Komentari na vest

Zagrevanje Zvezdinih bekova na voždovačkom poligonu

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ...

pre preko 1 godinu

Najveca moguca podrska za Terzica i upravi Zvezde od mene i svih pravih Zvezdasa,idemo do 6te po redu i 3ce LS u inat svima!
1

1389

pre preko 1 godinu

@duh uzmi naocare i vidi sta sam napisao (ja bih ga probao) bolje da igra nego na klupi bilo gde....dobar igrac poz
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

I Vigo i Azarov su igrači koji razumeju fudbalsku igru, i ukoliko ostanu u Zvezdi naredne 3-4 godine uz pravilno vođenje razviće se u odlične igrače, Naročito Vigo, ON I SVOJIM IZGLEDOM NA TERENU PREDSTAVLJA PRAVOG PREDSTAVNIKA ARGENTINSKE ŠKOLE - SAMOUVEREN I DRZAK- I IZNAD SVEGA TIMSKI IGRAČ. Realno gledajući, Zvezda je juče pre svega zahvaljujući njihovoj igri juče izgledala onako brzo i vihorno. Ali ono što nemamo : Centarfor, kao što je bio DULE SAVIĆ, ili Filipović, ili Darko Pančev, ono što je Zvezdu krasilo kroz celu istoriju Joveljić je to mogao da bude da je bilo pametnih i vizionara, A NE ĆELAVIH I HALAPLJIVIH. I jedan dobar zadnji vezni,,,, kao što je bio SLAVOLJUB MUSLIN ILI VLADIMIR JUGOVIĆ,,,, Eeeeeeee onda, ZVEZDAŠKA BRAĆO MOJA, NIKO I U EVROPI NE BI SMEO DA SE ŠALI SA NAMA.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 1 godinu

I da dodam, apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Terzić je svoju šansu da ga po
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Nije stvar loženja, kvaliteta rivala, igrač više, sve to stoji. Ima tu druga stvar. Vigo igrao u oba pravca. Naravno, zbog okolnosti koje su nastale, manje je bio opterećen odbranom, ali i to što je imao, stizao je, bez grimase da će da se sruši. U napadu je radio sve što Eraković i Gobeljić nisu, otvarao prostor, širio dodatno odbranu i vezivao igrača za sebe. Prethodne utakmice su bile lake za čitanje, Eraković ne ide napred, Bukari odsečen, desna strana mrtva. Sad sa ovim može mnogo da se olakša. Ivanić i Kanga imaju taj pas, da prebace težište sa jedne na drugu stranu. Azarov isto, samo fizički nespremniji, ali mi se čini tehnički i igrački, naročito ofanzivno, mnogo jači. Imao je par puta ishitrenih dodavanja, ali to je stvar iskustva. Kontinuitet je bitan za svakog, pa i za njih dvojicu. Sve to dođe na svoje. Za defanzivno tvrđe utakmice imamo i Rodića. Nepravedno je da se za Azarovia kaže da je imao mlaku jesen. Nije da je imao par utakmica koje je povezao. Zadnji vezni, i definitivno špic.
L

Luis Vitton

pre preko 1 godinu

Zagrevanje za sta, za prolece u Evropi?
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Za mlaćenje komšija.
t

tviter.navijac

pre preko 1 godinu

Znas ti, za Ligu sampiona.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Voleo bih da Zvezda bar jednu utakmicu odigra u sastavu Miladinović - Vigo, Leković, Eraković, Azarov - Mitrović, Kangva, Prucev, Bukari - Mituljikić i Mijatović sa igračima koji su mladji od 25 godina da se vidi od kakvog su materijala bez iskusnih nosilaca igre.
1

1389

pre preko 1 godinu

zasto da ne? kad osiguramo titulu moze i dve tri
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Odbrana bi bila sasvim ok, ali vezni red... Bukari i Mitrović su krila i ne mogu da igraju u ovoj formaciji, a fali i korektor tj zadnji vezni. Ovo što si napisao je formacija 4-2-4.
1

