Aleksandar Vučić sa reprezentativcima Srbije (©FSS)
Aleksandar Vučić sa reprezentativcima Srbije (©FSS)

Vučić ispratio Orlove u Portugaliju i obećao 1.000.000 evra za pobedu

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.11.21. | 18:44

Predsednik Srbije dodatno motivisao fudbalere uoči utakmice odluke za plasman Svetsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Srbije odletela je u petak predveče u Lisabon, gde će u nedelju od 20.45 igrati protiv Portugalije meč poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Orlovima je neophodna pobeda za prvo mesto u grupi i direktan plasman na Mundijal, dok će u slučaju poraza ili nerešenog ishoda izabranici Dragana Stojkovića Piksija igrati baraž.

Izabrane vesti

Nedelja, 20.45: (1,55) Portugal (4,70) Srbija (6,00)

Uoči poletanja sa aerodroma Nikola Tesla igrače i stručni štab u avionu je posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poželeo im sreću, ali i dodatno ih motivisao obećanom velikom premijom u slučaju tri boda.

"Srećno otputujte, pobedite ih, obradujte narod, a ja sam došao da vam kažem koliko poštujemo vaš trud, rad i zalaganje na terenu. U dogovoru sa Vladom Srbije izdvojićemo za vas dodatnu premiju ukoliko ih pobedite od 1.000.000 evra da možete da podelite. To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da pobedite. Ja ne umem da vam kažem idite tamo i igrajte, ja vam kažem idite i pobedite ih, a mi ćemo da poštujemo kakav god da bude rezultat ukoliko ste se borili i dali sve od sebe. Mnogo nam znači ova utakmica, pobedite za naš narod i našu zemlju", poručio je Vučić fudbalerima.

Beogradski duel Srbije i Portugalije završen je remijem 2:2. Ovaj put Orlovima je neophodan gol više od rivala, koji je u četvrtak u Dablinu odigrao 0:0 sa Republikom Irskom, dok su naši fudbaleri u prijateljskom meču savladali Katar 4:0.



tagovi

Aleksandar VučićOrloviFSSDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara