potpis ugovora, kao i trecinu od naredne prodaje. Hoce sad da izvuce pare, na repku, ime. Odbijena je u ljubicastom i crvenom klubu u belg.
D

Darth Vader89

pre 3 meseca

A zar nije zbog ne poštovanja ugovora, odnosno dečko nije odigrao 15 utakmica po 60min. Kao sto mu je bilo obećano.
U

Upoznat

pre 3 meseca

Sve tacno od reci do reci. Samo da dodam da se gruja trans odrekao zbog lanetovog pritiska 3-4 igraca iz 2006 generacije koji su bolji od malog laneta za 3 klase. I naravno nece odgovarati nikom zbog toga
G

Ggostt

pre 3 meseca

Šta pišeš ti kakva radnica za uplatu plate, pa niste vi mesokombinat,a bonovi za topli obrok?Imate li vi revizora, finansijksog direktora, ko uopšte potpisuje mesečne izveštaje?Valjda treba igrač da obavesti klub da mu se duguje pa tek onda a ne više od 15dana ide opomena za raskid ugovora.Mislim koji će i nama ovaj mali, ali tvrdili ste na ovom sajtu da je laž i da mu se ni dinar ne duguje, lebe mekani.
m

molim?

pre 3 meseca

Stvarno neko misli da će mali da dobije minute u Zvezdi, bez obzira što je Lanetov sin? Ako je zaista talenat, neka se to potencira, kroz neku statistiku, karakteristiku, nešto tako. Ovako, ispade da je poznat samo po tome što je Lanetov sin.
V

Vojvodinaš je

pre 3 meseca

Šta drugo nego poželeti mu sreću!Oni koji će ga sada pljuvati,vređati ili slično samo da znate na krivoj ste adresi ,za to je adresa na Vujadinu i tenderaš Zbiljić jer on je napravio idijotski ugovor i pristao na klauzulu od 15 utakmica po 60 min,to je moga pristati samo neko ko mrzi klub ili ima nekakav dil ili je morao tako,kako god dovešće klub do dna .Dovođenjem raznih likova koji kao vole Vošu je samo maska za još veće urušavanje.Mandariću nikad te niko nije ovako prešao ali nisi mali pristao si na to.Jovanović je za Kabića Ronaldo!
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Za Kabića je svako Ronaldo.
s

serMudro

pre 3 meseca

i Ronaldo "zuba" i Ronaldinjo i Mesi i Kristiano Ronaldo, toliko je bolji od Kabića, provereno !!! Ne bi se iznenadio da mali već sad startuje sa klupe kao bonus .

Proficap

pre 3 meseca

Kakve su ovo kombinacije, kakvo je ovo pranje para??? 200.000 evra plata. A nece igrati, u stvari igrace koliko i Kabic.
?

??

pre 3 meseca

Da al 200 000 na tri godine. Da je otisao preko imao bi isto toliko
S

Slaninari SG

pre 3 meseca

Lakinjos jel jos lajkujes i serujes partizanove objave na tik toku, ili si sve brzo obrisao. Nemoj cale da vidi propasce mu kombinacija.
@

@slaninari

pre 3 meseca

Nije ti to smetalo dok je bio u Vosi???
M

Mali je Zvezdas

pre 3 meseca

@Slaninari... A sad je kao "partiazanovac" cim je presao u Zvezdu haha kako vam je krivo sto ste ga izgubili.
@

@slanina

pre 3 meseca

To ti nije smetalo do sada kada je otisao iz Vose??? 😂 Kakav licemer... 🤡
V

Voša leole

pre 3 meseca

jel taja givovao komentar?

RealNo1

pre 3 meseca

Да ли ћемо икада овако знати плате играча у Партизану?
M

Mocartizan

pre 3 meseca

@RealNo1,, Sponzori fuzionisane igokeje nece to namerno da objave!
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Hoćemo. Evo za Eduarda doznasmo sve u cent. Opet, to je ta mistična trešromantika. Teško štivo.
N

Novosadjani

pre 3 meseca

Mali partizanovac, nek je otisao, nikakav igrac, a tek sto je umisljen, procice i gore od kabe. Samo napred Vojvodina. Zbiljicu odlazi!
R

Realni Arth

pre 3 meseca

Dobro dosao momak, zelim ti dobro zdravlje, puno srece, mnogo radosti i uspeha. Ne razumem grobarcice zasto su toliko napadni, aman ljudi!! Sto se tice mladih igraca, pa iskreno, ako ima interesovanje, energije i kvaliteta igrace, ako izigrava neku zvezicu e onda bice problema. Pa nama Lucic sve do povrede bio skoro standardan, Stamenic isto, Sljivic, Mimovic, Nedeljkovic igrali gotovo standardno. Mislim da Zvezda zaista misli na buducnost, i trenutno imamo bas solidan broj mladih nada,= Sljivic, Mimovic, Radojevic, Lucic, Knezevic, Jovanovic, Sremcevic, Lekovic, Kabic...itd. A pri tom, imamo bas ozbiljnih prvih 11! Pozdrav!
p

prijatelj

pre 3 meseca

Radnica iz kluba zaduzena za obradu i uplatu plata nije obradila i uplatila plate jedino Malom Lanetu, oni to nisu prijavili, vec sacekali da ima dovoljno meseci da mogu da uzmu ciste papire. Kada se saznalo, Malom je sve uplaceno, a radnica je dobila otkaz. Zasto, kako i usled cega se dogodio taj propust, sami zakljucite. Dugo traju ucene i podmetanja matorog, od mesetarenja po omladinskoj skoli sa Grujom, pa tako redom. Sad je vreme da se otera i Maradona procenat i Gruja trans, Lanetu zabraniti ulaz na SCVB i Karadjordje! Ova liga je privatna i ko god da dodje bice ovako, ustvari moze da dodje koga postave. Elmer ima ogromnu odgovornost, hoce, ali moze koliko mu se dopusti.
B

BicuSlobodan

pre 3 meseca

Ovo je u rangu one teorije 1999. kad Valjevo dugo nije bombardovano pa se pričalo da u NATO štabu kafe kuvarica je iz Valjeva pa svako jutro stavi šoljicu kafe preko Valjeva na mapi.
C

Czbvh

pre 3 meseca

Zbog ovog je dobio tu klauzulu za pocetak meceva, a sad i slobodne papire. Nudjen je i partizanu, standardu, anderlehtu, gentu, samo su ga nasi potpisali. Sastajao se matori sa Markom nekoliko puta. Bonus za potpis, trecina od naredne prodaje.
a

ajmoStop,spin,ŽPmašinerija

pre 3 meseca

Ovo je LAŽ, ako znaš prilike u omladinskom pogonu Vojvodine onda kazi istinu, da se guraju deca samo platežnih roditelja, da je mali Jovanović još od petlića po mišljenju svih vunderkind sa svih aspekata modernog fudbala tehnike,taktike i kondicije, da su svi saglasni da možda talentovanije dete nije bilo u Vojvodini !
2

2342342

pre 3 meseca

druze,kako god da obrnes hajde tebi da firma gde radis ne isplacuje platu toliko dugo,zar mislis da niko ne bi otkrio???nije on duzan da se buni uopste vec da ima neko ko ce da proveri poslovanje u finansijama,finansijski direktor,gde je tromesecni obracun,sestomesecni,godisnji??? kaze " KAD SE OTKRILO" ... pa koliko je proslo dok se otkrilo,tako ozbiljno drustvo u bilo kom pogledu treba da radi???kao i sto su na onog malog iz partizana osuli drvlje i kamenje a dugovali mu 47 plata. HEJ, 47???? 4 godine,dajte ljudi sta vi pricate??
G

Gorostas

pre 3 meseca

Obrtni okreni pljuvači po malom posto nije iz Partizana. Mi u Partizanima imamo Semedar Baždara vunderkinda puni se Prica na albanskom primorju o njemu
j

jojo

pre 3 meseca

Ovo je zesci promasaj. je li i ovo projekat kluba.
S

Stara Garda

pre 3 meseca

Zbiljić je nešto najgore što se dogodilo Vojvodini u njenoj istoriji. Sistematsko napredno uništavanje kluba.
L

Laker

pre 3 meseca

Navijac Partizana ali i obicna rupa u glavi, setite se da je isterao selektor iz mlade rep...
Z

Zvezdafkk

pre 3 meseca

Partizanovac mali
G

Gost233

pre 3 meseca

E jaka m...
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Oću i ja takvu platu.😜
D

Deno

pre 3 meseca

Naigrace će se tatin sin
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Prvo kod frizera.Mada duze ce se zadrzati kod frizera nego u dresu zvezdanke😂😂😂😂
P

Pedja108

pre 3 meseca

Bravo za mladog Lazara, koji se odlučio na dolazak u Zvezdu, koja nesebično daje šanse mladim srpskim igračima (i to redovno u zaustavnom vremenu) ! Tako će se i mladi Lazar naigrati kao što su se naigrali Kabić, Sremčević, Šljivić, Knžević i Maksimović! Dobra stvar je i to što je na klupi Zvezde, Milojević, koji je pravi mag i koji je poznat kao neko ko lako prepozna igrača u talentovanom fudbaleru i nesebično mu daje šane u zaustavnim vremenima, kada Zvezda vodi sa 3 ili više golova razlike. Pametan potez mladog Lazara i njegovog oca Laneta! Bravo za Laneta!
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Skoro 17.000 evra mesečno i to u prvoj godini ugovora! Neki igrači su krenuli sa 4.000 evra, da bi u poslednjoj godini (obično 3./4. sezona) imali 13/14.000 evra. Kako idu procenti?
N

NSznase

pre 3 meseca

30 % od narednu prodaje tati, 125k za potpis.
9

95

pre 3 meseca

17000 mesečno klincu koji tek treba da se dokaže? Gde je logika? Jasno je da su procenti u pitanju
T

Tarzan

pre 3 meseca

Pratim ga vec godinama.Nisko teziste ima ali ne zna da to iskoristi,nema igru u dva pravca,los pregled igre i nije polivalentan igrac Sve u svemu videcemo.
e

e

pre 3 meseca

Pa sto ga onda pratis,kad nista ne valja?
G

Gladiola

pre 3 meseca

Čisto pranje para
T

Terzic je lud

pre 3 meseca

dovedi se nebitni klinci propali talenti, a igraci koji bi doneli ligu šampiona,ne... neverovatno sta rade, u odbrani je krater,...
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Ne, nego mora i gazda da zaradi! Ne može da se živi, na tom nivou, samo od plate! Žena, deca, nekoliko klubova, mnogo nekretnina, svi traže, a niko ne pita kako je njemu! Odakle? Plata ne može sve da pokrije! Prosto da čovek osedi od muke!
J

Ja tebi ti meni

pre 3 meseca

Hvala im do neba!
P

Pera genije

pre 3 meseca

Još jedan Kabić! Terziću koji će nam ovaj?
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

U Januaru pozajmica da bi mogao da igra u Radnički iz Niša,u junu sledece godine raskid ugovora jer je nezadovoljan statusom,prelazak u Čukarički pa posle dve godine u Mladost iz Lučana i na kraju Borac Banjaluka ili Leotar.
h

hjjjjjjjj

pre 3 meseca

zasta 200k, sto se mi razbacujemo parama, imamo 41 igrac pod ugovorom i dovodimo nekog juniora i dajemo mu ovolike pre, ja mislim da ovaj Jamal iz Barse koji je sad na EP sa spanijom nema toliko
P

PLATA SE

pre 3 meseca

ODMAH OBJAVI dok u komsiluku svi igraju iz ljubavi.
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Na osnovu čega tolika plata?
J

Just

pre 3 meseca

Mislite Graficar
J

Jaro

pre 3 meseca

Ali tata mu i Liverpulu veze nije imao,ima klip kada promasuje celu loptu,u Belgiji pricao engleski kao kineski,prava sirovina..
С

Север Србије

pre 3 meseca

А прабаба му је шетала неочешљана.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Sigurno ce završiti u OFK-i
V

Vehabija pacifista

pre 3 meseca

Izvetrice brze nego p.rdez na vetru. Videce terena u Zvezdi koliko i mi ovde.
6

666999

pre 3 meseca

некада су деца бежала од куће кад их родитељи овако ошишају...
K

Kme

pre 3 meseca

Uvek se zna plata kod zvezdini igraca a kod komsinice se nikad nezna 😂
P

PP

pre 3 meseca

Nezna? Čemu se smeješ mučeniče nepismeni?
K

Krme

pre 3 meseca

Ne zna se ni koliko si razreda osnovne završio, beraču kartona...
b

bolest uznapredovala

pre 3 meseca

Kako je moguce da za zvezdu sve saznate svaku plati a platu rumenog nikako da saznate?
K

Kup

pre 3 meseca

Kakva frizura takva i glava... Brzo će ovaj da postane fudbalski menadžer sa nekih 25 ...
s

srdjanz85

pre 3 meseca

Talenat je tu ali glava majko mila, radne navike 0 poštovanje prema trenerima i drugim igračima 0 u suštini jedno veoma bahato i sebično stvorenje e sada ako ga smire dobiće top pojačanje ali ako luda glava još poludi pa 3 liga ga čeka
i

iza gola

pre 3 meseca

nece taj videti ni 20 000 od tih 200
I

Ivan...

pre 3 meseca

Ne razumem, osim ako nije neka kombinacija da ga preko zvezde negde bolje uvaljaju. Ono sto je 1000 posto sigurno je da nece igrati u zvezdi kao Kabic.
l

lecite se

pre 3 meseca

hebala vas vise plata... dosadni ste bre
h

hagg

pre 3 meseca

Ako je istina da je grobar transfer blokirati
N

Naopako

pre 3 meseca

Ajd sto je istina vec sto klinac seruje po tiktoku grobarske navijace hahaha
s

sta reci

pre 3 meseca

dovedi se nebitni klinci propali talenti, a igraci koji bi doneli ligu šampiona,ne... neverovatno sta rade, u odbrani je krater,...
i

info011

pre 3 meseca

Cudi me da je milan jovanovic ovo dopustio kraj karijere za malog vuci ce ga po pozajmicama nece videti prvi tim
p

popaso

pre 3 meseca

evo pumi materijala za specijal za specijalce nate trofeji nisu bitni nate u načelu
d

dokle vise

pre 3 meseca

Dokle vise da spominjete plate igraca dok krijete plate partizana?
G

Gost1367

pre 3 meseca

Kad Zvezda dovede nekoga, bilo u kosarci ili u fudbalu, odmah se pise i koja je plata, sto ne i za partizanova pojacanja? A da, oni igraju za kikiriki.
W

Wade

pre 3 meseca

Pogrešio si. Oni igraju za stipendiju
s

sg018

pre 3 meseca

Lanetov sin? valjda decko ima svoje ime, tim naslovima vi novinari nabijate tenziju na takve mlade momke. Lazar Jovanovic!
h

heroj

pre 3 meseca

Za partizan mozzartbet nikad plata ne pise
Г

Гнездо на Глави

pre 3 meseca

Супер. Браво. Таленат. Али, никад тај ,, гладан " није био, ни за шта се у животу није помучио, изборио...све је ТАТА обезбедио ( хвала Богу на томе 🙏🏻 ) и зато овакви СКОРО никад не успевају. Још је сав у фазону, са Гнезда Минивалом Фризуром 🙄 налицкан. Још да крене да слави голове, копирајући неке већ познате играче ( Баждар глуми Митра, онај мали из кадетске репрезентације такође 😏 ) да утисак буде употпуњен.
G

Gost007

pre 3 meseca

Pa morace menjati frizera posto dolazi u BG-e..a mozda mu minival radi mama😁😁😁
0

021NS

pre 3 meseca

upropastice decka kao i 99% mladih koje zvezda kupuje, iako im ne trebaju
g

guraj

pre 3 meseca

Ova frizura je bila popularna 91, još ako zadigne sorc i uradi tetovažu odma ga otpustiti
s

stankelitza

pre 3 meseca

Mali je sigurno ozbiljan igrač, cim ga već treći put oslovljavate sa Lanetov sin, a ne po imenu i prezimenu.
g

grobar je

pre 3 meseca

Sad neka kači na tik tok i instagram Lesora i ZDMP kao i trojke Kevina Pantera. Malom grobaru sve najgore u czv.
@

@grobar je

pre 3 meseca

Nisu ti smetali postovi na drustvenim mrezama igraca poput Vanje Marinkovica, Alekse Avramovica, Ognjena Ozegovica, Urosa Djurdjevica, Nemanje Stevanovica...pre dolaska u partizan??? Ili si samo malo licemeran?
B

Burek

pre 3 meseca

Ne treba nikome želeti zlo
b

bolesni ste

pre 3 meseca

oska plata u naslov, za jsd kao da plate nemaju
b

bljuc

pre 3 meseca

Kako je moguce da za zvezdu sve saznate svaku plati a platu rumenog nikako da saznate?
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Pa zato što je i nema!Jel kapirate vi da neko dodje iz ljubavi?!Ne mora svakome plac na slaviji da zida ili hotel na Divčibarama.
N

NR

pre 3 meseca

Ili kompleks zgrada od pokojne fabrike efempa uzete za jedan dinar.
@

@sima

pre 3 meseca

Sva sreca pa Petric, Ilijev i Duljaj ne zidaju po Beogradu 😂😂😂
g

gosgg

pre 3 meseca

kako je moguce da se zna plata svakog igraca paetizana a exel tabele u zvezdi se kriju kao zmija noge
7

7

pre 3 meseca

nek skine minival
h

halo

pre 3 meseca

Kabić sa nekako još katastrofalnijom frizurom.