1389

pre preko 1 godinu

eto tu je prucev ja bi ga probao na zadni vezni
Д

Дух који хода

pre preko 1 godinu

@1389 какве глупости ти лупаш... Зар треба Пруцева да упропастимо пребацивањем са позиције на позицију? Пре свега дечко нема физичке предиспозиције за ту позицију и у омладинској школи је школован као офанзивни везни или крило
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Wau, pobeda nad nikad jačim Vozdovcem i to sa igračem više, polako rođaci..
G

Gost555

pre preko 1 godinu

I poklon penalom.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Još zadnji vezni, zamena Kangi i špic. Računamo da je za mesto golmana tu Vasiljević.
A

Aca Pešić

pre preko 1 godinu

Fale nam još špic i zadnji vezni,a može i golman.
M

Marko Švorc

pre preko 1 godinu

A sta ce nam golman kad imamo Borjana senatora i u špicu Pešića, golgetera rasnog? Ovaj prvi mora da brani a Šilji su vec doveli zamenu, da ga odmara na livadama jer ipak jedna utakmica nedeljno moze biti naporna posebno ako se ide u neku Surdulicu, Lučane i slično... Nije to Pešin nivo. On je nekako iznad toga. Evropa i neke bitnije utakmice su za njega. Tako da smo u fulu. Rakonjac ga odmara a na golu imamo Miki Stomačic Borjana. Senatora. Pores Srne Militare-a.
A

Ab

pre preko 1 godinu

Vigo djeluje kao pit bul, fizički jako moćno izgleda, ponavljao se juče bez problema 90 min... Azarov s druge strane evidentno nije igrač koji puca od snage, i mlađi je od Viga tri godine, dečku je tek 20 i nije čudo što je na liisti najboljih mladih igrača na svojoj poziciji!!! Meni Azarov djeluje baš fudbalski pismeno, ima smisla za kombinatoriku (možda zato što je sarađivao sa Kataijem i Ivanićem), ima baš mekan i pitom pas, strašan centaršut, a i igra 1 na 1 mu je u Dinamu bila jaka strana... I Azarovu i Vigu fali samo kontinuitet utakmica i sloboda da igraju svoju igru "opušteno"... A mi u perspektivi imamo baš atraktivan, ofanzivan i mlad bekovski tandem;) nije baš da Terza i Mrkela dovode samo Kulibalije :D... Kad urade dobar posao treba ih pohvaliti ;) Btw drago mi je da Kngva opet igra dobro i daje golove, i na pripremama je igrao fino...
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Nemojte se loziti posle utakmice u kojoj 80 minuta imamo igraca vise. Sve ono juce je bilo solidno i nista vise od toga. Kao pravi Zvezdas, navijam za to da nam utakmice u domacoj ligi budu sto cvrsce, jace, teze jer se samo tako stice iskustvo i najbolje se vidi ko jeste, a ko nije za nivo vise od proseka. Sto se tice Viga, solidno pojacanje. Ako biste svi pogledali obe ove prve utakmice zapazili biste da je ofanzivno jako dobar, ali defanzivno tanak. Slicno kao i Azarov na suprotnoj strani. Obojica moraju da dodatno rade na defanzivi, postavci i takticnoj obucenosti jer ce nam zujati pored njih kvalitetni igraci u LS. Dalje, Veljko Nikolic moze da bude forsiran samo iz razloga eventualne prodaje. Nije izrastao u ono sto se ocekivalo od njega i bojim se da ce ostati veciti talenat. Ja u njegovoj igri ne vidim nista vise od onoga sto bi nam donosio na primer Nikola Stankovic koji je pozajmljen Napredku, jos je Stankovic cvrsci fizicki od Nikolica. Zatim, pumpa se u medijima prica da navodno Barsa trazi Mitrovica, a nismo videli nista specijalno od njega protiv Vozdovca na primer. Kanga je za penziju vec neko vreme. Jako spor igrac, valjda sa godinama to tako bude iako nikada nije bio nista sprecijalno brz. Mijailovic je juce odigrao dobrih 45 minuta i pokazao da je dobro resenje za domacu ligu i eventualno protiv malo slabijih evropskih ekipa. Bukari i Katai dobri igraci, s tim sto obojica vole da soliraju i jako su sebicni a to ozbiljan tim ne trpi. Moze da prodje u SL. S tim u vezi, Katai je postao madjionicar ali samo za domace livade. Tu je jos uvek tata. Ivanic nesto slicno, s tim da on jos uvek fizicki moze da se nosi i sa ozbiljnijim ekipama. Sto se tice napadaca, ja licno gotivim Pesica kome trenutno ne ide. I Pesic je slicno kao i vecina nasih igraca odlican izbor za domacu ligu. Promasuje, ali docice golovi. Nama treba prvo resenje u napadu za LS. Rakonjca ne bih komentarisao. Decko se kretnjom, fizickim izgledom, potezima i verujem fudbalskim znanjem ne uklapa u tim kakav moramo biti. Zao mi je minuta za mladog Mijatovica. Posle 0:2...0:3...ovo je bila utakmica za njega, da se kali i stice iskustvo. Valjda ce se to promeniti. Da zakljucim, uz ostanak Dragovica i Erakovica koji moraju biti pos MUST, raditi na obucavanju defanzive bekova, dovesti azdaje na mestima zadnjeg veznog i napadaca, sacekati da se ukope Stamenic i Olajinka i forsirati sto vise Mitrovica i Mijatovica...i moze to biti sasvim solidno. Uzdravlje!
m

