Honatan Kaljeri u duelu sa Barbozom prošle nedelje u Riju (©Reuters)
Honatan Kaljeri u duelu sa Barbozom prošle nedelje u Riju (©Reuters)

Vri na Morumbiju: Sao Paulo odmarao startere u prvenstvu, sprema se pakao za Botafogo

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 23:02

Trikolori noćas (02.30) dočekuje lidera Brazileiraa u revanšu četvrtfinalu Kopa Libertadores. U Riju nije bilo golova. Očekuje se više od 60.000 gledalaca

River je prvi polufinalista Kopa Libertadores pošto je za gol eliminisao čileanski Kolo Kolo, a noćas dobijamo dva brazilska kluba koja ostaju u igri za najvažniji trofej u Južnoj Americi. Branilac krune Fluminense ima prednost s Marakane protiv Atletiko Mineira pred revanš u Belo Orizonteu. Vatra nas očekuje na Morumbiju gde Sao Paulo dočekuje lidera Brazileiraa, Botafoga (02.30). U prvom meču u Riju mreže su ostala netaknute.

Očekuje se da će na tribinama da bude više od 60.00 gledalaca u najvećem brazilskom gradu. Trener domaćeg tima, Argentinac Luis Zubeldija odmarao je većinu prvotimaca proteklog vikenda protiv Internasionala. Jedino su od starta meč u Porto Alegreu od startera igrali Lukas i Bobadilja. Nema suspenzija za domaći tim, dok su od ranije van stroja zbog povreda Pablo Majo, Alison i Patrik. Najviše se u napadu očekuju od Honatana Kaljerija i iskusnog Lukasa More, nekadašnjeg napadača Totenhema.

Izabrane vesti

I trener Botafogo Artur Žorž je odmarao neke igrače u prethodnom kolu Brazileirao. Nisu bili u timu Vitinja, Igor Žezus, Aleks Teljes, Tijago Almada, ali se vraćaju u tim. Portugalac bi trebalo da izvede isti tim kao pre sedam dana na Olimpijskom stadionu kada lider šampionata Brazila niije uspeo da slomi otpor Sao Paulo.

02.30: (2,60) Sao Paulo (3,05) Botafogo (2,95)

Almada i Igor Žezus će bili u špicu, dok će i ovog puta džoker da bude iskusni Tikinjo Soares koji je ove godine izgubio mesto startera kod crno-belih. Od ranije su van stroja Rafael, Žunior Santos, Žefinjo, Eduardo, Kujabano i Karlos Alberto.

Ovi timovi su imali u prvenstvu igrali takše nerešeno, ali 2:2.

KOPA LIBERTADORES - ČETVRTFINALE (REVANŠI)

Sreda

River Plejt - Kolo Kolo 1:0 (1:0) - prvi meč 1:1

/Kolidio 16/

23.55: (1,85) Atletiko Mineiro (3,45) Fluminense (4,50) - prvi meč 0:1

Četvrtak

02.30: (2,60) Sao Paulo (3,05) Botafogo (2,95) - prvi meč 0:0

23.55: (3,30) Penjarol (2,30) Flamengo (2,20) - prvi meč 1:0

***kvote su podložne promenama



tagovi

Južna AmerikaKopa LibertadoresSao PauloBotafogo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara