Komentari na vest

Za Viga je najbolje da ode, Bahar ga ne vidi ni na mapi

s

ssssssss

pre 10 meseci

iskreno mnogo 2 miliona za ovog. Srecno u daljoj karijeri, ali apsolutno poverenje Baharu, ako zatreba dovesce nekog iz izraelske lige, ne sekiram se.
r

rado vidjen

pre 10 meseci

Sad bi da ustede na Vigovoj plati, pa ga blate i teraju.
M

Manche

pre 10 meseci

Pa ovo se znalo jos odavno. 2.5 miliona za desnog beka Zvezda ne moze da plati. Dobar je Vigo, ali mali Kosta je projekat i forsirace se on.
H

Hannibal

pre 10 meseci

Dokle više ovo Darijanovo pljuvanje po strancima? Niti su ovakvi tekstovi produktivni, niti su zanimljivi. Jedan dan bi terao Kangu, drugi dan Viga...ali zato o Gobelji, Pešiću i Srniću ni reči, iako su, Bogu hvala, konačno liferovani iz Zvezde... Hajde da se malo puste trener i uprava da odluče ko će ići, a ko ostati, a da se novinari fokusiraju isključivo na ono što se dešava na terenu i neposredno oko njega. Tabloidizacije ionako ima previše u domaćem novinarstvu...
G

Gost Rajder

pre 10 meseci

Darijan i Kosta se prezivaju isto?! Slučajnost? Ne bih rekao.
M

Mujagic

pre 10 meseci

Utisak mi je da se ponovo olako odricemo dobro igraca…
k

klempo klempavi

pre 10 meseci

Mučeni Vigo Darjanova dežurna vreća za udaranje u Zvezdi. Da ga se rešimo više, pa da se Mocartov serijal pod nazivom Nađimo sve Vigove mane završi.
b

barahobama

pre 10 meseci

A sto voli ovaj darjan da pljune stranca vise nego leba da jede. Kazite lepo necemo da ga otkupimo slupo nam, nemojte pljuvati coveka.
g

gc

pre 10 meseci

Opet Bahar;-))...a koga vidi on degeneka sporog za beka,ne on ce uprava na celu sa terzom,ja stvarno ne znam ljudi neznan ..svaka čast degeneku na borbenost ali to je bilo tada. .pogotovo gol u salzburgu..ok je..ali ne vise. Ne treba nam on ..pisem bas zato ,sto sam siguran da se on forsira,njega da dovedu...e bas za beka....naravno mali Nedeljković klupa....Vigo izmislio fudbal za oboje trenutno ..
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 10 meseci

Dobar igrac, 2.5 miliona mnogo, plata 360 000 mnogo. Ponuditi Riveru 500 000 i njemu 250 000 po sezoni i to je to. Ne blatite momka dzabe.

Ivica Gasic

pre 10 meseci

Nije blaćenje ako se igraču iskreno kaže da se ne računa na njega i da nije u prvom ni drugom planu kao starter na tekmama! Zato je za sve bolje da se igrač transferiše u neki drugi klub gd će redovno igrati i graditi svoju buduću karijeru na tome! Sportski pozdrav.
N

News

pre 10 meseci

On ima platu od 900k a ne 360k kao sto si ti napisao
I

Ibrahima Gueye

pre 10 meseci

Nakon 100 godina pronašli desnog beka i sad ćemo ga tako olako ispustiti...
P

Proficap

pre 10 meseci

Mnogo brate 2.5 miliona i plata 360.000 godisnje. Ok za platu, vredi, ali milion evra je realno njegova cena.
A

Apoel

pre 10 meseci

Nemam nista protiv Viga ali Kosta Nedeljkovic je mnogo bolji i u napadu i odbrani, pritom Zvezdino dete i ima 18 godina!!!
G

Gost83

pre 10 meseci

Uprava ako misli da moze na uradi nesto u Evropi sa budzetom kluba koji je MANJI od onog kakav ima nas košarkaški klub, videce kako ce da boli prizemljenje na d.pe. Prodavati Erakovica za tu sicu koju daju Rusi je van svake pameti. Samo napred, dovedite 20 novih igraca u KK a ovde prodajte da bi pokrili troskove ovih ranije pomenutih 👏👍
д

да, да...

pre 10 meseci

...добар спин, али само један клуб у историји има већи буџет у кошарци него у фудбалу, а тај клуб није Звезда 😂😂😂 не морам ни да напишем како се зове.
F

Fußballspieler

pre 10 meseci

Prvo, budžet fk je bar duplo veći nego budžet kk. Drugo, UEFA ima neke mehanizme kontrole trošenja novca tako da i Siti i PSŽ moraju kontrolisano da troše novac i Siti je na udaru zbog malverzacija a Juventus čak i izbačen kao što se jednom i Zvezdi desilo pre 9 godina. Treće, više puta dokazano da fudbal kao ni košarku ne igraju budžeti nego igrači koji ako se dobro fizički i taktički spreme mogu da pobede i veće i bogatije od sebe. Ova košarka je postala takva divljina da se nenormalno troši iz nekog prestiža, teranja inata ili ko zna kog razloga a zarada je takva da ni dva glavna igrača ne mogu da se isplate. Kada glavni finansijer bude zavrnuo slavine bojim se da će i FIBA Liga šampiona biti premija za naše klubove!
n

nidzazvezdaš

pre 10 meseci

Jedno ne razumem.Prodaje se Eraković a dovodi Degenek.Hvala mu za sve ranije zasluge,al dovesti po treći put je suvišno.
G

Gost..

pre 10 meseci

Neće Degenek doći,dok mu ne isplate pare koje mu duguju..
k

kowalski22

pre 10 meseci

Vigu je mesto u startnih 11 a druga je stvar što neće da ga otkupe pa ga sklanjaju. Ne treba se zaletati sa hvalospevima posle ove 3 pobede, pripremne utakmice nisu nikakvo merilo snage izmedju ekipa. Pogledajte rezultate subotnjih pripremnih utakmica na turnirima u Austriji, Sloveniji, Švajcarskoj :Braunšvajg - Betis 3:1, Salzburg-Slovacko 0:3, Serkl Briž - Monaco 3:0, St. Galen - Viljareal 6:1, ekipe su igrale u punim sastavima. Trebaju se sačekati takmičarske utakmice pa da vidimo šta je Bahar uradio
?

???

pre 10 meseci

Pisite malo o nekim drugim klubovima iz lige. Ja navijam za zvezdu, al ovako nesto bas o vigu smo procitali 5 puta, eraku, mitrovicu itd. Procitao bi nesto zanimljivo o nekom drugom, iz nekog drugog kluba, ko je vredan teksta u novinama, a ima ih sigurno
P

POJACANJE.ZA.PARTIZAN

pre 10 meseci

Sinoc Gimnasia River Plata, jedan iz Gimnasia dobar dao gol.
С

Су-57

pre 10 meseci

Ови једва чекали први прекршај да га склоне, ццц...
t

terza stoper ofk

pre 10 meseci

Dovesti Degeneka u zamenu , to je ono sto nam treba. Mrkela bi pao u nesvest od srece
G

Gospodin Mrkela

pre 10 meseci

Dovesti mu i Njegosa, Vulica il Jovancica onda bi pucao kroz prozor od srece
E

Esex

pre 10 meseci

Neke stvari su jednostavne a komplikuju se..vigo je bolji od npr gobelje ali ne vredi ni milion a ne dva i nesto..jos ako se svaka bude igrala sa 3 nazad tek tu vigo nema prostora pored nedeljkovica,bukarija pa i nikolica..ne pravi te teorije zavere i ostale gluposti bez ikakvog razloga
@

@Gekas

pre 10 meseci

Znaci Bahar dobar kad otera Gobelju, kad otera ovog precenjenog Viga, odmah drvlje i kamenje, nije vise samostalan u radu jel? xD
S

Sale555

pre 10 meseci

Cist visak
A

Aranđel

pre 10 meseci

Ako će igrati sa tri stopera pozadi onda je Degenek najbolja opcija za desnog stopera
P

Pedja108

pre 10 meseci

Cinjenica je da je VIgova slaba strana defanziva. Ne reaguje bas brzo, predriblaju ga. U ofanzivi je dobar, istrci napred, ume da centrira, sutne, od Gobeljica svakako bolji. Medjutim, nije da s eplati 2.5 miliona evra. Kosta Nedeljkovic zaista deluje perspektivno i moze daleko da dogura svojim igrama. Jos jedna stvar je, a to je da Barak ima odredjenu viziju kakvi mu igraci trebaju, od kojih ocekuje da pruze ono sto zahteva. Mozda je i presudno sto ce Vigo otici posle Nove godine, pa mu ne treba da ga uigrava sa ekipom.
s

ssss91

pre 10 meseci

Kosta ce da bude pravi za 3,4 god. za sada je miljama daleko od Viga,nije sve gurnuti loptu i trcati. ala Milivoje Cirkovic. i Darjane ako vidis da svako malo nekome ne odg tvoj rukopis,malo promijeni sablon!

A komentari

pre 10 meseci

da ne veruješ sve Murinjo do Murinja.
N

NN3

pre 10 meseci

Nek Terza i Mrkela lepo kažu da neće da plate 2.5 miliona otkup i to je to, ništa strašno, a ne da se ovako blati dečko i pišu laži o njemu, sad odjednom ne valja i loš je.
з

зики

pre 10 meseci

Могли би кеширати за Траореа из Мађарске
C

CZBGD

pre 10 meseci

Ostani i uzmi sve do poslednjeg evra. Jedino tako moze sa ovakvom upravom.
D

DS1989

pre 10 meseci

Sada kada se promenilo pravilo i igraci iz EU nisu strqnci za smesne pare moze da se nadju bekovi... Meni je Vigo ok ali te pare koje River trazi ne vredi
a

ahahaha

pre 10 meseci

Kako ce ovaj Bahar da vas sa'rani niste svesni! Zivi bili pa videli!
V

Vlada79

pre 10 meseci

Sva sreca pa vi sa Duljajem imate svetlu buducnost!
N

Neka nama Bake

pre 10 meseci

Kako je bilo u Sankt Petersburgu,teško!A kad sam pročitao da su Nedeljković i Nikolić u prednosti,oprošten mu je svaki kiks naredne sezone.
J

Jesse Custer

pre 10 meseci

Ali ove Darjanove floskule koje vrti u krug i ponavlja u svakom tekstu koji se tiče nekog igrača. Tako sad sa Vigom i njegovom lošom igrom u odbrani. Gde je to pokazao lošu igru u odbrani? Protiv Javora ili Gata? Pa recimo na najozbiljnijoj utakmici koju je igrao, protiv Partizana, većinu šansi Partizan napravio po Rodićevoj strani. Ali, naravno, nemoj slučajno neko da dirne u bogom dane domaće igrače. Iako se Rodić raspada već tri godine. Da ne pominjem mit o nekakvoj Rodićevoj defanzivi, čovek dobio žuti na svakoj utakmici na ovom turniru, iako je redovno ulazio u 60. minutu, jer ga redovno pretrčavaju i ispada kao iz voza. I to ne samo timovi kao što su Fener ili Zenit, nego i u domaćoj ligi. Neka pogleda koga zanima koliko je žutih dobio na taj način. Ali ne, važan je zli stranac Vigo. Ne mislim ni ja da ga treba otkupiti, ali ovoliko cepidlačenje i traženje svake mane, dok se nekim drugim (domaćim) igračima iste stvari guraju pod tepih je odvratno. Šta je problem reći "solidan je igrač, ali ne mislimo da vredi toliko, tražimo drugo rešenje", a ne ovo pljuvanje radi pljuvanja.
p

pancevac992

pre 10 meseci

partizan nije pravio sanse po Rodicevoj strani,toliko o tome,ostalo ok nisu ni preko Vigove
v

v1ad

pre 10 meseci

Steta. Vigo je dobar igrac, pustite te price o slabijoj defanzivi. Nije ona toliko slaba. Bolja je od Mitroviceve ili Bukarijeve pa to njima ne smeta da pokrivaju celu stranu protiv Zenita ili Fenerbahcea. Jednostavno, nema velike logike dati 2.5 miliona za nesto sto vec dobijes sa Bukarijem a cekas Nedeljkovica koji potencijalno moze jos bolji da bude.
U

Upitnik

pre 10 meseci

Sve je to ok ali ne mozes da pricas kako jedva cekas da se vratis nazad sa pozajmice :D
@

@Upitnik

pre 10 meseci

A sto ne mozes? Pa koliko puta je neki pozajmljeni igrac Zvezde slicno rekao. Trenutno si u tom klubu, profesionalno odradjujes svoj posao ali se nadas povratku u maticni klub za koji navijas od majcine utrobe.
G

Golazzo

pre 10 meseci

Bahar je za kratko vreme, video sve moguće probleme Zvezde, ovaj igrač je loš u odbranu, a kad već nije prvi izbor ne treba ga trpeti ionako ima zelju da se vrati u domovunu, mladi Kosta bi bio ok izbor za LK i LE, ali LŠ je preveliki zalogaj za njega, mada protiv Fenera se videlo da možemo da funkcionišemo bez klasičnog beka, zapanjen sam Baharovim radom i odlučnošću, samo tako nek nastavi.
U

Usput

pre 10 meseci

Pustite vi to Bahar... Sad se sve krije pod Baharom. Taj momak je već teran i pre nego što je Bahar došao, priča o defanzivi ne pije vodu sa obzirom da wb igraju Mitrović i Bukari. Po sredi je nešto drugo što nema veze sa igračkim kvalitetima. Degenek ako dodje neće sigurno igrati tu poziciju u ovom stilu što smo igrali u Rusiji.
O

Opsaala

pre 10 meseci

Ne znam šta vi koji pričate da nije loš defanzivac gledate. Jedan od najlošijih defanzivaca koje sam gledao, taktički totalno nepismen, u stanju da ispadne nekoliko puta u toku meča. To je iznenađujuće s obzirom da dolazi iz Argentine gde se igra dosta defanzivno. Ali da je loš, jeste. I još nešto, ne možete ga porediti sa Mitrovićem i Bukarijem kojima je primarna pozicija na krilu, a Bahar ih je vratio poziciju iza, gde su se snašli dosta dobro, u oba pravca, a u napadu daju daleko više od Bukarija.
p

pregalac fudbalski

pre 10 meseci

A gol u derbiju? Ona magija to nista a?

kykkylylyskskskk@gmail.com

pre 10 meseci

Ma ne znam sta da kazem, pomislio sam da napokon imamo ekipu al nakon ovoga msm da ce da krene sve po starom kao i inace