Komentari na vest

Zašto Mimović i Puma Rodrigez?

M

Meroni

pre 17 dana

Ovaj drug Darjan je zaista neverovatan! Isčupano iz konteksta, drug Darjan kaže: “Izborio se Ognjen Mimović za status prvog bonusa u sistemu Vladana Milojevića”! On ponavlja, kao papagaj, reči patentiranog defanzivca Milojevića i koristi njegove omiljene izraze “sistem” i “fudbalska filozofija”, koji nemaju dodirnih tačaka sa stvarnošću! Jedini sistem i fudbalsku filozofiju rečenog patentiranog defazivca Milojevića, smo videli u Bodeu! Bruka i sramota od sistema i fudbalske filozofije! Tim sa ispodprosečnim Afrikancima, bez Srba u ekipi (samo u tragovima), niski blok i 10 igrača iza lopte! Ko je doveo ovu bruku od renera, treba sa njim u paketu da ide! Ogorčen sam!
S

Srbija Sin@Srbija Majka

pre 17 dana

@ Srbija Majka – Mama, nisi u pravu, nisi verovatno primetila, da je Zvezda u odnosu na Bode/Glimpt bila potpuno fizički nespremna, odnosno inferiorna! Oni su nas nadtrčali! Igrali su ofanzivno više od 80 minuta stvorili sijaset šansi. Za to vreme Zvezda je igrala u niskom bloku, sa 10 igrača iza lopte, bez imalo kreacije na sredini terena, što će reći da svi igrači sredine terena Elsnik, Hvang, Ivanić, Dačio nisu bili dorasli izazovu. Napadači Zvezde Olanjika, Nedaje, Puma, Dilson su takođe pokazali svoju nemoć. Ni jedan napadač Zvezde, od nabrojanih nije u stanju da reši situaciju “1 na 1”, čak ni u SLS! Šta onda očekivati u LŠ! Ipak najveće razočarenje je Hvang! Trči levo, desno, napred, nazad! Kao muva bez glave, čovek nema dribling. Njegov kvalitet i fudbalsku inteligenciju smo videli prošle godine u LŠ! Taktički nepismen, tehnički ispod proseka, nema skok, slab u duelima! Niko ga ne traži iz inistranstva!
g

gost101

pre 17 dana

Kada je Zvezda dobijala Liverpool u LS i kada se nije politika mijesala u fudbal, tada je u Zvezdi igralo 10 Srba i 1 stranac. Ovo sada je naglo preraslo u pranje novca, nista vise. Ovo nigdje ne vodi. Fudbal nam se srozao na samo dno.
B

Bl rs bih

pre 18 dana

Šteta jer Zvezda moze realno da ponovo bude velika u Evropi. Tesko da moze da bude prvak Evrope danas ali velik klub da. Koči nas provincijalizam navijača i lopovluk uprave i u drzavi. Odnosno takvi smo mi. Zvezda nikada ne bi bila to sto jeste da su nasi prethodnici razmisljali ovako usko kao mi.
M

Mrkelinjo

pre 18 dana

Nakon procitanih komentara, sasvim sam siguran da će Zvezda pobediti.
n

neshha

pre 18 dana

Pa sto se tice Mimovica,stvar je jednostavna.U sredu uopste ne mora da se pridodaje veznom redu u fazi napada,neka ostane na svojoj strani pa ce uvek moci da se pozicionira na vreme i kako treba za odbrambene zadatke.I naravno,koliko je moguce da pomogne krilu.
В

Владимир

pre 18 dana

Непојмљиво ми је да српски новинари од шампиона Норвешке праве Манчестер сити или Реал Мадрид. Упорно се пише о брзини и физици играча Боде Глимта, као да имају Мбапеа, Винисијуса Жуниора и Халанда. Чак осморица или деветорица Норвежана су у првој постави Боде Глимта, а њихов национални тим није био ни међу 24 екипе на Европском првенству. Н потцењујем их никако, сећамо се сви 6:1 против Роме, али немојмо да претеујемо и величамо их као да су светска сила с тимом ов 500-600 милиона евра. Друга је ствар то што се не зна која је најјача постава Звезде и што су се у задње две сезоне неоправдано давали силни милиони на играче из просечних турских, кипарских, израелских клубова. Уз све то, Боде Глимт који је у сезону кренуо 1. априла и до сада одиграо укуоно 28 такмичарских утакмица, није уморан и није одлагао дуел првенства Норвешке за викенд, али је зато Звезда сувише уморна и морала је да одложи Суперлигу иако је наша сезона стартовала тек пре месец дана. Ту је кључна разлика, у менталитету и припреми утакмице, не у таленту. Јер, уз дужно поштовање, тешко да ће неко од момака из Боде Глимта бити стандардан у неком иоле јачем првенству када оде из клуба
Q

Qnde

pre 18 dana

Bravo brate, sve lepo receno
d

dejanera

pre 18 dana

A da ti , mozda, nije palo na pamet da proveris da li je Bode odlozio predhodno kolo? Igrali su sa Jagielonijom kuci, u kvalifikacijama za LS. a onda su odlozili utakmicu 19-og kola i posle toga docekali Zvezdu! Svi zivi odlazu utakmice samo kad to neko nas uradi onda je "to nigde na svetu nema" , I dalje da li ti je palo na pamet da je Zvezda igrala utakmicu u cetvrtak sa Cukarickim pa onda u utorak sa Bode-om i da je trebala da igra u nedelju sa TSC-om. A taj TSC je igrao u petak sa OFK-om, pa u cetvrtak sa Makabijem, pa je trebao u nedelju sa Zvezdom, pa onda opet u cetvrtak sa Makabijem i na kraju u nedelju sa Lucanima. I oni i Zvezda su iskoristili pravo da odloze jednu utakmicu i to su uradili!
D

Dobro mi

pre 18 dana

Znamo mi svi dobro kako partizan i zvezda igraju utakmice u našem prvenstvu ,sreca pa imamo evropu da nam pokaže realnost 😍 od 40 odigranih utakmica imamo fazon 38 izgubljenih . TOliko!
G

Gost Rider

pre 17 dana

Bas lepo receno,onako u metu!Svaka cast,ali se plasim da je za nas Bodo trenutno M.Citi,liga nam je ocajna a to sto mi dovodimo igrace od Pet i vise miliona eur je zamazivanje ociju,mozda nije Bode toliko jak nego smo mi slabi,nisam pametan,u svakom slucaju valjda cu negde u Kalitei da nadjem prenos jer sam fanatik🤪
r

rajaram

pre 17 dana

njima je sezona oko 25 kola, mi smo tek startovali, navijaci i teren i temperatura na koju nijesu navikli su nase prednosti, Milojevic nema opravdanja, vise nego dobar ti, evo po krilima ili Milson ili Olajnika, Duarte ili serif...samo treba da trazi, da se bore, trce, 110 posto dadaju i onda izmjene na vrijeme, da drzimo intezitet...mislim da mozemo ovo da prodjemo, vecinu timova su iskidali u Bodeu, al su ispadali i od Dinama i drugih..

Mr 007

pre 18 dana

Glazer-Mimovic-Spajic-Djiga-Seul-Elsnik-Hvang-Puma-Kanga-Milson-Duarte; potencijalne izmene: Dalsio,Olajinka,Katai,Ndiaje
B

Brate moj

pre 18 dana

Čekaj sad stani molim te,provalio sam da na par postova o zvezdi i partizanu u basketu spradas grobare za broj stranaca u ekipi,a pogledaj sad nas sastav sto si napisao,šta sad bi?
Q

Qnde

pre 18 dana

Ovi iz Uefe izasli grobarima u susret, namestili im da igraju u 18h da bi stigli da gledaju Zvezdu u 21h
G

Gosti hilti

pre 18 dana

Dali ste vi realni ,stručni pa dajete komentare "Savete" ovaj treba da igra a ovaj drugi ne kao mi znamo njabolje?Sta mi vidimo i znamo samo iz utakmice.A kako se ko zalaže na treningu, dali neko ima neku povredu pa igra rovit ili dobija manju minutazu pa ne može da uhvati ritam.Kakav god tim da izadje morace da ide na pobedu i prolaz u LŠ
j

janko1997!!!

pre 18 dana

Najveći problem je bio Elšnik, malo je reći prespor za Evropu...
D

Dekibgcz

pre 17 dana

Decko,Elsnik nista posebno
D

Dadada123

pre 18 dana

Pa kako nema trener mu*a da stavi malog Jovanovica koji sigurno nije gori od ovih nasih krila a moze da ode za oozbiljne pare ako se pokaze.
S

Srbija Majka

pre 18 dana

Ovo i jeste utakmica za Pumu...ekipa kao Bodo je prava fizicka...i tako im treba i odgovoriti. Milson je isto tako pokazao da ima stofa i da je tehnicki puno potkovaniji od Pume, mada fizicki dosta slabiji, i vjerovatno u ligi u kojoj je igrao nije navikao na ovako direktnog i jakog protivnika. Olajinka nije spreman za 90 minuta i to je evidentno...zato mislim da bi on trebao biti dzoker u drugom poluvremenu ako sve bude islo kako treba. Najveci roblem Zvezde je zadnji vezni, i to je u predhodnoj utakmici najvise doslo do izrazaja...jer to nisu ni Elsnik ni Hvang. Nadam se da Milojevic ovaj put nece eksperimentisati sa ekipom, i da je vidio ko moze da iznese ovu pricu...nema cekanja ni kalkulisanja, i narediti napad od prvog minuta.
-

--//--

pre 18 dana

Nije Olayinki ovo prvi put u evropskim utakmicama da slabo igra..za domaću ligu je odličan,ali za Evropu ne. Milson i Duarte bili baš dobri u Norveškoj .
?

??

pre 18 dana

Ako je protiv bodea najvise doslo do izrazaja sto nemamo zadnjeg veznog zamisli tek sta bi bilo u ls sa mnogo jacim protivnicima. Ne mozemo mi u evrepu bez zadnjeg veznog, ne mogu ni jaci od nas, a ne mi
P

Piiilipipppinizzzzz

pre 18 dana

Kanga je za Bezmudica pojam fudbala. Ova provala od igraca Bezmudic u evropi je uzas zivi, nevidljiv, strasljiv jednostavno ne moze covek. Kanga mora da igra barem 30-35 minuta, zna stati na loptu, ne boji se. Kakav bre bezmudic, rodic, oba ilica teraj bre to sto dalje od terena. Kanga mora da igra!!!
A

A moja struko

pre 18 dana

A ne ocekujete od Mojevica da odigra nesto osim duplog bloka?
I

Igokea since 2007

pre 18 dana

Оли и Шериф би требало да почну. Милсон и Дуарте су прекратко ту да би разумели у потпуности како се игра за Црвену звезду. Биће простора и за њих. Ко год да почне, битно је да ми одиграмо једну квалитетну милојевку (мишоловку) и имаћемо их.
n

neshha

pre 18 dana

Pa taj Duarte je po zalaganju ubedljivo najbolji igrac Zvezde!Covek ce da izgine za ekipu,radi sve zivo po terenu.Sta nas navijace briga da li menadzeri dolaze da gledaju Serifa,mi hocemo napadaca koji je u stanju da u sredu postigne gol a Duarte to svakako jeste!
R

Rodiću penzija

pre 18 dana

Rodić više ne može ni u u seoskoj ligi da parira nikome,a ne u Evropi.
M

Mrkelinjo

pre 18 dana

Mali Jovanović je najbolji igrač Crvene zvezde.
V

Vala hvala

pre 18 dana

Realno,Ivaniću treba dati minutažu u našoj ligi i za par meseci,odprilike pred zimsku pauzu bi možda mogao da uđe u neku željenu formu ali onda dolazi pauza i ajmo Jovo nanovo!Kod Miloja nikad nije pružao neke partije a moje mišljenje je da i neće ni u budućnosti.Katai je za emisiju kucamo na vrata zaboravljenih asova!Rodić već jednom nek završava projekat sa zgradama i nek se oprosti kao igrač sa najviše odigranih utakmica za Zvezdu!(Da mu pozavide sve Zvezdine legende,što žive što mrtve)Ovi naši klinci sem Mimovića da se preispitaju šta dalje a ovi naši stranci ako može da igraju na svojim prirodnim pozicijama pa možda i uradimo nešto!
T

Trtmrt

pre 18 dana

Realno Ivanića terate već mnogo godina i on vas svaki put demantuje. Godinama jedan od najboljih!
G

Gc

pre 18 dana

Duarte,Elsnig,Hwang mogu da igraju evropske utakmice.ono ostalo je za našu ligu....seosku....kakav bre puma...mimovic....penzionisani Rodić...baletan Ivanić i ostali....
F

F

pre 16 dana

Mimovic je najkvalitetniji desni bek kog je zvezda imala u poslednjoj deceniji...
N

Nebitan10

pre 18 dana

U najboljem slucaju Serif ce odigrati "samo" poluvreme...
P

Pedja108

pre 18 dana

Luka Ilic nije krilo, on treba da igra umesto Ivanica, koji ne moze dugo da se sastavi sa loptom. Desno Puma, levo Milson ili Olajinka, a u spicu Duarte, kao brzi, spretniji i sa boljim iskoriscenjem sansi. Mimovic je pokazao da moze da se racuna na njega, bez obzira na neke greskice. Stoperi Djiga i Drkusic, mislim da bi bilo najbolje. Rodic stvarno nije vise za igru, Seol treba tu, bez obzira sto se i on nije nesto istakao, sad ce biti drugacija utakmica. Elsnik i Hvan u vezi. Jeste da Elsnik igra poziciju Hvana, ali moze da se izbori kao zadnji vezni. I Glazer na golu, da celoj ekipi da sigurnost. Ako se Puma menja, treba onda Jovanovic, pozicija za poziciju.
R

Rtnade

pre 17 dana

Tako je. ILIC prednji,tu je najopasniji. Kada ce Miloje da skapira da nije krilo nije zadnji vezni
y

yayaT

pre 18 dana

najopasniji smo kada su igri Duarte i Serif zajedno,tako treba poceti,442 a ne gluposti razne kombinacije po krilima a niko ne zna ko je starter na krilu. Kanga i Hvang se kapiraju,bas kao Dalsio i Katai(zaboravljeni Katai?)
N

NadzakDeda

pre 17 dana

Samo lud covek bi igrao sutrasnji mec sa Kangom i pokojnim Kataijem. Mozda od 75 minuta, i to samo ako jurimo gol. Od poceka ni pod razno jer ni Kanga a posebno Katai ne mogu da izdrze ni pola sata ozbiljnog fudbala. Uz to je Kanga odavno poznat po maniru da sahrani ekipu svojim budalastinama, kojih ima dosta. Pamte se i njegovi evrogolovi, okej, ali toga vec odavno nema. Pitaj Boga koliko godina uopste ima a ti bi ga u startere... Kakve sve gluparije covek ovde nece procitati.

Fear The Beard

pre 18 dana

U napadu trojka,Milson,Puma i Duarte.Znam da nece biti tako,ali ja bih tako voleo.
M

Mutommbo

pre 18 dana

Koliko trovača i trolova na ovoj vesti. A tamo na njihovoj Kanute neće da raskine ugovor, traži da mu isplate 12 plata. Džaba vam rođaci svo ovo spinovanje, sedite kući, zavalite se u fotelju i nabavite Pepsi. Za grickalice imate sline. Svenće ove igrače Miloje posložiti i sakriti im mane. Nisu oni nivo top ekipa liga 5 ali za kvalifikacije su sasvim dobri. Onaj što ste ga prozvali Nedaje, zna da daje, a i da zabija. Osetili ste i sami. Kao i brat mu Piter Olayinka. Pozdrav iskrenim navijačima FKP.
-

---//--

pre 18 dana

Pokazali su koliko mogu Šerif i Piter u Norveškoj ..Malo.Za domaću ligu dobri, za ovakve utakmice moraju Duarte i Milson

Bojank91

pre 18 dana

a zašto ne Lanetov mali i Mimović?
P

Pitanje

pre 18 dana

Da li Mocart dozvoljava da se koriste komentari sa ovog sajta? Potrebni su za istraživanje o psihološkim profilima i poremećajima populacije koja prati fudbal.
Z

Zvezda 91

pre 18 dana

Aman dal je Rodic Roberto Carlos pa ne postoji bolji ?!
-

--/--

pre 18 dana

Šerif i Olayinka usporavaju naše napade,posebno Šerif stalno vraća loptu unazad. .Duarte ide napred i ne gubi vreme.Milson i on su nas ubrzali u Norveškoj i tad smo ličili na nešto
M

MegaBot

pre 18 dana

NeDaje je igrao na 25-30 metara od našeg gola, to Milojevića pitaj zašto i kada u takvoj igri napadač sačuva loptu zlata je vredan. Olajinka?! Od kada je u Zvezdi ja nisam video niti da je nekog pretrčao niti predriblao
T

Tarantula*

pre 18 dana

Drug Darjan je opet promašio temu! Istrgnuto iz konteksta napisao je: “da na krilima domaće publike dovedu meč u takvom stanju da odlučuje sirovi talenat. A, tu je srpski šampion u prednosti” Ma, zamislite ovu glupost, Zvezda je u prednosti zbog talenta, a u njenoj ekipi će igrati tri Srbina (Rodić, Ivanić, Spajić), a oni su zaista poznati po velikoj količini talenta! Ostalo su Afrikanci dva Korejca, potpuno, neuki ozbiljnom fudbalu!
đ

đapekorleone

pre 18 dana

Čekamo tebe stručnjak da uđeš na poluvremenu i rešiš meč. Sportski pozdrav
C

Cccc

pre 18 dana

A kako bez Rodica ljudi, ne ne to ne ide. Poz VM.
r

raaraa

pre 18 dana

Ja se samo nadam da će se najveći svetski autoriteti okupiti oko ovog tima Bode Glimta i ponuditi objšnjenje za taj nadprirodni fenomen koji se ogleda u „brzini, hitrini i atleticizmu“ njihovih igrača. Zadnji put smo to videli u seriji filmova Bornov Identitet, ali znamo da je to ipak bila fikcija gde je agentima eksperimentalna medicina podarila nadljudske moći. 40+ godina pratim sport i ispratio sam razne legende u mnogim sportovima, ali nikada nisam doživeo da nečiju fiziku ovoliko dižu u nebesa kao naši mediji njihovu. Pomislim za sekund da je sprdnja i ironija, ali nije. Blam me je više da čitam te gluposti.
D

Dadadadada

pre 18 dana

Samo Rodni i Drkušic.....samo Drkušic bez Rodnija,nema nista....Rodni mu čuva ledja....da je Rodni bio na terenu ne bi onaj skijas dao onaj drugi gol za Bode....samo Rodni...siguran,jak,pouzdan....zna kada treba napred....ne kiksa....dace gol ako bude igrao...
s

shone1991

pre 18 dana

Koliko god da se palimo , nisu to vise one ekipe Zvezde od nekada kada su domaci igraci kidisali na protivnika , ovde ima mnogo nezaitereovanih stranaca koji cekaju samo isplatu plate a tek da ne govorimo o klubskoj euforiji jer im Zvezda nije usla u krv! Na ovim prostorima jos uvek treba nacionalni naboj da bi nekog ''odrali'' na terenu!!
N

Nenad1246

pre 18 dana

Jel i Sitiju treba nacionalni naboj?
s

shone1991

pre 18 dana

u City-ju i tim milijarderskim klubovima ode mesto ako ne igras na nivou, a ovde se forsiraju mediokriteti ne bi li se uzelo pola miliona evrica a fudbaleri gdledaju da zapale sto pre iz kluba samo ako ima vecxe kinte , Uprava nema ambicije, nema plan i program , nema cilj osim provizije za nekog na srecu prodatog.
r

rokki

pre 18 dana

Siti bira igrače sa šampionskim mentalitetom koji grizu sve vreme i nije im potrebna neka ratna retorika i patetika i nacionalni naboj. To je razlika između najboljih i onih drugih koji imaju isti talenat, ali ne i glavu kao npr. Baloteli i Dembele.
g

gostxxx

pre 18 dana

Ali kako kapitena Spajića staviti na klupu, jer posle povrede nema kvalitet za Zvezdu.
A

Atlantik1996

pre 18 dana

Nisam neki optimista pred ovaj mec, jer Serif i Puma mi ne ulivaju bas neko poverenje. Kao ni Seol na desnom beku. Moraju Mimovic, Milson (ili Jovanovic) i Duarte da pocnu. Serif je daleko najnetalentovaniji prvi spic koga sam ja ikad gledao u Zvezdi, a gledao sam ih bas mnogo. Ovaj Puma je isto kao i Serif, robot, zna da trci i sl., a kreativnost 0. Ovaj klinac Jovanovic ima muda i ne plasi se da igra 1 na 1. Mimovic dosta gresi, ali kad krene napred vidi se da zna. Sve u svemu, ako ne bude trenerske hrabrosti, nece biti ni prolaza.
P

Pobeda je resenje

pre 18 dana

Partizan i Zvezda ako pobede i prodaju dalje bice kako su se Gent i Bodo Glimta sklonili,pustili su ih.😏😏😏😏😏😏
d

da je pameti

pre 18 dana

borjan mimovic djiga drkusic azarov hvang kanga ivanic mulson radonjic duarte
N

Nema pameti

pre 17 dana

Da je pameti ne bi bilo ovog komentara a da Azarov ????
d

deki maky

pre 18 dana

Znajući Miloja počeće isti sastav-čovek se predao već na početku... Bode ima da ih nabode na Rajka...
z

zar ne

pre 18 dana

ti bi to voleo?
g

gost369

pre 18 dana

Glazer-Mimovic-Djiga-Drkusic-Seol-Hwang-Elsnik-Ivanic-Puma-Milson-Duarte
T

Toni 123

pre 18 dana

Sta lupetas kakav Puma Ivanic Endiaj Rodic. Pustite Zvezdinu decu pa sta bude bice. Dosta ovakvih polu fudbalera
X

Xxxx

pre 18 dana

Koja deca?
L

Logitech

pre 18 dana

Dzabe promene, bice 1:1.
-

--//--

pre 18 dana

Duarte Milson i Puma naša tri najbrža igrača. Šerif i Olayinka ne mogu da igraju na ovom nivou videlo se u Norveškoj
S

Spa

pre 18 dana

Ni Ivanić ne može, ne znam zasto on igra, prespor je, gresi u dodavanjima, obilaze ga kao čunj, ne razumem njegovu ulogu, a šatro je najbolji igrač
m

molim?

pre 18 dana

Glazer, Ilić, Mimović, Seol, Rodić, Điga, Spajić, Drkušić, Hvang, Elšnik, Dalsio, Ilić, Kanga, Ivanić, Olajinka, Milson, Rodrigez, Katai, Ndijae, Duarte. To je 20 igrača, dobrih igrača. Njih 16 će dobiti priliku, sve je do trenera, postavke i taktike. Verujem u prolaz, samo hrabro. Blizu je sreda, videćemo ko će i kako da odigra. Trener bira tim. Ima pravo na 5 izmena. A sve se zna, ako prođemo, bravo Miloje, ako ispadnemo, onda teramo Miloja? Ništa se neće promeniti, znamo svi. Nadajmo se da će prvih 11 koje odabere da odrade posao kako je trener zamislio, a i izmene koje bude pravio. Podržimo našu Zvezdu. I ne padajte na provokacije navijača čiji je tim pred eliminacijom za LK. Neumesno je komentarisati tim koji će igrati LŠ ili LE a vi ni LK. Jednostavno, nije umesno.
P

Politiko

pre 18 dana

Šerif i Olayinka usporavaju naše napade,posebno Šerif stalno vraća loptu unazad. .Duarte ide napred i ne gubi vreme.Milson i on su nas ubrzali u Norveškoj i tad smo ličili na nešto
P

Politiko

pre 18 dana

Ako igra Šerif umesto Duarte mi gubimo sigurno..Videlo se u Norveškoj koliko smo bili opasniji kad su ušli Milson i Duarte...
I

Igorgost

pre 18 dana

Ovaj tim nema igrački kvalitet. To je činjenica koja se vidi već iz toga iz kojih liga i kojih klubova su dovedena pojačanja i to u zrelim igračkim godinama. Da li će Miloje uspeti da opet zakrpi to, moguće, ali vrlo teško...
?

???????????

pre 18 dana

Nije ubijedio sefa da je dovoljno dobar za Evropu. Koje Evropske reference posjeduje Milojevic. Zalu boze koje trener.
D

DE JAAN

pre 18 dana

Ocekujem rani gol i onda bunker Miloja.
N

NadzakDeda

pre 17 dana

Sve pet genije, samo to nije dovoljno. Ukoliko ti nisu jos javili, gol u gostima godinama ne vazi.
X

Xyz

pre 18 dana

Sramota je da mi i dalje nemamo levog i desnog beka. Igraci se dovode bez ikakvog plana i strategije. Gomilaju na pojedinim pozicijama dok na drugim nemamo resenje godinama u nazad. Zbog svega ovoga ispadamo od Norvezana, a imali smo priliku da jos jednom igramo grupnu fazu LS.
D

Dadadadada

pre 18 dana

Imamo Rodnog....samo malo vise postovanja....Rodic je odličan levi bek....tek kada budemo ostali bez njega,videce se koliko je dao Zvezdi....
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 18 dana

Zašto je Puma i njemu slični (a bilo je neuporedivo gorih, nezaboravnih raga npr. Kulibali ,Rišaira ,Dioni ,Kafu, Meleg, Falko, Bakajoko ,Motika, Spiridonović, Mouče, Joshua Parker, Rikardinjo ) UOPŠTE DOVOĐENI U ZVEZDU ???
g

genije

pre 18 dana

Pa da bi terza opro citaj ukrao ugradio se na prevari i to teskoj prevari samo zato...nadam se udjemo u LS i tapnemo pumislava ko stojica bilo kome
Z

ZReticuli

pre 18 dana

Muče je za razliku od ovih indijanaca bar bio veliko ime u Južnoj Americi, dugogodišnji napadač Boke, reprezentativac Argentine, s njim se samo nisu poklopile stvari, a bio je top igrač. Ostali su skupljani po ulici
K

KAKO BI NAM

pre 18 dana

Sada dobro dosao Bukari i Nedeljkovic uhhh.
S

Samo

pre 18 dana

Glazer Djiga,Drkusic,Spajic-Hvang Elsnik-Olainka,IKanga,Ivanic-Duarte,Katai.
P

Pobeda je resenje

pre 18 dana

Ima i Zvezda svog Pumu ili Aka Pumu.
I

IMATE

pre 18 dana

I vi vaseg PUMU, vidi se da si mu sledbenik.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 18 dana

Komentari takozvanih navijača Zvezde su blagi užas. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Sve oni znaju i ko treba i ko ne treba da igra i koliko od kojeg transfera i igrača Terzić trpa sebi pare u džep i smrtno su zabrinuti zašto je Terzić kupio Stojića za milion i 50% prava na Stanića a prodao ga za samo milion i četristo hiljada dinara i sada Zvezdi zbog toga sledi potop. Ja ne verujem da ti što tako komentarišu mogu danas da zarade 19 evra i da verovatno žive od neke siće od danas do sutra a ovde su veliki ekonomski stručnjaci. Sada što se tiče sastava tima toliko vređanje pojedinih igrača sopstvenog tima pred utakmicu koja nas vodi u LŠ ja mislim da nema nigde u svetu. Neki ovde prete da će izvršiti samoubistvo ako igra Ndiaj a ne igra Duarte, drugi teraju neke igrače i trenera da ih njihove oči ne vide itd, itd. Vi niste pravi navijači Zvezde i neznate šta je prava ljubav prema ZVEZDI OD MENI SVIH 16 IGRAČI KOJI BUDU IGRALI PREKOSUTRA IMAJU PUNU PODRŠKU A NADAM SE I PUNOG STADIONA U BILO KAKO DA SE ZAVRŠI UTAKMICA I DALJE ĆE ZA MENE DA POSTOJI JEDNA, JEDINA ZVEZDA SA KOJOM I ZA KOJU SE ŽIVI.
m

molim?

pre 18 dana

Prvo, Zvezda se odrekla prava na Stanića, onda 20% od prodaje Ilića i plus dala jednog mladog igrača. Dakle, sada je Stanić 100% u vlasništvu TSCa, Ilić je 20% u vlasništvu TSCa a mlad igrač 100% u vlasništvu TSCa. Stručnjak, Stanić vredi 1 milion, Ilić 3 a taj omladinac neka vredi i 0.1 milion. Svi su mladi i kroz utakmice u LK njihova cena će samo da raste, a i da ne raste, to ti je u zbiru 1.7 miliona. Dakle, TSC je u plusu 1.3 miliona. Drugo, ovi koji bi da igra Duarte a ne Ndijae su baš bitni kao što ja volim da igra Ndijae a ne Duarte 😂. Treće, sasvim sam saglasan i potpuno podržavam tvoj stav da ko god da igra trebamo da ih podržimo. Hvala Bogu imamo dosta kvalitetnih igrača. Živ bio, Zvezda do pobede.
M

Marko Srbija

pre 18 dana

Sve je to ok brate moj ali ...zvezda je najveci klub bivse nam drzave...igraci su po meni tu najmanje krivi koliko mi smeta to sto je rukovodstvo to koje nije zasluzilo taj grb...da se ne lazemo,ne navijam za zvezdu...volim sport...i voleo bih naravno da zvezda prodje zato sto zivim i rastao sam sa ljudima kojima je to bitno...moji su brate...ta uprava je sranje pa makar i osvojili sve na svetu ...toliko zvezdasa ima koji su doktori,ekonomisti,profesori,umetnici...pa koji ce tuki moj ovi ljudi na celu velikoga kluba...to je za mene sramota...izvinite
m

molim?

pre 18 dana

@Marko Srbija. Ko je na čelu kluba, Zvezde, Partizana a i ostalih, ko je u savezu, ko na čelu države, škola, fakulteta... Široka je to tema i ne baš prijatna. Nemamo sistem, svi hoćemo sve i odmah, ne bira se način.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 18 dana

Odgovor za Marko Srbija Ja ne znam koliko ti a i ostali navijači imate godina i da li se sećate Zvezde tamo negde od 1996 pa do 2017 i dolaska Milojevića a tri godine ranije i dolaska Terzića. Znači 7 titula, 4 duple krune, 7 godina uzastopno grupne faze evropskih takmičenja, omladinska škola koja okuplja najtalentovaniju decu iz cele države, prodaja igrača za nikad veće pare i opet ne valja i svaki drugi traži promene odnosno odlazak Terzića a i Čovića u košarci a i u košarci nikad više trofeja i stalno igranje u Evroligi. Pa da li su ljudi svesni da nema tog Terzića i Čovića ništa od toga nebi bilo. Da li su svesni da bi nas pojeli neki Mišković i kompanija sa poltronima Piksijem, Toplicom Spasojević, Den Tanom, Vesićem, Lukić em, Žikom Paukom itd, itd. U kakvom mulju živimo Terzić i Čović su idealni da vode naše klubove i oni najviše i smetaju ovima što nas mrze iz dna duše. Zamera im se da pune svoje džepove pa punili su i ovi pre njih a rezultata nigde. A puniće i ovi posle njih a onda ćemo žaliti što više nemamo nekog poput ove dvojice. Tako će biti dogod ova država ne postane zdrava a neće postati u skorije vreme. Tako da svi mi treba da bodrimo svoj klub i navijamo za njega, uživamo u evropskim utakmicama LŠ ili LE i Evrolige a ne da svoje frustracije i nezadovoljstva kao i sujetu iskazujem vređajući ljude koji vode naše klubove. Ja smem da se kladim da 80% njih koji pljuju Terzića i Čovića da su na njihovim mestima isto bi trpali sebi u džep čak možda i više.
d

dzonyyy

pre 18 dana

covek dade tri gola na tri uzastopna derbija i likovi koji toboze navijaju za zvezdu ga teraju non stop iz zvezde i time samo ruse Milojevica na taj nacin jer mu takav napadac odgovara i zeleo bi da ga zadrzi, nema veceg zla od ovih internet navijaca zvezde ,ovo sto oni rade ne radi niko na svetu ,ovolika razmazenost je klasicna bolest mase ispranog mozga koja samo cita drustvene mreze i tako sklapa svoje misljenje
G

Gostivar

pre 18 dana

Bukari bi ove Norvezane pretrcao kao plitak potok. Vidi se da Zvezda u evropskim utakmicama ne ume da nadoknadi njegov izostanak .
D

Dadadadada

pre 18 dana

Bih kada mu je Rodic pomagao...
Z

Zmi Zmi

pre 18 dana

Svaka cast Mimovicu za onaj gol, ali niko ne prica kako je pred kraj ustopovao loptu za norveske ofanzivce i to jos u petercu! Srecom nisu znali da iskoriste.
D

Dadadadada

pre 18 dana

Zato treba Rodni da počne...,
e

e

pre 18 dana

Kakav bre Puma,desno krilo kojem desna noga sluzi samo za postapanje.To je tip igraca kojeg mozes da cuvas vezanih ociju,zatvaras mu levu noguvi izaci ce na kraju sam u korner.
g

genije

pre 18 dana

Dzabe pricas druze, jos je gori od toga sto si opisao, to je kvazi krilo koje NIKAD ali NIKAD nece probiti ili predriblati IJEDNOG igraca, to samo tumbasi ne vide
J

Joj brr

pre 18 dana

Da se oglasim prvi put u zivotu MILOJE ODLAZI POVEDI I GARGAMELA
1

1989.

pre 18 dana

Umesto što se po komentarima raspravljate da li treba da počne ovaj ili onaj, bolje bi bilo da svako od vas ode po kartu i da u sredu srušimo Marakanu. Makabi Haifa ne sme da se ponovi.
S

SRETA NUMERA

pre 18 dana

Terziću, umesto što pišeš komentare , idi bre iz Zvezde, idi negde što dalje ,najdalje
E

Eseks

pre 18 dana

I gde ce da zavrse te pare od LS?! Tamo gde zavrsavaju sve pare.
M

MOLICU

pre 18 dana

delije da istaknu parolu najvecem zvezdasu i legende frontmena RIBLJE CORBE za brzi oporavak!
g

genije

pre 18 dana

Mimovic naravno...koji bre puma, daj bre prodajte to na brzaka ko stojica kolko god moze se dobije...ko bude video pumislava ikad da je probio i prediblao igraca ja ga vodim na more
m

mornar Popaaj

pre 18 dana

Nije problem ako prosek poput Serifa zabije gol. Cak sta vise super je. Ali zadrzavati i forsirati takvog proseka od igraca i jos ga masno preplatiti je jezivo. U nasoj cunga lunga ligi i moze da prodje da promasi 4 sanse i ubode 5 ali protiv Reala ili Juventusa ne. Tu je svaka sansa zlata vredna ali kome to objasnjavati.
n

nema vama pomoci

pre 18 dana

Ti vec dosao do Reals i Juventusa ti si poleteo ti mislis da smo mi Atletiko madrid a ne klub iz siromašne srbije, nezasiti i razmazeni
D

Dostavljač štampe

pre 18 dana

Nije problem Šerif, on je to što jeste, prosk ili tu negde ,dečko se trudi pa i golove daje ,za ovu našu ligu jednu od tri najslabijih u Evropi sasvim zadovoljava, za nešto više nema šanse. I nijedan klub na svetu za njega ne bi dao 4.000.000,00 evra možda bi neko ponudio 500.000,00 i to je to. "ON" je to platio toliko da bi "on" zaradio bar 2 miliona, a Zvezda bila opljačkana za preko 4 miliona jer Šerif i platu prima u Zvezdi. Zbog takvih i sličnih transfera Terzića i njegovog doktorskog znanja za najprljavije radnje Zvezda već duguje preko 80 miliona evra a uskoro će doći i na 100, zbog takvih transfera Zvezda ispada od Šerifa iz Moldavije, Omonije ,Haife i sličnih.
n

nema pomoci

pre 18 dana

sta znaci cunga lunga ligi? ohi nije na 10 uzaspotnih utakmica dao gol alo jel mu tad nesto smetalo? kakvi glupi komentari
d

deki maky

pre 18 dana

Bez Ivanića,Rode, i Olinjalog početi sa Milsonom,Pumom i Duarteom. Seol je bio loš,neće biti pojačanje-Dalsio sa 3pozadi Hvang Elšnik Djiga Mimovic i Spajić Dalsio zadnji vezni ispred Elšnik Hvang,po boku Milson i Puma i u napadu Duarte i Nedaje,napasti od početka pa ako se da gol onda nek ubaci i parkira autobus-a ne posle 60.da se juri rezultat .!!!!
e

exe

pre 18 dana

Evo ga novi murinjo ekspert je svoje znanje pokazao u igricama menadzer
K

Kup Ere Ojdanica

pre 18 dana

@ exe Da da ovi su najaci koji kroje sastav, sve sami strucnjaci pola od njih macku sa praga nije sutnulo.
D

Dadadadada

pre 18 dana

Sa Rodicem....on je bolji...
d

deki maky

pre 18 dana

exe-pa ti sine idi navijaj- a ako bude kukavica postavila ekipu na što manje golova da ne primi bolje i da ne igraju....
V

Valdano

pre 18 dana

Glazer - Mimovic,Rodic,Drkusic,Djiga - Hwan,Elsnik,Ilic - Puma,Olajinka,Milson. Zvezdi treba Radonjic,jos jedan desni bek i jedan kreativac.
E

Eseks

pre 18 dana

Treba nam valjda levi bek a ne desni i treba nam valjda zadnji vezni a ne kreativac..Desne bekove imamo(Seol,Mimovic),kreativce imamo(Ivanic,Ilic,Knezevic,cak su i Hvan i Elsnik vise kreativci nego defanzivni veznjaci)
I

Iskreno

pre 18 dana

pre mislim da ce Olajinka desno,a Milson levo ......Ostaje ta dilema u spicu,jer Zvezda je prodisala ulazkom Duartea (takodje Mimovica i Milsona) i on lagano moze da igra na mestu ,,desetke" ...... Najvaznije od svega je da klub udje u ls, pruziti maksimalnu podrsku i svi se nadamo najboljem ......
s

startovaće

pre 18 dana

Glazer - Mimović - Djiga - Spajić - Seol - Hwang - Elšnik - Puma - Ivanić - Olayinka - Ndiaye Po meni bi bilo bolje da startuje Luka Ilić pre Ivanića, da im se isparira 3 na 3 u vezi, a Drkušića ne očekujem tek tako bačenog u ovu utakmicu, iako se Spajić mučio, što je bilo vidljivo. Svakako se mogu očekivati sa klupe, pogotovo ako se bude i jurio rezultat, Milson i Duarte, možda čak i Katai.Takođe, ono što mi je zapalo za oko, deluje mi da bi Bodo bio u problemu da se zaigra sa 2 napadača koja bi direktno napadala njihove štopere u fazi zvezdinog poseda lopte i organizacije napada, a defanzivno bih voleo da vidim da Ndiaye fizički napada Berga, da ga uvlači u duele i ako je moguće što pre optereti kartonom. Kada je Bodo u posedu lopte i kreće sa organizacijom od nazad, trebalo bi opteretiti sredinu terena i heksagonom zatvoriti prilazne lopte vezi i prinuditi pre svega njihove štopere da organizuju, kao i da se zatvori njihova prva napadačka opcija u organizaciji napada, tj. sa polulevog half spacea lopta za Haugea u prostor iza leđa desnog beka.
D

Duarte botovi

pre 18 dana

Duarte kmeee pa ti si nas mesi, jao sto sto ne pocinjes mi smo fudbalski eksperti mi sve znamo ,predvideli smo veliku karijeru Ohija evo sad igra u Barseloni.. mi bre znamo bolje od Milojevica mi volimo da teramo inat i da kontriramo sve suprotno odlukama trenera
G

GostSaSevera

pre 18 dana

Sve je ovo lepo, al fali domaćih igrača u prvih 11. Imamo strance odličnog kvaliteta Glazer, Drkušić, Điga, Hwang, Elšnik, Olajinka, Šerif I uvek sam za to, ako se dovodi stranac da on mora biti ekstra kvaliteta. SAMO VIŠE DOMAĆIH IGRAČA.
Ž

Ženi i zvezdšu ne ugađaj

pre 18 dana

Imali smo domaće igrače u Džajino vreme i nismo mogli proći belgijski Žerminal.Naravno da na tržištu ima daleko boljih igrača nego što ih uprava dovodi ali postoji jedna mala kvaka,nemamo para za njih.I da imamo,70% njih ne bi htelo doći jer su za njih Pariz,London,Milano itd. atraktivniji gradovi od Beograda za život.
n

nekooooo

pre 18 dana

Sve se vise plasim da ce nam se ovaj Serif opet obiti o glavu. Jednom nam se obio u LS a drugi put se moze desiti sad. Kao Pavkov onomad koji se toliko gurao i gurao i ako je bio van totalne forme da bi na kraju zabio autogol. Ne kazem da ce Serif to uraditi ali mi nekako ne znam, ne deluje kao igrac koji ima mozak kada se neki jak mec lomi.
z

znamo

pre 18 dana

ako da gol za LS ti izvrsavas harikiri
Ц

ЦЗ НС

pre 18 dana

Шериф има доста мана али је за пресинг и дављење штопера са лоптом у посједу измишљен. Дечко трчи као навијен, а у реваншу ће итекако требати и бораца и тркача. Све у свему зашто не би оставили тренеру да одлучује шта и како с обзиром да сигурно зна више и од мене и тебе заједно.
P

Politiko

pre 18 dana

@CZ NS -Šerif usporava naše napade,čim je ušao Duarte bili smo opasniji
m

ma opusteno

pre 18 dana

Kad serif bude dao gol očekujem kolektivni harikiri internet navijaca koji nemaju pojma o fudbalu
p

panjina

pre 18 dana

Dobro i da gol i jel bi to nesto promenilo? Nije uopste konstantan napadac, drvo je. Protiv cunga lunga timova i moze proci to da promasi 4 i ubode 5 sansu ali protiv Reala ili Juventusa ne. Tu ce svaka sansa biti zlata vredna ali kome to objasniti.
n

nije tebi lako

pre 18 dana

cuj reala i juventusa 🤡
7

777

pre 18 dana

kako cemo mi bez Duartea kuku pa to je omiljeni igrac internet grupe zvani stručnjaci i eksperti fudbala...Uff kakav udar na internet klincariju sto vise greje klupu to je vise u srcima tih stručnjaka i polako pretvara se u mesija, ne verujte nama verujte internet strucnjacima
L

Ljudi

pre 18 dana

Ljudi ako Milsom ne igra onda nema sta da trazimo, covek je igracina videlo se odma cim jr usao pun energije a ne kao djedovi
M

Molimvasass

pre 18 dana

Samo da su one informacije tacne da Serif ide posle kvalifikacija da ne gledam ovo drvo.Kako su protiv Bodea usli Milson,Duarte i Mimovic mi smo vezali par napada i uradili nesto.
m

mnogo patis

pre 18 dana

ahahah vasa glupa mrznja prema svakom igracu zvezde je tako sizofrena i tuzna
j

jel da

pre 18 dana

Ako informacija nije tacna ,ubices se
L

Lord Piksi

pre 18 dana

Glazer-Mimovic,Spajić,Drkusic,Seul-Hvang,Ivanić,Milson,Puma-Ilic,Serif.
T

Tika-taka trt-mrt

pre 18 dana

Duarte u prvu
l

lzzzr

pre 18 dana

zato jer svi koji i nisu treneri vide da su oni potrebni a ne kratko ostanic
z

zvezdas ne dileja

pre 18 dana

Neka im ga Serif i Rodic slobodno. U sredu kad ispadnemo bice pojeo vuk magarca. Serif ce biti prodat ali tu nije kraj jer ce doci neki novi Serif i tako u krug.
z

znamo

pre 18 dana

ako serif da gol ti ces da places
P

Pobeda je resenje

pre 18 dana

Samo da ne bude posle kako fudbaleri Bodo Glimta mnogo brzo trce i vrse visok presing.
М

Марлоне

pre 18 dana

Трла баба лан... хајде да се вратимо на основе. Није доведен лијеви бек, па се експериментише, није доведен одбрамбени играч који би био стуб одбране на вријеме, па се експериментише, доведена су два лијева крила на већ постојећег Питера О, који се гура на десно крило, гдје нема никакву игру, па се и ту експериментише, од десних крила доведен је само Лазар Ј. који може да буде за сад резерва, није доведен дефанзивни везни, па се експериментише са централним везним играчима. У принципу много експеримената доводи до великог дизбаланса у игри и екипи. Зато Звезда стоји ту гдје јесте, због стручњака, који обављају свој посао килаво.
b

bravOooooo

pre 18 dana

potpisijem.
D

Dadadadadada

pre 18 dana

Kakav bre Mimovic...ispadao iz sistema....slučajno dao onaj gol.....za ovu utakmicu samo Rodic,samo Rodni...on ce dati gol ako bude igrao....Rodni volimo te svi!!!!.....tu ce biti odlučujuca bitka....tu ko donese prevagu,na levom beku ,taj pobedjuje utakmicu.....
f

fifti

pre 18 dana

Rodni trenutno može doneti prevagu u Bačkom Jarku. Sa onom svojom eksplozivnošću i brzinom, da šparta pored leve aut linije čitavom dužinom, kao Roberto Karlos. Hahaha... Kakav crni Rodni, čovek je na izdisaju, ne može da hoda. Mene samo strah da se ne prevrne , da ne umre. Jer tako mi izgleda, kao da će pasti svakog trenutka
J

Ja placem

pre 18 dana

Ne igra duarte kmeeee kmeee kmeee
S

Sendvic Garda

pre 18 dana

Ljudi moram da branim upravu i pojacanja shvatite to. Sto vise pisete protiv Serifa ja ga vise branim. Nisam jeo ceo dan a cekam da dodje doktor Terzic da mi da sendvic i voda vodu shvatite to!!!!
p

pitam se

pre 18 dana

Nekad smo imali Ohi botove sad imamo duarte botove, uvek teranje inata neko, kontriranje unosenje negativne energije, frustracije zivotne ,kada cete prestati da smarate i da kontrirate za svaku odluku?
m

muaaaaa

pre 18 dana

A sta ces ako u sredu Serif promasi 3 zicera i mi ispadnemo golom iz kontre? Oces ga i tad braniti?
T

Tika-taka trt-mrt

pre 18 dana

Duarte je starter i daje dva gola.
T

Treba

pre 18 dana

Da nas bude sramota da nas jedan Bodo ponizava 90 minuta a duplo jeftini tim imaju, 75 posto poseda imali, 6 vise kornera, 8 vise suteva, 2 precke, 2 promasene zicer sanse,a ovamo kada dodjemo u super ligu gde smo 10 puta jaci od svih se hvalimo nesto i rusimo neke rekorde, kao da smo gimnasticari pa nam bitno da obaramo neke rekorde, a to sto nas u Evropi Gazi Bodo nema veze.
O

Ojo

pre 18 dana

Samo bez Ivanica,Kanga mora da igra.
M

Ma

pre 18 dana

Deda od 40 godina da igra, ima da zaradi crveni vec na poluvremenu.
P

Pilllipipinizzzz

pre 18 dana

Kanga je za Bezmudica pojam fudbala. Ova provala od igraca Bezmudic u evropi je uzas zivi, nevidljiv, strasljiv jednostavno ne moze covek. Kanga mora da igra barem 30-35 minuta, zna stati na loptu, ne boji se. Kakav bre bezmudic, rodic, oba ilica teraj bre to sto dalje od terena. Kanga mora da igra!!!
B

Bruno Duarte

pre 18 dana

igrao u ozbiljnoj ligi, igrao pred punim tribinama i davao golove Portu, Benfici, Sportingu, Bragi ali on takav nema mesta pored majstora fudbala Serifa Merifa koji u nekoj hrvatskoj Gorici nije mogao da igra i jos se svi balkanski mediji smejali kada su culi da ga je ova nasa (ne)sposobna uprava kupila za PET miliona!!!!
p

pranje love

pre 18 dana

Nije 5 miliona. To je fiktivan transfer. Oko 2m je placen ali 3m je otislo u dzep znamo vec koga.
p

pzkj

pre 18 dana

Strasno je sto Milojević ima toliko nepoverenja u mlade igrace, nego mu igra Rodic koji ne moze da ti donese apsolutno nista u odnosu na Mimovica. Kosta i Mijatović ne bi videli terena sad, a isto tako Mimovic i jos neki igraci ispastaju, a pre svega Zvezda. Imaj onu stvar jednom bar i napadni nekog i ubaci nekog klinca.
g

gost975

pre 18 dana

pratim sve oko ove utakmice i moram reći da mi se sve ovo ni malo ne dopada. pravi se ili je već napravljena neka prilično loša atmosfera (daj bože da grešim), silni tekstovi, malo malo prizivanje navijača da dođu.... ne znam šta će biti ako utakmicu otvorimo loše. bojim se da se sve ovo ne nakalemi pa pođe na još gore...nadam se da će igrači na terenu u sredu uveče da me razuvere i da idemo u LŠ
N

Night Stalker

pre 18 dana

Bruno umjesto Serifa i Drkusic u paru sa Djigom ,to je krucijalno.Zasluzio je Duarte prvih 11 jer nece biti da cekamo Endijaja da realizuje svaku 3-4 100% sansu.
f

fenomeno

pre 18 dana

Puma je sasvim, sasvim ok. Konkretan,uvek se okreće prema golu, ulazi u sredinu, solidno brz, odlična leva noga. Agresivan, sa Mimovićem na desnoj strani je odlična kombinacija. Milson mi je enigma. Vidi se da ima kvalitet, ali sav je nekakav mekan, slab u duelima, sve nešto polovično. Ne znam, videćemo. Ali sad za sredu Puma obavezno
T

Tika-taka trt-mtt

pre 18 dana

Deluje da ima discipline u igri, asistenciju, takodje i kondicije.Misim da će biti pojačanje jer prošle godine Lučić+Bukari=0 centarsuteva i ubacaja sa krila.
v

voz

pre 18 dana

sve si naveo osim što si zaboravio da je on krilo a ne desni gornji vezni. Znači levak koji ne zna da centrira a to znači dok vrati na nebu nogu prošao brzi voz.
&

&

pre 18 dana

Za onog ato je pitao kako se nabija pritisak, neka procita poslednju recenicu teksta
d

dkcz

pre 18 dana

Glazer Mimović Điga Spajić Seol Hvang Elšnik Puma/Milson Olajinka Ivanić/Ilić Šerif/Duarte
h

halo

pre 18 dana

Dobro pitanje Darjane, dobro pitanje.
D

Dajbrepare!

pre 18 dana

Sramota sta ste napisali! Da je neko ponuduo minus -1 u prvoj utakmici sa Bode? Pa sta onda da ocekujemo sa ekipama iz top5? Sta onda trazimo u LS? U sta idu milioni? Ne pumpajte dzaba ljudima nadu, ako nismo u stanju da ih pregazimo ne treba ni da igramo u LS!
s

smaracu jedan

pre 18 dana

Kako si ti pametan ej ako nisu u stanju da ih pregazimo??! ejjj spusti se na zemlju malo, to nabijanje pritiska je jadno ,niti je zvezdaski ...
Č

Čuj

pre 18 dana

Ovog nabiju pritisak, a to sto oni nama nabijaju pritisak sto se brane 80 minuta protiv Boda, kakav tvoj pritisak, svi ovi stranci su debelo placeni, a ti nam pricas o nekom pritisku.
D

Dajbrepare!

pre 18 dana

Cekaj sezona ti zavisi od ove utakmice, realno je Liga namestena i prodjes Vrh na zrebu ali ne mi u stvari smo izvukli najtezeg ahahah Daj bre koga lazemo, prosli bi smo isto kao partizan! Fudbal u Srbiji je DNO DNA!
D

Djape45||

pre 18 dana

Pa timovi iz top5 liga su gubili od Bodea.
p

pazi molim te

pre 18 dana

ne vi cete da odlucujete ko ce da igra u napadu, internet fudbalski strucnjaci koji osim u skolici nikad fudbal niste igrali
Z

Zvezda le

pre 18 dana

Mimovic zato što nas je iskreno sramota jer samo Partizan pravi reprezentativce a puma zato što je plaćen toliko miliona a ništa nije pokazao do sada.
G

Gost997

pre 18 dana

Svaka prica o bilo kakvoj pripremi utakmice zavrsava se time da Ndiaj igra pre Duartea, tako nesto moze samo ako je trener lud a Miloje to nije sto znaci da je druga opcija da mora da igra, ocekujem da Duartea oteraju koliko na zimu jer ne odgovara spic koji daje golove i ima uticaj na igru, niti nam je od dolaska jednog coveka ikad odgovarao
z

znamo

pre 18 dana

molim te isplaci se za duarteom za par meseci cete njega pljuvati
b

buhuuu

pre 18 dana

jao placite za duarteom, jel dao gol protiv Cukarickog taj veliki igrac?
l

lolololol

pre 18 dana

Duarte kao i Ohi. :(
@

@buhuuu

pre 18 dana

Da li je veliki igrac Serif Merif dao gol Bodu Glimtu? Da li je mocni Serif Merif dao gol protiv Jang Bojsa jer je za to i doveden? Duarte tek par kola odigrao i grejao klupu a panjinu koja nam 2 godine sisa novac branis

nemanjaradlovic@gmail.com

pre 18 dana

Neverovatno sta se ovde pise i koliko se menjaju tekstovi iz dana u dan. Cemu pritisak ovoliki? Pa i da ne prodjemo u LS nije smak sveta. Danas svi igraju fudbal, pogotovo ovaj Bodo koji iz godine u godinu pokazuje napredak. U kakvom stanju je nas fudbal i nasa liga.... Budimo realni iako smo Srbi! :)
P

Pobeda je resenje

pre 18 dana

Zato sto fudbaleri Bodo Glimta strahuju odnosno plase se od Mimovica i Pume.Strah u njima izmice kontroli.

Ујка Житко ПФК

pre 18 dana

Zasto tvorzic i mrkela?😂😂😂😂
N

Nedajeee

pre 18 dana

Nemoj Serifa Nedajeta molim te Milojevicu... Pa sta Duarte mora da uradi da bi zaigrao od starta? Sve razumem da mora Serif da se proda ali brate... I jos onaj Instagram story koji je Serif okacio gde ponizava i vredja IQ svakog postenog navijaca Zvezde. Da smo ozbiljan klub leteo bi na klupu zbog toga
e

ej bre

pre 18 dana

ko tebe sta pita?
v

vidi ga

pre 18 dana

ej ali instagram story 🤡 zamisli molim te sta tebi smeta
N

Nedajeeeeee

pre 18 dana

Hahahahaha evo ih Terzini botovi napadaju me. Ljudi spasite me od njih!!! 🤣🤣
S

Spasilac

pre 18 dana

Evo spašavam te ja :)