Zato je najveći klub planete: Real produžio ugovor Karvahalu čim se povredio

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.10.24. | 14:32

Tako se to radi

Gospodski! Sve što može da se kaže jeste – alal vera.

Voleli ga ili ne, Real Madrid je najveći klub sveta, a osim što ima bogatu kolekciju pehara, pokazuje i empatiju prema ljudima. Ono što se i savremenom sportu možda zaboravilo. Tako je nepunih 24 sata posle povrede Danija Karvahala produžio ugovor iskusnom desnom beku.

Izabrane vesti

I to dok je ovaj ležao u bolničkoj postelji, na početku dugotrajnog procesa oporavka od kidanja prednjeg ukrštenog ligamneta desnog kolena na susretu sa Viljarealom, u završnom susretu subotnjeg programa devetog kola La lige. Kraljevski klub jeste slavio 2:0, ali je izgubio proverenog defanzivca i čim je potvrđeno da ga čeka duga pauza, a to znači da je ova sezona za njega gotova, čelnici su reagovali tako što su saradnju, prethodno oročenu do juna 2025, produžili na još 12 meseci.

Tako će Dani imati zagarantovan u budućnost na stadionu „Santjago Bernabeu“ kad se naredne godine bude vratio u konkurenciju za tim.

Imam samo reči zahvalnosti za gest Reala i našeg predsednika, Florentina Peresa. U ovakvom danu su objavili nastavak saradnje, što samo potvrđuje da sam deo najvećeg kluba na svetu. Nastavljamo zajedno da delimo sreću, ali i teške trenutke nalik ovom“, oglasio se Karvahal.

Desni bek je dosad odigrao 427 utakmica za klub iz glavnog grada Španije, dao je 14, namestio 65 golova, a doprineo je osvajanju 26 trofeja.



tagovi

Real MadridDani KarvahalFlorentino Peres

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara