Komentari na vest

Zamazivanje očiju

f

f

pre 7 dana

Pomenuli ste najk. A i oni kiksaju vec dugo. Pogoedajmo tenis, nikad nisu hteli da sponzorisu Novaka ocekujuci njegov kraj. U fudbalu favorizuju Brazil, nekako sy mi bas zanimljivi ti njihovi odabiri. Samo sminka batoo
b

bosko2020

pre 7 dana

To sam duze vreme govorio,da su oni vjecno velesila a preko 20 godina nista nisu naparavili. Imaju par jako kvalitetnih igraca ali i dosta prosjecnih. Ne igraju svi u vrhunskim klubovima a drugo nemaju jakog napadaca. Sad Pedro i Endrik , tek su na dokazivanju. Jesus igra polovicno, dok Richarlison konstantno los.Sem Evertona i sad proslu sezonu nesto napravio u Tottenhamu. Sve u svemu , nisu velesila.
G

Gosti.

pre 7 dana

A ples sa zvijezdama tu su šampioni već dugi niz godina,plesač zabavljač Rišalison na tronu tri godine.
T

Tačno

pre 7 dana

Samo, što bi se mi bavili njima, jer mi smo u još goroj situaciji!? Gde mi proizvodimo (polu) igrače? I ono što iole vredi, neće da igra za nas. A nekad je bila čast i sam poziv u reprezentaciji, pa se naljute neki ne pozvani..
T

Tačno

pre 7 dana

Samo, što bi se mi bavili njima, jer mi smo u još goroj situaciji!? Gde mi proizvodimo (polu) igrače? I ono što iole vredi, neće da igra za nas. A nekad je bila čast i sam poziv u reprezentaciji, pa se naljute neki ne pozvani...
A

Ali Možda

pre 7 dana

Kad shvate da im Lukas Paketa,Bruno Gimaraes i Entoni nisu nikakve zvezde već samo precenjeni poluproizvodi koji menjaju frizure kao čarape, možda nešto i urade.
B

BorisVu

pre 7 dana

Apsolutno tačna analiza Neimarizacije. I taj Vini kojeg kuju u zvezde tek kad igra za reprezentaciju pokazuje koliko je slab igrač. U Realu ti nađu poziciju, tačno znaš svoje zadatke a kad treba malo improvizacije (po čemu su bili najjači i osvojili sve titule) nema ga (ih) nigde. Ali zato je glavni borac protiv "rasizma" i povika navijača. Ostali nabrojani (i nenabrojani tipa Rafinja, Martineli, Rišarlison, Rodrigo) ne bi mogli nekada da čiste kopačke Ronaldu, Rivaldu, Ronaldinju i ostalima. I da, za sve su krive pare - ogromne pare koje se daju nezrelim klincima.
H

Harakiri

pre 7 dana

Vini je među 2-3 najopasnija napadača na svijetu i veliko je nepoznavanje misliti da nije klasa, već da mu je Real 'našao poziciju'.
T

Trpadzija

pre 7 dana

Srbi ce da objasnjavaju Brazilcima o fudbalu…
B

Bravo

pre 7 dana

Bravo za tekst, sve je istina. Kad pre neki dan procitam da Rodrigo izjavi kako je Nejmar njihov vodja i najbolji igrac i da svi treba da budu uz njega onda ti je sve jasno koliko su zaludjeni i neracionalni.
M

Meroni

pre 7 dana

Bravo Gligoricu, odlican clanak. Tema o kojoj sam i sam razmisljao par puta prehodnih godina i drago mi je da ju je jos neko prepoznao, a i odlicno analizirao i predstavio. Koliko ja znam, ranije su igraci iz Brazila dolazili u Evropu za smesne pare za obestecenje (izuzetak Denilson), a u prethodnih 10ak godina je postao trend da se izdvajaju desetine miliona za maloletne ili jedva punoletne Brazilce. Zvuci paradoksalno, ali dok su imali manje para, fudbal im je bio znacajno bolji...

KoRn

pre 7 dana

Nejmarizacija. Šta ti znaci glava. Kada se pogledaju neki video klipovi Nejmara iz mladjih dana ,da se ne lažemo lik je fudbalski majstor kakav se retko radja ali džaba kada je fijuk u glavi. Klasicni Read Only Memory. Da ima glavu kao recimo Novak danas ni ga smatali najboljim ikada. Jer stvarno Nejmar je jedan od najvecih talenata koji se ikada pojavio na travnatom terenu.
B

Boracho

pre 7 dana

Brazilci imaju vrhunske mlade fudbalere, ali nažalost oni se prebrzo " prodaju" i time postaju umišljene zvezde. To moraju pod hitno da poprave, i da nauče na koriste svoje talente. Ipak, miriše mi da Brazil osvaja naredni Mundijal.
M

Majskdj

pre 7 dana

Nekad sam mnogo vise gotivio brazilsku reprezentaciju od argentinske,danas je totalno drugacije,dok Argentini se ponasaju normalno i skromno brz pravljenja cirkusa,Brazilci su oravi cirkuzanti,istetovirani sa busnim usima,svi imaju po metar i po a stalno hoce nesto da se biju sa nekim,kad daju gol izvode neke glupe plesove,vrckaju kao zene,skoro svi teski provokatori a kvaliteta kod njih osim 2,3 igraca ni na vidiku..
K

Kleo

pre 7 dana

Apsolutno sve sto si naveo vazi za brazilce vazi i za argentince, ne znam koju Argentinu si ti gledao. De Pol, Enco Fernandez, Martinez, ne zna se ko je prljaviji i ljigaviji.
P

Psihozza6

pre 7 dana

Jesi ti nekad gledao Argetice majke ti?! Prgavi, prljavi, bezobrzni...ono klasične selj...ne! Kao u ovim našim seoskim ligama samo što znaju igrati vrhunski fudbal i mlate milione.
T

To vam je taj

pre 7 dana

Nejmar efekt.
S

Scaloneta

pre 7 dana

Brazilci su se pretvorili u cirkus zato tako loše i prolaze. Poslednja dobra ekipa im je bila 2006. kada su naleteli na Zidana. Previše se glupiraju, glume, izigravaju maskote.. Neozbiljno. Nemaju lidera, nemaju ličnost, autoritet.
S

Sherlocked

pre 7 dana

Auu , kako lepo sve iscackate. Naravno , kad nisu nasi. Ovde sve znate , ko , kome i koliko. Sve imena lepo , cifre. Tako je kad hocete ili smete ?
O

OsmanlijaRumenoPutence

pre 7 dana

Mislio Sam da je Bertans Igrao vise od 2 godina kod udbase. I decko ima 32 godine, nikako 31. Korektan lik. Al , Davis Bertans je Cista 3. Nikako 4. Mozda moze da Igra ,male minute Ka , stretch cetvorku. Al , on je teska trica. Ima sut Ka snajperica.
A

Acaaaaaaaaa

pre 7 dana

Slažem se, baš se vidi koliko je Ivan Miljković omatorio, ja ga pamtim iz perioda Fenerbahčea, kidao je tad... Sad deluje kao prosečan čovek