mislim ne mislim

pre preko 1 godinu

Konačno imamo dva inteligentna beka!To što im nedostaje je razlog zašto igraju kod nas a ne u Barsi ili Realu!Ne mogu da verujem da je Miloje izjavio kako će imati nesanicu jer uz Viga ima još Gobelju i Nikolića!E zato i prolazimo ovako u životu jer će zbog nekih zasluga taj Gobelja morati da uzima mesto Vigu.Isti je slučaj sa malim rusem koji je veoma dobro odigrao pripreme i dečko je koji ima ogroman potencijal ali džaba kad je polu-levo Katai i Ivanić gde najverovatnije neće imati neku veliku minutažu ili će kao i Mitrović izgoreti na desnoj strani gde im nisu prirodne pozicije!Voždovac nije merilo,kao što nije ni ostatak lige ali će nas zaboleti u Evropi ako ostanemo sa ovim matorcima kojima je realno istekao rok još odavno!
M

Mop

pre preko 1 godinu

Argentinac vam je na desnom beku vrlo dobro pojačanje. Meni tako izgleda.
D

Dragče lepi

pre preko 1 godinu

cvezda nikad nebi osvoila titula da bez pomoci sudia jerga sudie ih guraju a ekipe igraju sklanjalice samoda se to zna a u evrope ima ih razbucaju svi tamo nema pomoci sudia da im sfiraju penali na dvaest metri od gola pa da vam priznavaju golovi iz opsajd vi str svecki rikorder po broju penali u evrope kojo ste to pobedili utakmica posteno ovde nijednu majkemi
j

joooj

pre preko 1 godinu

Dragče,oma u školu!
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Bojank91

pre preko 1 godinu

@jooj, ako se opismeni počeće da navija za Zvezdu
G

Gost01

pre preko 1 godinu

Lepi,nauči da pišeš i počni da gledaš fudbal!
G

Gostttttttt

pre preko 1 godinu

Ajd od jaslica, pa na dalje....
G

Gostaaaa

pre preko 1 godinu

A postenog Partizana razbuca Mladost gat i Radnicki Mitrovica haha
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Dragce lepi Da li si ti nekad iso u skolu da li si ucio nekad nesto?
D

Dragče lepi

pre preko 1 godinu

sve ste potkupili utakmice i protivćnike igrace dase sklanhaju na terenu i sudie sre isro platili da sudu u vasu koris dae posteno sudženje nebi imali sansu onda bi sigurno partizan bio prvaci u nasu ligu sramota sta radite ali u evrpi vam nema pomoci tamo ce vas ošure svi
2

2305

pre preko 1 godinu

dosta vise sa kangom i dirigovanjem ne zna se ni kolko godina ima spor potrosi brda lopti sebican sutira sa pola a tek treba ocekivati neki crveni iz cista mira u bitnoj utakmici
P

PecaLe

pre preko 1 godinu

Smaras! NO KANGA - NO FOOTBALL!
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Ako nastavi da raste u igri, uz Viga i Nikolića bi trebalo ubaciti talente iz mlađih kategorija. Azarovi je tanji u defanzivi i nedostaje mu snage, ali bi mogao Rodića da istisne koji je u padu sa igrama. Treba razmišljati o nekom dobrom lijevom beku, a Rodi se zahvaliti na svemu. Eventualno, Roda bi mogao ostati pa da bude neka alternativa, jer nema vajde od prodaje njegove ali bi mogao budžet rasteretititi platom. Dakle, dobar zadnji vezni i centarfor su prioriteti. ALI novi TRENER, prije svega
m

moni

pre preko 1 godinu

pa hajde da vidimo, ali iskreno lako je igrati protiv tima koji ima celu utakmicu igrača manje...
a

ajdesadrealno

pre preko 1 godinu

Vigo se nece dugo zadrzati u Pingpong ligi jer se vidi kvalitet u odnosu na sve druge bekove. Uvalice ga Terzic vec za godinu dana.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Vigo se pokazuje kao pun pogodak. Naravno da je jos rano, ali ovo za sada je sasvim solidno. Naravno da ima i gresaka, nije sve idealno, ali zar sa kojim igra je ono sto najvise obecava. Nema izgubljene lopte, ulazi hrabro u duele, ako se izgubi lopta, odmah se juri protivnik i ispravlja greska, a ne da ce enko drugi to uciniti. Desna strana je i osetljivija, manje je tu igraca, Bukari vise ofanzivno orijentisan. Azarov sa druge strane igra dobro. Centarsutevi su ok, dribling takodje, ali fali mu malo vise cvrstine u duelima. Dodao bih jos, iako je tema bekovi, ali me odusevljava igra Lekovica. Gledao sam ga nesto na pripremama, pa juce i momak igra fantasticno. Ima osecaj za prostor, pravovremeno izlazi i preseca lopte, a ume da je iznese i vrlo precizno doda. Kada bi on i Erakovic igrali tandem, Zvezda bi sledecih 10 godina imala fantasticne stopere. Nazalost, finansije ne dozvoljavaju tako nesto i otici ce u inostranstvo, kao i svi ostali.
T

Treca LS

pre preko 1 godinu

Godinama u nazad ovi sto dodju jednom u 5.god na Marakanu lazni zvezdasi krmaukali ovde po porukama i napadali Terzu i upravu sto ne dovode bekove i krilne igrace,sad kad im Terza ispunio zelju i doveo odlicne bekove,sad opet krmaukanje i trazenje dlake u jajetu,tipa ovaj ima losu frizuru,ovaj se nije obrijao,ovaj nosi zute kopacke..itd itd haha,sve "strucnjaci" iz fotelja sa telefonima u rukama sto fudbalsku loptu ni na fizickom u zivotu sutnuli nisu,ali eto oni znaju najbolje jer su fudbal igrali na Sony-ju pa se tu skolovali da ocenjuju ko to valja a ko ne,cccc.....
A

Acaaaaaaaa

pre preko 1 godinu

Terza pre 2-3 godine još reče ne da 2 miliona za beka, sad će 2.5 miliona dati nakon što smo izgubili 15ak miliona lošim kvalifikacijama...
T

Treca LS

pre preko 1 godinu

Godinama u nazad ovi sto dodju jednom u 5.god na Marakanu lazni zvezdasi krmaukali ovde po porukama i napadali Terzu i upravu sto ne dovode bekove i krilne igrace,sad kad im Terza ispunio zelju i doveo odlicne bekove,sad opet krmaukanje i trazenje dlake u jajetu,tipa ovaj ima losu frizuru,ovaj se nije obrijao,ovaj nosi zute kopacke..itd itd haha,sve "strucnjaci" iz fotelja sa telefonima u rukama sto fudbalsku loptu ni na fizickom u zivotu sutnuli nisu,ali eto oni znaju najbolje jer su fudbal igrali na Sony-ju pa se tu skolovali da ocenjuju ko to valja a ko ne,cccc.....
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...ne treba biti strucnjak da vidis da zvezdi nedostaju bekovi vec par godina, treba biti da ne vidis...a lazni zvezdas je onaj ko podrzava terzu bilo da uradi nesto dobro ili lose i za svaku kritiku proziva druge da su lazni zvezdasi...lazni zvezdas = terzash
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ama hoćete li prestati da spominjete tog Gobeljića?

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Neće tebi nazinat.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Аргентинац нити један прецизан центаршут, без оштрине, никако да заврне штоби рекли фудбалским жаргоном, све неки балони, али дечко има чврдтину и технику а и даму несудимо после две утакмице. Азаров је ту од летос, некако мекан, збуњен, тактички необучен, технички солидан, ништа више од наше лиге, за европу је то врло танко. Позз
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Зато су Урошевић и Живковић Марсело и Дани Алвеш.
У

Уф

pre preko 1 godinu

А центаршут Вига за пенал и црвени картон? Нико то не помиње. Азарову фали физичке снаге, али може и то да се исправи кроз годину дана...
Z

Zvezdas1989

pre preko 1 godinu

ne znam sta si ti gledao,lik je gino vise za Zvezdu,nego neki veliki zvezdasi u timu,da ih ne spominjem pogotovo ono Drvo sto imamo u spicu
V

Volim fucu

pre preko 1 godinu

Kakav bre Gobeljic?! Vigo i Nikolić , a levo Rodić i Azarov.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

I Nikolić je desni bek, čisto da podsetim...
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Vigo je odličan igrač,obučen u svkom smislu,odgovoran na svakom delu prostora koji pokriva,veliko pojačanje i pogodak sport.sektora.Azarov je talentovan,evidentno,voli igru,nPd...ali nisam sigiran da nazad ima kvalitet da se brani protiv kvalitenih krila u Evropi,telo mu je još slabo,visina i igra glavom u defanzivi problem,videćemo za njega.jedino je sigurno da će otići za mnogo veći nvac od onog za koji je došao,takođe je pogodak svakako. Napraviće Zvezda za sledeću sezonu odličan tim koliko god pljuvači i mrzitelji bljuvali vatru. Pravi navijači Zvezde podržavaju Nemanju Vidića! Uprava to mora da shvati inače će biti problema!!!!!!!!!!!!!
Z

Zvezdas!

pre preko 1 godinu

Od cega smo ce se videti u narednim utakmicama, Cukaricki , javor ... Da li se vracamo na mod kao protiv Vojvodine ili cemo da igramo kao sa Grofom kada smo i pored 30 bodova vise igrali dobro i pobedjivali,
A

Acaaaaaaa

pre preko 1 godinu

Igra sa Grofom je u drugoj poluseznosi krenula nizbrdo, očajno smo igrali do kraja te sezone, a u drugoj je došlo do potunog kraha...
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Да имамо нападаче, Азаров би имао двије адистенције. Срамота ме Пешићеве реакције на онако добар центаршут.
N

Neko iz daleko

pre preko 1 godinu

Bukvalno čekam da neko to prokometarise, brutalan centaršut a Pešić kao da sam ja bio na njegovom mestu

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Pored centaršuta Pešiću na glavu, posle odličnog prodora povratna Rakonjcu na pet metera od gola gde ovaj promašuje loptu u idealnoj poziciji.